Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είναι σπάνιο αλλά μπορεί να παράγει αυτός πολλά αντισπερμικά αντισώματα και να δημιουργεί τις συγκολλήσεις ο οργανισμός του. Αλλά εντάξει για να ζητάς συμβουλές από το θέμα εξωσωματικής ε καταλαβαίνεις πόσα σπάνια έχουν δει τα ματάκια μας που πλέον μας φαίνονται όλα πολύ πιθανά! 😆

Γενικα στην θέση τους εγώ θα το έψαχνα παραπάνω. Βασικά εγώ έτσι ξεκίνησα να το ψάχνω, έβαλα τον σύζυγο να κάνει πολλές διαφορετικές εξετάσεις, τον έστειλα σε εξειδικευμένο ανδρολογο, έκανα κ εγώ τα πολύ basic και τα πήγα όλα στον γυναικολόγο μου κ εκείνος μου είπε πως δεν μπορεί να με βοηθήσει από εδώ και πέρα και με παρέπεμψε στον εξωσωματιστη μου. Εκ του αποτελέσματος φτιάξαμε το σπερμα αλλά παιδί δεν ήρθε ποτέ. Και να τώρα περιμένω να περάσει ο καιρός να κάνω εμβρυομεταφορα 🤷🏼‍♀️

καλέ προσωπικά εσάς ρωτάω πρώτα. Εδώ έχουμε ακούσει τόσα πράγματα. Είμαστε οι άτυχες τις υπόθεσης χαχαχα

• Χαχα 1

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Λαρακι αν κ οχι διδακτορ,να σου πω οτι η gonal ειναι αντιστοιχο φαρμακο με το puregon,διεγειρει τις ωοθηκες,doaronda νομιιζω ειναι ο ανταγωνιστης, φαρμακο που παιρνεις καποις μερες μετα για να φρεναρεις λιγο την διεγερση κ να μη κανεις ωορηξια πριν την ωρα σου,κ τα utrogestan,αυτα τα σιχαμερα σκουληκια του ελεους,τα μισω γιατι τα επαιρνα μηνες,ειναι νομιζω προγεστερονη,για να παχυνει το ενδομητριο κ να κρατησει τα ομορφα εμβρυακια μας...αρα μια χαρα ειναι τα φαρμακα,κανονικα σε αριθμο!ελππιζω να μην τα χρειαστεις παντως!!κ πες μας κ ποτε η χοριακη,ε!!α!!!κ δομνινακι περιμενω διορθωσεις σστο γραπτο μου,οπως κ βαθμολογια..δεν χρησιμοποιω επιστημονικους ορους,αλλα μεινε σε παρακαλω στην ουσια!!!

Καλέ, γιατί τέτοιο μίσος για τα utrogestan??? :lol::lol::lol: Γέλασα πολύ με την περιγράφη σου!!!!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καστεράκι, και όλα τα υπόλοιπα κοριτσουδια, χοριακή μάλλον κατά τις 27/2.. Κανονικά είναι να αδιαθετησω στις 22 του μήνα, θα περιμένω 5 μέρες κι αν δεν έχει κάνει την εμφανιση της η μανταμ, θα παω.

Βεβαια, την προηγουμενη φορά δεν άντεξα και στις 2 μέρες έκανα τεστ αλλά είχα και κάποιες ενδείξεις... Κάτι ψιλοπονακια περιοδου 4-5 μέρς πριν χωρίς να αδιαθετω και αυτό δε μου είχε συμβεί ποτέ ξανα. Οπότε είχα μπει στην πρίζα...

Θυμάσαι Δομνινάκι που με πήρες τηλέφωνο;;;; Ήσουν η πρώτη που ανακοινωσα το + !!!!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Καστεράκι, και όλα τα υπόλοιπα κοριτσουδια, χοριακή μάλλον κατά τις 27/2.. Κανονικά είναι να αδιαθετησω στις 22 του μήνα, θα περιμένω 5 μέρες κι αν δεν έχει κάνει την εμφανιση της η μανταμ, θα παω.

Βεβαια, την προηγουμενη φορά δεν άντεξα και στις 2 μέρες έκανα τεστ αλλά είχα και κάποιες ενδείξεις... Κάτι ψιλοπονακια περιοδου 4-5 μέρς πριν χωρίς να αδιαθετω και αυτό δε μου είχε συμβεί ποτέ ξανα. Οπότε είχα μπει στην πρίζα...

