Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια και χρόνια πολλά κι από μένα..

Γύρισα κι εγώ στο γραφείο ύστερα από ένα πολύ όμορφο τριήμερο.. περάσαμε πολύ ωραία με τους κουμπάρους μας αλλά ο άνδρας μου αρρώστησε χθες διότι πήγαμε στα χιόνια και αυτός αποφάσισε ότι φορώντας μια φόρμα και αθλητικά παπούτσια θα ήταν καλά ντυμένος.. χθες όλο το βράδυ ίδρωνε και ξείδρωνε και βόγκαγε σαν αγελάδα... άντρες..

Κρισάκι μου κι εγώ σου έστειλα μηνυματάκι.. το είδες;

Χριστινάκι μου τα κιλάκια του μπέμπη σου είναι τέλεια.. λυπάμαι τόσο πολύ που ταλαιπωρείσαι από τη βρωμο-ίωση.. κι αυτή τώρα βρήκε να σε ανταμώσει; ελπίζω πολύ γρήγορα να απαλλαγείς και να απολαύσεις τις τελευταίες μέρες ηρεμίας..

Είμαι καλά.. ανυπομονώ να περάσουν οι μέρες να ξαναφύγω..

Σας φιλώ όλες σταυρωτά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια μου!!! τι κανετε?? εγω αυτες τις μερες ενω σας διαβαζω δεν εχω ορεξη να γραψω!! εχω απιστευτα νευρα!!! 1ον γιατι δεν μπορω να φαω και με κοιτανε ολοι στο στομα μη τυχών και φαω κατι που δεν πρεπει κυριως ο βαβιτσιος ο οποιος κοιταει και το ρολοι μη τυχων ειναι αργα και δεν το καψω αυτο που θα φαω.. και γω μονιμα πειναω, το πιστευεται οτι ξυπναω τη νυχτα απτο γουργουριτό μου.. πινω νερο μπας και ξανακοιμηθώ.. και 2ον δεν πήρα δωρο απο τη δουλεια μας τα φαγε το χαρατσι της δεη ειμαι απιστευτα απογοήτευμενη απο το γραφειο πλεον ψαχνουμε δανεικα για να γεννησω και αυτοι ειναι στο κοσμο τους.. καλα απο το ικα δεν ξερω ποτε θα τα παρω τα πρωτα.. μαλλον 31/12 ειπαν θα τα βαλουν αλλα ειναι Σαββατο.. και δεν εχω και που να ξεσπασω σε διαφορετικη περιπτωση θά παιρνα μια πιατελα μελομακαρονα τωρα ομως δεν μπορώ!! αν εξαιρεσεις οτι ειμαι πανευτυχεις που περιμενω την μπεμπουλα μας κατα τα αλλα ειναι τα πιο βαρετα χριστουγεννα που χω περασει ποτε τιποτα δεν μου τα θυμιζει, ακομα και το δεντρο μου φαινεται παραταιρο μεσα στο σπιτι ουτε που του αναβουμε τα λαμπακια!!

λετε να παθαινω καταθλιψη...

φιλακια!!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

κοριτσια μου!!! τι κανετε?? εγω αυτες τις μερες ενω σας διαβαζω δεν εχω ορεξη να γραψω!! εχω απιστευτα νευρα!!! 1ον γιατι δεν μπορω να φαω και με κοιτανε ολοι στο στομα μη τυχών και φαω κατι που δεν πρεπει κυριως ο βαβιτσιος ο οποιος κοιταει και το ρολοι μη τυχων ειναι αργα και δεν το καψω αυτο που θα φαω.. και γω μονιμα πειναω, το πιστευεται οτι ξυπναω τη νυχτα απτο γουργουριτό μου.. πινω νερο μπας και ξανακοιμηθώ.. και 2ον δεν πήρα δωρο απο τη δουλεια μας τα φαγε το χαρατσι της δεη ειμαι απιστευτα απογοήτευμενη απο το γραφειο πλεον ψαχνουμε δανεικα για να γεννησω και αυτοι ειναι στο κοσμο τους.. καλα απο το ικα δεν ξερω ποτε θα τα παρω τα πρωτα.. μαλλον 31/12 ειπαν θα τα βαλουν αλλα ειναι Σαββατο.. και δεν εχω και που να ξεσπασω σε διαφορετικη περιπτωση θά παιρνα μια πιατελα μελομακαρονα τωρα ομως δεν μπορώ!! αν εξαιρεσεις οτι ειμαι πανευτυχεις που περιμενω την μπεμπουλα μας κατα τα αλλα ειναι τα πιο βαρετα χριστουγεννα που χω περασει ποτε τιποτα δεν μου τα θυμιζει, ακομα και το δεντρο μου φαινεται παραταιρο μεσα στο σπιτι ουτε που του αναβουμε τα λαμπακια!!

