Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Sunshine. είπε:

Για το pro ωοθηκών τι γνώμη έχει ο Σφακ; 

Αν δεν απατώμαι αυτός το έφερε στην Ελλάδα οπότε είναι πολύ υπέρ αλλά λέει ξεκάθαρα πως είναι 30–40% πιθανότητες επιτυχίας. Σκέφτομαι να το κάνω, δεν έχω κάτι να χάσω.

• Μου αρέσει 1

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Γεια σας, γεια σας!!!!

Αχ, πολύ μου αρέσει που ξαναβρίσκω το ρυθμό μου και μπαίνω πιο συχνά!

Δομνινάκι μου, το ξαναλέω.... ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ & ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ!!! Τώρα για την περίοδο, μπορεί κ λόγω υστεροσκόπησης να έχεις τόσο πολύ αίμα... Τον γιατρό τον ρώτησες;

Κρισάκι, τώρα που το λες.... έλα ντε;;;; Όλα τώρα μου ήρθαν;; Μάλλον υποσυνειδητα προσπαθώ να γεμίσω το μυαλό μου & κάνω ό,τι μου κατέβει!

Μπαμπιτσιω μου, ευχομαι η οσφρηση σου να "πέσει μέσα"! Ε, μια που είσαι κ εγκυούλα, όλο κ κάτι παραπάνω μυρίζεις!!! :-)

Καστεράκι, όλα εντάξει; Πώς είσαι;

Christmακι, πολλά φιλάκια!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Που λέτε λοιπόν, την Παρασκευή γύρισε ο λάρος από τη δουλεια κ του είπα 2 λογάκια.. Ε δεν μπορεσε να με αντικρουσει και υπέκυψε στην γοητεία μου... Αμ, τι το θελααααα;;;; Που μετά με επιασε ένας πόνος, κάτι σαν να μου ερχόταν περίοδος κ ταυτόχρονα να με έχει πιάσει κόψιμο.. (συγνωμη κιολας για την περιγραφή). Ειχα διπλώσει ρε κοριτσια... Ο λαρος να επιμένει να πάμε στο νοσοκομείο (καλά, δεν υπήρχε περίπτωση να πάω στο νοσοκομείο της Χαλκίδας) κι εγώ να ωρύομαι... Με τα πολλά, πήρα τελικά ένα ντεπόν (για τον φόβο των Ιουδαίων) και μετά από κανα μισάωρο αρχισα να ηρεμω.

Τι ηταν αυτό; οεο;;; Λέτε επειδή είχαμε πολύ καιρό να κάνουμε σεξ;; Τι να πω, δεν ξέρω. Ευτυχώς, δεν με εχει ξαναενοχλήσει οπότε όλα εντάξει.

Τωρα εχω ανάψει το τζακι κ εχω πάρει τον υπολογιστή παραμασχαλα κάτω από τις κουβέρτες κ χουχουλιαζω.... Τι ωραία να μην πήγαινα κ στην δουλεια αυριο!!!

Αυτα κουκλες μου! Φιλάκια!

JXFXp3.png

καλημέρα!! τι κάνετε??

βρε λαρουκο τι ήταν αυτος ο πόνος?? μήπως να έπερνες τον γιατρό σου ρε κοριτσάκι ασχετα αν σε ξανάπιασε ή οχι νομίζω οτι θα ταν καλο να τον ενημερώσεις.. μηπως ήταν κανενα εμβρυακι και το ενοχλήσατε... λεω εγω τωρα.. ενας τετοιος πόνος με ειχε πιασει δυο μέρες πριν κανω το θετικό τεστ μετα απο βαριες δουλειες στο σπιτι ειχα βλαλει χαλια σηκωνα τραπεζια και μετα πονουσα ετσι.. οπως και να χει ξεκουράσου και σεξ να κάνετε σαν συζηγοι όχι σαν εραστες που λεει και ο γιατρός μου.. χαχαχα!!!

δομνινάκι μου αμα σε βλεπω ετσι χαρουμενη... τι να πω ανοιγει η καρδιά μου βρε ψυχή μου, αντε αντε με το καλο καλη αρχη!!! τωρα για το πολυ αιμα τι να πω ισως επειδη θα ναι τελευταια φορά για τους επόμενους 9 μήνες είπε η ακατανομαστη να την χορτάσεις!! χιχιχιχι!!!

οι υπολοιπες τσουπριτσες που είστε ?? τι κανετε

αααα!!! ειδατε που αρχισαν να στολιζουν χριστουγεννιατικα!!! επιτελους γιατι πολυ μιζερια βρε παιδακι δεν αντέχω άλλο στη δουλεια μιζερια!! στους δρομους μιζερια!!! στο σπιτι ανοιγεις τηλεωραση μιζέρια και εκει, μέχρι και στο μαιλ μου ρχονται κατι ενημερωτικα απο οικονομικες εφημεριδες ειναι απιστευτοι δεν ξεφευγεις απο την μιζερια τους ακομα και να θες!! να ερθουν λιγο τα χριστουγεννα να ξεχαστουμε λιγο!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια & Καλή Σαρακοστή!!!! Έρχονται τα Χριστούγεννα, μήπως και μας αλλάξουν λίγο την όλη ψυχολογία... Αν μας αφήσουν δηλαδή...

Μπαμπιτσάκι τί κάνει η μπουμπού σου; Ετοιμάστηκες; Τα ψώνισες όλα; Κρεββατάκι από πού πήρες; Εγώ είμαι στο ψάξιμο... Αυτή την εβδομάδα θα λείπει ο άντρας μου ταξίδι, έτσι την επόμενη εβδομάδα λέω να πάμε Πρενατάλ, Ποδηλατούπολή και σκέφτομαι να πάω και Λητώ... Το τελευταίο θα το σκεφτώ αν θα πάω, μετά από αυτά που άκουσα από σένα... Σήμερα θα πάμε Jumbo να δώ κάποια πράγματα... Αχ θέλω να τελειώσει η μέρα, να έρθει το απόγευμα για να πάω... Σαν τα μικρά παιδιά ανυπομονώ....

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Και συνεχίζω...

Λαράκι, μην κάνεις ακροβατικά κοριτσάκι μου... Ήρεμα με το... sex!!!! Αχ έχω ξεχάσει πώς γίνετε... Δεν πειράζει, το μωράκι μου να είναι καλά.... Περιμένουμε με χαρά να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα...

Καστεράκι όλα καλά με το μωράκι σου; Πάντα θα έχεις άγχος όταν είναι να πάς για υπέρηχο... Εντελώς φυσιολογικό...

Κρισάκι με τους γιούς σου... Μπράβο το πώς τα καταφέρνεις... Εγώ σκέφτομαι το πώς θα κουμαντάρω ένα μωρό, και εσύ με τα τρία... Άξια- άξια!!!!! Να είσαι γερή να τα προσέχεις!!!!!

Δομνινάκι μου με το καλό να μπείς στο club με τις εγκυμονούσες...

Εκανα εξετάσεις αίματος και ήταν πολύ καλές Δόξα σοι το Θεό.... Το μόνο πρόβλημα μου είναι η μέση... Με πονάει πάρα πολύ... Υπομονή πρέπει να κάνω μέχρι να γεννήσω... Γι΄αυτό μέχρι τις γιορτές πρέπει να τακτοποιήσω όλα με τις αγορές του μωρού, γιατί δεν θα μπορώ να κουνηθώ αργότερα...

Φιλιά σε όλες!!!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και απο μένα!

λάρα τί τα ήθελες τα ακροβατικά βρε κοριτσάκι μου?Πάντως μην αγχωνεσαί γιατί και εγώ στις καλοκαιρινές διακοπες που δεν ήξερα ακόμη για την εγκυμοσύνη του δωσα και κατάλαβε, και όχι σαν σύζυγος,και το εμβρυάκι μου δεν έπαθε τίποτα.Μην φοβάσαι είναι πολύ νωρίς ακόμη για να πάθεια τίποτα.

δομνινάκι καλή αρχή κορίτσάκι μου.Και εγώ θυμάμαι μετά την λαπαροσκόπηση-υστεροσκόπηση είχα πολύ αίμα, δεν θα 'ναι τίποτα.

christm τυχερούλα θα αρχίσεις τα ψώναι.Και εμείς την Κυριακή πήγαμε στους κουμπάρους μας και μας έδειξαν τα δωματιάκι του μπέμπη τους που είναι τώρα 10 μηνών και τρελλάθηκα.......έτσι μου έρχεται να πάω στα μαγαζιά και να τα πάρω όλα απο τώρα......κρατιέμαι όμως.

