Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είναι σπάνιο αλλά μπορεί να παράγει αυτός πολλά αντισπερμικά αντισώματα και να δημιουργεί τις συγκολλήσεις ο οργανισμός του. Αλλά εντάξει για να ζητάς συμβουλές από το θέμα εξωσωματικής ε καταλαβαίνεις πόσα σπάνια έχουν δει τα ματάκια μας που πλέον μας φαίνονται όλα πολύ πιθανά! 😆

Γενικα στην θέση τους εγώ θα το έψαχνα παραπάνω. Βασικά εγώ έτσι ξεκίνησα να το ψάχνω, έβαλα τον σύζυγο να κάνει πολλές διαφορετικές εξετάσεις, τον έστειλα σε εξειδικευμένο ανδρολογο, έκανα κ εγώ τα πολύ basic και τα πήγα όλα στον γυναικολόγο μου κ εκείνος μου είπε πως δεν μπορεί να με βοηθήσει από εδώ και πέρα και με παρέπεμψε στον εξωσωματιστη μου. Εκ του αποτελέσματος φτιάξαμε το σπερμα αλλά παιδί δεν ήρθε ποτέ. Και να τώρα περιμένω να περάσει ο καιρός να κάνω εμβρυομεταφορα 🤷🏼‍♀️

καλέ προσωπικά εσάς ρωτάω πρώτα. Εδώ έχουμε ακούσει τόσα πράγματα. Είμαστε οι άτυχες τις υπόθεσης χαχαχα

• Χαχα 1

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα και καλή βδομάδα!

Λαρούκο γλυκό μου τι μου κάνεις; Βλέπω πήρες σημαντικές αποφάσεις και προέβην στην διαμόρφωση της κώμης σου..Είμαι σίγουρη ότι θα είσαι κούκλα ότι κι αν κάνεις γιατί στην πραγματικότητα είσαι μοντέλο και δεν το ξέρεις..

Κι εγώ το ερχόμενο Σάββατο θα βάψω τα μαλλιά μου.. το κούρεμα δεν το αλλάζω.. κοντό είναι και κοντό θα παραμείνει για μια ζωή.. με έχει βολέψει απίστευτα.. Βρε λέτε να επηρεάζω την κόμη σας και να μην το ξέρω; Πλάκα θα χει..

Καλή επιτυχία κοριτσάκι μου και καλή αρχή..

Τα νέα μου... Πήγα σήμερα στο γιατρό μου και μιλήσαμε εφ' όλης της ύλης.. Καταλήξαμε κάπου αλλά θα μιλήσουμε κατά το Πάσχα για να το οριστικοποιήσουμε διότι τώρα δεν αισθάνομαι έτοιμη ούτε σωματικά αλλά ούτε και ψυχικά για να κάνω το οτιδήποτε.. η τελευταία προσπάθεια και αποτυχία μου έπεσε βαριά και θέλω το χρόνο μου για να το διαχειριστώ..

Εσείς όμως μην πτοείστε καθόλου.. Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και εσείς έχετε όλες τις προϋποθέσεις για να πετύχετε! Όλα καλά θα μας πάνε που λέει και ο εθνικός μας τραγουδιστής και σεξ σύμπολ!!

Καστεράκι με το καλό να βγεις στην άδειά σου και να απολαύσεις το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης σου με ηρεμία και ασφάλεια..

Μομεντάκι φιλούκια!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας και από μένα!!!!

Αχ βρε Δομνινάκι μου μ'αρέσει που έχεις και την έγνοιά μας και μας λες να μην πτοούμαστε! Ομως...ψιτ!!! Νοιαζόμαστε για σένα οπότε όλα μες το "παιχνίδι" είναι ...και έτσι για να θυμάσαι είμαστε εδώ για οποιαδήποτε στιγμή θελήσεις να μοιραστείς τις σκέψεις σου και τις ανησυχίες σου μαζί μας!!!

