Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Nima21 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!

Για οσες εχω χασει ευχάριστα νεα, θετικές χοριακες, υπερηχους κλπ να ευχηθώ πολλα πολλά συγχαρητηρια και και στις υπόλοιπες στελνω τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς μου!! 

Επιστρεφω μετα απο διαγνωστική υστεροσκοπηση η οποια βγηκε καθαρη ευτυχως και σημερα πηρα και το αποτελεσμα της εξετασης ngs για το μικροβιωμα.. 54% γαλακτοβακιλλοι, 45 % bifidobacteriaceae και 1% κατι αλλο..σημ. ενδεικτικο διαταραχης της χλωριδας του ενδομητριου..

Επειδη με τους γιατρους κατα πασα πιθανοτητα θα μιλησω το βραδυ εχετε καμιά ιδεα αν είναι σοβαρο το μικροβιο ή συνηθισμένο; Επισης το ποσοστό των γαλακτοβακιλλων οκ δεν ειναι πολυ μεγαλο, αλλα και το 54 δεν θεωρειται μικρο.. σωστα; Μια φορά εμφυτευση κανω! Τωρα υπαρχει περιπτωση να αποβάλλω εξαιτιας του μικροβιου αυτου; 

Καλησπέρα κορίτσι. Είχες στο παρελθόν ενδομητριτιδα; Οι φυσιολογικές τιμές των γαλακτοβακιλων είναι άνω του 90%. Οτιδήποτε χαμηλότερο λέει θεωρείται φλεγμονή. Ετσι λέει το χαρτί που μου έδωσαν από την εξέταση, κάτω κάτω. Την τελική εκτίμηση θα την κάνει ο γιατρός με βάση και την εικόνα που είχε από την υστεροσκοπηση και το ιστορικό σου. Τα ποσοστά πάνε αναλογικά δλδ από την στιγμή που έχεις 54% γαλακτοβακιλους άρα κάτι άλλο έχεις στο υπόλοιπο 46%, στην δική σου περίπτωση 45% bifidobacteriaceae και 1% λοιπούς οργανισμούς.
      Βιβλιογραφικά και μόνο (χωρίς να σημαίνει κάτι για τα δικά σου αποτελέσματα) οι bifidobacteriaceae είναι επίσης στελέχη της φυσιολογικής μικροχλωρίδας απλά συναντώνται κυρίως στο έντερο. Σε περίπτωσης χρόνιας ενδομητριτιδα έχουν φανεί να κυριαρχούν μαζί με τους γαλακτοβακιλους. Επίσης εντοπίζονται στην μικροχλωριδα του κόλπου γυναικών που δεν έχουν πετύχει εγκυμοσύνη. Επι της εμφύτευσης και στην μήτρα δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια μελέτη που να εντοπίζει αν είναι καλό ή κακό πιθανώς κάτι θα υπάρχει. Θα σου πει ο γιατρός σου αν θα χρειαστεί να κάνεις κάποια αγωγή ή όχι. Πάντως ότι και να είναι δεν είναι κάτι μη αντιμετωπίσιμο που να σε τρομάζει! Υπομονή και θα σου πει ο γιατρός σου τι θα κάνετε 🤞

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Λάρα μ'αρεσει τρελά που το διασκεδάζετε τόσο και εσύ και ο άντρας σου.Γιατί καλέ δεν σ'αρέσει το 22/3?Δεν παίζεσαι εσύ με τίποτα......

Έλενα επειδή τα έχω κατά μπερδέψει πότε έχεις εσύ χοριακή?

Μομεντάκι αφού είσαι λίγο καλύτερα τώρα θα είσαι ακόμη λίγο καλύτερα αργότερα και στο τέλος θα βρείς τρόπο να ξεγελάσεις την καταθλιψη που νοιώθεις τώρα......

Φιλιά σε όλες σας!!!

Γεια σου καστεράκι μου καλό! Μ'αρέσει που σύντομα θα έχουμε ακόμη μια μανούλα στην παρεούλα μας!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χμ...όλα τα κινητά στην ελλάδα ξεκινάνε υποχρεωτικά από 003069? Ιδού η απορία!!! Γιατί στον αριθμο που στέλνω τα μηνύματα σου ξεκινάει από 003063...Λάθος;:rolleyes:

Κι εμένα με 003069 ξεκινάει...!!! Εκτός αν μου έστελνες στο άλλο που έχω όταν πηγαίνω στο L.A. για business... :lol::lol::lol::lol::lol: Είδα κ τους bradgelina τις προαλλες αλλα έχουν καταντησει γραφικοι. Ολο για τα παιδια τους μιλάνε. Πφφφ, δεν ξαναβγαίνω μαζί τους!

Η βαρεμάρα με έχει χτυπήσει κατακουτελα.... ή μηπως όχι;; Ιδού η απορία! Πόσο θα αντέξει το βασανιστήριο της βαρεμάρας η Λαρα η αγελάδα;; Θα ενδώσει στις φωνές που ακούει;;; Πόση σκόνη έχουν τα έπιπλα; Μείνετε μαζι μας για τη συγκλονιστική συνέχεια..!