Τα δικά μου νέα:σήμερα έφαγα όλο το πρωινό μου στο ΙΚΑ για να πάρω πίσω τα λεφτά του τριπλού τεστ Α και μετά π΄΄ηγα στον γυναικολόγο του ΙΚΑ για κάποια χαρτία που ζήτησαν απο την δουλειά μου....τι το θελα πολύ στριμμένος...αρχισε και γιατί πήγαινεις θε/νικη και γιατί να γεννήσεις στον Άγιο Λουκά,τόσους γιατρούς έχουμε εδώ, ναι πως δεν το είδα όλοι αυτοί οι γιατροί με πήγαν πίσω 4 χρόνια που προσπαθούσα,με σύγχισε πρωί πρωί, τελίκα ευτυχώς τα έδωσε μαζί με την κάρτα του φυσικά για τον αν θελήσω να δω το μωρό πριν το ραντεβου μου στη θεσ/νικη.Δεν μου φτάνει το άγχος μου για τα αποτελέσματα του τριπλού τεστ που δεν βγήκαν ακόμη, φοβάμαι πολύ.

Φιλιά πολλά σε όλες!

Καλημέρα κοριτσάκια μου...

Η πλημμύρα συνεχίζεται.. το βράδυ κάθε 3 ώρες σηκωνόμουν και άλλαζα και ταμπόν και σερβιέτα.. Μάλλον ο οργανισμός καθαρίζει καλά και το ενδομήτριο σίγουρα είχε αιματωθεί πολύ καλύτερα από τις άλλες φορές αν κρίνω από το την ποσότητα και το χρώμα.. Αχ μακάρι να πέσει σε όλα μέσα ο γιατρούλης μου και να μείνω εγκυούλα.. μέχρι τέλους αυτή τη φορά..

Κοριτσάκια πόσο σας καταλαβαίνω που ανυπομονείτε να ξεχυθείτε στα μαγαζιά για ψώνια.. να ψωνίζεις μωρουδίστικα είναι ότι καλύτερο.. δεν ξέρεις τι να πρωτοπάρεις..

Καστεράκι είμαι σίγουρη ότι όλες οι εξετάσεις σου θα είναι τέλειες..

Λαρούκο μου.. τα αεροπλανικά τέτοιες μέρες δεν σου ταιριάζουν μου φαίνεται.. πάντως δε νομίζω ότι το σποράκι σου έπαθε τίποτε..

Σας φιλώ όλες γλυκά!

L2qIp2.png

christinaki μου κρεβάτακι επειδή θέλαμε κάτι που θα μας μίνει και μετα τα 3 του χρόνια (γιατι ετσι οπως παμε δεν νομιζω να εχουμε λεφτα να του παρουμε κρεβατι..) πήραμε απο το kidplanet όλο το δωματιο σε πολυ καλη τιμή μπορεις αν θες να δεις στο Site τους www.kidplanet.gr εχει και τιμές πάνω και πολλα αλλα πράγματα, στα prenatal δεν μου αρεσαν τα κρεβατάκια ασε που ειχε 5 σχέδια ολο κι ολο στο grand prenatal στη πυλαια ε!! επίσης μπορεις να πάρεις μια ιδεα απο το Site τους εχει πολυ περισσοτερα σχεδια στον καταλογο δεν εχει βεβαια τιμές στα δε λητώ πολλα σχεδια ακριβουτσικα τα ομορφα αλλα αν πας να πατε πολλοι για να εχεις μαρτυρες για το τι ακουσες, επισης εχει site με τα πάντα του.. σε απογοϊτευσα?? σε όλα να πας γιατι μπορει να βρεις κατι αλλο που θα σε βολέψει μη κοιτας μόνο τα κρεβατακια οτι εχουν αυτα τα μαγαζια θα τα χρειαστουμε όποτε κανε ερευνα αγορας στα παντα!!!

αα πανε τζαμπο και μπες αυριο να μου πεις!! σε ποιο τζαμπο??

lJiup3.png

M1otp3.png

καστερακι μου χαρας την υπομονή σου!! εγω δεν ζητησα απο το ικα τίποτα πίσω ουτε την β΄επιπεδου!!! δεν μπορω συγχιζομαι μόνο που ακουω γιαυτους, όμως να ξέρετε οτι το ικα ειναι το μονο ταμειο που πληρωνει τα επιδόματα τόσο γρήγορα φίλη μου στο δημοσιο εκανε ενα χρονο να παρει το επιδομα τοκετου και ειναι και πολυ λγοτερα λεφτα... προσ το παρον αυτα γιατι αν δεν παρουμε την 6η δοση ούτε φάρμακα δεν θα πέρνουμε!! αχχχ!! καστερακι μου μπράβο πάντως που πήγες!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

