Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Να σας πω και τα δικά μου νεάκια...ελπίζω να έχετε αντοχές να με διαβάσετε...

Επιστρέψαμε πριν λίγο από τον καινούριο γυναικολόγο! Και φυσικά ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου...

Λοιπόν ο νέος γιατρός ήτανε πολύ "ήσυχος" και σοβαρός! Καμία σχέση με τον προηγούμενο μας που ήτανε πέρα για πέρα φιλικός και ομιλιτικότατος!

Του παραθέσαμε όλο μας το ιστορικό...Εγραφε για μισή ώρα ο άνθρωπος! Ε είμαστε άνθρωποι με εμπειρίες στραβομάρα μας!!!;)

Σχολίασε ένα δυο πράγματα ως προς τα πρωτόκολλα που ακολουθήσαμε που ο ίδιος θα έκανε διαφορετικά...Τώρα αν έχει δίκιο ή όχι δεν ξέρω...Οπως και να χει θεωρεί σαν σημαντικότερο ανασταλτικό παράγοντα στις προσπάθειες μας την ενδομητρίωση η οποία λέει έστω και να καθαριστεί με λαπαροσκόπηση εντούτοις επηρεάζει τα πάντα: τον αριθμό των ωαρίων, την ποιότητα τους, την εμφύτευση, την έκβαση της εγκυμοσύνης κλπ...Δεν υπάρχει κάτι που να μπορούμε να κάνουμε γι αυτό πέρα από το να προσπαθούμε!

Επίσης είπε πως το ότι έχω συχνές κύστεις είναι ένα φαινόμενο που εμφανίζεται σε γυναίκες με ενδομητρίωση ...μας ειπε και το όνομά του κάτι μδκάφι ξδ΄φάφμδσ΄φι α (ναι δεν κατάλαβα τίποτα σε αυτο το σημείο χαχαχα)....Και σαφώς δεν είναι από το άγχος και ψυχολογικούς λόγους!

Στον υπερήχο είδε ένα ωραιότατο ωάριο έτοιμο για ωορρηξία..και τέλειο ενδομήτριο! Αλλά μου είπε πως θέλει να δει αν μπορώ να κάνω μόνη μου ωορρηξία και αν λειτουργεί κανονικά ο κύκλος μου οπότε θα ξαναπάω την Παρασκευή το πρωί να δούμε την έκβαση του κύκλου αυτού! Καλό μου ακούστηκε αυτό...

Επίσης είπε πως δεν είδε κανένα ινωμύωμα και πως δεν υπάρχει λόγος να δώσω λεφτά για υστεροσκόπηση αφού δεν υπάρχει καμία ένδειξη για πρόβλημα στο χωρο της μήτρας...ούτε εγχείρηση έκανα ποτέ που να την επηρεάσει....ούτε ινομύωμα ή πολύποδα είχα ποτέ...ενδομήτριο καλό....και πάντα είχα...οπότε αχρείαστο για την ώρα!

Σημαντικό όμως είναι να κάνω ξανά υστεροσαλπιγγογραφία για να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο ύπαρξης υδροσάλπιγγων ...Ο προηγούμενος γιατρός έλεγε αποκλείεται να έχω...χωρίς να ξέρω το γιατί...Αυτός λέει πως πρέπει να το ελέγχξουμε αυτό και αν μην κακό έχω πρέπει να αφαιρεθούν με λαπαροσκόπηση γιατί εξωσωματική με υδροσάλπιγγες δενκάνει! Αχ μακάρι να μην έχω κάτι τέτοιο! Τα δύο χρόνια που πέρασαν από την προηγούμενη σαλπιγγογραφία και λαπαροσκόπηση είναι αρκετό χρονικό διάστημα που μας οδηγεί στο ότι πρέπει να το ξανακοιτάξουμε λιγάκι...Λογικό μου ακούστηκε αυτό...

Επίσης λόγω ενδομητρίωης υποστηρίζει το μακρύ πρωτόκολλο και όχι το βραχύ γιατί η καταστολη΄είναι αναγκαία!

Χμ...επίσης μου είπε πως η μια μου ωοηθήκη φαίνεται να μην λειτουργεί πολύ καλά και αυτό είναι λογικό επειδή η κύστη ενδομητρίωσης που είχα ήτανε στη συγκεκριμένη ωοηθήκη και λόγω επέμβασης έχει επηρεαστεί!

