Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια..

Απ' ότι βλέπετε σήμερα είμαι πρωϊνή - πρωϊνή.. Δεν ξέρω που οφείλεται αυτό..ίσως στο ότι χθες κοιμήθηκα από τις 10 το βράδυ..ίσως στο ότι με έπιασε μια κράμπα στο πόδι σήμερα το πρωί και πετάχθηκα στον ύπνο μου και μετά το μάτι δεν έκλεινε.. ίσως στην αγωνία για τη σημερινή μέρα..

Ότι και να ήταν πάντως τώρα ξύπνησα..

Μπήκα για να σας ενημερώσω ότι πρωί πρωί θα πάω για τη χοριακή.. Οι ελπίδες μου δεν είναι πολλές, αλλά και αυτές οι λίγες υπάρχουν.. Τα αποτελέσματα θα τα ξέρω γύρω στις 6 με 7 το απόγευμα.. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα θα ενημερώσω αμέσως..

Σε περίπτωση αποτυχίας - λέμε τώρα - είπαμε.. δεν θέλω λόγια παρηγοριάς. Έχω ήδη καταστρώσει σχέδιο Β και είμαι καλά με τον εαυτό μου..

Θέλω κιόλας να σας ευχαριστήσω για τη μέχρι τώρα στήριξη που μου δώσατε... Είστε πολύτιμες..

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Nα 'μαι και πάλι!

Όλα κάλα με τον μπέμπη μου έφτασε τα 400γρ, εκ δεν ξέρουμε γιατί η θέση του δεν ήταν καθόλου καλή.'Εχω μία ερώτηση προς τις έγκυες: που κάνατε τον μεγάλο υπέρηχο, ο γιατρός μου πρότεινε δύο τον Αθανασιάδη και την Ψαρρα, κλείνω προς τον Αθανασιάδη.Τους ξέρετε?Πρέπει να πάρω αύριο τηλ.να κλέισω το ραντεβού.

kasteraki ξεκιναω με σενα μήπως και σε προλαβω, και μενα αυτους τους 2 μου προτεινανε το κακό είναι οτι πληρωνεις 150 ευρω και οι πιθανοτητες να σου κανουν ιδιοι τον υπερυχο ειναι πολυ λιγες, το χα ξαναπει νομιζω οταν εκανα υπερυχο οτι δεν ήθελα να πληρωσω το ονομα και να μου κανει υπερυχο η βοηθός του, που δεν λεω για την εχει εκει την εχει διαλεξει να κραταει το ονομα του αλλα και παλι... δεν μου ερχοταν καλα εν τελει πήγα στο γενεσις ρωτησα τον γιατρο μου αν μου προτεινει καποιον απο κει και μου πε Αρναούτογλου δαγκωτό, καλός ήταν μιλούσε πολυ μου πε απο την αρχή οτι δεν θέλει να φυγω με αποριες ενταξει καλα δεν εχω καποιο παραπονο.. αυτα ελπιζω να βοήθησα..

lJiup3.png

M1otp3.png

kasteraki ξεκιναω με σενα μήπως και σε προλαβω, και μενα αυτους τους 2 μου προτεινανε το κακό είναι οτι πληρωνεις 150 ευρω και οι πιθανοτητες να σου κανουν ιδιοι τον υπερυχο ειναι πολυ λιγες, το χα ξαναπει νομιζω οταν εκανα υπερυχο οτι δεν ήθελα να πληρωσω το ονομα και να μου κανει υπερυχο η βοηθός του, που δεν λεω για την εχει εκει την εχει διαλεξει να κραταει το ονομα του αλλα και παλι... δεν μου ερχοταν καλα εν τελει πήγα στο γενεσις ρωτησα τον γιατρο μου αν μου προτεινει καποιον απο κει και μου πε Αρναούτογλου δαγκωτό, καλός ήταν μιλούσε πολυ μου πε απο την αρχή οτι δεν θέλει να φυγω με αποριες ενταξει καλα δεν εχω καποιο παραπονο.. αυτα ελπιζω να βοήθησα..

