Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα!! Ήθελα να ρωτήσω τα έμπειρα κορίτσια της παρέας.. ποια είναι τα βήματα ακριβώς που ακολουθήσατε από την τελευταία περίοδο μέχρι την έμβρυο μεταφορά με ωάρια από δωρεά; Έχουμε έτοιμα τα ωάρια και περιμένουμε την περίοδό μου για να προχωρήσουμε.

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Μομεντάκι είδες που ξύπνησε ο οργανισμός σου......άδικα ανησυχούσες....έντάξει όλοι στη θέση σου θα είχαμε αγχωθεί αλλά ο Θεός και η πίστη σου σ΄Αυτόν δεν σε εγκατέλειψαν!

Δομνίνα με το καλό να επισκεφτείς το νέο γιατρό και να σου δώσει κι άλλες εναλλακτικές.Θα περιμένουμε νέα σου το Σάββατο.

Μπαμπιτσάκι τί κάνεις?Φαντάζομαι τρέχεις και δε φτάνεις ε?Δέν μας έστειλες φωτό της μπέμπας.

κρισάκι εσύ και αν τρέχεις και δεν φτάνεις....εις τριπλούν....

χριστινάκι σίγουρα θα έχεις βγεί απο το μαιευτήριο, ελπίζω να είστε καλά μαμά και γιός!

Λαράκι φιλιά πολλά!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!

Μομεντα μου γλυκιά, αϊντε, ήθελε λίγο το χρόνο του ο οργανισμός σου για να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα... Όταν μπορέσεις μπες να μας πεις πώς είσαι!

Δομνίνα μου, τι να πω για 'σενα που με έκανες και χτυπιομουν μόνη μου στα γέλια όταν διάβασα τα περί πεθερικών!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!! Μιλάμε για τεράστια αγάπη!!! Τι έγινε κοριτσάκι μου, πήγες σε κάποιο κέντρο;

Καστεράκι, βρε κ το δικό σου μπεμπάκι βιαστικό θα βγεί? Τι γίνεται με τα μωρά αυτου του καφέ;;; ΠΟλύ ανυπόμονα μας έχουν προκύψει! Πάντως το ότι παίρνει βάρος νομίζω είναι καλό οπότε δεν έχεις λόγο να ανησυχείς!

Μπαμπιτσιακι, πώς είναι η ζωή με μια μπέμπα στην αγκαλια;;; Μας λείπεις!

Κρισάκι με τους τρεις σου γιους κ την ξανθιά την κόμη (εεε, μα είμαι κ ποιητρια!!) τι κάνετε;

Χριστινάκι, πολλά φιλάκια σε 'σενα κ στον μπεμπάκο σου!

Ελενακι μου, πολλά φιλάκια!

JXFXp3.png

Εμείς όλα καλά αν εξαιρεσουμε τη δουλεια που τα ακούω μονίμως (όπως κ όλοι στο γραφείο) γιατί λέει η εταιρία το 2011 δεν έβγαλε πολλά κέρδη κ γι' αυτό δεν φταίει λέει η κρίση αλλά εμείς!!! Επίσης άκουσα και την φοβερή ατάκα.... Δώστε βάση παρακαλώ: Εμείς λέει πήραμε κ αύξηση (κ δεν το ξέραμε) επειδη η εταιρία δεν έβγαλε πολλά κέρδη αλλά ο μισθός μας έμεινε ο ίδιος!!!!!! Οχι, σας προκαλώ να το αντικρούσετε αν μπορείτε! Αχ, δεν μπορώ άλλο.. θελω να παραιτηθώ ΤΩΡΑ!

Αυτα τα πολλά νέα κοριτσάκια μου... Με το άλλο θεμα είμαστε στην αναμονή (σε αναμμένα κάρβουνα δηλαδή) μέχρι τις 22 του μήνα. Η αληθεια είναι πώς δεν έχω τίποτα απο πονακια όπως την προηγουμενη φορά οπότε αρχίζω κ προετοιμάζομαι ψυχολογικά για το μάλλον αναμενόμενο.

