Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Nels είπε:

Το ιατρείο του είναι στο Ψυχικο, εκεί κάνει τα πρώτα ραντεβού του, τους υπερηχους κλπ. Η κλινική στην οποία κάνει πλεον τις ωοληψιες-εμβρυομεταφορες και λοιπές χειρουργικές πράξεις είναι το Ιασω. Εγώ ειχα κάνει εξωσωματικη πέρυσι μαζί του επιτυχώς με δικά μου ωαρια αλλά ξέρω ότι έχει πολύ κόσμο και με δωρεά, γενικά είναι εξαιρετικος επιστήμονας και ειλικρινής.

Όταν ανέλαβε εσένα είχε χρόνο να σε ενημερώνει, να σε καθοδηγεί, την ωοληψια και την εμβρυομεταφορα στην έκανε ο ίδιος; Ξέρεις αν συνεργάζεται με τράπεζα του εξωτερικού;

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα όμορφα κοριτσάκια!!!!

Μπαμπιτσάκι μου γλυκό δεν προλαβαίνεις με τίποτα... Αχ σε λίγο έρχεται και η σειρά μου, που δεν θα προλαβαίνω... Όσο για τον ύπνο δράμα η κατάσταση... Σάμπως τώρα μπορώ να κοιμηθώ... Ξυπνάω συνέχεια γιατί δεν βολεύομαι και γενικά έχω πονάκια κάτω χαμηλά, με πονάει η μέση μου, η πλάτη μου... Δεν πειράζει όμως, μου φτάνει που το μωρό μου είναι καλά...

Καστεράκι μου σε δύο εβδομάδες λογικά θα γεννήσω... Πήγα χθές στο γιατρό... Ο μπέμπης μου είναι ήδη 3400!!! Μάλλον θα κάνω μεγάλο μωρό...

Με γειά τα επιπλάκια σου... Με το καλό όλα!!!!!

Λαράκι, Κρισάκι, Μομέντα Δομνινάκι πολλά- πολλά φιλιά!!!!!

Έρχεται και για σένα η σειρά σου Χριστινάκι... Και ειδικά για μας έβγαλε η Aegean φτηνούς ναύλους για Θεσσαλονίκη... οπότε με βλέπω να ανεβαίνω λίαν συντόμως.. Ήδη έχω πάρει την άδεια του συζύγου!

Ο μπέμπης μας το τρώει όλο του το φαγητό.. τι καλά! φιλάκια στην κοιλίτσα!:lol:

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν προλαβαινω , δεν προλαβαινω, σας σκεφτομαι και σας αγαπω πολυ ομως!! ποναει τρομερα το στηθος μου εχω γαλα και για τα παιδια της γειτονιας..και δεν ξερω τι θα πει υπνος φτανει ομως να με κοιταξει και γινομαι κομματια!!!! λιωνω για παρτυ της!!

αχ τι ωραίες στιγμές..... χαλάλι η κούραση........

Καλημέρα όμορφα κοριτσάκια!!!!

Μπαμπιτσάκι μου γλυκό δεν προλαβαίνεις με τίποτα... Αχ σε λίγο έρχεται και η σειρά μου, που δεν θα προλαβαίνω... Όσο για τον ύπνο δράμα η κατάσταση... Σάμπως τώρα μπορώ να κοιμηθώ... Ξυπνάω συνέχεια γιατί δεν βολεύομαι και γενικά έχω πονάκια κάτω χαμηλά, με πονάει η μέση μου, η πλάτη μου... Δεν πειράζει όμως, μου φτάνει που το μωρό μου είναι καλά...

Καστεράκι μου σε δύο εβδομάδες λογικά θα γεννήσω... Πήγα χθές στο γιατρό... Ο μπέμπης μου είναι ήδη 3400!!! Μάλλον θα κάνω μεγάλο μωρό...

Με γειά τα επιπλάκια σου... Με το καλό όλα!!!!!

Λαράκι, Κρισάκι, Μομέντα Δομνινάκι πολλά- πολλά φιλιά!!!!!

Ολόκληρος άντρας θα βγεί.......και εγώ στην 38η εβδ.θα γεννήσω λόγω θρομβοφιλίας..........και ο δικός μου προς αυτά τα κιλά οδεύει........άντρες με τα όλα τους.....

