Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

καλημερα κορτσούδια!! 7 εργασιμες και σήμερα ακομα στη δουλεια!!!! δεν αντεχεται εεε!! τα νέυρα μου και η υπομονή μου φτανουν οσο νουπο στα ορια τους!!

λοιπόν χριστινάκι μου δεν εχω τελειώσει με τα ψώνια.. αυτη η βδομάδα είναι κομβική θα έλεγα... το δωματιο ήρθε, μας λειπει το στρώμα το οποίο θα παρουμε την τεταρτη και την ιδια μερα θα κλεισω το χαλί και την προίκα σήμερα θα πάμε για την κουρτίνα οπότε μετά μου μένει η διακόσμηση και να γέμισω τα συρταρια με τα απαραίτητα!!! τα οποια απαραιτητα ελπίζω μεχρι και την αλλη βδομάδα να τα έχουμε ψωνίσει όλα και οταν πια θα κάθομαι να αρχισω τα πλυντήρια το σιδερο και την τοποθέτηση

ερώτηση: ξέρετε θεσσαλονικες μου αν έχει καταστήματα ΗΡΑ στη πόλη μας περα απο τα κουκου που εχουν ειδη ηρα. εχω ενα σωρο κουπόνια απο τα bp και δεν ξέρω που να τα εξαργυρώσω αν και ειναι ακριβά και μου βγαινει σχεδόν το ιδιο...

ερώτηση β για το κρισάκι: τα εσωτερικα υφάσματα απο καροτσια καλαθουνες καθησματακια τα επλυνες??? ή μαλλον στα επλυναν?? γιατι εσυ ήσουν στο νοσοκομειο..

Kαλημέρα μπαμπιτσάκι επιτέλους βρε κορίτσι μου να καθήσεις!Τί χρώμα έχουν τα επιπλάκια της μπέμπας?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δομνινάκι μου, σου εύχομαι μια τεράστια χοριακή!!! Όντως η Αγία Αννα είναι η μητέρα όλων μας μιας και είναι μητέρα της Παναγίας... Και ναι έκανε σε μεγάλη ηλικία την Παναγία μας... Τίποτα δεν είναι τυχαίο... Και εγώ εκείνη την ημέρα πρώτα ο Θεός θα πάω να κοινωνήσω, γιατί είναι πολύ σημαντική ημέρα για όλες τς γυναίκες που θέλουν να κάνουν ένα παιδάκι!!!!

ααα χριστινακι νυστέυεις πριν πας να κοινωνήσεις??? και γω θέλω να πάω εκεινη την μέρα, εναν πατερ που είχα ρωτήσει μου είχε πει μονό την προηγούμενη μέρα και ενας αλλος ειχε πει οτι μπορώ όποτε θέλω να κοινωνάω οσο είμαι εγκυος!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Kαλημέρα μπαμπιτσάκι επιτέλους βρε κορίτσι μου να καθήσεις!Τί χρώμα έχουν τα επιπλάκια της μπέμπας?

χμ ειναι ασπρα καστεράκι μου με λίγο καφε, μπες στο kid planet και δες το picolo..

lJiup3.png

M1otp3.png

ααα χριστινακι νυστέυεις πριν πας να κοινωνήσεις??? και γω θέλω να πάω εκεινη την μέρα, εναν πατερ που είχα ρωτήσει μου είχε πει μονό την προηγούμενη μέρα και ενας αλλος ειχε πει οτι μπορώ όποτε θέλω να κοινωνάω οσο είμαι εγκυος!!

εγώ κοινώνησα το Σάββατο του Αγίου Στυλιανού στην γιορτή μου και ο πνευματικός μου μου είπε να μην φάω κρέας μόνο τετάρτη και παρασκευή και ειδικά την παρασκευή μετά το απόγευμα δεν έφαγα ούτε λάδι με φρουτάκια την έβγαλα και ψωμάκι με μαρμελάδα.Εννοείται πως κάθε μέρα ακόμη και την προηγούμενη το γάλα μου το έπινα, είπε οτι το πέρνουμε σαν φάρμακο.