Αφήστε που στον ύπνο μου συνεχεια βλέπω ότι είμαι στα νοσοκομεία, ότι μου βάζουν ορούς, ότι μου έρχεται περίοδος κ διαφορα τετοια χαρουμενα.... χαχαχαχαχα!!!! Το ωραιο είναι που όταν ξυπναω το πρωι, πονάνε τα χερια μου στα σημεία που υποτιθεται είχα τους ορους... Ρε μπας κ τσιμπιεμαι μόνη μου κ δεν το παιρνω χαμπαρι; Τι να πω; Αβυσσος η ψυχή του ανθρωπου!!!

JXFXp3.png

Μωρε λαρακι μας πως τα λες ετσι χαρωπα κ πετυχημενα!!!μα αντε να καταλαβω οτι βλεπεις περιοδο(που μονο στον υπνο σου να την δεις..)αλλαα οι οροι που κολλανε ρε αγαπη;;;;αχουυυ..αντε ματια μου κ περιμενουμε ολες τα καλα σου νεα!!!!!!!

Μομεντινι μου τι ωραια που προχωρας ακαθεκτη!!!!!τελεια!!μονο που δεν καταλαβαινω γιατι πληρωνεις εσυ τα πανακριβα φαρμακα,δεν εισαι ασφαλισμενη;;;μιλαμε για πολλα χρηματα,βεβαια εννοειται οτι το μομεντινι τα αξιζει!!να μας λες πως πανε τα εμβρυακια σου οταν θες κ μπορεις,περιμενουμε εμεις τα δολια...

Δομνινουλι μου ξεφορτωθηκες τα πεθερικα επιτελους;;μωρε τοσο καιρο που τους ειχες εκει φοβαμαι μη σου λειψουν!!!!!χαχαχαχαχα!!!!σε ποιον γιατρο θα πας τελικα;;καλη καινουρια αρχη!!!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Καστερακι μου αντε να παρεις σειρα κ εσυ!!μεγεια κ τα ψωνακια σας!!ολα καλα θα πανε,θα κανεις ενα μεγαλο κ υγιες παλικαρι!!!

Το μικρο μπαμπιτσιακι το ειδα εγω και ...τα ειδα ολα!!!σε φωτο,οχι live κ ειναι σαν κουκλακι ζαχαρενιο!!κατι χειλακια..ενα χαμογελακι...ενα πανεμορφο κοριτσουδελι,το μονακριβο μας στο καφε,μεχρι να σκασει μυτη κανενα ακομα κοριτσακι!!!απο αγορια σφυζουμε,γεμισε ο τοπος!!!

Ελενακι μου ολα να πανε καλα κ σε σενα!!!

Εμεις καλα ολοι,σχετικα,τα μωρουδελια μου στις 16 εγιναν ενος ετους,ολοκληρα αντρακια πια,περιμενω να μου περπατησουν πως κ πως αλλα αυτα την εχουν δει χαλαρα,δεν βιαζονται καθολου, την εχουν καταβρει με το μπουσουλημα βλεπετε...

Φιλακια κοκονες μου!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά καλημέρα σας..

Ξέρω, είμαι ασυγχώρητη που δεν ενημέρωσα χθες αλλά μετά το Βασιλόπουλο είχαμε διάφορες άλλες εξωτερικές δουλειές με το σύζυγο, γυρίσαμε σπίτι κομμάτια, φάγαμε, κοιμηθήκαμε μέχρι τις 7.30 και μετά ήρθαν φίλοι στο σπίτι και φύγαν γύρω στις 12.. οπότε μετά δεν είχα κουράγιο ούτε τον υπολογιστή να ανοίξω..

Σήμερα όμως με το που ξύπνησα μπήκα για να ενημερώσω..

Λοιπόν.. πήγαμε χθες στο κέντρο.. ωραίο περιβάλλον και αισιόδοξο.. καθυστέρησε ο Βασιλόπουλος να μας δει αλλά ήμασταν προετοιμασμένοι και γι' αυτό διότι στο πρώτο κέντρο που ήμουν στο πρώτο ραντεβού καθυστερήσαμε δυο ώρες.. Τέλος πάντων, έρχεται μια κοπελίτσα στην αρχή μου παίρνει ιστορικό και μετά περάσαμε σε ένα γραφείο για να δούμε το Βασιλόπουλο.

