Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είναι σπάνιο αλλά μπορεί να παράγει αυτός πολλά αντισπερμικά αντισώματα και να δημιουργεί τις συγκολλήσεις ο οργανισμός του. Αλλά εντάξει για να ζητάς συμβουλές από το θέμα εξωσωματικής ε καταλαβαίνεις πόσα σπάνια έχουν δει τα ματάκια μας που πλέον μας φαίνονται όλα πολύ πιθανά! 😆

Γενικα στην θέση τους εγώ θα το έψαχνα παραπάνω. Βασικά εγώ έτσι ξεκίνησα να το ψάχνω, έβαλα τον σύζυγο να κάνει πολλές διαφορετικές εξετάσεις, τον έστειλα σε εξειδικευμένο ανδρολογο, έκανα κ εγώ τα πολύ basic και τα πήγα όλα στον γυναικολόγο μου κ εκείνος μου είπε πως δεν μπορεί να με βοηθήσει από εδώ και πέρα και με παρέπεμψε στον εξωσωματιστη μου. Εκ του αποτελέσματος φτιάξαμε το σπερμα αλλά παιδί δεν ήρθε ποτέ. Και να τώρα περιμένω να περάσει ο καιρός να κάνω εμβρυομεταφορα 🤷🏼‍♀️

καλέ προσωπικά εσάς ρωτάω πρώτα. Εδώ έχουμε ακούσει τόσα πράγματα. Είμαστε οι άτυχες τις υπόθεσης χαχαχα

• Χαχα 1

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!! Κι αλλο μωράκι στην παρέα μας!!!!! Τι έγινε;;; Όλα τα μωρά αυτου του καφέ είναι λίγο βιαστικά ή μου φαίνεται;

Να σου ζήσει Χριστινάκι μου, να είναι γερός και με το καλό να γυρίσετε σπιτάκι σας!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σήμερα έχει γενεθλια και το Μομεντάκι μας!!!!!

Happy Birthday to you... happy birthday to you... happy birthday dear Momentaaaaa, Happy Birthday to youuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να τα εκατοστήσεις κοριτσάρα μου! Να σε χαιρονται (χαιρόμαστε) όλοι όσοι σε αγαπούν (αγαπάμε)!!!

JXFXp3.png

αααααααααααααααααα δε το πιστεύω!και η αλήθεια είναι οτι σήμερα τηη σκέφτηκα......

χριστινάκι μου να σου ζήσει ο μπέμπης, γερός και καλότυχος να είναι στη ζωή του!!!

'εχει δίκιο η λάρα σαν πολύ βιαστικά να είναι τα μωράκια του καφέ μας.....

και τώρα μόλις συνειδητοποίησα ότιβη επόμενη είμαι εγώ..........

Διαφημίσεις

Πω πω! Ακόμη μια μανούλα στην παρέα μας!!! Χριστινάκιιιιιιιιι μου να σου ζήσει ο μικρούλης σου!!! Εγινες μανούλαααααααα!!! Πάντα καλά και με υγείααααααααααα!!! Πόσο χάρηκα!!!:D:D:D

Το λοιπόν έχω νεάκια!!! Απόψε έκανα την πρώτη μου ένεση διέγερσης! Αχ ξεκίνησα!!! Τόσο καιρό περίμενα να φτάσω σε αυτή τη στιγμή και τώρα που ήρθε είμαι απίστευτα φοβισμένη....:rolleyes:Φοβάμαι...Μην ρωτάτε τι...Νομίζω όλα...Τι θα ακούσω το επόμενο ραντεβού...αν θα υπάρξει ανταπόκριση...χίλια αν!

Είναι και το οικονομικό στη μέση....γιατί αγόρασα όλα τα φάρμακα χωρίς κάποια βόήθεια από ΄καποιο ταμείο....και στην ουσία κάθε τρυπηματάκι γκονάλ μου στοιχίζει 200 ευρώ! Τι φτηνό φάρμακο!:-P

Οπως και να χει....δόξα σοι ο Θεός που έχω την ευκαιρία να προσπαθήσω ξανά...κι ελπίζω να είμα πιο τυχερή αυτή τη φορά!

