Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Την προηγούμενη Δευτέρα την έκανα,εάν πιάνει κ αυτη 10 αλλιώς 9.Θέλω να το πιστευω κ εγώ,μακάρι να γίνει!Δεν το είχα σκεφτεί αυτό να σου πω την αλήθεια.Εσύ πως είσαι;

Από την προηγούμενη Δευτέρα, η σημερινή μέρα είναι η 9η. Στην 9η μέρα αναμονής μια υποτιθέμενα ασφαλής τιμή είναι από 50 έως 100. Άρα, αν εσύ έχεις διπλασιασμό σε αυτό το διαγνωστικό, θα έχεις γύρω στο 60. Σε ένα αλλά διαγνωστικό όμως, μπορεί να έχεις πάνω από 100. Οπότε αξίζει θεωρώ να το τσεκαρεις. Καλά είμαι εγώ σε γενικές γραμμές. Αύριο 6η εβδομάδα και πάω για υπέρηχο. Έφτασε η ώρα! Οπότε αύριο θα δούμε αν υπάρχει και κάποιο εμβρυακι. Γιατί μέχρι στιγμής μόνο χοριακες και σάκους βλέπουμε!

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Απίστευτο αυτό που συνέβη... Δεν ξερω τι να πω..

Λάρα μου σε θαυμάζω πάντως που εισαι τοσο δυνατή! Οι δυνατοί άνθρωποι πάντα ανταμείβονται στο τέλος, να το ξέρεις! Θα περιμένουμε να επανέλθεις δριμύτερη!

αχ λαρακι μου θα σου πω μονο οτι στεναχωρηθηκα δεν θα σου πω τιποτα αλλο γιατι εισαι δυνατο κοριτσι και το χεις ξεπερασει ηδη!! να πας να κουρευτεις να αλλαξεις και χρωμα και να πας και για ψωνια και ενα μικρο ταξιδακι μια εκδρομη ετσι για να αλλαξεις παραστασεις και γενικα να κανεις πολλες βολτες γιατι οταν με το καλο γινεις μανουλα θα βλεπεις το ηλιο απο το παραθυρο τους πρωτους μηνες!!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

εσεις κοκονες μου τι κανετε ειστε καλα?? καστερακι μου ερχεται σιγα σιγα το μπεμπακι σου!! απο το χρισρινακι εχετε κανα νεακι???

σας φιλω ολες!! παρτε και ενα φιλι απο τη μπεμπα με πολυ σαλιο... χαχαχαχα!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου.. να ευχηθώ καλό μήνα και καλά κουράγια σε όλες μας.. Μακάρι ο καινούργιος μήνας να είναι πολύ καλύτερος από τον προηγούμενο σε όλα τα επίπεδα..

Πήγα σήμερα στον γιατρό με την αδερφούλα μου και είδαμε το φασολάκι μας.. Είναι ένα ολόκληρο εκατοστό! όλα πάνε πολύ καλά και η καρδούλα του ακούστηκε πολύ πολύ πολύ δυνατά!

Είμαι πολύ χαρούμενη για την αδερφούλα μου κορίτσια!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα ολη μερα!!!!κ χρονια πολλα στο δομνινουλι μας που το καταλαβα καπω ετεροχρονισμενα οτι ειχε γενεθλια...να σου ευχηθω εστω κ τωρα να εισαι γερη κ η επομενη δυνατη καρδουλα που θα ακουσεις να χτυπα να προερχεταο απο...μεσα σου!!!!!

Εδω μεσα δεν βλεπω πολλη κινηση...μας παγωσε το θεμα της λαρουκως...δεν μου εκανε κεφι να γραψω..ελπιζω να εισαι καλυτερα μωρακι...κ να ξερεις,θα παω κ εγω να χτυπησω ενα τατουαζακι ακομα,για συμπαρασταση!!!τα αρχικα των μπεμπε κ του ανηψιου..δωστε καμια ιδεα...επισης κουρευτικα καρε αλλα δεν μου αρεσε καθολου!!!!τωρα να δω τι θα κανω!!!

Μπαμπιτσιακι μου εμφανιστηκες!!!τι κανει η πανεμορφη,τρωει καλυτερα;;;;απο μενα δεν εχετε παραπονο,σας αναρτησαστο φατσοβιβλιο τα τρελα αγορια!!!οποτε βγαινουμε εξω μας κοιτανε ολοι λες κ ειμαστε ξωτικα..ενταξει,ειμαστε πολλοι αλλα δεν ειναι κ τα πρωτα τριδυμα στην ελλαδα..με κουραζουν τα αδιακριτα βλεμματα κ το γνωστο "χαρα στο κουραγιο,πως τα καταφερνεις,πω,πω..."..τεσπα..

