Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

kriskris ολες μας με τις θεραπειες περασαμε και περναμε δυσκολες φασεις...τη μια ειμαι χαρουμενη,την αλλη κλαιω και συγκινουμαι,μετα θυμαμαι την ταλαιπωρεια,μετα λεω θα τα ξεπερασω ολα!!ετσι νομιζω οτι παει...για να εχεις φτασει στη διαδικασια της εξωσωματικης σημαινει οτι εχεις δυναμη να το παλεψεις...υπαρχουν γυναικες που σταματανε στην πρωτη δυσκολια...ομως εσυ ετοιμαζεσαι να κανεις τις ενεσουλες!!εισαι πολυ δυνατη για να εχεις φτασει μεχρι εδω!!μεσα μας εχουμε πολυ δυναμη...εγω μετα απ τους 2 γιατρους που μου ελεγαν βλακειες ελεγα δεν θα αντεξω και δεν θα το παλεψω και ομως εχει περασει 1,5 χρονος αλλαξα 17 γιατρους και ακομα παλευω και αναρωτιεμαι που βρηκα τοση δυναμη και υπομονη!και τι ειναι αυτα που λες οτι μας ριχνεις???η καθεμια απ τις εμπειριες της δινει κουραγιο στης αλλες!!!οι θεες ειναι ενωμενες!!!:D:D να ρωτησω και κατι...η πρωτη περιοδος μετα την ενεση ποναει???να προετοιμαστω ψυχολογικα γι αυτο... και αν ποναει σημαινει οτι η ενδομητριωση δεν εχει φυγει???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Aντε μικρολού μας...εσύ έμεινες τώρα και περιμένουμε πώς και πώς τα κόκκινα σου νέα!!!!!:D Εμένα η πρώτη περίοδος δεν πονούσε...περισσότερες ενοχλήσεις είχα όταν την περίμενα να έρθει...κάτι τσιμπήματα...κάτι πονάκια...Και μετά ο συνηθισμένος πόνος...Φυσικά η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική...Κι ελπίζω ΕΣΥ ΕΙΔΙΚΑ να μην πονέσεις ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημέρα φιλεναδίτσες!!!!

Συμπεθερούλα ξεκινάς σήμερα;;;;; ΚΑΛΗ ΑΡΧΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!Πώς είσαι;

Λάρα μου ο μομέντος μου πίνει βιταμίνη Ε (έτσι γράφει στο κουτακι) και εγώ κάτι βιταμίνες Lactalins. Από όλα έχει μέσα το δικό μου...:D

Μικρολού, μακαπούλα και βαβιτσιάκι καλημέρα σας!

Δομνινάκι όλο και μικραίνεις όσο πας...φτάσαμε στο 29 σήμερα ε;:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημέραααααα!!!!!!

Μικρολού, εγω πάντως μέχρι και σήμερα που είναι 2η μέρα, δεν ποναω καθόλου!!!! Εχω μόνο μια ψιλοενόχληση στη μέση απλα για να μου θυμίζει ότι ειμαι αδιαθετη. Και να φανταστείς ότι πριν επαιρνα τα παυσίπονα λες και ηταν καραμέλες και μερικές φορές δε με επιαναν κιολας.

Μομεντακι, ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Θα παω σημερα στη φαρμακοποιο να τη ρωτησω κιολας.

Κρισκρις, ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ κοριτσάρα μου! Να δεις που ολα θα πάνε κατ'ευχήν και σύντομα θα μας ανακοινώσεις τα ευχαριστα μαζι με το μομεντακι και τη Δομνινα! Εκεί να δεις γλέντια μετα!

Πολλά-πολλά φιλιά σε όλες τις φιλεναδίτσες μου!!!!

Α, δε σας ειπα! Από την χαρά μου που αδιαθετησα κερναω όλο τον κοσμο λουκουμαδες και μπουγατσες..!!!! Τέτοια χαρα μιλάμε! χαχαχαχαχα!!!!

JXFXp3.png

μοκρο στο ματι μονο εισαι εσυ μικρο μας..κ μεγαλο στην γνωση κ την ωριμοτητα..σευχαριστω πολυ για τα καλα λογακια σου κ το θαρρος που μου δινεις..απο εσενα πραγματικα κραταω ολα οσα ειπες χθες ή προχθες για την θετικη σκεψη κ ενεργεια..θελω κι εγω να αρχισω να σκεφτομαι ετσι....:mrgreen:.εγω μετα τις ενεσεις ποναω παλι τις 2 πρωτες μερες της περιοδου,με πιο μαλακους πονους ομως,κ παιρνω παντα felden οχι επειδη δεν υποφερονται,απλα για να μην χαλαω το κεφι μου..ελπιζω εσυ να μην πονας ουτε αυτο το λιγο!!

συμπεθερουλα μου καλη..ξανθομαλλουσα μου εσυ..σημερα ξεκιναω..κατα τις 6 θα τις κανω ειπα..θα πηγαινα στο κεντρο,αλλα γκαντεμια παρασκευη απογευμα κ σκ ειναι κλειστο...θα παω σαυτην την φιλη μου να μου την κανει,που μου γνωρισε κ την νοσοκομα στο κεντρο του μαστρ..θα δειξει στον αντρα μου να μου τις βαραει αυτος..θα δω κιολας γιατι αμα μου φανει ευκολο ισως τις κανω κ μοναχουλα..αλλα δεν νομιζω να μπορω να το κανω αυτο στον εαυτο μου!!!:?..εσυ πως πας με τις ενεσουλες κοριτσαρα μου?η κοιλιτσα μελανιαζει?δεν θελωωωωωω..πως θα πηγαινω για μπανακι??:evil:

η κυρα λαρα με την περιοδο της την κολλητη,τι κανει??τα αλλα κοριτσακια μας??

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

laraki μου!!!!!!!!!!!!!σευχαριστω αλλα κι απο σενα περιμενουμε συντομα τα ευχαριστα,ετσι?ερχονται σε λιγο ωορηξιες κλπ,τον νου σου!!!!!κ φερε κ καμια μπουγατσα σε μας..τοσα περασαμε μαζι κ εσυ κερνας τους αλλους???τους ξενους???αντε μακια πολλα!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

laraki μου!!!!!!!!!!!!!σευχαριστω αλλα κι απο σενα περιμενουμε συντομα τα ευχαριστα,ετσι?ερχονται σε λιγο ωορηξιες κλπ,τον νου σου!!!!!κ φερε κ καμια μπουγατσα σε μας..τοσα περασαμε μαζι κ εσυ κερνας τους αλλους???τους ξενους???αντε μακια πολλα!!

Εχω το νου μου, μην ανησυχεις! Κοριτσάκι μου, μακάρι να ήμασταν κοντά να σας κέρναγα όχι μπουγατσες, τουρτες ολόκληρες!!!! Εννοείται ότι εσείς είστε οι πρώτες!! Μαλλον καλύτερα, για σας θα φτιάξω γλυκό από τα χεράκια μου να σας κεράσω. Οχι ετοιματζίδικα πραγματα!

ΣΜΟΥΤΣ!!!

JXFXp3.png

Καλημέρα κι από μένα! Τι μου κάνετε? Καλή αρχή kriskrisaki μου!!! Σου εύχομαι η πρώτη σου προσπάθεια να είναι και η τυχερή σου!!!:P:p:p Δεν θα καταλάβεις για πότε θα περάσουν οι μέρες, και στο λέω εκ πείρας. Εσύ κοίτα μόνο να είσαι ήρεμη. Φιλιά σε όλες!!!!:tongue::tongue::tongue:

8Ca9p3.png?4RvX25wl

καλησπερα σας!!!!τι κανετε???μακαρι kriskris να μπορεσα να σε βοηθησω λιγακι!!!:)))καλη επιτυχια για σημερα!!!αληθεια δεν πονατε???τελικα μεχρι να ξαναξυπνησουν οι ωοθηκες εχουν περασει 4 μηνες εμμηνοπαυσης αρα οι εστιες εχουν πιο πολυ χρονο να φυγουν!!!μακαρι!!!!!!!!:D:D:Dκανω και μπανακια!!αλλα δεν την πολυδεχομαι την θαλασσα γενικα θελω ζεστα...

Διαφημίσεις

καλησπερα σας!!!!τι κανετε???μακαρι kriskris να μπορεσα να σε βοηθησω λιγακι!!!:)))καλη επιτυχια για σημερα!!!αληθεια δεν πονατε???τελικα μεχρι να ξαναξυπνησουν οι ωοθηκες εχουν περασει 4 μηνες εμμηνοπαυσης αρα οι εστιες εχουν πιο πολυ χρονο να φυγουν!!!μακαρι!!!!!!!!:D:D:Dκανω και μπανακια!!αλλα δεν την πολυδεχομαι την θαλασσα γενικα θελω ζεστα...

Τουλάχιστον κάνεις μπανακια, εστω κ λίγα.. Εγώ ακόμα δεν έχω πάει γιατι φοβόμουν μηπως κόψω την περίοδο που ηταν να ερθει! Πού να ήξερα η γυναίκα ότι θα έκανε 4 μήνες μετα την τελευταία ενεση;;; Πλάκα-πλακα, εγω ήμουν χωρίς περιοδο 9 μήνες.... Ουτε παιδί να έκανα! χαχαχαχαχα!!!!

JXFXp3.png

Καλέ! Θέλω κι εγώ μπουγάτσαααααααααααααααα!!!!!:D

Κι εγώ πάω θάλασσα μικρολού μου και μέχρι να καταφέρω να πάρω την απόφαση να μπω...μου κόβεται και λίγο η ανάσα όταν έρθω σε επαφή με το κρύο νερό χαχαχχαχα αλλά όταν μπω δεν θέλω να βγω!

Λάρα μου κι εγώ τώρα αυτό σκέφτομαι...να μην ξαναμπώ θάλσασσα γιατί ίσως μου καθυστερήσει την σέξυ από το να έρθει...και τι στο καλό! Ωσπου αυτή καθυστερεί εγώ θα συνεχίζω τις ενέσεις καταστολής οπότε κάτι μου λέει ότι προτιμώ να μην κολυμπήσω χαχαχαχαχα

Συμπεθερούλα μου άντε πλησιάζει 6 που θα κάνείς την πρώτη σου ενεσούλα! Βρε συνειδητοποίησες έστω για λίγο πως σε λίγες μερούλες θα έχεις εμβρυάκια στην κοιλιά σου;;;;; :D:D:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

ΛΑΡΑ 4 ΜΗΝΕΣ Ε???ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΣΟΥ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ???:D:D:DΕΓΩ 4 ΜΗΝΕΣ ΕΙΜΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΜΗΝΗ ΚΑΙ ΝΕΥΡΑΚΙΑ ΤΣΑΤΑΛΑΚΙΑ!!!ΧΑΧΑ!!ΜΟΜΕΝΤS ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΒΑΖΩ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ,ΜΕΤΑ Η ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΒΡΑΧΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΡΙΧΝΩ ΜΙΑ ΒΟΥΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΤΟΥΡΙΖΩ!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ!!ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ Η ΞΗΡΟΤΗΤΑ ΚΟΛΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΖΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΜΑΓΙΩ...ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΥΚΗΤΕΣ ΑΥΤΟ!!

Μικρολού μου η περιγραφή "εισόδου" σου στη θάλασσα...είναι ακριβώς η ίδια με τη δική μου διαδικασία "εισόδου" χαχαχαχαχαχα

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

ΛΑΡΑ 4 ΜΗΝΕΣ Ε???ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΣΟΥ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ???:D:D:DΕΓΩ 4 ΜΗΝΕΣ ΕΙΜΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΜΗΝΗ ΚΑΙ ΝΕΥΡΑΚΙΑ ΤΣΑΤΑΛΑΚΙΑ!!!ΧΑΧΑ!!ΜΟΜΕΝΤS ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΒΑΖΩ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ,ΜΕΤΑ Η ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΒΡΑΧΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΡΙΧΝΩ ΜΙΑ ΒΟΥΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΤΟΥΡΙΖΩ!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ!!ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ Η ΞΗΡΟΤΗΤΑ ΚΟΛΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΖΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΜΑΓΙΩ...ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΥΚΗΤΕΣ ΑΥΤΟ!!

4 ατελειωτοι μήνες..!!! Από νευρα οπως φανταζεσαι... κουρελια! Τον καημένο τον αντρα μου ρωτα να σου πει τι τραβηξε! :-D:grin:

Κι εγώ κάπως ετσι μπαίνω στη θαλασσα κ εκνευριζεται και ο λαρος κ με φωνάζει "γιαγιακααααα" ΧΑΧΑΧΑ!! Ρεζίλι!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...