Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Xristina96 είπε:

Για αυτό έκανα και εγώ υστεροσκοπηση και ας επέμενε ο δεύτερο εξωσωματικός ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις. Του είπα έχω μόνο 2 άριστα. Τι κάνω μετά; Αν έχω κάτι που δεν φαίνεται; Γιατί να τα χάσω; Πάλι διέγερση από την αρχή; Μου έκανε, κάναμε βιοψία γιατί έχω πάντα τεράστιο ενδομήτριο, πονάω πολύ και στην περίοδο, μου έκανε και scratching. Ηταν ο λόγος της επιτυχίας; Δεν ξέρω, πάντως σίγουρα λόγω της υστεροσκοπησης που είχα κανει, όταν είχα αιμορραγίες πρωτο τριμήνου, είχαμε αποκλίσει θέματα μήτρας. 

Να αυτά μου λέτε και παίρνω θάρρος! ❤️

πρίν από 4 λεπτά , Bubble24 είπε:

Το σκρατσινγκ τί είναι; Δεν το έχω ξανακούσει. 

Σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον μου το πρότεινε επειδή το υλικό είναι πολύτιμο.. Θα την κάνω σίγουρα να είμαι κ πιο ήρεμη. Εσύ ανέφερες ότι έκανες πολύ καλά από ποιά άποψη; Σου έδειξε κάτι;

Αν σου την πρότεινε να την κάνεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Κάποιες φορές μπορεί να έχουν μια υποψία και αντί να μας θορυβήσουν να το αφήσουν έτσι. Και οι γιατροί άνθρωποι είναι και λαμβάνουν μια απόφαση ζυγίζοντας καταστάσεις. Για να στην πρότεινε θα έχει λόγο. Το σκρατσινγκ είναι μια τεχνική που ας που κατά κάποιο τρόπο «ξύνουν» το ενδομητρικο τοίχωμα αυτό δλδ που αναπτύσσει το ενδομήτριο. 
      Εγώ είχα μια επιπλοκή στο εσωτερικό σχημα της μήτρας. Ενώ έχω κάνει ανοιχτά χειρουργεία στο παρελθόν και εξωτερικά η μήτρα μου είναι οκ εσωτερικά ήταν σαν ένα κανάλι. Δεν είχε σωστό σχήμα. Και επειδή ήταν μαλακά κύτταρα δεν φάνηκε ούτε στην σαλπιγγογραφια και δεν φαινόταν ούτε στον υπέρηχο. Οπότε διορθώσαμε το σχήμα και τώρα περιμένω να αναρρωσω και να προχωρήσω σε ετ. 

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Καλημέα και απο μένα!

Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη, τα αποτελέσματα απο το τριπλό τεστ Α βγήκαν πολύ καλά ο μπέμπης μας ειναι καλά, δόξα τω Θεώ!

babitsaki μπήκα στη σελίδα με τα παιδικά και έχει πολύ ωραία πράγματα, θα το επίσκεφτω όταν έρθει η ώρα.

christm και εγώ θα πάω τζάμπο.Μ'αρέσει που εγώ θα πάω σε όλα ενημερωμένη απο εσάς και πολύ μ΄αρέσει!

momentaki φαντάζομαι πόσο σε ταλαιπωρεί η άτιμη πιστεύω θα κάνει τα δικά της και γρήγορα θα τελειώνει το μαρτύριο σου.

lara μην ψάχνεις για συμπτώματα γιατί θα σε μπερδεύουν, χαλαρά εσ'υ να σκέφτεσαι μόνο θετικά!

αααα εγώ επιτέλους κάθομαι σπίτάκι μου ξεκίνησα με την κανονική άδεια που μου απέμεινε, 2,5εβδομάδες θα κάθομαι και βλέπουμε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορτσόπουλα..

Εγώ κάνω κούρα ύπνου από την προηγούμενη Παρασκευή.. Δεν ξέρω τι έχω πάθει, πάντως κάθε βράδυ γύρω στις 10, τα μάτια μου κλείνουν και μεταφέρομαι από τον καναπέ στο κρεβάτι όπου κοιμάμαι μέχρι τις 7.30 το πρωί.. ίσως είναι από την εξάντληση λόγω της αιμορραγίας, ίσως από την κούραση όλων των προηγούμενων μηνών.. το μόνο που ξέρω είναι ότι φτιάχνω δέρμα..

Κατά τα άλλα είμαι καλά και περιμένω όλο αγωνία την Παρασκευή για να δούμε τη συγκομιδή.. ελπίζω να πάμε και αυτή τη φορά καλά..

