Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

ααα δομνινακι μου ολο βολτιτσες και συναντησεισ εισαι ε μετα φανταζομαι θα ερθεις κατα βορρα μερια γιτι εδω που τα λεμε ειμαστε και περισοτερες.. αα τωρα ζηλεψα χριστινακι 27/12 που θα πας στο ικα ευοσμου αν εχεις χρονο να κανονισουμε μετα να βρεθουμε στη πλατεια δεν ειμαι μακρυα στον ευοσμο μενω.. καστερακι και συ αν βολευεσαι δεν ξερω απο πια περιοχή εισαι.. κρισακι δεν περνεις τα βλασταρια σου να ερθεις κι συ κατα τον ευοσμο εχουμε εναν ωραιο παιδοτοπο κοντα στο ικα εκει να βρεθουμε!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπαμπιτσάκι να βρεθούμε... Αν όχι στις 27 γιατί μετα θα πάω κατευθείαν στην δουλειά (μην χάσω) αλλά απο 01/01/2012 θα είμαι ελεύθερη χιχιχιχι. Και μένουμε πολύ κοντά... Εγώ στην Μενεμένη, και φυσικά Εύοσμο έρχομαι και για ψώνια... Και φυσικά να έρθει το Κρισάκι να πάμε για καφέ κοντα στο ΙΚΑ στον παιδότοπο... Τέλεια!!! Καστεράκι ετοιμάσου...

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Ξέχασα να σας πώ... Σήμερα έχω έξοδο με την δουλειά... Κάθε χρόνο μας βγάζουν έξω για φαγητό... Και έχω ένα μπούκωμα άλλο πράμα... Και αν έχει καπνίλα στο μαγαζί την πάτησα άσχημα...

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

χριστινακι αν ειχεισ τεπ 15/5 τότε εισαι οκ διαφορετικα πες μου πότε ήταν να σου βγαλω την αδεια σου.. χαχαχα!! που φτασαμε!!

Τελ έχω 17/05 αλλά ο γιατρός μου έβαλε 15/05 για να "κερδίσω" δυο μέρες... Ειναι ενημερωμένος ο γιατρός μου γιατί είναι σε ΙΚΑ. ¨οχι στον εύοσμο αλλά αλλού...

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

Χαίρομαι που έγινα αφορμή για να κανονίσετε συνάντηση εσείς οι Βόρειες.. Σας υπόσχομαι πάντως κι εσάς ότι θα κάνω ένα πέρασμα από τη συμπρωτεύουσα να σας δω.. Στον Εύοσμο μένει μια πολύ καλή μου φίλη - το Χριστινάκι την ξέρει - και λογικά εκεί θα μείνω.. οπότε σίγουρα θα τα πούμε!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερουδια!!!

Πωπωωωωωω, συναντήσεις ακούω! Βρε θηρίο Δομνίνα, το πες και το ΄κανες!!!!! Πόσο σε ζηλεύω! ΠΟλύ καλά θα κάνετε και θα πάτε ταξιδάκι και δη στην Κύπρο!

Ρε κοριτσια, αυτο το ικα δηλαδη..... Μπαμπιτσιακι μου, πάλι καλά που τουλάχιστον δεν σε άφησαν να περιμένεις και σου έδωσαν προτεραιότητα... Εδώ στην Χαλκίδα έχει 2 υποκαταστήματα για μεγάλη μας ατυχία (στο ένα είναι οι γιατροι και στο άλλο τα γραφεία) και όπως καταλαβαινεις, για να κάνεις μια δουλεια, σε στέλνουν από το ένα στο άλλο και τουμπαλιν.... Χάλια μαύρα είναι η όλη η ιστορια....

Κρισάκι, τελικά τα κατάφερες!!!! Έστω και για 1 μέρα, μπόρεσες να το κανεις το ταξιδάκι. Αντε ματια μου και σύντομα να πάτε και με τον Κρισο για πιο πολλές μέρες!

Εμείς δε θα μπορέσουμε να πάμε πουθενα γιατί οι άδειες μας πεφτουν αλλα ντ' άλλων οποτε θα τη βγάλουμε στο σπίτι (ο καθένας μόνος του.. ) ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

Αχ, καλέ, εφτιαξα και κουραμπιέδες!!! Ναι, αμεεεεεε!!!!! Αν θυμομουν να έβαζα και αμυγδαλα θα ήταν ακόμα πιο νόστιμοι αλλά δε βαριέστε... κι έτσι ωραίοι έγιναν! Τα μυαλα στα κάγκελα! χαχα!

