Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Εγω είμαι καλά και αποφασισαμε να προχωρήσουμε με εξωσωματική... Δεν εχω ενθουσιαστεί, νιώθω σα να τρεχω χωρίς να ξέρω που πηγαίνω... Ελπιζω μη στουκάρω σε καμια κολώνα! χαχαχαχαχα!!! Ε, ας κάνουμε και το χιούμορ μας!

Δυστυχως χρονικα δε μας παίρνει να πάμε μέσω ΙΚΑ (ο γιατρος λεει να την κανουμε το συντομότερο δυνατό, τώρα που "πήρε μπροστά το συστημα") οπότε κλαψ, κλαψ, θα ξεχάσω τα ψώνια που ήθελα να κάνω στις εκπτώσεις! Όχι μονο ψώνια, το σκ... παξιμάδι θα κάνουμε αλλά δε βαριέσαι, είναι για καλό σκοπό.

Αυτα κοκονες μου!

Σας φιλώ γλυκά!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Πού είστε χαμένες?

Δομνινάκι μου φάση είναι και θα περάσει,μη το βάζεις κάτω!

Εγώ εχθές ξαναγύρισα στη δουλειά και μ'άρεσε πολύ είχα και αρκετή δουλίτσα μαζεμένη και πέρασε ευχάριστα η ώρα.Σε κανα 2 εβδομάδες ξανασταματάω,θα πάρω όλη την κανονική μου άδεια του 2012 (γιατι μετά τη γέννα 7και το 6μηνο του οαεδ δε θα προλάβω να την πάρω) και μετά την άδεια κύησης.

Ααααααα ξεκίνησα και το πρώτο ψάξιμο για το δωματιάκι του μπέμπη, πήγα να δω ταπερσαρίες γιατι σιγά σιγά θα ερθει ο βαφέας.Πλάκα πλάκα έφτασα στην 25η+3μ.......

Φιλιά πολλά σε όλες!!!

Αχ πώς περνάει ο καιρός καστεράκι μου...Δεν το πιστεύω! Χαίρομαι που πέρασες ωραία στη δουλειά σου...σίγουρα το να απασχολείσαι με κάτι βοηθάει πολύ...Και ετοιμασία του δωματίου ε; Αχ τι ωραία!!!

Λαρούκι μου μπαίνεις κι εσύ στον κόσμο της εξωσωματικής ε; Το γεγονός ότι έμεινες μια φορά εγκυούλα μόνη σου είναι πολύ θετικό γιατί είχες εμφύτευση και σημαίνει πως έχει και αυξημένες πιθανότητες στην εξωσωματική...Στο λέω εγώ που ποτέ δεν είχαμε εμφύτευση εδώ και 3 χρονια! Οπότε να σκέφτεσαι θετικά! Και σου εύχομαι με όλη μου την ψυχή να είσαι τυχερούλα όπως το συμπεθεράκι μας που τα κατάφερε από την πρώτη!

Για ό,τι θες είμαι εδώ...για οποιαδήποτε απορία σε κα΄θε βήμα...έχω πείρα βλέπεις...στραβομάρα μου...

Κάθε επιτυχία σου εύχομαι κορίτσάκι μου...

Βαβιτσιάκι μου πού είσαι; Ολα καλά;

Συμπεθεράκι μου πολλά φιλάκια σου στέλνω!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Συμπεθερινι μου αρπαζω τα φιλακια σου κ σου στελνω πιο πολλα!!!!ζηλευω το δομνινακι που θα σε γνωρισει απο κοντα...θελω κ εγω!!!!

Κοριτσακια μου καλη χρονια να εχετε με υγεια πανω απολα κ ολες οι ευχες κ τα ονειρα σας να γινουν πραγματικοτητα!!!

Δομνινακι μου γιατι εισαι πεσμενο;;εσυ που εχεις ετοιμο το σχεδιο β;εσυ που πας ταξιδακια ομορφα κ χαλαρωτικα;;;εσυ που εχεις τα πεθερικα μαζι σου τυχερουλα;;;;χαχχχαχχαχαχα..εννοω μονο τα δυο πρωτα φυσικα!ολα θα πανε πολυ καλυτερα το 12 θα δεις,κ ας ειναι δισεκτο!!

