Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Μπαμπιτσάκι μου γλυκό!!!! Τί καλά που γυρίσατε στο σπιτάκι σας!!! Μια ευτυχισμένη τριμελές οικογένεια!!!!! Να σου ζήσει η κορούλα σου!!! Μια νύφη γεννήθηκε χιχιχιιχ...

Και τώρα μάλλον είναι η σειρά μου... Εντάξει με αγχώνει λίγο η όλη διαδικασία αλλά ανυπομονώ κιόλας να δώ τον μικρούλη αντρούλη μου.... Πάντως μου έδωσες κουράγιο, ότι με την καισαρική δεν κατάλαβες τίποτα... Μακάρι να είναι και για μένα έτσι...

Φιλιά στην μικρή ζουζουνίτσα!!!!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε κοριτσια μου!!!χαθηκαμε κ δεν με ψαχνετε κ ανυσηχω!!!δεν μπορουσα να μπω,με πετουσε εξω κ σημερα ηρθα στο πατρικο,βρηκα τζαμπα wifi και να μαι!!!

Μπαμπιτσιομανα εγω στα ειπα κ στο μηνυμα,ας τα πω κ απο δω,να εχετε μια ωραια ζωη με το μωρακι σας!!!να ειστε ολοι γεροι κ ευτυχισμενοι..τις μερες χωρις μωρο τις περασα κ εγω κ ξερω πως αισθανοσουν,κ βεβαια εγω εκανα 3 βδομαδες να παρω μωρο στην αγκαλια μου οποτε ημουν σε τρεις χειροτερη θεση..κ τις πρωτες μερες στο σπιτι..εκεινο το αγχος να φανε,τα ξενυχτια κ τα θηλαστρα..σε καταλαβαινω τοσο πολυ!!θα στρωσετε,θα δεις..εσεις με ενα μωρακι θα στρωσετε γρηγορα!!!εμεις,ακομα το παλευουμε...

Δομνινακι τυχερουλα,θα δεις την συμπεθερα,θα σε παει κ σε ταβερνα κυπριακη κ θα φας χαλουμακι...θελω κι εγω ρε κοριτσια!!!!!!

Οι εγκυουλες μας καλα ειναι αποτι ακουω,το λαρακι κ το συμπεθερακι επεισης,οποτε τι αλλο θελω;;;

fUCCp2.png

svjYp2.png

Α!λαρακι μου καλη αρχη!!!κ προσεχε,ε;;;;επειδη ποστευω οτι θα πετυχετε με την μια,σκεψου λιγο ποσα θα βαλεις,πριν τα βαλεις!!!!στο λεω εκ πειρας!!!!

Συμπεθερακι μου καλη αρχη κ σε σενα με απολυτη επιτυχια!!!η ιδια συμβουλη ισχυει κ για σενα κ νομιζω στην εχω ξαναδωσει!!!

Δομνινακι περιμενουμε με αγωνια τα νεα σου σχεδια!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

μπαμπιτσάκη τι ώραια, σπίτι οι τρεις σας μια ολοκληρωμένη οικογένεια, τι όμορφη εικόνα........τα ξενύχτια ε?χχμμμμμμ μάλλον δύσκολη υπόθεση αλλά και πολύ γλυκιά.....

φιλιά στην μπουμπού! (τη νυφη μας μην ξεχνιόμαστε αρχίζει η μάχη, που δηλαδή είμαι σίγουρη οτι θα προτιμήσει το δικό μου μιας και θα είναι ο μικρότερος....χιχιχι)

Διαφημίσεις

Tι ωραία! Κίνηση βλέπω!!!

Εμφανίστηκε η φρεσκομανουλίτσα μας!!! Πολύ χαίρομαι που είστε πια σπιτάκι σας με το μωράκι!!! Τέλεια! Και πάλι ευχούλες να στε παάάάάντα καλά!!!

