Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Xristina96 είπε:

Για αυτό έκανα και εγώ υστεροσκοπηση και ας επέμενε ο δεύτερο εξωσωματικός ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις. Του είπα έχω μόνο 2 άριστα. Τι κάνω μετά; Αν έχω κάτι που δεν φαίνεται; Γιατί να τα χάσω; Πάλι διέγερση από την αρχή; Μου έκανε, κάναμε βιοψία γιατί έχω πάντα τεράστιο ενδομήτριο, πονάω πολύ και στην περίοδο, μου έκανε και scratching. Ηταν ο λόγος της επιτυχίας; Δεν ξέρω, πάντως σίγουρα λόγω της υστεροσκοπησης που είχα κανει, όταν είχα αιμορραγίες πρωτο τριμήνου, είχαμε αποκλίσει θέματα μήτρας. 

Να αυτά μου λέτε και παίρνω θάρρος! ❤️

πρίν από 4 λεπτά , Bubble24 είπε:

Το σκρατσινγκ τί είναι; Δεν το έχω ξανακούσει. 

Σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον μου το πρότεινε επειδή το υλικό είναι πολύτιμο.. Θα την κάνω σίγουρα να είμαι κ πιο ήρεμη. Εσύ ανέφερες ότι έκανες πολύ καλά από ποιά άποψη; Σου έδειξε κάτι;

Αν σου την πρότεινε να την κάνεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Κάποιες φορές μπορεί να έχουν μια υποψία και αντί να μας θορυβήσουν να το αφήσουν έτσι. Και οι γιατροί άνθρωποι είναι και λαμβάνουν μια απόφαση ζυγίζοντας καταστάσεις. Για να στην πρότεινε θα έχει λόγο. Το σκρατσινγκ είναι μια τεχνική που ας που κατά κάποιο τρόπο «ξύνουν» το ενδομητρικο τοίχωμα αυτό δλδ που αναπτύσσει το ενδομήτριο. 
      Εγώ είχα μια επιπλοκή στο εσωτερικό σχημα της μήτρας. Ενώ έχω κάνει ανοιχτά χειρουργεία στο παρελθόν και εξωτερικά η μήτρα μου είναι οκ εσωτερικά ήταν σαν ένα κανάλι. Δεν είχε σωστό σχήμα. Και επειδή ήταν μαλακά κύτταρα δεν φάνηκε ούτε στην σαλπιγγογραφια και δεν φαινόταν ούτε στον υπέρηχο. Οπότε διορθώσαμε το σχήμα και τώρα περιμένω να αναρρωσω και να προχωρήσω σε ετ. 

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

χριστινακι η ΠΗΤ μου ειναι 4/2/2012 οπότε μόλις περάσουν οι γιορτες περιμένουμε την μπουμπου να σκάσει μύτη....

Υδροχοάκι η μικρούλα μας δηλαδή...σαν και μένα!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να μαι κι εγώ! Τι μου κάνετε;

Όμορφα εξελίσσεται η βδομάδας μας αυτή δομνινάκι μου....με τόσο όμορφα νέα..Πέντε όμορφα νέα κατακρίβειαν!:D Αντε με το καλό να νταρντανέψουνε κι άλλο και να τα πάρουνε...Αντε πλησιάζουμε στα ωραία κι έχω τρελή ανυπομονησία για ΄σενα!!!

Λαρούκο μου μπες λιγάκι να μας πεις πώς είσαι...Σε σκεφτόμαστε!!!

Καστεράκι μου όλα καλά; Μεγαλώνεί η κοιλίτσα;:D

Χριστινάκι μου η μέση ελπίζω να είναι καλύτερα!

Συμπεθεράκιιιιιιιιιιιιι μου θα στολίσετε φέτος; Η θα στα ρίξουνε κάτω τα τρία μικρά ταρζανάκια;;) Αχ βρε βαβιτσιάκι μου τι μας θύμισες τώρα με το δεντράκι που ήτανε καλυμμένο...Αχ πώς περνάει ο καιρός αληθεια!