Συμπαθέστατος πραγματικά. Ήρεμος, λιτός και περιεκτικός και επεξηγηματικός όπου ακριβώς χρειαζόταν. Όταν του είπα ποιος ήταν ο γιατρός μου μου είπε ότι είναι από τους καλύτερους του χώρου και έτσι πραγματικά ηρέμησα κορίτσια διότι ενώ ήξερα μέσα μου ότι σίγουρα θα είχε κάνει ότι καλύτερο μπορούσε, ερχόταν τώρα ένας άλλος γιατρός να το επιβεβαιώσει..

Για να μην πολυλογώ το πρόβλημά μας τελικά είναι η ποιότητα των ωαρίων.. Και όλο αυτό ξεκινάει πολύ χρόνια πίσω, από το 1998, που είχα κάνει μια εγχείρηση στις ωοθήκες για να αντιμετωπίσω ένα πρόβλημα που με τυρρανούσε εκείνη την εποχή. Ο Βασιλόπουλος μου είπε ότι εκείνα τα χρόνια αυτό μπορούσαν να κάνουν, αυτό έκαναν και πως ότι έγινε έγινε και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε από δω και πέρα.

Καταρχήν θα πρέπει να κάνω την εξέταση για την αντιμυλλέριο ορμόνη που μετράει το απόθεμα των ωοθηκών. Αν αυτή η εξέταση είναι καλή τότε θα προχωρήσουμε με ημιφυσικό κύκλο.. δηλαδή λίγα φάρμακα για να μπορέσουμε να πάρουμε λίγα και καλά ωάρια. Αν αυτή η εξέταση δεν βγει καλή, που ο Βασιλόπουλος αυτό υποψιάζεται από το ιστορικό μου, θα κάνουμε δυο φυσικούς κύκλους για να μπορέσουμε να δούμε την ποιότητα των ωαρίων και να προχωρήσουμε ανάλογα. Αν τα ωάρια των φυσικών κύκλων είναι καλά και γονιμοποιούνται θα προχωρήσουμε με φυσικούς. Αν πάλι δεν είναι καλά τότε η μόνη μας λύση και επιλογή είναι τα δανεικά ωάρια..

Οπότε προς το παρόν θα κάνω αυτή την εξέταση και αναλόγως αποτελέσματος θα μιλήσω με το Βασιλόπουλο για να δούμε τι θα κάνουμε.

Ο άνδρας μου ενθουσιάστηκε μαζί του και αυτό είναι το σημαντικό για μένα..

Πάντως κορίτσια μου έφυγε και το βάρος και η αγωνία που κουβαλούσα..

L2qIp2.png

Το μικρο μπαμπιτσιακι το ειδα εγω και ...τα ειδα ολα!!!σε φωτο,οχι live κ ειναι σαν κουκλακι ζαχαρενιο!!κατι χειλακια..ενα χαμογελακι...ενα πανεμορφο κοριτσουδελι,το μονακριβο μας στο καφε,μεχρι να σκασει μυτη κανενα ακομα κοριτσακι!!!απο αγορια σφυζουμε,γεμισε ο τοπος!!!

Εγώ γιατί δεν το έχω δει ακόμη το μικρό μπαμπιτσάκι Μπαμπιτσομαμά; στο πηγάδι κατούρησα; απαιτώ να επανορθώσεις αμέσως!:lol:

L2qIp2.png

Λαράκι μου γλυκό μεγάλη έμπνευση πρέπει να είχε το αφεντικό σου όταν το έλεγε αυτό το πράγμα.. Αν μη τι άλλο η κρίση κάνει τα αφεντικά εφευρετικότατα!

Όσο για τα όνειρα που λες.. όλη η ένταση, η αγωνία και το ζόρι που τραβάς κάνουν πάρτυ με το υποσυνείδητό σου.. Όλες αυτές οι καταστάσεις είναι ιδιαίτερα ψυχοφθόρες..αλλά εμείς είμαστε εδω μαζί σου και δεν μασάμε!