Συμπεθεράκι μου παραπονιάρικο!!! Πολύ χαίρομαι που εμφανίστηκες και πάλι!!!! Οσο για τη συμβουλή ευπρόσδεκτη βεβαίως αν και για μένα δεν νομίζω να χρειάζεται αφού μετά βίας μου φαίνεται θα τσακώσουμε ακόμη και ένα μωράκι! Πόσο μάλλον περισσότερα!!!:P Το λαράκι μας όμως είναι μεγάλο φαβορίίίί!!! Πού είσαι λαρούκο;

Καστεράκι μου τελικά αγόρασες καρότσι απ ότι κατάλαβα; Θέλουμε φώτο!!!:D

Χριστινάκι μου άντε παίρνεις σειρά; Είδες; Το βαβιτσιάκι μας δεν κατάλαβε τιποτα με την καισαρική! Το ίδιο εύχομαι και σε σένα! Να δεις όλα καλά θα πάνε!:D

Δομνινάκι μου ακόμη μια μερούλα και μετά...βρουυυυμμμ!!! Απογείωση!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!

μομεντάκι καρότσι δεν πήρα ακόμη είμαι ανάμεσα σε δύο, εννοείται θα βάλω φωτό όταν το πάρω

κορίτσια σας το πόσο πολύ σας ζηλεύω που θα συναντηθείτε, εμείς οι βόρειες γιατί δεν κανονίζουμε καμιά συνάντηση?ε χριστινάκι?

Καλημέρα τσούπρες!

Τι μου κάνετε; Βλέπω ότι χθες είχατε μάζωξη κι εγώ έλειπα... Χαίρομαι που διαβάζω ότι όλα βαίνουν καλώς στον υπέροχο κόσμο της μητρότητας.. Έχουμε περάσει τόσα πολλά όλες μαζί και συγκινούμαι όταν βλέπω ότι προχωράνε οι εγκυμοσύνες και μεγαλώνουν τα μπεμπέκια..

Εγώ και το Μομεντάκι θα συναντηθούμε και θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας ούτως ώστε η επόμενη φορά να είναι και η τελευταία και για τις δυο μας.. Εντάξει Μομεντάκι;

Χριστινάκι πλησιάζει τάχιστα ο καιρός σου.. με έναν πόνο κι εσύ κοριτσάκι μου..

Καστεράκι είναι πολύ συγκινητικό να ψωνίζεις για το δικό σου μωρό.. θα' ρθει ποτέ και η δική μου ώρα;

Φιλεναδίτσα μου δώσε πολλά φιλάκια στις 3 αδυναμίες μου.. Σου έχω υποσχεθεί ότι ένα σβκ θα ανέβω και κατά Θεσσαλονίκη μεριά... και θα το κάνω..

Φιλάκια πολλά σε όλες σας!

L2qIp2.png

Καλημέρα!

Που έχετε χαθεί όλες καλέ?Ελπίζω να είστε καλά?

Δομνίνα και μομεντάκι πως πήγε η συνάντηση?Ειμαι σίγουρη οτι θα περάσατε τέλεια......θέλουμε εντυπώσεις και απο τις δυο σας.....

μπαμπιτσάκι τι κανει η μπουμπού σας, πως τα πάτε?

Χριστινάκι αλήθεια πότε πάς να γεννήσεις?

Λάρα και κρισακι (παραπονιάρικο....) φιλιά πολλά.

Εμείς κλείσαμε τα επιπλάκια (κούνια και αλλαξιέρα) απο το ηρα, τις κουρτίνες και την ταπετσαρία.Την Τρίτη αρχίζει το βάψιμο και απο την άλλη εβδομάδα θα περαστεί και η ταπετσαρία..... σιγά-σιγά στήνεται, θα σας δείξω φωτό όταν περαστούν και οι κουρτίνες

Φιλιά πολλά σε όλες!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά πολύ καλημέρα σας..