Αυτα που λέτε κοριτσούδια..... Καλή μέρα σε όλες!

JXFXp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Συναντήσεις ακούω και πολύ μου αρέσει........εγώ δε μένω Θεσσαλονίκη αλλά έρχομαι πολύ συχνά, πιστεύω ότι θα τα καταφέρω.

Σήμερα έχουμε τη β'επιπέδου....απο τη μία έχω άγχος και απο την άλλη μια χαρά που θα τον ξαναδούμε.Μακάρι να πάνε όλα καλά.

Φιλιά σε όλες!!!

Πολλές καλημέρες και χρόνια πολλά κοριτσάκια!

Ελπίζω να είστε όλες καλά και να έχετε υπέροχα σχέδια για τα Χριστούγεννα..

Εγώ δεν μπορώ να πω ότι έχω τις καλύτερες των διαθέσεων.. από τη μια είναι τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τη μητέρα μου.. από την άλλη μου ρθανε και τα πεθερικά το Σάββατο.. πόσα να αντέξω η γυναίκα;

Το καλό είναι ότι την Παρασκευή φεύγουμε με τους κουμπάρους μας για Χριστούγεννα στο χωριό και ανυπομονώ τα μάλα..

Λαρούκο σκέφτηκα να σε πάρω χθες να μου πεις τι έγινε.. σου ήρθε η ακατανόμαστη; ελπίζω πως όχι και εύχομαι να είσαι εγκυούλα.. θα είναι το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο για μένα..

Ότι λέω το κάνω απ' ότι βλέπεις.. και αποφασίσαμε με το Δομνίνο το επόμενο ταξίδι μας να είναι Ταϋλάνδη.. δεν θα κάτσω να μας φάνε τα λεφτά οι γιατροί.. αρκετά τόσα χρόνια.. Η ζωή είναι μικρή κι εμείς έχουμε όλη την καλή διάθεση για να τη χαρούμε..

Κουραμπιέδες λέω να προσπαθήσω κι εγώ να κάνω για πρώτη φορά φέτος.. έτσι για το καλό.. Η μητέρα μου τους έκανε τέλειους.. καλά δεν έχω την ψευδαίσθηση ότι θα τους φτιάξω όπως εκείνη αλλά τουλάχιστον θα προσπαθήσω..

Χριστινάκι μήπως είδες την ημερομηνία του φαρμάκου;

Καστεράκι να δεις τον μπέμπη σου σε όλο του το μεγαλείο.. Πότε έφτασες κιόλας 20 εβδομάδων; είσαι στη μέση.. το πιστεύεις;

Φιλάκια σε όλες!

L2qIp2.png

Πολλές καλημέρες και χρόνια πολλά κοριτσάκια!

Ελπίζω να είστε όλες καλά και να έχετε υπέροχα σχέδια για τα Χριστούγεννα..

Εγώ δεν μπορώ να πω ότι έχω τις καλύτερες των διαθέσεων.. από τη μια είναι τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τη μητέρα μου.. από την άλλη μου ρθανε και τα πεθερικά το Σάββατο.. πόσα να αντέξω η γυναίκα;

Το καλό είναι ότι την Παρασκευή φεύγουμε με τους κουμπάρους μας για Χριστούγεννα στο χωριό και ανυπομονώ τα μάλα..

Λαρούκο σκέφτηκα να σε πάρω χθες να μου πεις τι έγινε.. σου ήρθε η ακατανόμαστη; ελπίζω πως όχι και εύχομαι να είσαι εγκυούλα.. θα είναι το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο για μένα..

Ότι λέω το κάνω απ' ότι βλέπεις.. και αποφασίσαμε με το Δομνίνο το επόμενο ταξίδι μας να είναι Ταϋλάνδη.. δεν θα κάτσω να μας φάνε τα λεφτά οι γιατροί.. αρκετά τόσα χρόνια.. Η ζωή είναι μικρή κι εμείς έχουμε όλη την καλή διάθεση για να τη χαρούμε..

Κουραμπιέδες λέω να προσπαθήσω κι εγώ να κάνω για πρώτη φορά φέτος.. έτσι για το καλό.. Η μητέρα μου τους έκανε τέλειους.. καλά δεν έχω την ψευδαίσθηση ότι θα τους φτιάξω όπως εκείνη αλλά τουλάχιστον θα προσπαθήσω..

