Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Hopefully_soon είπε:

Ειμαι 35 . Τη χαμηλη ΑΜΗ (0.5) την ανακαλυψα πριν απο ενα χρονο ακριβως.Με επιασε πανικος και παρέλειψα να σας πω ότι τον περασμένο Ιούνιο προχωρήσα στην 1η αποτυχημενη εξωσωματική με διεγερση( με puregon) ...πήγα τελείως απροετοιμαστη ...ηταν μια βιαστικη κινηση που μετανιωνω..με ορμονολογικες εξετάσεις κ ένα σπερμοδιαγραμμα πολύ γενικό...μου πήραν 7 ωάρια....γονιμοποιηθηκαν τα 4 και έφτασαν σε βλαστοκυστη 5ης ημέρας τα 2 τα χαρακτηρισαν ποιοτικά ΑΒ το ενα και ΒΒ το αλλο ! Έκανα εμβρυομεταφορα πολυ γρήγορα ηρθε αιμα...ούτε χοριακη δεν πρόλαβα να κάνω...(πως να πετυχει με υψηλη προλακτινη, σακχαρο 95 και μετριο σπερμα-αυτα τα ανακάλυψα μετα).Αλλαξα απευθείας γυναικολογο γτ τον ρωτησα για περαιτέρω εξετάσεις και μου είπε ότι δε χρειάζεται κ η λύση είναι μια δεύτερη εξωσωματική....

Ο νέος μου γυναικολογος μας έβαλε να κάνουμε κατυοτυπο ζευγαριου,πληθωρα εξετασεων για λυκο κτλ, έβαλε τον άντρα μου να κανει πλήρες σπερμοδιαγραμμα...εκει ειδαμε οτι υπηρχε οξειδωση στο σπερμα κ του εδωσε βιταμίνες κ ειδαμε οτι εφτιαξε αυτο στο μηνα πανω...εγώ όπως έχω αναφέρει ξανά έχω φτιάξει την προλακτινη κ προσπαθώ να βελτιώσω το ζαχαρο ...κ παίρνω κ οβαμαξ για βελτίωση ωοθηκων...

Αλλά βρε κορίτσια ενώ πάω να φτιάξω όλα αυτά παρατηρώ τον τελευταίο καιρό ότι η περίοδος μου έχει αλλάξει...σε κάποιους κύκλους έχω χαμηλή ροή σε αλλου πολύ....δεν υπάρχει σταθερότητα...κ πολύ ανησυχώ...γιατί τουλάχιστον περσυ τετοιο καιρό κ πριν την εξωσωματικη είχα σταθερό κύκλο...συγκεκριμένη ροή αιματος κ χρώμα στο αίμα...

Συγνώμη για το κατεβατό...σας έχω φορτώσει με πληροφορίες 

Η υστεροσκοπηση άραγε μπορεί να γίνει λίγες μέρες πριν την εξωσωματικη?ζω σε νησί κ είναι δύσκολες οι μετακινήσεις.. 

Όχι στον ίδιο κύκλο θα πρέπει να την κάνεις στον προηγούμενο κύκλο. γιατί για να προετοιμαστείς για την εμβρυομεταφορα θα πρέπει να πάρεις φάρμακα κτλ δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί . 

Μήπως σε επιρεαζουν οι βιταμίνες που περνεις ? Καμία φορά επιρεαζουν τον κύκλο. Βέβαια με τόσο χαμηλή Αμη σίγουρα θα υπάρχουν διαταραχές. Επίσης πρέπει να κοιτάξεις πάλι θυροειδή . 

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Moments ευχαριστω για το καλοσωρισμα και εννοειται δεν σε παρεξηγω καθολου! Εγω να δεις ποσες φορες ειμαι στον κοσμο μου. Αναμενομενο ειναι να μας απορροφουν τα προβληματα μας.. Αλλα ελπιζω συντομα να μην προλαβαινουμε να γραφουμε γιατι θα μας απασχολουν τα μωρα μας, οπως οι μανουλες που εχουμε στο φορουμ J Ναι στην φαση αναμονης ειμαι. Μετραω 1+ μηνα απο την τελευταια ενεση και αναμενω...

Λάρα οπως το πες, δυσβασταχτη η αναμονη... Εν τω μεταξυ μια δεν μπορω να συγκρατησω τα νευρα μου, μια τα δακρυα μου..με βλεπει και ο αντρας μου ετσι και δεν θελω, ειδικα τωρα που πρεπει ν’αρχισουμε να προσπαθουμε παλι σε λιγο καιρο. Αλλα τι να κανω η γυναικα καπου πρεπει να ξεσπασω. Με βλεπω να παιρνω σακο του μποξ...

