-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 3 λεπτά , Hopefully_soon είπε:
Την έχω κάνει και εγώ αυτή τη σκέψη ....όταν ανέφερα για πιθανότητα ενδομητριωσης μου απάντησε ότι αυτά είναι "μπαγιατικα" νέα....μου έδωσε να καταλάβω οτι επειδή είμαι καταδικασμενη να κανω εξωσωματικη λογω χαμηλης ΑΜΗ το θεωρεί περιττό κ ότι ακόμα κ να εχω θα ειναι σε τετοιο βαθμο οπου μια λαμπαροσκοπηση δε θα την θεραπεύσει... κ στο σημειο αυτο μου προτεινε αντ αυτού να κανω το prp που ακομα δεν ξέρω αν ήταν πεταμένα λεφτά....να σου πω την αλήθεια.
Επίσης εγώ πριν την εξωσωματικη που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα γίνει Μάρτη σκέφτομαι μήπως ζητήσω να κανω και την εξέταση για το παράθυρο εμφυτευσης ? Δεν το έχω συζητήσει με το γιατρό βεβαια αλλά διάβασα ότι μετά από αποτυχημένες προσπάθειες το προτείνουν....αλλά γτ πρέπει πρώτα να αποτύχει κάποιος τοσες φορές για να του πει να το κάνουν?
Το ΕΡΑ τεστ είναι μια εξέταση που ναι, πρέπει να είσαι από τις σπάνιες περιπτώσεις να μην ισχύει το κλασικό παράθυρο που λέμε. Και είναι πολλά τα λεφτά. Καλύτερα κάνε ότι περνάει από το χέρι σου και τις ποιο συνηθισμένες εξετάσεις. Υστεροσκοπηση, βιοψία ενδομητρίου , μικρό βίωμα, όλες τις εξετάσεις του σπέρματος και μετά προχωράτε. Η χαμηλή αμη δυστυχώς συνδέεται από ότι φαίνεται και με χαμηλή ποιότητα ωαρίων. Εσύ λόγω αμη λογικά θα πας με φυσικό κύκλο , ή τροποποιημένο φυσικό. Δοκιμάζοντας φυσικά και μια διέγερση . Πόσο χρονών είσαι;
-
Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!
-
Θέματα
-
- 966 απαντήσεις
- 487.990 εμφανίσεις
-
- 9.791 απαντήσεις
- 1.056.263 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 137.352 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.192.147 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 39.334 εμφανίσεις
-
-
-
- 965 απαντήσεις
- 487.990 εμφανίσεις
-
- 9.791 απαντήσεις
- 1.056.263 εμφανίσεις
-
- 1.896 απαντήσεις
- 248.284 εμφανίσεις
-
- 28.320 απαντήσεις
- 3.560.396 εμφανίσεις
-
- 593 απαντήσεις
- 187.445 εμφανίσεις
-
- 1.941 απαντήσεις
- 86.337 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 84 εμφανίσεις
-
- 1.077 απαντήσεις
- 115.504 εμφανίσεις
-
- 53 απαντήσεις
- 11.075 εμφανίσεις
-
Πιστεύετε παίζει ρόλο ο γιατρός στην εξωσωματική;;; 1 2 3 4
Από Vasssso, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 50 απαντήσεις
- 34.069 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα