Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, linaa είπε:

Ωχ βρε κορίτσι καμιά φορά τα predictor δείχνουν λίγο πιο ροζ από ότι πρέπει στην γραμμή σκίασης . 

Γενικά πάντα να ξέρεις όταν κάνεις τεστ να περνεις δύο διαφορετικές εταιρείες Κ να κάνεις Κ τα δύο . Τα clear blu είναι λίγο πιο ξεκάθαρα με τον σταύρο ... 

Αυτά τα μικρόβια όχι δεν ευθύνονται για παλλινδρομες σε καμία περίπτωση. Σίγουρα οι παλλινδρομες κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό είναι στα έμβρυα . Μετά πάει ο θυρεοειδής Κ το ζάχαρο κάποιο αυτοάνοσο Κ τελευταία Κ πολύ σπάνια μικρόβια όμως σοβαρά μικρόβια όπως χλαμύδια κτλ όχι αυτά που είναι στην χλωρίδα του εντερου

Θυροειδη και ζαχαρο φυσιολογικά.. μολις προχθες ξαναεκανα γενικες αιματος... Θα κανω σε καμια βδομαδα καμπυλη ζακχαρου και αντισταση στην ινσουλινη να πω οτι τα τσεκαρα κ αυτα.. 

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα!

Ξέρω, βαρεθηκατε τοσες μέρες με την πολυλογία μου αλλά δεν έχω κ εγω πού να τα πω....

Βρε κοριτσια όλο κάτι όνειρα επιστημονικής φαντασίας βλέπω κ εφιάλτες... Χτες εβλεπα ότι τραβουσα φωτογραφία την κολλητή μου (είναι 7 μηνών έγκυος) σε ένα λιμάνι κ ξαφνικά αυτή πέφτει στη θάλασσα η οποία ήταν φουρτουνιασμένη κ πέφτω κ εγω μέσα να τη σωσω... Δεν μπορούσα όμως κάτι με τράβαγε προς τα κάτω κ από το πουθενά σκάει μυτη μια φάλαινα (ορκα) κ μας βγάζει κ τις 2 έξω... Κι εδώ αρχίζει το ωραιο.... Πάμε στο νοσοκομείο για να δούμε ότι το μωρό της φίλης μου ειναι καλά κ εκεί γιατρός είναι η Κορομηλά!!!! (ασχολίαστο!!!!!). Η οποια λέει ότι κάτι εξετάσεις δείχνουν παραπάνω από το κανονικό κ μάλλον λέει συμβαίνει γιατί το άλλο άτομο (εγω δηλαδη) που ήταν μαζί της στη θαλασσα είναι εγκυος κ γι αυτο είναι ανεβασμένα τα επίπεδα της εξέτασης......

Οχι, πείτε μου τώρα δηλαδη...... Πόσο αγχωμένη μπορεί να είμαι;;; Οεο;;;;

Θα προτείνω τον νεο αυτό τρόπο στην επιστημονική κοινότητα σε αντικατασταση της χοριακης...

ΜΕτα από αυτο το καταπληκτικό όνειρο, έβλεπα ότι με κυνηγούσε ενα δαιμονισμένο κοριτσάκι κι εγώ προσπαθουσα να το εξορκίσω μαζί με 2 άλογα.... Τελικά το κοριτσάκι εξαφανίστηκε κ εμεινα με τα αλογα....

Λοιπόν, ακούω.... Χρήζω επαγγελματικης βοηθειας;;;;;;

Εντάξει απλά δεν παίζεσαι λέμε!Νομίζω η σωστή ερώτηση δεν είανι ''πόσο αγχωμένη μπορεί να είμαι'' αλλά ''πόσο έγκυος μπορεί να είμαι''.

Και παρεπιπτώντως όλο ζώα βλέπεις απο αγελάδα σε όρκα και από όρκα σε άλογο, χεχεχε.Για την Κορομηλά ασχολίαστο.Πάντως και εγώ βλέπω όνειρα με διάσημους τις προάλες είδα ότι με διεκδικούσε ο Καφετζόπουλος και η πλάκα ήταν ότι το σκεφτόμουν κιόλας, τελικά δεν εγκατέλειψα το αντράκι μου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εντάξει απλά δεν παίζεσαι λέμε!Νομίζω η σωστή ερώτηση δεν είανι ''πόσο αγχωμένη μπορεί να είμαι'' αλλά ''πόσο έγκυος μπορεί να είμαι''.