λετε να παθαινω καταθλιψη...

φιλακια!!!!

babitsaki δεν είσαι η μόνη μην ανυσηχεις, και εγώ που και που σκέφτομαι μήπως περνάω κατάθλιψη. αυτό με την δουλειά είνια μεγάλη πίκρα, την ίδια μέρα που πληρώθηκα το δώρο χριστουγγένων ήρθε και το χαράτσι οπότε πάνε αυτα και να σκεφτείς οτι μου χρωστάνε και 4 μισθούς ναι ναι 4 καλά διάβασες, πάλι καλά λέω (που έφτασα ε?)απο ιανουαριο που είχα να πληρωθώ πήρα τους 6 τον οκτώβρη και τώρα αλλους 2 άσε μαύρα χάλια και σκέφτομαι ότι σιγά σιγα πρέπει να αρχίδω τις εργασίες στο δωμάτιο του μπέμπη............

Και συνεχίζω...

Πήγα χθές στο γιατρό και είδαμε τον μικρό... Όλα καλά μου είπε, το βάρος του μέχρι στιγμής είναι 2230!!!! Μια χαρά πάει... Τώρα ραντεβού σε δυό εβδομάδες... Εμένα με εξέτασε και με βρήκε πολύ κρυωμένη και μου έδωσε αντιβίωση... Είναι η τρίτη εβδομάδα που είμαι άρρωστη και δεν μπορώ να συνέλθω... Την προηγούμενη εβδομάδα έκατσα σπίτι, αλλά τώρα είμαι στο γραφείο μέχρι την Παρασκευή και μετά έχω άδεια κυήσεως... Πήγα στο ΙΚΑ Ευόσμου, μια χαρά ο γιατρός εκεί μου έδωσε το χαρτί για την άδεια, χωρίς αντιρήσεις, ευγενέστατος... Άσε που με άκουγε να βήχω και μου πρότεινε να μου γραψει ανναρωτική άδεια... Αλλά αρνήθηκα γιατί έπρεπε να έρθω στο γραφείο για τις τελευταίες λεπτομέρειες... Αυτά τα νέα μου...

χριστινάκι μπράβο μια χαρά ο μπεμπάκος σου στα κιλά του.........κριμα που είσαι αρρωστούλα υπομονή απο αύριο είσαι ελευθερη!

Διαφημίσεις

Καλημέρα Κοριτσάκια & Καλή χρονιά!!!!

Σήμερα τελευταία μέρα στο γραφείο, και από Δευτέρα σπιτάκι να περιμένω τον μικρούλη να εμφανιστεί... Μου φαίνεται φυσικά απίστευτο αλλά τελικα είναι πραγματικότητα... Τον περιμένω άλλωστε τόσα χρόνια και τ'ωρα σε λίγο καιρό θα τον πάρω στην αγκαλιά μου... Αυτά σκέφτομαι και παρηγορούμε, γιατί εντάξει όσο βαραίνω δεν μπορώ να κουνηθώ... Με πονάει η μέση μου πολύ, και το κρύωμα δεν λέει να φύγει... Βαρέθηκα να βήχω, να με πονάει ο λαιμός μου και να παίρνω φάρμακα... Πού θα πάει θα περάσει... ελπίζω...

Φέτος μετά από πολλά χρόνια θα μείνω Θεσ/νικη και φυσικά μου κακοφαίνεται λιγάκι... Συνήθως πηγαίνω στην μαμά μου στα Γιάννενα (από εκε'ι είμαι) αλλά φέτος πουθενά... Δεν πειράζει θα πάω το Πάσχα με το μωράκι μου, πρώτα ο Θεός...

Μπαμπιτσάκι μου κάνε λιγάκι υπομονή... Σε λίγο θα την κρατάς στην αγκαλιά σου την κούκλα σου και δεν θα θυμάσαι τίποτα...