Μπαμπιτσιάκι μου ένα μεγάλοοοοοοο φιλί στέλνω στην μικρούλα μας! Θέλουμε φώτοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!

Καστεράκι μου άντε παίρνεις σειράάάαααα!!!:D

Συμπεθεράκι μ'αρέσει που εμφανίζεσαι εκεί που σε μελετάω!:D χαχαχαχα Πώς είναι τα μικρά; Ελπίζω και τα τρία είναι πια υγιέστατα! Να φύγουνε οι ιώσεις και οι αρρώστιες...Μακριάάάά΄!!!

Λαρούκο άντε....κοντά θα είμαστε....Καλέ με διόρισες μέντορα; χαχαχαχαψ Χμ...ακούγεται πολύ "επιπέδου"...χαχαχαχα Στραβομάρα μου!!!;)

Δομνινάκιιιιιιιιιιιι μου για σένα ειδικά μια μεγάάάάάλη αγκαλιάάάάά!!!

Φιλάκιαααααα...καλό βράδυ!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλέεεε!!!! Νομιζα οτι μας εκλεισαν το καφε!!! Μπηκα κ εγω και ελεγε ότι μεταφερθηκαμε... Γιατι καλε;

Εμείς καναμε χτες τη σπερματεγχυση και ειμαστε εν αναμονη... Το ενθαρρυντικό είναι ότι το σπέρμα του λάρου κατα ένα περιεργο τρόπο ήταν πολύ καλύτερο από τις προηγουμενες φορες! Εκεί που είχαμε συνολικά περί τα 17-18 εκατομυρια, χτες είχε 15 εκ ανα ml και κινητικότητα 83%!!!!!! Τώρα πώς έγινε αυτό, χωρίς βιταμίνες, χωρίς θεραπείες, χωρίς τίποτα.... θα σας γελάσω! Και επίσης εγώ εκανα 3 ωάρια απο τη μία και 2 από την άλλη. Κι αν σκεφτείτε ότι τα μόνα χάπια που πήρα ήταν κλομιφεν για 5 μέρες.... ε, νομιζω καλά τα πήγα! :wink: Αιντε να δουμε τι πουλια (ή μαλλον τι παιδια) θα πιασουμε...

JXFXp3.png

Μομεντακι μου, καλή αρχή και αίσιο τέλος κοριτσάρα μου!!!! Και ναι, αφού προηγείσαι και έχεις κ προηγούμενη εμπειρία, θα είσαι ο μέντορας μου. Τέλος!

Δομνινάκι, κρυωμενο είσαι καλό μου;;; Αμ δε σε προσεχει ο Δομνίνος να του πεις! Περαστικά!

Καστεράκι, ελπίζω το δικό σου μπεμπε να μην είναι ανυπομονο! Να περιμένει σαν καλό παιδάκι που είναι στα ζεστα και να βγει στην ώρα του! χαχαχαχαχα!!!

Κρισακι, τα μικρούλια εντάξει;

Μπαμπιτσιακι & Χριστινάκι, ξέρω ότι καθότι φρεσκομανούλες είναι πολύ δυσκολο να μπαίνετε αλλά σας σκεφτόμαστε!

καλό βραδυ κοριτσακια μου!

JXFXp3.png

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!

Λαράκι μου, σου εύχομαι να πάνε όλα τέλεια και σε λίγες μερούλες να ανακοινώσεις μια θετικότατη χοριακή η οποία θα προχωρήσει σε μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!

Φιλάκια σε όλες!!!