JXFXp3.png

Λάρα μ'αρεσει τρελά που το διασκεδάζετε τόσο και εσύ και ο άντρας σου.Γιατί καλέ δεν σ'αρέσει το 22/3?Δεν παίζεσαι εσύ με τίποτα......

Έλενα επειδή τα έχω κατά μπερδέψει πότε έχεις εσύ χοριακή?

Μομεντάκι αφού είσαι λίγο καλύτερα τώρα θα είσαι ακόμη λίγο καλύτερα αργότερα και στο τέλος θα βρείς τρόπο να ξεγελάσεις την καταθλιψη που νοιώθεις τώρα......

Φιλιά σε όλες σας!!!

Καστεράκι μου, είμαι πρακτικός άνθρωπος.... Γιατί αν δεν ακούσω τα επιθυμητα αποτελεσματα θα έχω μπροστά μου το σαβ/κο να ξεδώσω! Ενώ αν την κάνω Πέμπτη, πώς θα πάω στη δουλεια την επόμενη μέρα; Κατάλαβες το σκεπτικό μου;;

Είναι λίγο βλαμμένο, το ξέρω αλλά μου κάθεται καλύτερα!:lol:

JXFXp3.png

Καλημέρα!!!

Λαράκι μου, πως πάει η ξάπλα; Βαρέθηκες; Εγώ έχω σκάσει.....:mad: Δε βοηθάει και ο καιρός να βγω έστω μια μικρή βολτούλα με τον αντρούλη μου...ουουοουφ.... Ααα και να μη ξεχάσω, πολύ μου άρεσε το όνειρο του πεθερού:tongue::lol::tongue:, νομίζω πως θα συμφωνήσω μαζί του:tongue::lol::tongue:.

Καστεράκι μου, την Πέμπτη είναι να κάνω χοριακή αλλά δε θέλω να το σκέφτομαι από τώρα γιατί με πιάνει σφίξιμο στο στομάχι...

Μομεντάκι μου, ακόμα και η κατάθλιψη μες στο πρόγραμμα είναι, αρκεί να μη σε πάρει από κάτω και σύντομα να είσαι πάλι καλά!!!

Κρισάκι, Δομνίνα πολλά φιλάκια και σε σας και φυσικά και στα τριδυμάκια σου Κρισάκι μου!!!!!!!!!!!!!

Συμπεθερινι μου ετσι σε θελω,ξεροκεφαλη κ πεισματαρα κ να ξεπερνας τις αναποδιες γρηγορα κ να προχωρας για αλλα!!!αλλωστε με μια ολοκληρωμενη προσπαθεια μονο για μια ακομη πιο ολοκληρωμενη θα στοχευεις!!!κ το σμπεθεριο δεν χαλαει οποτε....η μας κανεις νυφες η μενουμε στο ραφι,κ ειμαστε παλικαρια σαν τα κρυα τα νερα!!!!

Βεβαια μπορουμε να παρουμε κ καμια νυφη απο την αγελαδ.......ε,την λαρα μας εννοω!!!μιας κ ειμαστε πολλοι γαμπροι...αλλα η τρελολαρα μας αποτι ειπε ο πεθερος - ονειροκριτης,θα κανει αγορια,οποτε...ε εχουμε κ το μπαμπιτσιομωρο αλλλα εκεινην την διεκδικουν πολλοι!!!

Λαρι μου ξεσκονησε πια τα επιπλα αφου σου εγιναν ψυχωση!!!απλα χαλαρα,χωρις τεντωματα κ τραβηγματα..κ εγω εκανα πραγματακια μεσα στο σπιτι..αλλλα θυμησου κ την μπαμπω μας που δεν ηξερε οτι ειναι εγκυος κ τιναζε χαλια!!!γιαυτο κανε οτι σευχαριστει αλλα ΗΡΕΜΑ...

Ελενουκω μας καλη χοριακη ματια μου!!!!

Δομνινουδι μου πως εισαι;;εγω ακομα μπουκωμενη κ με πονοκεφαλους...

Φιλακια σε ολες!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Χα! Σας επιασα πουλάκια μου!!! Ωστε μιλάτε αφού πέσει ο ήλιος κ μετά εεεε;;; Γιατίιιι;;

Κρυβετε κανενα βαμπίρ μέσα σας; Δε μιλάτε ε; Αμ θα σας ανακαλύψω και θα σας αποκαλύψω!!

Και ναι! Και ξεσκονισα και σκουπισα! Οχι που θα μου γλύτωνε... Δε λέω, βοηθαει ο Λαρος αλλα κ εκεινος μετά τη δουλεια τι να πρωτοκάνει;

Καλέ που πήγατε όλες;;;

JXFXp3.png

Βεβαια μπορουμε να παρουμε κ καμια νυφη απο την αγελαδ.......ε,την λαρα μας εννοω!!!μιας κ ειμαστε πολλοι γαμπροι...αλλα η τρελολαρα μας αποτι ειπε ο πεθερος - ονειροκριτης,θα κανει αγορια,οποτε...ε εχουμε κ το μπαμπιτσιομωρο αλλλα εκεινην την διεκδικουν πολλοι!!!