Λαρούκο μου μη δίνεις σημασία σε συμπτώματα ή στη μη παρουσία συμπτωμάτων... είναι όλα τόσο ρευστά.. 20 του μήνα θα μάθουμε..

Μελλοντικές μανούλες... τι όμορφο να ψωνίζεις για το μωράκι σου.. ελπίζω να με αξιώσει και μένα ο καλός Θεούλης σύντομα να προβώ σε τέτοιες αγορές!

Σας φιλώ όλες ανεξαιρέτως..

L2qIp2.png

Γεια σας τσουπριτσες μου!!τι κανετε;εμεις ολοι καλα,ας τα λεμε,παλι αρρωστουλικα ειναι τα μπεμπινια,συναχωμενα δηλαδη..

Δομνινουλι μου καλα πρωτα αποτελεσματα αυριο,θα τα περιμενουμε με αγωνια!!εβλεπα τον παρασχο στην σκορδα τις προαλλες κ ελεγε για μια ενεση που την κανεις μια φορα κ οχι καθε μερα κ για ελεγχο στο dna του εμβρυου..φανταζομαι τα εχετε αναλυσει αυτα με τον γιατρο σου σαν επιστημονες κ οι δυο!βλεπω παντως οτι απο τουε που εκανα εξωσωματικη,δηλ πριν εναμισι χρονο,τα πραγματα εξελισσονται ταγδαια στον τομεα αυτο,παντα προς το καλυτερο!!πολυ αισιοδοξο αυτο!!αντε κ τα χριστουγεννε φετος να κουβαλατε εσυ κ το λαρακι το πολυτιμο δωρακι σας!!το μικρο μομεντους θα κανει αμεσως μετα την εμφανιση του για να εχει αποκλειστικοτητα κ ολα τα φωτα στραμενα πανω του!!

Λαρακι πλησιαζει η μεγαλη μερα!!!!κανενα τεστακι;;;;;;μπα ε;;;;);;;;

Συμπεθερινι αντε πες στης σιχαμενης σου να φυγει,τι μας κατσικωθηκε;;;μηπως να πας στον νεο εμβρυολογο να σε ριξει μια ματια;;βεβαια κ εμενα η περιοδος κραταει μερες...τι να πω;υπομονη!!φανταζομαι στα τελειωματα θα εισαι,ε;

fUCCp2.png

svjYp2.png

Και παμε στος ηδη εγκυουλες!!!σας χωριζω σε γκρουπ για να μη με πεταξει εξω το κινητο!

Α σε χριστινακι..διαβαζα τα ψωνια σου απτο τζαμπο..εμεις οταν πηγαμε σχεδον το σηκωσαμε!τρια ψαλιδακια απειρες σαλιαρες σελτεδαλια κλπ..μονο τα μπουκαλια μου φτανουν τα πενηντα!δυο αποστειρωτες..χαμος!!βλεπεις εχω τα τριπλασια μωρα!!

Παντως μπαμπιτσιακι κι εγω πανω κατω αυτα πηρα απο τζαμπο.δεν θα πας με καμια μαμα η πεθερα;γιατι κ γνωριζουν αυτες πιο πολλα κ το πιο βασικο..τα πληρωνουν αυτα συνηθως!!εγω προτιμω τα τζαμπο στο λιμανι αποτι στο ωραιοκαστρο..εχουν πιο μεγαλη ποικιλια!κ μην αγχωνεσαι με το τι θα παρεις ολα μαζεμενα ειναι,κανε μια γυρα τους διαδρομους κ παιρνε!!!!

Καστερακι φιλακια κ σε σενα κ στον φιλο μας τον μπεμπη!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Κ επειδη θελω να δειτε επιτελους τα μπεμπινια,οχι τιποτα αλλο,καταφτανουν κ νυφες σιγα σιγα κ θα θελουν να διαλλεξουν,εξηγειστε μου πια πως μπορω να σας στειλω απο το φατσοβιβλιο χωρις να κοινοποιηθει σε ολο το ντουνια;;αντε πες μου τον τροπο κ σας τα στελνω πακετο!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Κορτσούδες καλή σας μέρα!

