Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Ναι Κρισακι μου, το θυμαμαι... Δν εχω κανενα συμπτωμα, το στήθος μου εχει ξεπρηστει αρκετα αλλα θυμαμαι τα δικά σου κ παίρνω τα πάνω μου.. Αν σου πω ότι δε θυμαμαι πόσες διαιρεσεις μου ειπαν ότι ήταν θα με πιστεψεις; Κοιτωντας τη "φωτο" που μου δώσανε ήταν ή 6 ή 8.. Δεν μπορώ να καταλαβω... Πάνω το μονο που γραφει ειναι οτι ειναι 3 ημερων. Θεωρωντας οτι το 1 γινεται 2, τα 2 γινονται 4, ε τα 4 γίνονται 8.... καπως ετσι το σκεφτομαι :rolleyes: Ασε γιατι οσα λιγοτερα ξέρω τόσο λιγοτερο αγχωνομαι.. Εφαρμοζω το "μακαριοι οι πτωχοι το πνευματι" :lol::lol::lol:

Και πολύ καλά κάνεις και το εφαρμόζεις φιλενάδα.. κι εγώ την πρώτη φορά κοιμόμουν τον ύπνο του δικαίου και ούτε που κατάλαβα τι μου γινόταν κι έπιασε... τις επόμενες φορές που ήξερα πολύ καλά που πήγαινα... πήρα ωραιότατες σφαλιάρες...

Keep going χαλαρά φιλενάδα:-P

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν χρειαζεται να ξερεις διαιρεσεις λαρουκι μου,οντως ειναι λεπτομερειες αυτες...καπου τοσες ειχαν κ τα δικα μου,μη σου πω ακριβως κ μου λεγανε οτι ειναι καλος αριθμος..αλλα ετσι που το λες,με τι διαιρεσεις αναλογα με τις μερες,σαν να εχεις δικιο φιλεναδα!!απολυτα λογικο ακουγεται...Ολα θα πανε καλα,το ειπε κ ο πεθερος!!!!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Δεν χρειαζεται να ξερεις διαιρεσεις λαρουκι μου,οντως ειναι λεπτομερειες αυτες...καπου τοσες ειχαν κ τα δικα μου,μη σου πω ακριβως κ μου λεγανε οτι ειναι καλος αριθμος..αλλα ετσι που το λες,με τι διαιρεσεις αναλογα με τις μερες,σαν να εχεις δικιο φιλεναδα!!απολυτα λογικο ακουγεται...Ολα θα πανε καλα,το ειπε κ ο πεθερος!!!!!!

Υπενθυμίζω ότι ο πεθερός με αποκάλεσε αγελάδα... :lol::lol::lol:

JXFXp3.png

Και πολύ καλά κάνεις και το εφαρμόζεις φιλενάδα.. κι εγώ την πρώτη φορά κοιμόμουν τον ύπνο του δικαίου και ούτε που κατάλαβα τι μου γινόταν κι έπιασε... τις επόμενες φορές που ήξερα πολύ καλά που πήγαινα... πήρα ωραιότατες σφαλιάρες...

Keep going χαλαρά φιλενάδα:-P

Οπως λέμε keep walking... :lol:

Αχ σημερα βγηκα βόλτα!!!! καλα, μη φανταστείς, μεχρι το Ικα πήγα για να μου γράψουν την αδεια... Τρελή διασκέδαση λέμε!

Βεβαια τοσες μέρες που ήμουν κλεισμένη στο σπίτι το διασκέδασα με όλους τους παππουδες & γιαγιαδες που κοντεψαν να μαλλιοτραβηχτούν! :lol::lol:

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Οφείλω να ομολογησω πως απολαμβάνω τη φάση της εμβρυομεταφοράς της αγελάδας μας!:P Και μ'αρέσει που είσαι έτσι χαλαρή λαρούκι μου...

Οσο για τις διαιρέσεις δεν έχει καμιά σημασία...Μου έτυχε να έχω και τέλεια με τέλειες διαιρέσεις και μετά πήρα ένα τέλειο μηδενικό...Οπότε όπως λέει και το αγαπημένο μου δομνινάκι καλύτερα να μην ξέρεις και να μην ασχολείσαι περισσότερο...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Εεεεεε!!!!!!ψιτ!!!!μη με βαρατε βρε κοριτσακια μου!!!!!!εμενα τοτε μου το επισημαναν γιαυτο κ ρωταω κ σας..μη με κανετε να νιωθω οτι αγχωνω το χαλαρο μας λαρακι...δεν εχω τετοια προθεση,ισα ισα το αντιθετο!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Εεεεεε!!!!!!ψιτ!!!!μη με βαρατε βρε κοριτσακια μου!!!!!!εμενα τοτε μου το επισημαναν γιαυτο κ ρωταω κ σας..μη με κανετε να νιωθω οτι αγχωνω το χαλαρο μας λαρακι...δεν εχω τετοια προθεση,ισα ισα το αντιθετο!