΄Καλά μιλάμε για μεγάλη ποικιλία θεμάτων!!! Και μου αρέσει!!!:D

Να ξεκινήσω με το λαρουκο μας που μου αρέσει που τη βλέπουμε πιο συχνά εδω!!!:D Καλέ! Εκανες ακροβατικά; Τι στο καλό! Αχ μην ανησυχείς ο΄μως...δεν επηρεάζει την προσπάθεια σου αυτό! Στενοχωρέθηκα όμως που πέρασες όλα αυτά!!! Και για κάτσε λιγάκι ήσυχη..μια τρέξιμο...μια σεξουαλική παρενόχληση του χάσπαντ!!! Α πα πα!!!:D Αντε και πλησιάζουμε στις 20! Οοοοοοοοοομμμμμ!!!

Εγκουλες μου βλέπω προχωράει το τικεράκι και πολύ μου αρέσει!:DΚαστεράκι άντε σιγά σιγά θα αρχίσεις κι εσύ ψώνια!!!:DΒαβιτσιάκι μου όταν είναι έτοιμο το δωμάτιο θα θέλουμε φωτογραφία! Σε προειδοποιώ!!!:D Ετοίμασε την κάμερα!!

Χριστινάκι μου πήγες στο τζάμπο; Για πες! Για πες!:D

!

Δομνινάκι μου άστην να ξεδώσει!!! Κάνει ΄δουλεια για 9 μήνες τώρα γιατί μετά θα εξαφανιστεί! Είναι διορατική η δικιά σου! Η δικιά μου απλά είνα...βλαμένη!!!

Βαβιτσιάκιιιιιιιιιιιιιιιιι Τετάρτη αύριο αλλά δεν νομίζω να σε ακούσει η ακατανόμαστη!!! Συνεχίζει απτόητη!!! Να την μαστιγώσουμε λες; Είναι 20 μέρες που είναι εδώ!!!!Αααααααααααααααααααααααα!!!!!

Συμπεθεράκι μου 3 φιλάκια σου στέλνω για τα μικρά και μια μεγάλη αγκαλιά μονο για σέναααααααααα!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

babitsaki είπα πως αυτήν την φορά δεν θα τους χαρίσω τίποτα, κάθε μήνα δίνω 140ευρώ μόνο για τν αντι-χα (αντιπικτικη εξέταση σε εγκυμοσύνη) και μου λένε θα πάρεις περίπου 20ευρώ μου γύρισε το μάτι, ευτυχώς έχω μία φίλη μέσα στο ΙΚΑ που με βοήθησε να κάνω ένσταση, 2ώρες ήμουν εκεί, τελικά θα τα πάρω όλα πίσω.Δεν είναι μόνο για τα λεφτά, μας κόβουμε κάθε λίγο απο το μισθό μας εεεε ας επωφεληθούμε και εμείς απο κάτι, στο κάτω κάτω τα δικαιούμαστε.Κακώς δεν πήγες και εσύ, βεβαια και εμένα αυτή η φίλη με ξεσήκωσε και πήγα τελικά.........σκέτο μαρτύριο

Kαλησπέρα κοριτσάρες!!

Καλέ, ποιος είπε ότι έκανα ακροβατικά;;;; Επίσης, όσο μου αρεσει η αισιοδοξία σας που με καθησυχαζετε για το "σποράκι"!!!!! Κορίτσια, κάντε κράτει γιατί εχω αρχίσει να το πιστεύω και εγώ κ μετά θα με μαζευουν από τα πατώματα... χαχαχαχα!!!! Αφήστε που το στήθος έχει αρχίσει νομίζω να ξεπρήζεται οπότε..... Πάντως τον γιατρό τον πήρα και μου είπε να μη δίνω σημασία... Για αναίσθητο δεν τον έχω (ίσα-ίσα, το αντίθετο) οπότε κι εγώ κάνω αυτό που μου είπε.

Βρε κοριτσάκια, πολύ μου αρέσει που ψωνίζετε τα μωρουδιακα!!! Και ειδικά τώρα που μπαίνουμε και σε γιορτινό κλίμα, ακόμα καλύτερα!!