Καστερακι εσυ δεν εχεις φατσοβιβλιο;να γινουμε φιλες να δεις κ τα μωρα σε μια φωτο που ανεβασα!!πως εισαι κατα τα αλλα;;

Συμπεθερινι μου;;;;πως εισαι εσυ;;;;

Φιλακια σε ολες,ελενακι,layla!!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Καλησπέρα κι από μένα

Μια από τα ίδια κι εγώ, καθόλου διάθεση να γράψω, μπαίνω μόνο για να διαβάζω τα νέα σας...

Λαράκι μου, δε φεύγεις από το μυαλό μου..... ελπίζω κάθε μέρα να είσαι και λίγο καλύτερα..... Θα ήθελα πολύ να δω το νέο σου look, είμαι σίγουρη πως θα είσαι μια κούκλα!

Κρισάκι μου, έχω κι εγώ φατσοβιβλίο. Θα σου στείλω το mail μου σε πμ αν θέλεις να με βρεις:). Όσο για τα βλέματα, μη δίνεις σημασία, είμαι σίγουρη πως καταβάθος σας ζηλεύουν;):)

Δομνίνα μου, ευχές πολλές στην αδερφούλα σου για μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και όπως είπε και το Κρισάκι μας, την επόμενη φορά να τον ακούσεις αυτό τον ήχο από τη δική σου κοιλίτσα!!!

Πολλά φιλιά σε όλες σας!!!

Μια από τα ίδια κι εγώ....

Συμπθεράκι μου κι εγώ έκοψα το μαλλί μου πριν ενάμιση μήνα και δεν μου αρέσει καθόλου....Θα κάνω υπομονή να μακρύνει και πάλι...και συνεχώς τα πιάνω πάνω γιατί καθόλου δεν μου αρέσουνε...Οπότε σου συμπαραστέκομαι! Απόλαυσα τα 3 αγοράκια σου δεν μπορείς να φανταστείς πόσο...και μ'αρέσουνε πολύ τα μαλλάκια τους..Μου αρέσουνε τα αγοράκια που έχουνε μαλλί και δεν είναι κοντοκουρεμένα!

Δομνινάκι μου χαίρομαι που πάνε όλα καλά με την αδελφούλα! Κι η δική μας εγκυμοσύνη πάει καλά στην οικογένεια και τα διδυμάκια πήρανε φόρα!

Ηθελα να σε ρωτήσω κάτι...άμα κάνεις εξωσωματική με ξένα έμβρυα πόσο κοστίζει; Ξέρεις κάτι περισσότερο; Αρχισα να ψάχνομαι απ ότι βλέπεις...

Λαρούκι μου καθε μέρα σε σκέφτομαι...και διερωτάμαι πώς είσαι...και...δεν ξέρω και γω τι....Φιλάκια πολλά σου στέλνω...

Καστεράκι μου πού είσαι; Αμα δεν εμφανίζεσαι διερωτάμαι αν γέννησες...

Ελενάκι μου τα καταφέρνεις κάθε μέρα και καλύτερα; Εγώ ακόμη δυσκολεύομαι...

Φιλιά σε όλες...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Δομνίνα μπράβο στην αδελφούλα σου, εύχομαι να πάνε όλα κατ'ευχήν και να κρατήσει το μωράκι της στην αγκαλιά της.Το πρώτο της είναι?

Κρισάκι υπομονή μόνο μπορείς να κάνεις (για το μαλλί εννοώ) για να μεγαλώσει, έτσι την πάτησα και εγώ πρόπερσι και είδα και απόειδα μέχρι να μεγαλώσει.

Μπαμπιτσάκι όχι απλά κοντεύω, αυτή την εβδομάδα γεννάω άντε το πολύ μέχρι Μ.Δευτέρα.Εσύ έχεις σαραντήσει?Τα έχω πολύ μπερδεμένα στο μυαλό μου νομίζω δεν μπορώ πια να συγκεντρωθώ, δεν αποθηκεύεται καμία πληροφορία στον σκληρό μου.....

Ελενάκι φιλιά πολλά!

Διαφημίσεις

Μια από τα ίδια κι εγώ....

Συμπθεράκι μου κι εγώ έκοψα το μαλλί μου πριν ενάμιση μήνα και δεν μου αρέσει καθόλου....Θα κάνω υπομονή να μακρύνει και πάλι...και συνεχώς τα πιάνω πάνω γιατί καθόλου δεν μου αρέσουνε...Οπότε σου συμπαραστέκομαι! Απόλαυσα τα 3 αγοράκια σου δεν μπορείς να φανταστείς πόσο...και μ'αρέσουνε πολύ τα μαλλάκια τους..Μου αρέσουνε τα αγοράκια που έχουνε μαλλί και δεν είναι κοντοκουρεμένα!