Και παρεπιπτώντως όλο ζώα βλέπεις απο αγελάδα σε όρκα και από όρκα σε άλογο, χεχεχε.Για την Κορομηλά ασχολίαστο.Πάντως και εγώ βλέπω όνειρα με διάσημους τις προάλες είδα ότι με διεκδικούσε ο Καφετζόπουλος και η πλάκα ήταν ότι το σκεφτόμουν κιόλας, τελικά δεν εγκατέλειψα το αντράκι μου.

Που εισαι ρε Καστερακι;;; Καλα, εσύ τον Καφετζόπουλο ρε πουλακι μου; Δες εναν Σακη κ δε θα έχεις κανεναν ενδοιασμό... :lol::lol::lol:

Ο μπεμπακος μας τι κάνει;

JXFXp3.png

Που εισαι ρε Καστερακι;;; Καλα, εσύ τον Καφετζόπουλο ρε πουλακι μου; Δες εναν Σακη κ δε θα έχεις κανεναν ενδοιασμό... :lol::lol::lol:

Ο μπεμπακος μας τι κάνει;

Ασε με ταλαιπωρουσε ένα χαζομπούκωμα τώρα είμαι καλύτερα.Καλά είναι έφτασε τα 2350.Θα μπω στο μήνα μου και μετά απο 2-3 ημέρες θα μου τον πάρουν, δηλαδή μέχρι τις 4-5 Απρίλη θα έχω γεννήσει.Το δωματιάκι του είναι έτοιμο, η ντουλάπα και τα ράφια δεν έχουν ξεμυρίσει τελείως βέβαια,την άλλη εβδομάδα έρχονται και τα επιπλάκια του πλένω και τα ρουχαλάκια του και είμαι έτοιμη.

Καλέ τον έχω δει κι αυτόν όχι όπως είναι όμως με άλλο πρόσωπο και δεν με ήθελε......

Καλα Λαρα, απιστευτα τα ονειρα σου! Εχεις σκεφτει να γραψεις σεναριο; Τι φαντασια και αυτη; :) Διαβαζα το μηνυμα σου και γελαγα σαν την χαζη. Απορουσε ο αντρας μου..

Καστερακι, κοντοζυγωνουν οι μερες! Αντε με το καλο. Αυτες οι στιγμες τις προετοιμασιας πρεπει να ειναι οι πιο ομορφες. Ευχομαι σε ολες μας να το ζησουμε συντομα

Εγω εδω αναμενω. Νιωθω οτι οι μερες δεν περνανε με τιποτα :(

Φιλια και στα υπολοιπα κοριτσια

Διαφημίσεις

Το καφέ των τρελών ονείρων γίναμε....Καστεράκι κι εσύ μια χαρούλα βλέπω τα πας με τα όνειρα...Οσο για τα Σάκη που σου είπε το λαρούκι συμφωνώ!!!!

Layla μου συγνώμη που δεν σε καλωσόρισα στην παρέα μας...Ήμουνα για λίγο εξαφανισμένη μετά την ακόμη μία φορά αρνητική χοριακή που πήρα...Ημουνα κοσμάρα μου ...και είμαι ακόμη νομίζω...Συγνώμη..Καλωσόρισες! Είσαι σε φάση τεχνητής εμμηνόπαυσης απ ότι θυμάμαι που είχα διαβάσει;

Συμπεθεράκι τριπλά φιλιά σου στέλνω..

Ελενακι μου σε σκέφτομαι...ουφ..

Δομνινάκι μου μια τεράστια αγκαλιά ειδικά σε σένα....

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

...........δε ξέρω τι να γράψω γι αυτό μπαίνω, διαβάζω τα νέα σας και βγαίνω....... Ακόμα δεν έχω συνέλθει και γι αυτό δε νομίζω πως είμαι καλή παρέα.......

Λαράκι μου, με έκανες και γέλασα σήμερα και έχω αρχίσει να το έχω ανάγκη! Πόσο θέλω να είναι θετική η χοριακή σου, αλήθεια στο λέω... και εύχομαι με όλη μου την καρδιά να είναι+++++++++++++!!!!! Και θα συμφωνήσω με το Μομεντάκι μας πως είναι πεντακάθαρο το νόημα του ονείρου σου...:-)

Μομεντάκι μου, πόσο με βοηθάς το ξέρεις ε;

Layla μου, ναι, νομίζω πως θέλω λίγο χρόνο για να συνειδητοποιήσω τι έγινε.... για άλλη μια φορά.......