Καστεράκι μου ο μικρούλης σου θέλει την αγκαλιά της μαμάς του φαίνεται.. Μη φοβάσαι τίποτε..αφού ο γιατρός σε έχει υπό στενή παρακολούθηση είναι όλα under controll!

Φιλεναδίτσα μου να χαιρόμαστε τα αστεράκια μας.. πως πέρασε κιόλας ένας χρόνος; να είναι πάντα γερά κι ευτυχισμένα κι εσείς να τα δείτε όπως επιθυμείτε!

Μομεντάκι κράτα γερά.. είπαμε καινούργια προσπάθεια, καινούργιες ελπίδες!

L2qIp2.png

Γεια σας και από μένα!

Λαρούκοθα μας τρελάνεις! χαχαχαχαχα Ακού πονάς κι εκεί που σου βάλανε τους ορρούς! Σαν θρίλερ μου ακόυγεται αυτό! Αλλά περισσότερο θρίλερ είναι το αφεντικό σου! Ψυχολογικό θρίλερ! Η μην πω καλύτερα ταινία τρόμου! Με ευφάνταστο σενάρίο και πλοκή! χαχαχαχαχα

Δομνινάκι μου σου γράφω μια από δω και μια από κει...Ετσι για να μην στα γράφω όλα μαζεμένα χαχαχαχα Αντε να πας να κάνεις την Αμη ( για αυτή την εξέταση μιλάς φαντάζομαι δεν είναι;) και να προχωράμε παρακάτω...Αντε κοριτσάκι μου...Τυχερή να είναί αυτή η χρονιά!!!

Συμπεθεράκιιιιιι μου τα αβγουλάκια μου μεγαλώνόυνε και πλησιάζουμε στην ωοληψία...Δεν είναι πολλά αλλά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε με αυτά! Καλά να είναι!!! Ουφ...Αγχώνομαι αλλά σε γενικές γραμμές είμαι καλά!:D Τα μικρά αφού βολεύονται με το μπουσούλημα καμία αγωνία να περπατήσουνε δεν έχουν! χαχαχαχα Μόνο η μανούλα ανυπομονεί! Αχ τι ωραία θα είναι που θα περπατήσουνε και τα τρία και θα τρέχουνε πάνω κάτω!!! Χαμός θα γίνεται! Ωραίος χαμός!:D

Μπαμπιτσιάκι εγώ και το δομνινάκι πάει! Κατουρήσαμε στο πηγάδί!!! Περιμένω κι εγώ φωτογραφίααααααααααααα!!!

Καστεράκι μου πώς είσαι;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

hAPPY-bIRTHDAY1.jpeg

Να μας ζήσετε τριδυμάκια και χρόνια πολλά! Μεγάλα να γίνεται με πολλά μαλλιά!

Παντού να σκορπάτε τριπλό το φως και όλοι να λένε να ένας...στρατός!:P

χαχαχαχαχα Θα προτείνω στο Σάκη να το τραγουδήσει!:P

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Συμπεθερινι μου τι ομιρφο τραγουδακι!!!δεν μας το ελεγες νωριτερα που οταν φυσουσαμε τουρτα επειδη ηταν τρια λεγαμε ο καθε ενας αλλα αντι αλλων;;;;σας ευχαριστω για τις ευχουλες babies!!

Κ να διευθετησω το θεμα με το μπαμπιτσιομωρο!της ειχα στειλει κ εγω τα μωρακια μου οποτε μου το χρωστουσε!!τα εστειλα κ στο δομνινακι,στο συμπεθερακι δεν ηξερα τι παιζει λογω κυπρου κ στο λαρακι ηταν μολις εμαθε την αρνητικη χοριακη,φανταζομαι δεν ειχε καμια ορεξη να βλεπει τα μωρα μου,κ αλλα τηλεφωνα δεν ειχα καστερακι κ χριστινακι!!!!

Για πες συμπεθερινι μου,ποτε με το καλο η ωοληψια;;;αντε ματακια μου,περιμενουμε,αναμενουμε κ προσμενουμε!!!!!!!

