Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Καλησπέρα!! Ήθελα να ρωτήσω τα έμπειρα κορίτσια της παρέας.. ποια είναι τα βήματα ακριβώς που ακολουθήσατε από την τελευταία περίοδο μέχρι την έμβρυο μεταφορά με ωάρια από δωρεά; Έχουμε έτοιμα τα ωάρια και περιμένουμε την περίοδό μου για να προχωρήσουμε.

Καλησπέρα! Ξέρεις αν θα κάνεις ετ σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό; Εγώ ας πούμε, που πήγα σε τεχνητό κύκλο, ξεκίνησα προετοιμασία την 21 πρώτη μέρα του προηγούμενου κύκλου, όπου μου έκαναν μια ένεση ( είναι γνωστή, αλλά δε θυμάμαι τώρα ποια είναι γιατί έχουν περάσει και δυόμισι χρόνια)για καταστολή των ορμονών μου. Μετά πήρα dyphaston για να έρθει περίοδος και μετά ξεκίνησε η προετοιμασία του ενδομητρίου με χάπια. Στο ενδιάμεσο έκανα και κάποιους υπερήχους για να δούμε το ενδομήτριο και είχα κάνει ετ 17-18 μέρα του κύκλου..

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπηκα κι εγω με αγωνία αλλά....... :-(

ΜΟμεντακι μου ή μαλλον πιο σωστά Μομενταρα μου, τα λόγια δε μου βγαίνουν. Τι να πω εγώ σε 'σενα..... Δε θελω να πω ουτε λογια παρηγοριάς, ουτε αισιόδοξα, ουτε τιποτα... Αυτή τη στιγμή δεν εχουν νόημα κανένα. Θα σου πω μόνο πως σε αγαπώ πολύ κ ό,τι κι αν χρειαστείς (εννοώ Ο,ΤΙ κι αν είναι αυτό) είμαι εδώ όπως όλες μας.

JXFXp3.png

Με πηραν τηλ από το κέντρο, γονιμοποιήθηκαν τα 5 κ είναι κ αλλα 2 πιο "καθυστερημένα". Θα φανει λέει αυριο τι θα κάνουν αυτα τα 2... Την Πέμπτη θα με πάρουν πάλι τηλεφωνο για να μου πουν αν θα πάμε σε βλαστοκύστες ή αν θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά την Πέμπτη.

Βλέποντας και κάνοντας.

Τελικά συνειδητοποιώ ότι δεν είμαι αισιόδοξη, απλά αδιάφορη.... Καλύτερα έτσι, τουλάχιστον αν δεν πάει καλά, θα το αντιμετωπίσω πιο ψύχραιμα. Πάντα έτσι ήμουν, γίνεται να αλλάξω τώρα;

Αυτα.... Καλό βραδυ

JXFXp3.png

Καλησπέρα!

Μομεντάκι μου, όπως σου έγραψα και δίπλα σου εύχομαι πολύ γρήγορα να νοιώσεις καλύτερα και να κάνετε με το Μομέντο σου το καλύτερο για σας!!! Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά!!!

Δομνίνα μου, ακόμα τυραννιέσαι μ' αυτό το κρύωμα; Πήγες σε κανά γιατρό;

Λαράκι μου, περιμένουμε τα νέα της γονιμοποίησης...

Κρισάκι μου, όντως με χάπια για να ρυθμίσω τις ορμόνες ήμουν και μόλις τις πετύχαμε εκεί που τις θέλαμε το εκμεταλλευτήκαμε και όλα πήγαν καλά, έκανα τρία ωάρια, γονιμοποιήθηκαν τα δύο και σήμερα 4η μέρα, πήγα και τα παρέλαβα μαζί με ένα παγωτάκι μου που με "περίμενε" από την προηγούμενη φορά. Τώρα καναπεδιασμένη, στην αναμονή...

Φιλάκια σε όλες!!!

Ελενακι μου, καλα αποτελέσματα κοριτσάκι μου!!!

JXFXp3.png

Και κάτι που ξέχασα να ρωτησω...

Το στήθος μου εδώ και 3-4 μέρες είναι πολύ πρησμενο. Θεωρώ ότι είναι από τις ορμόνες ή μήπως όχι κ πρέπει να ανησυχησω;;;;

Ουφ..... δε θα έχω κ μέτρο σύγκρισης μετά την εμβρυομεταφορά!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Λαράκι μου, πολύ καλά τα νέα της γονιμοποίησης!!! Είτε Πέμπτη πας για εμβρυομεταφορά είτε Παρασκευή είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε πάρα πολύ καλά!!!!!!!!!! Το στήθος σου που είναι πρησμένο είναι από τις ορμόνες και από τα utrogestan, μην ανησυχείς καθόλου.

Καστεράκι μου η αλήθεια είναι πως έχουμε ακούσει πολλές επιτυχίες με παγωτάκια, μακάρι και το δικό μου μαζί με τα άλλα να μου φέρουν το πολυπόθητο!!!

Μομεντάκι μου γλυκό, σε σκέφτομαι...

Φιλάκια πολλά σε όλες!!!

Με πηραν τηλ από το κέντρο, γονιμοποιήθηκαν τα 5 κ είναι κ αλλα 2 πιο "καθυστερημένα". Θα φανει λέει αυριο τι θα κάνουν αυτα τα 2... Την Πέμπτη θα με πάρουν πάλι τηλεφωνο για να μου πουν αν θα πάμε σε βλαστοκύστες ή αν θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά την Πέμπτη.

Βλέποντας και κάνοντας.