Ax babitsaki δεν με πρόλαβες έκλεισα στον Αθανασιάδη γιατί έμθα πως η Ψαρρά είναι μεν κορυφή απλά είναι λιγάκι μονοκόμματη, λίγο απότομη και εγώ δεν μπορώ να λειτουργήσω έτσι.Όσο για το ποιος θα μου τον κάνει, έμαθα ότι πρέπει να ζητήσεις αυτόν που θές έτσι και εγώ ξεκαθάρισα πως θέλω να μου τον κάνει ο Αθανασιάδης και όλα οκ.19/12 θα πάω αν είναι όλα καλά νομίζω πως πλέον θα μπορώ να απολαύσω την εγκυμοσύνη μου και να κάνω σχέδια.

τωρα μπορω να σας καλησπερισω χωρις να αγχονομαι

εεε γεια σας απο το σπιτακι μου!!! σημερα ειναι η πρωτη μερα της αδειασ μου!!! ξυπνησα το πρωι πήγα στην εκκλησια, κοινωνησα και απο τις 10:30 μεχρι της 13:00 ασχολουμε με το μαλι μου, εκανα αντευγιες, κουρευτικα, χτενιστηκα και περιμενω να μου πει κανεις αντε παμε βόλτα!!

χθες πήγαμε στον γιατρο η μπεμπα είναι 1730 γρ. φυσικα πλεον μόνο μπουτι βλεπουμε ήταν παλι πλατη με το κεφαλι προσ τα κατω, πλεον, θα πηγαινουμε καθε 15,

οι συσπασεις εχουν αραιωση οποτε μειωνω λιγο το μαγνησιο , και σε 10 μερεσ περιπου θα κανω μια εξεταση για το ζαχαρο πάλι αυτα τα νεακια της μπουμπους!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

στο ευχομαι καστερακι μου και ευχομαι να στην κανει ο Αθανασιαδης γιατι ακομα κι αν στο ειπανε αν δεν ειναι εκει εκεινη την ωρα τι θα κανεις θα φυγεις?? εκει φανταζομαι πονταρουν.. και γω τους ειχα πει και μου πανε οτι δεν μπορει να μου το εγγυηθει γιατι αν του βγει δουλεια δε θα ειναι εκει και ετσι δεν εκλεισα εκει.

lJiup3.png

M1otp3.png

στο ευχομαι καστερακι μου και ευχομαι να στην κανει ο Αθανασιαδης γιατι ακομα κι αν στο ειπανε αν δεν ειναι εκει εκεινη την ωρα τι θα κανεις θα φυγεις?? εκει φανταζομαι πονταρουν.. και γω τους ειχα πει και μου πανε οτι δεν μπορει να μου το εγγυηθει γιατι αν του βγει δουλεια δε θα ειναι εκει και ετσι δεν εκλεισα εκει.

αρχικά μου κλείσανε ραντεβου στις 18.00 την ίδια μέρα, μετά της είπα ότι θέλω να μου την κάνει ο ίδιος και μου μου άλλαξε την ώρα γιατί μόνο τότε ο Αθανασιάδης είχε κενό.Δεν θα φύγω φυσικά αν και πιστεύω πως θα μου την κάνει ο ίδιος και μία γνωστή μου που ζήτησε να την κάνει μ'αυτόν έτσι έγινε.Δεν θέλω να σκέφτόμαι αρνητικά.

και πιανω τις υπολοιπες τωρα!!

δομνινακι μου, ειδες δεν εχω πει τιποτα ως τωρα, αγωνιω βεβαια και σου στελνω την θετική μου ενεργεια, εκεινη την ωρα θα ειμαι εκτος αλλα οτι και να γινει δεν σε φοβαμαι, καλη επιτυχια λοιπον να πανε ολα καλα μεσα απο την καρδια μου.

λαρουκο αν δεν αδιαθετησεις εως τις 17-18/12 και αντεξεις μεχρι τα χριστουγεννα για να πας για χωριακη ε! τι να πω μπραβο σου, εγω δεν θα αντεχα με τιποτα!!! με το καλο λοιπον θα περασει και για σενα ο καιρος..