Ήρθα κι εγώ... και ναι κυρίες και κύριοι έχουμε 6 ζουμπουρλούδικα ωαριάκια... 5 στη μια ωοθήκη και 1 στο άλλο... Στάνταρ 6 λέω στο γιατρό... οποία έκπληξη! αφού κάθε φορά 6 έχουμε! Μην ανησυχείς μου λέει.. εμάς μας νοιάζει να τα πάρουμε και τα 6.. Θα τα πάρουμε του λέω αλλά έλεγα αυτή τη φορά να κάνουμε τη διαφορά

Είμαστε στα 10 χιλιοστά.. οπότε συνεχίζω κανονικά τις ενεσούλες μου, από σήμερα ξεκινώ και Orgalutran και ξανά υπέρηχο τη Δευτέρα όπου είμαι πλέον σίγουρη ότι θα θέλει να με ξαναδεί Τρίτη.. είπαμε καταρχήν για Τρίτη αλλά το πρώτο διαθέσιμο ραντεβού ήταν στις 12:30 οπότε δεν έπαιζε σαν πιθανότητα.. Για να δούμε τι θα δούμε..

Φιλεναδίτσα μου όσο σε σκέφτομαι με τα τρία αντράκια σου τρελλαίνομαι στην κυριολεξία.. απορώ πως γλύτωσες το λεξοτανίλ όταν ήταν βρεφάκια.. αλλά και τριπλή χαρά και ευτυχία, βεβαίως βεβαίως.. όσο γι' αυτό που ρωτάς.. για τη φωτό στο φατσοβιβλίο καλέ.. δυστυχώς δεν κατέω.. δεν γνωρίζω πράμα από τέτοια!

L2qIp2.png

γεια σας κοριτσάκια μου!!! χαθηκα χθες γιατι εκανα καμπυλη ζακχαρου και δεν ήρθα στη δουλεια..

το ζακχαρο μου ενω πριν πιω ατυτη την χαζοβλακεια γλυκόζης ήταν καλά στην αιμοληψία της ωρας εφτασε στα ύψη!!! 153 αντι για το οριο που ειναι 140 και ναι μου εκοψε τα παντα, τηγανιτα, ψωμι, πληρες γαλακτομικα και Γ Λ Υ Κ Α!!! τιποτα δεν με ενοιαζε αλλα οχι τα γλυκά.. κλαψ κλαψ... πως θα κανω χριστουγεννα χωρις μελομακαρονα και μπακλαβα της μανουλας μου??? εεε πειτε μου πως!!!

μετά αφού ξεζαλίστικα πήγαμε και πήραμε το καροτσακι μας απο τα λητώ που ειχε ερθει κομπλέ και για τρίτη φορά με εκνευρισαν..

καταρχήν μας εφεραν λαθος καρότσι στην αρχη και ευτυχώς που με εκοψε να ρωτησω που ειναι η ποτηροθηκη και το αδιαβροχο και πανω στο ψαξιμο ανακαλυψανε οτι ειχαν δυο καροτσια με αυτοκολλητο το ονομα μου!! τελος παντων αφου μετα για σπασιμο τους εβαλα να μου το ανοιξουν να το στήσουν και να το ξανασυσκευασουν βεβαιωθηκα και το παρελαβα!! μου κόβει λοιπόν και την απόδειξη και γραφει πάνω η αποδειξη επι πιστωση.. ρωταω στο ταμειο γιατι λεει επι πιστωση αφου το πληρώσαμε.. και πια λετε ήταν η απαντηση.. ετσι κανουμε εμεις.. αχαχαχα!!! θα την επνιγα!! της λεω κοπελια αυτό δεν ειναι λογιστκή απαντηση επάνω μετρητοις να φευγω δεν μπορώ λεει εχετε και το δελτιο παραγγελιας για αυτό, φυσικα γυρισα και εφυγα γιατι ειχα γινε κοκκινη!!

lJiup3.png

M1otp3.png

μέτα πήγαμε και μεις στα jambo στο ωραιόκαστρο μιας και ήμασταν δίπλα, εσωρουχακια δεν πήρα μου φανηκαν παρα πολυ μικρά και μουχ πει και μανουλες οτι στα εσώρουχα να μη παρω το 0-3 να παρω το 3-6 παρολα αυτα επειδη φοβήθηκα και δεν εχουν και μεγαλη διαφορα με τα υπολοιπα μαγαζια δεν πήρα, πήρα δυο φορμάκια, ενα μπίμπερο, μια πιπιλα, σαλιαρες και πανακια ετσι να μη λεμε οτι πήγαμε τσαμπα jambo Παντως και τα φορμακια καμία σχεση με αυτο που πήρα απο αλλο μαγαζι βεβαι οτι πληρωνεις πέρνεις.. τα υπόλοιπα απο prenatal!! αυτο που με επειγει τώρα ειναι να κάνω βαλιτσα!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Μπαμπιτσάκι μου βλέπω ότι εσύ τα ετοίμασες όλα!!!! Μπράβο!!!

