Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είναι σπάνιο αλλά μπορεί να παράγει αυτός πολλά αντισπερμικά αντισώματα και να δημιουργεί τις συγκολλήσεις ο οργανισμός του. Αλλά εντάξει για να ζητάς συμβουλές από το θέμα εξωσωματικής ε καταλαβαίνεις πόσα σπάνια έχουν δει τα ματάκια μας που πλέον μας φαίνονται όλα πολύ πιθανά! 😆

Γενικα στην θέση τους εγώ θα το έψαχνα παραπάνω. Βασικά εγώ έτσι ξεκίνησα να το ψάχνω, έβαλα τον σύζυγο να κάνει πολλές διαφορετικές εξετάσεις, τον έστειλα σε εξειδικευμένο ανδρολογο, έκανα κ εγώ τα πολύ basic και τα πήγα όλα στον γυναικολόγο μου κ εκείνος μου είπε πως δεν μπορεί να με βοηθήσει από εδώ και πέρα και με παρέπεμψε στον εξωσωματιστη μου. Εκ του αποτελέσματος φτιάξαμε το σπερμα αλλά παιδί δεν ήρθε ποτέ. Και να τώρα περιμένω να περάσει ο καιρός να κάνω εμβρυομεταφορα 🤷🏼‍♀️

καλέ προσωπικά εσάς ρωτάω πρώτα. Εδώ έχουμε ακούσει τόσα πράγματα. Είμαστε οι άτυχες τις υπόθεσης χαχαχα

• Χαχα 1

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Φιλεναδίτσα μου γλυκιά..

Ο δικός μου γιατρός το μόνο που έχει να μου προτείνει σε αυτή τη φάση είναι τα δανεικά ωάρια.. Δεν έχω καμία αντίρρηση περί τούτου.. ίσα ίσα που η ζωή μου θα ήταν πιο εύκολη διότι δεν θα χρειαζόταν να κάνω τόσες ενέσεις και να επιβαρύνω για μια ακόμη φορά τον οργανισμό μου..

Αλλά δεν μπορώ να ανταπεξέλθω οικονομικά.. έτσι λέω να προσπαθήσω για μια τελευταία φορά με το δικό μας γενετικό υλικό κατά Σεπτέμβρη μεριά (που θα έχει ξεκουραστεί και ο οργανισμός μου)..

Για το λόγο αυτό λέω να πάρω μια δεύτερη γνώμη από κάποιον άλλο γιατρό μπας και έχει κάτι να μας προτείνει.. Ίσως αλλάξει και το γούρι στην τελική βρε αδερφέ!

3 μωρά μέσα στο σπίτι που έχουν και την ίδια ηλικία κιόλας είναι τρέλλα.. κι εσύ Ήρωας! Σας φιλώ και σας σκέφτομαι και ανυπομονώ για το πότε θα ανέβω Θεσσαλονίκη να σας δω κι από κοντά!

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας και από μένα ...

Δεν θα σχολιάσω κάτι αν και μπαινοβγαίνω και σας διαβάζω...αλλά δεν είμαι καθόλου καλά...Τα καφέ και τα ροζ συνεχίζονται και όπως υποψιαζόμουνα δεν ανταποκρίνεται καθόλου ο οργανισμός μου στη διέγερση...

Μόλις επέστρεψα από το γιατρό...ανταπόκριση καμία γι αυτό και τα ροζ και τα καφέ...Η δόση από 450 γκονάλ από σήμερα θα γίνει 600! 450 γκονάλ και 150 μεριονάλ...Επαναλαμβάνονται όλα τα στραβά και ανάποδα όπως πάντα...

Ο γιατρός είδε 2 ωάρια όλα κι όλα να ξεχωρίζουνε...και λίγα πιο μικρά ...Αλλά δεν φαίνεται ο οργανισμός μου να παίρνει μπρος...Θα μιλήσει με τον εμβρυολόγο στην Αθήνα και θα με πάρει ξανά τηλέφωνο μόλις βγούνε και τα αποτελέσματα της οιστραδιόλης το απόγευμα...

