Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , linaa είπε:

Στην σαλπιγγογραφια δεν φαίνετε τίποτα σε σχέση με το εσωτερικό της μήτρας μόνο το σχήμα της . 

Για πολύποδες στην μήτρα βλέπουν με υστεροσκοπηση που μπορείς να κάνεις πριν την εξωσωματική. 

Για ενδομητριωση μπορείς να κάνεις μια εξέταση αιματολογική την c125 που δείχνει αν υπάρχει κάτι ύποπτο . 

Ευχαριστώ για τη καθοδήγηση...θα ζητήσω να κανω αυτή την εξέταση. Για υστεροσκοπηση ο συγκεκριμένος γυναικολογος είναι αρνητικος

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσια! Χαιρομαι πολυ που σας βρηκα. Ειμαι οπως θα καταλαβατε ομοιοπαθουσα. Εκανα κι εγω προσφατα λαπαροσκοπηση για αφαιρεση κυστης ενδομητριωσης και ειμαι στην αναμονη της ακατανομαστης μετα απο 3μηνη διακοπη. Απο οτι βλεπω στις προηγουμενες σελιδες (δεν μπορεσα να τις διαβασω ολες..) εχετε περασει και σεις αυτο το σταδιο. Εγω ειμαι καποια βηματα πισω απο σας αλλα γραφτηκα σε αυτο φορουμ πιο πολυ για να αντλησω κουραγιο και ν’αντεξω ολη αυτη την αναμονη και πιθανοτατα την περιπετεια που με περιμενει μετα.

Νιωθω οτι δεν εχω κανεναν να μιλησω και οταν διαβασα πως συμπαραστεκεστε η μια στην αλλη καταλαβα ποσο σημαντικο ειναι να εχεις καποιον που σε καταλαβαινει! Ο αντρας μου ειναι διπλα μου αλλα δεν ειναι το ιδιο...

Ευχομαι για ολες οσες προσπαθουμε ενα αισιο τελος και στις μανουλες να ζησουν τα μωρακια τους. Αν δεν κανω λαθος αναμενουμε καποια ευχαριστα νεα, απο Ελενα και Λαρα, τις επομενες μερες. Ευχομαι να πανε ολα καλα και να εχετε το πολυποθητο αποτελεσμα!

Καλησπέρα!!!

Λαράκι μου, ακόμα δεν πρόλαβες να καναπεδιαστείς και βαρέθηκες κιόλας και έκανες και δουλειές; Μωρέ μήπως να προσέξεις λίγο; Άντε το ξεσκόνισμα να το καταλάβω, αλλά έπρεπε να βάλεις και σκούπα; Εγώ λέω λίγο να προσέξεις...:wink::D

Δομνινάκι μου, επιτέλους ξεκουμπίζεται σιγά σιγά το παλιοκρύωμα... Θα φύγει και ο βήχας και όλα καλά, εεε;:D

Μπαμπιτσάκι, περαστικά σας!!! Όλα καλά από δω και πέρα σας εύχομαι!!!

Layla, καλώς ήρθες στην παρεούλα μας! Περαστικά σου εύχομαι και εύχομαι όλα να σου πάνε πολύ καλά μετά από την επέμβαση. Ευχαριστώ πολύ και για τις ευχές σου!!!

Μομεντάκι μου, Καστεράκι μου, Κρισάκι μου με τα αντράκια σου πολλά φιλιά!!!!!!!!!

Καλησπέρα!!!

Λαράκι μου, ακόμα δεν πρόλαβες να καναπεδιαστείς και βαρέθηκες κιόλας και έκανες και δουλειές; Μωρέ μήπως να προσέξεις λίγο; Άντε το ξεσκόνισμα να το καταλάβω, αλλά έπρεπε να βάλεις και σκούπα; Εγώ λέω λίγο να προσέξεις...:wink::D

Δομνινάκι μου, επιτέλους ξεκουμπίζεται σιγά σιγά το παλιοκρύωμα... Θα φύγει και ο βήχας και όλα καλά, εεε;:D

Μπαμπιτσάκι, περαστικά σας!!! Όλα καλά από δω και πέρα σας εύχομαι!!!

Layla, καλώς ήρθες στην παρεούλα μας! Περαστικά σου εύχομαι και εύχομαι όλα να σου πάνε πολύ καλά μετά από την επέμβαση. Ευχαριστώ πολύ και για τις ευχές σου!!!