Θυμάσαι Δομνινάκι που με πήρες τηλέφωνο;;;; Ήσουν η πρώτη που ανακοινωσα το + !!!!

Αντε Λαρούκο να ακούσουμε τα θετικά νέα σουκαι να μην χρειαστεί να κάνεις ποτέ εξωσωματική....Θα αναμένουμε νέα σου λοιπόν.

Καλημέρα!!!

Μια όμορφη Κυριακή εύχομαι σε όλες!!!

Λαράκι μου, να μην εμφανιστεί η ακατανόμαστη και 27 του μηνός να ξαναδείς το +++++ που αυτή τη φορά θέλουμε να έρθει για να μείνει!!! Εγώ καλά, προσπαθώ να ρυθμίσω τις χαζοορμόνες μου μήπως και καταφέρουμε επιτέλους το πολυπόθητο...

Φιλάκια σε όλες!!!

Εμείς αύριο θα πάμε να δούμε τον μπεμπάκο μας, που έχει ζωηρέψει πάρα πολύ, νομίζω αυτο το μωρό δεν κοιμάται ποτέ είναι υπερκινητικός (όχι πως δε μ'αρέσει), το μπαμπά μας μοιάζει.........

Θυμάμαι, θυμάμαι και σκοπεύω να το επαναλάβω.. έτσι για να μείνει το γούρι:tongue:

L2qIp2.png

Καλημέρα κορτσούδια μου..

Σήμερα γιορτάζω... Μ' ακούτε που το φωνάζω;;;; Θα διασκεδάζω ως το πρωί.. που λέει και ο Καλλίρης.. Έφυγε η πεθερά χθες το πρωί με τον κατακλυσμό.. Την παρέσυρε το ρέμα και την κατέβασε στο χωριό! Αλληλούια!!!

Οπότε εγώ σήμερα είμαι ανεβασμένη, στα σύννεφα πετάω και σκέφτομαι θετικά και αισιόδοξα παρ' όλα τα ευτράπελα που έγιναν χθες..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Χαχαχαχα Δομνινάκι μου μα πόσο μου αρέσει να τραγουδάς και να παραμιλάς απ την πολλή χαρά!:D Γιορτάζω κι εγώ τότεεεεε!!!!:D Για χάρη σου εσένα και μόνο! Όπππαααςςςς!!!:D

Σας ευχαριστώ όλες για τα λογάκια σας...για τη συμπαράστασή σας και που είστε κοντά μου...Πάλι! ουφ!!!

Το λοιπόν...Σήμερα πήγα στο γιατρούλη και φαίνεται πως πήρε λίγο μπρος ο οργανισμός μου και ξεχωρίσανε κάποια ωαριάκια...Εντάξει δεν έχουμε την παραγωγή των 12 που είχα την προηγούμενη φορά με το μακρύ πρωτόκολλο...Είμαστε στα μισά τώρα...αλλά δεν πειράζει! Ας είναι γερά και καλά και δεν με πειράζει! Δόξα το Θεό και γι αυτά!

Το κόστος είναι όμως μεγάλο θέμα γιατί η δόση δεν μειώθηκε...και όλη μέρα αγοράζω φάρμακα...Είμαστε κατά πολύ εκτός από τις αποταμιέυσεις μας...και σκέφτομαι πού να πούλήσω το κορμί μου έτσι τρυπημένο πουι είναι...Μόνο ο Χουντίνι αν με δεκτεί για κανένα μαγικό μέσα σε δεξαμενές με γεμάτο νερό και να βγαίνει το νερό απ΄τις τρυπούλες για συντριβάνι!:-P Είμαι εφευρετικό μυαλό δεν μπορείτε να πείτε!!!:-P

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Αχ βρε Μομεντάκι αθάνατο!!! Μα που πας και τις βρίσκεις αυτές τις εμπνεύσεις;;;;

Είπαμε λίγα και καλά θέλουμε και αυτά θα έχουμε.. Μακάρι να είχα Gonal να σου έστελνα αλλά δεν έχω.. απ' όλα τα άλλα διαθέτει ο μπαξές εκτός από αυτά!