Αχουυυυυυ!!!το μπαμπιτσιακι δεν προλαβαινει!!!τωρα θα με καταλαβεις κυρα μου κι εσυ κ ολες σιγα σιγα,που δεν προλαβαινετε με ενα!!!φαντασου εγω με τρια!!!!τωρα πιστευω με καταλαβαινεις καλυτερα!!!!παντως οντως οταν με κοιτανε κ εμενα τα αντρακια μου,παιρννω 10 χρονια ζωης!!τωρα ειδικα που χαμογελανε..αχ κ οταν αρχισουν να μιλανε κ να λενε μαμα,μανουλα..αχ θα αυτοκτονησω!!!!

δομνινακι καλο το συμπεθερακι μου ε;;;ε,ξερω εγω που δινω τους γιους,σε καλο σοι!!με το ζορι να κανει κοριτσακι την βαζω την μομεντα μου..τι να κανω;;;αμα κανει γιο θα αναγκαστω να κανω κ μια κορη!!!!!!

δομνινακι περιμενουμε καποια στιγμη να μας πεις τα σχεδια σου..αν οχι εξωσωματικη τι;;;;ενα πεπλο μυστηριου καλυπτει το θεμα.....δεν μπορω να σκεφτω κ κατι αλλο..δηλαδη κατι μπορω να υποθεσω αλλα ως εκει...πες μας,πες μας πες μααας!!!κ ποτε θα ερθεις;;;ποτε,ποτε,ποτεεεεεεε;;;;;;;σε περιμενωωωωωωω....ολες μας δηλαδη!

καστερινι μου την προοηγουμενη φορα μπηκαμε μαζι στο καφε αλλα εγω που να ττο παρω χαμπαρι,απτο μηνυμα σου το καταλαβα,μετα..χαιρομαι που εσυ κ το χριστινακι θα κανετε μεγαλα αντρακια!!!θα παιζουν με τα δικα μου,ε;;καλα,ας βρεθουμε μια εμεις που δεν αξιωθηκαμε ακομα...

φιλακια σε ολες,λαρακι κ σε σενα!!!

εμεις ολοι καλα,εδω κ λιγες μερες δεν κουβαλαμε αρρωστιες,γιατι ολες τις προηγουμενες μερες...πηξαμμε στην αρρωστια,διαρροιες,εμετους,κλπ,κλπ...κ μεγαλωνουμε κ τρελλαινομαστε!!μονο που δεν μου περπατανε ακομα ταα μικρα κ το περιμενω πως κ πως!!

μακιααααααααα....

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου...

Μόλις τελείωσα τη δουλίτσα που είχα από το πρωί και έφαγα ένα σαντουϊτσάκι διότι είχα ξελιγωθεί από την πείνα.. και μπήκα να δω τα νέα σας..

Κρισάκι, φιλεναδίτσα μου γλυκιά η συμπεθέρα σου είναι όλα τα λεφτά.. Είναι το καλύτερο παιδί και με υπογραφή.. Μακάρι να συμπεθερέψετε στα αλήθεια!

Όσον αφορά τα σχέδιά μου.. Πολλά έχω στο μυαλό μου αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν τη Δευτέρα που έχω ραντεβού με το γιατρό.. Αμέσως μόλις γυρίσω από το ραντεβού θα σας γράψω τι αποφασίσαμε τελικά..

Θα' ρθω Θεσσαλονίκη.. το υπόσχομαι και εγώ τις υποσχέσεις μου τις τηρώ!

Φιλάκια σε όλα τα μπεμπάκια, στις πατουσίτσες και τα μαγουλάκια!

L2qIp2.png

Γεια σας, γεια σας!!!!

Τι κάνετε τσουπριτσες μου;

Πολλά νεάκια διάβασα και μου άρεσε!

Δε σας έχω ξεχάσει, απλά έχει πέσει πολλή δουλειά στο γραφείο και γυρνάω στο σπίτι κουρέλι... Θελω κ παιδί τρομάρα μου!

Μπαμπιτσιάκι μου, τώρα αρχίζουν τα δύσκολα (που λέει και ο αγαπητός Σάκης) αλλά και τα όλα τα ωραία!!! Η έλλειψη ύπνου είναι ένα θέμα, δε λέω, αλλά όπως είπες κι εσύ, μια ματιά φτάνει να τα διαγράψει όλα! Περαστικά σε όλους σας!