Χριστινάκι μήπως είδες την ημερομηνία του φαρμάκου;

Καστεράκι να δεις τον μπέμπη σου σε όλο του το μεγαλείο.. Πότε έφτασες κιόλας 20 εβδομάδων; είσαι στη μέση.. το πιστεύεις;

Φιλάκια σε όλες!

Δομνινάκι και εγώ πρώτη χρονιά έκανα κουραμπιέδες, σαν της μαμάς δεν είναι αλλά είναι αξιοπρεπέστατοι και οι δικοί πολύ καλοι θα είναι.

Ταυλάνδη ε?Πόσο ζηλεύω να ΄ξερες.Ξέρεις τι λέω ε?Αν είχα πολλά λεφτά θα τα ξόδευα όλα σε ταξίδια και σε βιβλία, τάγαπάω και για τα δύο πάρα πολύ.

Όσο για την εγκυμοσύνη μου σαν ψέμματα μου φαίνεται που είμαι όπως είπες στην μέση (21η για την ακρίβεια).Σαν χτές μου φαίνεται που σας ανακοίνωνα πως είμαι έγκυος.

Αλήθεια πώς περνάει καιρός καστεράκι μου! Αντε θα περιμένουμε νεάκια από το μικρούλικο μας που έχει παράσταση!:D

Κι εγώ σαν και σένα...βιβλία και ταξίδια! Ετσι όπως τα έφερε η ζωή όμως ίσαμε που μπορώ να πάρω τα βιβλία γιατί όλα τα φυλάμε για τους γιατρούς...Δομνινάκι νομίζω θα υιοθετήσω κι εγώ τη στάση σου....ε δεν θα πάνε και όλα στους γιατρούς ...Πρέπει να ζήσουμε κιόλας..Αυτό το λέω σαν αφορμή μια συζήτηση που είχαμε με τον μομέντο πως μας έλειψε πολύ να πάμε ένα ταξιδάκι!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Αλήθεια με το λαρούκο μας τί γίνεται;

Βαβιτσιάκι μου καλά είσαι; Πολλάπολλά φιλάκια στην κοιλίτσα σου στέλνω!!!

Συμπεθερίνι μου καλό μην μου πεις πως θα φτιάξεις χριστουγεννιάτικα γλυκά στον άπλετο ελεύθερο σου χρόνο;) Πώς είναι τα μικρά μας;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Momentaki και εμένα μου έλειψαν πολύ τα ταξίδια..........το έχω ρίξει στα βιβλία όμως και έτσι δεν παραπονιέμαι, έχω 1 στα 2.

Λοιπόν τα νέα του μπέμπη μας : όλα πήγαν καλά, νεφρά καρδιά, εγκέφαλος όλα τέλεια, είναι ένας γλύκας είδαμε την φατσούλα του, ήταν υπέρκινητικός (φρόντισα να φάω μια σοκολατίτσα όσο περίμενα) και έτσι δεν δυσκολεύτηκε καθόλου ο γιατρός.Όσον αφορα τον τράχηλο μου είναι πολύ καλός δε κινδυνεύω είπε απο πρόωρο τοκετό ούτε απο υψυλή πίεση.Τελικά μου την έκανε ο ίδιος ο Αθανασιάδης όπως είχα ζητήσει και έμεινα πολύ ευχαριστημένη, ήταν ευγενέστατος και πολυ επεξηγηματικός.Απλά στο τέλος μας είπε πως στην καρδούλα του φαινόταν ένα μικρό κομβίο που αφορά το σύνδρομο Down, έχω 1/618 πιθανότητες με το κανονικό 1/650, μόνο που αυτό το φυσιολογικό ποσοστό αφορα γυναίκες ένα χρόνο μεγαλύτερες απο μένα, άρα είμαι πιο κοντα στο φυσιολογικό.Ο ίδιος μου είπε να μην ανυσηχώ και φυσικά να μην κάνω αμνιο.

babitsaki και χριστινάκι εσάς τί ποσοστό σας είχε δώσει?

Αχ τι ωραία! Μια χαρά τα νέα του μπέμπη μας καστεράκι μου ! Και αφού σου είπε ο γιατρούλης να μην ανησυχείς τότε όλα καλά! Αλλιώς θα σου έλεγε για αμνιο αν είχε οποιαδήποτε αμφιβολία!!!

Αχ ο μπέμπης μας μεγαλώνει!!! Τέλειααααααααα!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...