Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Καλησπέρα!! Ήθελα να ρωτήσω τα έμπειρα κορίτσια της παρέας.. ποια είναι τα βήματα ακριβώς που ακολουθήσατε από την τελευταία περίοδο μέχρι την έμβρυο μεταφορά με ωάρια από δωρεά; Έχουμε έτοιμα τα ωάρια και περιμένουμε την περίοδό μου για να προχωρήσουμε.

Καλησπέρα! Ξέρεις αν θα κάνεις ετ σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό; Εγώ ας πούμε, που πήγα σε τεχνητό κύκλο, ξεκίνησα προετοιμασία την 21 πρώτη μέρα του προηγούμενου κύκλου, όπου μου έκαναν μια ένεση ( είναι γνωστή, αλλά δε θυμάμαι τώρα ποια είναι γιατί έχουν περάσει και δυόμισι χρόνια)για καταστολή των ορμονών μου. Μετά πήρα dyphaston για να έρθει περίοδος και μετά ξεκίνησε η προετοιμασία του ενδομητρίου με χάπια. Στο ενδιάμεσο έκανα και κάποιους υπερήχους για να δούμε το ενδομήτριο και είχα κάνει ετ 17-18 μέρα του κύκλου..

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Καλως τα δεχτηκες λαρουκι μας!!!!τρια λαρακια ε;;;;;θα ευχηθω κ σε σενα να μεινουν κ τα τρια οσο δυσκολο κ αν ειναι,κ να γινετε μια τρισευτυχισμενη οικογενεια!!!!με το καλο μια μεγαλη χοριακη τωρα!!!!!

Δομνινακι μου παμε για αλλα ματια μου!!!παντως κατι τετοιο,αναπαντεχο κ μη αναμενομενο,ευχομαι να σου σημβει κ να στησουμε εδω μεσα γλεντια που θα κρατησουν για μερες!!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να 'μαι και εγώ!

Δομνίνα μου δεν πειράζει καλό μουφτάνει εσύ να'σαι καλά!Θα έρθει που θα πάει......

Λαράκι καλώς τα δέχτηκες τα λαράκια σου!Άντε να έρθουνε και άλλα μπεμπόνια εδω μέσα!Έχεις και παγωτάκια?Μπράβο!Πότε με το καλό πάς για χοριακή?

Μομεντάκι μου μία μεγάλη αγκαλιά για σένα............

Μπαμπιτσάκι προσαρμόστηκες με την μπουμπού σου?

Κριςκρις και χριστινάκι πολλά φιλιά!

Μομε

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Σας ευχαριστώ πολύ, πολύ, πολύ!!!

Ελενακι, εχει δίκιο το Κρισακι. Προηγείσαι! Ευχομαι με όλη μου τη δύναμη να μας ανακοινώσεις τα πιο ευχαριστα νέα!!

Κρισάκι, καλοδεχούμενα όλα είναι! Μόνο ξέρεις εεεεε; Θα σου δανειστώ ό,τι έχεις κ δεν έχεις γιατί δεν έχει μείνει φράγκο! χχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!! Μωρε ας έρθουν αυτα κ θα κάνουμε το σκ... μας παξιμαδι!

Μομεντακι μου, σε σκεφτομαστε...

Μπαμπιτσιωωωωωω!!!!!!!!!! Που είσαι όμορφη μανούλα;;; Σε εχει ξετρελάνει η κορούλα; Εμ τι ρωτάω....

Καστεράκι, πώς πας εσύ; Οι μέρες μετράνε αντίστροφα.... χαχαχα!!!

Δομνινάκι μου, ΣΜΑΑΑΑΑΑΤΣΣΣΣΣ!!!!!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν, να σας πω να γελάσετε.....

Είπε ο πεθερός μου στον Λάρο ότι θα κάνουμε 2 αγορια γιατί είδε λέει όνειρο ότι 2 ασπρα μοσχαράκια ήταν στον δρόμο και ερχόντουσαν στο σπίτι μας.... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κ η απάντηση του Λάρου ήταν: Δηλαδή τώρα λες τη γυναίκα μου αγελάδα;;;;;;

ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο ανθρωπος πήγε να πει καλή κουβέντα κ ο άλλος τον πήρε από τα μουτρα... Καλά, πλάκα του έκανε αλλά η στιχομυθία είχε πολύ γελιο!

Εννοείται πως δεν παίρνω στα σοβαρά ούτε όνειρα, ούτε τίποτα αλλιώς θα μου τη βαρέσει στον εγκέφαλο. Και είμαι που είμαι.... μετά την βάαψαμε!! χαχαχα!!!

Πάντως με το ζόρι κρατιεμαι να μην κάνω δουλειες.. Εϊμαι κ μόνη μου, ο λάρος δουλευει, πως να περάσει η ώρα;;; Τα επιπλά έχουν 3 κιλά σκόνη.... Γκρρρρρ!!!

