Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , cris88 είπε:

Καλησπέρα!! Ήθελα να ρωτήσω τα έμπειρα κορίτσια της παρέας.. ποια είναι τα βήματα ακριβώς που ακολουθήσατε από την τελευταία περίοδο μέχρι την έμβρυο μεταφορά με ωάρια από δωρεά; Έχουμε έτοιμα τα ωάρια και περιμένουμε την περίοδό μου για να προχωρήσουμε.

Καλησπέρα δεν έχει σημασία αν θα προχωρήσεις με δικά σου ή με δοτρια .από την στιγμή που σου έρθει η περίοδος ενημερώνεις το κέντρο κάνεις ορμονολογικες ίσως σε δώσουν σικλακιουρ και κάνεις και υπέρηχο ώστε να ελεγχουν τα εκατοστά του ενδομητριου. Καλή επιτυχία κορίτσι μου 

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Τα δικά μου νέα τωρα έχουν ως εξής:

Την πέμπτη ξαναείδαμε τον μπέμπη, μεγαλώνει κανονικότατα, δόξα τω Θεό, στις 15 θα ξαναπάω.Το καλό είναι ότι με την αιματολόγο τελείωσα δηλαδή τώρα πια θα την ξαναδώ στην κλινική, μου αυξησε την ένεση προληπτικά να είμαι καλυμμένη και όλα καλά.Το καλύτερο.........το πολύ μέχρι τις 31/03 ή 01-02-03/04 θα πρέπει να έχω γεννήσει......Εφτασε ο καιρός λοιπόν να δω τον μπέμπη μου......

Να φροντίσεις παρακαλώ να γεννήσεις στις 31/3.. Είναι και τα δικά μου γενέθλια εκείνη τη μέρα και θα μου κάνεις το καλύτερο δώρο:lol:

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όπως βλέπετε αγαπημένες μου φίλες και σήμερα έχω ξυπνήσει από τα άγρια χαράματα... Επειδή είμαι συναχωμένη και αναπνέω από το στόμα (διότι όσα αποσυμφορητικά έχω πάρει δεν με έχουν βοηθήσει στο ελάχιστο) ξύπνησα από τα ξεραμένα μου χείλη για νερό και μετά δεν μπόρεσα να ξανακοιμηθώ..

Τουλάχιστον διαβάζω τα νέα σας με την ησυχία μου..

Μομεντάκι μου μην μου απογοητεύεσαι.. Και το Κρισάκι μας δεν είχε κανένα απολύτως σύμπτωμα και είχε τρίδυμα.. Γι' αυτό κι εσύ θα κάνεις την ευχάριστη ανατροπή.. είπα και ελάλησα..

Λαρούκο μου καλή σου επιτυχία κοριτσάκι.. να πάρετε όσα περισσότερα τσουπωτά αυγουλάκια μπορέσετε και να γίνει της γονιμοποίησης κοριτσάκι.. θα σε πάρω τηλέφωνο αργότερα μέσα στη μέρα να δω πως τα πήγες..

Ελενάκι μου κράτα γερά κι εσύ... αύριο θα παραλάβεις τα ελενάκια σου!

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Δομνινάκι νομίζω ότι το μπούκωμα είναι ότι χειροτερο, ξεραίνονται τα χείλη (το χειρότερό μου), η μύτη, δεν μπορεις να ανασάνεις, χάλια χάλια......υπομονή.Στις 31/03 έχουν γενέθλια οι δύδιμες του γιατρού μου και ο ίδιος μου είπε ακριβώς ότι εσύ.