Καλέ, γιατί απολογείσαι;;;; Δε με αγχωνεις κοριτσάκι μου, ουτε εσύ, ουτε κ κανενα κοριτσάκι. Πίστεψε με, είμαι τοσο αγχώδης από φύση μου (μην κοιτάς που το έχω ρίξω στο σορολό κ στα χαχανητα) που εσείς είστε οι μόνες που με κάνετε να ξεχνιέμαι. Οσο περνάνε οι μέρες δε σας κρύβω οτι αρχίζω κ σκέφτομαι όλο κ περισσότερο αλλά λογικό δεν είναι;; Ναι, λογικό είναι.

Τι ωραια! Ρωτάω κ απανταω μόνη μου!!! :tongue: Γιατρέ μου, τι είναι αυτό το λευκό ζακετάκι που μου φέρατε;; Βγαίνει κ σε άλλα χρώματα;:lol::lol:

JXFXp3.png

Καλέ, γιατί απολογείσαι;;;; Δε με αγχωνεις κοριτσάκι μου, ουτε εσύ, ουτε κ κανενα κοριτσάκι. Πίστεψε με, είμαι τοσο αγχώδης από φύση μου (μην κοιτάς που το έχω ρίξω στο σορολό κ στα χαχανητα) που εσείς είστε οι μόνες που με κάνετε να ξεχνιέμαι. Οσο περνάνε οι μέρες δε σας κρύβω οτι αρχίζω κ σκέφτομαι όλο κ περισσότερο αλλά λογικό δεν είναι;; Ναι, λογικό είναι.

Τι ωραια! Ρωτάω κ απανταω μόνη μου!!! :tongue: Γιατρέ μου, τι είναι αυτό το λευκό ζακετάκι που μου φέρατε;; Βγαίνει κ σε άλλα χρώματα;:lol::lol:

Tα μανίκια είναι αρκετά μακριά; Σε φτάνουν;:P

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Tα μανίκια είναι αρκετά μακριά; Σε φτάνουν;:P

Μομεντακι μου!!!!

Τα μανίκια είναι λίγο πιο μακριά από το κανονικό αλλά μου είπαν ότι είναι η νέα μοδα... :tongue:

Πώς είσαι κοριτσάκι μου;

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Μομεντακι μου!!!!

Τα μανίκια είναι λίγο πιο μακριά από το κανονικό αλλά μου είπαν ότι είναι η νέα μοδα... :tongue:

Πώς είσαι κοριτσάκι μου;

Μην μου πεις πως σε έχασα..δεν σε πρόλαβα:rolleyes:

Καλά είμαι λαρουκάκι μου...Το παλεύω...Χμ...δυσκολεύομαι αλλά προσπαθώ...Εσπασα τα νεύρα του μομέντου νομίζω και πολύ στεναχωριέμαι γι αυτό...ουφ...Πραγματικά ομως προσπαθώ...

Εσύ για πες...πώς περνάς τη μέρα σου;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Μην μου πεις πως σε έχασα..δεν σε πρόλαβα:rolleyes:

Καλά είμαι λαρουκάκι μου...Το παλεύω...Χμ...δυσκολεύομαι αλλά προσπαθώ...Εσπασα τα νεύρα του μομέντου νομίζω και πολύ στεναχωριέμαι γι αυτό...ουφ...Πραγματικά ομως προσπαθώ...

Εσύ για πες...πώς περνάς τη μέρα σου;

Αχ μωρε, κάτι εχει πάθει κ με πετάει εξω κ μετά μου λέει οτι δεν μπορεί να βρει το λινκ... Παλιοπραγματα παιδί μου, τι περιμένεις;

Μωρε γι'αυτο δεν είναι οι συντροφοι;; Για να μας στηριζουν οταν τους έχουμε αναγκη; Και στην τελική δεν κατάλαβα, αυτοι δεν μας σπανε τα νευρα;;; μας τα σπάνε!! Κ δε θελω αντιρρησεις! Ειδικά όταν σου λένε... ελα αγαπη μου, μη στεναχωριεσαι... Τι να μην στεναχωριεμαι????? Χαλόουουου!!! Απο ποιον πλανητη μας ήρθες;;;;

Παραληρημα με επιασε..... Τελος παντων....

