Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κρισάκι μου, καλά είμαι. Έφαγα μια πίκρα πριν λίγο καιρό αλλά τώρα καλά!!! Μπαίνω συχνά και διαβάζω τα νέα σας και χαίρομαι πολύ που τελικά μπόρεσες να πας ταξιδάκι στο Λονδίνο, έστω και χωρίς τον αντρούλη σου και για μια μέρα... Θα πάτε και μαζί που θα πάει...!!! Χαιρομαι πολύ επίσης που είναι καλά τα ζουζούνια σου!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα!!!!!!!!

Σήμερα πρωινή-πρωινή! Δεν ξέρω αν είναι από την αγωνία, από την χαρά, σύμπτωμα εγκυμοσύνης αλλά έχω ξυπνήσει από τις 6 και είμαι στη δουλειά από τις 8 (κανονικά έρχομαι 9).....

Σας ευχαριστώ πολυ για τις ευχές σας αγαπούλες μου!

Κρισάκι, αυτό το "ΑΑΚΞΦΞΞΦδτΘΞξδγξαξχδηρ ικσγδθη" ήταν ακριβώς και η δική μου αντίδραση!!!!

Λενάκι μου γλυκό, φυσικά και σε θυμάμαι!!!!! Κοριτσάρα μου, όταν θελήσεις, εμείς είμαστε εδώ να σε ακούσουμε! Χαρηκα πολύ που μπήκες έστω και για λίγο!

ΜΟμενταρα, νομίζω πως ο γιατρός εννοώ όχι μόνο σαν επιστήμονας αλλά και σαν άνθρωπος, παίζει τεράστιο ρόλο! Είμαι σίγουρη ότι πλέον είστε στον σωστό δρόμο και αν και δύσκολος, αυτη τη φορά θα κόψετε το νήμα! Αλήθεια το πιστεύω!

Καστεράκι & Μπαμπιτσιακι πολλά γλυκά φιλιά!

JXFXp3.png

Και συνεχίζω.....

Ακόμα δεν το έχω συνηδειτοποιησει, ούτε κ ο Λάρος δηλαδή! Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι... Η πλάκα είναι ότι του έδειξα το τεστ και του είπα: Πες μου σε παρακαλώ τι βλέπεις στα παραθυράκια. Κοίταζε μια το τεστ, μια εμένα.... Μετά από το αρχικό σοκ που κράτησε κανα 2λεπτο, μου λέει: δηλαδή είσαι έγκυος;;;;;;; Δεν ξέρω, του λέω.... Δεν είμαι και σιγουρη!

Αφήστε σας λέω, είμαστε και οι 2 σαν εξωγηινοι....

Ακόμα δεν έχουμε πει σε κανέναν τίποτα βεβαια, είστε οι μόνες που το ξέρετε! Φοβάμαι να το πω, φοβάμαι ότι βλέπω όνειρο και θα ξυπνήσω...

Αντε, σταματάω τώρα!!! Φτανει, σας τα έπρηξα!

Σας αγαπώ πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!

JXFXp3.png

Καλημέραααααααα!

Aχ Λαράκι μπράβο και πάλι, το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων πήρατε.....

Κρισάκι έχεις δίκιο έχω πάψει να το σκέφτομαι.

Πού είσαι μμπαμπιτσάκι να δείς!

Φιλιά σε όλες!

Διαφημίσεις

Και ναι! Εγένετο η αποκάλυψη!!!

Το Λαράκι μας είναι έγκυος... τι καλά! όπως σας είπε το κοριτσάκι μας εγώ το ήξερα από προχθές το βράδυ γιατί την πήρα τηλέφωνο όταν συνειδητοποίησα ότι πέρασε η ημερομηνία που μας είχε πει χωρίς να μας ανακοινώσει κάτι δυσάρεστο και είπα μέσα μου.. δεν μπορεί.. είναι έγκυος!!! και την έπεισα να κάνει χοριακή!!!!

Τι ωραία τι καλά θα έχουμε και άλλα μωρά... έκανα και ρίμα!!

Είμαι τόσο μα τόσο μα τόσο χαρούμενη!

Λαρούκο ενημερωτικά τι νουμεράκι χοριακής είχες; για να καταλάβουμε αν είναι ένα ή δυο τα μπεμπέκια!

Φιλεναδίτσα μου σίγουρα θα σου ανηφορίσω και Θεσσαλονίκη κατά Φλεβάρη μεριά.. αν με θέλετε φυσικά!

Εγώ τίποτε καινούργιο.. ανυπομονώ να έρθει η Παρασκευή για να πάω στο χωριό μου..

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Και ναι! Εγένετο η αποκάλυψη!!!

