Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Xristina96 είπε:

Για αυτό έκανα και εγώ υστεροσκοπηση και ας επέμενε ο δεύτερο εξωσωματικός ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις. Του είπα έχω μόνο 2 άριστα. Τι κάνω μετά; Αν έχω κάτι που δεν φαίνεται; Γιατί να τα χάσω; Πάλι διέγερση από την αρχή; Μου έκανε, κάναμε βιοψία γιατί έχω πάντα τεράστιο ενδομήτριο, πονάω πολύ και στην περίοδο, μου έκανε και scratching. Ηταν ο λόγος της επιτυχίας; Δεν ξέρω, πάντως σίγουρα λόγω της υστεροσκοπησης που είχα κανει, όταν είχα αιμορραγίες πρωτο τριμήνου, είχαμε αποκλίσει θέματα μήτρας. 

Να αυτά μου λέτε και παίρνω θάρρος! ❤️

πρίν από 4 λεπτά , Bubble24 είπε:

Το σκρατσινγκ τί είναι; Δεν το έχω ξανακούσει. 

Σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον μου το πρότεινε επειδή το υλικό είναι πολύτιμο.. Θα την κάνω σίγουρα να είμαι κ πιο ήρεμη. Εσύ ανέφερες ότι έκανες πολύ καλά από ποιά άποψη; Σου έδειξε κάτι;

Αν σου την πρότεινε να την κάνεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Κάποιες φορές μπορεί να έχουν μια υποψία και αντί να μας θορυβήσουν να το αφήσουν έτσι. Και οι γιατροί άνθρωποι είναι και λαμβάνουν μια απόφαση ζυγίζοντας καταστάσεις. Για να στην πρότεινε θα έχει λόγο. Το σκρατσινγκ είναι μια τεχνική που ας που κατά κάποιο τρόπο «ξύνουν» το ενδομητρικο τοίχωμα αυτό δλδ που αναπτύσσει το ενδομήτριο. 
      Εγώ είχα μια επιπλοκή στο εσωτερικό σχημα της μήτρας. Ενώ έχω κάνει ανοιχτά χειρουργεία στο παρελθόν και εξωτερικά η μήτρα μου είναι οκ εσωτερικά ήταν σαν ένα κανάλι. Δεν είχε σωστό σχήμα. Και επειδή ήταν μαλακά κύτταρα δεν φάνηκε ούτε στην σαλπιγγογραφια και δεν φαινόταν ούτε στον υπέρηχο. Οπότε διορθώσαμε το σχήμα και τώρα περιμένω να αναρρωσω και να προχωρήσω σε ετ. 

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλα τα κοριτσάκια..

Λοιπόν ύστερα από ένα σαββατοκύριακο που πολύ θέλω να το ξεχάσω, πήρα σήμερα τηλέφωνο το κέντρο και μίλησα με την εμβρυολόγο.. Το εμβρυάκι μου διαιρείται κανονικότατα οπότε προχωράμε κανονικά στην εμβρυομεταφορά στις 2 το μεσημέρι.. Τι να πω; λέτε να είναι αυτό το τυχερό μου; ο καιρός θα δείξει..

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα κοριτσάκια που με τον τρόπο σας μου δείξατε την αγάπη και την συμπαράστασή σας.. είστε πολύτιμες για μένα.. να το ξέρετε αυτό..

Σας φιλώ γλυκά!

Καλη επιτυχία στο εμβρυάκι σου δομνινάκι μου, προσευχομαστε με την μπεμπα να τα καταφερει και να εχει ενα υπεροχο ταξιδι και τέλεια διαμονή στη κοιλίτσα σου!!!! αυτο το ένα μιαζει ήδη στη μαμα του δεν το βάζει κατω κανει τα παντα περα για να καταφερει!!!!

σε φιλάμε γλυκά

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια Καλημέρα και Καλή εβδομάδα...

Όλα τα φώτα είναι στραμμένα στην Δομνίνα μας και στο μικρό εμβρυάκι της... Όλα θα πάνε καλά κοριτσάκι... Να έχεις πίστη και θα δείς σε λίγες μέρες θα πανυγηρίζουμε το θετικό αποτέλεσμα!!!!

φςφςφςφςφςφςφςφςφςφς μπόλικη μωροδόσκονη από τον μπέμπη μου...

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Μπαμπιτσάκι πώς τα πάς; Με τα ψώνια τελείωσες; Εγώ έκανα την έρευνα αγοράς και την επόμενη εβδομάδα που θα έρθει και η μαμά μου θα πάμε να τα παραγγείλουμε... Ανυπομονώ...