Καστεράκι, τελικά μου φαίνεται ότι όλοι οι γιατροί του ικα ίδιοι είναι... Εγω είχα πάει κάποτε σε κάποιον να μου γράψει κάτι εξετάσεις (αιματολογικές) κ δεν μου τις έγραψε γιατί είπε ότι αυτές τις κάνουν μόνο αν έχεις πρόβλημα υπογονιμότητας!!! Εμ τι μου λες χριστιανέ μου;;;; Κι εγώ γιατί θέλω να τις κάνω;;;; Και σιγά τις εξετάσεις. Κάτι ορμονικές ήταν... Αλλα βλέπεις, δεν πήγαινα σε αυτόν να με παρακολουθεί. Ασε, δεν βγάζεις άκρη...

Βρε Μομεντακι, έχω κάπου ένα μαστίγιο με 9 ουρές.... Να στο στείλω;;;; Τι είναι αυτό ρε παιδάκι μου με την περίοδο σου; Βγαζει τα αποθυμένα της τώρα; Τι να πω βρε κοριτσάκι μου.... ελπίζω να τελειώνει γρήγορα γιατί δεν μπορώ να φανταστώ πόσο εκνευριστικό είναι!!

Δομνίνα μου, η δικιά σου του έδωσε και κατάλαβε εεε;;; Προετοιμάζεται για τη μη εμφάνιση... :wink:)

Krisaki μου γλυκό, να μου φιλήσεις τα αντράκια σου!! Σε φαντάζομαι μέσα στο σπίτι να προσπαθείς να "μαντρώσεις" τα θεριά!!!

Μπαμπιτσιάκιιιιιιι, μην τους χαρίζεις τίποτα!!!! Όλα αυτά τα έχεις χρυσοπληρώσει κι ακόμα και 5 ευρώ αν είναι να πάρεις, να πας να τα ζητήσεις! Ξέρω πώς είναι η κατάσταση στο ικα. Όμως εξοπλίσου με υπομονή, τούρλωσε και την κοιλιά και βουρ!

Αυτά κοριτσάκια μου! Να έχετε καλό βράδυ!!!

JXFXp3.png

καλημερα σας κουκλαρες!!! σημερα εχω τα νευρα μου!! δεν κοιμήθηκα καθολου καλα!! μπορω να σας γραψω ενα θρίλερ και ενα αστυνομίκο τώρα που το σκέφτομαι!! επισης μπορω να σας πω τι ώρα πανε οι γειτονες στη δουλεια τους και τι ωρα καποιοι γυρνάνε απο την δουλεια τους... απο τις 4:30 το ματι μου γαρίδα και εχουν περασει αλλα τα κακα απο το νου μου!!! χώρια η τουαλετα 3 την ωρα και τα κλοτσιδια της μπεμπας!! καποιος θα την πληρωσει στη δουλεια δεν υπάρχει!!!!

λαρουκο εχεις δίκιο αλλα εκτος οτι εχει περασει ενας μήνας απο την β επιπεδου και δεν νομίζω να μπορω να παω τωρα, δεν μπορώ εκνευρίζομαι εκει μεσα.. ε τωρα δεν εχει και αξια να ταλαιπωρηθω για τα 15 ευρω που κανει η καμπύλη σακχαρου..

χριστινακι αντε μπες να μου πεις για τα τζαμπο να αλλαξει η διαθεση μου

φιλια σε ολες

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!

Μπαμπιτσάκι μου γιατί δεν κοιμήθηκες καλά; Δεν βολευόσουνα; Αχ το ξέρω ότι στους μεγάλους μήνες ο ύπνος γίνεται εφιάλτης... Αχ υπομονή δόλια μάνα... Και εγώ πονάω πολύ στην μέση και κάτω χαμηλά και όταν είναι να γυρίσω πλευρό υποφέρω... Το ξέρω υπομονή...

Λοιπόν πήγα στα jumpo.... Αχ πήρα φανελάκια κοντομάνικα και με μακρύ μανίκι, 2 φορμάκια, καλτσάκια, σαλιάρες, σελτεδάκια, ένα σετ με βούρτσα, χτένα, ψαλιδάκι, γαντάκια για τα χεράκια, αυτά τα λίγα για αρχή!!!! Κορίτσια πολύ μικρά τα φανελάκια μια σταλιά... Περιττό να σας πώ ότι μου φαινόταν σαν ψέμα... Πάντως έχει πολλά πράγματα για τα μωράκια... Α πήρα και ένα μπιμπερό και δυο πιπίλες...

Μπαμπιτσάκι σε ευχαριστώ για το site... Σίγουρα θα πάω σε αυτό το μαγαζί, άλλωστε είναι και κοντά μου...

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...