Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

καλημερα, δεν ανησυχω κοριτσια μου απλα μου ηρθαν μαζεμενα, τωρα που τα χω βαλει σε μια σειρα και μενα μια χαρα κορμαρα μου φαινεται η κορακλα!!!

κρισακι μου, φανταζομαι ο γιοκα σου κανει βαρη, χτιζει κορμι για να ενθουσιασει την κόρη μου ε??? χαχαχαχα!!!!

λαρουκο μου είναι και λίγο στον γιατρο ο δικος μου θα ήθελε να ειναι 5,4 η μετρηση και οχι 5,8 τόσο κοντα στο οριο, αφου μου ειπε πως αν δεν μπορω να κανω την διατροφη θα με βαλει στη διαδικασια της ινσουλινης, ναι οκ ειναι υπερβολικος αλλα αν γινει κατι το οτιδηποτε θα το κουβαλαω μια ζωή οποτε τον ακουω κιας μου φαινεται υπερβολικος κακό δεν μου κάνει όλες οι εγκυουλες το τελευταιο 3μηνο βάζουν κιλα σοριδον και εγω αυτο το 3μηνο εβαλα 1,5 κιλό στο συνολο 12, τστστσ μοντελα θα βγω και γω απο τη κλινικη!!

φιλακια πολλα τσουπριτσες μου θα μπω αλλη μια φορ το βραδυ για να δω αν εχει ναεκια το λαρακι μας..

αν δεν μπορεσω σας λέω καλα χριστουγεννα καλα να περάσετε οτι και να κανετε ευχομαι σε όλες τα καλυτερα!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Μπήκα όλο χαρά να σας χαιρετήσω και να σας ευχηθώ Καλά Χριστούγεννα διότι σήμερα θα σχολάσω νωρίτερα για να πάω στο χωριό μου όπου στο βουνό χιονίζει!! αλλά είδα τα νέα της Λάρας μας και χαλάστηκα βρε κορίτσια..

Λάρα μου γλυκιά δεν σου λέω τίποτε.. Μόνο ότι έγκυος έμεινες και θα ξαναμείνεις πολύ σύντομα.. Αν θες να μιλήσουμε οποτεδήποτε και για το οτιδήποτε είμαι στη διάθεσή σου.. Δεν μου είναι τίποτε να πεταχτώ μέχρι τη Χαλκίδα!

Κοριτσάκια μου γλυκά να περάσετε τέλεια.. Να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε, να γελάσετε, να ονειρευτείτε το μέλλον και τα μωράκια σας..

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!

L2qIp2.png

λαρουκο μου ξερω πολυ καλα τι νιωθεις το μονο που θέλω να σκεφτεσαι ειναι οτι μπορεις να μεινεις εγκυουλα!! (οπως ειπε και το δομνινακι) κοιταξτε να περασετε οσο καλυτερα μπορειτε τις γιορτες σας και μιλαμε απο βδομάδα γι αυτά.....

να εχεις όμορφα και πολυ γλυκα χριστουγεννα γεματα αγαπη και ομορφα ονειρα!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Λαράκι μου μην στεναχωριέσαι καλό μου, όπως είπαν και τα κορίτσια έγκυος μπορείς να μείνεις και θα ξαναμείνεις......επέμενες και το πέτυχες θα σου συμβεί ξανά!Πάρε τον χρόνο σου και κοίτα να περάσετε καλά με τον άντρα σου τις γιορτές!

Διαφημίσεις

Δυστυχως τα νεα δεν είναι καλα. Η χοριακη επεσε στο 10...

Θα τα πουμε καποια στιγμη γιατι δεν μπορω να πω και πολλά τωρα..

Φιλάκια

Αχ βρε Λαρούκο μου...Αυτό δεν το περίμενα...:( Κρατάω αυτό που είπε το δομνινάκι μας...Εγκυος μπορείς να μείνεις...να το θυμάσαι αυτό...και η επόμενη φορά ευχόμαστε να είναι πιο τυχερή...ουφ...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Μπήκα όλο χαρά να σας χαιρετήσω και να σας ευχηθώ Καλά Χριστούγεννα διότι σήμερα θα σχολάσω νωρίτερα για να πάω στο χωριό μου όπου στο βουνό χιονίζει!! αλλά είδα τα νέα της Λάρας μας και χαλάστηκα βρε κορίτσια..

