Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Hopefully_soon είπε:

Ειμαι 35 . Τη χαμηλη ΑΜΗ (0.5) την ανακαλυψα πριν απο ενα χρονο ακριβως.Με επιασε πανικος και παρέλειψα να σας πω ότι τον περασμένο Ιούνιο προχωρήσα στην 1η αποτυχημενη εξωσωματική με διεγερση( με puregon) ...πήγα τελείως απροετοιμαστη ...ηταν μια βιαστικη κινηση που μετανιωνω..με ορμονολογικες εξετάσεις κ ένα σπερμοδιαγραμμα πολύ γενικό...μου πήραν 7 ωάρια....γονιμοποιηθηκαν τα 4 και έφτασαν σε βλαστοκυστη 5ης ημέρας τα 2 τα χαρακτηρισαν ποιοτικά ΑΒ το ενα και ΒΒ το αλλο ! Έκανα εμβρυομεταφορα πολυ γρήγορα ηρθε αιμα...ούτε χοριακη δεν πρόλαβα να κάνω...(πως να πετυχει με υψηλη προλακτινη, σακχαρο 95 και μετριο σπερμα-αυτα τα ανακάλυψα μετα).Αλλαξα απευθείας γυναικολογο γτ τον ρωτησα για περαιτέρω εξετάσεις και μου είπε ότι δε χρειάζεται κ η λύση είναι μια δεύτερη εξωσωματική....

Ο νέος μου γυναικολογος μας έβαλε να κάνουμε κατυοτυπο ζευγαριου,πληθωρα εξετασεων για λυκο κτλ, έβαλε τον άντρα μου να κανει πλήρες σπερμοδιαγραμμα...εκει ειδαμε οτι υπηρχε οξειδωση στο σπερμα κ του εδωσε βιταμίνες κ ειδαμε οτι εφτιαξε αυτο στο μηνα πανω...εγώ όπως έχω αναφέρει ξανά έχω φτιάξει την προλακτινη κ προσπαθώ να βελτιώσω το ζαχαρο ...κ παίρνω κ οβαμαξ για βελτίωση ωοθηκων...

Αλλά βρε κορίτσια ενώ πάω να φτιάξω όλα αυτά παρατηρώ τον τελευταίο καιρό ότι η περίοδος μου έχει αλλάξει...σε κάποιους κύκλους έχω χαμηλή ροή σε αλλου πολύ....δεν υπάρχει σταθερότητα...κ πολύ ανησυχώ...γιατί τουλάχιστον περσυ τετοιο καιρό κ πριν την εξωσωματικη είχα σταθερό κύκλο...συγκεκριμένη ροή αιματος κ χρώμα στο αίμα...

Συγνώμη για το κατεβατό...σας έχω φορτώσει με πληροφορίες 

Η υστεροσκοπηση άραγε μπορεί να γίνει λίγες μέρες πριν την εξωσωματικη?ζω σε νησί κ είναι δύσκολες οι μετακινήσεις.. 

Όχι στον ίδιο κύκλο θα πρέπει να την κάνεις στον προηγούμενο κύκλο. γιατί για να προετοιμαστείς για την εμβρυομεταφορα θα πρέπει να πάρεις φάρμακα κτλ δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί . 

Μήπως σε επιρεαζουν οι βιταμίνες που περνεις ? Καμία φορά επιρεαζουν τον κύκλο. Βέβαια με τόσο χαμηλή Αμη σίγουρα θα υπάρχουν διαταραχές. Επίσης πρέπει να κοιτάξεις πάλι θυροειδή . 

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Λαρούκο μου μας έστησες.. δεν ξαναμπήκες.. τώρα εγώ θα βάλω τα κλάμματα...pouty.gif

Μομεντάκι μου κι εγώ θέλω!!! ξέρεις πολύ καλά τι είναι αυτό που θέλω και ας ακούγομαι κι εγώ κακομαθημένο.. kicking-dirt.gifδεν με νοιάζει καθόλου..

Χαίρομαι πολύ που εκδράμαμε παρεούλα.. ήταν ότι χρειαζόμασταν κι οι δύο... σε σκέφτομαι καθημερινά κοριτσάκι μου..