Μετα από τόσο καιρό ήθελα μια νέα , καλή προσπάθεια...Ισως να ζητάω πολλά...

Με πήρε από κάτω γιατί όλα αυτά συμβαίνουνε συνέχεια και πραγματικά δεν αντέχω και πολλά...Δυσκολεύομαι πια να ελπίζω...δυσκολεύομαι να είμαι αισιόδοξη...Ισως να μην είμαι τόσο δυνατή όσο νόμιζα...

Φεύγουνε τα χρήματα και οι οικονομίες μια ζωής έτσι...και δεν "εξαγοράζεται" καμιά ελπίδα...Καθόλου φως δεν βλέπω...Συγνώμη που μιλάω έτσι...Νιώθω άσχημα που με παίρνει τόσο από κάτω και νιώθω ενοχές...

Ο μομέντος είναι εξίσου απογοητευμένος και όλο αυτό μας δημιουργεί νευρικότητα και ανασφάλεια...Και λύπη...μεγάλη λύπη...Δυσκολευόμαστε να είμαστε καλά και μεταξύ μας...

Θα είμαι πιο ήσυχη αυτές τις μέρες...και ίσως να μην με βλέπετε συχνά εδώ...συγνώμη...Θα επανέλθω σιγά σιγά...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Συγνώμη για το προηγούμενο μηνυμα...ήτανε τα πρώτα συναισθήματα μετά την επίσκεψη στο γιατρό...Τώρα ηρέμησα...και είμαι καλύτερα...

Το πρωί είχα πάει στην εκκλησία να προσευχηθώ...και νιώθω άσχημα που με το πρώτο εμπόδιο έχασα την πίστη μου...και τα έβαψα μαύρα...

Δεν είναι σωστό τη μια να λέμε πως πιστεύουμε και μετά με την πρώτη αναποδιά να μηδενίζονται όλα...γι αυτό λοιπόν...συνεχίζω να ελπίζω και συνεχίζω ελπίζοντας για καλύτερα νέα...

Και πάνω απ όλα συνεχίζω να προσπαθώ να κρατάω την πίστη μου...ντροπή μου να την το κάνω αυτό...

Ουφ... (μα πραγματικά μεγάλο ουυυυυυφφφφφφ....)

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Μομεντακι μου ομορφο, καταρχήν δεν χρειάζεται να απολογείσαι για τίποτα! Αυτό ενιωθες, αυτο έγραψες! Αλλωστε, αν δεν μπορούμε να εκφραστούμε ακριβώς όπως νιώθουμε σε αυτή την παρέα, πού θα το κάνουμε; Εμείς είμαστε εδώ για τις χαρες, για τις απογοητευσεις, για ΟΛΑ!

Και δεν χάνεις την πίστη σου!!! Είναι απόλυτα ανθρώπινο να νιώθεις απογοητευση όταν έχεις ξεκινήσει με τόση αισιοδοξια και κάτι να μην πηγαίνει τόσο καλά όσο θα περίμενες. Ομως κοριτσάκι μου, ήδη νιώθεις λίγο καλύτερα (καλα, δεν είπαμε ότι πετάς κ από χαρά) και είμαι σίγουρη ότι θα το παλέψεις όπως κάνεις πάντα άλλωστε.

Και για να σου φτιάξω λίγο τη διάθεση......

http://www.youtube.com/results?search_query=sakis+rouvas+ola+kala&oq=sakis+rouvas+ola&aq=0&aqi=g8g-s1&aql=&gs_sm=3&gs_upl=1083l5971l0l7383l12l10l0l0l0l0l820l3327l2-7.2.6-1l10l0

Σε αγαπώ πολύύύύύύύύύύ!!!!!!!!!!!!!!

JXFXp3.png

Δομνίνα μου, το να θες να κάνεις μια νέα αρχή δε σημαίνει ότι ζητάς πολλά!!!! Μάλιστα να σου πω την αλήθεια, το σκεφτόμουν να σε ρωτήσω γιατί δεν δοκιμάζεις και σε κάποιο άλλο κέντρο.. με πρόλαβες!

