Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Την προηγούμενη Δευτέρα την έκανα,εάν πιάνει κ αυτη 10 αλλιώς 9.Θέλω να το πιστευω κ εγώ,μακάρι να γίνει!Δεν το είχα σκεφτεί αυτό να σου πω την αλήθεια.Εσύ πως είσαι;

Από την προηγούμενη Δευτέρα, η σημερινή μέρα είναι η 9η. Στην 9η μέρα αναμονής μια υποτιθέμενα ασφαλής τιμή είναι από 50 έως 100. Άρα, αν εσύ έχεις διπλασιασμό σε αυτό το διαγνωστικό, θα έχεις γύρω στο 60. Σε ένα αλλά διαγνωστικό όμως, μπορεί να έχεις πάνω από 100. Οπότε αξίζει θεωρώ να το τσεκαρεις. Καλά είμαι εγώ σε γενικές γραμμές. Αύριο 6η εβδομάδα και πάω για υπέρηχο. Έφτασε η ώρα! Οπότε αύριο θα δούμε αν υπάρχει και κάποιο εμβρυακι. Γιατί μέχρι στιγμής μόνο χοριακες και σάκους βλέπουμε!

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Γεια σου Μομεντάκι μου!!!

Ναι, νομίζω πως τα καταφέρνω και κάθε μέρα που περνάει ξυπνάω και καλύτερα και κάθε βράδυ κοιμάμαι και καλύτερα... Μη νομίζεις πως μου είναι εύκολο αλλά δε θέλω να το αφήσω να με πάρει από κάτω. Χαίρομαι με όσα καλά έχω αυτή τη στιγμή στη ζωή μου και μακάρι ο Θεός να μας στείλει κι άλλα καλά, εδώ θα είμαστε να τα καλοδεχτούμε!!! Το τονωτικό μου είναι ο αντρούλης μου, που μόλις με βλέπει κάπως αμέσως βρίσκει τρόπους να μου φτιάξει τη διάθεση. Είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρεις κι εσύ... μην το αφήσεις άλλο να σε "τρώει"...

Aκριβώς στα ίδια κι εγώ ελενάκι μου...με ακριβώς την ίδιο τονωτικό και εγώ:D Απλά μέσα μου νιώθω ένα βάρος που δεν φεύγει...αλλά του κάνω δίαιτα!:P

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σου Ελενάκι, πώς είσαι?

Δεν έχω συνειδητοπιησει πως σε πολύ λίγες μέρες θα είμαστε πια τρείς...Ναι όλα έτοιμα τα έχω...εγώ δεν ξέρω πόσο έτοιμη είμαι τώρα άρχισα να το σκέφτομαι πάρα πολύ....το μετά φοβάμαι αν θα μπορώ να ανταπεξέλφω στις ανάγκες του μωρού

Το ότι φτάσαμε τόόόόσο κοντά κι γώ μόλις τώρα το συνειδητοποίησα που έγραψες πως μέχρι το Μ. Δευτέρα γεννάς!!! Αααααααααχχχχχχχχ!!! Με το καλό! Ολα καλά θα πάνε καστεράκι μου! Το ομορφότερο Πάσχα θα ζήσεις φέτος με το μωράκι σου στην αγκαλιά σου!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Το ότι φτάσαμε τόόόόσο κοντά κι γώ μόλις τώρα το συνειδητοποίησα που έγραψες πως μέχρι το Μ. Δευτέρα γεννάς!!! Αααααααααχχχχχχχχ!!! Με το καλό! Ολα καλά θα πάνε καστεράκι μου! Το ομορφότερο Πάσχα θα ζήσεις φέτος με το μωράκι σου στην αγκαλιά σου!

Ευχαρίστω Μομεντάκι!Καθημερινά προσεύχομαι να πάνε όλα καλά!

Γιατί προσανατολίζεσαι προς τα δανεικά αν δε με απατά η μνήμη μου 2 προσπάθειες δεν έκανες μόνο?Μία κοπέλα απο το καφέ της εξωσ πέτυχε με την 5η και πραγματικά πολύ χάρηκα για την συγκεκριμένη.Επέμενε και πέτυχε όπως θα πετύχεις και εσύ!

Ευχαρίστω Μομεντάκι!Καθημερινά προσεύχομαι να πάνε όλα καλά!

