Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!

Καλέ τί κεραμίδα ευχάριστη είναι αυτή; χαχαχαχα Μπαμπιτσάκι να σου ζήσει η κοράκλα σου!!!! Να είναι γερή και δυνατή!!!! Βιαστική η μικρή.... Και το ωραίο είναι ότι χθές είχε γεννέθλια ο άντρας μου.... Με το καλό να πάτε στο σπιτάκι σας...

Καστεράκι πώς τα πάς; Ο μπεμπουλίνι σου; Θα συμφωνήσω μαζί σου... Κλαψ, κλαψ, και σε μένα δεν δώσατε τηλ.

Μομεντίνι και Δομνινάκι στα δικά σας τώρα...

Λαράκι πήρες την καλύτερη απόφαση... έκανα 5 σπερματεγχύσεις... Το αποτέλεσμα χάσιμο χρόνου και χρήματος... Έκανα εξωσωματική και τώρα θα γεννήσω...

Τα δικά μου νέα; Πήγα χθές στο γιατρό ,όλα καλά... 2650 ο μπέμπης.... Αλλά το μόνο που με στεναχώρησε είναι ότι θα γενν'ησω με καισαρική... Πολύτιμη κύηση και δεν ρισκάρει τίποτα ο γιατρός μου... Πρώτα από όλα η ασφάλεια του μωρού... Ας είναι...

Φιλιά σε όλες!!!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πω ότι μίλησα με τη φρεσκομανουλίτσα μας και είναι μια χαρά.. Σηκώθηκε κιόλας και αλωνίζει σε όλο το μαιευτήριο.. Η μπεμπούλα μας όμως είναι στην εντατική διότι αρνείται να φάει.. Θέλει να βάλει υποψηφιότητα για το Next Top Model 2030 φαίνεται! έχασε και λιγουλάκι και προληπτικά τη βάλανε για να την κάνουν να πάρει βάρος.. Είμαι σίγουρη ότι είναι πανέμορφη.. αφού μου το επιβεβαίωσε και το Μπαμπιτσάκι μας...

Χριστινάκι εσύ έχεις το τηλέφωνό μου..

Εγώ είμαι καλά.. την απόφασή μου την έχω πάρει και είμαι καλά με αυτήν. Δεν πρόκειται να προχωρήσω σε 5η εξωσωματική.. δεν το αντέχω ούτε σωματικά αλλά ούτε και ψυχικά. Έτσι το μόνο που μένει είναι να κλείσω ραντεβού με το γιατρό για να δούμε τι επιλογές και τι εναλλακτικές έχουμε.. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνω ακόμη μια προσπάθεια με τις καινούργιες προοπτικές και βλέπουμε..

Τώρα μετράω αντίστροφα τις μέρες για το επικείμενο ταξίδι στην Κύπρο και την μεγάλη συνάντηση μεταξύ εμού και της Μομέντας μου..

Μομεντάκι να υπολογίζω ότι το επόμενο Σάββατο στις 21/1 θα βγούμε το βράδυ τα 4 μας για φαγητό;

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πω ότι μίλησα με τη φρεσκομανουλίτσα μας και είναι μια χαρά.. Σηκώθηκε κιόλας και αλωνίζει σε όλο το μαιευτήριο.. Η μπεμπούλα μας όμως είναι στην εντατική διότι αρνείται να φάει.. Θέλει να βάλει υποψηφιότητα για το Next Top Model 2030 φαίνεται! έχασε και λιγουλάκι και προληπτικά τη βάλανε για να την κάνουν να πάρει βάρος.. Είμαι σίγουρη ότι είναι πανέμορφη.. αφού μου το επιβεβαίωσε και το Μπαμπιτσάκι μας...

Χριστινάκι εσύ έχεις το τηλέφωνό μου..

Εγώ είμαι καλά.. την απόφασή μου την έχω πάρει και είμαι καλά με αυτήν. Δεν πρόκειται να προχωρήσω σε 5η εξωσωματική.. δεν το αντέχω ούτε σωματικά αλλά ούτε και ψυχικά. Έτσι το μόνο που μένει είναι να κλείσω ραντεβού με το γιατρό για να δούμε τι επιλογές και τι εναλλακτικές έχουμε.. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνω ακόμη μια προσπάθεια με τις καινούργιες προοπτικές και βλέπουμε..

Τώρα μετράω αντίστροφα τις μέρες για το επικείμενο ταξίδι στην Κύπρο και την μεγάλη συνάντηση μεταξύ εμού και της Μομέντας μου..

