Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Blu24 είπε:

Έκανα και καμπύλη ζαχαρου και ινσουλίνη και αντισώματα ινσουλίνης αλλά δεν λέει πουθενά για αντίσταση ινσουλίνης για αυτό ρωτάω μήπως είναι η εξέταση των αντισωμάτων και όταν είναι θετικά έχεις αντίσταση δεν ξέρω 

Το συμπέρασμα βγαίνει από τις καμπύλες. Αν είναι όλες οι τιμές μες τα όρια πιθανόν δεν έχεις. Εγώ πήγα σε ενδοκρινολόγο και τις είδε. Εγώ πχ στη καμπύλη σακχάρου φαινόταν ότι κάνω υπογλυκαιμίες. Το σάκχαρο μετά τη λήψη γλυκόζης ήταν χαμηλό και κάτω από το κατώτατο όριο οπότε μου είπε ότι έχω αντίσταση στην ινσουλίνη. 

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέέέέέρα!!!

Ενα έχω να πω...Λαρούκο εμφανίσου!!! Η έστω καμιά εκπρόσωπος τύπου! Ονόματα δεν λέμε!!!!:P

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημέρα,

Ακόμα δεν έχουμε ιντερνετ στο σπίτι και μπαίνω από τη δουλεια οπότε θα τα γράψω περιληπτικά.

Δυστυχώς ο σάκος δεν φάνηκε, μόνο μια πολύ μικρή κουκκιδιτσα που δεν ήταν και σίγουρος ο γιατρός τι είναι. Θα κάνω κι άλλες χοριακές και θα ξανακάνω υπέρηχο τη Δευτερα. Αν οι χοριακες συνεχίζουν να ανεβαίνουν και δεν φανεί ο σάκος σημαίνει ότι είναι εξωμήτριο.....

Βλέπετε, βιάστηκα να χαρω....

JXFXp3.png

Βρε Λαρα μου μηπως απογοητευεσαι χωρις λογο;

Το ειπε ο γιατρος αυτο? Μπερδευτηκα τωρα..

Εξωσωματικη δεν εκανες; Πως ειναι δυνατον να ειναι εξωμητριο;

Εγω ξερω οτι το εξωμητριο συμβαινει οταν δεν κατεβαινει το γονιμοποιημενο ωαριο απο την σαλπιγγα, δεδομενου οτι η γονιμοποιηση εγινε στην σαλπιγγα...

Ελπιζω να πανε ολα καλα και να ηρεμησεις.

Φιλια και στα υπολοιπα κοριτσια

Μόλις με πήραν τηλεφωνο....

Η χοριακή επεσε κατακόρυφα (150) οποτε δεν υπαρχει λόγος ουτε για υπερηχο ουτε για τιποτε αλλο. Σταματαω φαρμακα κ περιμένω να μου έρθει περιοδος.

Τουλάχιστον δεν ειναι εξωμητριο να τρέχουμε με άλλα...

Συγχωρεστε με, δεν είμαι καλά... 2 σφαλιάρες σε 3 μήνες μου έπεσαν βαριες.

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Αχ νιώθω πολύ άσχημα γιατί δεν κάναμε και πιο εύκολα τα πράγματα μας με τον ενθουσιασμό μας...

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει πάλι στο κοριτσάκι μας...Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να συμβαίνει αυτό...:cry: Στεναχωρέθηκα και όλο αυτό είνάι πολύ άδικο...:rolleyes:

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλα ειμαστε σοβαροι τωρα;;;εχω ανατριχιασει απο το σοκ...ελεος πια τι μπορει να πηγε στραβα με τετοια χοριακη;;;;δηλαδη τωρα τι να πω;;;να αρχιζω να βριζω;;;δεν ξερω παιδια,ειμαι εντελως συγχισμενη,απογοητευμενη..δεν θελω να πω τιποτα αλλο πια..δεν μπορω να σκεφτομαι καν πως αισθανεσαι λαρακι μου,ποναω κ μονο στην ιδεα..κουραγιο κ δυναμη..θυμησου οτι καπου εκει πιο κατω,σε περιμενουν δυο παγωτακια...οταν εισαι ετοιμη κοριτσι μου..

fUCCp2.png

svjYp2.png

Αχ νιώθω πολύ άσχημα γιατί δεν κάναμε και πιο εύκολα τα πράγματα μας με τον ενθουσιασμό μας...

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει πάλι στο κοριτσάκι μας...Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να συμβαίνει αυτό...:cry: Στεναχωρέθηκα και όλο αυτό είνάι πολύ άδικο...:rolleyes:

ΚΟριτσακι μου γλυκό, μην αισθάνεσαι ασχημα. Εσείς καλά κάνατε γιατί μου δίνατε και εμένα αισιοδοξία.

Προφανώς για να συμβαίνει 2η φορά κάτι γίνεται.. Θα συζητήσω με τον γιατρό μου τη Δευτερα να δουμε τι εξετασεις πρεπει να γίνουν.