Γιατί προσανατολίζεσαι προς τα δανεικά αν δε με απατά η μνήμη μου 2 προσπάθειες δεν έκανες μόνο?Μία κοπέλα απο το καφέ της εξωσ πέτυχε με την 5η και πραγματικά πολύ χάρηκα για την συγκεκριμένη.Επέμενε και πέτυχε όπως θα πετύχεις και εσύ!

2 προσπάθειες καστεράκι μου αλλά 6 εμβρυομεταφορές με υποτίθεται τέλεια έμβρυα 3 ημερών...Απλά υπήρχε υποψία από πριν πως ίσως τα εμβρυάκια μας δεν μπορούνε να μεγαλώσουνε πέρα των 3-4 ημερών...Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα και μαζεύω απορίες για τον εμβρυολόγο όταν μιλήσουμε...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Συμπεθερακι μου οργανωτικο!!!νομιζω κ ο γιατρουλης σου θα σου πει οτι βιαζεσαι με τα δανεικα...εφοσον κανεις ωαριακια κ εισαι κ μικρουλα,μαλλον δεν τ χρειαζεσαι τα δανεικα..λεω εγω τωρα!!!καλα ευτυχως ειδες τα μωρακια,ηθελα να τα δεις πολυ!!κ ναι κ εμενα μαρασουν μακρυμαλλικα αλλα ολοι μας την λενε,οτι ειναι σαν ξεμαλλιασμενα κ θελουν κουρεμα..ενα ειναι το σιγουρο,δεν θα τ κουρεψω ολα το ιδιο στυλ!!!

Καστερακι εφτασε η μεγαλη μερα..μη μασας,μια χαρα θα τα πας με το μπεμπη,μολις τον παρεις στην αγκαλια σου ξαφνικα θα ξερεις απριβως τι πρεπει να κανεις!!!!!

Ελενακι θα σε κανω τωρα αιτημα φιλιας!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

αντε με το καλο καστερινι μου κοιτα να το χαρεις μη σε πιανει πανικος!! αλλα βρε παιδι μου εχεις χασει λιγο τον χρονο!! οχι απλα σαραντησα οχι απλα καναμε το πρωτο μας εμβολιο αλλα την αλλη βδομαδα γινομαστε 3 μηνων ολοκληρες κοπελες!!! το πως κυλανε οι μερες δεν περνω χαμπαρι!! τελειωσε και η αδεια μου.. τωρα θα παρω το εξαμηνο και μετα βλεπουμε!!

κρισακι μου την ειδα την φωτο και τρελλαθηκα ειναι τελεια!!

σας γιλω οοολες!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Kαλημέρα και απο μένα!

Α καλά μπαμπιτσάκι δεν πάω καθόλου καλά λάμε, εσείς γίνατε ολόκληρες κοπέλες καλέ και εγώ έμεινα στον σαραντισμό.....

Κρισάκι και εμένα στα αγοράκια μ'αρέσουν πολύ τα πιο μακριά μαλλάκια μην τους κουρέψεις ασε να λένε.

Μομεντάκι και εμένα μου φαίνεται νωρίς για δανεικά, βεβαια έξω απ'τον χορό.......

Φιλιά πολλά σε όλες!

Τριων μηνων εγινε το κουκλακι μας...μεγαλωσε η μπεμπα μας,η μοναδικη μπεμπα του καφε!!!!

Ελενακι μου επειδη μπαινω απο το κινητο για καποιο λογο δεν μπορω να κανω αναζητηση νεων φιλων..θα σου στειλω πμ με τα δικα μου στοιχεια να με ψαξεις εσυ!!!!

Σας φιλω ολες!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Καλημέρα κοπελάρες..

Να εκθειάσω με τη σειρά μου τα κουκλάκια - τριδυμάκια του καφέ μας.. είναι απλώς τέλεια... και νομίζω ότι μοιάζουν κιόλας μεταξύ τους.. Κρισομανούλα να μη δίνεις σημασία στα βλέμματα των περίεργων.. Εσύ απλώς να τους χαμογελάς και να τους προσπερνάς.. ξέρεις πόσοι θα ήθελαν να είναι στη θέση σου; Εγώ πάντως σίγουρα!

Εγώ προσωπικά προτιμώ τα αγοράκια κοντοκουρεμένα.. τρελλαίνομαι για κάθε τι αγορίστικο.. ακόμη και το κούρεμα.. αφού κι εγώ τα δικά μου κοντά αγορίστικα τα έχω!