Όπως κ να 'χει, είτε με δικό σας γενετικό υλικό είτε με δανεικό, όπως κ αν αποφασίσετε να προχωρήσετε εμείς θα είμαστε εδώ! Για ό,τι κι αν χρειαστείς!!! Και το εννοώ!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Κι επειδή με ρώτησες για τη σπερματεγχυση, ο μονος λόγος που την έκανα ήταν γιατί δεν πρόλαβα να πάρω τις ενέσεις από το Ικα... Με πρόλαβε η περίοδος οποτε ειπαμε να μην πάει χαμένος αυτός ο κύκλος και να κάνουμε μια προσπάθεια. Και ό,τι ήθελε προκύψει! Ουτως ή άλλως τα φάρμακα τα έχω στο ψυγείο και περιμένουν..... (αχρειαστα να 'ναι! χαχαχαχαχα)

JXFXp3.png

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!

Λαράκι μου, σου εύχομαι να πάνε όλα τέλεια και σε λίγες μερούλες να ανακοινώσεις μια θετικότατη χοριακή η οποία θα προχωρήσει σε μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!

Φιλάκια σε όλες!!!

Ελενάκι μου!!!!! Τι κανεις κοριτσάρα μου; Σε ευχαριστώ πολύ!

JXFXp3.png

Συμπεθερινι μου με στεναχωρησε το μηνυματακι σου..θελω να ξερεις οτι σε ποναω σαν αδερφη μου κ καταλαβαινω ακριβως πως νιωθεις,ακομα κ αν δεν βιωσα ακριβως τις ιδιες καταστασεις..ολα οσα σκεφτεσαι,ειναι ολα φυσιολογικα,φυσιολογικη η απογοητευση,η στεναχωρια,κ η δοκιμασιατης πιστης..μας δοκιμαζει ο θεος,θελωντας να μας κανει πιο δυνατους κ αγωνιστες,και με ακομα μεγαλυτερη πιστη σε ΑΥΤΟΝ..μας δοκιμαζει για να αυξησει τις αντοχες μας,κ εσυ αντεχεις...το απεδειξες ολο αυτον τον καιρο,μεσα απο την προσπαθεια σου να κανεις παιδακι,αλλα κ απο αλλα,εξισου σοβαρα κ ασχημα γεγονοτα που συνεβησαν στην ζωη σου,στους δικους σου ανθρωπους..θελω να εισαι γελαστη κ καλοδιαθετη οπως σε εεχουμε γνωρισει,κ ολα θα φτιαξουν..καταρχην τιποτα δεν τελειωσε κ με την νεα δοση θα δεις πως θα παει,κ αλλωστε ειπαμε βλεπουμε 2 ωαριακια..ειδες ο θεουλης σου εστειλε κ αυτα τα 2,οχι τιποτε!!!θα δεις πως θα παει κ προχωρας αναλογα..με τον αντρουλη σου καταλαβαινω πως ειστε,τα εχω περασει κ εγω,ομως με μια αγκαλιτσα κ λιγα δακρια στον ωμο του,θθα νιωσεις οτι εδω,σαυτον τον αγωνα,εσυ εχεις αυτον κ αυτος εσενα...

εσυ το χαλαρωσες κ εγω το ξαναβαρυνα μου φαινεται..ε λοιπον οχι,θα το αλαφρυνω κι εγω!!!!

ΟΛΑ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ....ΟΛΑ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑ,ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΟΛΑ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ!!!!!!(πες μου οτι κ η λαρα εστειλε αυτο στο λινκ;;;;)

I love you karga!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Λαρακι αν κ οχι διδακτορ,να σου πω οτι η gonal ειναι αντιστοιχο φαρμακο με το puregon,διεγειρει τις ωοθηκες,doaronda νομιιζω ειναι ο ανταγωνιστης, φαρμακο που παιρνεις καποις μερες μετα για να φρεναρεις λιγο την διεγερση κ να μη κανεις ωορηξια πριν την ωρα σου,κ τα utrogestan,αυτα τα σιχαμερα σκουληκια του ελεους,τα μισω γιατι τα επαιρνα μηνες,ειναι νομιζω προγεστερονη,για να παχυνει το ενδομητριο κ να κρατησει τα ομορφα εμβρυακια μας...αρα μια χαρα ειναι τα φαρμακα,κανονικα σε αριθμο!ελππιζω να μην τα χρειαστεις παντως!!κ πες μας κ ποτε η χοριακη,ε!!α!!!κ δομνινακι περιμενω διορθωσεις σστο γραπτο μου,οπως κ βαθμολογια..δεν χρησιμοποιω επιστημονικους ορους,αλλα μεινε σε παρακαλω στην ουσια!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Α! Ερωτηση προς τους μέντορες Δομνινα & Μομεντα.....

