Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Κοριτσάκια αρνητικό αυτή τη φορά.. Δεν πέτυχε.. πάμε γι άλλα!

δεν πειραζει κοριτσακι μου, παμε για αλλα.. ειμαι περιεργη για το πλανο β αντε να μαθουμε και μεις τι ειναι..

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοκονες μου, μα που ειστε χαμένες τόσες μέρες??

εγω αρααααζω σπιτακι μου!!! βεβεαια εχω απιστευτω σιδερο και βαριεμαι!!! αλλα πρεπει να γινει και μόλις τελειωσω με τα δικά μας αρχίζω με τις μπεμπας!! χε!χε! αρχιζω τα πλυντηρια της μικρής..

lJiup3.png

M1otp3.png

Να'μαι και εγω!

Τί μου κάνετε?Πού έχετε πάει όλες?

Εγώ είμαι πολύ καλά, ο μπέμπης μου εδώ και 2-3 μέρες έχει ζωηρέψει περισσότερο, κινείται συνέχεια (μάλλον εγώ τον καταλαβαίνω καλύτερα) και οι κλωτσιές του είναι πιο δυνατέςΑύριο λέω σιγά-σιγά να αρχίσω να φτιάχνω κανένα γλυκάκι, μάλλον με κουραμπιέδες θα ξεκινήσω.

καλημερα κοκονες μου, μα που ειστε χαμένες τόσες μέρες??

εγω αρααααζω σπιτακι μου!!! βεβεαια εχω απιστευτω σιδερο και βαριεμαι!!! αλλα πρεπει να γινει και μόλις τελειωσω με τα δικά μας αρχίζω με τις μπεμπας!! χε!χε! αρχιζω τα πλυντηρια της μικρής..

τί ωραία βαβιτσάκι, τα ρουχαλάκια της μπέμπας.........θα σιδερώνεις και θα τρελλένεσαι.......

Καλημέρα κοριτσάκια..

Κι εγώ δεν είμαι σε καλή διάθεση... έμαθα ότι τελικά καταφτάνουν τα πεθερικά το Σβκ και θα μου κατσικωθούν για δυο μήνες τουλάχιστον... διότι το ραντεβού με τον ορθοπεδικό το έχουν 5 Γενάρη και με τον Οδοντίατρο 6 Φλεβάρη... Όταν φώναζα εγώ να πάρουν νωρίτερα τηλέφωνο να κλείσουν ραντεβού κανείς δεν με άκουγε... οπότε τι θα κάνω εγώ με τα πεθερικά δυο μήνες - τουλάχιστον - στο σπίτι; Θα πάρω τα βουνά μου φαίνεται..

Και σαν να μη μου έφτανε αυτό ανακοινώσανε στο Δομνίνο ότι του δίνουνε προαγωγή.. Τον βάζουν υπεύθυνο και σε 2η αποθήκη με ακόμη 3 άτομα υφισταμένους αλλά χωρίς καμία επιπλέον υλική ανταμοιβή.. Ούτε καν ένα e-pass για την Αττική Οδό.. Όπερ σημαίνει ότι θα δουλεύει περισσότερο και θα τον βλέπω λιγότερο.. Το μόνο που μπόρεσε ο δικός του Προϊστάμενος να του εγγυηθεί είναι ότι θα κρατήσει τη δουλειά του... Ολέ!

Εγώ πάλι αδιαθέτησα χθες και το αίμα.. ποτάμι.. μέχρι και στον ύπνο μου το βλέπω..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Τί κάνετε όμορφα κοριτσάκια;

Μπαμπιτσάκι είσαι σπίτι; Τί καλά.... Και εγώ σε τρείς εβδομάδες σταματάω από την δουλειά...

Καστεράκι είδες που ο μπέμπης έκανε για καλά την εμφανισή του... χιχιχι έτσι κλωτσάει και σε μένα....

Δομνινάκι αυτό με τα πεθερικά είναι κάπως... Εδώ την μ'ανα μου είχα δέκα μέρες στο σπίτι και κάπως ζοριζόμουν... Που η γυναίκα όχι επειδή έιναι μάνα μου είναι πολύ διακριτική, και βοήθεια έχω όταν έρχεται αλλά ο καθένας θέλει στο σπίτι του να είναι μόνος... Υπ.... λοιπόν...