Το κορυφαίο όμως ήτανε πως είδε τον τράχηλο μου που είναι λοξός..με κλίση 90 μοιρών...και είναι φανερό μου λέει πως η εμβρυομεταφορά θα είναι επώδυνη οπότε η ύπνωση επιβάλλεται για να μην επηρεάζομοι ούτε εγώ αλλά ούτε και τα έμβρυα...Τώρα γιατί ο πρηγούμενος δεν το είχε δει από τον υπερήχο αυτό και στην πρώτη μου εμβρυομεταφορά έκλαιγα και πόναγα κι αυτός είχε θυμώσει:rolleyes: δεν ξέρω...

Αυτά! Μου είπε πως αν ο κύκλος μου είναι κανονικος και ο επόμενος τότε θα πάμε σε σαλπιγγογραφία τον επόμενο μήνα και αφού είναι δεκτός και ο εμβρυολόγος τοτε μπορούμε να ξεκινήσουμε όταν οι συνθήκες είναι ευνοϊκές!

Ουφ...περιμένω γνώμες!

Πρώτη φορά πάμε τόσο αργά και μελετημένα...και νομίζω είναι καλύτερα από πριν...ή τουλάχιστον έτσι νιώθω...

Τι λέτε εσείς;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας γεια σας κοριτσακι μου!!! τι κανετε δεν ειχα 2 μερες τωρα το ιντερνετ σερνόταν και δεν μπορουσα να μπω. λοιπον θα αρχισω απο τα τελευταια νεα!!

μομεντακι μου, ο γιατρος αυτος μου φαινεται καλητερος ισως γιατι μας ειπε διαφορετικά πραγματα που δεν ειχατε ξανακουσει σεν ξερω, οπως και να χει ομως φαινεται να σε προσεχει και αυτο ειναι το καλητερο!! θα το δεις στην πορεια,

καστερακι περναει ο καιρος!!! μα δεν θυμαμαι τι ποσοστα μου δωσε για συνδρομο, δεν θυμαμαι καν αν αναφερθηκε!! μην ανησυχεις παντως αφου το ειπε ο ειδικος!!

δομνινακι μου χαλάλι τα λεφτα στα ταξιδια!! να πατε τωρα που μπορειτε γιατι αν ερθει και κανενα μωρακι δεν θα προλαβαινεται!!!

χριστινακι τελειωσες με τα ψωνια!!, λαρακι πες μας κανενα νεακι!! κρισακι που εισαι δεν προλαβαινεις τα χριστουγεννιατικα χωρια??

εγω ειμαι σπιτι κανω δουλιτσες γενικα, σημερα σηδερωσα τα ρουχαλακια της μπεμπουκας μου, σημερα το απογευμα εχω ραντεβου στα πρεναταλ με την μαια τους και αυριο θα παμε στο γιατρο, γενικα δεν υπαρχει μερα που να μην εχω τι να κανω και γενικα δεν μπορω να πω οτι ξεκουραζομαι.. αυτα τα νεακια μου!!

lJiup3.png

M1otp3.png

momentaki syper μου φαίνεται ο νέος γιατρός, προχωράει πιο αργά και αυτό δείχνει περισσότερη υπευθυνότητα νομίζω, μ'αρέσει που τα κοιταξε όλα λεπτομερέστατα και πιστεύω ότι σου παέι περισσότερο και εσύ δεν θέλεις βιαστικές κινήσεις, καλύτερα να αργήσεις λίγο παραπάνω αλλά να φτάσεις στο στόχο σου, που θα φτάσεις είμαι σίγουρη......