Καστεράκι μου μ' έναν πόνο κοριτσάκι μου... πλησιάζει η ώρα που το θαυματάκι σου θα προσγειωθεί στην αγκαλιά σου!

Μομεντάκι μου τα δανεικά έμβρυα είναι αρκετά ακριβά.. τιμή ακριβώς δεν ξέρω μιας και ελάχιστα κέντρα παρέχουν αυτή τη δυνατότητα.. Σίγουρα ένα από αυτά είναι το embryolab στη Θεσσαλονίκη στο οποίο πήγανε η γατούλα και η Christm μας..

Κι εγώ προσπαθώ να οργανωθώ και να καταλήξω στο τι ακριβώς θέλω να κάνω.. το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλω να ταλαιπωρήσω τον εαυτό μου όσο το δυνατόν λιγότερο!

Ελενάκι μου γλυκό.. κι εμένα όταν ο Δομνίνος με βλέπει κάπως κάνει 1002 καραγκιοζιλίκια για να με κάνει να γελάσω.. ξέρει ότι μόλις γελάσω όλα θα μου περάσουν αμέσως.. και το ομολογώ ότι το καταφέρνει πάρα πολύ συχνά..

Βαβιτσάκι μας.. 3 μηνών κοπελάρες... σε λίγο θα φορέσει και το μπικίνι και θα πάει στην παραλία.. θα ζήσετε μεγάλες στιγμές...

Φιλάκια σε όλες!

L2qIp2.png

Καλησπέρα σε όλες!

Κι εγώ ήμουνα κάπως και δεν έγραφα τόσο καίρο.. Αλλά βλέπω σιγά σιγά αρχίσαμε να ευθυμούμε J

Έχουμε και καινούργιο ερχομό σύντομα! Καστεράκι μ’ένα πόνο!

Έχω μια ερώτηση να κάνω σε όσες έχουν περάσει το στάδιο ενδομητρίωση (sorry που σας θυμίζω τα παλία..). Μετά τις ενέσεις και λιγό πριν αδιαθετήσετε, νιώθατε τίποτα; Εννόω είχατε καμία ένδειξη ότι ξυπνάει το σύστημα; Εγώ πέρα από κάτι πόνους στην ωοθήκη (που είχε και το πρόβλημα) εδώ και αρκετό καιρό, δεν νιώθω τίποτα άλλο. Και οι εξάψεις συνεχίζονται... Έχω απογοητευτεί.. Μην σας πω ότι ο πάνος με φοβίζει ότι κάτι δεν πάει καλά... μέχρι ότι ξανακάνω ενδομητρίωση έχω σκεφτεί (το ξέρω, υπερβολικό..). Τελοσπάντων, μάλλον πρέπει να κάνω υπομονή..

Άντε καλά κουράγια σε όλες μας και τώρα που έρχετε το Πάσχα να ανάψουμε κανά κεράκι μπας και δούμε και μεις Ανάσταση..

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!

Μομεντάκι μου, νομίζω πως με τη δίαιτα θα έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα, απλώς όπως κάθε δίαιτα, θέλει αργά βήματα και σταθερά;):)

Δομνίνα μου, τι λουλούδια άντρες έχουμε, ε; Χωρίς πλάκα, μάλλον είμαστε τυχερές, όχι πως αυτοί δε βγήκαν κερδισμένοι με τέτοια κορίτσια που τους ερωτεύτηκαν:tongue::):tongue:

Μπαμπιτσάκι, να ζουλήξεις (απαλά) τα μπουτάκια της μπεμπούλας σου από μένα, το καλύτερό μου, ιδίως όταν έχουν και δίπλες και είναι σαν προζυμάκια, όνειρο:D

Layla μου, αυτό που θυμάμαι, γιατί έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που την έκοψα για 6 μήνες, είναι πως μου είχε κάνει κανά δίμηνο να εμφανιστεί. Από συμπτώματα δε θυμάμαι να σου πω την αλήθεια.

Λαράκι μου, ένα γλυκό φιλάκι σου στέλνω.....

Κρισάκι μου, τι αγόρια είναι αυτά!!! Όντως μοιάζουν πολύ και τα τρία. Αυτό που με εντυπωσίασε είναι πώς από αυτό το σωματάκι βγήκαν τρία παιδιά:o.