Πολλά φιλάκια και στις υπόλοιπες!!!!!!!!!!

Καλό βράδυ!!!

Εδώ είμαι κι εγώ..

Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλα τα κοριτσάκια..

Θα γίνω θεία! Η αδερφούλα μου είναι έγκυος και αν όλα πάνε καλά μέσα στο Νοέμβρη θα προστεθεί ένα νέο μέλος στην οικογένειά μας.. χαίρομαι πολύ γι' αυτήν και εύχομαι όλα να της πάνε καλά!

Εγώ είμαι καλά..ήρεμη και καθόλου βιαστική.. ανυπομονώ βέβαια για τη χοριακή της Λάρας μας και αισιοδοξώ ότι θα ακούσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα - αφού μας το έχει πει ήδη η Κορομηλά - όρκα - άλογο - σκύλος...

Καστεράκι είπαμε.. στις 31/3 να γεννήσεις.. έχω γενέθλια και θέλω δώρο!

Ελενάκι μου θέλω να σε πάρω τηλεφωνάκι αλλά δεν ξέρω αν το θες εσύ!

Μομεντάκι μου γλυκό ότι θελήσεις είμαι εδώ!

Φιλάκια πολλά σε όλα τα αστεράκια μας!

L2qIp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!

Το ξέρω ότι χάθηκα, αλλά δεν έχω χρόνο καθόλου, και όταν βρίσκω, προσπαθώ να ξεκουραστώ και να κοιμηθώ...

Ο μπεμπούλης μου είναι καλά, εντάξει ταλαιπωρεί λίγο την μανούλα του αλλά χαλάλι... Έχει λίγα πονάκια, αλλά το αντιμετωπίζουμε...

Λαράκι περιμένω θετικό αποτέλεσμα και μόνο... Επιβάλλεται... Μπόλικη μωρουδόσκονη από τον μπέμπη μου...

Καστεράκι έφτασε και σε σένα η ώρα να πάρεις τον γιό σου αγκαλιά; Με το καλό...

Μπαμπιτσάκι τί κάνει η όμορφη η κόρη σου; Να ανταλλάξουμε τηλ. να τα πουμε... ¨εχουμε τόσα κοινά...

Δομνινάκι μου γλυκό με το καλό η αδελφούλα σου, και σύντομα να γίνεις και εσύ μανούλα...

Μομεντάκι στεναχωρήθηκα με το αποτέλεσμα, αλλά με το Θεό δεν μπορείς να τα βάλεις... Υπομονή, επιμονή και Πίστη...

Ελενάκι τί να πώ... Δεν θα πώ τίποτα... Απλά είστε στο μυαλό μου, και στην προσευχή μου...

Κρισάκι πρέπει να σε βρούμε για να μας κάνεις μαθήματα, το πώς τα καταφέρνεις με τρία παιδιά!!!! Αξία!!!! Μπράβο!!!!!

Φιλιά σε όλες!!!!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Διαφημίσεις

Αμ δεν τα καταφερνω χριστινακι μου!!!!το παλευω απλα!!!χαιρομαι που ειστε καλα κ εσυ κ ο μπεμπουλης μας!!τα πονακια θα περασουν,αλλα..μετα θα ερθουν τα δοντακια,μετα οι γκρινιες κοκ..υπομονη,αλλωστε με ενα χαμογελακι τους μας αποζημιωνουν για ολα τα δυσκολα!!!

Δομνινακι καλη εγκυμοσυνη στην αδερφουλα!!νομιζω εχεις κ αλλα ανηψακια,απο αυτην την αδερφουλα ειναι η εχεις κ αλλη;;;

Λαρακι...τι να πω για το ονειρο σου;;γελασα τοσο διαβαζοντας το..εχεις πολυ χιουμορ ρε κοριτσακι,πρεπει να εισαι η χαρα της ζωης για τους γυρω σπυ!!μα πως τα λες!!!πως τα περιγραφεις!!κ επιτελους σταματα,ολο το ζωικο βασιλειο εχεις κατεβασει..ποτε ειπαμε τελικα η χοριακη,22 η 23;;;αιντε κ τον δαγαμε τον γαιδαρο (παλι ζωο στην κουβεντα!!!)..