Εγκυουλες μου μπαμπιτσιω καστερακι κ χριστινακι σας ευχομαι να ειναι γερα τα μωρουδια σας κ καλοτυχα!!μπαμπω μου που χαθηκες;;πως τα πας μωρε;;εσυ πλησιαζεις στην τελικη ευθεια ματια μου,πως νιωθεις;πως τα πας με το θεμα διατροφης;;;

Λαρουκακι μου κ εγω νομιζω πτι κανετε καλα που πατε σε εξωσωματικη μιας κ τα δειγματα δειξαν οτι θα την πετυχετε κ ευκολα μαλιστα και στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να κανετε μια κ τυχερη προσπαθεια,κ να ξεμπερδευετε!!!γιατρο διαλλεξες;;τα λεφτα ειναι ενα θεμα,κ τα υπεροχα εκπτωσιακα ψωνια ενα αλλο!!!ε το κατι τοις σου να το παρεις,ετσι,για την μυρωδια!!!

Καλη χρονια να εχουμε ολες μας,με αγαπη κ ευτυχια κ μωρουδια στις αγκαλιες μας!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Καλημέρα!

Τώρα που έχω εγώ άδεια δεν είναι καμία μέσα... :-(

Μομεντακι μου όμορφο, τώρα συνειδητοποίησα πόσο "αχαριστη" είμαι, όταν εσύ και το Δομνινάκι μας έχετε περάσει τόσα.... Προς Θεού, μην παρεξηγηθώ, δεν εννοώ ότι αυτό που έγραψες είχε τέτοιο σκοπό, απλά με ξύπνησε κάτα κάποιο τρόπο! Παραπονιέμαι εγώ, εσείς δηλαδή τι έπρεπε να κάνετε; Μερικές φορές τα προβλήματα μας, μας φαίνονται αξεπέραστα μέχρι να κοιτάξουμε λίγο πιο δίπλα μας. Τώρα καταλαβαίνω πόσο τυχερή είμαι μεσα στην όποια ατυχία! Σε αγαπώ πολύ, όπως και όλα τα κοριτσάκια εδώ, όσο περίεργο κι αν ακούγεται! Μαζί σας μοιράζομαι πράγματα που ούτε στον ίδιο μου τον εαυτό δεν θα τολμούσα να παραδεχτώ!

Κρισάκι μου, ο γιατρός μου συνέστησε έναν Ματζαβίνο & έναν Τσιριγώτη. Δεν έχω ιδέα τι ρόλο βαράνε, παω λίγο στα τυφλά αν και έχω εμπιστοσύνη στον γιατρό μου. Ήδη έκλεισα ραντεβού για την Πέμπτη με τον πρώτο, οπότε κοντή γιορτή (που λένε και στα μέρη μου!)

Δομνίνα μου, ελπίζω να είσαι λίγο καλύτερα! Σου στέλνω την αγάπη μου και μια αγκαλιά ΝΑΑΑΑ!!! (με το συμπάθειο). Αλήθεια, γιορτάζεις σήμερα;;;;

Μπαμπιτσιάκι, Καστεράκι & Χριστινάκι, πολλά φιλάκια στις κοιλίτσες σας!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

αχ σας εγραφα τοσα πολλα και για καποιο λογο σβηστικαν τωρα νευριασα.. χμμμ.. γκρρρ

ειμαι καλα δεν εχω γεννησει ακομα αργω μάλλον σας φιλώ ολες θα σας γραψω αλλη φορα!! γκρρρ..

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημέρα!

Τώρα που έχω εγώ άδεια δεν είναι καμία μέσα... :-(

Μομεντακι μου όμορφο, τώρα συνειδητοποίησα πόσο "αχαριστη" είμαι, όταν εσύ και το Δομνινάκι μας έχετε περάσει τόσα.... Προς Θεού, μην παρεξηγηθώ, δεν εννοώ ότι αυτό που έγραψες είχε τέτοιο σκοπό, απλά με ξύπνησε κάτα κάποιο τρόπο! Παραπονιέμαι εγώ, εσείς δηλαδή τι έπρεπε να κάνετε; Μερικές φορές τα προβλήματα μας, μας φαίνονται αξεπέραστα μέχρι να κοιτάξουμε λίγο πιο δίπλα μας. Τώρα καταλαβαίνω πόσο τυχερή είμαι μεσα στην όποια ατυχία! Σε αγαπώ πολύ, όπως και όλα τα κοριτσάκια εδώ, όσο περίεργο κι αν ακούγεται! Μαζί σας μοιράζομαι πράγματα που ούτε στον ίδιο μου τον εαυτό δεν θα τολμούσα να παραδεχτώ!