Εσυ ομως βλεπω κοντευεις να φτιαξεις την κιβωτο της ‘Λαρας’, χεχε J. Και ξερεις τι αλλο χρειαζεται για την διαιωνιση του ειδους.. ενα μπεμπακι. Ευχομαι να μαθουμε συντομα καλα νεα!

Δομνινα, και απο μενα συγχαρητηρια για την αδερφουλα! Κι εγω εχω εναν ανηψιο που με τρελαινει! Καθε φορα που ειμαι πεσμενη, μου φτιαχνει την διαθεση. Αντε και συντομα να κανεις ξαδερφακι στ’ανηψια σου.

Κρισακι και Χριστινα να ζησουν τα μωρακια σας! Στειλτε μας λιγη μπεμπεδοσκονη μπας και αλλαξει το γουρι ;) Καστερακι μπαινεις κι εσυ σιγα σιγα στο club των μαμαδων. Πρεπει να ειναι τελειο συναισθημα.

Και κλεινω με σενα Ελενα, γιατι θελω να σου πω κατι που το επαναλαμβανω και στον εαυτο μου: Everything will be ok in the end, if it is not okay then it is not the end!

Αφιερωμενο σε ολες μας οσες το παλευουμε ακομα. Καποιες φορες πρεπει να πιασεις πατο για να βαλεις γερα τα ποδια κατω και να ξανασηκωθεις..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Μομεντάκι μου την ίδια περίοδο θα γίνουμε θείες και πάλι μου φαίνεται.. Διδυμάκια ο αδερφούλης; καλά κουράγια πες του και καλά τρεξίματα.. είμαι σίγουρη όμως ότι εσύ θα βοηθάς όσο μπορείς περισσότερο...

Εμένα η αδερφή μου μένει στην Πάτρα και δεν θα μπορώ να είμαι κοντά της όσο θα θελα αλλά θα προσπαθώ να πηγαίνω όσο πιο συχνά γίνεται!

Λαρούκο μου δυο μερούλες ακόμη... δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά σε σκέφτομαι κάθε μέρα.. μιας και εγώ πριν δυο χρόνια ακριβώς 22 Μαρτίου είχα κάνει χοριακή και ήταν θετικότατη!

Φιλάκια πολλά σε όλες τις εν αναμονή μανούλες και μελλοντικές!

L2qIp2.png

Χαλοου!!

Είπα να πω ένα γεια κ εγώ!

Δεν θελω να δουλευω, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΛΕΜΕΕΕΕΕ!!!! Χτες πηγα 1η μερα στη δουλεια μετα από 1 βδομάδα και το τι ακουσα δεν περιγράφεται! Ειχα πει εντωμεταξυ οτι θα κάνω εγχειρηση κ η πρωτη κουβεντα του διευθυντη (ο Θεος να τον κάνει) ήταν: Δεν μου ειχες πει οτι θα έλειπες 1 βδομάδα!! Καλέ, δε σας ειπα ότι θα κάνω εγχειρηση; Ναι, αλλα περιμενα ότι θα λειψεις 1 μέρα! "Εγχειρηση εκανα, δεν πήγα 2ημερο στη Μύκονο!"

Οχι, πείτε μου... Πόσο μα....ας μπορεί να είναι κάποιος;;; Βασικά αυτος είναι κομπλεξικος και μισογύνης. Ουφ... Ακομα δεν πιστευω τι άκουσαν τα αυτιά μου!

Η χοριακη ειναι για 22/3 αλλά φυσικά ψηνομαι να την κάνω αυριο... Για μια μέρα τώρα δε νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι.... Ουφ, δεν ξέρω.. Όπως ξυπνήσω!

Αυτα τα πολλά από εμένα. Σας ειπα τον πόνο μου κ φευγω να παω να δω την βαφτιστηρα!

Πολλααααααα φιλιαααααα σε ΟΟΟΟΟΟΛΕΕΕΕΕΕΕΣ!!!!!!

JXFXp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!

Λαράκι μου, δεν αντέχεις μέχρι την Πέμπτη ε; Να πω πως δε σε καταλαβαίνω; Δε θα το πω...... Νομίζω πως όλες την έχουμε νιώσει αυτή την ανυπομονησία... Ότι κάνεις να μας ενημερώσεις, μη μας αφήσεις στην αγωνία μας....