Μην μου στεναχωριεστε αγαπουλες μου, είμαι καλά. Είμαι δυνατή. Ε, γκρεμοτσακιστηκα λιγο αλλά θα ξανασηκωθω! Δε με λένε τυχαία Λαρα! ;)

Και επειδη τα έχω πάρει τώρα, θα παω να κοψω τα μαλλιά μου αλά γκαρσόν και να χτυπησω ακομα ένα τατουαζ "What doesn't kill me makes me stronger" Εεεε;;; Πώς σας φαίνεται;; Εχω ηδη ενα αλλά νιωθει μοναξιά... οποτε λεω να κάνω κι ενα 2ο να του κάνει παρέα... :P

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

ΚΟριτσακι μου γλυκό, μην αισθάνεσαι ασχημα. Εσείς καλά κάνατε γιατί μου δίνατε και εμένα αισιοδοξία.

Προφανώς για να συμβαίνει 2η φορά κάτι γίνεται.. Θα συζητήσω με τον γιατρό μου τη Δευτερα να δουμε τι εξετασεις πρεπει να γίνουν.

Μην μου στεναχωριεστε αγαπουλες μου, είμαι καλά. Είμαι δυνατή. Ε, γκρεμοτσακιστηκα λιγο αλλά θα ξανασηκωθω! Δε με λένε τυχαία Λαρα! ;)

Και επειδη τα έχω πάρει τώρα, θα παω να κοψω τα μαλλιά μου αλά γκαρσόν και να χτυπησω ακομα ένα τατουαζ "What doesn't kill me makes me stronger" Εεεε;;; Πώς σας φαίνεται;; Εχω ηδη ενα αλλά νιωθει μοναξιά... οποτε λεω να κάνω κι ενα 2ο να του κάνει παρέα... :P

Αχ βρε λαράκι μου! Καθόλου τζάμπα δεν σε φωνάζουμε Λάρα κοριτσάκι μου!!!

Οχι μάλλον τυχαίο γεγονός δεν είναι πια! Θα περιμένουμε νέα σου τη Δευτέρα όταν θα πας στο γιατρό!!!

Οσο για μαλλί και το τατουάζ συμφωνώ!:D Κοίτα που μας δίνεις και κουράγιο εσύ αντί εμείς σε σένα! Αχ βρε ψυχούλα!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Ρε φούστη μου μπήκα κι εγώ σήμερα όλο χαρά να δω τι έγινε και έπεσα πάνω σε σκόπελο...shocked.gif

Ο εκπρόσωπος τύπου δεν λειτούργησε σήμερα διότι απλά δεν είχε ενημέρωση.. αλλά απολύτως κατανοητό αυτό μετά από τέτοια νέα.. μου έρχεται να σπάσω το κομπιούτερ από τα νεύρα μου...throw-computer.gif

Λάρα μου γλυκιά συμφωνώ 100% και με το μαλλί και με το tattoo... μαζί σου με 1000!

Θα βάλω μπουρλότο σε ότι σε στενοχωρεί...bomb.gif το υπόσχομαι!

L2qIp2.png

Εξωσωματικη δεν εκανες; Πως ειναι δυνατον να ειναι εξωμητριο;

Εγω ξερω οτι το εξωμητριο συμβαινει οταν δεν κατεβαινει το γονιμοποιημενο ωαριο απο την σαλπιγγα, δεδομενου οτι η γονιμοποιηση εγινε στην σαλπιγγα...

Δυστυχώς υπάρχει η πιθανότητα του εξωμήτριου και στην εξωσωματική. Βλέπεις τα έμβρυα μέχρι να γαντζωθούν αιωρούνται στη μήτρα και καμιά φορά από τις συσπάσεις που κάνει η μήτρα τα ωθεί προς τις σάλπιγγες όπου και μετακινούνται.... μακάρι καμία να μη ζήσει αυτή την αγωνία ποτέ..

L2qIp2.png

Ρε φούστη μου μπήκα κι εγώ σήμερα όλο χαρά να δω τι έγινε και έπεσα πάνω σε σκόπελο...shocked.gif

Ο εκπρόσωπος τύπου δεν λειτούργησε σήμερα διότι απλά δεν είχε ενημέρωση.. αλλά απολύτως κατανοητό αυτό μετά από τέτοια νέα.. μου έρχεται να σπάσω το κομπιούτερ από τα νεύρα μου...throw-computer.gif

Λάρα μου γλυκιά συμφωνώ 100% και με το μαλλί και με το tattoo... μαζί σου με 1000!

Θα βάλω μπουρλότο σε ότι σε στενοχωρεί...bomb.gif το υπόσχομαι!

Αγαπη μου εσύ!!!! Με εκανες και γέλασα με τα smilies! :D

Ασε καλέ κάτω τον υπολογιστή! Κοστίζει κ δεν είμαστε για τέτοια, σε τέτοιες εποχές!!

Νομίζω θα εξαφανιστώ για λιγες μέρες.... Μην με παρεξηγησετε εεεε;;;

Υποσχομαι οτι θα επανελθω δριμυτερη λίαν συντόμως!

Σας φιλώ γλυκά και θα τα πούμε σε λίγες μερούλες.

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...