Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Hopefully_soon είπε:

Ειμαι 35 . Τη χαμηλη ΑΜΗ (0.5) την ανακαλυψα πριν απο ενα χρονο ακριβως.Με επιασε πανικος και παρέλειψα να σας πω ότι τον περασμένο Ιούνιο προχωρήσα στην 1η αποτυχημενη εξωσωματική με διεγερση( με puregon) ...πήγα τελείως απροετοιμαστη ...ηταν μια βιαστικη κινηση που μετανιωνω..με ορμονολογικες εξετάσεις κ ένα σπερμοδιαγραμμα πολύ γενικό...μου πήραν 7 ωάρια....γονιμοποιηθηκαν τα 4 και έφτασαν σε βλαστοκυστη 5ης ημέρας τα 2 τα χαρακτηρισαν ποιοτικά ΑΒ το ενα και ΒΒ το αλλο ! Έκανα εμβρυομεταφορα πολυ γρήγορα ηρθε αιμα...ούτε χοριακη δεν πρόλαβα να κάνω...(πως να πετυχει με υψηλη προλακτινη, σακχαρο 95 και μετριο σπερμα-αυτα τα ανακάλυψα μετα).Αλλαξα απευθείας γυναικολογο γτ τον ρωτησα για περαιτέρω εξετάσεις και μου είπε ότι δε χρειάζεται κ η λύση είναι μια δεύτερη εξωσωματική....

Ο νέος μου γυναικολογος μας έβαλε να κάνουμε κατυοτυπο ζευγαριου,πληθωρα εξετασεων για λυκο κτλ, έβαλε τον άντρα μου να κανει πλήρες σπερμοδιαγραμμα...εκει ειδαμε οτι υπηρχε οξειδωση στο σπερμα κ του εδωσε βιταμίνες κ ειδαμε οτι εφτιαξε αυτο στο μηνα πανω...εγώ όπως έχω αναφέρει ξανά έχω φτιάξει την προλακτινη κ προσπαθώ να βελτιώσω το ζαχαρο ...κ παίρνω κ οβαμαξ για βελτίωση ωοθηκων...

Αλλά βρε κορίτσια ενώ πάω να φτιάξω όλα αυτά παρατηρώ τον τελευταίο καιρό ότι η περίοδος μου έχει αλλάξει...σε κάποιους κύκλους έχω χαμηλή ροή σε αλλου πολύ....δεν υπάρχει σταθερότητα...κ πολύ ανησυχώ...γιατί τουλάχιστον περσυ τετοιο καιρό κ πριν την εξωσωματικη είχα σταθερό κύκλο...συγκεκριμένη ροή αιματος κ χρώμα στο αίμα...

Συγνώμη για το κατεβατό...σας έχω φορτώσει με πληροφορίες 

Η υστεροσκοπηση άραγε μπορεί να γίνει λίγες μέρες πριν την εξωσωματικη?ζω σε νησί κ είναι δύσκολες οι μετακινήσεις.. 

Όχι στον ίδιο κύκλο θα πρέπει να την κάνεις στον προηγούμενο κύκλο. γιατί για να προετοιμαστείς για την εμβρυομεταφορα θα πρέπει να πάρεις φάρμακα κτλ δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί . 

Μήπως σε επιρεαζουν οι βιταμίνες που περνεις ? Καμία φορά επιρεαζουν τον κύκλο. Βέβαια με τόσο χαμηλή Αμη σίγουρα θα υπάρχουν διαταραχές. Επίσης πρέπει να κοιτάξεις πάλι θυροειδή . 

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Mόνο τον αριθμό ήμουνα περίεργη να δω γιατί κατα τ'αλλα ήμουνα σίγουρη!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΛΑΡΟΥΚΟΟΟΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥ!!! Τελειόμηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι κοριτσάκι μου!!!

Περιμένουμε λεπτομέρειες, αντιδράσεις και λοιπούς πανηγυρισμούς ε!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μα ποσο σιγουρες ειμασταν ολες!!!!!ποσο μεσα πεσαμε!!!!!!!μπραβο αγαπουλα μου,μπραβο μπραβο μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!μωρακι μου με την ευλογια της παναγιας ολα να πανε καλα!!!ο αριθμος μεγαλουτσικος,παιζει να ειναι κ παραπανω απο ενα!!!οσα ειναι,να ειναι γερα κ αυτα κ εσυ!!!!!πω πω...σοκ δεν επαθα,το οεριμενα,αλλα δεν παυει να μας γεμιζει χαρα αυτο το χαρμοσυνο νεο!!!!!!!ολα να πανε τελειααααααααα!!!!περιμενουμε νεα σου λαρομανα!!!!φιλακια σε ολες!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Αχ βρε κοριτσάκια μου,

Δεν ξέρετε πόσο πολύ με συγκινείτε! Αλήθεια!!!! Σας ευχαριστώ πολύ, πολύ, πολύ, πολύ και ευχομαι όσο πιο δυνατα κ βαθια μπορώ να ακολουθήσουν σύντομα κ τα υπολοιπα κοριτσάκια του καφέ μας.