Το Λαράκι μας είναι έγκυος... τι καλά! όπως σας είπε το κοριτσάκι μας εγώ το ήξερα από προχθές το βράδυ γιατί την πήρα τηλέφωνο όταν συνειδητοποίησα ότι πέρασε η ημερομηνία που μας είχε πει χωρίς να μας ανακοινώσει κάτι δυσάρεστο και είπα μέσα μου.. δεν μπορεί.. είναι έγκυος!!! και την έπεισα να κάνει χοριακή!!!!

Τι ωραία τι καλά θα έχουμε και άλλα μωρά... έκανα και ρίμα!!

Είμαι τόσο μα τόσο μα τόσο χαρούμενη!

Λαρούκο ενημερωτικά τι νουμεράκι χοριακής είχες; για να καταλάβουμε αν είναι ένα ή δυο τα μπεμπέκια!

Φιλεναδίτσα μου σίγουρα θα σου ανηφορίσω και Θεσσαλονίκη κατά Φλεβάρη μεριά.. αν με θέλετε φυσικά!

Εγώ τίποτε καινούργιο.. ανυπομονώ να έρθει η Παρασκευή για να πάω στο χωριό μου..

Σας φιλώ όλες!

Κοριτσάκι μου, η χοριακή ήταν 26 (εμένα μου φαίνεται χαμηλή, αλλά ο γιατρός δεν είπε τιποτα) Θα δούμε τι θα δείξει και η χοριακή της Παρασκευής..

Πάντως διδυμακια δεν είναι! χαχααχαχα!!!

JXFXp3.png

Κοριτσάκι μου, η χοριακή ήταν 26 (εμένα μου φαίνεται χαμηλή, αλλά ο γιατρός δεν είπε τιποτα) Θα δούμε τι θα δείξει και η χοριακή της Παρασκευής..

Ένα και καλό θέλουμε!!! Εν αναμονή της Παρασκευής λοιπόν! Φιλάκια στην κοιλίτσα!:lol:

L2qIp2.png

ΑΑΑΑΑΑΑΑααααααα!! θα τρελαθωωωω!!!!! λαρουκο μου κοριτσαραμου !!! Αχ θα γεννησω απο την χαρα μου!!! λαρουκακι μου εγκούλα μου!! ψυχουλα μου!! τελειο χριστουγεννιατικο δωρο!!! αχ και η μπεμπα κλωτσαει απο τη χαρα της!!! οσο για την χοριακή μη στεναχωριεσαι θα αναιβει!! παρε οπωσδηποτε utrogestan κα μη κουραζεσαι καθολου!! ακους ειναι πολυ σημαντικο τωρα που κανει τις διαιρεσεις το εμβρυακι σου!!

lJiup3.png

M1otp3.png

καστερακι μια μερα που ψωνιζα με ενημερωσαν για τη συναντηση και εκλεισα θεση, γινεται μια φορα τον μήνα, ήταν παραπολυ ωραια παντως να επιδιώξεις να πάς ρωτα εστω και τηλεφωνικά!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!! καλα δεν εχω καθολου καλο ταϊμιγκ ή που θα ειστε ολες μεσα και θα λειπω εγω, ή που θα μιλαω μόνη μου!! μπήκα να σας πω τα νεα απο τον γιατρό, η μπουμπουκα μου ειναι καλά αλλα δεν περνει και πολυ ευκολα κιλακια σε δυο βδομαδες πήρε 300 γρ. ειμαι 34 βδομάδα και το μωρακι μου ειναι μόλις 2 κιλά θα θέλαμε να ειναι 2200-2300 τωρα.. η μαμα τωρα εγώ δηλαδη.., εκανα μια εξεταση την γλυκοζηλιωμενη η οποια δειχνει τις τελευταιες 6 βδομαδες το μεσο όρο της γλυκοζης στο αιμα εμενα λοιπόν ήταν 5,8 με οριο το 6,1 και του γιατρου δεν του αρεσε καθολου οπότε κατι ελπιδες για φαϊ που ειχα πανε και αυτες μου τα κοψε ολα σαλατουλα και παλι σαλατουλα αντε και κανενα βραστο φαϊ χωρίς λάδι.. τέλειο το χριστουγεννιάτικο πιάτο μου!!! πεφτει πεινα σας λέω!!

και φυσικά με αυτη τη τροπή που πήρανε τα πραγματα αν φτασω 38 βδομαδα και δεν εχω γεννησει πάω για προκληση γιατι λεει λογο της ανοχής μου στη γλυκοζη τις δυο τελευταιες εβδομαδες θα παρουσιασει προβληματα το μωρακι μου, δεν ρωτησα τι δεν προκειται να φτασω για να δω!!

