Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

χαχαχα!!δεν πειραζει λαρα μου τι να κανουμε τραβαμε οοοολα αυτα να μην εχουμε και νευρα!!!και γω λεω οτι μπαινω σαν τις γιαγιαδες!!!χαχαχα!!!εχω διαβασει οτι η ενδομητριωση θελει ζεστα και οταν κανω ηλιοθεραπεια πραγματικα ανακουφιζομαι!!!οποτε μπορει να κρυωνουμε και γι αυτο...:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σε όλα τα κοριτσάκια μου..

Ξέρω, ξέρω μου βάλατε απουσία που δεν εμφανίστηκα μέχρι τώρα αλλά σήμερα στη δουλειά η κατάσταση ήταν το κάτι άλλο... Χαμός... Από τις 11 το πρωί που ήρθα μόλις τώρα μπορώ να πω ότι ξελάσκαρα λιγουλάκι κι έτσι μπήκα να διαβάσω τα νέα σας και να σας γράψω και τα δικά μου...

Ιόλη μου, θέλω ακόμα μια φορά να σε ευχαριστήσω που μου σύστησες αυτό τον καταπληκτικό γιατρό.. Όπως σας είπα και χθες με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι βγήκαν τα αποτελέσματα... Πήγα το απόγευμα λοιπόν από το ιατρείο του για να τα συζητήσουμε..

Λοιπόν, δεν πάσχω τελικά από αιμορραγικό σύνδρομο.. Πάσχω από αντιφωσφολιπιδικό σύνδρομο (πρώτη φορά το άκουγα) το οποίο ευθύνεται για αποβολές πρώτου τριμήνου και παλίνδρομες κυήσεις (άκουσον, άκουσον)... Δεν θα μπορούσα να το ξέρω από πριν παρά μόνο εάν είχα κάνει τις ειδικές εξετάσεις που έκανα τώρα... Θρομβοφιλία πάντως για μία ακόμη φορά αποδείχθηκε ότι δεν έχω..

Για να το αντιμετωπίσουμε αυτό το σύνδρομο, το οποίο είναι υπεύθυνο για τη δημιουργία ακατάλληλου περιβάλλοντος στη μήτρα σε περίοδο εγκυμοσύνης καθώς επίσης και για τη δημιουργία μικροσκοπικών θρόμβων στον πλακούντα και στο έμβρυο πρέπει: α) να παίρνω σαλοσπίρ από τώρα και μέχρι όποτε... β) δύο μέρες πριν την ωοληψία θα πρέπει να κάνω μια θεραπεία με ανοσοκαταστολείς στο ιατρείο του και σε περίπτωση θετικού τεστ κυήσεως να την επαναλάβω μια φορά ακόμα.. Αυτή η θεραπεία καταστέλλει τα αντισώματα αυτά και δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες και γ) να κάνω ενέσεις ηπαρίνης τουλάχιστον για το α' τρίμηνο.. Μετά φυσικά εάν όλα εξελίσσονται ομαλά θα είμαι υπό παρακολούθηση..

Τι μαθαίνει ο άνθρωπος... Ρε κορίτσια μου έφυγε ένα βάρος... Εντάξει, εγώ ευθύνομαι γι' αυτό αλλά που να το ξέρω; τουλάχιστον δεν ευθύνεται 100% το κακό dna του συζύγου που ελπίζω με τα καινούργια αποτελέσματα να έχει διορθωθεί και αυτό..

Πάντως είναι γεγονός πως ότι φοβάσαι το λούζεσαι μιας και εγώ φοβάμαι τις ενέσεις.. αλλά για το μωρό μου θα κάνω ότι πρέπει..

Κορίτσια αισθάνομαι πολύ αισιόδοξη...

Kriskris μου καλή αρχή κοριτσάκι μου... και καλή επιτυχία..

Μομεντάκι 28 και σήμερα!