Εγώ δεν έχω κανένα νεάκι...ολημερίς τρέχω...και ολονυχτίς κοιμάμαι!:P

Ναι τόσο πρωτότυπα νέα!:D Ανυπομονώ να ρθούνε οι γιορτούλεεεεεεεεςςςςς!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Kαλημέρα και απο μένα!

christm είμαι στην 17η εβδομάδα, αρχές της άλλης μπάνω στην 18η, όσο για τα τικεράκια είμαι παντελώς άσχετη γιαυτό και δεν έχω (10 εβδομάδες διαφορά έχουμε)

δομνίνα σου ευχόμαστε καλή επιτυχία αύριο και εγώ και ο μπέμπης μου και σου στέλνουμε όλη μας τη θετική ενέργεια...

babitsaki επιτέλους σταματάς να ξεκουραστείς γιατί μετά.........

λαρα πολλά φιλία

momentaki παρόλο το τρέξιμο ακούγεσαι χαρούμενη και ευδιάθετη, μπράβο, μπράβο πάντα έτσι να είσαι

kriskris φιλιά στα αντράκια σου!

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Είμαι σίγουρη ότι με τόση θετική ενέργεια και άλλη τόση μωρουδόσκονη θα πάνε όλα τέλεια για μένα αύριο.. Αν και το ζόρι το δικό μου θα είναι μέχρι να μου πουν πόσα γονιμοποιήθηκαν... Ελπίζω όσα περισσότερα γίνεται!

Εννοείται ότι μόλις έχω νεότερα θα σας ενημερώσω! Φιλάκια στα μπεμπάκια και στις κοιλίτσες!

L2qIp2.png

Kαλημέρα και απο μένα!

christm είμαι στην 17η εβδομάδα, αρχές της άλλης μπάνω στην 18η, όσο για τα τικεράκια είμαι παντελώς άσχετη γιαυτό και δεν έχω (10 εβδομάδες διαφορά έχουμε)

δομνίνα σου ευχόμαστε καλή επιτυχία αύριο και εγώ και ο μπέμπης μου και σου στέλνουμε όλη μας τη θετική ενέργεια...

babitsaki επιτέλους σταματάς να ξεκουραστείς γιατί μετά.........

λαρα πολλά φιλία

momentaki παρόλο το τρέξιμο ακούγεσαι χαρούμενη και ευδιάθετη, μπράβο, μπράβο πάντα έτσι να είσαι

kriskris φιλιά στα αντράκια σου!

Γεια σου καστεράκι μου! Είμαι μια χαρά...Δόξα τω Θεώ! Προσπαθώ πολύ να είμαι χαρούμενη και ευδιάθετη και να μην με παίρνει από κάτω το ότι έρχονται Χριστούγεννα χωρίς μωράκι! Την υγεία μας να έχουμε....και όμορφες γιορτές ε; Κάποιοι άνθρωποι ούτε αυτό μπορούνε να έχουν...οπότε...όλα καλά!

Φιλάκια στο καστεράκι τζούνιορ!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

εεεε!!! να μαι και γω!!! με πετυχατε σε μερα που δεν κοιμάμαι (δεν ξερω για ποσο βεβαια) πήγα βολτουλα σημερα για καφεδακι και πηρα και την βαλιτσα να την εχω εδω να την γεμίσω σιγα - σιγα, το Σαββατο θα ερθει και το δωματιακι μας και επιτελους θα τελειωσει αλλη μια βδομαδα και μετα αλλες 2 και θα ερθει και η 8 του μήνα που θα παμε στον γιατρο να δουμε τη μπουμπου μας την γυριστρουλα και να παρουμε και το χαρτι οτι σταματαω απο την δουλεια!!!!!

αυριο ειναι παρασκευη και εχω μια αγωνια για το δομνινάκι μας!!!! αχ ολα καλα να πανε!!!!

μομεντακι μη στεναχωρισαι βρε ψυχή μου θα ερθει και η δική σας η σειρά να ριχνω μωρουδοσκονη με το τσουβαλι του χρονου να κουβαλαμε ολες νινακια!!!