Λαρούκο κι εγώ ένα από τα ίδια όσο αφορά τα μαλλιά! Μα πάντα...πάντα! αυτά την πληρώνουνε!!! Εγώ πάντως αποφάσισα να πάω να τα κόψω μιας και είναι πια διαλυμένα...χμ...δεν ξέρω γιατί τα αποσυντονίζουνε τα φάρμακα που παίρνω...Αλλά τόσο μικρά όσο σκέφτεσαι εσύ δεν θα τα κάνω...Τα έκανα κάποτε έτσι όταν ήμουνα φοιτήτρια και επειδή ήτανε σπαστική η περίοδος μεγαλώματος τους δεν τα ξανακάνω...Θα τους κάνω κόψιμο κάτω από του ώμους για να μαζεύονται και πάνω...γιατί αυτό είναι βασική προϋπόθεση για μένα!:D Εντομεταξύ μου φαίνεται θα συμπέσουμε πάνω κάτω στην προσπάθεια...ΑΝ κάνεις εξωσωματική γιατί ποτέ δεν ξε΄ρεις τι μπορεί να συμβεί πριν!!!

Καστεράκι μου άντε να βγεις αδειουλα και να χαλαρω΄σεις και να απολαύσεις αυτή την περίοδο με την κοιλίτσα σου!:D

Συμπεθεράκι μου σε σκέφτομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι....

Χριστινάκι πλησιάζει η μεγάλη εμφάνιση του παίδαρου!!!:D

Φιλιά σε όλες!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Ε αφου με σκεφτεσαι κ σε σκεφτομαι κι εγω,ειπα να μπω αν κ καιγομαι να σου δωσω ενα φιλι!!!

Εχω παλι το ενα μωρο στην κλινικη,μου παθαινει βρογχιολιτιδες κ δυσκολευεται να αναπνευσει..θα εχει αποτι φαινεται ενα θεματακι με το ασθμα οσο μεγαλωνει..πολυ ταλαιπωρια για ολους μας παλι..ρωτατε πως τα καταφερνω;;ειδικα οταν υπαρχει κ αρρωστια στην μεσα,απλα δεν τα καταφερνω κ καταρρεω,σωματικα κ ψυχολογικα βεβαιως...

Καλη αρχη κοκονες μου,λαρα κ συμπεθερινι!!ε αμα ειστε μαζι εγκυουλες θα πεσει πολυ γελιο εδω μεσα!!!!!!τελεια θα ειναι,τελεια!!!

Δομνινακι μου παρε τον χρονο σου ματια μου κ να ξερεις,το καλο πραγμα αργει να γινει !!!!!θα επανελθεις δυναμικα για να μας καταπληξεις!!!

Α λαρακι εγω πενακι δεν ειχα,εβαζα ενεσουλες οποτε δεν ξερω,αλλα αν μπεις στο youtube κ πληκτολογισεις σχετικες λεξεις,θα βρεις κοριτσια που κανουν κανονικα επιδειξη στο πως να βαζεις ενεσουλες με πενακια!!!

Φιλακια στην μπαμπιτσιομανουλα κ στις μελλουσες χριστινομανούλα κ καστερομανουλα...εγω ετοιμαζομαι να παω στο αρρωστο τεκνο να αλλαξω βαρδια με την μαμα..δεν ξερω που ειναι χειροτερα,στο νοσοκομειο με ενα η στο σπιτι με δυο;;;καλυτερα στο σπιτι με τρια!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Καλημέεεεεεεερα!

Επιτέλους είδαμε μία άσπρη μέρα........το κακό είναι ότι δεν κυκλοφορεί τίποτα οι δρόμοι είναι κλειστοί...........ποιος να συντονίσει την κατάσταση....το αλλο κακό είναι ότι είμαι μόνη μου απο εχθές, ο άντρας έφυγε εκτός Κατερίνης για δουλεια και το βράδυ δεν μπορεσε να προσεγγίσει την περιοχή που μένουμε (παραλιακά)....μ'άλλα λόγια κοπήκαμε απο την πόλη.....δεν είναι κράτος αυτό μ'αρεσει που τους πληρώνουμε κιόλας.Να δω τώρα πως θα έρθει....όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα και στη δουλειά δε μπορώ να πάω...