L2qIp2.png

Αντιφωσφολιπιδικό σύνδρομο ; Δομνινάκι μου δεν φτάνει που ήξερες τόσα πολλά τώρα εμπουλιτστήκαν περαιτέρω οι γνώσεις σου...Τι είναι αυτό κοπέλα μου πάλι; Πρώτη φορά το ακούω...Χμ...είναι πολύ καλό το ότι βρήκατε πια τι ήταν το πρόβλημα οπότε τώρα πια...βουρ για μπεμπέ σε....28 μέρες!!!!!:D Και αυτή τη φορά κΑΙ θα το τσακώσουμε ΚΑΙ θα το κρατήσουμε το μπεμπέ!!!!:D:D:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Απα πα καλε δεν προλαβαινω τισ εξελιξεις σας τι ναι αυτο το πραγμα, συγνωμη κοριτσακια μου που εχω καιρο να μπώ αλλα στη δουλεια γινετε ενας χαμος και στο σπιτι δεν προλαβαινω να πιασω το lapitopi το χει παραμασχαλα ο μπαμπιτσιος καταρχην laroukoοοοοοοοοοοο επιτέλους!!!!!!!!!!!!! γιουπι!!!! εμένα η πρωτη περιοδος δεν με πονεσε καθόλου και ελεγα α ωραια ετσι θα ναι απο δω και περα τελικά η δευτερη τωρα δηλαδή πονουσα 1 μερα πριν μου έρθει και τρεις μερες μετα και πολυ αιμα!!

lJiup3.png

M1otp3.png

krisouko μου ειμαι σσσσσσίγουρη οτι θα πάνε όλα καλά και σε λίγο καιρό θα πίνουμε νεκταρ στον όλυμπο, θα χαϊδευουμε τισ κοιλιεσ μας και θα λέμε.... θυμασαι που φοβοσουνα και αγχονόσουν ... και θα γελάμε!!! γέλα απο τώρα εσύ γέλα κυρία μου γέλα πρεπει να είσαι χαρουμενη γιατι οτι κάνεις το κάνεις για το παιδάκι σου νοερά. και την μέρα που θε σα φιλάει γλυκα στο μάγουλο θα ειναι γιατι έκανες τα ΠΑΝΤΑ για να το φέρεισ στον κοσμο. και θα εισαι περυφανη γιαυτο. εγω ειμαι περιφανη κορίτσια για σας που είστε σ΄αυτη την διαδικάσια πέρνω δύναμη απο σας, σας θαυμάζω.... φιλακια κοριτσάρες μου!!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Δομνίνα αν καταλαβα καλα ειναι σαν κατι που ειχε μια γνωστη μου που εκανε συνεχεια αποβολες γιατι δεν εστελνε αιμα στο εμβρυο και το εχανε...αν δεν κανω λαθος βεβαια οσον αφορα την δικη σου περιπτωση γιατι και η κοπελα μου τα ειπε πολυ απλα...και εκεινη επαιρνε χαπια και ενεσεις για ενα διαστημα και τωρα εχει ενα κοριτσαρο αλλο πραγμα!!!:D:D:D ενταξει δεν εχω προβλημα να με ποναει λιγο η κοιλια αλλα να μη μου προκαλλει προβληματα στο εντερο και να μη με κραταει μεσα...αυτο θελω...να παιρνω ενα παυσιπονο και να περναει οχι να εχω λιποθυμιες!!εσεις κοριτσια ειχατε προβλημα στο εντερο απ την ενδομητριωση???εμενα οι εστιες ηταν και διπλα σ'αυτο και πονουσε πολυ!!

Καλημέρα στις θεες!!!

