Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , cris88 είπε:

Καλησπέρα!! Ήθελα να ρωτήσω τα έμπειρα κορίτσια της παρέας.. ποια είναι τα βήματα ακριβώς που ακολουθήσατε από την τελευταία περίοδο μέχρι την έμβρυο μεταφορά με ωάρια από δωρεά; Έχουμε έτοιμα τα ωάρια και περιμένουμε την περίοδό μου για να προχωρήσουμε.

Καλησπέρα δεν έχει σημασία αν θα προχωρήσεις με δικά σου ή με δοτρια .από την στιγμή που σου έρθει η περίοδος ενημερώνεις το κέντρο κάνεις ορμονολογικες ίσως σε δώσουν σικλακιουρ και κάνεις και υπέρηχο ώστε να ελεγχουν τα εκατοστά του ενδομητριου. Καλή επιτυχία κορίτσι μου 

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

τωρα τωρα με το κινητο στο χερι ειμαι!!

Μόλις την έλαβα!!! Καλέ σαν να χαμογελάει είναι!! Εμ φυσικό. Αφού έχει τόσο γλυκιά μανούλα πως να μην είναι ευτυχισμένη;

Να μας ζήσει το κοριτσάκι μας.. Σαραντίσατε κιόλας....:-P

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπον διαβασα οσα ποιο πολλα μπορεσα, φωτογραφιες σας εστειλα, καστερακι μου αν θες φωτο στειλε μου πμ το κινητο σου δεν θελω να τη βαλω στο facebook και εδω δεν ξερω να την βαλω!!

κατα τα αλλα ειμαστε πολυ καλα μεγαλώνουμε ειμαστε πια 2800γρ και υψος 51 ποντους ολοκληρη κοπελα 40ραντησαμε κιολας και ποιος μας πιανει!!! σας φιλω ολες ευχομαι την επομενη φορα που θα καταφερω να μπω να δω ομορφα νεα εδω μεσα... ή μαλλον παρτε με ενα τηλ να μου το πειτε καλα!!!??

σας αγαπω!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Γεια σας και από μένα...

Συγνώμη που χάθηκα...Χρειάζομουνα΄λίγο χρόνο "μακριά" από όλα...όσο γίνεται...αν και την΄εγνοια σας την είχα...Είναι αναπόφευκτο αυτό...

Ντεσάκι μου πολύ χάρηκα με τα νεάκια σου...Είσαι ο λόγος που μπήκα σήμερα όλο αγωνία...και πόσο χάρηκα! Χρειαζόμουνα πολύ να ακούσω κάτι καλό...Αντε σε λίγο καιρό θα έχεις τα μικρά ντεσάκια στην αγκαλίτσα σου...τσουπωτά τσουπωτά...Και πολύ μου αρέσει που είσαι στο 5%...ε μα με τόσα που πέρασες έπρεπε να μπεις και μια φορά στο ποσοστό των "καλών περιπτώσεων"..

Τα δικά μου νέα ΔΕΝ είναι καλά...Κάναμε χθες ωοληψία και πήρανε τελικά 6 ωάρια...Πριν λίγο έμαθα πως γονιμοποιηθήκανε μόνο το 3...Ο εμβρυολογός είπε πως με βάση το ιστορικό μου είναι επφυλακτικός για την εξέλιξή τους...ήτανε ειλικρινής ο άνθρωπος...Αν και μου είπε πως είναι ευχαριστημένος από το ποσοστό γονιμοποίησης...

Θα συνεχίσω να ελπίζω...θα συνεχίζω να προσεύχομαι...θα περιμένω μέχρι αύριο να μά΄θω για την εξέλιξη τους...αλλά για να είμαι ειλικρινής και λυπάμαι που το λέω αυτό αλλά ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ! Από την αρχή αυτής της προσπάθειας δεν άκουσα κάτι θετικό, κάτι ελπιδοφόρο...Και συνεχώς συμβιβάζομαι και λέω πάμε παρακάτω κα ιθα φτιάξουνε τα πράγματα...Και αυτό πονάει...:rolleyes:

Το κόστος ήτανε τόσο μεγάλο που δεν νομίζω να κάνουμε άλλη προσπάθεια...Δεν αξίζει να δίνουμε τόσα πολλά για τόσο μέτρια αποτελέσματα...Φυσικά δεν προεξοφλώ κάτι...ποτέ δεν ξέρεις...Και μακάρι μέσα από όλα αυτά να με περιμένει ένα μικρό θαυματάκι...το μομεντάκι μου...Πονάει όμως...πονάει πολύ...