σήμερα από την ώρα που ξύπνησα μ'έτρωγε αυτό με το κομβίο(ηχογενείες εστίες) και αφού το έψαξα στο ιντερνετ ξαναπήρα το γιατρό μου ο οποίος με καθυσήχασε ακόμη περισσότερο:μου είπε πως είναι πολύ συχνό φαινόμενο και ότι απο μόνο του δεν αποτελεί ένδειξη για το σύνδρομο, δηλαδη θα πρέπει να υπάρχουν και άλλα ευρήματα στη β'επιπέδου (προβλημα π.χ. σε νεφρά, νωτιαίο μυελό κ.α.) καθώς και αυξημένα ποσοστά στην αυχενική και στις αιματλογικές. Η δικη μου αυχενική ήταν πολύ καλή όπως και το τριπλό τεστ Α.Ρώτησα αν πρέπει να κάνω υπέρηχο καρδιάς και μου είπε πως δεν υπάρχει κανένας λόγος και οτι κατά την διάρκεια τησ κύησης θα εξαφανίστει και άν όχι τότε τις πρώτες μέρες της γέννησής του.Το είδε και αυτός μου είπε στον τελευταίο υπέρηχο που μου έκανε αλλά δε δίνει σημασία.Αυτά......ουφ τώρα μπορώ να πώ πως ηρέμησα.

Συγνώμη αν σας ζάλισα......

Διαφημίσεις

σήμερα από την ώρα που ξύπνησα μ'έτρωγε αυτό με το κομβίο(ηχογενείες εστίες) και αφού το έψαξα στο ιντερνετ ξαναπήρα το γιατρό μου ο οποίος με καθυσήχασε ακόμη περισσότερο:μου είπε πως είναι πολύ συχνό φαινόμενο και ότι απο μόνο του δεν αποτελεί ένδειξη για το σύνδρομο, δηλαδη θα πρέπει να υπάρχουν και άλλα ευρήματα στη β'επιπέδου (προβλημα π.χ. σε νεφρά, νωτιαίο μυελό κ.α.) καθώς και αυξημένα ποσοστά στην αυχενική και στις αιματλογικές. Η δικη μου αυχενική ήταν πολύ καλή όπως και το τριπλό τεστ Α.Ρώτησα αν πρέπει να κάνω υπέρηχο καρδιάς και μου είπε πως δεν υπάρχει κανένας λόγος και οτι κατά την διάρκεια τησ κύησης θα εξαφανίστει και άν όχι τότε τις πρώτες μέρες της γέννησής του.Το είδε και αυτός μου είπε στον τελευταίο υπέρηχο που μου έκανε αλλά δε δίνει σημασία.Αυτά......ουφ τώρα μπορώ να πώ πως ηρέμησα.

Συγνώμη αν σας ζάλισα......

Είχαμε και εμείς την συγκεκριμένη ένδειξη χρωμοσωμικής ανωμαλίας στην β'επιπέδου και αν θέλεις το πιστεύεις ο γιατρός μου ούτε μου το ανέφερε ως πρόβλημα μόνο από το κέντρο μου το είπαν ως όφειλαν στο τέλος της εξέτασης και το σημείωσαν και στα χαρτιά που πήραμε.Και εγώ τα χασα με το που το άκουσα αλλά ο γιατρός μου και ο άνθρωπος στο κέντρο φυσικά με καθησύχασαν γιατί όλα ήταν σούπερ και δεν θα έπρεπε να με επηρεάσει μια τέτοια ανακοίνωση:-) συμβαίνει σε αρκετές περιπτώσεις μία απ'αυτές είμαι και εγώ ηρέμησε όλα καλά θα είναι :D

Είχαμε και εμείς την συγκεκριμένη ένδειξη χρωμοσωμικής ανωμαλίας στην β'επιπέδου και αν θέλεις το πιστεύεις ο γιατρός μου ούτε μου το ανέφερε ως πρόβλημα μόνο από το κέντρο μου το είπαν ως όφειλαν στο τέλος της εξέτασης και το σημείωσαν και στα χαρτιά που πήραμε.Και εγώ τα χασα με το που το άκουσα αλλά ο γιατρός μου και ο άνθρωπος στο κέντρο φυσικά με καθησύχασαν γιατί όλα ήταν σούπερ και δεν θα έπρεπε να με επηρεάσει μια τέτοια ανακοίνωση:-) συμβαίνει σε αρκετές περιπτώσεις μία απ'αυτές είμαι και εγώ ηρέμησε όλα καλά θα είναι :D

Ανθή σ'έυχαριστώ πολύ που μπήκες στον κόπο να μου γραψεις, πολύ καθυσηχιστικά αυτά που εγραψες.Ούτε σ'εμένα το είπε ο γιατρός μου γιατί όπως είπες και εσύ δεν το θεώρησε πρόβλημα.Ευχαριστώ και πάλι!