ουφ πήρα φόρα ε?τα πα όμως.....

μπαμπιτσάκι μου γλυκιά μανούλα τί όμορφες στιγμές.......κουραστικές σίγουρα αλλά οι πιο όμορφες της ζωής σου.........

μομεντάκι ποτε με το καλό ξεκινάς εσύ?

Δομνινάκι μου όποτε νοιώθεις έτοιμη να κάνεις το νέο σου ξεκίνημα.Η αλήθεια είναι ότι κάπου πάει και μένα το μυαλό μου αλλά θα περιμένουμε να μας τα πείς εσύ....

κρισάκι πραγματικά δεν έχω λόγια.....πώς τα καταφέρνεις.....περαστικά να είναι στο αντράκι σου.

Λαρούκο σου είπα μεγεια το μαλλί?οχι δε σου είπα ε λοιπόν μεγειά το μαλλάκι

Χριστινάκι πού είσαι καλό μου?

Φιλιά πολλά σε όλες σας!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες...

Κάποιες από σας μπορεί όντως να είδατε μια άσπρη μέρα.. Δυστυχώς εμείς εδώ στην πρωτεύουσα μόνο βροχή βλέπουμε από το πρωί και τίποτε άλλο.. Τουλάχιστον δεν έχει την παγωνιά των προηγούμενων ημερών..

Φιλεναδίτσα μου γλυκιά.. είμαι σίγουρη ότι όσο βρίσκεται στο νοσοκομείο το μυαλό σου και η ψυχή σου βρίσκεται ταυτόχρονα στο σπίτι.. Εννοείται ότι κι εγώ θα προτιμούσα να είμαι με τα τρία μου μωρά στο σπίτι αν και ομολογώ ότι χρειάζεται κανείς ιδιαίτερα αυξημένες αντοχές ψυχικές και σωματικές για να τα βγάλει πέρα με τρία μωράκια ηλικίας 1 έτους... σε θαυμάζω κοριτσάρα, να το ξέρεις..

Καστεράκι καλά κάνεις και μένεις σπιτάκι σου.. Που να τρέχεις τώρα έγκυος γυναίκα μέσα στο χιόνι; λες και θα σωθεί η δουλειά σου αν πας σήμερα... το μωρό σου έχει προτεραιότητα τελεία και παύλα..

Εγώ παραμένω σταθερά ήρεμη... όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα προχωρήσω κι εγώ..

Λαρούκο μου τελικά δεν μας είπες σε ποιον γιατρό κατέληξες;

Χριστινάκι δεν πιστεύω να γέννησες..

Μομεντάκι φιλάκια!

L2qIp2.png

Κορίτσια Καλησπέρα!!!!

Τί κάνετε; Χιόνισε στα μέρη σας; Εδώ πάντως λίγα πράγματα...

Τα νέα μου, πήγα στο γιατρό την Τρίτη, όλα καλά και την άλλη Πέμπτη πρώτα ο Θεός, εκτός απροόπτου γεννάω.... Είμαι από την μια χαρούμενη που θα πάρω τον γιόκα μου αγκαλίτσα αλλά από την άλλη φοβάμαι κιόλας την όλη διαδικασία... Θα σας ενημερώσω όταν θα πάω να γεννήσω, και αν δεν μπώ θα πάρω κάποιο από τα κορίτσια τηλ. να ενημερώσει...

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Καστεράκι μου κάτσε σπίτι και μην μετακινείσαι έγκυος γυναίκα... Μην γλιστρίσεις πουθενά και έχεις και άλλα... Η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ....

Μπαμπιτσάκι μου τί κάνει η πριγκίπισσα σου; Όλα καλά; Σε μια εβδομάδα έρχομαι στην θέση σου...

Κρισάκι περαστικά στον μικρό σου... Άντε να περάσει να πάτε σπιτάκι σας... Πολλά φιλιά στα μωράκια σου...