Ειμαι λίγο συγκρατημένη, μονο την ώρα που μου είπαν το αποτελεσμα έτρεμα, ίσως γιατί γενικά την όλη διαδικασία δεν την πήρα και στα πολύ σοβαρα.

Παντως όλες σας ήσασταν σίγουρες εκτός από μένα! Εγώ πλεον είχα πειστεί ότι δεν ειχε επιτυχία το εγχείρημα αφου ότι σύμπτωμα υπήρχε μετά την μεταφορά εξαφανίστηκε! Ουτε στηθος, ουτε κράμπες, ουτε πονοι, ουτε τίποτα....Ακολούθησα τη συνταγή της κρις μας φαίνεται!

Καλά, ο Λάρος έχει τρελαθεί, παρόλο που μου το παίζει κουλ και ωραίος κ το 'ξερε και τέτοια!!! Αμ σε βλέπω χρυσέ μου! Σε ξέρω απ' εξω κ ανακατωτά!!!!

Λοιπόν, επαναληπτική τη Δευτέρα, αυξηθηκαν τα utrogestan, μου ειπαν να πάρω κ felicine.

Αυτα βρε κοριτσια μου! Είμαι λίγο παγωμένη... Χαίρομαι, δεν το συζητώ καν αυτό, αλλα ταυτόχρονα φοβάμαι....

Ολα καλά όμως! Απλά δεν θα το σκέφτομαι!!! χαΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!

JXFXp3.png

Λαρα μου μπραβο!! Τι ωραια νεα ειναι αυτα!! :D Δεν μπορεσα να μπω νωριτερα γιατι επηξα στην δουλεια αλλα σε ειχα στο μυαλο μου!!

Να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη και να το χαρειτε στο επακρο με τον αντρουλη σου!!

Φιλια πολλα σε ολες!

Δεν σας ειπα και το αλλο. Σημερα εβλεπα ονειρο οτι μου ηρθε περιοδος και ο αντρας μου ανοιγε σαμπανιες... :tongue: κουλο ε? και ασχετο γιατι ειναι νωρις ακομα...

Αλλα οι σαμπανιες μπορει να ηταν και σημαδιακο για την Λαρα μας.. χεχε

Διαφημίσεις

Τι κανει η πανεμορφη εγκυουλα μας;;;;σου χρωσταω μια φωτο με πανηγυρισμους εσενα!!!!!!πως αισθανεσαι σημερα;;;το εμπεδωσες;;;μπα,ειναι νωρις ακομα...ποσο ευτυχισμενες μας εκανες λαρουκι μου!!!

Τα αλλα κορτσουδια τι κανουν;;;παρασκευη κ λακισατε ολες ετσι;;;;;καλα κανατε!!κ εγω τωρα θα παρω εναν γιο να παω εκκλησια!καλο σκ ναχουμε..

fUCCp2.png

svjYp2.png

Τι κανει η πανεμορφη εγκυουλα μας;;;;σου χρωσταω μια φωτο με πανηγυρισμους εσενα!!!!!!πως αισθανεσαι σημερα;;;το εμπεδωσες;;;μπα,ειναι νωρις ακομα...ποσο ευτυχισμενες μας εκανες λαρουκι μου!!!

Τα αλλα κορτσουδια τι κανουν;;;παρασκευη κ λακισατε ολες ετσι;;;;;καλα κανατε!!κ εγω τωρα θα παρω εναν γιο να παω εκκλησια!καλο σκ ναχουμε..

Πες μου ότι σε πέτυχα μέσα;;;;

Δεν το έχω εμπεδώσει. Νομίζω θα μου πάρει λίγο καιρό! :lol:

Περιμένω τις φωτογραφίες εεεε;;;; ΜΟυ το έχεις τάξει!

JXFXp3.png

Δεν σας ειπα και το αλλο. Σημερα εβλεπα ονειρο οτι μου ηρθε περιοδος και ο αντρας μου ανοιγε σαμπανιες... :tongue: κουλο ε? και ασχετο γιατι ειναι νωρις ακομα...

Αλλα οι σαμπανιες μπορει να ηταν και σημαδιακο για την Λαρα μας.. χεχε

Να σου πω.... Λες να σε κόλλησα εγώ με τα κουλά όνειρα;;; :lol::lol::lol:

JXFXp3.png

Λαρα μου μπραβο!! Τι ωραια νεα ειναι αυτα!! :D Δεν μπορεσα να μπω νωριτερα γιατι επηξα στην δουλεια αλλα σε ειχα στο μυαλο μου!!

Να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη και να το χαρειτε στο επακρο με τον αντρουλη σου!!

Φιλια πολλα σε ολες!

Ευχαριστω πολύ κοριτσάκι μου!