Καλησπερα στα κορίτσια μου!

Τι κάνετε τσουπρίτσες;

Μομεντάκι, πολύ υπευθυνα και φυσιολογικά μου ακούγονται όλα αυτα και νομίζω ότι η σοβαρότητα του γιατρού ειναι αυτό που χρειάζεστε. Αυτό με τη σαλπιγγογραφία που πρέπει να την ξανακάνεις πάντως βρε παιδάκι μου..... Το σκέφτομαι και μου σηκώνεται η τρίχα.... Τέλος πάντων, όλα για καλό. Αντε, καλό ξεκίνημα!

Καστεράκι, όλα τέλεια λοιπόν με τον μπεμπη εεεε;;;; Αντε, πάντα τέτοια!!!

Μπαμπιτσιάκι, όλο δουλίτσες μου εισαι! Έχω και εγώ κάτι ρουχα για σιδέρωμα.... θες να πεταχτείς μια βόλτα να μου τα σιδερώσεις;;;; χαχαχαχαχαχα!!!!!!

Κρισάκι μου, πολλά φιλάκια! Πώς ήταν το Λονδίνο;

JXFXp3.png

Και συνεχίζω......

Λοιπόν....εεεεε.... πώς να το πω;;;;; Το Δομνινάκι μας το ξέρει..... Ε, αντε.... το λέω...

ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πέσατε ξερές;;;;;; Εγώ να δείτε όταν είδα το τεστ. Νόμιζα ότι το έκαναν τα ματακια μου από τη λαχτάρα μου!!!!! (Είναι που θα περίμενα μέχρι τα Χριστούγεννα αλλά βλέπετε κάτι με ετρωγε...)

Έκανα και χοριακή σήμερα και το επιβεβαιώσαμε.. Μου είπε ο γιατρός να κάνω ακομη μια την Παρασκευή και καλώς εχόντων των πραγματων, θα παω στις 28 του μήνα να με δει κ από κοντά. Προς το παρόν μου είπε να πάρω Filicine & Utrogestan.

Βρε κορίτσια, δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω.... Μου φαίνεται απιστευτο. Και να σκεφτείτε ότι τη σπερματέγχυση την κάναμε για "πλάκα"! Νιώθω σαν το θαυμα των Χριστουγεννων!!!

Αυτα τα συγκλονιστικά νέα από 'μένα! Θα σταματήσω εδώ γιατί μπορω να γράφω με τις ώρες.....

Σας ευχαριστώ ΤΟΟΟΟΟΣΟΟΟΟΟΟΟ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ που ήσασταν, είστε κ ξερω ότι θα είστε δίπλα μου!!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!

JXFXp3.png

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

ΜΠΡΑΒΟ ΛΑΡΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πού είστε καλέ όλες να διαβάσετε τα νέα?Έχουμε χαρές στο καφέ μας και άλλη εγκυούλα!

Μόλις το διάβασα έμεινα κόκαλο, και σήμερα σε σκέφτηκα.Δέν ξέρεις πόσο χάρηκα.....

Όλα θα πάνε κάλα μέχρι να έρθει η ώρα να κρατήσεις το μωράκι σου!

Διαφημίσεις

Και συνεχίζω......

Λοιπόν....εεεεε.... πώς να το πω;;;;; Το Δομνινάκι μας το ξέρει..... Ε, αντε.... το λέω...

Πέσατε ξερές;;;;;; Εγώ να δείτε όταν είδα το τεστ. Νόμιζα ότι το έκαναν τα ματακια μου από τη λαχτάρα μου!!!!! (Είναι που θα περίμενα μέχρι τα Χριστούγεννα αλλά βλέπετε κάτι με ετρωγε...)

Έκανα και χοριακή σήμερα και το επιβεβαιώσαμε.. Μου είπε ο γιατρός να κάνω ακομη μια την Παρασκευή και καλώς εχόντων των πραγματων, θα παω στις 28 του μήνα να με δει κ από κοντά. Προς το παρόν μου είπε να πάρω Filicine & Utrogestan.