κρισακι μου τι κριμα που αρρωστησε το μικρουλη σας και δεν πηγατε το ταξιδακι... ευχομαι να μη κολλησαν και τα αλλα δυο μεχρι να γινει το ενα καλα.. αληθεια ποιοσ θα κρατοουσε τα τρια ζουζουνακια σου?? ειμαι σιγουρα οτι θα βρεθει ευκαιρια για το ταξιδακι σας

μομεντακι μου νομιζω πωσ πρεπει να κανεισ μαθηματα καλης συμπεριφορας στην περιοδο σου, δεν ακουει καμια μας οποτε θελει ερχεται οποτε θελει φευγει αμερικαν μπαρ το χει κανει πια.. χιχιχιχι!!!

χριστινακι μου ο μπεμπουκος σου τι κανει??

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Μαλισταααααααα...δομμνινακι μας δεν θες κλαψουρισματα κ παρηγοριες κ δεν θα τα εχεις ματια μου..εφοσον εισαι καλα εσυ,κ μονο αυτο μας ενδιαφερει να μαθουμε γιαυτο κ μπες να μας πεις οταν θελεις πως νιωθεις,κ εφοσον υπαρχει κ αυτο το μυστιριωδες plan b,ολα καλα ματια μου..απλα ολα καλα....

fUCCp2.png

svjYp2.png

Καλημέρα τσουπρίτσες!!

Δομνίνα μου, τα είπαμε και στο τηλέφωνο εμείς.... Αν και δεν ξερω τι είναι, βουρ στο plan B!!

Μπαμπιτσιω, μου φαίνεται η κόρη σου θα γίνει μοντέλα.... Αφού όλο μπούτι δείχνει, δεν εξηγείται αλλιώς!! Α! Και καλή αδεια!!! Να ξεκουραστείς και να ευχαριστηθεις την εγκυμοσύνη σου!

Καστεράκι, καλή επιτυχία με την εξέταση!

Krisακι, καλέ, φέτος θα είναι τα πρώτα Χριστούγεννα των μωρών!!!! Πώς πέρασε έτσι ο καιρός;;;; Εμείς όμως δεν μεγαλώνουμε, ωριμάζουμε.. εεεε;;;; χαχαχαχα!!!

Μομεντα & Χριστινάκι, πολλά-πολλά φιλάκια!

JXFXp3.png

Αχ βρε λαράκι μου άμα εμφανίζεσαι δίνεις άλλη πνοή στο καφέ μας! Σήμερα έδωσες πνοή νοστιμιάς!!! Σαν το ζωμό σε περιγράφω ή μου φαίνεται; χαχαχαχαχαχαχα Είδα και το λινκ σου στο φατσοβιβλίο και πολύ μού άρεσε ο Σάκηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηςςςςςςςςςς!!!! Καλέ θυμάσαι που τραγουδούσαμε με το συμπεθεράκι το όλα καλά; και τον είχαμε σαν σημαία εδώ μέσα τον Σάκη;:D Αυτό το αίσθημα αδιαφορίας σου πολύ μου αρέσει γιατί γίνεται η αναμονή πιο εύκολη...και σου εύχομαι με όλη μου την ψυχή να μην αδιαθετήσεις στις 17-18, και να μην αδιαθετήσεις ούτε μέχρι τα Χριστούγεννα και να πας για χοριακούλα και να βγει θετική!!! Μόλις συνειδητοποίησα πως η ευχούλα μου ήτανε πολύ μικρή και σύντομη!:P:p:p

Χαχαχαχαχα!!!!:lol::lol::lol: Εγώ και οι κύβοι λαχανικών..!!! Αχ, αυτός ο Σάκης.... ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις!!!! Μήπως να αρχίσουμε να τον μελετάμε πάλι να μας φέρει γούρι;;;:confused: Ευχαριστώ για την ευχούλα σου!! Είναι ακριβώς αυτή που πρέπει! Δεν έχεις ακούσει που λένε πρόσεχε τι εύχεσαι; Ε, εσύ την προσδιόρισες ακριβώς για να μην έχουμε παρεξηγησεις!!! :wink:

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...