Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Hopefully_soon είπε:

Την έχω κάνει και εγώ αυτή τη σκέψη ....όταν ανέφερα για πιθανότητα ενδομητριωσης μου απάντησε ότι αυτά είναι "μπαγιατικα" νέα....μου έδωσε να καταλάβω οτι επειδή είμαι καταδικασμενη να κανω εξωσωματικη λογω χαμηλης ΑΜΗ το θεωρεί περιττό κ ότι ακόμα κ να εχω θα ειναι σε τετοιο βαθμο οπου μια λαμπαροσκοπηση δε θα την θεραπεύσει... κ στο σημειο αυτο μου προτεινε αντ αυτού να κανω το prp που ακομα δεν ξέρω αν ήταν πεταμένα λεφτά....να σου πω την αλήθεια.

Επίσης εγώ πριν την εξωσωματικη που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα γίνει Μάρτη σκέφτομαι μήπως ζητήσω να κανω και την εξέταση για το παράθυρο εμφυτευσης ? Δεν το έχω συζητήσει με το γιατρό βεβαια αλλά διάβασα ότι μετά από αποτυχημένες προσπάθειες το προτείνουν....αλλά γτ πρέπει πρώτα να αποτύχει κάποιος τοσες φορές για να του πει να το κάνουν?

Το ΕΡΑ τεστ είναι μια εξέταση που ναι, πρέπει να είσαι από τις σπάνιες περιπτώσεις να μην ισχύει το κλασικό παράθυρο που λέμε. Και είναι πολλά τα λεφτά. Καλύτερα κάνε ότι περνάει από το χέρι σου και τις ποιο συνηθισμένες εξετάσεις. Υστεροσκοπηση, βιοψία ενδομητρίου , μικρό βίωμα, όλες τις εξετάσεις του σπέρματος και μετά προχωράτε. Η χαμηλή αμη δυστυχώς συνδέεται από ότι φαίνεται και με χαμηλή ποιότητα ωαρίων. Εσύ λόγω αμη λογικά θα πας με φυσικό κύκλο , ή τροποποιημένο φυσικό. Δοκιμάζοντας φυσικά και μια διέγερση . Πόσο χρονών είσαι; 

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είμαι κι εγώ εδώ.. είμαι κι εγώ εδώ... Όλες μαζί ενωμένες ποτέ νικημένες.. εν αναμονή για τα ευχάριστα αποτελέσματα..

Λαρούκο και καστεράκι μου πολλά φιλιά!

Λάρα μου πως αισθάνεσαι που είσαι σπίτι και ξεκουράζεσαι; βρήκες κάτι δημιουργικό για να περνάει η ώρα;

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε κοριτσάκια μου, πολύ με συγκινείτε... Δυστυχώς δεν είναι καλά τα νέα μου και ξέρω πως μαζί με μένα θα στεναχωρηθείτε κι εσείς... Λαράκι μου, σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να μας φέρεις εσύ τη θετική χοριακή που θέλουμε όλες για να αναθαρρήσουμε!!! Όλως παραδόξως είμαι καλά, μάλλον έχω πάθει ανοσία στα αρνητικά αποτελέσματα... Ίσως μετά από τη βιοχημική αυτό μου φάνηκε πιο ελαφρύ... τι να πω... Το μόνο που θέλω είναι να έρθει ο αντρούλης μου από τη δουλειά και να χωθώ στην αγκαλιά του!!!

Σας φιλώ γλυκά όλες!!!!!!!!!!

Είμαι κι εγώ εδώ.. είμαι κι εγώ εδώ... Όλες μαζί ενωμένες ποτέ νικημένες.. εν αναμονή για τα ευχάριστα αποτελέσματα..

Λαρούκο και καστεράκι μου πολλά φιλιά!

Λάρα μου πως αισθάνεσαι που είσαι σπίτι και ξεκουράζεσαι; βρήκες κάτι δημιουργικό για να περνάει η ώρα;

Ααααα!!! Μαζευτηκαμε!!! ΜΠράβο μας!

Μες την δημιουργικότητα είμαι... Παίζω παιχνίδια, χαζολογαω στο φεις... :lol:Οτιδηποτε χαζό για να μην σκεφτομαι.. Αν κ χτες να πω την αμαρτία μου, μεχρι τις 3 εψαχνα διαφορα για "μετα την εμβρυομεταφορα", συμπτωματα, μη συμπτωματα...

Σημερα όμως είναι άλλη μέρα κ ελπιζω να μας πει το Ελενακι τα ευχαριστα!

JXFXp3.png

Αχ βρε κοριτσάκια μου, πολύ με συγκινείτε... Δυστυχώς δεν είναι καλά τα νέα μου και ξέρω πως μαζί με μένα θα στεναχωρηθείτε κι εσείς... Λαράκι μου, σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να μας φέρεις εσύ τη θετική χοριακή που θέλουμε όλες για να αναθαρρήσουμε!!! Όλως παραδόξως είμαι καλά, μάλλον έχω πάθει ανοσία στα αρνητικά αποτελέσματα... Ίσως μετά από τη βιοχημική αυτό μου φάνηκε πιο ελαφρύ... τι να πω... Το μόνο που θέλω είναι να έρθει ο αντρούλης μου από τη δουλειά και να χωθώ στην αγκαλιά του!!!

:-( Αχ βρε κοριτσακι... Δε θα σου πω να μη στενοχωριεσαι... πώς γίνεται αυτό;;;

Δυστυχως δεν μπορώ να σε αγκαλιασω πραγματικα, σου προσφέρω όμως μια τεράστια εικονική αγκαλια...