καστερακι δεν ειναι δυσκολο να βαλεις τικερακι εδω τα καταφερα εγω που δεν ξερω καλα αγγλικα.. γράψε χαρακας ή τικερ στο google και ακολουθα τα βηματα ειμαι σιγουρη θα τα καταφερεις!! λοιπον τα ματακια μου αρχισαν να κλεινουν δεν θα δω ποτε ταινια!!! σας φιλω ολες ματσ μουτσ!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Τρελοκομειο μπαμπιτσιακι,τι θυμηθηκες;;;χαχχχαχαχαχαααα!!τρομακτικη εμπειρια τα περσινε χριστουγεννα λογω μετακομισης φυσικα..φετος λεω να μην στολισω εκεινο το τεραστιο δεντρο-χαρο γιατι δεν θα μπορουμε ουτε να περπατησουμε εδω μεσα..ενα μικρουτσικο θαναι μια χαρα!θα το βαλω σε μια γωνια μακρια απτα ζιζανια οχι τιποτα αλλο,μη πεσει πανω τους κ εχουμε δραματα κ κλαματα!!

Δομνινακι μου ο θεος μαζι σου αυριο κ μεθαυριο να εχουμε καλα αποτελεσματα!!!!ολα θα πανε καλα ματια μου θα το δεις!τοση μωρουδοσκονη δεν πηρες ποτε,ετσι;αυτη θα ειναι η τυχερη φορα!παω να ταισω κ επανερχομαι!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Τρελοκομειο μπαμπιτσιακι,τι θυμηθηκες;;;χαχχχαχαχαχαααα!!τρομακτικη εμπειρια τα περσινε χριστουγεννα λογω μετακομισης φυσικα..φετος λεω να μην στολισω εκεινο το τεραστιο δεντρο-χαρο γιατι δεν θα μπορουμε ουτε να περπατησουμε εδω μεσα..ενα μικρουτσικο θαναι μια χαρα!θα το βαλω σε μια γωνια μακρια απτα ζιζανια οχι τιποτα αλλο,μη πεσει πανω τους κ εχουμε δραματα κ κλαματα!!

Δομνινακι μου ο θεος μαζι σου αυριο κ μεθαυριο να εχουμε καλα αποτελεσματα!!!!ολα θα πανε καλα ματια μου θα το δεις!τοση μωρουδοσκονη δεν πηρες ποτε,ετσι;αυτη θα ειναι η τυχερη φορα!παω να ταισω κ επανερχομαι!

καλημέρα!!!!

χαχαχα κρισακι μου ειδες τιποτα δεν ξεχνάω!! φανταζομαι τα πιστιρικια να κοιτανε με δεος το δεντρο και να θέλουνε να πιασουνε τις μπαλες.. οι δικες μου μπαλες ειναι ολες δαγκωμένες απο την βαφτηστηκιά μου καθοταν με τις ωρεσ κατω απο το δεντρο και προσπαθουσε να τις βαλει στο στομα της επισης απο πανω μεχρι κατω ήταν μεσ το στρας χαχαχα τι γελιο που εχουνε τα σκ@τουλι@!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Α ρε μπαμπιτσιακι με το τρελο βαφτισιμακι!να γραψεις σε καμερα τον φετινο στολισμο του δεντρου,που θαχεις κ την κοιλιτσα!!!στο λεω με παραπονο γιατι κ εγω το ειχα κανει κ ο κρισος το εσβησε καταλαθος αφου γεννησα,οταν αρχισε να τραβαει τα μωρα, κ δεν ξερεις ποσο στεναχωρεθηκα...ειναι ομορφη στογμη,θαθελα να την εχω..ο,τι ειχαμε τραβηξει το εσβησε,καταλαβαινεις το συγχιση τραβαω οταν το σκεφτομαι...γκρρρρρρρρ...

Δομνινακι τι εγινε πουλι;περιμενουμε νεα!!!

Χθες ηθελα ταχα να ξαναμπω αλλα επεσα ξερη,κ τωρα τελειωσα ταισματα κ παω για νανι...