Μομεντάκι μου, Καστεράκι μου, Κρισάκι μου με τα αντράκια σου πολλά φιλιά!!!!!!!!!

Ελενακι μου όμορφο, πολύ μου αρεσει που μπαίνεις πιο συχνα κ τα λέμε!!! Καλα μην φανταστείς... Λίγο το σαλόνι σκούπισα με την ηλεκτρικη που την εσερνα περα-δωθε. Σιγά μην τη σήκωνα! Αχ, μόλις συνειδητοποιησα οτι αυτη την Πέμπτη κάνεις εσύ την χοριακή κ την επόμενη εγω....

JXFXp3.png

Γεια σας κοριτσια! Χαιρομαι πολυ που σας βρηκα. Ειμαι οπως θα καταλαβατε ομοιοπαθουσα. Εκανα κι εγω προσφατα λαπαροσκοπηση για αφαιρεση κυστης ενδομητριωσης και ειμαι στην αναμονη της ακατανομαστης μετα απο 3μηνη διακοπη. Απο οτι βλεπω στις προηγουμενες σελιδες (δεν μπορεσα να τις διαβασω ολες..) εχετε περασει και σεις αυτο το σταδιο. Εγω ειμαι καποια βηματα πισω απο σας αλλα γραφτηκα σε αυτο φορουμ πιο πολυ για να αντλησω κουραγιο και νʼαντεξω ολη αυτη την αναμονη και πιθανοτατα την περιπετεια που με περιμενει μετα.

Νιωθω οτι δεν εχω κανεναν να μιλησω και οταν διαβασα πως συμπαραστεκεστε η μια στην αλλη καταλαβα ποσο σημαντικο ειναι να εχεις καποιον που σε καταλαβαινει! Ο αντρας μου ειναι διπλα μου αλλα δεν ειναι το ιδιο...

Ευχομαι για ολες οσες προσπαθουμε ενα αισιο τελος και στις μανουλες να ζησουν τα μωρακια τους. Αν δεν κανω λαθος αναμενουμε καποια ευχαριστα νεα, απο Ελενα και Λαρα, τις επομενες μερες. Ευχομαι να πανε ολα καλα και να εχετε το πολυποθητο αποτελεσμα!

Καλώς ήρθες Layla!!!! Η αλήθεια είναι ότι όντως είναι πολύ περίεργη όλη αυτή η φαση κ αν κάποιος δεν την έχει περάσει, δεν μπορεί να καταλάβει.

Ότι θελεις είμαστε εδώ, είτε για ιατρικές συμβουλές (βλέπε Δομνίνα), ή για να ανεβει η διάθεση σου, είτε βρε αδερφέ να τα πεις καπου να ξεδώσεις!!

Πότε ήταν η τελευταία ένεση που έκανες; γράφεις ότι είσαι στη αναμονή της ακατανόμαστης.. Θυμάμαι πάντως εγω την παρακαλούσα να ερθει!! Και τώρα να εξαφανιστει... :lol::lol:

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια! Χαιρομαι πολυ που σας βρηκα. Ειμαι οπως θα καταλαβατε ομοιοπαθουσα. Εκανα κι εγω προσφατα λαπαροσκοπηση για αφαιρεση κυστης ενδομητριωσης και ειμαι στην αναμονη της ακατανομαστης μετα απο 3μηνη διακοπη. Απο οτι βλεπω στις προηγουμενες σελιδες (δεν μπορεσα να τις διαβασω ολες..) εχετε περασει και σεις αυτο το σταδιο. Εγω ειμαι καποια βηματα πισω απο σας αλλα γραφτηκα σε αυτο φορουμ πιο πολυ για να αντλησω κουραγιο και νʼαντεξω ολη αυτη την αναμονη και πιθανοτατα την περιπετεια που με περιμενει μετα.

Kαλώς μας ήρθες layla!

Όπως κατάλαβες όλες μας περάσαμε από αυτήν την φάση την πολύ δύσκολη φάσηΕδώ είμαστε όλες να πέρνουμε κουράγιο η μία από την άλλη.Η δική μου ιστορία είναι ενθαρυντική, δεν ξέρω αν τη διάβασες, αφού έμεινα έγκυος προτού καν έρθει η πρώτη περίοδος και σε 3 εβδομάδες περίπου θα γεννήσω τον μπέμπη μου!

Δεν μας είπες πόσες έκανες και πότε έκανες την τελευταία ένεση?

Ευχαριστώ πολύ για το καλοσώρισμα!