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

χριστινάκι σε ζηλεύω θέλω και εγώ να πάω για ψώνια εστω να κάνω έρευνα αγορας

βαβιτσακι μαζι θα δούμε τα μπεμπάκια μας και εγώ στις 8 έχω υπέρηχο

κορίτσια εγώ έχω 2-3 ημέρες τώρα που άρχισα να τον νοιώθω πιο έντονα πια, και πριν τον αισθανόμουν αλλά πιο σπάνια και πιο ήπια.Ειδικά εχθές δεν σταμάτησε να κουνιέται, αυτό που λέτε κλωτσιά δεν ένοιωσα ακόμη, πιστεύω όμως δεν θα αργίσει, απιστευτη ευτυχία...........ο μπαμπάς μας τρελάθηκε απο χαρά

Διαφημίσεις

χριστινάκι σε ζηλεύω θέλω και εγώ να πάω για ψώνια εστω να κάνω έρευνα αγορας

βαβιτσακι μαζι θα δούμε τα μπεμπάκια μας και εγώ στις 8 έχω υπέρηχο

κορίτσια εγώ έχω 2-3 ημέρες τώρα που άρχισα να τον νοιώθω πιο έντονα πια, και πριν τον αισθανόμουν αλλά πιο σπάνια και πιο ήπια.Ειδικά εχθές δεν σταμάτησε να κουνιέται, αυτό που λέτε κλωτσιά δεν ένοιωσα ακόμη, πιστεύω όμως δεν θα αργίσει, απιστευτη ευτυχία...........ο μπαμπάς μας τρελάθηκε απο χαρά

Καστεράκι και εγώ τόσο τον ένοιωσα... Είναι απίστευτο συναίσθημα... Όσο θα παιρνάει ο καιρός θα τον νοιώθεις και πιο καλά... Σε μένα δίνει κάτι κλωτσιές.... Αστα να πάνε... Όσο για τα ψώνια θα πάς και εσύ... Σιγά-σιγά όλα θα γίνουν... Εγώ ραντεβού έχω στις 5!!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

Μόλις μπήκα κι εγώ σπίτι και μπήκα να σας ενημερώσω.. Λοιπόν το εμβρυάκι μας δεν είναι άριστο αλλά είναι καλό.. έχει 6 διαιρέσεις και όλα τα προσόντα να γίνει ένα ζουμπουρλούδικο μωράκι.. Στις 9/12 λοιπόν κι εγώ χοριακή.. αρνούμαι πάντως να αρχίσω να το σκέφτομαι από τώρα.. έχουμε μέρες μπροστά μας..

Το καλό στο όλο θέμα είναι ότι βελτιώθηκε αρκετά το σπέρμα.. και σε ποσότητα και σε αριθμό και σε φυσιολογικές μορφές... τώρα τι έφταιξε και είχαμε αυτή την εξέλιξη δεν ξέρω.. το ότι ο σύζυγός μου έκοψε το κάπνισμα; το ότι πέτυχε η επέμβαση; το ότι τα έδωσε όλα την κατάλληλη στιγμή; θα σας γελάσω και δεν το θέλω..

Θέλω και πάλι να σας ευχαριστήσω την κάθε μια ξεχωριστά και όλες μαζί διότι δεν με αφήσατε στιγμή να νιώσω μοναξιά.. και που μου σταθήκατε τόσο πολύ..

Πάω να φάω κάτι και να ξεκουραστώ..

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Μόλις μπήκα κι εγώ σπίτι και μπήκα να σας ενημερώσω.. Λοιπόν το εμβρυάκι μας δεν είναι άριστο αλλά είναι καλό.. έχει 6 διαιρέσεις και όλα τα προσόντα να γίνει ένα ζουμπουρλούδικο μωράκι.. Στις 9/12 λοιπόν κι εγώ χοριακή.. αρνούμαι πάντως να αρχίσω να το σκέφτομαι από τώρα.. έχουμε μέρες μπροστά μας..

Το καλό στο όλο θέμα είναι ότι βελτιώθηκε αρκετά το σπέρμα.. και σε ποσότητα και σε αριθμό και σε φυσιολογικές μορφές... τώρα τι έφταιξε και είχαμε αυτή την εξέλιξη δεν ξέρω.. το ότι ο σύζυγός μου έκοψε το κάπνισμα; το ότι πέτυχε η επέμβαση; το ότι τα έδωσε όλα την κατάλληλη στιγμή; θα σας γελάσω και δεν το θέλω..

Θέλω και πάλι να σας ευχαριστήσω την κάθε μια ξεχωριστά και όλες μαζί διότι δεν με αφήσατε στιγμή να νιώσω μοναξιά.. και που μου σταθήκατε τόσο πολύ..

Πάω να φάω κάτι και να ξεκουραστώ..

Σας φιλώ!

τέλεια δομνινάκι!παρ'όλο που είμαι λιγάκι άσχετη ωομίζω πως είναι μια χαρά, ευχομαι ολόψυχα να φωλιάσει στην κοιλίτσα σου και να μήν φύγει τους επόμενους 9 μήνες!

πω πω 09/12 χοριακή ε?της Αγίας Αννης.......μήπως είναι σημαδιακό, πιστεύω πολύ στην Αγία Άννα.