Δομνινα μου, .....??????? Τι είναι πάλι αυτό;; Ουτε να το διαβάσω δεν μπορούσα! Τουλάχιστον το εντοπίσατε και το ακόμα καλύτερο είναι οτι μπορείτε να το αντιμετωπισετε!!! Ετοιμάσου λοιπόν κοριτσαρα μου σε λίγους μήνες να κρατήσεις στην αγκαλιά σου ένα κουκλί σαν τη μαμά του!! (ενα, δυο, τρια... :-)

Μικρολού, εγώ ειχα μόνο μια κύστη στην ωοθήκη που αφαιρεθηκε και πολύ-πολύ μικρές εστίες κάπου στην κοιλια που μου τις "εκαψε" με το λειζερ. Τουλάχιστον ετσι μου ειπε κ ετσι ειδα κι εγω στο dvd της λαπαροσκόπησης δηλαδη. Κουκλιτσα μου, ναι, πρέπει να αποφευγουμε γενικά τα πολύ κρυα νερα. Εγω φαντάσου ότι αν πριν την περιοδο τυχαινε να κατσω κάτω στα πλακάκια, όταν μου ερχόταν σερνομουν σαν το σκουληκι από τους πονους... (ωραια περιγραφή πρωι-πρωι! χαχαχαχαχα!!!)

Babitsiaaaaaaaa!!!!!! Αντε βρε κοριτσακι μας έλειψες!!! Ναι, επιτέλους αδιαθετησα! Από χτες βεβαια εχω πολύ αίμα (οχι σαν την πρωτη μερα που ειχα σταγονες) αλλά δε με νοιαζει! Ακόμα και να ποναγα δε θα με ενοιαζε! Αρκεί που μου ηρθε περίοδος! Ε τωρα, αν πονάω και λίγο θα το παλέψω... γενικά αντέχω τον πόνο. Αντε βαλε φωτοοοοοοο!!!

JXFXp3.png

Καλημέρα στον Όλυμπο και στους γύρω ταπεινούς λόφους!!!!!:D

Βαβιτσιάκι θα γίνουμε φίλες στο φατσοβιβλίο ε!!!!Μπράβο!Σε παρασύραμε κι έγινες κι εσύ μέλος ε!!!!:D Αν θες βοήθεια με τη φωτογραφία πες μου...Είμαι ειδική στις...μακρινές!!!! χαχαχαχαχα (θα καταλάβεις όταν δεις τη δική μου)

Λάρα κι εσύ πρωινή ε;

Θα πάω υπεραγορά σε λίγο...άντε...ετοιμάστε τη λίστα με τα ψώνια και δώστε μου την να σας φέρω ό,τι χρειάζεστε!!!! Αυτή τη φορά σκέφτομαι να πιάσω κι άλλα πράματα εκτός από νέκταρ και αμβροσία!!!! Δεν υπάρχει πρόβλημα δεν είναι;:tongue:

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημέρα στον Όλυμπο και στους γύρω ταπεινούς λόφους!!!!!:D

Βαβιτσιάκι θα γίνουμε φίλες στο φατσοβιβλίο ε!!!!Μπράβο!Σε παρασύραμε κι έγινες κι εσύ μέλος ε!!!!:D Αν θες βοήθεια με τη φωτογραφία πες μου...Είμαι ειδική στις...μακρινές!!!! χαχαχαχαχα (θα καταλάβεις όταν δεις τη δική μου)

Λάρα κι εσύ πρωινή ε;

Θα πάω υπεραγορά σε λίγο...άντε...ετοιμάστε τη λίστα με τα ψώνια και δώστε μου την να σας φέρω ό,τι χρειάζεστε!!!! Αυτή τη φορά σκέφτομαι να πιάσω κι άλλα πράματα εκτός από νέκταρ και αμβροσία!!!! Δεν υπάρχει πρόβλημα δεν είναι;:tongue:

Καλώς την!!! Πρωινή, βραδινή... εγω πάω με τις βάρδιες του λαρου..!!! Καλά εεεε;; Και το babitsiaki ΚΟΥΚΛΑ ξανθούλα!