Την τελευταία ένεση την έκανα μέσα Φλεβάρη. Οπότε έχω ακόμα δρόμο μπροστά μου. Αλήθεια εσάς πόσο καιρό έκανε να έρθει;

Καστεράκι, απίστευτη η ιστορία σου! Πως τα κατάφερες και πέτυχες την οωρρηξία; Αυτό και αν είναι τύχη. Καλώς να δεχτείς τον μπεμπούλη σου!

Εγώ και να θέλα, η λίμπιντο έχει πέσει στα τάρταρα. Δεν ξέρω πότε θα συνέλθω ν'αρχισω κι ξανά τις προσπάθειες..

Λάρα μου κι εγώ παρακαλάω να έρθει αλλά από συνήθεια την λέω ακατανόμαστη :) αν και δεν προσπαθούσα πολύ καιρό πριν..

Ευχαριστώ πολύ για το καλοσώρισμα!

Την τελευταία ένεση την έκανα μέσα Φλεβάρη. Οπότε έχω ακόμα δρόμο μπροστά μου. Αλήθεια εσάς πόσο καιρό έκανε να έρθει;

Καστεράκι, απίστευτη η ιστορία σου! Πως τα κατάφερες και πέτυχες την οωρρηξία; Αυτό και αν είναι τύχη. Καλώς να δεχτείς τον μπεμπούλη σου!

Εγώ και να θέλα, η λίμπιντο έχει πέσει στα τάρταρα. Δεν ξέρω πότε θα συνέλθω ν'αρχισω κι ξανά τις προσπάθειες..

Λάρα μου κι εγώ παρακαλάω να έρθει αλλά από συνήθεια την λέω ακατανόμαστη :) αν και δεν προσπαθούσα πολύ καιρό πριν..

Το Καστερακι μας έβαλε τα γυαλια!!

Πάντως λογικό είναι να μην έχεις καθολου διάθεση..

Θεωρητικά, αφού τελευταία ένεση έκανες τον Φεβρουαριο, μαλλον προς τον Απρίλιο θα έρθει κ η κυρία. ΒΕβαια εξαρτάται από τον κάθε οργανισμό και για πόσο καιρό ήσουν σε "καταστολή". Εγω για παραδειγμα που έκανα 6μηνη θεραπεία, μετά την τελευταία ένεση (την είχα κάνει Μαρτιο) αδιαθετησα 1η Ιουλίου.. Εγώ όμως μάλλον είμαι περιπτωσάρα!:lol:

JXFXp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια..

Εγώ μάλλον είμαι η μοναδική της παρέας που δεν έχω υποβληθεί σε "τεχνητή εμμηνόπαυση" διότι δεν έχω ενδομητρίωση... (να και κάτι που δεν έχω!)... απλά κόλλησα με την παρεούλα από εδώ και συνεχίζω και γράφω και εδώ..

Σας σκέφτομαι όλες και εύχομαι και ελπίζω να έχουμε όλες την τύχη του καστερακίου μας... να ξυπνήσουμε μια μέρα έγκυες! Αυτό ισχύει και για σένα Λαράκι μου γλυκό!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια..

Εγώ μάλλον είμαι η μοναδική της παρέας που δεν έχω υποβληθεί σε "τεχνητή εμμηνόπαυση" διότι δεν έχω ενδομητρίωση... (να και κάτι που δεν έχω!)... απλά κόλλησα με την παρεούλα από εδώ και συνεχίζω και γράφω και εδώ..

Σας σκέφτομαι όλες και εύχομαι και ελπίζω να έχουμε όλες την τύχη του καστερακίου μας... να ξυπνήσουμε μια μέρα έγκυες! Αυτό ισχύει και για σένα Λαράκι μου γλυκό!

Σας φιλώ!

πωπωωωωω.... Ντροπή μου! Συγνωμη βρε Δομνινάκι, νομιζα ότι κ εσύ είχες περάσει από αυτό.... Πάντως για ιατρικές συμβουλές (όποιες κ να 'ναι αυτες) είσαι η κορυφή!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

πωπωωωωω.... Ντροπή μου! Συγνωμη βρε Δομνινάκι, νομιζα ότι κ εσύ είχες περάσει από αυτό.... Πάντως για ιατρικές συμβουλές (όποιες κ να 'ναι αυτες) είσαι η κορυφή!