JXFXp3.png

Εδώ είμαι και εγώ τί κι αν είναι Παρασκευή και να θέλω που να πάω.Με σπρώχνει πολύ ο μπέμπης απο κάτω.

Λάρα μας πώς είσαι?Εγώ θυμάμαι ότι την επομένη του τεστ ξύπνησα και φοβόμουν να σηκωθώ απο το κρεββατι ποιος ξέρει τί κόλλημα είχα φάει.Πάντως κοντεύω να γεννήσω και ακόμη δεν το έχω συνειδητοποιήσει.

Διαφημίσεις

Εδώ είμαι και εγώ τί κι αν είναι Παρασκευή και να θέλω που να πάω.Με σπρώχνει πολύ ο μπέμπης απο κάτω.

Λάρα μας πώς είσαι?Εγώ θυμάμαι ότι την επομένη του τεστ ξύπνησα και φοβόμουν να σηκωθώ απο το κρεββατι ποιος ξέρει τί κόλλημα είχα φάει.Πάντως κοντεύω να γεννήσω και ακόμη δεν το έχω συνειδητοποιήσει.

ΚΑστεράκι μου, πού θες να πας με την κοιλιά τουρλα καλέ;; Τι εννοείς σε σπρώχνει ο μπέμπης; Κλωτσάει; Μπορεί να ρωτάω κοτσάνες τώρα αλλά δεν ξέρω!:confused:

JXFXp3.png

ΚΑστεράκι μου, πού θες να πας με την κοιλιά τουρλα καλέ;; Τι εννοείς σε σπρώχνει ο μπέμπης; Κλωτσάει; Μπορεί να ρωτάω κοτσάνες τώρα αλλά δεν ξέρω!:confused:

Σπρώχνει κάτω και προς τα πίσω στον πωπό μου.

Σήμερα όμως θα με πάει ο καστεράκος για φαγητό........αμέ και επιτέλους θα καλλωπιστώ και εγώ λιγάκι.

Έχεις πμ

ΚΑΛΗΜΕΕΕΕΡΑΑΑΑΑ!!!!!!

Χρόνια πολλά!

Παπαπαπαπααα... Που είστε καλέ όλες; Καλά, το Δομνινάκι είναι εκδρομή. Οι υπόλοιπες πού πήγατε;

Καστεράκι, πώς περάσατε χτες; Τι καλό φάγατε;

Κοριτσάκια μου, ξέρω σας έχω πάρει μονότερμα όμως με καταλαβαίνετε ε;;;; Με έχει πιάσει απίστευτο αγχος για αυριο.. Θα εχει ανεβει η χοριακή; Κι αν ναι, θα είναι εκεί που πρεπει να πάει; Φοβαμαι, φοβαμαι πολύ... Δε θέλω να περάσω αυτό που περασα τα Χριστουγεννα. Ναι, ξέρω... να σκέφτομαι θετικά. Και το κάνω! Όμως με πιάνει ώρες-ώρες και λεω μήπως τσάμπα χαίρομαι;;;

Βλέπω και αυτά τα κ..λο ονειρα... Ότι μου έρχεται περίοδος, ότι έχω αιμορραγία και τρέχω στα νοσοκομεία και διάφορα τετοια "όμορφα"...

Επίσης εκεί που το στήθος μου ήταν ξεφουσκωτο, μέσα σε 2 μερες εχει γίνει τουμπανο. Καλό είναι αυτό τώρα;

Πείτε μου κάτι να συνέλθω.... pleaseeeee!!!

Σας αφήνω να χαρείτε την όμορφη μέρα που έχει και κάντε λίγο υπομονή μαζί μου... Εεεεε;;;; Λιγουλάκι μόνο!!!

Σας αγαπώ!

JXFXp3.png

Kαλημέρα σε όλες!!!

Ωραία περάσαμε Λαράκι μου, δυσκολεύτηκα λίγο αλλά ήταν καλά.Μακαρονάδα φάγαμε....κάτι ελαφρύ για βράδυ.

Μην συγκρίνεις με την προηγούμενη φορά, αν θυμάμαι καλά τότε το νούμερο ήταν απο την αρχή μικρό έτσι δεν είναι?Φυσικά και θα έχει ανέβει να 'σαι σίγουρη.Και αυτό με το στήθος μόνο καλό θα μπορούσε να είναι εννοείται θα γίνει τούμπανο αφού είσαι εγκυούλα καλέ πάρτο χαμπάρι!

Γεια σας κοριτσια!

Πως περνατε το σκ? Εγω αφου ξεπατωθηκα στις δουλειες, τωρα ειπα να ηρεμησω λιγο..

Λαρα μου μην αγχωνεσαι! Κι εγω νομιζω αυτο με το στηθος καλο ειναι. Αντε να δεις αυριο ανεβασμενη την χοριακη και να ηρεμησεις.

Καστερακι κουραγιο, λιγο εμεινε ακομα!

Φιλια και στις υπολοιπες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...