Φιλακια στο συμπεθερακι, στις τρεις μας εγκυουλες, στο λαρακι κ στο δομνινακι φυσικα!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Ήρθα κι εγώ..

Δυστυχώς οι χειρότεροι φόβοι μου επαληθεύτηκαν.. από τα 4 ωάρια μόνο τα τρια ήταν ώριμα και από αυτά μόνο το ένα γονιμοποιήθηκε.. Δεν ξέρω ακόμα τι θα γίνει διότι δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί.. το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πάρω τηλέφωνο τη Δευτέρα το πρωί στο κέντρο για να δω σε τι κατάσταση είναι και αν προχωρήσει θα το βάλουμε την ίδια μέρα στις 2 το μεσημέρι..

Εννοείται ότι δεν έχω καθόλου ψυχολογία μετά από όλα αυτά.. πολύ θα ήθελα να το έβλεπα ως το αουτσάιντερ αλλά αυτή τη στιγμή είμαι τόσο λυπημένη.. Πήρα το γυναικολόγο μου τηλέφωνο και επιμένει να το βάλουμε κανονικά αν φυσικά είναι καλής ποιότητας διότι ένα και καλό λέει θέλουμε.. Τι να πω.. Μάλλον κάποιος εκεί ψηλά γελάει με τις αγωνίες μου και τα άγχη μου.. αλλιώς δεν εξηγείται.. Δεν θα μπω καθόλου μέχρι τη Δευτέρα το απόγευμα.. συγνώμη αλλά δεν μπορώ..

Και πάλι συγνώμη..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Κοπελα μου εννοειται να παρεις τον χρονο σου κ να μπεις οποτε θελεις,εμεις τωα δεν ειμαστε το θεμα,το θεμα μας ειναι να τα καταφερει το εμβρυακι μας..ενα θελουμε δομνινακι μου,ενα κ να παρει ολη την αγαπη σας κ να γινει ενα καλο παιδακι..μακαρι να πανε ολα καλα κ να εχεις τα πιο ομορφα χριστουγεννα της ζωης σου..δεν ξερω τι αλλο να πω περα απο το οτι ειμαι κοντα σου εστω κ νωερα..μακαρι οταν ξανακουσουμε νεα σου εδω μεσα να εχεις μονο ευχαριστα να πεις γιατι το ακιζεις δομνινακι μου...το αξιζεις τοσο πολυ.....

fUCCp2.png

svjYp2.png

αχ βρε δομνινάκι......να σκέφτεσαι ότι αυτό το ένα αρκεί.....ένα εμβρυακι θέλουμε που θα είναι το μωράκι σου, αργά ή γρήγορα θα γίνεις μανούλα!εμείς εδώ θα είμαστε όποτε νοιώσεις έτοιμη.....

δομνινακι μου δεν χρειαζεται να μας ζητας συγνώμη πουλι μου πάρε το χρονο σου και μεις εδω θα προσευχομαστε για σενα κα αυτο το ενα, το ενα το καλο!!! μακαρι παναγίτσα μου !!! σ΄αγαπαμε δομνινακι κρατα γερα!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Μπήκα να πω καλό βράδυ...

Μακάρι η βδομάδα που μπαίνει να ξεκινήσει με όμορφα νέα από το δομνινάκι μας...ουφ...

Σε σκεφτόμαστε και σε αγαπάμε δομνινάκι μας...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλα τα κοριτσάκια..

Λοιπόν ύστερα από ένα σαββατοκύριακο που πολύ θέλω να το ξεχάσω, πήρα σήμερα τηλέφωνο το κέντρο και μίλησα με την εμβρυολόγο.. Το εμβρυάκι μου διαιρείται κανονικότατα οπότε προχωράμε κανονικά στην εμβρυομεταφορά στις 2 το μεσημέρι.. Τι να πω; λέτε να είναι αυτό το τυχερό μου; ο καιρός θα δείξει..

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα κοριτσάκια που με τον τρόπο σας μου δείξατε την αγάπη και την συμπαράστασή σας.. είστε πολύτιμες για μένα.. να το ξέρετε αυτό..

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...