Δομνινακι και Μομεντάκι, ελπίζω να ήπιατε κ στην υγειά μας ένα ποτηράκι! Απ' ότι κατάλαβα βεβαια, όχι ένα, πολλά ήπιατε καθώς είμαστε και πολλές!!

Χριστινάκι μου, πλησιάζει η ώρα! Τι πλησιάζει δηλαδη, έφτασε! Καλέ, αυτός είναι ολόκληρος άντρας!

Καστεράκι μου, πότε με το καλό γεννάς; Πλησιάζεις κι εσύ, έτσι δεν είναι;

Κρισάκι μου, η συμβουλή σου πολύτιμη και να σου πω την αλήθεια το σκέφτομαι πολύ σοβαρά για το πόσα θα βάλω! Εννοείται ότι θα ήθελα και 2 και 3 παιδιά, αλλά νομίζω ότι δεν θα μπορώ να τα φέρω βολτα... Ακόμα αναρωτιέμαι πώς τα βγάζεις πέρα!

JXFXp3.png

Εμείς τελικά δεν προλάβαμε αυτό τον μήνα γιατί ακόμα δεν μπορούσαμε να παρουμε τα φάρμακα από το Ικα οπότε πάμε για τον επόμενο.

Είπαμε και με τον γιατρό να κάνουμε μια σπερματέγχυση στο ενδιάμεσο, μπας και... Δεν το βλέπω να πω την αλήθεια αλλά τελος πάντων.

Ρε κοριτσια, πολύ έχω μπερδευτεί με τις ενεσεις... Αυτό το πενάκι, πώς σκ@τ@ λειτουργεί;;;; Μου το έδειξε η κοπέλα στο κέντρο αλλά δε θυμάμαι τίποτα! Πόσο μάλλον σε 1 μηνα! Μάλλον θα πρέπει να ξαναπάω για εκπαίδευση!

Καλέ, λέτε να χιονίσει κ να δούμε άσπρη μέρα;;;

Δε σας είπα! Κουρεύτηκα! Με έτρωγε από τότε που είχα συναντηθεί με το Δομνινάκι και τελικά το εκανα! Όχι πολλά πράγματα, κάτι σαν καρέ. Εγώ ήθελα κοντό αλλά η κομμωτρια δε με άκουγε γιατί με είδε κάπως αναποφάσιστη κ φοβηθηκε μη το μετανιωσω. Αμ δε μου τη γλυτώνει όμως! Με έχει πιάσει τώρα κ αν δεν το κάνω θα λυσσάξω!

Αυτά που λέτε... Άλλα ντ' αλλα, της Παρασκευής το γάλα....

Σας φιλώ γλυκά!

JXFXp3.png

Άλλα ντ'αλλα της Παρασκευής το γάλα! χαχαχαχαχα πολύ μου αρέσει να διαβάζω τα μηνυματάκια σου λαρούκο μου!!!

Πω πω! Βλέπω δυναμικές προσεγγίσεις...σπερματέγχυση και μετά εξωσωματική! Πω πω! Αντε μακάρι να είναι η τυχερή σου η ΄χρονιά...Και όπως λέει και το εθνικό σύμβολο του καφέ μας..."Αυτή θα είναι η τυχερη μας η χ΄ρονιάάάάά"...Γο τραγουδάω για σένα βρε...γιατί η αλήθεια για μένα δεν ξέρω αν θα είναί...Τέσπα....ΞΕΚΙΝΗΣΑ! Νεά προσπάθεια για μένα...και ξεκίνησα ενέσεις καταστολής και μέσα στο Φεβράρη θα αρχίσω και τη διέγερση! Πω πω!!! Λαρούκο λες να είμαστε μαζί; Εγώ θα κάνω το μακρύ! Εσύ μου είπες τι θα κάνεις; Χμ...σε ξαναρώτησα αλλά δεν θυμάμαι....

Χριστινάκι και καστεράκι μου άντε έρχεται η σειρά σας σιγά σιγά! Πω πω! Θα γίνουνε περισσότερες οι μανούλες της παρέας μας!!!