Λαράκι πώς πάει το... κέντημα; Αντε με το καλό όλα...

Μομεντάκι μου μάλλον είσαι και εσύ σε φάση προσπάθειας; Αν ναι με το καλό!!!!! Και ξέρεις το πόσο θα χαρούμε όλες μας με το θετικό αποτέλεσμα!!!!

Δομνινάκι ότι και να κάνεις είμαστε δίπλα σου... Όποτε το αποφασίσεις και ότι αποφασίσεις.... Φιλιά πολλά!!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Καστεράκι μου κάτσε σπίτι και μην μετακινείσαι έγκυος γυναίκα... Μην γλιστρίσεις πουθενά και έχεις και άλλα... Η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ....

Μπαμπιτσάκι μου τί κάνει η πριγκίπισσα σου; Όλα καλά; Σε μια εβδομάδα έρχομαι στην θέση σου...

Κρισάκι περαστικά στον μικρό σου... Άντε να περάσει να πάτε σπιτάκι σας... Πολλά φιλιά στα μωράκια σου...

Λαράκι πώς πάει το... κέντημα; Αντε με το καλό όλα...

Μομεντάκι μου μάλλον είσαι και εσύ σε φάση προσπάθειας; Αν ναι με το καλό!!!!! Και ξέρεις το πόσο θα χαρούμε όλες μας με το θετικό αποτέλεσμα!!!!

Δομνινάκι ότι και να κάνεις είμαστε δίπλα σου... Όποτε το αποφασίσεις και ότι αποφασίσεις.... Φιλιά πολλά!!!!

Χριστινακι μου, αντε με το καλό κοπελάρα μου!!!!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Ε αφου με σκεφτεσαι κ σε σκεφτομαι κι εγω,ειπα να μπω αν κ καιγομαι να σου δωσω ενα φιλι!!!

Εχω παλι το ενα μωρο στην κλινικη,μου παθαινει βρογχιολιτιδες κ δυσκολευεται να αναπνευσει..θα εχει αποτι φαινεται ενα θεματακι με το ασθμα οσο μεγαλωνει..πολυ ταλαιπωρια για ολους μας παλι..ρωτατε πως τα καταφερνω;;ειδικα οταν υπαρχει κ αρρωστια στην μεσα,απλα δεν τα καταφερνω κ καταρρεω,σωματικα κ ψυχολογικα βεβαιως...

Καλη αρχη κοκονες μου,λαρα κ συμπεθερινι!!ε αμα ειστε μαζι εγκυουλες θα πεσει πολυ γελιο εδω μεσα!!!!!!τελεια θα ειναι,τελεια!!!

Δομνινακι μου παρε τον χρονο σου ματια μου κ να ξερεις,το καλο πραγμα αργει να γινει !!!!!θα επανελθεις δυναμικα για να μας καταπληξεις!!!

Α λαρακι εγω πενακι δεν ειχα,εβαζα ενεσουλες οποτε δεν ξερω,αλλα αν μπεις στο youtube κ πληκτολογισεις σχετικες λεξεις,θα βρεις κοριτσια που κανουν κανονικα επιδειξη στο πως να βαζεις ενεσουλες με πενακια!!!

Φιλακια στην μπαμπιτσιομανουλα κ στις μελλουσες χριστινομανούλα κ καστερομανουλα...εγω ετοιμαζομαι να παω στο αρρωστο τεκνο να αλλαξω βαρδια με την μαμα..δεν ξερω που ειναι χειροτερα,στο νοσοκομειο με ενα η στο σπιτι με δυο;;;καλυτερα στο σπιτι με τρια!!!

Κρισακι μου γλυκο, γρήγορα περαστικά ευχομαι στο μικρούλι και να γυρίσει γρηγορα σπιτακι με τη μαμα, τον μπαμπα & τα αδερφακια του!

JXFXp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες...

Κάποιες από σας μπορεί όντως να είδατε μια άσπρη μέρα.. Δυστυχώς εμείς εδώ στην πρωτεύουσα μόνο βροχή βλέπουμε από το πρωί και τίποτε άλλο.. Τουλάχιστον δεν έχει την παγωνιά των προηγούμενων ημερών..