Καστεράκι μου, μην αγχώνεσαι μωρέ, είμαι σίγουρη πως μόλις πάρεις το μωρό στην αγκαλιά σου θα ξέρεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις και θα το κάνεις!!!

Φιλάκια σε όλες!!!!!

Καλησπέρα σε όλες!

Κι εγώ ήμουνα κάπως και δεν έγραφα τόσο καίρο.. Αλλά βλέπω σιγά σιγά αρχίσαμε να ευθυμούμε J

Έχουμε και καινούργιο ερχομό σύντομα! Καστεράκι μ’ένα πόνο!

Έχω μια ερώτηση να κάνω σε όσες έχουν περάσει το στάδιο ενδομητρίωση (sorry που σας θυμίζω τα παλία..). Μετά τις ενέσεις και λιγό πριν αδιαθετήσετε, νιώθατε τίποτα; Εννόω είχατε καμία ένδειξη ότι ξυπνάει το σύστημα; Εγώ πέρα από κάτι πόνους στην ωοθήκη (που είχε και το πρόβλημα) εδώ και αρκετό καιρό, δεν νιώθω τίποτα άλλο. Και οι εξάψεις συνεχίζονται... Έχω απογοητευτεί.. Μην σας πω ότι ο πάνος με φοβίζει ότι κάτι δεν πάει καλά... μέχρι ότι ξανακάνω ενδομητρίωση έχω σκεφτεί (το ξέρω, υπερβολικό..). Τελοσπάντων, μάλλον πρέπει να κάνω υπομονή..

Άντε καλά κουράγια σε όλες μας και τώρα που έρχετε το Πάσχα να ανάψουμε κανά κεράκι μπας και δούμε και μεις Ανάσταση..

Να μας ρωτάς ό,τι θες Layla μου...και μην απολογείσαι! Αφού ο τίτλος του θέματος μας είναι αυτός έτσι κι αλλιώς...Ασε το ότι εμείς μιλάμε πλέον για ό,τιδηποτε εκτός από αυτά!χαχαχαχαα

Το λοιπόν θέλει χρόνο ο οργανισμός σου να ξυπνήσει και επαναλειτουργήσει...και είναι φυσιολογικό ακόμη να υπάρχουνε εξάψεις για παράδειγμα γιατί το φάρμακα δεν εξαφανίζονται τόσο γρήγορα από το σύστημά μας από τη μια στιγμή στην άλλη...

Δεν είχα κανένα σύμπτωμα πριν αδιαθετήσω εγώ...Μετά την περίοδο είχα αρχίσει να νιώθω λιγάκι διαφορετικά...είχανε μειωθεί αισθητά οι εξάψεις για παράδειγμα....

Κάνε ακόμη λίγη υπομονή....Είσαι πολύ κοντά! Και να δεις χαρά που θα κάνεις! Εγώ θυμάμαι έκλαιγα από τη χαρά ΄μου μόλις είδα τις πρώτες σταγόνες αίματος! Τι στιγμές ε!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημερα κοριτσια!

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!

Λοιπον σημερα για ενα περιεργο λογο εχω πολυ καλη διαθεση. Δεν θελω να σκεφτομαι ο,τι με απασχολει.. το μονο που θελω ειναι να περναω καλα με τον αντρουλη μου.. Ας ελπισουμε να κρατησει αυτο το συναισθημα γιατι απο ψυχολογικα σκαμπανεβασματα αλλο τιποτα..

Σας ευχομαι μια τελεια μερα και καλο υπολοιπο εβδομαδας (το σκ ειναι κοντα!)

Καλησπέρα σε όλες!

Έχουμε και καινούργιο ερχομό σύντομα! Καστεράκι μʼένα πόνο!

layla ευχαριστώ πολύ!

Και εγώ ένοιωθα πόνο απο την μεριά που είχα το πρόβλημα, πολύ έντονο μάλιστα, τελικά δεν ήταν τίποτα απ'ότι κατάλαβες μια χαρά δούλευε το σύστημα μου απλά ξυπνούσε τότε.Μην φοβάσαι κάνε υπομονή και θα περάσει.Μετά απο λίγο σταμάτησαν και οι εξάψεις μου που σημαίνει πως είχε τελειώσει και η επίδραση του φαρμάκου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...