Τελικά συνειδητοποιώ ότι δεν είμαι αισιόδοξη, απλά αδιάφορη.... Καλύτερα έτσι, τουλάχιστον αν δεν πάει καλά, θα το αντιμετωπίσω πιο ψύχραιμα. Πάντα έτσι ήμουν, γίνεται να αλλάξω τώρα;

Αυτα.... Καλό βραδυ

Την καλύτερη δουλειά κάνεις... νομίζω ότι είναι η σωστότερη αντιμετώπιση ever!

Μακάρι να προχωρήσουν όλα και να πάτε για βλαστοκύστες.. τι καλά, έρχονται και άλλα εμβρυάκια στην παρέα:lol:

L2qIp2.png

Και κάτι που ξέχασα να ρωτησω...

Το στήθος μου εδώ και 3-4 μέρες είναι πολύ πρησμενο. Θεωρώ ότι είναι από τις ορμόνες ή μήπως όχι κ πρέπει να ανησυχησω;;;;

Ουφ..... δε θα έχω κ μέτρο σύγκρισης μετά την εμβρυομεταφορά!

Όπως πολύ σωστά σου απάντησε και το Ελενάκι είναι από τα φάρμακα..

L2qIp2.png

Κοριτσάκια μου καλή σας μέρα..

Σήμερα ευτυχώς είμαι καλύτερα.. αλλά όχι τελείως καλά.. τα αυτιά μου παραμένουν βουλωμένα αλλά τουλάχιστον μπορώ και αναπνέω καλύτερα και ο βήχας ελαττώθηκε.. κάτι είναι κι αυτό..

Εγώ μετράω σήμερα 4 μέρες καθυστέρηση αλλά είναι σίγουρα από το κρυολόγημα.. μη με ρωτήσετε πως το ξέρω.. ξέρω τον οργανισμό μου.. αν δεν μου έρθει μέχρι την Παρασκευή θα κάνω μια χοριακή έτσι για το γαμώτο και ύστερα θα πάρω το γιατρό να μου δώσει πριμολούτ.

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Λαρουκι μου μπραβο κ παλι!!!μια χαρα πηγε κ η γονιμοποιηση,με το καλο να τα δεχτεις τωρα στην κοιλιτσα!!!κ εσυ μεινε ετσι cool γιατι σου παει κ εχει αποτελεσματα!!η αληθεια ειναι οτι παντα ησουν cool στο θεμα παιδι,απο αυτα που γραφεις τοσο καιρο που σε διαβαζω τουλαχιστον!!νομιζω κανεις πολυ καλα,το αγχος δεν βοηθαει σαυτες τις περιπτωσεις..καλη επιτυχια ομορφια μου!!

Δομνινακι νομιζω εχω ακριβως τα ιδια συμπτωματα με σενα..μπουκωμα κ πονανε ολα τα κοκκαλα μου..τι καθυστερηση ειναι αυτη μωρε;;;;για πες μας τι γινεται μαυτο το θεμα!!!!μην ακουσουμε καθυστερηση εδω μεσα,κατευθειαν ο νους μας παει...στο καλο!!!!μακαρι!!!!

Ελενακι μου με το καλο η χοριακη!!

Συμπεθερακι μου σαγαπω πολυ!!!παρα πολυ!!!κ τα αντρακια μου μου ειπαν να μην αγχωνεσαι να τους κανεις νυφη!!οσο πιο μικρη τοσο καλυτερα!!!θα περιμενουν οσο χρειαστει....

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Σήμερα τελικά πήγα κι έκανα χοριακή για την τιμή των όπλων.. δε νομίζω πως παίζει εγκυμοσύνη απλά ήθελα να βεβαιωθώ.. βλέπετε έτσι χάλια που ήμουν λογικό να καθυστέρησε η ακατανόμαστη..

Αν πάλι ξαφνιαστώ ευχάριστα δεν θα πω όχι!

L2qIp2.png

Καλημέρα κόρες!

Βρε ΔΟμνινάκι, διάβαζα για την καθυστέρηση κ πήγα κατευθείαν στο τέλος από την αγωνία να δω το αποτέλεσμα.... Εσύ δεν χαλάστηκες, εγώ χαλάστηκα. Βλέπεις, πάντα μας μένει μια τόση δα μικρή ελπίδα που θα βγει αληθινη.. Τελος πάντων, μου αρκεί να είσαι εσύ καλά.

JXFXp3.png

Κοριτσια μου,

Χτες υποδεχτηκα 3 λαρακια κ βαλαμε κ 2 στην καταψυξη (αχρείαστα να 'ναι).

Εχω αδεια μεχρι την άλλη Πέμπτη αλλά μου είπαν ότι δεν χρειάζεται να είμαι ξάπλα. Αρκεί να μην κάνω υπερβολές. Αν είναι λεει να κρατηθούν, θα κρατηθουν. Μονο ο δικός μου γυναικολόγος (ο οποιος κορίτσια του είπα ότι θα γίνει η εμβρυομεταφορά και ήταν στο κέντρο για να είναι μαζί μου!!) μου είπε την 4η με 8η μέρα από χτες να είμαι όσο πιο ήρεμη, ξεκουραστη και χαλαρη γίνεται.

Αυτα τα πολλά.

Μπαίνω απο το κινητο οποτε μόλις παω στον υπολογιστή, θα τα πούμε πιο αναλυτικά.

Σας φιλώ γλυκά όλες!!

JXFXp3.png

Λαρούκα μου γλυκιά,

Με το καλό τα δέχτηκες και με το καλό να ακούσουμε τα ευχάριστα λίαν συντόμως... να είσαι όσο περισσότερο ήρεμη, χαλαρή και ξεκούραστη γίνεται και όλα θα γίνουν..

Θα σε πάρω και τηλέφωνο μέσα στο σβκ να μιλήσουμε..

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...