Αν κάνουμε τελικά εμβρυομεταφορά θα μπω να σας πω τα νεάκια μου φυσικά...

Επίσης βαρέθηκα να μπαίνω και να λέω μόνο τα στραβά που μου συμβαίνουν...και δεν θέλω ούτε λόγια παρηγορια΄ς ούτε τίποτα...Και να μου πείτε πως ίσως βγει κάτι καλό από όλα αυτά δεν θα το πολυνιώσω στην παρούσα φάση...Χμ..είμαι ειλικρινής...Σας ευχαριστώ όμως που είστε πάντα εδώ...Πολύ...

Τα είπα και εκτονώθηκα λιγάκι...ουφ...όχι πως νιώθω καλύτερα τώρα...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Λαράκι μου;;; Δεν σε πήρα τηλέφωνο διότι είπα να αλλάξω το γούρι.. αλλά αν δεν γράψεις μέχρι το απόγευμα θα σε πάρω σίγουρα τηλέφωνο σήμερα..

Μομεντάκι μου καλό... ξέρω ακριβώς πως αισθάνεσαι.. Κι εγώ στην τελευταία εξωσωματική έτσι ακριβώς αισθανόμουν αλλά εγώ είχα ένα μονάκριβο εμβρυάκι.. Εσύ καλό μου έχεις 3 και έχεις τις πιθανότητες με το μέρος σου.. Σκάσε μου ένα χαμόγελο.. pleaseeeeeeeeee!

Μπαμπιτσομαμά μιλήσαμε και στο τηλέφωνο και σε άκουσα τόσο ευτυχισμένη! Μακάρι όλη την υπόλοιπη ζωή σου να την διακατέχει τόση ευτυχία.. Το μικρό μας όντως σαν φράουλα είναι!

Εγώ ουδέν νεότερο... και περνάνε οι μέρες, οι μήνες, τα χρόνια!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Δομνινάκι μου ένα χαμόγελο για σένα και μόνο....!!!:D Σου χαλάω εγώ χατήρι;:D

Αχ πάρε το λαρούκι μας και πες ΄μας νέα...Χάθηκε! Ουφ...

Αχ βρε Νικόλ μου...ξενιτεύέστε;:rolleyes: Κρίμα...αλλά άμα είναι για καλό τι να πω...Ουφ...Σε ευχαριστώ πολύ για το μηνυματάκι...σου απάντησα...

Ροδακινούλα μου όλα καλά θα πάνε με την εξέταση! Αντε θα περιμένουμε νεάκια σου!

Δομνινάκι μου είσαι ψυχουλα...σε ευχαριστώώώώ΄...

Το λοιπόν τα 3 μομεντάκια ακόμη το παλεύουνε για την ώρα...και μεγαλώνουνε σιγά σιγά...άριστα δεν είναι αλλά είναί ακόμη έκεί! Υπάρχει κι΄ενα ΄τέταρτο το οποίο είναι ιδιαίτερα αργό και μάλλον θα μείνει εκτός...ο εμβρυολόγος δεν υπολογίζει καθόλου σε αυτό..

Οπότε εκτός απροόπτου αύριο θα πάμε για εμβρυομεταφορά...

Αν τελικά γίνει και με πόσα θα σας ενημερώσω....δεν σας ξεχνάω....

Θα συνεχίσω τις προσευχούλες μου απόψε να μου τα προσέχει η Παναγίτσα και ο Θεούλης!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

λοιπον διαβασα οσα ποιο πολλα μπορεσα, φωτογραφιες σας εστειλα, καστερακι μου αν θες φωτο στειλε μου πμ το κινητο σου δεν θελω να τη βαλω στο facebook και εδω δεν ξερω να την βαλω!!

κατα τα αλλα ειμαστε πολυ καλα μεγαλώνουμε ειμαστε πια 2800γρ και υψος 51 ποντους ολοκληρη κοπελα 40ραντησαμε κιολας και ποιος μας πιανει!!! σας φιλω ολες ευχομαι την επομενη φορα που θα καταφερω να μπω να δω ομορφα νεα εδω μεσα... ή μαλλον παρτε με ενα τηλ να μου το πειτε καλα!!!??

σας αγαπω!!

babitsaki σου έστειλα πμ.

μη μασας καστερακι μου εμενα η μπεμπουλα γεννηθηκε 1900 μη στεναχωριεσαι μια χαρα μεγαλο μωρο θα ειναι ο μπεμπουκος σου, βεβαι δεν εχω διαβασει τιποτα αλλο ακομα δεν ξερω αν λες ποιο κατω και τιποτις αλλο, αλλα αν περιμενω να τα διαβασω πρωτα ολα αυτα και μετα να σας γραψω δεν προκειται να προλαβω...

Μακάρι babitsaki να πάνε όλα καλά και απ'οτι διαβάζω η μπέμπα σου παρ'όλο που βγήκε μικρούλα το βάρος της μέχρι να σαραντήσει το πήρε κανονικά.Θηλάζεις ή της δίνεις ξένο?

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ!

Μόλις έλαβα μήνυμα από το Μομεντάκι μας και ενημερώνω: "Είμαι στον καναπέ παρέα με ένα πολύ καλό μομεντάκι, ένα καλό και ένα πολύ αργό και αδύνατο. Ο εμβρυολόγος συγκρατημένα αισιόδοξος. Ο Θεός να βάλει το χέρι του και η Παναγίτσα να κάνει το θαύμα της"...

Το αστρομομεντάκι μας είναι εδώ! Όλη τη θετική μας σκέψη κορίτσια για το κοριτσάκι μας!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Μωρε το μομεντινι υποδεχτηκε τα μομεντακια του!!!3 βρε μομεντινι μου,απορρω προς τι η απογοητευση,3 ειναι μια χαρα αριθμος!!!κ τωρα τρια στην κοιλιτσα...αχ σου ευχομαι να ζησουν κ τα τρια!!κ εμενα το ενα ηταν λιγο πιο πισω αλλα ολα πηγαν καλα...μακαρι να πανε ολα καλα ματακια μου,να τελειωσεις με ολη αυτην ιστορια που σε εχει ταλαιπωρησει,να ξεμπερδευεις, κ μετα αγκαλια με το η τα μωρακια σου να τα ξεχασεις ολα αυτα!!!!!!αχ συμπεθερινι μου,κρατα τα γερα τα μομεντακια μας!!!!!!ποτε θα ξερουμε νεοτερα;;;;;μη χασω κανενα επεισοδιο,θα τρελλαθω!!!!

Λαρουκι μου εσυ τι κανεις;;;κ απο σενα περιμενουμε νεα ε,μη μας ξεχνας!!δομνινακι ουτε κι εσυ μιλησες με την λαρου μας;;;

Καστερακι ευχαριστω για τις ευχουλες,μην αγχωνεσαι εσυ για τον μπεμπη,ολα θα πανε καλα!!!δεν μετραει τοσο τα κιλα οσο κ οι εβδομαδες που γεννιεται το μωρακι,κ εσυ θα γεννησεις μια χαρα σε εβδομαδες!!τα κιλακια το μωρο τα παιρνει πολυ γρηγορα ειτε με το δικο σου ειτε με ειδικα γαλατα σουπερ σε στοιχεια που τα παχαινει στο αψε σβησε!!!ολα θα πανε καλα!!

Δομνινακι μου γλυκο βαλε μια ταξη εδω μεσα σε παρακαλω!πες μας νεα για λαρακι κ μομεντακι!!

Φιλια σε ολες!!

Εμεις ειμαστε καλα ολοι κ σας φιλαμε!!στελνουμε τα χαμογελακια μας με τα δοντακια μας τα λιγα για θετικη ενεργεια στις μελλουσες μανουλες,που θα μας φερουν τις νυφουλες!!!!συμπεθερινιιιιιι!!!σαγαπαμε πολυ!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

κριςκρις αυτά ακριβώς μου έλεγε και ο γιατρός μου.

Δομνίνα κανένα νέο δεν έχουμε απο το λαράκι μας?

Τα κιλά τα παίρνει πολύ γρήγορα φτάσαμε αισίως τα 2250γρ με τις αποκλείσεις μου λέι να είναι κοντά στα 2000.Πολύ καλά νομίζω αν σκεφτείτε πως διανύω την 31η εβδ.Απορώ βέβαια με τί τρέφεται ο μπεμπάκος μου, εγώ έχω πάρει μόνο 6,5 κιλά.Εχθές κάναμε και την ενεσούλα για τα πνευμονάκια του για παν ενδεχόμενο.