Καστεράκι μου βαραίνεις συνέχεια... κουράγιο.. τα καλύτερα έρχονται!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κακομαθημενα μου δεν ξερω αν το καταλαβατε αλλα ερχεται η σειρα σας τωρα!!τωρα πρωτα ποια απτις δυο δεν ξερω...καλα θα ηταν να σας τυχει μαζι!!αυτο θα ειχε πολυ πλακα!!!!

Φιλια σε ολες σας μπουμπουκια μου!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Εδω ειμαι καλέ.... Τον έχει πάρει ο υπλογιστής και κάνει 8 ώρες να ανοιξει μια σελίδα μέχρι που κολλάει τελείως....

Μομεντακι, ξέρω πολύ καλά τι εννοείς γιατί ακριβώς αυτό θα ένιωθα (κι έχω νιώσει) κι εγώ... Και δεν είναι θέμα "κακομαθημένου"...

Κάθε μέρα ευχαριστω το Θεό που δεν ταλαιπωρηθηκα και απο την άλλη σκέφτομαι ότι ίσως είναι και λίγο άδικο όταν τόσες κοπέλες (ονοματα δεν λέμε) έχουν περάσει από χίλια κύματα..

Δομνινακι μου, αμέσως να με μαλώσεις!!! Θα αρχίσω να κλαίω κι εγώ! Πώς τα περάσατε στην εκδρομούλα σας; Την Κυριακη δεν είχε και πολύ καλό καιρό αλλα δε νομίζω ότι σας πτόησε, εεεε;

Καστεράκι, την Πέμπτη πάω για τον υπέρηχο... Να δούμε τι θα δείξει η μαγική οθόνη!!

Ελενακι, Κρισάκι & Λεϊλάκι, πολλά-πολλά φιλάκια!!!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Λαρούκο μου γλυκό..

Ευτυχώς και τις δύο μέρες (Σάββατο και Κυριακή) μας έκανε τέλειο καιρό και έτσι το ευχαριστηθήκαμε απίστευτα.. Δεν μας πτόησε καθόλου...

L2qIp2.png

Ωραίος τρόπος!!! Μπράβο βρε, δεν με αγχώσατε καθόλου!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Μην αγχώνεσαι καθόλου... μισή ωρίτσα απέχουμε... θα παίρνεις τηλεφωνάκι και θα καταφτάνω ως Super woman για βοήθεια..

Άντε να δούμε τι θα δείξει ο υπέρηχος!:-P

L2qIp2.png

Καλησπέρα!!!

Λαράκι μου, μην τρομάζεις βρε κοριτσάκι μου, το πολύ πολύ να ξενυχτάς λίγο παραπάνω...:tongue::P:tongue: Άλλωστε μέχρι να κάνεις τον υπέρηχο υποθέσεις κάνουμε... μη δίνεις σημασία που οι περισσότερες κοπέλες με τέτοια χοριακή είχαν τουλάχιστον δίδυμα...:tongue::P Και για να γίνω κι εγώ κακομαθημένη, μακάρι να φτάσουμε κι εμείς να δούμε τέτοια χοριακή και ας μας πειράζεται οι υπόλοιπες;):)

Δομνίνα μου, δεν πήγες στο χωριό σου τελικά, στην Εύβοια πήγες...!!! Πειράζει που ζηλεύω κι εσένα;:tongue::P:tongue: Τελικά η πιο κακομαθημένη εδώ, εγώ είμαι μου φαίνεται...:oops:

Μομεντάκι μου, τι κάνεις; Πότε σταματάτε για το Πάσχα;

Κρισάκι μου, τι κάνουν τα αγόρια σου; Πολλά φιλιά για να τα μοιράσεις σε όλους!!!

Καστεράκι, Μπαμπιτσάκι και Layla πολλά φιλιά και σε σας!!!

Aϋριο θα έχουμε εικόνα δηλαδή; Και θα ξέρουμε αν είναι 3 ή 4 τα λαράκια; χαχαχαχαχα

Λαρούκο μην ακούω τέτοια πάντως...δεν είναι θέμα κοριτσάκι μου με το πόσο το πάλεψε η καθεμιά...Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν πάει έτσι! Κοίτα να χαίρεσαι την κάάάάάθε στιγμή ...είναι ένα όμορφο ταξίδι! Φαντάζομαι...

Ελενάκι μου πώς είσαι; Διάβασα δίπλα πως είσαι λιγάκι καλύτερα...Νομίζω πως εγώ δεν είμαι καλά ακόμη και δεν βοηθάει καθόλου το ότι δεν μίλησα με κανένα μετά την προσπάθεια...Πέρασε ήδη ένας μήνας από την τελευταία φορά που μίλησα με τον εμβρυολόγο όταν είχα κάνει την εμβρυομεταφορά...Και σήμερα απογοητεύτηκα γιατί έμαθα πως σε κανένα μήνα θα είναι εδώ...και είναι πολύ ψυχοφθόρο να μην "κλείνει" όλο αυτό...Νομίζω καταλαβαίνεις τι εννοώ....

Τι εξετάσεις θα κάνετε από δω και μπρος;

Δομνινάκι, συμπεθεράκι,βαβιτσιάκι και μανούλα του μπι! πολλά πολλά φιλάκια!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Aϋριο θα έχουμε εικόνα δηλαδή; Και θα ξέρουμε αν είναι 3 ή 4 τα λαράκια; χαχαχαχαχα

Λαρούκο μην ακούω τέτοια πάντως...δεν είναι θέμα κοριτσάκι μου με το πόσο το πάλεψε η καθεμιά...Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν πάει έτσι! Κοίτα να χαίρεσαι την κάάάάάθε στιγμή ...είναι ένα όμορφο ταξίδι! Φαντάζομαι...

Ελενάκι μου πώς είσαι; Διάβασα δίπλα πως είσαι λιγάκι καλύτερα...Νομίζω πως εγώ δεν είμαι καλά ακόμη και δεν βοηθάει καθόλου το ότι δεν μίλησα με κανένα μετά την προσπάθεια...Πέρασε ήδη ένας μήνας από την τελευταία φορά που μίλησα με τον εμβρυολόγο όταν είχα κάνει την εμβρυομεταφορά...Και σήμερα απογοητεύτηκα γιατί έμαθα πως σε κανένα μήνα θα είναι εδώ...και είναι πολύ ψυχοφθόρο να μην "κλείνει" όλο αυτό...Νομίζω καταλαβαίνεις τι εννοώ....

Τι εξετάσεις θα κάνετε από δω και μπρος;

Δομνινάκι, συμπεθεράκι,βαβιτσιάκι και μανούλα του μπι! πολλά πολλά φιλάκια!

Γεια σου Μομεντάκι μου!!! Ναι, με βοήθησε πάρα πολύ το ότι μίλησα με τους γιατρούς μου, όπως είπα, ήθελα να κλείσει ο κύκλος της αποτυχημένης προσπάθειας. Με βοήθησε επίσης που είδα πως τους νοιάζει να με βοηθήσουν και ασχολήθηκαν μαζί μας 1 1/2 ώρα. Ναι, σε καταλαβαίνω απόλυτα όταν λες πόσο ψυχοφθόρο είναι να μην κλείνει όλο αυτό... Ίσως αν μιλούσες μαζί του έστω και τηλεφωνικά μέχρι να έρθει; Οι εξετάσεις που μας ζήτησε είναι κατάτμιση σπέρματος, μία άλλη που δε θυμάμαι πως λέγεται και δείχνει το ποσοστό των παθογόνων σπερματοζωαρίων, ΝΚ και καριώτυπος ζεύγους την οποία έπρεπε να την έχουμε κάνει ήδη αλλά δυστυχώς την αμελήσαμε... Η αγωνία μου είναι αρκετά μεγάλη μέχρι να τις κάνουμε και να βγουν τα αποτελέσματα...