Δομνινακι δεν τον ξερω τον γιατρο σου αλλα μια χαρα μου ακουγεται,κ η εξεταση που λεει πολυ λογικη μου ακουγεται κ σου ευχομαι καλα αποτελεσματα που εγω πιστευω οτι θα βρεθουν ωαριακια γιατι οταν παιρνεις τα φαρμακα κανεις τουλαχιστον τρια,οποτε κατι δουλευει εκει μεσα,ετσι δεν ειναι;;;

Φιλακια στις μανουλες κ την εγκυουλα μας!!α!λαρακι μου εχουμε κανενα νεο απο την σιχαμενη;;;ελπιζω ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Γεια σας και απο μένα.

Χάθηκα γιατί απο την Δευτέρα που πήγα στον γιατρό και έμαθα τα νέα τρέχω και δεν φτάνω.Τα δεδομένα αλλάξανε ο μπέμπης μου βάλθηκε να μεγαλώνει με ταχύτατους ρυθμούς, έφτασε τα 1580, πήρε πολύ βάρος σε ένα μήνα......και δυστυχώς θα γεννήσω νωρίτερα (ναι ναι για ακόμη μία φορά άλλαξε η ημερομηνία), τέλη Μαρτίου το πολύ 1-2 Απριλίου θα πρέπει να έχω γεννήσει, δηλαδή τέλος 8ου με πρώτη ημέρα 9ου μήνα.Πολύ στεναχωρέθηκα κορίτσια, θα βγεί πολύ μικρός, ο γιατρός θέλει να τον φτάσει λέει μόνο μέχρι 2500 κιλά γιατί φοβάται να μην αρχίσουν να δημιουργούνται θρόμβοι, δεν θα αντάξει ο οργανισμός μου μόνο με τις ενέσεις.Φοβάμαι να μην πάθει κάτι το μικρό μου, προσπαθώ να μην το σκέφτομαι......

Μ'αρέσει που και τα ψώνια τα πήγαινα χαλαρά, αλλά εχθές τα πήρα σχεδόν όλα.

μη μασας καστερακι μου εμενα η μπεμπουλα γεννηθηκε 1900 μη στεναχωριεσαι μια χαρα μεγαλο μωρο θα ειναι ο μπεμπουκος σου, βεβαι δεν εχω διαβασει τιποτα αλλο ακομα δεν ξερω αν λες ποιο κατω και τιποτις αλλο, αλλα αν περιμενω να τα διαβασω πρωτα ολα αυτα και μετα να σας γραψω δεν προκειται να προλαβω...

lJiup3.png

M1otp3.png

Λαράκι μου η μεγάλη μέρα σήμερα.. για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας... Λες να σε πάρω τηλεφωνάκι το απόγευμα και να μου ανακοινώσεις τα ευχάριστα; Για να δούμε!

Φιλεναδίτσα μου γλυκιά τρεις φωνούλες να λένε το τραγουδάκι.. τι καλύτερο!

Δε με λες.. πότε θα γυρίσεις στη δουλειά; έχεις σκεφτεί τι θα κάνεις με τα μωρά; Εγώ πάντως προθυμοποιούμαι να αναλάβω το ένα.. το άλλο θα το στείλεις στο Μομεντάκι.. και καθάρισες!

Ωαριάκια δικά μου θα βρεθούν σίγουρα.. το θέμα μας είναι τι ποιότητας είναι.. αλλά σκεφτόμαστε θετικά και ελπίζουμε!

L2qIp2.png

εεεε χρονια πολλα στα τριδυμακια ποτε περασε κιολας ενας χρονος!!! εεε μη τα βαζεται με το κρισακι μου δεν ηξερα οτι μπορειται να δειτε μμς βεβαι θα μου πεις που ζεις.. τωρα τωρα σας την στελνω την μπουμπου μου!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Εγώ γιατί δεν το έχω δει ακόμη το μικρό μπαμπιτσάκι Μπαμπιτσομαμά; στο πηγάδι κατούρησα; απαιτώ να επανορθώσεις αμέσως!:lol:

τωρα τωρα με το κινητο στο χερι ειμαι!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...