-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 10 λεπτά , Nima21 είπε:
Κορίτσια καλησπέρα!
Για οσες εχω χασει ευχάριστα νεα, θετικές χοριακες, υπερηχους κλπ να ευχηθώ πολλα πολλά συγχαρητηρια και και στις υπόλοιπες στελνω τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς μου!!
Επιστρεφω μετα απο διαγνωστική υστεροσκοπηση η οποια βγηκε καθαρη ευτυχως και σημερα πηρα και το αποτελεσμα της εξετασης ngs για το μικροβιωμα.. 54% γαλακτοβακιλλοι, 45 % bifidobacteriaceae και 1% κατι αλλο..σημ. ενδεικτικο διαταραχης της χλωριδας του ενδομητριου..
Επειδη με τους γιατρους κατα πασα πιθανοτητα θα μιλησω το βραδυ εχετε καμιά ιδεα αν είναι σοβαρο το μικροβιο ή συνηθισμένο; Επισης το ποσοστό των γαλακτοβακιλλων οκ δεν ειναι πολυ μεγαλο, αλλα και το 54 δεν θεωρειται μικρο.. σωστα; Μια φορά εμφυτευση κανω! Τωρα υπαρχει περιπτωση να αποβάλλω εξαιτιας του μικροβιου αυτου;
Καλησπέρα κορίτσι. Είχες στο παρελθόν ενδομητριτιδα; Οι φυσιολογικές τιμές των γαλακτοβακιλων είναι άνω του 90%. Οτιδήποτε χαμηλότερο λέει θεωρείται φλεγμονή. Ετσι λέει το χαρτί που μου έδωσαν από την εξέταση, κάτω κάτω. Την τελική εκτίμηση θα την κάνει ο γιατρός με βάση και την εικόνα που είχε από την υστεροσκοπηση και το ιστορικό σου. Τα ποσοστά πάνε αναλογικά δλδ από την στιγμή που έχεις 54% γαλακτοβακιλους άρα κάτι άλλο έχεις στο υπόλοιπο 46%, στην δική σου περίπτωση 45% bifidobacteriaceae και 1% λοιπούς οργανισμούς.
Βιβλιογραφικά και μόνο (χωρίς να σημαίνει κάτι για τα δικά σου αποτελέσματα) οι bifidobacteriaceae είναι επίσης στελέχη της φυσιολογικής μικροχλωρίδας απλά συναντώνται κυρίως στο έντερο. Σε περίπτωσης χρόνιας ενδομητριτιδα έχουν φανεί να κυριαρχούν μαζί με τους γαλακτοβακιλους. Επίσης εντοπίζονται στην μικροχλωριδα του κόλπου γυναικών που δεν έχουν πετύχει εγκυμοσύνη. Επι της εμφύτευσης και στην μήτρα δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια μελέτη που να εντοπίζει αν είναι καλό ή κακό πιθανώς κάτι θα υπάρχει. Θα σου πει ο γιατρός σου αν θα χρειαστεί να κάνεις κάποια αγωγή ή όχι. Πάντως ότι και να είναι δεν είναι κάτι μη αντιμετωπίσιμο που να σε τρομάζει! Υπομονή και θα σου πει ο γιατρός σου τι θα κάνετε 🤞
-
Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!
-
Θέματα
-
- 9.786 απαντήσεις
- 1.055.865 εμφανίσεις
-
- 958 απαντήσεις
- 487.808 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 137.314 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.192.071 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 39.327 εμφανίσεις
-
-
-
- 9.786 απαντήσεις
- 1.055.865 εμφανίσεις
-
- 593 απαντήσεις
- 187.396 εμφανίσεις
-
- 1.941 απαντήσεις
- 86.262 εμφανίσεις
-
- 28.318 απαντήσεις
- 3.560.244 εμφανίσεις
-
- 1.893 απαντήσεις
- 248.180 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 74 εμφανίσεις
-
- 1.077 απαντήσεις
- 115.372 εμφανίσεις
-
- 958 απαντήσεις
- 487.808 εμφανίσεις
-
- 53 απαντήσεις
- 11.047 εμφανίσεις
-
Πιστεύετε παίζει ρόλο ο γιατρός στην εξωσωματική;;; 1 2 3 4
Από Vasssso, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 50 απαντήσεις
- 34.050 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα