Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , cris88 είπε:

Καλησπέρα!! Ήθελα να ρωτήσω τα έμπειρα κορίτσια της παρέας.. ποια είναι τα βήματα ακριβώς που ακολουθήσατε από την τελευταία περίοδο μέχρι την έμβρυο μεταφορά με ωάρια από δωρεά; Έχουμε έτοιμα τα ωάρια και περιμένουμε την περίοδό μου για να προχωρήσουμε.

Καλησπέρα δεν έχει σημασία αν θα προχωρήσεις με δικά σου ή με δοτρια .από την στιγμή που σου έρθει η περίοδος ενημερώνεις το κέντρο κάνεις ορμονολογικες ίσως σε δώσουν σικλακιουρ και κάνεις και υπέρηχο ώστε να ελεγχουν τα εκατοστά του ενδομητριου. Καλή επιτυχία κορίτσι μου 

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια μου!

Θα τα πω λιγο περιεκτικα γιατι μπαινω απο το κινητο. Εχουμε εδω κ 1 βδομαδα μαστορους στο σπιτι κ εχω χασει την μπαλα!

Μομεντακι μου, καλοστεριωτα τα μομεντινια! Να κανεις οτι νομιζεις εσυ καλυτερο!

Κρισακι, να σου ζησουν οι παιδαροι! Καλε, θελω κ εγω να δω φωτο!!!

Μπαμπιτσιω, η μικρη ειναι μια κουκλα!

Καστερακι μου, ολο κ πλησιαζει η μεγαλη μερα εεε;;;

Δομνινακι, ευχαριστω που πηρες τηλεφωνο! Κ σε ευχαριστω που απαντας στις αποριες μου! Με ειχε πιασει πανικος! Καλη αρχη ματακια μου κ ευχομαι να ειναι γουρικη η αλλαγη κεντρου.

Εμεις δεν καναμε τιποτα αυτη την φορα οποτε ηδη ξεκινησα τις ενεσεις.... Καλα, δεν μπορω με τιποτα να κανω τη νταροντα μονη μου κ βαζω την καημενη την αδερφη μου η οποια βλεπει συριγγα κ ασπριζει! Χαχαχα!

Αυτα αγαπες μου. Απο βδομαδα θα τελειωσουν τα μαστορεματα κ θα μπουμε στη κανονικη ροη....

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ λαρουκο μου κι εγω τις ενεσεις δεν μπορουσα να τις κανω κ εβαζα τον κρισο που ηταν δεξιοτεχνης ο καλος μου,προσπαθουσε να μη με πονεσει!!θα περασει,λιγο κρατει η βελονια ευτυχως!!!αντε καλα αυγατισματα κοπελαρα μου,κ φωτο θα σου στειλω εντος των ημερων!!!

Μομεντινι μου ψυχη μου,ακινητο αγαλματακι μου!!!!χαχαχχαχα!!!!!καλα στα ειπε ο γιατρος σου,κ εμενα μου ειπε τοτε κ στην δουλεια να γυρισω δεν θα υπαρξει προβλημα,οτι ειναι να γινει,θα γινει κ μαλιστα θα εχει ηδη γινει τωρα που μιλαμε,καθως τα μομεντινια πρεπει ηδη να εχουν γαντζωθει απο μια ακρουλα!!!!!ευχομαι οσο κουραστικο κ αν ειναι,να γινουν ολα μωρακια,ακομα κ εκεινο το μικρο μομεντακι που ειναι αδυνατουτσικο!!!εγω νομιζω οτι ξερω ποιο παιδι μου ηταν το μικροτερο εμβρυο!!!ετσι νιωθω,εχω κανει ερευνα κ λεω ειναι ο α μου που ηταν πιο μικρος σε κιλα απτους τρεις!!!!θα περιμενουμε με αγωνια νεα σου...κ η χοριακη ειπαμε ποτε με το καλο;;;κ κοιμησου ματια μου,μην αγχωνεσαι αν θα τα πλακωσεις γιατι εκει μεσα εχουν πααααρα πολυ χωρο πολυυυυυ περισσοτερο αποσο χρειαζονται,προς το παρον παντα!!!!κ να περπατας κ να τρως κ μπανιο να κανεις,η κ τιποτα απολα αυτα αν δεν το θελεις εσυ η ιδια..εσυ να εισαι καλα!!!!φιλακια σε ολα τα κοριτσακια μου,κυριως σαυτα που ειναι σε αναμονη!!!!!!

Λαρακι κ μομεντινι,αν με το καλο ολα πανε καλα,δεν θα ειστε απλα μαζι εγκυουλες...θα εχετε λιγες μονο μερες διαφορα!!!!!καλο;;;;;;

fUCCp2.png

svjYp2.png

Καλημέρα!!!!

peanuts_s.jpg

Ο καιρός σήμερα δεν είναι καλός...και άκουσα πως θα πέσει πάλι η θερμοκρασία με΄χρι το τέλος της βδομα΄δας...Κρίμα γιατί μου άρεσε ο ήλιος που είχαμε αυτές τις μέρες...Ξάπλωνα στο κρεβάτι και έμπαινε το φως απ΄το παράθυρο και έκανα φωτοσύνθεση! Τώρα πάει αυτό! Μουντίλα!!! Τελοσπάντων...ελπίζω τα μομέντακια μου να είναι παντός καιρού;

Εγώ εδώ...Κάθε μέρα αλλάζω χρώμα φανέλας με τις φόρμες μου για να νιώθω πως κάνω κάτι διαφορετικό! χαχαχαχαχα Ο μομέντος θα ψήσει σουπιές και χταποδάκι στα κάρβουνα και θα φάμε τα δυο μας...Επίσης μου πήρε χούμους που μου αρέσουνε πολύ!:D

Κατα τ'αλλα να σας εξομολογηθώ πως άρχισε να μου περνάει από το μυαλό πως τα μομεντάκια ίσως να μην είναι εδώ....:rolleyes: επειδή ξέρω πως σε αυτό το στάδιο δεν φτάσαμε ποτέ...τις βλαστοκύστες...Αχ πόσο θέλω να τα καταφέρουμε αυτή τη φορά! Οπότε αγνοώ αυτή τη σκέψη και πάμε παρακάτω....

Η ξάπλα συνεχίζεται χωρίς υπερβολές...γυρίζω και μέσα στο σπίτι...Και μπανάκι κάνω...από την πρώτη μέρα κιόλας...Αμέ! Είμαι αναβαθμισμένη αυτή τη φορά!!!...Είμαι βασικά η νέα γενιά αγάλματος...άγαλμα που όταν κοκαλώνει κα΄νει λίγα βήματα!;) Σιγά σιγά θα γίνω και 3d...Βλέπεις συμπεθεράκι μου; Δεν τα πάω καλύτερα αυτή τη φορά; Εντομεταξύ τα τρία μικρούλικα μας μασκαρευτήκανε; Για πες μας!!! Υπάρχουνε τόσα ταιριαστά για τριδυμάκια: Χιουι, Λιούι Ντιούι!:D

Λαρούκοοοοοοοοοοο μου καλή σου αρχή! Ολα καλά θα πάνε! Να είσαι αισιόδοξη! Ειδικά εσύ γιατί είναι εύκολη η δικη΄σου περίπτωση! Φτου φτου! Από τη στιγμή που και μόνοι σας τα καταφέρατε τώρα θα είναι παιχνιδάκι για τα λαρουκάκια!:D Σε καταλαβαίνω με τις ενε΄σεις γιατί κι εγώ δεν μπορούσα...αλλά τώρα μετά από τόσες προσπάθειες αποκτηνώθηκα και τις κα΄νω μόνη μου...Εμπειρη και μεστωμένη βλέπεις! Στραβομάρα μου!

Το βραχύ κάνεις οπότε σύντομη θα είναι η διαδικασία!:D Ξεκίνησες καταστολή δηλαδή...πότε περιμένεις να αδιαθετήσεις για να ξεκινήσουμε διέγερση;

Καστεράκι μου σε ευχαριστώ για τις προσευχούλες...Ευπρόσδεκτες! Εσύ πώς είσαι; Κλωτσάμε; Κλωτσάμε;:D

Αυτά! Πάω να διαβάσω βιβλίο!

Καλά να περάσετε σήμερα ό,τι και να κάνετε...όπου και να πάτε!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Πολλά φιλάκια και καλή σαρακοστή από μένα..

Χαίρομαι που είστε όλες καλά και ελπίζω να ηρεμήσατε και να χαλαρώσατε όσο ακριβώς θέλατε..

Είμαι καλά, περνάω καλά και δεν ελπίζω για τίποτε..

Σας φιλώ όλες μαζί και την κάθε μια ξεχωριστά!

L2qIp2.png

Καλησπερίζω τις έμορφες!!!

Τι κάνετε κοριτσάκια;

Δομνινάκι μου, αυτό το δεν ελπίζω για τίποτα μου έκατσε λίγο στραβα..... Γιατί ρε κοριτσάκι τέτοια απαισιοδοξία; Με το κέντρο που πήγες τι έγινε;

Μομεντάκι, τους φόβους σου και τις ανησυχίες σου τα βρίσκω απολύτως φυσιολογικά... Αν ήμασταν μες την αισιοδοξία και την καλή χαρά θα σήμαινε πως είμαστε και χαζοχαρούμενα... :lol: Τα μομεντινια καλά θα κάνουν να κάτσουν εκεί που κάθονται! Αντε μπράβο, μην αγριέψω! Πότε κάνεις την χοριακή;

Εγω ξεκίνησα 2η μερα του κύκλου την daronda κ από την 3η μέρα κάνω ταυτοχρονα και τη daronda & την puregon.... Τώρα τι πρωτοκολλο είναι αυτο, θα σε γελάσω και δεν το θέλω! Ειναι το πρωτόκολλο τα κάνω όλα και ό,τι γίνει! χαχαχαχαχα!!!!! Καλώς εχόντων των πραγμάτων τη Δευτερα παμε για την ωοληψία κ μετα.... δεν ξέρω τι γίνεται μετα! Φαντάζομαι κάποια στιγμή κάνουν την εμβρυομεταφορά αλλά δεν ξέρω πόσες μέρες μετά. Αύριο που θα πάω πάλι για υπέρηχο και αιμοληψια θα τους ρωτήσω.

Καστερακι, τι κάνεις ματάκια μου; Ο μπεμπης;

Μπαμπιτσιακι, Χριστινάκι & Κρισάκι, πολλά-πολλά φιλάκια!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Λαρούκο μου το βραχύ πρωτόκολλο κάνεις!!! Πω πω!!! Εφτασες στην ωοληψία κιόλας; Αν κάνεις ωοληψία τη Δευτέρα πάει να πει πως θα κάνεις πρεγκνύλ αύριο βράδυ και τέρμα οι ενεσούλες!!!

Πόσα ωαριάκια έχεις; Αυτό που μας καίει δεν μας το πες! Αντε θα περιμένουμε νεάκιααααααααα!!! Ανυπομονώώώώ΄!!!!

Οσο για την εμβρυομεταφορά εξαρτάται αν θα σου βάλουνε 2,3,4,5,6 ημερών...Θα το κρίνει ο εμβρυολόγος αυτός και φυσικά θα ενημερωθείς!

Λοιπόν περιμένουμε νεάκιααααααααα!!! Αύριο ε!!! Οχι πιο κάτω!!! Μην με αναστατώνεις γιατί αναστατώνεις και τα μομεντάκια μου!!! χαχαχαχαχα Το λέω τώρα που με παίρνει γιατί από βδομάδας ίσως να μην μπορώ να το λέω!!! Πέμπτη η χοριακή...ή νωρίτερα! Ποτέ δεν ξέρεις με μένα!;)

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Λαρούκο μου το βραχύ πρωτόκολλο κάνεις!!! Πω πω!!! Εφτασες στην ωοληψία κιόλας; Αν κάνεις ωοληψία τη Δευτέρα πάει να πει πως θα κάνεις πρεγκνύλ αύριο βράδυ και τέρμα οι ενεσούλες!!!

Πόσα ωαριάκια έχεις; Αυτό που μας καίει δεν μας το πες! Αντε θα περιμένουμε νεάκιααααααααα!!! Ανυπομονώώώώ΄!!!!

Οσο για την εμβρυομεταφορά εξαρτάται αν θα σου βάλουνε 2,3,4,5,6 ημερών...Θα το κρίνει ο εμβρυολόγος αυτός και φυσικά θα ενημερωθείς!

Λοιπόν περιμένουμε νεάκιααααααααα!!! Αύριο ε!!! Οχι πιο κάτω!!! Μην με αναστατώνεις γιατί αναστατώνεις και τα μομεντάκια μου!!! χαχαχαχαχα Το λέω τώρα που με παίρνει γιατί από βδομάδας ίσως να μην μπορώ να το λέω!!! Πέμπτη η χοριακή...ή νωρίτερα! Ποτέ δεν ξέρεις με μένα!;)

Να 'μαι! Δε θέλω να συγχύσσω τα μομεντάκια μας!!!

Την αντίστοιχη pregnyl (ovitrelle λέγεται αυτη που μου έδωσαν) μου είπαν να την κάνω σήμερα στις 10:30 το βράδυ, αυριο δεν κάνω καμία ένεση και να είμαι νηστική και χωρίς νερό από αυριο στις 12:00 το βράδυ. Δευτερα 08:15 το πρωί θα είμαι εκεί για την ωοληψία. Χμμμμ, με προβλημάτισες τώρα.. Μήπως είναι πολύ νωρίς να την κανω την ένεση σήμερα; :confused::confused: Ουφ, θα σκάσω τώρα!!!!!

Από ωάρια έχω 4 στην μία και 6 στην άλλη ωοθηκη. Φαντάζομαι είναι καλά.:rolleyes: Μέσα στο άγχος μου ουτε που ρώτησα. Βεβαια κι ο γιατρός δεν είπε λεπτομέρειες, μόνο ότι πάμε καλά και από προχτές μου μειωσαν τις μονάδες του puregon.

Αντε κοριτσάκι μου, 5 μερούλες έμειναν και ελπίζουμε να μας γράψεις τα πιο ωραία νεα!

JXFXp3.png

Που ειστεεεεεεεε;;;;;;;;εδω κ ποσες μερες δεν μπορουσα να μπω...κ ηθελα να μαθω νεα των λαρακιων κ των μονεντακιων!!!!

Λαρακι μου καλη επιτυχια με το αυγομαζωμα!!!!ολα να πανε καλα κ μετα μαζι με το μομεντακι εγκυουλες,μεσα στην σαρακοστη εμεις θα γιορταζουμε,σιωπηρα λογω των ημερων,ετσι;;;;;

Μομεντινι μου,συμπεθερακι μου γλυκο,φτανει η μεγαλη ωρα του τεστ;της χοριακης;;;;;εσυ θα αποφασισεις!!!κ εμεις απλα θα περιμενουμε!!!!με αγωνια μπολικη....αληθεια νιωθεις τιποτα πουλι μου;;;πως αισθανεσαι κ πως περασαν αυτες οι μερες σου;;;κ τα μομεντακια μας ποσων ημερων στα εβαλαν;;3η η 5η;;;δεν το επιασα αν το εγραψες πιο πανω..αχ πουλι μου....αχ!!!καλη επιτυχια!!!!!!!

Εμεις ολοι οικογενειακως συναχωμενοι ειμαστε,εχουμε τελειωσει ενα πακο χαρτομαντηλα κ συνεχιζουμε...

Φιλακια σε ολες!!

Μανουλες μπαμπω κ χριστινακι χαθηκατε!!!ποσο σας καταλαβαινω!!!

Δομνινακι μου φιλουδια κ σε σενα!!!

Καστερακι πως πας;;ετοιμη;;;;

Λενακι μου να μας εμφανιζεσαι συχνοτερα!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Ο ύπνος δεν με πιάνει και περιδιαβαίνω στις σελίδες του καφέ μας.. Είμαι λίγο κρυωμένη και γι'αυτό ίσως.. ποιος να ξέρει;

Λαρούκο μου μια χαρά σου είπαν να κάνεις την ένεση χθες.. έτσι πολύ σωστά τη Δευτέρα θα είσαι έτοιμη για ωοληψία.. Θα σου πάρουν τα αυγουλάκια, θα σου πούνε πόσα πήρανε και την Τρίτη θα σε ενημερώσουν για το πόσα γονιμοποιήθηκαν. Από τον αριθμό των γονιμοποιημένων θα κριθεί το πότε θα κάνετε εμβρυομεταφορά διότι αν ο αριθμός αυτός είναι μεγάλος θα τα πάνε σίγουρα για βλαστοκύστες για να επιλέξουν τα καλύτερα.. Μακάρι κοριτσάρα μου να είναι όσο το δυνατόν περισσότερα!

Απαισιόδοξη δεν είμαι.. απλώς κρατάω χαμηλά τις ελπίδες και τις προσδοκίες μου για το μέλλον.. βλέπεις όποιος έχει καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι..

Κρισάκι κι εμένα τα ανηψάκια μου μια βδομάδα άρρωστα ήταν κι από κει μάλλον κόλλησα!

Μομεντάκι κοντεύει η μέρα..

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Καλημέρα!!!

Λαράκι μου, καλή ωοληψία και με το καλό να γονιμοποιηθούν όλα και να γίνουν τέλεια έμβρυα και σε λίγο καιρό να μας ανακοινώνεις μια θετικότατη χοριακή!!! Καλή επιτυχία!!!

Κρισάκι μου, περαστικά σας! Κανένας δε γλιτώνει από αυτό τον ιό μου φαίνεται... Εμείς που δεν κολλήσαμε είμαστε μάλλον από τους τυχερούς:D.

Δομνίνα μου, ακόμα να συνέλθεις; Σε τυραννάει ακόμα αυτό το κρύωμα; Εύχομαι ήδη να είσαι καλύτερα!!!

Μομεντάκι μου, πως είσαι;

Καστεράκι, από ότι διάβασα πλησιάζει ο καιρός να γεννήσεις!!! Με το καλό να κρατήσετε στην αγκαλιά σας το μπεμπάκι σας!!!

Στις μανούλες και στα μπεμπάκια τους και σε όλες φυσικά πολλά φιλιά!!!

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κι απο εμένα!

Μομεντάκι μου άντε λίγος καιρός έμεινε και θα ξέρεις, πόσα είπες ότι σου βάλανε?

Λαρούκο πολύ καλός αριθμός νομίζω ε?αν και λίγο άσχετη μ'αυτά, καλή ωοληψία καλό μου!

κρισακι περάστικα σας, είναι να μην αρρωστήσει ένας πέρνουν σειρά όλοι μετά.Ετοιμή?Ξέρω και εγώ μία αγωνία την έχω (τεράστιααααα), καθημέρινα προσεύχομαι να είναι γερός τίποτα άλλο.

Δομνίνα πρωινή πρωινη.....και εσύ κρυωμένη?ευχομαι γρήγορα να γίνεις καλά.

χριστινάκι που είσαι?όλο τον χρόνο σου τον απορροφά ο γιόκας σου......καπως έτσι θα είμαι και εγώ δηλαδη?Εμείς πάντως περιμένουμε λεπτομέρειες απο τον τοκέτο......