Καστεράκι μου, άστα με τα λεφτά και τις δουλειές... Ο άντρας μου έχει να πληρωθεί 5 μήνες... Και για τις γιορτές τους δώσανε έναντι μισθού... Αστα να πάνε, και μη χειρότερα... Και τα έξοδα τρέχουνννννν.... Υγεία να έχουμε και όλα καλά!!!!

Λοιπόν σας εύχομαι σε όλες Καλή Χρονιά με υγεία, ευτυχία και οικονομική ευημερία!!!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Πέντε το πρωί και ο ύπνος έχει φύγει για τα καλά.. Διάφορες σκέψεις πλημμυρίζουν το μυαλό και αναρωτιέμαι τι θα φέρει ο καινούργιος χρόνος.. Τα δυο τελευταία χρόνια για μένα δεν ήταν και ότι καλύτερο... μόνο λύπη και στενοχώρια μου φέρανε.. Είναι πολύ να ζητήσω το 2012 να είναι μόνο άγγελος καλών και θετικών ειδήσεων;

Σας εύχομαι ότι καλύτερο για το 2012... Τα όνειρά μας να γίνουν πραγματικότητα με το μικρότερο δυνατό κόστος.. Ευτυχία, αγάπη και υγεία.. τα βασικότερα αγαθά..

Σας αγαπώ όλες πολύ και σας σκέφτομαι!

Καλή μας χρονιά!

L2qIp2.png

Γεια σας και από μένα...

Κάθε χρόνο τέτοια μέρα είμαι στην ίδια κατάσταση...ελπίζοντας για τα ίδια πράγματα...κάνοντας ευχές που ελπίζω να πιάσουνε...Λίγο κουρασμένη, λίγο απογοητευμένη....Η απουσία κάποιων ποιυ δεν είνα πια κοντά μου κάνουνε τη μέρα λίγο πιο δύσκολη...Χμ...οπότε δεν θέλω πάλι να αρχίσω να εύχομαι τα ίδια και τα ίδια...

Απλά πια ελπίζω να έχουμε τη δύναμη...και την υγεία πάνω απ όλα να πραγματοποήσουμε ό,τι έχει η καθεμιά στο μυαλό και στην καρδιά της!!!

Όμορφα να περάσετε απόψε...Καλή μας χρονιά...και καλή ελευθερία στις εγκυούλες της παρέας!!:D

Για τις υπόλοιπες...μια πιο απλή ευχή...η νέα χρονιά να είναι πιο εύκολη...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημέρα και καλή χρονιά!!!!

Το 2011 ήταν από τις δύσκολες χρονιές για όλο τον κόσμο, για μένα μπορώ να πώ ότι ήταν απο τις καλύτερες (αν εξαιρέσεις τα οικονομικά) όχι μόνο γιατί έμεινα έγκυος αλλά γιατί με τον άντρα βρίκαμε τις δικές μας ισορροπίες επιτέλους ήμασταν πιο χαλαροί απο ποτέ και πιο ευτυχισμένοι, ίσως γιαυτο ήρθε και το μπεμπέ τελικά.Δεν μπρόκειται ποτέ να την ξεχάσω αυτήν την χρονιά...........

Εύχομαι το 2012 να είναι πολύ καλύτερο για όλους!Να φέρει σ'όλο τον κόσμο πάνω απ'όλα και μόνο υγεία υγεία υγεία υγεία και ευτυχία!Η ζωή κάνει κύκλο απο τις λύπες θα φτάσουμε στο σημείο με τις ευτυχισμένες στιγμές και μετά πάλι πίσω.......έτσι είναι η ζωή. ας είμαστε καλά και αγαπημένοι με τους ανθρωπους γυρω μας και όλα τα άλλα φτιάχνουν απο μόνα τους σιγά σιγά με ένα μαγικό τρόπο!

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλες!!!

Πολύ συγκινητικό το μηνυματάκι σου καστεράκι μου....Οπως τα λες...καλά να είμαστε με τους αγαπημένους μας...και υγειά! Πάνω απ όλα η υγεία!!!