Δομνινάκι μου χαίρομαι που πάνε όλα καλά με την αδελφούλα! Κι η δική μας εγκυμοσύνη πάει καλά στην οικογένεια και τα διδυμάκια πήρανε φόρα!

Ηθελα να σε ρωτήσω κάτι...άμα κάνεις εξωσωματική με ξένα έμβρυα πόσο κοστίζει; Ξέρεις κάτι περισσότερο; Αρχισα να ψάχνομαι απ ότι βλέπεις...

Λαρούκι μου καθε μέρα σε σκέφτομαι...και διερωτάμαι πώς είσαι...και...δεν ξέρω και γω τι....Φιλάκια πολλά σου στέλνω...

Καστεράκι μου πού είσαι; Αμα δεν εμφανίζεσαι διερωτάμαι αν γέννησες...

Ελενάκι μου τα καταφέρνεις κάθε μέρα και καλύτερα; Εγώ ακόμη δυσκολεύομαι...

Φιλιά σε όλες...

Α μία από τα ίδια βλέπω όλες.

Γε'ια σου Μομεντάκι!

Γεια σου Μομεντάκι μου!!!

Ναι, νομίζω πως τα καταφέρνω και κάθε μέρα που περνάει ξυπνάω και καλύτερα και κάθε βράδυ κοιμάμαι και καλύτερα... Μη νομίζεις πως μου είναι εύκολο αλλά δε θέλω να το αφήσω να με πάρει από κάτω. Χαίρομαι με όσα καλά έχω αυτή τη στιγμή στη ζωή μου και μακάρι ο Θεός να μας στείλει κι άλλα καλά, εδώ θα είμαστε να τα καλοδεχτούμε!!! Το τονωτικό μου είναι ο αντρούλης μου, που μόλις με βλέπει κάπως αμέσως βρίσκει τρόπους να μου φτιάξει τη διάθεση. Είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρεις κι εσύ... μην το αφήσεις άλλο να σε "τρώει"...

Δομνίνα μπράβο στην αδελφούλα σου, εύχομαι να πάνε όλα κατ'ευχήν και να κρατήσει το μωράκι της στην αγκαλιά της.Το πρώτο της είναι?

Κρισάκι υπομονή μόνο μπορείς να κάνεις (για το μαλλί εννοώ) για να μεγαλώσει, έτσι την πάτησα και εγώ πρόπερσι και είδα και απόειδα μέχρι να μεγαλώσει.

Μπαμπιτσάκι όχι απλά κοντεύω, αυτή την εβδομάδα γεννάω άντε το πολύ μέχρι Μ.Δευτέρα.Εσύ έχεις σαραντήσει?Τα έχω πολύ μπερδεμένα στο μυαλό μου νομίζω δεν μπορώ πια να συγκεντρωθώ, δεν αποθηκεύεται καμία πληροφορία στον σκληρό μου.....

Ελενάκι φιλιά πολλά!

Καστεράκι μου, τι κάνεις; Πλησιάζουν οι μέρες για να υποδεχτείτε το μωράκι σας; Είσαι έτοιμη; Ετοίμασες τη βαλιτσούλα σου για την κλινική;

Καστεράκι μου, τι κάνεις; Πλησιάζουν οι μέρες για να υποδεχτείτε το μωράκι σας; Είσαι έτοιμη; Ετοίμασες τη βαλιτσούλα σου για την κλινική;

Γειά σου Ελενάκι, πώς είσαι?

Δεν έχω συνειδητοπιησει πως σε πολύ λίγες μέρες θα είμαστε πια τρείς...Ναι όλα έτοιμα τα έχω...εγώ δεν ξέρω πόσο έτοιμη είμαι τώρα άρχισα να το σκέφτομαι πάρα πολύ....το μετά φοβάμαι αν θα μπορώ να ανταπεξέλφω στις ανάγκες του μωρού

Γεια σου Μομεντάκι μου!!!

Ναι, νομίζω πως τα καταφέρνω και κάθε μέρα που περνάει ξυπνάω και καλύτερα και κάθε βράδυ κοιμάμαι και καλύτερα... Μη νομίζεις πως μου είναι εύκολο αλλά δε θέλω να το αφήσω να με πάρει από κάτω. Χαίρομαι με όσα καλά έχω αυτή τη στιγμή στη ζωή μου και μακάρι ο Θεός να μας στείλει κι άλλα καλά, εδώ θα είμαστε να τα καλοδεχτούμε!!! Το τονωτικό μου είναι ο αντρούλης μου, που μόλις με βλέπει κάπως αμέσως βρίσκει τρόπους να μου φτιάξει τη διάθεση. Είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρεις κι εσύ... μην το αφήσεις άλλο να σε "τρώει"...

έτσι γιατί στο τέλος χάνουμε κι αυτά που έχουμε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...