Διαφημίσεις

εγώ κοινώνησα το Σάββατο του Αγίου Στυλιανού στην γιορτή μου και ο πνευματικός μου μου είπε να μην φάω κρέας μόνο τετάρτη και παρασκευή και ειδικά την παρασκευή μετά το απόγευμα δεν έφαγα ούτε λάδι με φρουτάκια την έβγαλα και ψωμάκι με μαρμελάδα.Εννοείται πως κάθε μέρα ακόμη και την προηγούμενη το γάλα μου το έπινα, είπε οτι το πέρνουμε σαν φάρμακο.

Καστεράκι χρόνια σου πολλά, να σε χαιρόμαστε και με ένα γερό μωράκι!!!!

Και σε μένα ο πνευματικός μου έχει πεί Τετάρτη και Παρασκευή να μην τρώω κρέας (που δεν τρώω γενικά αυτές τις μέρες) αλλά να πίνω γάλα και γαλακτομικά αν θέλω και το βράδυ της προηγούμενης μέρας να τρώω κάτι ελαφρύ, φρουτάκια, ξηρούς καρπούς. Σιγά εμένα δεν με πειράζει να νηστεύω γιατί πάντα νηστεύω στις σαρακοστές, και εκτός αυτού, ο καλός μου τώρα νηστευει για τα Χριστούγεννα και έτσι κάνω και νηστήσιμα φαγητά αναγκαστικά...

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Μπαμπιτσάκι σε μια εβδομάδα σταματάς και περιμένεις την μπούμπου σου... Τί καλά!!!! Θα έρθει μια όμορφη νύφη!!!! Αλήθεια πού θα γεννήσεις; Και γιατί όχι αν βολέψει να σε επισκεπτώ.... Την άλλη εβδομάδα που θα κάθομαι θα πάω να κλείσω το κρεββατάκι και την συρταριέρα... Χρώμα σε λαχανί με καφέ... Και γενικά όλη την προίκα του μωρού σε αυτά τα χρώματα... Αχ ανυπομονώ να πάω στον γιατρό και μετά βουρ για ψώνια....

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

Καστεράκι χρόνια σου πολλά, να σε χαιρόμαστε και με ένα γερό μωράκι!!!!

Και σε μένα ο πνευματικός μου έχει πεί Τετάρτη και Παρασκευή να μην τρώω κρέας (που δεν τρώω γενικά αυτές τις μέρες) αλλά να πίνω γάλα και γαλακτομικά αν θέλω και το βράδυ της προηγούμενης μέρας να τρώω κάτι ελαφρύ, φρουτάκια, ξηρούς καρπούς. Σιγά εμένα δεν με πειράζει να νηστεύω γιατί πάντα νηστεύω στις σαρακοστές, και εκτός αυτού, ο καλός μου τώρα νηστευει για τα Χριστούγεννα και έτσι κάνω και νηστήσιμα φαγητά αναγκαστικά...

Eυχαριστώ πολύ χριστινάκι μου και εσύ με το καλό τον μπέμπη σου!

Έτσι και εγώ την προηγούμενη το βράδυ έφαγα ξηρούς καρπούς και φρουτάκια, και γενικά δεν έχω πρόβλημα με τις νηστείες γιατί όπως είπες και εσύ πάντα νηστεύω τα τελευταία χρόνια.

Διαφημίσεις

Αχ δομνινακι μου να δεις εμεις ποσο σαγαπαμε!!κι εγω συμφωνω να μην το πολυσυζηταμε το θεμα του μπεμπινιου,ετσι για αλλαγη κ για να το συζηταμε μετα κ να τρελλαθουμε απτη χαρα μας!!!!