Η γκονάλ τι είναι;;; Εμένα μου έδωσαν daronda, puregon, μια vitrelle και κάτι utrogestan..... Σαν πολλά δεν είναι;

Κοριτσάκι μου γλυκό..

Η gonal είναι ένεση διέγερσης.. εσένα για διέγερση σου δώσανε την puregon..

Η daronda είναι ένεση καταστολής, η ovitrelle είναι η ένεση που θα κάνεις 2 μέρες πριν την ωοληψία.. είναι για να σπάσουν ελεγχόμενη ώρα τα ωάρια και να μπορέσει να τα μαζέψει ο γιατρός χωρίς άγχος και τα utrogestan είναι προγεστερόνη σε μορφή χαπιών για να βοηθήσει το ενδομήτριο να εμπλουτιστεί και να υποστηριχτεί σωστά η εγκυμοσύνη..

Kriskris μου έβαλα τα δυνατά μου απ' ότι βλέπεις!

Μακάρι όλα αυτά να σου είναι αχρείαστα!:lol:

L2qIp2.png

Συγνώμη για το προηγούμενο μηνυμα...ήτανε τα πρώτα συναισθήματα μετά την επίσκεψη στο γιατρό...Τώρα ηρέμησα...και είμαι καλύτερα...

Το πρωί είχα πάει στην εκκλησία να προσευχηθώ...και νιώθω άσχημα που με το πρώτο εμπόδιο έχασα την πίστη μου...και τα έβαψα μαύρα...

Δεν είναι σωστό τη μια να λέμε πως πιστεύουμε και μετά με την πρώτη αναποδιά να μηδενίζονται όλα...γι αυτό λοιπόν...συνεχίζω να ελπίζω και συνεχίζω ελπίζοντας για καλύτερα νέα...

Και πάνω απ όλα συνεχίζω να προσπαθώ να κρατάω την πίστη μου...ντροπή μου να την το κάνω αυτό...

Ουφ... (μα πραγματικά μεγάλο ουυυυυυφφφφφφ....)

Είναι λογικό να σκέφτεαι έτσι μομεντάκι μου.Ανθρωποι είμαστε, αδύναμα όντα, χάνουμε την πίστη μας για μια στιγμή αλλά ευτυχώς βρίσκουμε πάλι τον δρόμο..........

Όσο για τη σχέση με τον άντρα σου......δεν είσαι η μόνη....και εμείς τα περάσαμε αυτά 4 χρόνια που προσπαθούσαμε.......αυτοί είναι πιο δύσπιστοι και πιο ανυπόμονοι απο εμάς όσο και να προσπαθούν να το κρύψουν......υπομονή μόνο μπορείς να κάνεις και θα περάσουν όλα...........όλα καλα θα σου πάνε (που λένε και τα κορίτσια πιο πάνω)

Κι επειδή με ρώτησες για τη σπερματεγχυση, ο μονος λόγος που την έκανα ήταν γιατί δεν πρόλαβα να πάρω τις ενέσεις από το Ικα... Με πρόλαβε η περίοδος οποτε ειπαμε να μην πάει χαμένος αυτός ο κύκλος και να κάνουμε μια προσπάθεια. Και ό,τι ήθελε προκύψει! Ουτως ή άλλως τα φάρμακα τα έχω στο ψυγείο και περιμένουν..... (αχρειαστα να 'ναι! χαχαχαχαχα)

Λαρα τι θα γίνει, θα μας πεις και εμάς πότε θα κάνεις χοριακή?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...