Κρισάκι μου, ο γιατρός μου συνέστησε έναν Ματζαβίνο & έναν Τσιριγώτη. Δεν έχω ιδέα τι ρόλο βαράνε, παω λίγο στα τυφλά αν και έχω εμπιστοσύνη στον γιατρό μου. Ήδη έκλεισα ραντεβού για την Πέμπτη με τον πρώτο, οπότε κοντή γιορτή (που λένε και στα μέρη μου!)

Δομνίνα μου, ελπίζω να είσαι λίγο καλύτερα! Σου στέλνω την αγάπη μου και μια αγκαλιά ΝΑΑΑΑ!!! (με το συμπάθειο). Αλήθεια, γιορτάζεις σήμερα;;;;

Μπαμπιτσιάκι, Καστεράκι & Χριστινάκι, πολλά φιλάκια στις κοιλίτσες σας!

Λαρουκάκι μου καλό κι εμείς σε αγαπάμε γι αυτό όλες ευχόμαστε να είσαι τυχερούλα και να σου κάτσει απο΄την πρώτη! Καθόλου δεν εννοούσα καλή μου πως εσένα το προβληματάκι σου είναι μικρότερο από το δικό μας...εμένα και της δομνίνας! Και ευτυχώς που το ξέρεις γιατί δεν ήθελα να πω κάτι τέτοιο...Απλά ίσως εγώ και το δομνινάκι μας είμαστε πιο άτυχες...κάτι που απευχόμαστε για σένα!:D Εγώ μόνο τον Τσιριγώτη ξέρω πάντως γιατί είναι του Ακεσώ και τώρα στην Κύπρο την επόμενη μου προσπάθεια θα την κάνω στον εμβρυολόγο του Ακεσω που έρχεται και Κύπρο...Χμ..βρε λες να καναπεδιαστούμε μαζί και να αγωνιούμε μαζί;:D Οσο για τους γιατρούς είμαι σίγουρη πως θα επιλέξεις αυτόν που θα σου κάνεί κλικ! Για ό,τι θες είμαστε εδώ εννοείται εεεεε!!!

Εγώ πάντως είμαί πολύ πολύ θετική για σένα...και συμφωνώ με το συμπεθεράκι πως ξεκινάς με θετικούς οιωνούς!:D:D:D

Αδειούλα εσύ σήμερα; Εμένα ήτανε η πρώτη μέρα πίσω στη δουυλειά μετά τις διακοπές! Γκρρρρρ!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Βαβιτσιάκι μου μ'αρέσέι που μας έγραψες τα βασικά! χααχαχαχαχα Θα περιμένουμε φυσικά και περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς είσαι ε...δεν απαλλάσσεσαι έτσι εύκολα!:D

Καστεράκι μου πώς είσαι; Μεγαλώνει η κοιλίτσα;:D

Δομνινάκι μου σε σκέφτομαι...πολύ...Ελπίζω να είσαι καλά...

Συμπεθεράκι τρία φιλάκια γλυκά σου στέλνω...για ποιούς είναι άραγε;;)

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Nα'μαι και εγώ!

Δύσκολη μέρα σήμερα στην δουλειά, οκ συνεχίζουμε, πληρωθήκαμε αλλά μονίμως προκύπτουν νέα προβλήματα, λειτουργικά, δεν μας προμηθεύουν υλικό που σημαίνει οτι χωρίς τα <<εργαλεία μας>> δεν μπορούμε να δουλέψουμε, διαμαρτύρονται και οι εξυπηρετούμενοι μας και γενικώς τ'ακούμε όλα εμείς,εγώ δηλαδή σαν υπεύθυνη της δομής........

Λάρα καλά κάνεις που ακολουθείς το δρόμο της εξωσωματικ΄ς και συμφωνώ με τα κορίτσια οτι δε θα δυσκολευτείς....όλα καλά θα πάνε μην αγχωνεσαι.