Ναι, μωρε, όλο νεκταρ και αμβροσία βαρεθηκαμε! Ας αλλάξουμε και λίγο!

babitsia, εχω και κότερο, πάμε μια βόλτα; :-D:grin: Ειπα να κάνω σχόλιο στην φωτο αλλα μετα σκεφτηκα ότι μπορεί να μην ηθελες, οπότε το κάνω εδω!

Κι εσυ μομεντακι κυρία μου, κανόνισε να βάλεις καμια πιο κοντινή από την όμορφη φατσούλα σου που πηγες κ μου έβαλες φωτο τραβηγμένη από 10 χιλιομετρα μακρια!

Κοριτσαρες μου, πάω να κάνω γενική το σπιτι γιατι θα έχω και φιλοξενουμενους σήμερα (Κάνουν οι θεες γενική;; :rolleyes: Τελος παντων, το προσπερνάω). Μάλλον δε θα μπορεσω να μπω το σ/κ οπότε θα τα πούμε από Δευτέρα! Καλά να περάσετεεεεεεεε!!!!!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Καλέ...τι τις έχουμε τις νύφες και τις μούσες να κωλοβαράνε; Αυτές θα κα΄νουν τη γενική!!!! Εμείς οι θεές καθόμαστε και κανουμε μανικιούρ και πεντικιούρ όλη την ώρα με νέκταρ μανικιούρ!!!! Τσ τσ τσ!!!!:tongue:

Βαβιτσιάκι σου έστειλα αίτημα φιλίας!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

καλε,καλε...δεν σας προλαβαινω!!!!μπηκα κ πνιγηκα απο τις πληροφοριες!!!!!

ενταξει με την ενεσουλα κοριτσαρες μου,ολα καλα!ειχαμε ενα ατυχημα κατα την διαδικασια μιξης των δυο φιαλιδιων,αλλα τωρα,ο,τι εγινε εγινε!!!!!!ελπιζω να πανε ολα καλα..ελπιζω το σωματακι μου μην βγαλει φωνη κ αρχιζει να με βριζει που το εχω τρελλανει,μια με τις αρβεκαπ να κοιμαται κ μια με τις gonal να παραγει αβερτα ωαρια..το λυπαμαι λιγο,αλλα ας οψεται το μπεμπε!!δευτερα παω για οιστρ. κ υπερηχο,θα σας εχω νεα μετα!!

δομνινακι τι να πω κοριτσαρα μου..οντως οι γνωσεις σου οσο πανε γινονται πιο εξειδικευμενες..δεν νιωθεις πολλες φορες την αναγκη να μπορουσες να μεινεις στην αγνοια?μας εχουν ξεκανει πια αυτοι οι γιτροι..ολο κατι βρισκουν,παντα!!!στην περιπτωση σου βεβαια κοριτσαρα μου,πρεπει να τον ευχαριστεις τον γιατρο σου,σε φερνει πιο κοντα,κολλητα θα ελεγα στην αποκτηση του μπεμπε..το οποιο αυτην την φορα θα ερθει για να μεινει,ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΒΑΖΩ!!!!!

babitsiaki,μικρολου κ λαρα μου,καλα μου φιλαρακια...αφηστε τα μπανια κ πιαστε την ξαπλωστρα για ηλιοθεραπεια,οχι τιποτα αλλο,να εχουμε το κεφαλι μας ηρεμο κι εμεις..εκτος την μικρη,οι αλλες τωρα εχετε δουλειες!!δουλειες με φουντες!!!!!ερωτοδουλειες..χαχαχαχαχχαλαρα μου γιατι καθαριζεις τζιερι μου?ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ Κ ΤΑ ΛΕΡΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΟΧΙ ΠΡΙΝ!!!HELLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!