Γεια σας και από μένα!!!!

Οπως σας είπε και το Δομνινάκι μου που είναι η εκπρόσωπος τύπου;) είμαι καναπεδάτη...

Μετά από τόσο καιρό κατάφερα να ολοκληρώσω μια προσπάθεια...Ο εμβρυολόγος είπε πως θεωρείταί καλή προσπάθεια γιατί ολοκληρώθηκε...Λίγο ψυχρό μου ακούγεται εμένα αυτό και πολύ χαμηλών προσδοκιών αποτέλεσμα αλλά δεν πειράζει...Φτάνει που φτάσαμε μέχρι εδώ...Ευχαριστώ το Θεό και την Παναγία μας γι αυτό...

Είναι συγκρατημένος όπως και εμείς...

Τώρα είμαι σπίτι...καναπέ και κρεβάτι κυρίως...Και σκοπεύω να χαρώ αυτές τις μέρες όσο μπορώ...Ο εμβρυολόγος είπε πως τίποτα δεν χρειάζεται και να συνεχίσω τη ζωή μου κανονικά...Αμα ένα έμβρυο θα μείνει τότε θα μείνει...Και΄ενα έμβρυο που δεν θα μείνει τότε η ακινησία και η ξάπλα δεν πρόκειται να του αλλάξουν γνώμη...Εντούτοις έτσι νιώθω έτσι κάνω..Δεν θέλω να μετανιώνω μετά για ότιδήποτε...

Εχω σημειώσει μεγάλη πρόοδο γιατί ψες κοιμήθηκα κάι λίγο στο πλάι...αμέ...ενώ παλιά φοβόμουνα να το κάνω αυτό! (ακόμη το φοβάμαι αλλά με πονάει η μέση μου αλλιώς)...και επίσης κάθισα στον καναπέ και με λυγισμένα πόδια...Αυτά που σας λέω τα χαζά μπορεί να σας κάνουνε να γελάτε αλλά δεν τα έκανα πριν...και το έπαιζα άγαλμα!;) Κάτι που δεν ισχύει με σένα συμπεθεράκι μου γιατί απ ότι θυμάμαι κινόσουνα στο σπίτι ε;:D

Είναι η τελευταία μου προσπάθεια μάλλον κορίτσια...για οικονομικούς λόγους...και για σωματικούς...αφού βλέπω πως μετά βίας ο οργανισμός μου πια ανταποκρίνεται...Εκανα τόσο μεγάλες δόσεις φαρμάκων (δυο εβδομάδες 600 μονάδες τη μέρα) για να φτάσουμε σε μέτρια αποτελέσματα...Μκάρι να είναι η τελευταία και τυχερή μας...τι να πω...Μακάρι! Ξέρω πως άμα το θέλει ο Θεός και η Παναγία μας όλα γίνονται...και ξέρω πως με ακούνε...αν το θέλουνε όμως αυτό για μένα δεν το ξέρω...θα το δούμε σε λίγες μέρες...

Ο μομέντος μου είναι εδώ παρεούλα...και περνάει η ώρα διαβάζοντας βιβλία, βλέποντας τηλεόραση...για την ώρα είμαι καλά και ήρεμη...Ξέρω πως αυτό ίσως αλλάξει σε λίγες μέρες αλλά δεν με νοίαζει...σκέφτομαι μόνο το τώρα και το επόμενο...5λεπτο που θα φάω!

Συμπεθεράκι μοιυ το δικό μου το τρίτο που είνα πιο αργό είναι πολύύύ αργό ...συγκεκριμένα ο εμβρυολόγος είπε πως "δεν έχει τις προδιαγραφές για να επιφέρει εγκυμοσύνη":rolleyes:

Καστεράκι μου διάβασα που έγραψες πως είσαι στην 31η βδομα΄δα και έπαθα σοκ..γιατί τώρα πραγματικα συνειδοτοποίησα πως πλησιάζεις τόσο πολύ...Αχ απίστευτα γρήγορα περνάει ο καιρός!

Δομνινάκι μου θα γίνεις και εκπρόσωπος τύπου για το λαρούκι μας; Αντε γίνεεεεεεεεεε!!! Ουφ...μόλις έχεις νεότερα να μας πεις!!!

Βαβιτσιάκι και Χριστινάκί πολλά φιλάκια σε σας και στα μικρούλια σας!!!

Φιλάκια!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...