Βαβιτσιάκιιιιιι θέλουμε φωτογραφιούλα στο φατσοβιβλίοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!:D

Συμπεθεράκι πώς είστε; Πώς πάνε τα μικρά;

Δομνινάκι μου άντε τη Δευτέρα θα πας στο γιατρούλη! Ανυπομονώ αν δεν το έχω καταλάβεις!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Αααααα!!! Λαορύκο μεγεια το μαλλάκι! Φαίνεται το δομνινάκι εοηρεάζει πολύ την κώμη μας γιατί και ένα άλλο κοριτσάκι που μένει εδώ Κύπρο από το καφέ μας πήγε και τα έκοψε κοντά μετά που είδε το ΔΟμνινάκι! χαχαχαχαχα

Κι εγώ σκέφτομαι να τα κοντύνω..αλλά όχι τόσο πολύ...Ακόμη και το καρέ με τρομάζει...Αλλά θέλω αλλαγή γιατί με πήρανε τα υπαρξιακά μου...Αλλά εγώ δεν έχω το δικό σας το μουτράκι και φοβάμαι ότι θα είμαι χάλι μαύρο...Εμ σας το έλεγα! Υπαρξιακά!!!;)

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάρες μου και απο μένα!

Κι εγώ χάθηκα γιατί είχα δύσκολη εβδομάδα και στη δουλειά και στο σπίτι (τελείωσαμε τα βαψίματα και επικρατούσε ένα χάος), ευτυχώς η εβδομάδα που έρχεται θα είναι η τελευταία στη δουλειά, φεύγω με κανονική επιτέλους.

Μομεντάκι τι ευχάριστη έκπληξη είναι αυτή.....καλή αρχή μέσα απο την καρδιά μου και σύντομα μανούλα...έχω πολύ καλό προαίσθημα!!!!!

Λαράκι το Πάσχα γεννάω, στην 38η εβδ. θα πρέπει να έχω γεννήσει.Εύχομαι η πρώτη σου προσπάθεια να είναι και η τελευταία........

Μπαμπιτσάκι φιλιά στη μπουμπού σου.......εγώ δεν έχω φατσοβιβλίο να τη δώ αν τη βάλεις..

Κρισάκι εχει δίκιο η λάρα μας πως τα καταφέρνεις με 3 μωρά που έχουν ταυτόχρονα τις ίδιες ανάγκες?

Δομνινάκι και Χριστινάκι φιλιά πολλά!

Άλλα ντ'αλλα της Παρασκευής το γάλα! χαχαχαχαχα πολύ μου αρέσει να διαβάζω τα μηνυματάκια σου λαρούκο μου!!!

Πω πω! Βλέπω δυναμικές προσεγγίσεις...σπερματέγχυση και μετά εξωσωματική! Πω πω! Αντε μακάρι να είναι η τυχερή σου η ΄χρονιά...Και όπως λέει και το εθνικό σύμβολο του καφέ μας..."Αυτή θα είναι η τυχερη μας η χ΄ρονιάάάάά"...Γο τραγουδάω για σένα βρε...γιατί η αλήθεια για μένα δεν ξέρω αν θα είναί...Τέσπα....ΞΕΚΙΝΗΣΑ! Νεά προσπάθεια για μένα...και ξεκίνησα ενέσεις καταστολής και μέσα στο Φεβράρη θα αρχίσω και τη διέγερση! Πω πω!!! Λαρούκο λες να είμαστε μαζί; Εγώ θα κάνω το μακρύ! Εσύ μου είπες τι θα κάνεις; Χμ...σε ξαναρώτησα αλλά δεν θυμάμαι....

Εσύ με ρώτησες, εγώ στον κοσμο μου!!! Βρε λες να ειμαστε μαζί;;; Εγω θα κάνω το βραχύ. Ξεκινάω κατευθείαν με διεγερση κι αν υπολογίζω σωστα, θα ξεκινήσω λίγο μετά από εσένα. Γυρω στις 23-24 Φλεβαρη (αν η περίοδος μου δεν αποφασίσει τελευταία στιγμή να μου κάνει κανα κουλό!) Να εισαι αισιοδοξη βρε μομεντακι όσο δύσκολο κι αν ακουγεται.... Στο κάτω-κάτω, είναι ένα νέο ξεκινημα με νεες προοπτικές... Εεεε;;; :wink:

JXFXp3.png

Γεια σας κοριτσάρες μου και απο μένα!

Κι εγώ χάθηκα γιατί είχα δύσκολη εβδομάδα και στη δουλειά και στο σπίτι (τελείωσαμε τα βαψίματα και επικρατούσε ένα χάος), ευτυχώς η εβδομάδα που έρχεται θα είναι η τελευταία στη δουλειά, φεύγω με κανονική επιτέλους.