Λαράκι πάλι μας την έσκασες... από κει που έλεγες για εξωσωματική πάλι στην σπερματέγχυση κατέληξες.. Μου φαίνεται ότι δεν τη θες με τίποτε.. γιατί άραγε;

Η αλήθεια είναι ότι εδώ και μέρες έχω συντροφιά μου έναν γαιδουρόβηχα άλλο τίποτε... Βλέπεις ο Δομνίνος όταν κοιμάται τυλίγεται σαν κρεμμύδι και εμένα με αφήνει ξεσκέπαστη.. αλλά θα του δείξω εγώ.. θα ανοίξω κρυφά το παράθυρο και θα τον κάνω παγοκολώνα!

Μακάρι κοριτσάρα μου να έχετε θετικά αποτελέσματα αυτή τη φορά.. και να σου κάτσει το μπεμπέ με την όσο το δυνατόν λιγότερη ταλαιπωρία!

Φιλεναδίτσα μου με τους τρεις σου γιους.. τρέχεις ή γυρίσατε σπιτάκι σας; Ειλικρινά ελπίζω το δεύτερο και να απολαμβάνεις τις αγκαλίτσες και τα φιλάκια από τα αστεράκια σου..

Μομεντάκι μου εμείς τα είπαμε.. Καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου και πολύ σύντομα να ακούσουμε για σένα τα ευχάριστα..

Μπαμπιτσάκι και Χριστινάκι να ζουλάτε και να ρουφάτε μπουτάκια όσο γίνεται περισσότερο.. είναι η καλύτερη φάση..

Καστεράκι κάτσε στ' αυγά σου εσύ.. μη βιάζεσαι!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας γλυκα μου κοριτσακια!! βρηκα ευκαιρια τώρα που κοιμάτε η μπουμπου να δω τα νεα σας, αν και θα επρεπε να κοιμαμαι και γω τωρα γιατι το βραδι μάτι δεν κλεισαμε με τη μπεμπουλα και τα πονάκια της η καϊμενουλα μικρη μικρη αλλα εχει πολυ φωνή!!! φωτο στο φατσοβιβλιο δεν θελω να βαλω.. δεν ξερω αν γινετε να τη δειτε μονο εσεις??!! μμσ στο κινητο περνετε να σας τη στείλω? μου ειναι πιο ευκολο!!

αντε χριστινακι μου να σου ζησει με το καλο να γυρισετε σπιτακι σας, μα τι εγινε τελικα με τα βιαστικα παιδακια μας!!!

κορτσαρες μου και στα δικα σας και γρηγορα!!!

λαρακι μου ευχομαι να ειναι η τυχερη σου προσπαθεια αυτη και το πιστευω!!!

σας αγαπω και σας σκεφτομαι συνεχεια!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Βαβιτσάκι μου εγώ mms στο κινητό παίρνω.. Ανυπομονώ να θαυμάσω το θαυματάκι σου σε όλο του το μεγαλείο.. Κάνε λίγη υπομονή μανούλα και θα περάσουν οι κολικοί... Σιγά σιγά θα σαραντίσετε κιόλας.. Δώσε πολλά φιλάκια στην κουκλάρα σου.. Η σκέψη μου είναι μαζί σας..

Εγώ κορίτσια αποφάσισα να πάρω και μια δεύτερη γνώμη από άλλον γιατρό.. Έτσι θα ζητήσω από το κέντρο να μου ετοιμάσει το φάκελό μου και θα κλείσω σύντομα ραντεβού.. Μπορεί να προκύψει κάτι καλό από όλο αυτό!

Μομεντάκι μου ότι χρειαστείς μη διστάσεις.. Σ' αγαπώ πολύ!

Λαρούκο θα σβήνω κι εγώ τις μέρες μη τυχόν και ξεχαστείς και δεν πας για χοριακή.. να στο θυμίσω εγώ αν είναι..

Φιλεναδίτσα μου είσαι ευλογημένη με 3 θαυματάκια... Αγκάλιασέ τα, φίλησέ τα και να είστε πάντα όλοι καλά και ευτυχισμένοι!

Φιλούκια!