Μομεντάκι μου, αμοιβαία τα αισθήματα!:D Είμαι σίγουρη πως όταν με το καλό συναντηθούμε θα είναι σαν να γνωριζόμαστε χρόνια, δε νομίζεις;

Καστεράκι μου, λέω να κάνεις το χατήρι της Δομνίνας μας:D. Κι εμένα 31 Μαρτίου μου φαίνεται πολύ ωραία ημερομηνία!!!

Layla μου, πολύ ωραία η αφιέρωση σου!!! Και προσπάθησε να μη σε αγχώνει για το πότε θα έρθει η sexy, χαλάρωσε και θα εμφανιστεί.

Christm μου, σε ξενυχτάει ο μπεμπούλης σου, ε; Μακάρι να μην κρατήσουν τα πονάκια του για πολύ καιρό και να μπορέσετε να ηρεμήσετε κι αυτός ο καημενούλης κι εσύ.

Κρισάκι και Μπαμπιτσάκι φιλάκια και σε σας και στα μπεμπάκια σας!!!

Καλό βράδυ σε όλες!!!

Διαφημίσεις

Είμαι κι εγώ εδώ σε περίπτωση που το Λαράκι μας κάνει τη χοριακή σήμερα... Εγώ πάντως ψηφίζω αύριο! Λαρούκο Σάββατο θα είμαι Χαλκίδα.. θα τα πούμε έστω και για κανένα δεκάλεπτο; κατά τις 11 με 12 υπολογίζω να είμαι εκεί...

L2qIp2.png

Εδω ειμαι καλέ.... Μη βαρατε.. χαχαχαχαχα!!!

Δεν την εκανα τελικά σήμερα..... κράτησα χαρακτήρα!!!! Αντε υπομονη μια μέρα... αχ πως θα περάσει;;;;;;;;

Δομνινάκι μου, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι θα τα πουμε!!! Οχι 10 λεπτο, όση ώρα έχεις διαθέσιμη! Θα ερθεις με τον αντρουλη σου; Εγώ δεν ξέρω αν θα μπορεί να είναι ο Λαρος γιατι δουλευει νυχτα κ συνήθως τετοιες ώρες κοιμάται αλλά κάτι θα κάνουμε! :wink: Αχ μου έδωσες μεγάλη χαρα!!!!! Μπραβο, μπραβο!

Laylaκι γλυκό, όλες μας καταλαβαίνουμε κ τα νευρα, και τις μεταπτώσεις στην ψυχολογία και τις εξαψεις κ τα πάντα!!! Κάνε υπομονονή κοριτσάκι μου, οπου να 'ναι τελειώνει η ταλαιπωρία κ αρχίζουν τα ωραία!

Ελενακι μου, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σου!

Καστεράκι, λοιπόν, είχαμε πει για 31/3... Γιατί αθετείς τη συμφωνία; Εεε;;; χαχαχαχαχαχα!!!!! Να είναι καλά ο μπεμπούλης και ας βγει όποτε είναι καλύτερα!

Μομεντακι, συγχαρητηρια για ανηψάκια!! Με το καλό!

Κρισάκι μου, πολλά φιλάκια!

JXFXp3.png

Λαρούκο καλή επιτυχίαααααααααααααα!!!!Έδωσες αίμα?Πότε θα ξέρουμε?

Κορίτσια μην βαράτε καλέ, δεν λέω ωραία το 31/03 αλλά στο μήνα μου μπαίνω 02/04 οπότε......και αφού έχουμε το πράσινο φως απο τον γιατρό.Εχθές ξανακάμε καρδιοτοκογράφο και ήταν super και εξετάσεις καλές και γι'αυτό λέει όσο μπορεί να το τρενάρει.Βεβαια ο μπέμπης φαίνεται λίγο ανυπόμονος, πιέζει πολύ απο κάτω.

Θα βγω να πεταχτώ στο φαρμακείο και τα λέμε μετά.

Διαφημίσεις

ΚΑΙ ΝΑΙ... ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ... 170 παρακαλώ το νούμερο της Λάρας μας... είναι στη δουλειά και δεν μπορεί να μπει αλλά μου έδωσε εντολή και το ελεύθερο να σας ενημερώσω...

Είναι εγκυούλα το κορίτσι μας..

Πολλά μπράβο!

L2qIp2.png

Μπράβο Λαράκι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!! Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!! Επιτέλους, είδαμε θετική χοριακή!!!!!!!!!!!!!! Μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι κοριτσάρα μου!!!!!!!!!!!!!

Ήμουν πολύ σίγουρη όμως λέμε.......

Πόσο χάρηκα δεν λέγεται!Συγχαρητήρια Λαρούκο!Όλα να πάνε καλά μέχρι το τέλος....Μπράβο μπράβο μπράβο!!!

Και το νουμεράκι τέλειο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...