Εγώ πάλι μίλησα στο τηλέφωνο σήμερα με καινούργιο γιατρό και τον άκουσα πολύ λογικό και πολύ ήρεμο... Κλείσαμε ραντεβού να τα πούμε από κοντά το Σάββατο που θα χω πάρει και το φάκελό μου!

Καινούργια αρχή και καινούργια όνειρα.. Μομεντάκι ακούς;

L2qIp2.png

Αχ βρε Μομεντάκι αθάνατο!!! Μα που πας και τις βρίσκεις αυτές τις εμπνεύσεις;;;;

Είπαμε λίγα και καλά θέλουμε και αυτά θα έχουμε.. Μακάρι να είχα Gonal να σου έστελνα αλλά δεν έχω.. απ' όλα τα άλλα διαθέτει ο μπαξές εκτός από αυτά!

Εγώ πάλι μίλησα στο τηλέφωνο σήμερα με καινούργιο γιατρό και τον άκουσα πολύ λογικό και πολύ ήρεμο... Κλείσαμε ραντεβού να τα πούμε από κοντά το Σάββατο που θα χω πάρει και το φάκελό μου!

Καινούργια αρχή και καινούργια όνειρα.. Μομεντάκι ακούς;

Σε ευχαριστώ μόνο και που το σκέφτηκες Δομνινάκι μου καλό! Αλλά με τις δόσεις ελέφαντα άστα να πάνε...το κόστος δεν μπορεί να μειωθέι! Δεν πειράζει όμως...!!! Εγώ το μομεντάκι θα το αγαπώ ασχέτως κι αν χρεωκόπησε τη μανούλα του!;)

Ακούω ακούω!!! Καινούρια αρχή και καινούρια όνειρα!:D Περισσότερο το νιώθω για σένα παρά για μένα...την αισιοδοξία και τη χαρά της νέας προσπάθειας έννοώ!!! Φτάίω; Εσύ φταις που ήρθες και σε γνώρισα και σου χω αδυναμία!;)

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Σε ευχαριστώ μόνο και που το σκέφτηκες Δομνινάκι μου καλό! Αλλά με τις δόσεις ελέφαντα άστα να πάνε...το κόστος δεν μπορεί να μειωθέι! Δεν πειράζει όμως...!!! Εγώ το μομεντάκι θα το αγαπώ ασχέτως κι αν χρεωκόπησε τη μανούλα του!;)

Ακούω ακούω!!! Καινούρια αρχή και καινούρια όνειρα!:D Περισσότερο το νιώθω για σένα παρά για μένα...την αισιοδοξία και τη χαρά της νέας προσπάθειας έννοώ!!! Φτάίω; Εσύ φταις που ήρθες και σε γνώρισα και σου χω αδυναμία!;)

Εγώ κι αν θα το αγαπώ το μικρό μομεντάκι.. Η επόμενη φορά που θα ρθω Κύπρο είναι για να σε επισκεφθώ στο μαιευτήριο! I promise:-P

L2qIp2.png

Γεια σας και απο μένα.

Χάθηκα γιατί απο την Δευτέρα που πήγα στον γιατρό και έμαθα τα νέα τρέχω και δεν φτάνω.Τα δεδομένα αλλάξανε ο μπέμπης μου βάλθηκε να μεγαλώνει με ταχύτατους ρυθμούς, έφτασε τα 1580, πήρε πολύ βάρος σε ένα μήνα......και δυστυχώς θα γεννήσω νωρίτερα (ναι ναι για ακόμη μία φορά άλλαξε η ημερομηνία), τέλη Μαρτίου το πολύ 1-2 Απριλίου θα πρέπει να έχω γεννήσει, δηλαδή τέλος 8ου με πρώτη ημέρα 9ου μήνα.Πολύ στεναχωρέθηκα κορίτσια, θα βγεί πολύ μικρός, ο γιατρός θέλει να τον φτάσει λέει μόνο μέχρι 2500 κιλά γιατί φοβάται να μην αρχίσουν να δημιουργούνται θρόμβοι, δεν θα αντάξει ο οργανισμός μου μόνο με τις ενέσεις.Φοβάμαι να μην πάθει κάτι το μικρό μου, προσπαθώ να μην το σκέφτομαι......

Μ'αρέσει που και τα ψώνια τα πήγαινα χαλαρά, αλλά εχθές τα πήρα σχεδόν όλα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...