Οπως τα λεει το δομνινακι μου ειναι μικρο μου συμπεθερινι...δεν ενιωθα απολυτως τιποτα,ουτε τραβηγματα ουτε πονακια ουτε κιληδες,ΤΙΠΟΤΑ..ουτε στηθος πρησμενο φυσικα..μονο κατι,αν δεν ηταν ιδεα μου φυσικα,σαν αλλαγη χρωματος στις ρωγες του στηθους..ουτε αλλαγη θα το ελεγα...σαν πιο αγριο το δερμα;;;;αυτο κ παλι δεν ηταν κατι καραμπινατο,ετσι μια ιδεα διαφορετικο,κ νομιζω δεν το ειχα αναφερει καν για αλλαγη γιατι μου φανηκε γελοιο κ να το πω..μωρακι μου να εισαι αισιοδοξη!!!εγω παλι πιστευω οτι ολα θα πανε καλα κ μαλιστα διπλα καλα!!!!!μη πω κ τριπλα κ σε τρομαξω!!!!!γιατι θα γινεις μια υπεροχη μανουλα κ εσυ κ το δομνινακι γιαυτο θα ηθελα να κανετε περισσοτερα απο ενα μωρακια!!!!θεου θελοντος φυσικα....

Δομνινακι μου περαστικουλια!κ εγω χαλια ειμαι ακομα...

Καστερινι μου ολα πανε μια χαρα με τον μπεμπη σου οποτε μην εχεις αγχος κ απολαυσε τον τελευταιο μηνα ξεκουρασης σου!!!κοιμηηηηηηηηηηησου παααααρα πολυ!!!!

Ελενακι μου πες μας τα νεα σου!!!!

Λαρινι καλη επιτυχια με τα αυγουλακια,ελπιζω να μην καταλαβες τιποτα στην ωοληψια,εγω ειχα χαλαστει μετα την ναρκωση!!!αυριο θα ξερουμε ποσα γονιμοποιηθηκαν!!!!!!!!!!ολα να πανε καλααααααα!!!!!

Μομεντινι μου οι σκεψη μου ταξιδευει στην ομορφη κυπρο για να ειναι κοντα σου...καβαφης εγινα για σενα πια!!!!!σε συγκινησα καθολου;;;κ οσο για το ξεσπασμα,ειχα κ εγω φυσικα κατα την διαρκεια της προσπαθειας κ οχι ενα αλλα πολλα κ νομιζω οτι ειναι απολυτα φυσιολογικο στην παρουσα φαση....ολα ας πανε καλα......

fUCCp2.png

svjYp2.png

Καλησπέρα!!!

Ένα όμορφο απόγευμα εύχομαι σε όλες!!!

Κρισάκι μου, είμαι καλά και εδώ και τρεις ώρες,που με ενημέρωσαν από το κέντρο πως όλα πήγαν καλά, πιο ήρεμη γιατί αύριο θα πάω να παραλάβω τα εμβρυάκια μου!!! Ξέρεις τώρα, τα γνωστά, άγχος και ανυπομονησία για το αποτέλεσμα...

Τα φιλιά μου σε όλες!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια!!!

Δομνινακι μου, περαστικά και γρήγορα!!! Αυτό με τη βουλωμένη μύτη πάντως όντως είναι δραμα....

Ελενάκι, με το καλό κοριτσάκι μου αύριο να υποδεχτείς τα μικρούλια σου!! Για άγχος δε θα σου πω να μην έχεις γιατί στα λόγια όλα εύκολα είναι....

Καστεράκι, ο μπέμπης όλο και μεγαλώνει! Σε παρακαλώ να του πεις να ακουσει τη θεία Δομνινα και να βγει στις 31/3! Εεεε;;;;

Κρισακι, περαστικά σε όλους σας ρε κοριτσι... Τι να πω, αυτός ο χειμώνας σας έχει τσακίσει ρε παιδάκι μου οικογενειακώς.

Μομεντακι μου όμορφο, τα ξεσπάσματα ειναι απόλυτα φυσιολογικά και μη σου πω ότι επιβάλλονται κιόλας... Εμ όλη αυτή η ένταση, η αγωνία, το άγχος κάπου πρέπει να ξεσπάσουν γιατί αλλιώς...... Ελπίζω σήμερα να είσαι καλύτερα! Εεεεε;;; Λιγουλάκι;;;; Ελα, σκάσε ενα χαμογελο, το βλέπω εκεί στην ακρη, κρύβεται....

JXFXp3.png

Κοριτσια μου, η ωοληψία πήγε μια χαρά! Δεν κατάλαβα τίποτα! Ε βεβαια, πού να καταλάβω αφού ξεράθηκα σαν τούβλο!

Το ωραίο είναι που όταν ξύπνησα, συνειδητοποίησα ότι είχα σκάσει στα γέλια!!! Και συνέχιζα να γελάω για κανα 5λεπτο... Μάλλον νευρικό με είχει πιάσει ή είχα δει κανα περίεργο όνειρο που δεν θυμάμαι.. Τι να πω...

Ο γιατρός είπε ότι πήραν 8 καλά ωάρια και περιμένω αύριο οδηγίες...

ρε κοριτσια, δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό αλλά σαν πολύ χαλαρή είμαι... Μάλλον δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα! Αφού σήμερα στο δρόμο χαιρόμουν όπως στο σχολείο όταν μας πήγαιναν εκδρομή...

Ελπίζω να μου βγει σε καλό!

JXFXp3.png

Κοριτσια μου, η ωοληψία πήγε μια χαρά! Δεν κατάλαβα τίποτα! Ε βεβαια, πού να καταλάβω αφού ξεράθηκα σαν τούβλο!

Το ωραίο είναι που όταν ξύπνησα, συνειδητοποίησα ότι είχα σκάσει στα γέλια!!! Και συνέχιζα να γελάω για κανα 5λεπτο... Μάλλον νευρικό με είχει πιάσει ή είχα δει κανα περίεργο όνειρο που δεν θυμάμαι.. Τι να πω...

Ο γιατρός είπε ότι πήραν 8 καλά ωάρια και περιμένω αύριο οδηγίες...

ρε κοριτσια, δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό αλλά σαν πολύ χαλαρή είμαι... Μάλλον δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα! Αφού σήμερα στο δρόμο χαιρόμουν όπως στο σχολείο όταν μας πήγαιναν εκδρομή...

Ελπίζω να μου βγει σε καλό!

Μπράβο κορίτσι μου!!! Μωρέ πως μπερδεύτηκα και νόμιζα πως αύριο πας για ωοληψία; Πολύ καλό νούμερο το 8!!!!!!!! Εύχομαι να γονιμοποιηθούν όλα και να γίνουν τέλεια έμβρυα!!!!!!!! Και να ξέρεις πως η ψυχολογία παίζει πολύ μεγάλο ρόλο, οπότε αυτή η αισιοδοξία και η χαρά μόνο σε καλό μπορούν να βγουν!!! Σε ευχαριστώ πολύ και για τις ευχές σου και μακάρι σε λίγο καιρό να ανακοινώνουμε με λίγες μέρες διαφορά τις θετικές χοριακές μας!!!

Λαρουκο μου μπραβο για ολα!!!μπραβο για τον καλο αριθμο,μπραβο σου για την τελεια ψυχολογια,ετσι σε θελω,γερα κ με τσαμπουκα!!!!!περιμενουμε αυριο νεα σου!!!!

Λενιω μου με εξεπληξες!!! Ειχα μεινει στο οτι εκανες ορμονοθεραπεια κ εσυ νασαι τωρα που περιμενεις τα εμβρυακια σου!!!ποτε,πως,που;;;;;ποσα εμβρυακια εχεις καλο μου;;;;αντε με το καλο να τα υποδεχτεις!!!

Μου δαινεται θα γεμισουμε εγκυουλες εδω μεσα!!!συμπεθερακι,λαρακι κ ελενακι κ η αποκορυφωση το δομνινακι σαν κερασακι στην τουρτα!!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Λαρούκο μου πολύ καλά τα νέα σου κοριτσάκι μου...και ακόμη καλύτερη η ψυχολογία σου! Και πολύ μου αρέσει αυτό...Να δεις που όλα καλά θα πάνε μέχρι τέλους! Θα περιμένουμε νέα σου αύριο ΜΟΛΙΣ μάθεις περί γονιμοποίησης ε! Δεν είμαστε καθόλου απαιτητικές βλέπεις!!! Και ούτε αγωνιούμε καθόλου!

Ελενάκι μου καλώς να δεκτείς τα εμβρυάκια σου!!! Αντε θα καναπεδιαστείς κι εσύ και θα κάνετε παρεούλα με το λαρούκι μας και τόσες άλλες καναπεδιασμένες! Με το καλό!

Καβάφη μου με κάνεις να λιώνω με τέτοια που λες...μα τι ταλέντο συμπεθερίνι έχω εγώ...Πω πω...και φυσικά με συγκινείς! Ποιος μένει ασυγκίνητος με τέτοια συμπεθερά!!!

Καστεράκι μου αχ πως πέρασε ο καιρός...όλο αυτό λέω και δεν το πιστεύω πραγματικά...Πώς νιώθεις; Ανυπόμονη; Χαρούμενη; Ενθουσιασμένη; Φοβισμενη; Για πες!!!

Δομνινάκι μου όντως πολύ σπαστικό το μπούκωμα...και αυτό που με εκνευρίζει ακόμη περισσότερο είναι που είναι λες και έχει και χρονοδιακόπτη πάνω του ή timer τελοσπάντων και το βραδάκι χειροτερεύει...Περαστικά σου ...

Εγώ κορίτσια απλά μπήκα να σας πω πως πάει και αυτή η προσπάθεια...Ηδη είδα στο χαρτί καφέ-ροζ-απαλό κόκκινο δεν ξέρω...΄δύο φορές...Και πονάω πάρα πολύ...και μπροστά πονάω...και τη μέση μου...Από στιγμή σε στιγμή θα αδιαθετήσω...νομίζω πως απλά καθυστερούν την έναρξη τα φάρμακα...τίποτα άλλο...Για μένα μέχρι εδώ ήτανε...

Δεν θα πω τίποτα δακρύβρεχτο ούτε θα εκφράσω καν τι νιώθω...αρκετά κουραστική νιώθω πως έγινα τον τελευταίο καιρό...όχι εδώ στο φόρουμ απαραίτητα αλλά γενικά...

Ο,τι θέλει ο Θεός...έτσι είναι...προφανώς κάτι ξέρει περισσότερο από μένα...από μας...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Καλημέρα...σας ευχαριστώ όλες μια μια ξεχωριστά για αυτά που μου είπατε...

Ξύπνησα σήμερα πιο αισιόδοξη...πιστεύοντας πως τα καφέ ίσως τελικά να ήτανε καλό σημάδι...γιατί όχι; Η ακατανόμαστη δεν εμφανίστηκε οπότε η ελπίδα παράμενε ζωντανή...

Πήγα πρωί πρωί στο μικροβιολογικό για χοριακή και με πήρανε πριν λίγο...1,7 αρνητικό...Πάει κι αυτή η προσπάθεια επισήμως πια...

Πήρα ήδη το γυναικολόγο μου και του το είπα...Ο ίδιος στεναχωρέθηκε...γιατί ήτανε καλή προσπάθεια...Ητανε πολύ καλή προσπάθεια λέει...σωστή και ολοκληρωμένη...με πολύ καλή εμβρυομεταφορά με δύο πολύ καλά έμβρυα που μπορούσαν να φέρουν εγκυμοσύνη...Οντως ήτανε καλή η προσπάθεια...ίσως η πιο σωστή που κάναμε μέχρι τώρα...αλλά...

Δυστυχώς τελειώνει με αυτό το αλλά πάλι...και πάλι απαντήσεις δεν έχω στα γιατί...Ίσως δεν χρειάζεται πια να με ρωτάω για γιατί και πώς...

Φανταζόμουνα πως η χοριακη θα ήτανε θετική...και απόψε θα έκανα έκπληξη στον μομέντο...και χαμογέλαγα σαν χαζό το πρωί...Προσευχήθηκα τόσο πολύ...Μέσα μου μια φωνούλα μου λέει δεν σου αξίζει ίσως γι αυτό δεν στο στέλνει...αλλά τόσες δεν κάνουν για μανούλες και τους το στέλνει...Κοινότυπες σκέψεις ε; Και ντρέπομαι που σκέφτομαι έτσι...:rolleyes:

Οπως και να χει...δυστυχώς η έκπληξη δεν θα γίνει...Δυστυχώς νιώθω πάλι άσχημα...Δεν ξέρω αν θέλω να ξαναπροσπαθήσω πια...Δεν ξέρω αν΄είναι σωστό πια να πηγαίνει όλη μου η ζωή γύρω από αυτό το θέμα...που ίσως ποτέ να μην γίνει...Δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστό να δίνω τόσα χρήματα στους γιατρούς χωρίς να κα΄νω τίποτα άλλο στη ζωή μου για να φυλάω ακριβώς χρήματα γι αυτό το σκοπό...

Τον προηγούμενο Οκτώβρη είχαμε κάνει αίτηση για υιοθεσία...Λόγω γραφειοκρατείας αυτό παίρνει πολύ χρόνο...Κανένας δεν επικοινώνησε πίσω μαζί μας ακόμη...Μας είχανε πει πως μόνο για να δούνε την αίτηση παίρνει ένα χρόνο...Μιλάμε για την απόλυτη οργάνωση...Κι άλλο τόσο για να πάρεις έγκριση...και άλλο τόσο για να ολοκληρωθεί η διαδικασία...

Είναι όλα ψυχοφθόρα και χρονοβόρα...Προφανώς δεν έχει καμία σημασία ότι είμαι εδώ και χρόνια έτοιμη...Προφανώς δεν έχει σημασία ότι το θέλουμε ΄τοσο πολύ...Τι έχει σημασία τελικά; Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω...

Ξέρω όπως πως όλη αυτή η διαδικασία της εξωσωματικής είναι πολύ ψυχοφθόρα...ο παράγοντας τύχη που εμπλέκεται σε αυτήν είναι ακόμη πιο επίπονος...Αλλαξα σαν ανθρωπος πάάάάάρα πολύ...και νιώθω ότι χάνομαι με όλα αυτά που συμβαίνουν...Δεν θέλω να είμαι έτσι...

Δεν θα πάω οποιαδήποτε απόφαση τώρα...Είμαι ήρεμη...μουδιασμένη δεν ξέρω κι εγώ τι...Αλλά δεν ξέρω τι θέλω και πώς θα προχωρήσω...

Σας ευχαριστώ πάάάάρα πολύ που σε όλη την πορεία κάθε φορά είστε εδώ μαζί μου...Νιώθω όμως πως όλα γίνονται πάντα τα ίδια...ξεκινάω, προχωράω και μετά αποτυχία...και λόγια παρηγοριάς...Μετά επανέρχομαι...και πάλι από την αρχή...Πόσες φορές να γίνει αυτό;

Οπως και να χει ευχαριστώ το Θεό για την προσπάθειά μου αυτή...Ητανε όντως καλή και ολοκληρωμένη...όπως ήθελα και είχα ανάγκη τόσο καιρό...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Τα λογια σου πονεσαν την ψυχη μου...δεν ξερεις ποσο στεναχωριεμαι τωρα..τα δακρια μου ετρεξαν χωρις καν να το θελω,γιατι δεν θελω ουτε να κλαψουρισω ουτε να σε παρηγορησω ουτε τιποτα..μονο να σε αγκαλιασω θα ηθελα σφιχτα κ να σου πω εχει ο θεος...εχει ο θεος κ εσενα θα σε ανταμειψει γιατι το αξιζεις πραγματικα,ειλικρινα κ απολυτα..κ εσεις οι δυο με τον αντρα σου ΠΡΕΠΕΙ να γινετε γονεις...το αξιζετε κ αξιζει κ σε μια ψυχουλα εκει πανω,ειτε εκει εξω να παρει την αγαπη σας,γιατι θα γινει ενας πολυ καλος ανθρωπος...