Λοιπόν την προηγούμενη εβδομάδα είχα άδεια και έκανα τα ψώνια του μωρού μου... Θα γράψω το σαιτ να μπείτε να δείτε το κρεββατάκι... Είναι το loft με την ζωγραφιά κρήτη... Πήραμε όλη την προίκα, κουβερτούλες, σεντονάκια, χαλί, φανελάκια,φορμάκια, σαλιάρες, καλτσάκια, πανούλες και όλα τα σχετικά... Τώρα αυτό που μου έμεινε είναι να τα πλύνω και να τα τακτοποιήσω... Τα επιπλάκια θα μου τα φέρουν όταν θα γεννήσω... Κρεββατάκι, αλαξιέρα, καλαθούνα με βάση και ρηλάξ... Δεν πήρα το καρότσι, το άφησα για αργότερα...

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

http://www.casababy.gr/products/vrefiko_epiplo.html ειναι το site που πήρα τα επιπλάκια... Συρταριέρα πήρα την πάτμο γιατί έχει πέντε συρτάρια...

xριστινακι τι όμορφα πράγματα είναι αυτά!απο ποιο κατάστημα τα πήρες?

Καλημέρα κοριτσάκια..

Κι εγώ δεν είμαι σε καλή διάθεση... έμαθα ότι τελικά καταφτάνουν τα πεθερικά το Σβκ και θα μου κατσικωθούν για δυο μήνες τουλάχιστον... διότι το ραντεβού με τον ορθοπεδικό το έχουν 5 Γενάρη και με τον Οδοντίατρο 6 Φλεβάρη... Όταν φώναζα εγώ να πάρουν νωρίτερα τηλέφωνο να κλείσουν ραντεβού κανείς δεν με άκουγε... οπότε τι θα κάνω εγώ με τα πεθερικά δυο μήνες - τουλάχιστον - στο σπίτι; Θα πάρω τα βουνά μου φαίνεται..

Και σαν να μη μου έφτανε αυτό ανακοινώσανε στο Δομνίνο ότι του δίνουνε προαγωγή.. Τον βάζουν υπεύθυνο και σε 2η αποθήκη με ακόμη 3 άτομα υφισταμένους αλλά χωρίς καμία επιπλέον υλική ανταμοιβή.. Ούτε καν ένα e-pass για την Αττική Οδό.. Όπερ σημαίνει ότι θα δουλεύει περισσότερο και θα τον βλέπω λιγότερο.. Το μόνο που μπόρεσε ο δικός του Προϊστάμενος να του εγγυηθεί είναι ότι θα κρατήσει τη δουλειά του... Ολέ!

Εγώ πάλι αδιαθέτησα χθες και το αίμα.. ποτάμι.. μέχρι και στον ύπνο μου το βλέπω..

αααααααααααα καταπληκτικά......αυτό με τα πεθερικά....δύο ολόκληρους μήνες?μήπως δεν κατάλαβες καλά?χι χι χι....κουράγιο τί να πώ...

Καλημέρα κοριτσάκια..

όσο για την δουλειά του Δομνίνου μόνο σαν θετοκό πάρτο όταν καθημερινά γύρω μας βλέπουμε ανθρωπους να χανουν τη δουλειά τους.

Διαφημίσεις

Αχ καστεράκί μου...Προσπαθώ να με φανταστώ με κοιλίτσα και να φτιάχνω γλυκάκια γιορτινά.....και μόνο η ιδέα με κάνει να χαμογελάω!!! Νομίζω πως αν ποτέ μείνω έγκυος θα κάνω όλες τις δουλειές χαρούμενη...:D

Βαβιτσιάκι μου στείλε μου εμένα το σιδέρωμα βρε...Αν και το βαριέμαι για σένα θα το έκανα ευχαρίστως!:D

Δομνινάκι και μόνο που διαβάζω για τη δίμηνη πεθεροεπίσκεψη με πιάνει...ασφυξία!!!:!::!::!:

Λαρούκο και συμπθεράκι μου και Χριστινάκι πολλά φιλιά!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Ζουζουνιτσες μου καλες!!τι κανετε μωρε;εγω τελικα πηγα λονδινο αλλα για μια μερα μονο κ χωρις τον κρισο!κοιταχτε πως εχουν τα πραγματα.μετα το δικο μας προγραμματισμενο ταξιδι ειχαν κανονισει να πανε κ οι αδερφες μου με κατι φιλες τους.μολις ακυρωθηκε το δικο μας ταξιδι κανονισαν να με παρουν μαζι!!χαρηκα τοσο πολυ αν κ ηταν μονο για μια μερα κ ηταν πολυ λιγο...τελειο το λονδινο αν με αξιωσει ο θεος θα ξαναπαω με τον κρισο αυτην την φορα γιατι ο καημενουλης εμεινε με την ορεξη ...