Βρε κορίτσια, δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω.... Μου φαίνεται απιστευτο. Και να σκεφτείτε ότι τη σπερματέγχυση την κάναμε για "πλάκα"! Νιώθω σαν το θαυμα των Χριστουγεννων!!!

Αυτα τα συγκλονιστικά νέα από 'μένα! Θα σταματήσω εδώ γιατί μπορω να γράφω με τις ώρες.....

Σας ευχαριστώ ΤΟΟΟΟΟΣΟΟΟΟΟΟΟ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ που ήσασταν, είστε κ ξερω ότι θα είστε δίπλα μου!!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΑΠ ΤΗ ΧΑΡΆ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!

Συμπεθεράκι το λαρουκάκι μας είναί εγκυούλαααααααααα!!!

Βαβιτσιάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ακόμη μια φουσκωμένη κοιλίτσα!!!!

Καστεράκι τρίτωσαν οι μανούλες της παρέας απ ότι βλέπεις!:D

Εχω κατασυγκινηθεί...και έβαλα τα κλάματα! Θέλω κι εγώώώώώώώώώ.....

Λαρούκο μου μπράβο καρδούλα μου! Οντως είναι σαν χριστουγεννιάτικο δώρο όλο αυτό! Και κοίτα τελικά που είχες δίκιο για τη σπερματέγχυση!:D Αχ τέλειααααααααααααα!!!!

Μην μας χάνεσαι ε...τώρα ακόμη περισσότερο θέλουμε να μας λες νέα σου!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Και συνεχίζω......

Λαράκι μου, συγχαρητήρια κορίτσι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δε ξέρω αν με θυμάσαι μετά από τόσο καιρό, εγώ όμως διαβάζω πολύ συχνά τα νέα σας και χάρηκα πάρα πάρα πολύ που είσαι εγκυουλα:-D!!!!!!!!!!! Και πάλι συγχαρητήρια και σου εύχομαι μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λαρακιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!ΑΑΚΞΦΞΞΦδτΘΞξδγξαξχδηρικσγδθη!!!!!!!δεν ξερω τι να γραψω!!!!!ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!τι να πω ματακια μουυυυυυυυυυυυυ;;;;χιλια συγχαρητηρια κ 1.000.000 ευχες να πανε ολα καλα!!!μπραβο μπραβο τελεια υπεροχα φανταστικα ονειρικα!!!!!εισαι τυχερουλα καλο μου,κ ετσι να εισαι παντα!!!!!!!περιμενουμε μηνυμα με τις αντιδρασεις σας,πως αισθανεσαι,αραγε ειχες καποιο προαισθημα;;;αχ θελω τοσα πολλα να μαθω!!!κ θελω να σαγκαλιασω σφιχτα!!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Οριστε εμφανιστηκε κ το λενακι μας!!εισαι καλα λενακι;;;

Συμπεθερινι μου ειδες τι χαρα ειναι αυτη που πηραμε;;;ματακια μου αυτος ο νεος γιατρος φαινεται μια ηρεμη δυναμη!πολλα αποσα σου ειπε θυμιζουν την περιπτωση μου..κι εμενα η μια οωθηκη που ειχε την ενδομητριωση ηταν προβληματικη η δολια..κ αυτ που θελει να δει τον κυκλο σου πολυ σοφο!πως περιμενω να μας γραψεις κ εσυ με κεφαλαια κ χρωματιστα το "ειμαι εγκυος".....θα χαρω τοσο μα τοσο μα τοσο μα τοοοοσο πολυ!!!!!!ειμαστε κοντα ομως σαυτο,το νιωθω!!!

Δομνινακι μου καλα κανεις κ πας ταξιδακια,πιο ωραιο πραγμα δεν υπαρχει!!αλλα να ερθεις να σε δουμε κι εμεις οι θεσσαλονικιες ντε!!!

Εγκυουλες μου αμα βρεθειτε θελω κι εγω,ακους μπαμπιτσιμανα;;καλα δεν παιζει να φερω τρια μωρα..ενα κ αν!!!!φτανει να ειναι αναμεσα στ γευματα των μωρων,δηλαδη 8,12,3,7!αυτες τις ωρες κ για μια ωρα παλευω να ταισω!!!οποιαδηποτε αλλη ωρα,θα το παλεψω για να σας δω κ το θελω πολυ!!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...