Εγω οπως βλεπεις είμαι ολη μερα στον υπολογιστη μιας κ ο Λαρος δουλευει κ κανενας, ΚΑΝΕΝΑΣ ομως δεν παιρνει τον πισινό του να ερθει να μου κάνει παρεα.... Με πιανει κ το παραπονο που κ που κ μετα νευριαζω που παραπονιεμαι. Χτες μονο το βραδυ ηρθαν καποιοι φιλοι των οποιων μόλις σαραντισε το 2ο παιδάκι τους κ αποφασισαν να μας ερθουν... Φυσικα ολες οι συζητησεις ηταν για το μωρο..

Τελος παντων.... αυτα...

JXFXp3.png

Καλημέρα!

Ξέρω, βαρεθηκατε τοσες μέρες με την πολυλογία μου αλλά δεν έχω κ εγω πού να τα πω....

Βρε κοριτσια όλο κάτι όνειρα επιστημονικής φαντασίας βλέπω κ εφιάλτες... Χτες εβλεπα ότι τραβουσα φωτογραφία την κολλητή μου (είναι 7 μηνών έγκυος) σε ένα λιμάνι κ ξαφνικά αυτή πέφτει στη θάλασσα η οποία ήταν φουρτουνιασμένη κ πέφτω κ εγω μέσα να τη σωσω... Δεν μπορούσα όμως κάτι με τράβαγε προς τα κάτω κ από το πουθενά σκάει μυτη μια φάλαινα (ορκα) κ μας βγάζει κ τις 2 έξω... Κι εδώ αρχίζει το ωραιο.... Πάμε στο νοσοκομείο για να δούμε ότι το μωρό της φίλης μου ειναι καλά κ εκεί γιατρός είναι η Κορομηλά!!!! (ασχολίαστο!!!!!). Η οποια λέει ότι κάτι εξετάσεις δείχνουν παραπάνω από το κανονικό κ μάλλον λέει συμβαίνει γιατί το άλλο άτομο (εγω δηλαδη) που ήταν μαζί της στη θαλασσα είναι εγκυος κ γι αυτο είναι ανεβασμένα τα επίπεδα της εξέτασης......

Οχι, πείτε μου τώρα δηλαδη...... Πόσο αγχωμένη μπορεί να είμαι;;; Οεο;;;;

Θα προτείνω τον νεο αυτό τρόπο στην επιστημονική κοινότητα σε αντικατασταση της χοριακης...

ΜΕτα από αυτο το καταπληκτικό όνειρο, έβλεπα ότι με κυνηγούσε ενα δαιμονισμένο κοριτσάκι κι εγώ προσπαθουσα να το εξορκίσω μαζί με 2 άλογα.... Τελικά το κοριτσάκι εξαφανίστηκε κ εμεινα με τα αλογα....

Λοιπόν, ακούω.... Χρήζω επαγγελματικης βοηθειας;;;;;;

JXFXp3.png

Καλημέρα!

Ξέρω, βαρεθηκατε τοσες μέρες με την πολυλογία μου αλλά δεν έχω κ εγω πού να τα πω....

Βρε κοριτσια όλο κάτι όνειρα επιστημονικής φαντασίας βλέπω κ εφιάλτες... Χτες εβλεπα ότι τραβουσα φωτογραφία την κολλητή μου (είναι 7 μηνών έγκυος) σε ένα λιμάνι κ ξαφνικά αυτή πέφτει στη θάλασσα η οποία ήταν φουρτουνιασμένη κ πέφτω κ εγω μέσα να τη σωσω... Δεν μπορούσα όμως κάτι με τράβαγε προς τα κάτω κ από το πουθενά σκάει μυτη μια φάλαινα (ορκα) κ μας βγάζει κ τις 2 έξω... Κι εδώ αρχίζει το ωραιο.... Πάμε στο νοσοκομείο για να δούμε ότι το μωρό της φίλης μου ειναι καλά κ εκεί γιατρός είναι η Κορομηλά!!!! (ασχολίαστο!!!!!). Η οποια λέει ότι κάτι εξετάσεις δείχνουν παραπάνω από το κανονικό κ μάλλον λέει συμβαίνει γιατί το άλλο άτομο (εγω δηλαδη) που ήταν μαζί της στη θαλασσα είναι εγκυος κ γι αυτο είναι ανεβασμένα τα επίπεδα της εξέτασης......