Σιγά καλέ, πως κάνεις έτσι; είδες πάντως ταύτιση;

L2qIp2.png

Λαρα εκανα 3 μηνιαιες ενεσεις και η τελευταια ηταν πριν ενα μηνα. Ελπιζω να ερθει η περιοδος μεσα στον Απριλη αλλα εχω διαβασει οτι μπορει να παρει και παραπανω... κι εσυ νομιζω εισαι η ζωντανη αποδειξη ;) Πως αντεξες τοσο καιρο; Ελπιζω ολες σου οι ταλαιπωριες να τελειωσουν την επομενη εβδομαδα και να τα αφησεις ολα πισω σου σαν μια μακρινη αναμνηση.

Εγω δεν εχω προβλημα να περιμενω, αρκει να ηξερα οτι θα γινει μετα, που δυσκολο το βλεπω.. Δεν ξερουν και πολλοι για την κατασταση μου και εχω βαρεθει τα σχολια συγγενων και φιλων και μαλιστα στις πιο ακαταλληλες στιγμες. Καποιες φορες λεω οτι ολα θα φτιαξουν. Δεν ειναι η πρωτη φορα που με προκαλει η τυχη μου. Εχω περασει διαφορες φασεις (ασχετες με το θεμα παιδι) και εχω βγει δυνατη. Ομως τωρα νιωθω αδυναμη, νιωθω οτι δεν ειναι στον ελεγχο μου και οτι παθητικα πρεπει να περιμενω να περασει αυτο το μαρτυριο (και ψυχολογικα αλλα και σωματικα.. ξερετε εξαψεις, ξηροτητα, τα γνωστα..)

Εν τω μεταξυ μου την δινει που πρεπει να εξαρτωμαι απο τους γιατρους. Εχω κακη εμπειρια απο δαυτους που με τραβηξε ουσιαστικα ενα χρονο πισω.. Ενω ειχε δει την κυστη αντι να μου πει ελα σε 3 μηνες να το ξαναδουμε, μου ελεγε πηγαινε διακοπες με τον αντρα σου και χαλαρωστε. ‘Ο,τι να’ναι δηλαδη...

Τελοσπαντων, σας κουρασα με το ξεσπασμα μου. Τωρα το μονο που θελω να σκεφτομαι ειναι να ερθει η ανοιξη, να μεγαλωσει η μερα και να φτιαξει η διαθεση μου :) Η διαθεση ολων μας! Και να γεμισουμε ευχαριστες ανακοινωσεις εδω μεσα.

Εσυ Δομνινα, τι προβλημα ειχες, αν επιτρεπεται;

Εγώ Layla προσωπικά δεν είχα κανένα πρόβλημα.. Ο άνδρας μου έχει σοβαρότατης μορφής ολιγοασθενοτερατοσπερμία με αποτέλεσμα η φυσιολογική σύλληψη να είναι αδύνατη διότι έχει πάρα πολύ λίγο, πολύ αργό και με πολύ κακή μορφολογία σπερματοζωάρια.. Έχουμε κάνει τα πάντα, μέχρι και εγχείρηση κιρσοκήλης έκανε και ευτυχώς είδαμε κάποια βελτίωση αλλά δυστυχώς όχι τόση ώστε να μπορέσουμε να αποφύγουμε την εξωσωματική..

Έχουμε κάνει 4... οι δυο πετύχανε αλλά παλλινδρομήσανε τα έμβρυα και δυο αποτύχανε..

Δεν έχουμε αποφασίσει τι θα κάνουμε στη συνέχεια.. μάλλον 1 ακόμη - τελευταία - προς τον Σεπτέμβρη..

L2qIp2.png

layla δεν την έψαχνα την ωορηξία γιατί πίστευα ότι δεν πρόκειται να μείνω κατευθείαν, είχαμε 2 επαφές χαλαρά πολύ πριν φύγουμε διακοπές, και στην διάρκεια των διακοπών περίμενα να αδιαθετήσω.Τότε είχαν αρχίσει κάποια περίεργα συμπτώματα και εγώ πίστευα πώς είναι απο την θεραπεία είχα και λίγο αιματάκι ροζουλί και πάλι τίποτα εγώ μεχρι που φοβόμουν μήπως βγήκα σε αληθινή εμμηνόπαυση......τόσο μυαλό.Άν την έκανες μέσα Φλεβάρη λογικά μέσα προς τέλη Μάρτη θα κάνεις ωορηξία.Μην αγχώνεσαι όλα καλά θα πάνε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...