Μομεντάκι αλήθεια τί γίνεται με την περίοδό σου, έστρωσε?

Δομνινάκι μου ελπίζω να είσαι ήδη καλύτερα!

Μπαμπιτσάκι μέχρι πότε σ'έχει να γεννήσεις?πω πω πλησιάζεις σε λίγο θα κρατάς την μπέμπα σου!

Κρισακι φιλιά πολλά σε εσένα και στα αντράκια σου!

Αααα σήμερα ήρθε και ο βαφέας και σε 2 εβδομ.ξεκινάμε το βάψιμο...πολύ χαρηκα....

ΚΑΛΗΜΕΕΕΕΡΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

Γεννησε το μπαμπιτσιακι μας!!!! Επειδή δεν ξέρω σε ποιες έχει στείλει μήνυμα, ενημερωνω:

Της έσπασαν τα νερά χτες & γέννησε με καισαρική γιατί δεν είχε καθόλου διαστολή. Η μικρούλα βγήκε 1900kg κ την έχουν βάλει στη θερμοκοιτιδα αλλά είναι καλά! Και το μπαμπιτσιακι είναι καλά, τώρα περίμενε να της φέρουν τη μικρή.

ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΠΕΜΠΕ!!!!!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

xαχαχαχα Το καλό είναι ότι αργεί ακόμη το βαβιτσιάκι μας!!!!:D

Αχ μου έστειλε και μένα το πρωί και ήτανε τεράστια έκπληξη! Αντε είναι η δεύτερη γέννα της παρεούλας μας!!!:D

ΒΑΒΙΤΣΙΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΝΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΩΡΆΚΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑΑΑΑΑ!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Τι ευχάριστη έκπληξη είναι αυτή που με βρήκε;;;;

Μπήκα για να πω τα δικά μου κι έπεσα στην άφιξη της μπαμπιτσομπεμπούς! Βιαστική η μικρούλα αλλά δεν πειράζει.. θα έχει τη μανούλα και τον πατερούλη για να την προσέχουν και να την προστατεύουν.. Θα πάρω κάποια στιγμή αργότερα τηλέφωνο το κοριτσάκι μας για να της ευχηθώ δια ζώσης..

Λαρούκο μου γλυκό χαίρομαι που προχωράς τόσο άμεσα.. νομίζω ότι είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις.. Σ' ευχαριστώ επίσης για το μήνυμα συμπαράστασης.. μου έφτιαξες τη μέρα.. Θα περιμένουμε νέα σου μετά το ραντεβού με το γιατρό!

Γύρισα κι εγώ από το χωριό και ομολογώ πως αυτή τη φορά δεν ήθελα καθόλου να γυρίσω πίσω.. Ήθελα να μείνω εκεί, στη ζεστή σομπίτσα, στην καταπράσινη αυλίτσα και τον καθαρό αέρα.. Ας όψεται όμως η ανάγκη που άλλους τους ανεβάζει και άλλους τους κατεβάζει κι έτσι αναγκάστηκα και γύρισα..

Είμαι καλά, τα έχω αφήσει όλα πίσω και προχωράω μπροστά.. Η ακατανόμαστη με επισκέφτηκε κανονικότατα στις 26 μέρες ακριβώς.. Βέβαια δεν περίμενα και τίποτε μιας και όλο το μήνα μια φορά συνέβη το μοιραίο... αλλά ξεχνάμε μέρες, ξεχνάμε τα πάντα και ρίχνουμε στα τυφλά μπας και ξεστραβωθεί η τύχη και μας χαμογελάσει!

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Αχ τι ωραία έκπληξη είναι αυτή!!!!!!

Μπαμπιτσάκι μου να σου ζήσει το μικρό μπαμπιτσάκι γερή και καλότυχη να είναι στην ζωή της.............η απόλυτη ευτυχία φαντάζομαι.......

Θα αργούσε κιόλας να γεννήσει........

Οποια την πάρει ας της μεταφέρει και τις δικές μου ευχές.

Και τώρα που το σκέφτομαι εσείς γιατί πέρνεστε τηλέφωνα μεταξύ σας και εγώ δεν έχω καμιάς....κλαψ κλαψ.......ε?γιατι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...