Μομεντινι μου γλυκουλι,θες τον χρονο σου κ εσυ κ το λενακι μας...φυσιολογικο ειναι..μιλαμε για την ζωη σας,τα ονειρα σας..οταν κατι τα σταματαει ειναι επομενο να προκαλει ενα μουδιασμα,μια αναστατωση..εσυ να εισαι καλα με τον αντρουλη σου,αφου κι αυτος εχει στεναχωρηθει με οσα εχουν γινει..απλα σιγουρα δεν βιωνουν την ιδια στεναχωρια με εμας τις γυναικες κ φυσικα,οσο κι αν λενε οτι προσπαθουν,δεν μπορουν να καταλαβουν με τιποτα τι εχουμε μεσα στο μυαλο μας,να αντιληφθουν τα πραγματα οπως τα αντιλαμβανομαστε εμεις..ειναι ομως ψυχουλες τα αντρακια κ θελουν την στοργη μας..ξερω εγω τι σου λεω,ολη μερα αγορια νταντευω!!!!

Καστερακι κ λειλακι πολλα φιλια!!

Λαρακι δες κανενα ακομα ονειρο να ευθυμησουμε λιγο βρε κοριτσι!!!αρκει να μην τρομαζει εσενα..αλλα κ παλι τι να σε τρομαξει;η κορομηλα;;;χαχαχαχαχαχα!!!!!;

fUCCp2.png

svjYp2.png

Δομνινακι καλη εγκυμοσυνη στην αδερφουλα!!νομιζω εχεις κ αλλα ανηψακια,απο αυτην την αδερφουλα ειναι η εχεις κ αλλη;;;

Οι δυο ανηψούλες που έχω είναι από τον αδερφό μου.. Από την αδερφή μου θα είναι το πρώτο:tongue:

L2qIp2.png

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!!

Καταρχήν σας ευχαριστώ πολύ για τις "ενεσεις" αισιοδοξίας!!! Ξέρω, δε μου φαίνεται αλλά μου χρειάζονται όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε!!

Σήμερα δεν είχε όνειρο... Εμ, τα είδα όλα μαζεμένα!!! Αλλάααααα.... Εχει ατακα του Λαρου ενώ ροχαλίζει στον καναπέ:

Λαρος: Τελείωσε το ντοκιμαντερ;

Εγώ: Ποιο ντοκιμαντερ;

Λάρος: Αυτό με τους γυφτους στο παμε πακέτο που καλλιεργουσαν βιοκαυσιμα....!!!!

Εεεε;;; Δεν μπορείτε να πείτε;; Αλλα ντ' αλλα της Παρασκευης το γάλα!!!

Εννοείται ότι το πρωί που του το είπα δεν θυμόταν τίποτα.... Είμαστε και οι 2 για το Δαφνί...

Δονινάκι, με το καλό κοριτσάκι μου το ανηψι! Αχ, αυτα τα ανηψια μας παίρνουν τα μυαλά!!! Α! Επίσης, δεν ειπα τίποτα για σκύλο... Ξέρεις κάτι και μου το κρύβεις;;; χαααχαχα!!!!

Χριστινάκι, μέσα σε όλα ξεκλέβεις λίγο χρόνο και μας λες τα νεακια σου!! Να φιλήσεις τον μπεμπάκο σου κ πες του ευχαριστώ εκ μέρους μου για την μωρουδοσκονη! Ελπίζω να πιάσει τόπο!

Αχ βρε Κρισάκι, τελικά όντως πολλά ζώα έχω μαζέψει!!! Μια ο πεθερος με τα μοσχαράκια, μια εγώ με τις φαλαινες κ τα αλογα, τώρα και εσύ με τον γάιδαρο!!! χαχαχαχαχα!!!!!!

Μομεντακι κ Ελενακι, σας στελνω την πιο ζεστή αγκαλιά μου!!!

Μπαμπιτσιακι, ξέρω ότι δεν μπορείς να μπαίνεις συχνα αλλά εμείς σε σκεφτόμαστε!

Layla, πως παει η αναμονή;; Ξέρω, ξέρω..... δυσβασταχτη!!! :-)

JXFXp3.png

πω πω κίνηση.........

Καλώς το Χριστινάκι σίγουρα θα κουράζεσαι αλλά φαντάζομαι τί ευτυχία θα νοιώθεις όταν θα τον κοιτάς ε?

Δομνίνα συγχαρητήρια στην αδερφούλα και με το καλό να γίνεις και εσύ μανούλα

Λαρα οκ δεν έχω λόγια, οικογενειακώς το έχετε ε?