Οχι, πείτε μου τώρα δηλαδη...... Πόσο αγχωμένη μπορεί να είμαι;;; Οεο;;;;

Θα προτείνω τον νεο αυτό τρόπο στην επιστημονική κοινότητα σε αντικατασταση της χοριακης...

ΜΕτα από αυτο το καταπληκτικό όνειρο, έβλεπα ότι με κυνηγούσε ενα δαιμονισμένο κοριτσάκι κι εγώ προσπαθουσα να το εξορκίσω μαζί με 2 άλογα.... Τελικά το κοριτσάκι εξαφανίστηκε κ εμεινα με τα αλογα....

Λοιπόν, ακούω.... Χρήζω επαγγελματικης βοηθειας;;;;;;

χαχαχαχαχαχαχα Μετά από πολλές μέρες έσκασε ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπο μου...χαχαχαχα και όχι μόνο...και γέλιο μαζί...χαχαχαχαχαχα

Το λοιπόν αυτά τα όνειρα να μην τα πεις πουθενά αλλού γιατί είναι επικίνδυνο...και μετά εκεί που θα πας ίσως να μην έχεις σήμα και σε χάσουμε...οπότε σσσσςςςςςς!!!:P

Είναι ξεκάθαρο παιδί μου το μήνυμα...είσαι έγκυος...κοτζάμ όρκα το κατάλαβε και κοτζάμ κορομηλά...Οπότε δεν σηκώνω αμφιβολίες...!!!!

Τώρα όσο για το κοριτσάκια που προσπαθούσες να εξαφανίσεις ήτανε η αρνητική χοριακή...και παέι εξαφανίστηκε! Το άλογο συμβολίζει τη θετικη χοριακή!!! Καμία αντίρρηση;;)

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

χαχαχαχαχαχαχα Μετά από πολλές μέρες έσκασε ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπο μου...χαχαχαχα και όχι μόνο...και γέλιο μαζί...χαχαχαχαχαχα

Το λοιπόν αυτά τα όνειρα να μην τα πεις πουθενά αλλού γιατί είναι επικίνδυνο...και μετά εκεί που θα πας ίσως να μην έχεις σήμα και σε χάσουμε...οπότε σσσσςςςςςς!!!:P

Είναι ξεκάθαρο παιδί μου το μήνυμα...είσαι έγκυος...κοτζάμ όρκα το κατάλαβε και κοτζάμ κορομηλά...Οπότε δεν σηκώνω αμφιβολίες...!!!!

Τώρα όσο για το κοριτσάκια που προσπαθούσες να εξαφανίσεις ήτανε η αρνητική χοριακή...και παέι εξαφανίστηκε! Το άλογο συμβολίζει τη θετικη χοριακή!!! Καμία αντίρρηση;;)

Αχ κοριτσακι μου.... Χαίρομαι παντως που σε έκανα να γελάσεις, έστω κ λίγο! Μου αρεσει παντως που βρήκες κ εξηγηση στα ονειρα!!!! :lol::lol::lol: Να γραψουμε στον ονειροκριτη οτι αν δεις την Κορομηλά στον υπνο σου σημαινει οτι εισαι εγκυος....

Κάθε ιχνος αισιοδοξίας μου έχει φύγει... Βλεπεις την φορά που είχα θετική χοριακή είχα κ κάτι ψιλοσυμπτωματα περιοδου. Τωρα το απόλυτο 0.. Το στηθος εχει πλεον ξεπρηστεί εντελώς (βρε το ζουλαω από δω, το ζουλαω από εκεί.. τιποτα αυτο!) κ δεν έχω κανένα πονο (ουτε ενα τοσο δα πονάκι).

Αρχίζω να προετοιμαζομαι για την χυλόπιτα που θα φάω, μη μου ερθει κ πολύ αποτομο.. Και ξέρω, τα συμπτωματα δεν παιζουν ρολο ομως καλώς ή κακώς έχω προηγουμενη εμπειρια να συγκρίνω.

Τώρα τι σου λέω κ σενα.... Θα ξαναμπω αυριο να σας πω τι ονειρο είδα. Στο τέλος θα τα πουλήσω στο Χολυγουντ κ θα γίνω πλουσια!:-)

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...