Λάρα μου γλυκιά δεν σου λέω τίποτε.. Μόνο ότι έγκυος έμεινες και θα ξαναμείνεις πολύ σύντομα.. Αν θες να μιλήσουμε οποτεδήποτε και για το οτιδήποτε είμαι στη διάθεσή σου.. Δεν μου είναι τίποτε να πεταχτώ μέχρι τη Χαλκίδα!

Κοριτσάκια μου γλυκά να περάσετε τέλεια.. Να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε, να γελάσετε, να ονειρευτείτε το μέλλον και τα μωράκια σας..

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!

Όμορφα να περάσετε δομνινάκι μου...και μόνο που θα στε μακριά από τα πεθερικά τέλεια θα είναι..Φιλιά! Καλά Χριστούγεννα!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Βαβιτσιάκι μοιυ χαίρομαι που σιγά σιγά ηρέμησες...Ολα καλά είναι και όλα καλά θα πάνε!!! Να σκέφτεσαι πως σε λίγο καιρό θα έχεις τη μικρούλα σου αγκαλιά και όλα τ'αλλα θα περνάνε!!!

Καστεράκι μου ένα φιλάκι στην κοιλίτσα σου στέλνω...

Συμπθεράκι μου γιορτές με τα τρία σου αντράκια! Πώς είναι; Πώς περνάτε;

Ουφ....στεναχωρέθηκα με τα νέα από τολαρούκο μας...:(

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια!!!

Αυτή η μέρα πολύ μ'αρέσει γιατί απο το πρωί όλο και κάτι κάνουμε.Ο καστεράκος θα με βολτάρει σήμερα και πολύ το χαίρομαι.

Εύχομαι σε όλες καλά Χριστούγεννα πάνω απ'όλα να έχουμε υγεία όλοι και όλα τ'άλλα θα έρθουν στην ώρα τους.Να περάσετε όμορφα ότι και να κάνετε!

Φιλιά πολλά σε όλες!!! (στο Λαρούκο ένα περισσότερο.......)

13SnowmanMerryChristmas.png

Καλημέέέρααααα!!! Καλά Χριστούγενναααααααααα!!!

Όμορφα να περάσετε σήμερα ό,τι και να κάνετε!!!

Πολλά πολλά γιορτινά φιλάκια σας στέλνω...και μια αγκαλιά στο λαρουκάκι μας...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα!!!Γεμάτα υγεία και ευτυχία!!!

Χριστινάκι πολύχρονη να είσαι καλό μου, με το κάλο να υποδεχτείς τον μπέμπη σου!!!

Κορίτσια πολύ φαγητό σήμερα νομίζω ότι θα εκραγεί το στομάχι μου.......και έπεται και συνέχεια, ευτυχώς που δεν έχω βάλει κιλά.

Πολλά πολλά φιλιά σε όλες1Καλά να περάσετε!!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσακια μου καλα,χρονια πολλα!!χαθηκα λιγο αλλα ειχα πολλα τρεχαματα!τραπεζωματα,κ ολα τα συναφη κ μετα επισκεψεις...μονο οι κουμπαροι των μωρων που ηρθαν,πανε τρεις μερες μες το νερο!βλεπετε ερχονται σε δοσεις!

Συμπεθερακι μου πανεμορφο σευχαριστω για το μηνυματακι!!ξερεις αλλαξα τηλ κ νομιζω στο εδωσα σε μηνυμα στο φατσοβιβλιο,οποτε εσυ εστειλες στο παλιο κινητο κ το ειδα πολυ αργοτερα!!σευχαριστω πολυ που με σκεφτηκες!!ελπιζω να περασες καλα τα χριστουγεννα!

Μπαμπιτσιακι μου εσυ καλα;καστερακι πηγες τις βολτουλες σου;

Δομνινακι μου περασες καλα ζουζουνα μου;ειδες χιονια;;

Χριστινακι χρονια πολλα ματια μου!με το καλο να υποδεχτεις το μπεμπε!!

Κ να πω κ στο λαρακι μου το πανεμορφο..οτι φυσικα ετρεξα να μπω να δω τα νεα σου,κι οταν το εμαθα απλα δεν ηθελα να γραψω τιποτα μα τιποτα γιατι απλα σεβομαι οτι περνας δυσκολα,οτι ηρθαν τα πανω κατω σε μια μερα κ ποιος ξερει αραγε πως εισαι τωρα ματια μου..ηταν μια αναπαντεχη χαρα κ μια αναπαντεχη θλιψη..κ επειδη περα απο κοριτσια εδω μεσα εχει συμβει κ σε πολυ κοντινο μου ανθρωπο οπως κ σε χιλιαδες κοριτσια,κι εγω θα σου πω να κρατησεις το αισιοδοξο κομματι του θεματος,οτι εσυ κ ο λαρος σας μπορειτε να κανετε παιδακι κ μαλλον σχετικα ευκολα.κοριτσαρα μου ελπιζω να εχεις καλες γιορτες!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Καλημέρα & Χρόνια πολλά και καλά!!!!!

Από πού να ξεκινήσω;

Μπαμπιτσάκι μου σε ευχαριστώ για τις ευχές, να είσαι καλά και να προσέχεις την κορούλα σου...

Καστεράκι μου καλό, τί κάνει ο μπέμπης; Σε ευχαριστώ για τις ευχές...

Κρισάκι, χρόνια σου πολλά να σε χαίρονται οι άντρες της ζωής σου...

Δομνινάκι τα είπαμε και στο τηλ. να είσαι καλά, να περνάς καλά και το 2012 να σου φέρει ότι έχεις στερηθεί τόσα χρόνια....

Μομεντάκι μου καλό, πώς τα πέρασες αυτές τις μέρες; Να περνάς καλά και το 2012 να σου φέρει ένα γερό μωράκι που τόσο θέλεις... Φσσσσσσσ μπόλικη μωροδόσκονη....

Λαράκι, τί να πώ.... Χάρηκα τόσο πολύ, και μετά.... Δεν πειράζει... Να ξέρεις κάτι, έμεινες έγκυος και αυτό είναι πολύ θετικό... Να το θυμάσαι αυτό... Την πρώτη φορά που έμεινα έγκυος ήταν εξωμήτριο αλλά ο γιατρός μου παρόλου αυτό ήταν αισιόδοξος γιατί είχα μείνει έγκυος... Και τώρα σε λίγο καιρό θα κρατώ στην αγκαλιά μου το ζουζούνι μου...

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Και συνεχίζω...

Πήγα χθές στο γιατρό και είδαμε τον μικρό... Όλα καλά μου είπε, το βάρος του μέχρι στιγμής είναι 2230!!!! Μια χαρά πάει... Τώρα ραντεβού σε δυό εβδομάδες... Εμένα με εξέτασε και με βρήκε πολύ κρυωμένη και μου έδωσε αντιβίωση... Είναι η τρίτη εβδομάδα που είμαι άρρωστη και δεν μπορώ να συνέλθω... Την προηγούμενη εβδομάδα έκατσα σπίτι, αλλά τώρα είμαι στο γραφείο μέχρι την Παρασκευή και μετά έχω άδεια κυήσεως... Πήγα στο ΙΚΑ Ευόσμου, μια χαρά ο γιατρός εκεί μου έδωσε το χαρτί για την άδεια, χωρίς αντιρήσεις, ευγενέστατος... Άσε που με άκουγε να βήχω και μου πρότεινε να μου γραψει ανναρωτική άδεια... Αλλά αρνήθηκα γιατί έπρεπε να έρθω στο γραφείο για τις τελευταίες λεπτομέρειες... Αυτά τα νέα μου...

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...