Μομεντάκι να υπολογίζω ότι το επόμενο Σάββατο στις 21/1 θα βγούμε το βράδυ τα 4 μας για φαγητό;

Σας φιλώ όλες!

Kαι φυσικά να το υπολογίζεις Δομνινάκι μου!!!! Θα σε ρώταγα ποιο βράδυ σε βολεύει..και υπολόγιζα πως θα προτιμούσες το Σάββατο....:D Ανυπομονώώώώώώώ΄!!! Και μη φας για καμιά βδομάδα γιατί σκεφτόμαστε να πάμε σε κυπριακή ταβέρνα!!!:) Αν και είναι και στις επιλογές μας να ρθείτε και από δω...Είδομεν! Η συνάντηση πάντως θα γίνει!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημέεεεεεεεεερα!Πρωινή πρωινή εγώ.

momentaki kai δομνίνα ζηλεύω πολύ που θα βρεθείτε και θα γνωριστείτε....θέλω και εγώ να σας γνωρίσω, όλες σας.

λαρακι πότε ξεκινάς?

χριστινάκι μια χαρά ο μπέμπης στα κιλά του.Γιατί με καισαρική?Το έχεις συνειδητοποιήσει ότι σε λίγες εβδομάδες θα τον κρατάς αγκαλιά, πω πω απίστευτο πρέπει να είναι!

babitsia φιλιά πολλά και στις δυο σας!

κρισακι να μου φιλήσεις τα αντράκια σου!

Τα δικά μου νέα: εχθές ξεκίνησα την πρώτη έρευνα αγοράς για επιπλάκια, σε ένα πήγα και αμέσως βρήκα αυτό που είχα στο μυαλό μου και στην τιμή που το ήθελα, στο ΗΡΑ αυτά, την Δευτέρα που θα κατέβω Θεσ/νικη θα πάω στα mothercare και στα prenatal αν και ψιλοκατέληξα, στα άλλα θα πάω για προίκα και καλαθούνα. Τρελάθηκα όταν μπήκα στο κατάστημα εχθές όλα ήθελα να τ'αγγίξω, αφού η πωλήτρια με κοιτούσε περίεργα...

Φιλιά σε όλες!

Διαφημίσεις

Πολλές-πολλές Καλημέρεεεες!!!!!

Δομνινάκι μου γλυκό, αυτό που έχει σημασία είναι να είσαι εσύ καλά, όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχικά. Χαίρομαι που τα αφήνεις όλα πίσω (αν και νομίζω η καρδούλα σου το ξέρει....) και κοιτάς μπροστά! Και κοίτα να ευχαριστηθείς το ταξιδάκι και να δώσεις πολλάααααααα φιλιά στο Μομεντάκι!

Χριστινάκι, ο μπεμπης μια χαρά εεεε!!! Και μη μου στενοχωριέσαι για την καισαρική. Σημασία έχει να γίνει το καλύτερο για σένα κ τον μπεμπη κ αφού κρίνει ο γιατρός ότι αυτό ειναι το καλύτερο, ε τότε ετσι θα γίνει.

Καστεράκι μου, νομίζω οτι όταν έρθει εκείνη η ώρα, κ εγω κάπως έτσι θα κάνω με τα ρουχαλάκια και όλα αυτά! Οποτε, ασε τις πωλήτριες να νομίζουν ότι θέλουν!

Μομεντάκιιιιι, έρχονται επισκέψεις!!! χαχαχαχα!!! Πόσο σας ζηλεύω!

Μπαμπιτσιάκι, με το καλό να γυρίσετε σπιτάκι σας!

Κρισάκι μου όμορφο, πολλά φιλάκια!

JXFXp3.png

Εμείς πήγαμε στον γιατρό την Πέμπτη, μας εξήγησε τη διαδικασία (ναι, λες κ δεν την ήξερα!!!!) και μπορούμε να ξεκινήσουμε με αυτή την περιοδο. Ναι βρε γιατρέ, καλά τα λες αλλά πρέπει να κάνουμε και τα κουμάντα μας...

Βεβαια, μην είμαι και αχάριστη, μας έδωσε πολύ καλή τιμή για όλη τη διαδικασία (εγω υπολόγιζα τα διπλασια από αυτα που είπε) αλλά γι' αυτό το μήνα δεν μας παίρνει καθως έχουμε άλλες υποχρεώσεις, οποτε πάμε για τον επόμενο.

Μου έδωσαν και το "πενάκι" για την puregon, οδηγίες για τις δοσολογίες, κτλ... Πωπω βρε κοριτσια, νομίζω ότι τρέχω με χίλια!!!!! Ευχομαι να βγει σε καλό!