Επέστρεψα κι εγώ στη βάση μου ύστερα από ένα σαββατοκύριακο που τα είχε όλα.. κουβέντα μέχρι το πρωί με τους φίλους μας... απίστευτη μωρουδίλα και αγκαλίτσες από τα διδυμάκια των φίλων μας και δη το βαφτιστήρι μας (ναι, θα γίνουμε και κουμπάροι τελικά)... απίστευτο φαγητό και γέλιο με τη Μομέντα και τον Μομέντο.. όπου όντως ήταν σαν να γνωριζόμασταν χρόνια και δεν υπήρξε ούτε ένα λεπτό αμηχανίας.. τους ευχαριστούμε κιόλας πολύ για την όρεξή τους και το σιγοντάρισμά τους στην κρασοκατάνυξη...

Ελπίζω τώρα να πάρει την απόφαση η Μομέντα και να έρθουν έστω και για ένα σβκ κάποια στιγμή.. Όταν το αποφασίσει της έχω δώσει υπόσχεση ότι θα γίνει πανελλαδική συγκέντρωση για να χωρέσει όλα τα κοριτσάκια που θέλουν να δουν το Μομεντάκι μας από κοντά.. Και ναι, μπορώ να το επιβεβαιώσω ότι είναι αστέρι παιδί κι αυτή και ο Μομέντος της..

Εγώ είχα ραντεβού την Πέμπτη με το γιατρό αλλά τελικά μου το ανέβαλε για την ερχόμενη Δευτέρα λόγω χειρουργείου που προέκυψε.. Δεν πειράζει.. το καλό πράγμα αργεί να γίνει..

Καστεράκι μου με γεια τα επιπλάκια σας.. Σε λίγο καιρό θα βρει το δρόμο του και το περιεχόμενό τους και θα είναι πραγματικά όλο ζωή!

L2qIp2.png

δεν προλαβαινω , δεν προλαβαινω, σας σκεφτομαι και σας αγαπω πολυ ομως!! ποναει τρομερα το στηθος μου εχω γαλα και για τα παιδια της γειτονιας..και δεν ξερω τι θα πει υπνος φτανει ομως να με κοιταξει και γινομαι κομματια!!!! λιωνω για παρτυ της!!

lJiup3.png

M1otp3.png

δεν προλαβαινω , δεν προλαβαινω, σας σκεφτομαι και σας αγαπω πολυ ομως!! ποναει τρομερα το στηθος μου εχω γαλα και για τα παιδια της γειτονιας..και δεν ξερω τι θα πει υπνος φτανει ομως να με κοιταξει και γινομαι κομματια!!!! λιωνω για παρτυ της!!

Πόσο χαίρομαι για σένα να' ξερες! Μέσα στα μάτια της ο κόσμος όλος.. Αυτή είναι η πραγματικότητα!:-P

L2qIp2.png

Καλημέρα όμορφα κοριτσάκια!!!!

Μπαμπιτσάκι μου γλυκό δεν προλαβαίνεις με τίποτα... Αχ σε λίγο έρχεται και η σειρά μου, που δεν θα προλαβαίνω... Όσο για τον ύπνο δράμα η κατάσταση... Σάμπως τώρα μπορώ να κοιμηθώ... Ξυπνάω συνέχεια γιατί δεν βολεύομαι και γενικά έχω πονάκια κάτω χαμηλά, με πονάει η μέση μου, η πλάτη μου... Δεν πειράζει όμως, μου φτάνει που το μωρό μου είναι καλά...

Καστεράκι μου σε δύο εβδομάδες λογικά θα γεννήσω... Πήγα χθές στο γιατρό... Ο μπέμπης μου είναι ήδη 3400!!! Μάλλον θα κάνω μεγάλο μωρό...

Με γειά τα επιπλάκια σου... Με το καλό όλα!!!!!

Λαράκι, Κρισάκι, Μομέντα Δομνινάκι πολλά- πολλά φιλιά!!!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...