L2qIp2.png

babitsaki θέλω και εγώ να δω την μπουμπού σου παίρνω mms, σου έστειλα με πμ τον αριθμό μου.....φιλιά και σις δυό σας.....

Δομνίνα πολύ καλά κάνεις και πέρνεις 2η γνώμη, την σκέψη για μια τελευταία προσπάθεια εξωσ την εγκατέλειψες?

Λάρα πότε είναι να κάνεις χοριακή?

Μομεντάκι καλή αρχή καλό μου, ας είναι αυτή η τελευταία και τυχερή σου...

Κρισάκι φιλιά πολλά στα αντράκια σου και σε εσένα!

Χριστινακιιιιιιιι!!!!!πες αλευρι;;;;ο μπεμπης σε γυρευει!!!!!!συγχαρητηρια ματια μου,να σας ζησει ο μπεμπουλης που ειναι κ μια χαρα απο κιλακια,κ ειναι κ για ζουληματακια πολλα!!!εγω τα κατσιασα τα μωρακια μου,ολη μερα τα ρουφαω,νομιζω με φοβουνται οταν τα πλησιαζω!!!!περιμενουμε τις πρωτες σου εμπειριες!!!!!

μπαμπιτσιοσυμπεθερινι μου χρονια σου πολλα κ καλα κ τρισευτυχισμενα κ με γεματη αγκαλιτσα,να χωραει τον συμπεθερο κ κατι ακομα....μικρουλικο!!!!γκοναλ ακουω..με γκοναλ εχεις ξξανακανει προσπαθεια;;νομιζω οχι,κ να σου θυμισω οτι με γκοναλ εμεινα εγω,οποτε σαν συμπεθερες θα ακολουθησεις κ εσυ επιτυχως!!!ποτε θα μαθουμε ποσα ωαριακια εχουμε;;;;;αντε να μαθουμε θελουμεεεεεεεεεε!!!!!!

λαρακι μου ποσο σουπερ ακουγονται οσα περιγραφεις!!καλα ωαριακια,πολυ καλο σπερμα!!!μακαρι να τελειωσεις με κλομιφεν κ να μη χρεειαστεις τιποτε παραππανω,αν κ η εξωσωματικη πια δεν ειναι κ τιποτα..ελπιζω να πανε ολα καλα!!κ ποτε η χοοριακη με το καλο;;;

δομνινουλι καλα κανεις κ παιρνεις κ αλλη γνωμη,αλλα δεν μας ειπες προς τα πουθε θα κατευθυνθεις;;μιλησες με τον γιατρο σου πρωτα;;εγω παντως ειμαι υπερ να ππας κ αλλου για να δεις μηπως εχουν αλλες μεθοδους..βεβαια αν αρχισεις να μιλας εσυ μια διδακτορ του θεματος,μαλλον θα παθουν σοκ κ δεος οι απεναντι σου!!!!

καστερακι η επομενη μανουλα εσυ,καλα τα λες!!!με το καλο κ να προσεχεις!!!αντε κ μετα απο τον μπεμπη σου ερχονται κ αλλα,κ αλλα μωρα!!!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Καλε γιατι μας αλλαξαν παλι θεση εδω μεσα;;;τους εχουμε καταμπερδεψει!!!

εμεις καλα,ειμαστε σπιτι κ εχουμε ακομα μυξουλες,αλλα δεν το κουναμε ρουπι μετα απο εντολη γιατρου,λογω ιωσεων..κ μαζι με τα μωρα μαντρωθηκα κι εγω κι εχωωωωωωωωωω ΣΚΑΣΕΙ!!!!!!κατα τα αλλα,καλα,ολη μερα μπουσουλανε,ανοιγουν συρταρια,τρωνε περιοδικα..κοκ....

μπαμπιτσιακι θελω κ εγω φωτοοοοοοο!!!!!!χριστινακι κ εσυ να στειλεις,οταν μπορεσεις!!φιλουδιαααααααααα...

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...