Διαφημίσεις

Γεια σου Μομεντάκι μου!!! Ναι, με βοήθησε πάρα πολύ το ότι μίλησα με τους γιατρούς μου, όπως είπα, ήθελα να κλείσει ο κύκλος της αποτυχημένης προσπάθειας. Με βοήθησε επίσης που είδα πως τους νοιάζει να με βοηθήσουν και ασχολήθηκαν μαζί μας 1 1/2 ώρα. Ναι, σε καταλαβαίνω απόλυτα όταν λες πόσο ψυχοφθόρο είναι να μην κλείνει όλο αυτό... Ίσως αν μιλούσες μαζί του έστω και τηλεφωνικά μέχρι να έρθει; Οι εξετάσεις που μας ζήτησε είναι κατάτμιση σπέρματος, μία άλλη που δε θυμάμαι πως λέγεται και δείχνει το ποσοστό των παθογόνων σπερματοζωαρίων, ΝΚ και καριώτυπος ζεύγους την οποία έπρεπε να την έχουμε κάνει ήδη αλλά δυστυχώς την αμελήσαμε... Η αγωνία μου είναι αρκετά μεγάλη μέχρι να τις κάνουμε και να βγουν τα αποτελέσματα...

Το σκέφτηκα και εγώ να δοκιμάσω να μιλήσουμε τηλεφωνικά να τα πούμε η αλήθεια είναι...Και ξέρω πως αν το ζητήσω δεν θα το αρνηθεί...Αλλά τι να πρωτοπούμε στο τηλέφωνο; Αλλιώς είναι από κοντά...Χρειάζομαι κάτι πιο άμεσο νομίζω τώρα πια...Δεν ξέρω...θα το σκεφτώ...

Εκανα αυτές τις εξετάσεις που λες...εκτός από αυτή που δεν θυμάσαι το όνομά της...Ελπίζω να βγούνε όλες καλές κοριτσάκι μου...Αν και να σου πω και την αλήθεια καμιά φορά δεν ξέρω αν είναι καλύτερο να βρούμε κάτι που να φταίει για να το λύσουμε...Κουφό δεν είναι; Ολα αντίθετα είναι μες στο μυαλό μου...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Φου, φου, φου.... Βαθιες αναπνοες τωρα...! Ολα καλα, 1110 η χοριακη!

Συγνωμη αν σας ταραξα κοριτσακια μου κ ευχαριστω πολυ για την θετικη σας ενεργεια!

Δεν γραφω πολλα γιατι μπαινω απο το κινητο.

Θα τα πουμε το απογευματακι!

Φιλακια!

τωρα τι θέλετε να βαλω τα κλαματα??? !!! λαρουκο μου καταλαβα καλα απο τα λιγα που διαβασα??? εισαι εγκυος?!!!!! ουααααου!!! κοριτσακι μου μπραβο!!!! καλα δεν σας ειπα να με παρετε τηλεφωνο αν εχετε κανα καλο νεο?? αχ τι ειστε !!! και τι υπεροχο νουμερο!!

εμεις εδω μεγαλωνουμε και τωρα που κανει καλες μερες δεν βαζουμε κ@λο κατω!!!

σας αγαπω πολυ και σας σκεφτομαι!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Αγαπούλες,

Επειδη στο σπίτι δεν έχουμε ουτε ιντερνετ, ουτε τηλεφωνο, μην μου ανησυχησετε αν δεν γραψω το βραδυ, εεε;;

Θα προσπαθήσω να μπω αυριο απο τη δουλεια.

Σας φιλώ γλυκά!

JXFXp3.png

Βαβιτσιάκιιιιιιιιιιιι δικαιούσαι να μας χαστουκίσεις όλες! Μια μια ξεχωριστά!!! Ντροπή μας που δεν σε ειδοποιήσαμε με τα λαρουκονεάκια!!! Θα σου στείλω τα νέα του υπερήχου για να αναπληρώσω! Ε ; Ε ε;

Και μιας και μιλάμε γι αυτό το θέμα...γιατί δεν γίνεται το Δομνινάκι εκπρόσωπος τύπου να μάθουμε απόψε; Οχι πως αγωνιούμε! Καθόλου! 000203FB.gif

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...