Μομεντάκι τι ευχάριστη έκπληξη είναι αυτή.....καλή αρχή μέσα απο την καρδιά μου και σύντομα μανούλα...έχω πολύ καλό προαίσθημα!!!!!

Λαράκι το Πάσχα γεννάω, στην 38η εβδ. θα πρέπει να έχω γεννήσει.Εύχομαι η πρώτη σου προσπάθεια να είναι και η τελευταία........

Μπαμπιτσάκι φιλιά στη μπουμπού σου.......εγώ δεν έχω φατσοβιβλίο να τη δώ αν τη βάλεις..

Κρισάκι εχει δίκιο η λάρα μας πως τα καταφέρνεις με 3 μωρά που έχουν ταυτόχρονα τις ίδιες ανάγκες?

Δομνινάκι και Χριστινάκι φιλιά πολλά!

Κοριτσάκι μου, ΑΔΕΙΟΥΛΑΑΑΑΑ!!!!! Καιρός να ξεκουραστείς λιγάκι!

Καλέ, νόμιζα ότι ήσουν κοντα με το μπαμπιτσιάκι... εχω αρχίσει κ τα χανω νομίζω....:rolleyes:

JXFXp3.png

Αααααα!!! Λαορύκο μεγεια το μαλλάκι! Φαίνεται το δομνινάκι εοηρεάζει πολύ την κώμη μας γιατί και ένα άλλο κοριτσάκι που μένει εδώ Κύπρο από το καφέ μας πήγε και τα έκοψε κοντά μετά που είδε το ΔΟμνινάκι! χαχαχαχαχα

Κι εγώ σκέφτομαι να τα κοντύνω..αλλά όχι τόσο πολύ...Ακόμη και το καρέ με τρομάζει...Αλλά θέλω αλλαγή γιατί με πήρανε τα υπαρξιακά μου...Αλλά εγώ δεν έχω το δικό σας το μουτράκι και φοβάμαι ότι θα είμαι χάλι μαύρο...Εμ σας το έλεγα! Υπαρξιακά!!!;)

Ευχαριστω!!! Και δε μου λετε μανταμ;;; Ποιος σας είπε ότι δεν έχετε μουτράκι;;;;; Το παν είναι να βρεις το καταλληλο κουρεμα!

Εγω παντως μονίμως στα μαλλιά μου ξεσπαω... Από μελαχροινή ξανθιά και πάει λέγοντας! Εχω κάνει ότι μπορεί να κανει μια γυναίκα στα μαλλιά της! Όλα τα χρώματα, όλα τα κουρέματα, περμαναντ, ισιωτικές.... Απορώ που δεν έχω μείνει ακόμα κουρούπα!!!! :lol::lol:

JXFXp3.png

τι κανουν τα κοριτσια μου?? βρηκα ευκαιρια που ταιζει ο μπαμπας σημερα και ειπα να μπω να σας πω μια καλημερα!! εμεις ήμαστε καλα προσπαθουμε να βρουμε ενα προγραμμα χωρις επιτυχία.. η μπουμπουκα μου τρωει οποτε να ναι εχει παθει μια συγχιση το παιδι μπορει να φαει και μετα απο μισαωρο.. δεν ξερω πια οποτε ανοιγει το στομα και ψαχνει εγω την ταιζω και αυτη το τρωει.. τι ναπω!!

χριστινακι μου αντε κοντος ψαλμός ερχεται η σειρα σου, να ξερεις παντως οτι ο υπερηχος εχει μεγαλη αποκλιση απο τα πραγματικα κιλα εμενα ο υπερυχος την εβγαζε 2300 και γεννηθηκε 1900, οπως και να χει γερο να ναι και να τρωει και τιποτα αλλο μη σε απασχολει!!

καστερακι μου γλυκο πασχαλιατικο αυγουλακι θα να το δικο σου?? χιχι!!

αχ κοριτσακια μου χαιρομαι πολυ που προχωρατε σας ευχομαι να εχετε μεγααααλη επιτυχια!!! και να μιλαμε ολες για τα μπεμπακια μας!!

ενας ακομα λογος που δεν μπενω ειναι οτι δεν μπορω να χρησιμοποιω το ιντερνετ γιατι ειναι ασυρματο, εχουμε σκοπο να το κανουμε ενσυρματο ομωε οποτε θα μπενω περισσοτερο μετα!! λοιπον σας φιλω οοοολες σας αγαπω πολυ!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...