Μπαμπιτσιουλινακι μου τα καροτσακια οπως πολυ σωστα ειπες μου τα αγορασαν αλλοι αλλα ξερω καλα πως ενω ολα τα αλλα (καλαθουνες,προικες,παντες κλπ) μου τα επλυναν με το προδερμ το απορρυπαντικο που ειναι ειδικο για μωρακια,τα καροτσια δεν τα πειραξαμε.απλα εβαζα πανουλες η και κουβερτουλες φλις κατω απο τα μωρα κ για να ειναι ζεστα αλλα και για να μην εχουν επαφη με το καροτσι.τωρα βεβαια δεν εχω τιποτε απολα αυτα πια,σκετα τα καροτσακια!!μεγεια το δωματιακι σας κοκονα μου!θελω να το δω κ εγω αλλα δεν ξερω πως ακριβως να το καταφερω αυτο....ειμαι λιγο πισω στα θεματα της τεχνολογιας οπως θα καταλαβατε..

Κοριτσακια για το θεμα της κοινωνιας,εγω δεν ξερω αν εκανα λαθος αλλα κοινωνουσα χωρις νηστεια μονο δεν ετρωγα το πρωι πριν κοινωνησω..νομιζω συγχωρουμαστε,μιας κ κουβαλαμε ψυχουλες..

Σας φιλω ολες,μα φιλω κ το νεο μας εμβρυακι πιο ρουφηχτα!

Συμπεθερινιιιιιιιιιιι!!!!!!σε φιλω κι εσενα σταυρωτα!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

καλημερα!!!!!! τι κάνετε????

αν εξαιρεσεις οτι ειμαι στην αλλαγη του μηνα και ποναει οοοοολο το κορμί μου δεν εχω και πολυ ορεξη και γενικα καιω καρβουνο κατα τα αλλα ολα καλα!!!

τελικα χθες πήγαμε για κουρτίνα, και μετα στο kid planet κλεισαμε χαλί και φωτιστικό (το χαλί αν μπειτε στο Site τους ειναι αυτό με την minnie baby οχι η καρδια το αλλο, και το φωτιστικο ενα ροζ με φεγγαρακια ) πήραμε και το στρώμα οπότε μας εμεινε η προίκα, δεν ειχαν ερθει ακόμα οι καινουργιες και ετσι θα περιμενω λιγο ακομη. παντως να ξερετε απο ολα που εχω γυρίσει το kid planet εχει τις ωραιοτερες, ποιοτικότερες και φθηνότερες προικες.. τρελλη διαφημιση ισως πρεπει να ζητήσω ποσοστα. αα!! με την κουρτίνα δεν πολυ τρελαθηκα ειναι η αληθεια αλλιως το φανταζόμουνα μόνο που αυτο που φανταζομουνα μου βγαινε 450 ευρω... και κατελιξα στα 145 ευρω ειναι μια απλη λαχανί με ριγες σκέφτομαι μήπως φτιαξω μόνη μου λουλουδακια απο τσοχα χρωματιστη και τα καρφιτσωσω πάνω θα πηγαινει ή θα ειναι πολυ με τη ριγα???? θα την δω πρωτα κρεμασμένη και θα αποφασίσω..

μπορει να παρει καποιος πανω απο τη "γρήγορη απαντηση" την διαφημιση με τα γλυκα και τους λουκουμαδες ή μονο εγω το βλέπω???

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Μπαμπιτσάκι βλέπω ότι βολεύτηκες στο μαγαζί... Τί καλά που σχεδόν τα ψώνισες όλα... Προίκα δεν έχεις πάρει ακόμη; Το χαλί πόσο το πήρες; Την άλλη εβδομάδα που έχω άδεια θα πάω και εγώ για ψώνια... Τα πράγματα θα τα πάρω από τα Kiddo μιας και μου άρεσαν τα κρεββατάκια, και οι προσφορές που μας έκαναν... Η αλήθεια είναι ότι βρήκα τα πιο οικονομικά πακέτα, και έτσι από εκεί θα πάρω τα πραγματάκια...

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...