JXFXp3.png

Λαρούκο μου χρειάζεσαι χρόνο για τον εαυτό σου.. κάνε ότι δεν μπορείς να κάνεις τις μέρες που είσαι στη δουλειά.. εγώ συνήθως λιώνω στο ίντερνετ και κατεβάζω αβέρτα σειρές και βλέπω ή ξεσκίζομαι στο διάβασμα..

L2qIp2.png

Ελενάκι μου γλυκό στο έγραψα και αλλού... αυτή η ρημάδα η τύχη νομίζω ότι μας έχει ξεχάσει... ότι και να πω ξέρω ότι είναι ανούσιο αυτή τη στιγμή... θα είμαι εδώ για ότι και όποτε με χρειαστείς..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε ελενάκι μου τί να σου γράψω δεν ξέρω.....το μόνο σίγουρο είναι πως μανούλα θα γίνεις, μην χάνεις την πίστη σου.

'Ελενά μου κι εγώ δεν ξέρω τι να σου πω. Στεναχωρήθηκα πολύ. Εύχομαι σύντομα να βρεις πάλι την διάθεσή σου.

Κι εγώ έτσι κάνω σαν κι έσενα, χώνομαι στην αγκαλιά του αντρούλη μου. Μερικές φορές δεν χρειάζονται πολλά λόγια.

Ελενακι μου κ εγω εμεινα τωρα,μπηκα να ακουσω τα ευχαριστα και...τι να σου πω περα απτο να μη σταματησεις να προσπαθεις κ θα ερθει κ η μερα που θα χωθεις στην αγκαλια του αντρουλη σου με ενα θετικο τεστ στο χερι κ θα τρελλαθειτε κ οι δυο μαζι αγκαλιασμενοι!!!!!keep going baby...

Λαρακι ξερεις,να μην τα ξαναλεω,ουτε εγω καταλαβαινα κατι...δεν με λες....ποσων διαιρεσεων ηταν τα λαρακια οταν τα εβαλες;;;αντε,περιμενουμε απο σενα τωρα νεα κ απαιτω να ειναι ευχαριστα!!!!

Μπαμπιτσιακι μου,ποσες φορες την ημερα βγαζεις γαλα;;εννοειται οτι το νοσοκομειο σας αποσυντονισε κ τις δυο..μην αγχωνεσαι αν δεν φτανει παντως ματια μου,δινε οσο εχεις κ μετα δινε συμπληρωμα ξενο...αμα θα αρχισει να τρωει στερεες τροφες,γαλα θα πινει μονο πρωι βραδυ κ το δικο σου μονο θα φτανει χαλαρα..το παν ειναι να συνεχισεις να βγαζεις,εστω κ με θηλαστρο.τρωγε σουπιτσες πολλες και το βασικο..ξεκουρασου..α,οσο για το θηλαστρο,ξερω οτι προτιμας να πινει κατευθειαν απτο στηθος αλλα σκεψου οτι τουλαχιστον τωρα ξερεις ποσο ακριβως τρωει..κατι δεν ειναι κ αυτο;ελπιζω παντως γρηγορα να πιασει το στηθος σου,γιατι το αρμεγμα δεν παλευεται!!οτι ειναι να κανεις καντο γρηγορα γιατι αν συνηθισει το μπιμπερο μετα δυσκολα δεχεται το στηθος γιατι πρεπει να καταβαλει προσπαθεια ενω με το μπιμερο ειναι αραχτη!!!

Καστερακι κ λειλακι πολλα φιλια κ σε σας!!

Δομνινακι με το καλο να πας στον γιατρουλι σου να δουμε τι θα σου πει κ αυτος!!!

Μομεντινι μου γιατι χαθηκες;;;δεν εισαι καλυτερα ψυχη μου;;;;ελπιζω να πηγες κανενα ταξιδακι με τον αντρουλη σου,γιαυτο δεν ακουστηκες!!!

Φιλια απο ολους μας εδω!!!ειμαστε ολοι καλα,μπουσουλαμε,γκρινιαζουμε,θελουμε αγκαλιες κ βολτες αλλα αυτες απαγορευονται λογω καιρου!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Λαρακι ξερεις,να μην τα ξαναλεω,ουτε εγω καταλαβαινα κατι...δεν με λες....ποσων διαιρεσεων ηταν τα λαρακια οταν τα εβαλες;;;αντε,περιμενουμε απο σενα τωρα νεα κ απαιτω να ειναι ευχαριστα!!!!

Φιλια απο ολους μας εδω!!!ειμαστε ολοι καλα,μπουσουλαμε,γκρινιαζουμε,θελουμε αγκαλιες κ βολτες αλλα αυτες απαγορευονται λογω καιρου!!!

Ναι Κρισακι μου, το θυμαμαι... Δν εχω κανενα συμπτωμα, το στήθος μου εχει ξεπρηστει αρκετα αλλα θυμαμαι τα δικά σου κ παίρνω τα πάνω μου.. Αν σου πω ότι δε θυμαμαι πόσες διαιρεσεις μου ειπαν ότι ήταν θα με πιστεψεις; Κοιτωντας τη "φωτο" που μου δώσανε ήταν ή 6 ή 8.. Δεν μπορώ να καταλαβω... Πάνω το μονο που γραφει ειναι οτι ειναι 3 ημερων. Θεωρωντας οτι το 1 γινεται 2, τα 2 γινονται 4, ε τα 4 γίνονται 8.... καπως ετσι το σκεφτομαι :rolleyes: Ασε γιατι οσα λιγοτερα ξέρω τόσο λιγοτερο αγχωνομαι.. Εφαρμοζω το "μακαριοι οι πτωχοι το πνευματι" :lol::lol::lol:

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...