Λαρι μου ξεσκονησε πια τα επιπλα αφου σου εγιναν ψυχωση!!!απλα χαλαρα,χωρις τεντωματα κ τραβηγματα..κ εγω εκανα πραγματακια μεσα στο σπιτι..αλλλα θυμησου κ την μπαμπω μας που δεν ηξερε οτι ειναι εγκυος κ τιναζε χαλια!!!γιαυτο κανε οτι σευχαριστει αλλα ΗΡΕΜΑ...

Βλέπω σου άρεσε το νέο ψευδωνυμο εεε;; :lol::lol:

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάρα μου γλυκιά σε πετυχαίνω επιτέλους;

Τι καλά! Εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ το 22/3 διότι ήταν η ημερομηνία που είχα κάνει τη χοριακή της πρώτης προσπάθειας και ήταν θετικότατο! Και έχει και γενέθλια ο αγαπημένος μου ξαδελφούλης τότε.. οπότε εγώ νομίζω ότι είναι μια χαρά ημερομηνία αλλά όπως βολεύεται ο καθένας..

Εγώ είμαι επιτέλους καλά! Λίγο βηχαλάκι μου έχει μείνει αλλά εντάξει.. δεν είναι τίποτε αυτό μπροστά σε ότι τράβηξα την προηγούμενη βδομάδα..

Χαίρομαι που είστε όλες καλά και είμαστε εν αναμονή αποτελεσμάτων..

Μομεντάκι μου δεν θα επιτρέψουμε στην κατάθλιψη να μας κατσικωθεί.. κομπρέντε; είμαστε δυνατά κορίτσια και δεν θα την αφήσουμε να μας νικήσει.. Την υγεία μας να έχουμε, την αγάπη των δικών μας και όλα θα γίνουν..

Σας σκέφτομαι όλες πολύ, να το ξέρετε..

Η μπαμπιτσομανούλα είχε ένα θεματάκι με το μωρό μας.. έπαθε βρογχιολίτιδα και νοσηλεύτηκαν στο νοσοκομείο επειδή είναι πολύ μικρό το μωράκι και είναι επικίνδυνο σε αυτή την ηλικία.. Λογικά θα πρέπει να έχουν βγει αλλά δεν θέλω να ενοχλήσω..

Σας αγαπώ!

L2qIp2.png

Κοριτσάρα μου γλυκιά σε πετυχαίνω επιτέλους;

Τι καλά! Εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ το 22/3 διότι ήταν η ημερομηνία που είχα κάνει τη χοριακή της πρώτης προσπάθειας και ήταν θετικότατο! Και έχει και γενέθλια ο αγαπημένος μου ξαδελφούλης τότε.. οπότε εγώ νομίζω ότι είναι μια χαρά ημερομηνία αλλά όπως βολεύεται ο καθένας..

Εγώ είμαι επιτέλους καλά! Λίγο βηχαλάκι μου έχει μείνει αλλά εντάξει.. δεν είναι τίποτε αυτό μπροστά σε ότι τράβηξα την προηγούμενη βδομάδα..

Χαίρομαι που είστε όλες καλά και είμαστε εν αναμονή αποτελεσμάτων..

Μομεντάκι μου δεν θα επιτρέψουμε στην κατάθλιψη να μας κατσικωθεί.. κομπρέντε; είμαστε δυνατά κορίτσια και δεν θα την αφήσουμε να μας νικήσει.. Την υγεία μας να έχουμε, την αγάπη των δικών μας και όλα θα γίνουν..

Σας σκέφτομαι όλες πολύ, να το ξέρετε..

Η μπαμπιτσομανούλα είχε ένα θεματάκι με το μωρό μας.. έπαθε βρογχιολίτιδα και νοσηλεύτηκαν στο νοσοκομείο επειδή είναι πολύ μικρό το μωράκι και είναι επικίνδυνο σε αυτή την ηλικία.. Λογικά θα πρέπει να έχουν βγει αλλά δεν θέλω να ενοχλήσω..

Σας αγαπώ!

Ελα ρε κοριτσακι!!! Ε λοιπόν, επειδή σε έχω για γούρι μου, θα την κάνω 22.. Να ξέρουμε κ μια ώρα νωρίτερα βρε αδερφε! Μου άρεσει που είμαι βράχος πάντως στις απόψεις μου! :lol:

Εσύ μαντάμ μήπως να πηγαινες σε ενα γιατρό;; Γιατί σαν πολύ σου έχει κρατησει αυτό το κρύωμα.

Αχ μωρε το μπαμπιτσιακι..... Θα της στείλω μηνυμα. Ελπίζω να είναι καλά το μωρουλινι τώρα

JXFXp3.png

Κάνω ιατρική στον εαυτό μου μόνη μου... τζάμπα κατέχω τόσες γνώσεις;

χαχαχα!!! Δε διαφωνώ αλλά η ειδικότητα σου νομίζω είναι γυναικολογία/εξωσωματική, εε!!! :lol::lol::lol:

Μολις εστειλα και μηνυμα στο μπαμπιτσιάκι. Έχουν γυρίσει σπιτακι και είναι καλα!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...