Καλά δεν θα σχολιάσω για τα λητώ... Δεν θα πατήσω μου φαίνεται καθόλου... Αχ εγώ πήρα φανελάκια από τα jambo, ναι είναι πολύ μικρά... Λές να μην βολευτώ; Καλά θα πάρω και από αλλού εννοείτε... Όσο για το ζάχαρο εντάξει δεν ήταν και τεράστια η απόκλιση από τα όρια... Φυσικά θα φάς και κανένα γλυκάκι, απλά να μην το παρακάνεις... Αυτό ισχύει για όλες μας...

Φιλάκια σε όλες...

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Διαφημίσεις

Από τώρα θα κάνεις τη βαλίτσα Μπαμπιτσάκι μου; λίγο νωρίς δεν είναι; λες να καταφτάσει βιαστικά η μπέμπα και να μην προλάβεις;

Όσον αφορά τα ρουχαλάκια 0-3. Να πάρεις αλλά μην πάρεις πολλά... Για τον πρώτο καιρό στάνταρ θα τα χρειαστείτε γιατί στα άλλα θα πλέει το μωράκι μέσα..

Τι ωραία που διαβάζω για ψώνια και σένα και τη Χριστίνα μας. Ξεμυαλίζομαι στην κυριολεξία λέμε..

L2qIp2.png

Από τώρα θα κάνεις τη βαλίτσα Μπαμπιτσάκι μου; λίγο νωρίς δεν είναι; λες να καταφτάσει βιαστικά η μπέμπα και να μην προλάβεις;

Όσον αφορά τα ρουχαλάκια 0-3. Να πάρεις αλλά μην πάρεις πολλά... Για τον πρώτο καιρό στάνταρ θα τα χρειαστείτε γιατί στα άλλα θα πλέει το μωράκι μέσα..

Τι ωραία που διαβάζω για ψώνια και σένα και τη Χριστίνα μας. Ξεμυαλίζομαι στην κυριολεξία λέμε..

δομνινακι πήρα 0-3 αλλα οχι απο τα jambo των συγκεκριμενων ειναι μικρά!! και οσο για την βαλιτσα θέλω να την κανω τωρα γιατι μετα δεν θα μπορω να κουνηθώ τωρα παω σε δυο μαγαζια και κουραζομαι και στο κατω κατω ας ειναι ετοιμη δεν χαλαει καλητερα απο νωρις!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Μπαμπιτσάκι μου βλέπω ότι εσύ τα ετοίμασες όλα!!!! Μπράβο!!!

Καλά δεν θα σχολιάσω για τα λητώ... Δεν θα πατήσω μου φαίνεται καθόλου... Αχ εγώ πήρα φανελάκια από τα jambo, ναι είναι πολύ μικρά... Λές να μην βολευτώ; Καλά θα πάρω και από αλλού εννοείτε... Όσο για το ζάχαρο εντάξει δεν ήταν και τεράστια η απόκλιση από τα όρια... Φυσικά θα φάς και κανένα γλυκάκι, απλά να μην το παρακάνεις... Αυτό ισχύει για όλες μας...

Φιλάκια σε όλες...

δεν ξερω χριστινακι μου ο γιατρος μου ειπε καθολου γλυκα ενταξει θα φαω ενα μελομακαρονο ενα ομως!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου. Θα ειμαι περιληπτικη γιατι μπαινω απο το κινητο καθως τα εφτυσε ο υπολογιστης.

Αδιαθετησα χτες (τουλαχιστον ηρθε νωριτερα κ δε με αφησε να φτιιαχνω σεναρια στο μυαλο μου). Οπως καταλαβαινετε δεν ειμαι κ στα καλυτερα μου. Η μεγαλη ειρωνεια ειναι οτι χτες ειχα καλεσει φιλους στο σπιτι και το ενα ζευγαρι μας ανακοινωσε οτι ειναι εγκυος.... Η κατραπακια που μου ηρθε ηταν τεραστιων διαστασεων! Μα δεν ειναι ειρωνεια; Εγω το βλεπω ετσι;

Τελος παντων, συνεχιζουμε οπως πριν.....

Σας φιλω ολες κ οταν βρω υπολογιστη θα μιλησουμε για τα νεακια σας.

JXFXp3.png

λαρουκο μην στεναχωριέσαι αν και καταλαβαίνω απολύτα πως νοιώθεις, κάθε μήνα επι 4 χρόνια η ίδια απογοήτευση,εσύ όμως να κοιτάς μπροστά γιατί κάποια στιγμή θα γίνεις και εσύ μανούλα, ξέρω ότι σου ακούγεται κάπως μακρινό αλλά θα συμβεί κοίτα εμένα πού να το φανταζόμουν......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...