Αυτή η χρονιά καστεράκι μου έφερε και σένα στη μικρή παρεούλα μας...Και είναι ωραία! Και όκόμη πιο ωραία που έμεινες κι εγκυούλα!!! :D

Καλή χρονιάάάάάάά να έχουμε!!! Ομορφη, πιο εύκολη...και τυχερή! Με υγεία!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια μου χρονια πολλα καλη χρονια να εχουμε!!!! οτι επιθυμει η καθε μια να γινει πραγματικοτητα, να εχουμε αρχικα υγεια υπομονή και να ειμαστε καλα με τους αγαπημενους μας!!! και ολα τα υπολοιπα θα ερθουν μονα τους!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Πολύ συγκινητικό το μηνυματάκι σου καστεράκι μου....Οπως τα λες...καλά να είμαστε με τους αγαπημένους μας...και υγειά! Πάνω απ όλα η υγεία!!!

Αυτή η χρονιά καστεράκι μου έφερε και σένα στη μικρή παρεούλα μας...Και είναι ωραία! Και όκόμη πιο ωραία που έμεινες κι εγκυούλα!!! :D

Καλή χρονιάάάάάάά να έχουμε!!! Ομορφη, πιο εύκολη...και τυχερή! Με υγεία!!!

Το σκέφτηκα και εγώ αυτό momentaki όταν έγραφα, πέρσι έγραφα στο parents πολύ αγχωμένα όμως περιμένοντας τα άλλα κορίτσια να μου βρούν λύσεις και να μου πούν ότι ήθελα να ακούσω, φέτος όμως που γνώρισα εσάς και μπήκα στην παρέα σας σας συμπαθησα και δεν έγραφα εγωιστικά, μόνο για να πάρω απαντήσεις στα ερωτήματά μου.......είστε μία διαφορετική παρέα πια για μένα!

Χρόνια πολλά και Καλή χρονιά με υγεία, ευτυχία και ότι καλύτερο για όλους!!!!

Πώς τα περάσατε αυτές τις ημέρες; Αχ κορίτσια πολύ φαγητό, και φυσικά πολύ οικογενειακά.... Εύχομαι το 2012 τα κορίτσια που περιμένουμε τα μωράκια μας, να μας έρθουν να είναι γερά, και υγιέστατα!!!

Δομνινάκι, Μομεντάκι σας εύχομαι ολόψυχα να ακολουθείσετε τα μονοπάτια μας και σύντομα να μας ανακοινώσετε τις εγκυμοσύνες σας!!!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Κοριτσάκια μου γλυκά..

Ξέρω ότι δεν μπήκα καθόλου αυτές τις μέρες.. Συγχωρέστε με.. δεν είχα καθόλου διάθεση, ούτε όρεξη...για τίποτε όμως.. ήμουν τόσο στενοχωρημένη και πιεσμένη που και παραμονή τον χρόνο τον υποδεχτήκαμε κοιμώμενοι με τον άνδρα μου και τα πεθερίδια στο δίπλα δωμάτιο να λένε τα δικά τους..

Μπήκα να σας πω ότι είμαι καλά - τουλάχιστον από θέμα υγείας και πως εύχομαι για σας τα καλύτερα... Για μένα δεν προβλέπεται να αλλάξει κάτι σύντομα αλλά ευελπιστώ πως με το ταξίδι μου στην Κύπρο θα αλλάξω παραστάσεις και θα γυρίσω πίσω ανανεωμένη! Αύριο φεύγουμε πάλι για το χωριό και έτσι θα είμαι πάλι μαζί σας από Τρίτη 10/1/2012..

Σας αγαπώ, σας σκέφτομαι και θέλω για σας τα καλύτερα!

Χριστινάκι μου το παρέλαβα το δεματάκι.. Σε υπέρ-ευχαριστώ!

L2qIp2.png

Κοριτσακια μου όμορφα.... ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Ευχομαι το 2012 να είναι μια χρονιά με περισσότερες χαρές και λιγότερες λύπες, έτσι για να αντισταθμίσει λίγο την περσινή χρονια.

Ας είμαστε καλά και όλα θα γίνουν...

Μπαμπιτσιάκι, Καστεράκι και Χριστινάκι, με το καλό να κρατησετε τα αγγελούδια σας στην αγκαλιά σας!!!

Δομνινα μου & Μομεντακι, ελπίζω αυτος ο χρόνος να σας φέρει όλα όσα σας στέρησε ο προηγουμενος. Και ξέρω, κάποια πράγματα δεν μπορούν να αλλάξουν, όμως ευχομαι να ερθουν καινούρια, όμορφα και χαρουμενα.

Κρισακι, να χαίρεσαι κοριτσάκι μου τους αντρακλες σου!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...