συμπεθερακι σε αφησα τελευταιο..καταρχην δεν σου μιλαω..σε ρωτησα αν κανει μελανιες οι κοιλιτσα απο τις ενεσεις..εσυ ομως το μυαλο σου στα ψωνια..α δεν θα περασουμε καλα στο συμπεθερικο μας..................ποτε περιμενεις καρακαιδονα μου την περιοδο?αντε διοτι εχουμε κ μια κοινη διαδρομη να ακολουθησουμε.....

fUCCp2.png

svjYp2.png

καλε κοριτσια..μαλλον κοριτσια της εξωσωματικης...τις βλαστοκυστες τις ξερετε?γιατι δεν την κανουν αυτην την διαδικασια απο την αρχη,παρα αν εχεις πολλα αρνητικα αποτελεσματα?αφου απο οσα ακουω κ διαβαζω εχει πιο καλα ποσοστα στην εμφυτευση...λεω να την ζητησω..φοβαμαι μην μου την πουν...δεν ξερω,απλα εφοσον μπορεις να κανεις κατι τοις καλυτερο για να εχεις επιτυχια,γιατι να μην το κανεις???δομνιναααααααααααααααααακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι???ουουυυυυυυυυυυυυυυυ???

fUCCp2.png

svjYp2.png

Καλημέρα σε όλα τα όμορφα κοριτσάκια! Τι μου κάνετε; δουλειές διαβάζω, μπάνια διαβάζω, βαρεμάρες διαβάζω.. όλα τα καλά έχει η παρεϊτσα μας... Δεν πειράζει, εμείς να είμαστε καλά και όλα θα γίνουν..

Kriskris μου οι βλαστοκύστες είναι έμβρυα 5 ή 6 ημερών.. Δεν προχωράνε όμως όλα τα ωάρια σε βλαστοκύστες παρά μόνο όσα είναι αρίστης ή πολύ καλής ποιότητας. Πολλοί γιατροί δεν διακινδυνεύουν να αφήσουν τα γονιμοποιημένα ωάρια να φτάσουν στο στάδιο των βλαστοκύστεων για να στα βάλουν, ειδικά αν τα γονιμοποιημένα είναι πολύ λίγα.

Ότι έχουν ίσως κάποιες περισσότερες πιθανότητες οι βλαστοκύστες να εξελιχθούν τις έχουν αλλά και τα έμβρυα δύο ή τριών ημερών έχουν πάρα πολλές πιθανότητες και αυτά..

Ο γιατρός σου κοπέλα μου είναι ο μόνος που θα αποφασίσει για το αν θα τα αφήσει να γίνουν βλαστοκύστες ή όχι.. Αυτοί ξέρουν καλύτερα..

Κοριτσάκια ναι, αισθάνομαι πολύ καλύτερα που βρήκα τι έχω και που το σημαντικότερο; αντιμετωπίζεται... Έτσι την επόμενη φορά θα πάω με άλλον αέρα..

Πάντως είναι γεγονός.. η άγνοια στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο καλύτερος σύμβουλος.. Όσο περισσότερα γνωρίζει κανείς τόσο περισσότερο άγχος και αγωνία έχει. Τι να κάνουμε όμως, προκειμένου να αποκτήσουμε το μωρό μας θα κάνουμε και υπομονή και ότι πουν οι γιατροί!

L2qIp2.png

γεια σας κοριτσια τι κανετε???εγω σημερα εχω τις μαυρες μου:( ποναω παρα πολυ,λες και κανουν συσπασεις οι ωοθηκες μου...μου φερνουν και πονο στο εντερο...αχχχχ...προσπαθω να μη το σκεφτομαι ομως οταν εισαι διπλωμενη στο κρεβατι και η παρεα σου ειναι για μπανιο το σκεφτεσαι και με το παραπανω...σε ολη τη θεραπεια τις μερες που θα ειχα ωορρηξια,γονιμες μερες,περιοδο κτλ ειχα πονους και κολικους...ξαφνικα με επιασαν παλι πονοι και απ τα υγρα του κολπου καταλαβα οτι ειμαι στις γονιμες μερες τωρα...αυτα δεν θα επρεπε να ειχαν σταματησει αν ειχα θεραπευτει??ειμαι τοοοοοοσο απογοητευμενη...:(:(:(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...