Με τη δουλεια δεν ξέρω πώς θα τα κανονίσω που δεν μπορώ να παίρνω άδειες.... ουφ, αγχώθηκα κ μόνο που το σκέφτομαι!

Αυτά που λέτε! Τρεχουμε τώρα, τρέχουμεεεεεε!!!!! χαχααχαχα!!!!

Φιλάκια!

JXFXp3.png

Τι έγινε βρε κορίτσια; Δυο μέρες δεν μπήκα εγώ και μόνο το Λαρουκάκι μας εμφανίστηκε; Τέλος πάντων.. φαντάζομαι πως όλες σας είστε απασχολημένες με τα δικά σας..

Εγώ έκλεισα ραντεβού με το γιατρό μου για τις 26 Ιανουαρίου με μια μικρή πιθανότητα να ακυρωθεί ή να αναβληθεί μιας και εκείνη τη μέρα έχει συνήθως χειρουργεία.. Δεν πειράζει.. και να καθυστερήσει λίγο ακόμη αυτή η συνάντηση δεν έγινε και τίποτε.. Ούτως ή άλλως τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.. Εγώ εξωσωματική άλλη δεν κάνω και έτσι είναι αναγκασμένος να μου βρει άλλες λύσεις και να μου δώσει και ξεκάθαρες επιλογές..

Λαρούκο μου γλυκό πολύ χαίρομαι για σένα που το πήρες τόσο ζεστά το θέμα.. όπως λένε κι οι παλιοί στη βράση κολλάει το σίδερο.. Είμαι σίγουρη πως και όλα θα τα κάνεις όπως πρέπει και άδειες θα καταφέρεις να πάρεις.. Ότι χρειαστείς πάντως και αν νομίζεις ότι μπορώ να σε βοηθήσω σε κάποιο κομμάτι μη διστάσεις.. είμαι στη διάθεσή σου.. Αλήθεια σε ποιο γιατρό καταλήξατε τελικά;

Φιλάκια στις κοιλίτσες, στα μωράκια, στα μπεμπέκια και στα μελλοντικά μωράκια!

Σας αγαπώ!

L2qIp2.png

Γεια σας και από μένα...

Λαρουκάκι μου όντως στη βράση κολλάει το σίδερο και σου εύχομαι να κολλήσει για τα καλά!:D Τελικά τι πρωτόκολλο θα ακολουθήσεις; Μακρύ ή βραχύ; Μην αγχώνεσαι ...όλα θα γίνουνε...Και μια συμβουλή απο μένα την "παλιά" (στραβομάρα μου) να ανησυχείς όταν θα είναι η στιγμή ν α ανησυχήσεις και όχι από πριν προκαταβολικά..γιατί πραγματικά στην αρχή φαίνονται όλα βουνό! Χμ..κι εγώ ακόμη προσπαθώ να το εφαρμόσω αυτό η αλήθεια...αλλά στο λέω εσένα μπας και τα καταφέρω κι εγώ! χαχαχαχαχα

Εγώ θα έχω νεάκια την άλλη βδομάδα για το πότε θα ξεκινήσω...για να δούμε!

Δομνινάκι μου άντε σιγά σιγά μπαίνεις κι εσύ σε ένα προγραμμα...Συζήτηση για τις επιλογές σας και την πορεία σας...αυτή είναι μια πολύ καλή εκκίνηση..Ο δομνίνος πώς το βλέπει το όλο θέμα αλήθεια;

Φιλάκια στις εγκυούλες μας και στις δύο μανουλες της παρέας!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

http://www.eimaimama.gr/2012/01/pikpa-pentelis.html

Το ΠΙΚΠΑ Πεντέλης φιλοξενεί 35 παιδάκια και έχει μεγάλη ανάγκη από διάφορα είδη και ειδικά ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ.

Επικοινωνήσαμε με το ΠΙΚΠΑ και όντως ισχύει.

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα όμορφα κοριτσάκια!!!!

Τί κάνετε; Έχουμε κανένα νέο από το Μπαμπιτσάκι και την μικρή της; Ας μας πληροφορήσει κάποιο κορίτσι...

Καστεράκι ετοιμάζεις και εσύ την προίκα και τα έπιπλα του μωρού; Με το καλό κορίτσάκι μου...

Λαρούκο μου με το καλό η πρώτη και τελευταία προσπάθεια που θα κάνεις με εξωσωματική... Όλα θα πάνε καλά...

Μομεντάκι μου ποιός την χάρη σου... Θα ερθει η Δομνίνα να γνωριστείτε... Αχ τί καλά... Να περάσετε τέλεια!!!!!