Το θεμα της υιοθεσιας απλα με κανει να σας υποκλιθω,να σας συγχαρω για το μεγαλειο της ψυχης σας...μακαρι να κανετε παιδακι κ να υιοθετησετε κ ενα ακομα γιατι αυτη η οικογενεια απλα εγινε για να γινει πολυμελης...

Η προσπαθεια πηγε καλα μωρακι μου αρα η επομενη,οταν θα εισαι ετοιμη κ το θες φυσικα,θα παει ακομα καλυτερα...ετσι,θα πηγαινουμε απο το καλο στο καλυτερο....ετσι θα σκεφτομαστε κ ετσι θα λεμε...

fUCCp2.png

svjYp2.png

αχ μομεντακι μου πόσο στεναχωρέθηκα δεν ξέρω τι να σου γράψω....όλο σβήνω και γράφω...

μην ντρέπεσαι για τις σκέψεις σου απλοί άνθρωποι είμαστε όχι Θεοί.Ξέρω πόσο πονάει όπως κάθε μήνα επί πόσα χρόνια που ερχόταν η περίοδος και φαντάζομαι 100 φορές περισσότερο.Ξέρω πως νοιώθεις αλλά δεν ξέρω τί να σου πω νομίζω ότι και να σου πούμε δεν θα νοιώσεις καλύτερα ούτε θα παρηγορηθείς, στήριξε τον άντρα σου και αυτός εσένα.....

Μόνο ένα πράγμα αυτό που είπες και εσύ ήταν η πρώτη ολοκληρωμένη προσπάθεια άρα λογίζεται ως η πρώτη σας προσπάθεια η επόμενη θα είναι καλύτερη.....

Όσο για το θέμα της υιοθεσίας δείχνει το μεγαλείο της ψυχης σας, μακάρι να τα καταφέρετε και σ'αυτό πέρα από την εξωσωματική.....

Εγώ κοριτσάκια μου είμαι χάλια.. στην κυριολεξία σέρνομαι αλλά είμαι στο γραφείο μιας και δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά..

Λαρούκο μου το νούμερο 8 είναι καταπληκτικό και ελπίζω σήμερα να σε ενημερώσανε ότι γονιμοποιήθηκαν και τα 8.. Καταλαβαίνω το πόσο χαλαρή είσαι διότι κι εγώ στην πρώτη μου προσπάθεια έτσι ακριβώς ήμουν.. χαλαρή και σίγουρη για το αποτέλεσμα.. είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε τέλεια..

Στο γλυκό μας Μομεντάκι δεν θέλω να πω τίποτε.. ξέρεις πολύ καλά πόσο σε αγαπώ και πως θα ήθελα τα πράγματα να ήταν τελείως διαφορετικά και για τις δυο μας.. Όμως για κάποιο λόγο ο Θεός μας δοκιμάζει.. ίσως μας προορίζει να γίνουμε με άλλο τρόπο μανούλες... Για ότι θελήσεις είμαι εδώ!

L2qIp2.png

Καλησπέρα!

Μομεντάκι μου, όπως σου έγραψα και δίπλα σου εύχομαι πολύ γρήγορα να νοιώσεις καλύτερα και να κάνετε με το Μομέντο σου το καλύτερο για σας!!! Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά!!!

Δομνίνα μου, ακόμα τυραννιέσαι μ' αυτό το κρύωμα; Πήγες σε κανά γιατρό;

Λαράκι μου, περιμένουμε τα νέα της γονιμοποίησης...

Κρισάκι μου, όντως με χάπια για να ρυθμίσω τις ορμόνες ήμουν και μόλις τις πετύχαμε εκεί που τις θέλαμε το εκμεταλλευτήκαμε και όλα πήγαν καλά, έκανα τρία ωάρια, γονιμοποιήθηκαν τα δύο και σήμερα 4η μέρα, πήγα και τα παρέλαβα μαζί με ένα παγωτάκι μου που με "περίμενε" από την προηγούμενη φορά. Τώρα καναπεδιασμένη, στην αναμονή...

Φιλάκια σε όλες!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...