Αχ μωρε απο ποια να αρχισω;;

Απο το συμπεθερακι;;;αχ γλυκουλα μου αυτο που σκεφτεσαι σαν εικονα τωρα θα το ζησεις κ στην πραγματικοτητα,μονο που δεν ξερω αν θα εχεις ορεξη να κανεις γλυκα η απλα να τα τρως με τα κιλα!!!!εγω παντως τιποτα δεν εκανα μονο ετοιμα τα ετρωγα!

Μπαμπιτσιακι κ καστερακι οπως ειπα κ πιο πανω σας θαυμαζω διοτι εγω δεν εκανα τιποτα σαν εγκυος κ βεβαια θα μου πειτε ημουν στα νοσοκομεια αλλα κ πριν,ολα στο χερι τα ηθελα,σκετη ακαματα!!!!εκανα μονο τις δουλειες το σπιτιου κ εκεινο με το ζορι..βαριοοοοοοομουν!!!!

Χριστινακι ειδα το κρεβατακι κ ειναι πανεμορφο!!!μεγεια σας κ με το καλο να ερθει κ ο φιλαρακος μας!!!!!!

Δομνινακι μου τι να σου

fUCCp2.png

svjYp2.png

Κ συνεχιζω...τι να σου πω λοιπον για οσα εγραψες..καταρχην απο που ερχονται αυτα τα πεθερικα κ θελουν να μεινουν σε σας;απο αυστραλια;ας ερθουν για τις πρωτες εξετασεις κ μετα ξανα για τις αλλες.ακου εκει δυο μηνες...δεν γινονται αυτα για κοψτους λιγο τον βηχα...δεν λεω,σεβασμος στα πεθερικα αλλα υτο ειναι πια υπερβολη..οσο για την δουλεια του δομνινου μπορει κ να μην χρειαζεται να καθεται πολυ περισσοτερο...δουλεια να υπαρχει δομνινακι μου..εσυ εισαι καλα σχετικα με το αλλο θεμα;περιμενουμε το πλανο β ε;μην ξεχνιεσαι!!

Λαρακι φιλακια γιαβρι μου!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Αχ καστεράκί μου...Προσπαθώ να με φανταστώ με κοιλίτσα και να φτιάχνω γλυκάκια γιορτινά.....και μόνο η ιδέα με κάνει να χαμογελάω!!! Νομίζω πως αν ποτέ μείνω έγκυος θα κάνω όλες τις δουλειές χαρούμενη...:D

Βαβιτσιάκι μου στείλε μου εμένα το σιδέρωμα βρε...Αν και το βαριέμαι για σένα θα το έκανα ευχαρίστως!:D

Δομνινάκι και μόνο που διαβάζω για τη δίμηνη πεθεροεπίσκεψη με πιάνει...ασφυξία!!!:!::!::!:

Λαρούκο και συμπθεράκι μου και Χριστινάκι πολλά φιλιά!!!

Ax momentaki μου γλυκό θα έρθει η ώρα που θα γίνεις και εσύ μανουλίτσα και όσα πέρασες θα σου φαίνονται σαν ένα κακό όνειρο...........

Καλημέρα τσούπρες!

Φιλεναδίτσα είδα ότι επισκέφθηκες το Λονδίνο στο φατσοβιβλίο... εννοείται ότι ήσουν και εξακολουθείς να παραμένεις μια κουκλάρα.. και μάλιστα τώρα που το καλοσκέφτομαι από που μαντάμ βρήκαν οι 3 παίδαροι;;;;

Μακάρι πολύ σύντομα να καταφέρετε να πάτε με τον Κρίσο στο Λονδίνο και να μείνετε όσο γίνεται περισσότερο.. Είναι υπέροχη πόλη!

Τα πεθερικά καταφτάνουν από τη Μάνη.. θα μου πεις ότι δεν είναι απόσταση φοβερή και τρομερή αλλά ας όψεται το οικονομικό. Με μια σύνταξη 600 Ευρώ που παίρνει ο πεθερός δεν μπορούν να πηγαινοέρχονται και έρχονται και κάθονται... μήνες ολόκληρους.. Πέρισυ ήρθαν Οκτώβρη και ο πεθερός μου έφυγε Φλεβάρη, ενώ η πεθερά μου έκατσε μέχρι τον Απρίλη... αλλά πέρισυ ήταν στην κόρη τους.. φέτος είναι η σειρά μας...

Το σχέδιο Β είναι ότι θα κάνουμε την επόμενη προσπάθεια με δανεικά ωάρια και ίσως και δανεικό σπέρμα.. Θα μιλήσουμε με το γιατρό από τον καινούργιο χρόνο και θα δούμε πως θα κινηθούμε.. Εγώ πάντως άλλη εξωσωματική δεν κάνω...

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...