Μομεντάκι μου θα συνέλθεις καλό μου με τον καιρί θα το δείς, όπως λέει και το κρισάκι μας έχεις τον άντρα σου και θα αντλείς δυναμη απ'αυτόν και αυτός απο σένα

Κρισάκι πολλά φιλιά σε σένα και στα παλικαράκια σου!

Γεια σας και από μένα..

Μου αρέσει η κινητικότητα του καφέ μας! Μπράβο μας!!!

Επίσης μου άρεσε που εμφανίστηκε και το χριστινάκι μας! Γεια σου μανουλα! Μας έλειψες...Ξέρω είναι λογικό αφού πια δεν θα έχεις τόσο πολύ χρόνο...Μας αρκεί που είσαι καλά και να μπαίνεις να μας λες μπεμπονεάκια όποτε μπορείς!!!

Δομνινάκιιιιιιιι μου αχ τι ωραία νέα! Τελειόμηνη εγκυμοσύνη στην αδελφούλα σου!!! Και μένα ο αδερφός μου περιμένει το δεύτερο του παιδάκι και μόλις πριν 3 μέρες μας είπανε πως θα είναι το δεύτερο και το τρίτο τους παιδάκι γιατι΄είναι διδυμάκια!!!

Καστεράκι μου πώς είσαι; Πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στο όνειρο κοπέλα μου! Αντε με το καλό!!!

Συμπεθεράκι μου έχεις δίκιο...και δεν μπορώ και να αμφισβητήσω τις γνώσεις σου για την αντρική ψυχολογία....Εχεις πολλλλλλή πείρα! χαχαχα

Ελενάκι μου μέσα στη μέρα σε σκέφτομαι...δεν είναι παράξενο αφού ποτέ δεν σε είδα; Χμ...θέλω όμως τόσο πολύ να είασι καλά...Ξέρω πως νιώθεις και ξέρω και τη δυσκολία του να μπαίνεις εδώ και να μην έχεις κάτι να πεις..και να είναι όλα συγχισμένα...Είμαι λίγες μέρες μπροστά από σένα (η σειρά με μάρανε) και ξέρω πως όσο περνάνε οι μέρες θα περάσει αυτή η δυσκολία...ή έστω θα μικράνει...Ουφ...δεν ξέρω αν φεύγει εντελώς...όλο αυτό που νιώθουμε εννοώ...

Λαρούκο θα σας κλείσουνε μέσα και τους δυο...τι ρομαντικό! Μαζί θα είστε και στο δαφνί! χαχαχαχαχαχα

Πότε θα πας για χοριακή; Για πες!!! Ουφ..θα σκάσω! Θα αρχίσω να σου λέω να πας νωρίτερα και δεν κάνει! Ουφ...

Layla εμφανίσου να δεις πόσες είμαστε μαζεμένες!:D

Εγώ σήμερα επέστρεψα στη δουλειά...ήτανε πολύ αγχωτικό χθες το βράδυ όσο το σκεφτόμουνα...δεν καλοκοιμήθηκα από το άγχος μου ότι δεν θα μπορούσα να αντεπεξέλθω με τέτοια διάθεση που έχω...Εντούτοις από την πρώτη στιγμή που μπήκα στο σχολείο τρέξανε τα παιδιά πάνω μου (και μιλάμε για πολλά παιδιά γιατί κάνω σε όλες τις τάξεις)...με υποδεκτήκανε και οι συναδέλφοι οι οποίοι είπανε πως τους έλειψα γιατί ησύχασε ο τόπος που έλειπα (απορώ γιατί; Τι εννοούν;;))...και έτσι χωρίς να το καταλάβω πέρασε η πρώτη μέρα επιστροφής στη δουλειά...Δεν έκατσα στιγμή...τα παιδιά ήτανε εντελώς αποσυντονισμένα και ...παράφωνα! Πολύ παράφωνα όμως...και αγχώθηκα γιατί έχουμε εκδήλωσε για τις 25 Μαρτίου και μια για την Πρωταπριλιά που είναι εθνική επέτειος στην Κύπρο...Ουφ...Ελπίζω να καταφέρουμε να παρουσιάστουμε ευπρεπώς....

Αυτά...το απογευμα εκτονώθηκα στο γυμναστήριο και πάμε παραπέρα...

Χμ..δεν έχω να γράψω κάτι ΄αλλο στο ημερολόγιο μου!:P

Φιλιά....Καλό βράδυ!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...