Αχ αυτο το ενα εμβρυακι....θα γινει ενα μπεμπακι που θα τρελλανει μαμα κ μπαμπα!!!!αχ αργει η χοριακη αλλα ειναι ταμαμ για χριστουγεννιατικο δωρακι σε ολες μας αλλα κυριως σε σενα ματια μου...κ αυτο που ειπε το καστερακι για της αγιας αννης,κι εγω το πιστευω κ να πας να αναψεις ενα κερακι σε μια εκκλησια κ ολα θα πανε καλα..τωρα ψυχραιμια κ ξεκουραση αν κ οι γιατροι πλεον ειναι καθετοι σε αυτο,μπορεις να κανεις ο,τι θες!!!πολυ ωραια τα νεα,μπραβο μωρακι μου μας εφτιαξες το κεφι!!φιλια σε οοοοολα τα κοριτσια κ τα μπεμπακια τους!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

η οποία Αγία Αννα ήταν η μητέρα της Παναγίτσας μας!! τίποτα δεν είναι τυχαιο δομνινάκι μου παρ΄ολα αυτά θα συμφωνήσω μαζί σου και μέχρι την χοριακή σου δεν θα ξανασυζητήσω τίποτα για το θέμα θα προσευχομαστε με την μπεμπουλινα σιωπήλα και θα περιμένουμε τα νεα...

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Δομνινάκι μου όλη μέρα σήμερα ήμουνα μέσα στα νεύρα...και είχα τόση αγωνία...Καλώς δέκτηκες το μαχητούλη σου λοιπόν! Εδώ θα είμαστε υπομονετικά να περιμένουμε μαζί σου τις μέρες να περάσουνε!

Οντως πολύ σημαντική η μέρα της χοριακής σου...και ούτε εγώ πιστεύω πως είναι τυχαίο...

Σιωπηλά λοιπόν όπως λέει και το βαβιτσιάκι μας θα προσευχόμαστε για σένα και το σποράκι σου!

Φιλάκια πολλά στο καστεράκι, λαρούκο (σε σκεφτόμαστεεεεεεε....εμφανίσουυυυυυυ) και στο χριστινάκι!

Μια μεγάλη αγκαλιά στο συμπεθεράκι μου για να χωράει και τα τρία ταρζανάκια μέσα!:D

Καλό βράδυ!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

η οποία Αγία Αννα ήταν η μητέρα της Παναγίτσας μας!!

Η οποία Αγία Άννα δυσκολευόταν κι αυτή να κάνει μωράκι...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Δομνινάκι μου, σου εύχομαι μια τεράστια χοριακή!!! Όντως η Αγία Αννα είναι η μητέρα όλων μας μιας και είναι μητέρα της Παναγίας... Και ναι έκανε σε μεγάλη ηλικία την Παναγία μας... Τίποτα δεν είναι τυχαίο... Και εγώ εκείνη την ημέρα πρώτα ο Θεός θα πάω να κοινωνήσω, γιατί είναι πολύ σημαντική ημέρα για όλες τς γυναίκες που θέλουν να κάνουν ένα παιδάκι!!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

Δομνινάκι μου, σου εύχομαι μια τεράστια χοριακή!!! Όντως η Αγία Αννα είναι η μητέρα όλων μας μιας και είναι μητέρα της Παναγίας... Και ναι έκανε σε μεγάλη ηλικία την Παναγία μας... Τίποτα δεν είναι τυχαίο... Και εγώ εκείνη την ημέρα πρώτα ο Θεός θα πάω να κοινωνήσω, γιατί είναι πολύ σημαντική ημέρα για όλες τς γυναίκες που θέλουν να κάνουν ένα παιδάκι!!!!

Nαι χριστινάκι συμφωνώ και εγώ πρίν μείνω έγκυος είχα πάρει σε ένα μοναστήρι που έχουν την θαυματουργή εικόνα της και μετά από μέρες έμαθα για την εγκυμοσύνη.

καλημερα κορτσούδια!! 7 εργασιμες και σήμερα ακομα στη δουλεια!!!! δεν αντεχεται εεε!! τα νέυρα μου και η υπομονή μου φτανουν οσο νουπο στα ορια τους!!

λοιπόν χριστινάκι μου δεν εχω τελειώσει με τα ψώνια.. αυτη η βδομάδα είναι κομβική θα έλεγα... το δωματιο ήρθε, μας λειπει το στρώμα το οποίο θα παρουμε την τεταρτη και την ιδια μερα θα κλεισω το χαλί και την προίκα σήμερα θα πάμε για την κουρτίνα οπότε μετά μου μένει η διακόσμηση και να γέμισω τα συρταρια με τα απαραίτητα!!! τα οποια απαραιτητα ελπίζω μεχρι και την αλλη βδομάδα να τα έχουμε ψωνίσει όλα και οταν πια θα κάθομαι να αρχισω τα πλυντήρια το σιδερο και την τοποθέτηση

ερώτηση: ξέρετε θεσσαλονικες μου αν έχει καταστήματα ΗΡΑ στη πόλη μας περα απο τα κουκου που εχουν ειδη ηρα. εχω ενα σωρο κουπόνια απο τα bp και δεν ξέρω που να τα εξαργυρώσω αν και ειναι ακριβά και μου βγαινει σχεδόν το ιδιο...

ερώτηση β για το κρισάκι: τα εσωτερικα υφάσματα απο καροτσια καλαθουνες καθησματακια τα επλυνες??? ή μαλλον στα επλυναν?? γιατι εσυ ήσουν στο νοσοκομειο..

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...