Τα δικά μου νέα...

Είμαι σπίτι, κάνει πολύ κρύο και δεν βγαίνω καθόλου, έχω γενικά μπουχτίσει, και περιμένω... Ετοίμασα τα πράγματα του μπέμπη, την προίκα του όλη, αύριο θα ετοιμάσω και την βαλίτσά μου για κάθε ενδεχόμενο και ο Θεός Βοηθός!!!!!

Το μ'ονο που με ανησυχεί είναι ότι πρηστηκάν τα πόδια μου, κια έκανα σήμερα μια εξέταση να δούμε αν έχω λεύκωμα... Θα δείξει το απόγευμα... Αυτά!!!

Πολλά φιλιά σε όλες!!!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Μομεντάκι μου ο Δομνίνος έχει αφήσει το όλο θέμα πάνω μου.. Μου έχει απόλυτη εμπιστοσύνη και πάνω απ' όλα θέλει να είμαι εγώ καλά.. Οπότε κι εγώ με γνώμονα αυτή την άποψη κινούμαι αναλόγως..

Χριστινάκι φιλάκια στην κοιλίτσα!

L2qIp2.png

Καλημέρα σε όλες και καλή εβδομάδα να έχουμε!

Επικοινώνησε καμία με το μπαμπιτσάκι να μάθουμε νέα?

χριστινάκι κοντεύειε ε?μην αγχώνεσαι νομίζω πως το πρήξιμο τον τελευταίο μήνα είναι είναι φυσιολογικό.Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι άρχισα και εγω τα πρώτα ψώνια του μπεμπάκου μου!

δομνινα καλή αρχή στο νέο ξεκίνημα, να σου πω την αλήθεια (αν θες τη γνώμη μου) ούτε εγώ θα προχωρούσα σε άλλη εξωσωματική για πολλούς λόγους.........

μομεντακι θα περιμένουμε νέα σου για το πότε θα ξεκινήσεις......και εγώ αυτό πιστεύω κάθε πράγμα στον καιρό του όλα να τα αντιμετωπίζουμε όταν έρθει η ώρα μη φορτωνόμαστε απο πρίν.....

Τα δικά μου νέα τώρα : εχθές είχα υπέρηχο, το μωρό έγινε 900γρ πολύ μου φαίνεται τεράστιος θα βγει...χιχιχιχι αλλά δεν έχει να μοιάσει και εγώ και ο καστεράκος μεγάλα μωρά γεννηθήκαμε, επίσης η αιματολόγος μου είπε πως λόγω των αντιπικτικών δεν κάνει να συμπληρώσω τις 40εβδ θα πρέπει να γεννήσω 2εβδ πρίν, δεν μ'άρεσε και πολύ αυτό αλλά ευτυχώς το μωρό είναι ήδη μεγάλο. Έκανα και έρευνα αγοράς για καρότσι, η πιο δύσκολη αγορά μου φάνηκε.......

Καλημερα σας!!!! να μαστε και μεις!!!

ηρθαμε σπιτακι μας την Δευτερα, αρχικά ήρθα εγώ το σαββατο και περασα δυσκολο σαββατοκυριακο χωρις το μωρακι μου αλλα την Δευτερα μας ειπε ο γιατρος οτι επιτελους μπορουμε να την παρουμε σπιτακι και να προσπαθήσουμε εμεις να την ταισουμε μπας και απο την μανουλα και το πατερουλή τρωει καλητερα!!! απο την δευτερα λοιπον ειμαι με το θηλαστρο αγκαλια και βγαζω - δινω, η λέξη ύπνος δεν υπάρχει στο λεξιλογιο μου λοιπον αυτα προσ το παρον πρεπει να σας αφησω .. με καλει το καθηκον!!

χριστινακι εγω δεν καταλαβα τιποτα με την καισαρική ειμαι απο τη πρωτη μερα στο ποδι ολα καλα θα πανε

φιλια σε ολες

lJiup3.png

M1otp3.png

Πόσο χαίρομαι που η φρεσκομανουλίτσα μπήκε μόνη της να μας πει τα νέα... Είστε επιτέλους σπιτάκι σας οι τρεις σας.. μια ολοκληρωμένη οικογένεια.. πάντα γεροί, ευτυχισμένοι και ήρεμοι.. Μόλις κουραστείς στείλε σήμα και θα' ρθει αμέσως η θεία Δομνίνα να αναλάβει υπηρεσία..

Άρχισε να φυσά άνεμος μωρουδόσκονης..

Χριστινάκι η σειρά σου!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...