Μπαμιτσάκι φιλιά πολλά!(περιμένω φοτο σου έστειλα το κινητο μου)

Τα δικά μου νέα τωρα έχουν ως εξής:

Την πέμπτη ξαναείδαμε τον μπέμπη, μεγαλώνει κανονικότατα, δόξα τω Θεό, στις 15 θα ξαναπάω.Το καλό είναι ότι με την αιματολόγο τελείωσα δηλαδή τώρα πια θα την ξαναδώ στην κλινική, μου αυξησε την ένεση προληπτικά να είμαι καλυμμένη και όλα καλά.Το καλύτερο.........το πολύ μέχρι τις 31/03 ή 01-02-03/04 θα πρέπει να έχω γεννήσει......Εφτασε ο καιρός λοιπόν να δω τον μπέμπη μου......

Γεια σας κορούδες μου καλές...

Οφείλω να σας απαντήσω σε κάποιες απορίες μου φαίνεται...Καστεράκι μου βάλαμε τρία και ήτανε 3 ή 4 ημερών...δεν ξέρω πώς τα μετράνε...Τρίτη ήτανε η ωοληψία...Παρασκευή η εμβρυομεταφορά...τα δύο όμως ήτανε καλά, το τρίτο πολύ αδύνατο και αργό...Συμπεθεράκι μου δεν νιώθω απολύτως τίποτα...Το στήθος μου δεν φούσκωσε...ούτε έχει ευαισθησία...κανένα τσίμπημα...κανένα τραβηγματάκι...καμιά καφέ κηλίδα εμφύτευσης...τίποτα...Οπως πάντα δηλαδή κάτι που με κάνει να πιστεύω πως θα είναί και ανάλογο το αποτέλεσμα όπως πάντα...Συνεχίζω όμως να προσεύχομαι και να ελπ΄ζιω λιγάκί για ένα μικρό θαύμα...μια μικρή έκπληξη..μια ανατροπή...Τι να πω...Εσύ τι ένιωθες πριν τη χοριακή; Θυμάσαί;

Δεν΄ήμουνα στο καλύτερα μου το σαββατοκύριακο...είχα νεύρα...έκλαψα πάάάάάρα πολύ, ξέσπασα...δεν θέλω να επεκταθώ...δεν υπάρχει λόγος...τώρα είμαι πιο ήρεμη και απλά θα πάω για χοριακή σύντομα και θα τελειώσει όλο αυτό...Ελπίζω πως θα είναι μια αρχη΄και όχι ένα τέλος αλλά...ως εδώ...Δεν ξέρω τίποτα..Δεν ήθελα να πω κάτι αλλά επειδή βλέπω πως με ψάχνατε δεν μπορούσα να σας αγνοήσω...

Δομνινάκι μου καταλαβαίνω πλήρως αυτό που λες για τις χαμηλές προσδοκίες...και τις χαμηλές ελπίδες!!!

Λαρούκο όλα καλά! Μην ανησυχείς! Εγώ τα σύγχισα μου φαίνεται!:( Αντε κοπέλα ΄μου...καλη ωοληψία...Μετά θα αρχίσουνε τα ωραία της γονιμοποίησης!!!

Ελενάκι μου άντε με το καλό να καναπεδιαστείς κι εσύ! Θα κάνεις παρεούλα με το λαρούκι μας...

Φιλάκια στις μανούλες της παρέας...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Μομεντάκι μου γλυκό, νομίζω πως είναι 100% δικαιολογημένο το ξέσπασμά σου... Όπως μου είπε και ο ψυχολόγος του κέντρου μας, είναι φυσιολογικό το μυαλό να ανασύρει από τα κρατημένα "αρχεία" παλιές μνήμες και φόβους που συνδέονται με παρόμοιες εμπειρίες και όταν αυτά είναι αρνητικά, όσο αισιόδοξη και να είσαι, αυτά θα υπερισχύσουν. Δε ξέρω αν το ξέσπασμά σου οφείλεται σε όλα αυτά που ανέφερα, εγώ απλά θέλησα να σου τα αναφέρω... Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...