για να μη γεννησω λοιπόν τωρα που κανω ειδη συσπασουλες παιρνω μαγνησιο και μόλις μπω στον μήνα μου 4/1 και αφου με δει κοβω μαγνησιο και αρχιζω το τρελο περπατημα 5-8 χλμ. την μερα μου ζητησε χαχαχαχα!!! επισης ζητησε τρελο σεξ.. χαχαχαχα!!! και ολα αυτα για να γεννησω φυσιολογικα!!!

λοιπον αυτα τα νεακια μου!! δεν ξερω αν πρεπει να ανησυχω για κατι....

lJiup3.png

M1otp3.png

Μπαμπιτσάκι μου.. κοριτσάκι μου καλό..

Δεν πρέπει να ανησυχείς για τίποτε.. αφού ο γιατρός σου σε έχει υπό έλεγχο όλα θα πάνε τέλεια.. είμαι σίγουρη ότι η μπεμπούλα μας θα βγει τελικά μια χαρά στα κιλάκια της.. μοντελάκι από κούνια που λέμε..

Εγώ είμαι καλά. Αύριο κανόνισα να αλλάξω βάρδια στη δουλειά με μια συνάδελφο κι έτσι θα φύγουμε νωρίτερα για το χωριό.. τι καλά! Φιλάκια στην κοιλίτσα!

L2qIp2.png

Λοιπον καθομαι εδω με τον γιο κ μου λεει την γυναικα μου την θελω μοντελακι,σικατη ρε παιδι μου,αρα η μπαμπιτσιμπεμπα καλα κανει κ προσεχει τα κιλα της!!!κοριτσακι μου ξερεις οτι οι μετρησεις απο τον υπερηχο ειναι στο περιπου,που σημαινει οτι η μικρη μπορει να ειναι περισσοτερα η και λιγοτερα γραμμαρια αλλα μια χαρα την βλεπω εγω αλλωστε ειναι κ κοριτσακι κ ειναι πιο αδυνατουλικα απο αντιστοιχης ηλικιας αγορακι!!!να μου την φιλησεις κ κανε λιγη υπομονη με την διατροφη,οπου να ναι θα την εχεις αγκαλια σου κ θα τρως οτι θες!!!

Δομνινακι καλα να περασεις στο χωριο σου ματια μου!;

Λαρακι αυριο περιμενουμε τγν νεα χοριακουλα,μη μας ξεχασεις!!κ το νουμερο μου φαινεται μια χαρα εμενα!!!ολα μια χαρα μου φαινονται απο τοτε που μας εστειλες εκεινο το υπεροχο μηνυμα!!!να προσεχεις,ακους;;;;

Φιλακια στο συμπεθερινι μου κ στα αλλα κορτσοπουλακια μου!!!!!!!;

fUCCp2.png

svjYp2.png

babitsaki μην στεναχωριέσαι έτσι ήταν και η μικρή ανηψιά μου και τελικα γεννήθηκε 2850, μικρούλα μεν αλλά υγιέστατη και τώρα έχει κάτι μπουτάκια.....όσο για το φαί υπομονή κράτα όρεξη για αργότερα, θα τα τσακίζεις όλα μαζί........

Δομνίνα πόσο σε ζηλεύω που θα πάτε ταξιδάκι.......να περάσετε τέλεια!

Λαράκι πού είσαι κορίτσι μου να μας ενημερώσεις?

μομεντακι που χάθηκες?

κρισακι πολλά φιλιά σε σένα και στα αντράκαι σου!

Να 'μαι κι εγώ!

Από timing καλά πάμε!!! χαχαχαχα!!!

Μπαμπιτσιακι, κάτι δεν έχω καταλάβει με την γλυκόζη... Εσύ είσαι κάτω από το όριο ε;; Οπότε γιατί πρέπει να προσέχεις τόσο πολύ; Κάτι χάνω.... Μην ανησυχεις για την μπεμπουλα, όλα θα πάνε μια χαρά! Όσο για τα 5-8χλμ.... σαν πολλά δεν είναι;;; Για μαραθωνοδρόμος θα κανεις προπόνηση; :-)

Καστεράκι μου, κι εσένα ο μπέμπης αφου το λεει ο γιατρός είναι σουπερ! Βεβαια καταλαβαίνω την ανησυχία σου αλλά αφου ο γιατρός δεν ανησυχει, τότε όλα καλά!

Κρισάκι, δίνουν και παραγγελιές οι γιοι; Από τωρα;;;; Τσ, τσ, τσ.... μιλάμε για εκπαίδευση, όχι αστεία! χαχαχα!!!

Δομνινακι μου, αν δε σε προλάβω αύριο, καλό δρόμο να έχετε και να περάσετε ΤΕΛΕΙΑ!! Κάνε και μια βόλτα στο Πήλιο για μένα και πιάσε λίγο χιόνι... εεεε;;;;

Μομεντακι, πού είσαι καλό μου;

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...