Εγώ παραμένω σταθερά ήρεμη... όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα προχωρήσω κι εγώ..

Λαρούκο μου τελικά δεν μας είπες σε ποιον γιατρό κατέληξες;

Δομνινάκι μου, να σου πω την αλήθεια δεν πήγα στον Τσιριγώτη... Έγιναν όλα πολύ γρήγορα.. Βεβαια δε λέω, μου "εκατσε" και καλά με τον Μαντζαβινο οπότε μπηκα στον χορό κατευθείαν. Τωρα αν έκανα καλά ή όχι.... θα δείξει.... :confused:

Κοριτσαρα, όταν πάρεις τις αποφάσεις σου & νιώσεις έτοιμη εμείς είμαστε εδώ! Το ξέρεις άλλωστε!

JXFXp3.png

Καλημέεεεεεεερα!

Επιτέλους είδαμε μία άσπρη μέρα........το κακό είναι ότι δεν κυκλοφορεί τίποτα οι δρόμοι είναι κλειστοί...........ποιος να συντονίσει την κατάσταση....το αλλο κακό είναι ότι είμαι μόνη μου απο εχθές, ο άντρας έφυγε εκτός Κατερίνης για δουλεια και το βράδυ δεν μπορεσε να προσεγγίσει την περιοχή που μένουμε (παραλιακά)....μ'άλλα λόγια κοπήκαμε απο την πόλη.....δεν είναι κράτος αυτό μ'αρεσει που τους πληρώνουμε κιόλας.Να δω τώρα πως θα έρθει....όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα και στη δουλειά δε μπορώ να πάω...

ουφ πήρα φόρα ε?τα πα όμως.....

Βρε κοριτσι, δεν αφήνεις τη δουλεια λεω εγώ να κάτσεις στο σπιτάκι σου το ζεστό;;;; Τι τα θες τα πέρα δώθε μες το κρύο;

JXFXp3.png

Γεια σας και από μένα!!!!

Λαρούκο κι εγώ ένα από τα ίδια όσο αφορά τα μαλλιά! Μα πάντα...πάντα! αυτά την πληρώνουνε!!! Εγώ πάντως αποφάσισα να πάω να τα κόψω μιας και είναι πια διαλυμένα...χμ...δεν ξέρω γιατί τα αποσυντονίζουνε τα φάρμακα που παίρνω...Αλλά τόσο μικρά όσο σκέφτεσαι εσύ δεν θα τα κάνω...Τα έκανα κάποτε έτσι όταν ήμουνα φοιτήτρια και επειδή ήτανε σπαστική η περίοδος μεγαλώματος τους δεν τα ξανακάνω...Θα τους κάνω κόψιμο κάτω από του ώμους για να μαζεύονται και πάνω...γιατί αυτό είναι βασική προϋπόθεση για μένα!:D Εντομεταξύ μου φαίνεται θα συμπέσουμε πάνω κάτω στην προσπάθεια...ΑΝ κάνεις εξωσωματική γιατί ποτέ δεν ξε΄ρεις τι μπορεί να συμβεί πριν!!!

Φιλιά σε όλες!

ναι, ποτέ δεν ξέρεις.... Χαιρομαι όμως που θα εχουμε η μια την άλλη... Για συμπαρασταση βρε αδερφέ! Εσύ θα είσαι ο μέντορας μου καθότι "ψάρακας" εγω... :lol::lol:

JXFXp3.png

ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΑΣ

Ο μπέμπης το Σάββατο αποφάσισε να έρθει στην αγκαλιά της μανούλας του νωρίτερα.. Είναι 3.200 θρεφταράκι κι εγώ μόλις μίλησα με τη Χριστίνα μας.. Είναι τρισευτυχισμένη και πολύ πολύ πολύ χαρούμενη.. Σας στέλνει την αγάπη της..

Άντε και στα δικά μας κορίτσια!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...