Α! Χοριακη στις 22/3.... Δε μου αρέσει σαν μέρα γι' αυτό λέω να την κάνω στις 23... μου κάθεται πιο καλά.

JXFXp3.png

Καλημέρα!!!

Λαρούκο αγελαδίτσα μου :P απ ότι βλέπω σου αρέσει πολύ η ξεκούραση και το να μην κάνεις τίποτα...ούτε τη σκόνη σκέφτεσαι...ούτε τίποτα...:P

Σου έστειλα sms...το πήρες;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Ολα τα λεφτα ο πεθερος;;;;;κλαιω.....απαιχτος!!!!!!μακαρι να εχει δικιο παντως!!!!εγω ματια μου θα σου στειλω ολη μου την προικα!!!γιατι η κριση μας φερνει πιο κοντα!!!!

Α!κ τα μωρακια μου θα στα στειλω μολις ανακοινωσεις την θετικη χοριακη!!!!θα τα βγαλω μια φωτο να γελανε,σαν να σου φωναζουν ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!προτρεχω λιγο αλλα μαρεσει......

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Συμπεθερινι μου εμφανιστηκες!!!!!!! Εισαι καλα χαλουμακι μου;;;;;δες η αποελ σας τι κανει!!!!!ειδες;;;αφου μπορει αυτη κ προχωρα εσυ θα κολλησεις;;;;;;

Αχ βρε τρελό μου συμπεθεράκι...το ότι θα μου έδινες θάρρος μέσα από το Αποέλ ούτε που θα το φανταζόμουνα...Είσαι απίστευτο πλασματάκι εσύ...και δεν μετανιώνω με τίποτα που συμπεθεριάσαμε...αν και χλωμό το βλέπω να έχω ποτέ ετοιμες τις νύφες...ή έστω μία νύφη...:rolleyes: Αλλά το συμπεθεριό μ'αρέσει έτσι κι αλλιώς!!!!

Είμαι΄λίγο κα΄λυτερα...αν και σε ανύποπτες στιγμές με πιάνει κλάμα...Κοιμάμαι και ξυπνάω με μια στεναχώρια άλλο πράμα...Νιώθω κενή...Αστα να πάνε..Κατάθλιψη νομίζω το λένε:rolleyes: αλλά το παλεύω και θα ξανασταθώ...είμαι πεισματάρα είπαμε..και ξεροκέφαλη...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημέρα!!!

Λαρούκο αγελαδίτσα μου :P απ ότι βλέπω σου αρέσει πολύ η ξεκούραση και το να μην κάνεις τίποτα...ούτε τη σκόνη σκέφτεσαι...ούτε τίποτα...:P

Σου έστειλα sms...το πήρες;

Μομεντακι μου!!!! Δεν πήρα μηνυμα :confused: ....

Θα αλλάξω το Λάρα και θα το κάνω αγελαδα... :lol::lol::lol:

JXFXp3.png

Ολα τα λεφτα ο πεθερος;;;;;κλαιω.....απαιχτος!!!!!!μακαρι να εχει δικιο παντως!!!!εγω ματια μου θα σου στειλω ολη μου την προικα!!!γιατι η κριση μας φερνει πιο κοντα!!!!

Α!κ τα μωρακια μου θα στα στειλω μολις ανακοινωσεις την θετικη χοριακη!!!!θα τα βγαλω μια φωτο να γελανε,σαν να σου φωναζουν ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!προτρεχω λιγο αλλα μαρεσει......

Γιατι βρε κοπελια δηλαδη να περιμένουμε την χοριακή; Στείλε μου εσυ φωτο τωρα κ για την χοριακη μου στέλνεις βιντεακι με τα μικρά να αλωνίζουν το σπίτι.. Ετσι, για να ξέρω τι θα με περιμένει.. Καλό;;; :lol::lol:

JXFXp3.png

Λάρα μ'αρεσει τρελά που το διασκεδάζετε τόσο και εσύ και ο άντρας σου.Γιατί καλέ δεν σ'αρέσει το 22/3?Δεν παίζεσαι εσύ με τίποτα......

Έλενα επειδή τα έχω κατά μπερδέψει πότε έχεις εσύ χοριακή?

Μομεντάκι αφού είσαι λίγο καλύτερα τώρα θα είσαι ακόμη λίγο καλύτερα αργότερα και στο τέλος θα βρείς τρόπο να ξεγελάσεις την καταθλιψη που νοιώθεις τώρα......

Φιλιά σε όλες σας!!!

Μομεντακι μου!!!! Δεν πήρα μηνυμα :confused: ....

Θα αλλάξω το Λάρα και θα το κάνω αγελαδα... :lol::lol::lol:

Χμ...όλα τα κινητά στην ελλάδα ξεκινάνε υποχρεωτικά από 003069? Ιδού η απορία!!! Γιατί στον αριθμο που στέλνω τα μηνύματα σου ξεκινάει από 003063...Λάθος;:rolleyes:

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...