Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, nikoulini33 είπε:

Χμμμ τώρα μπαίνω σε σκέψεις. Οι ορμόνες μου και όλες οι εξετάσεις μου είναι καθαρές και ηλικία έχω 32, το σπερμα είναι αρκετά κακό. Η αντίρρηση του δεύτερου γιατρού στα 2 έμβρυα είναι ότι έχω ύψος 1,60.

Αυτό με το υψος δεν ισχύει!! Η γιαγιά μου ήταν 1.50 και κυοφορησε διζυγωτικα το 70!! Επίσης έφτασε κανονικά στον 9ο και γέννησε!! Εγώ είμαι 1.65 αδύνατη κ έχω διδυμα, επίσης έχω πολύ καλή εγκυμοσύνη χωρις θεματα! Όλα μια χαρά πάνε και για εσένα ότι κι αν αποφασίσεις!

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

πω πω babitsaki ολόκληρη κοπέλα είναι καλέ......εσύ έφτασες πολύ κοντά τί είναι 7 εβδομάδες τίποτα, μήπως θα πρέπει να ετοιμάζεσαι σιγά σιγά?Άσε και εμείς σε ένα μήνα θα ξαναπάμε....τυχερούλα εσύ μετα θα την βλέπεις συνέχεια και μετά από λίγο τσουπ να την και live!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλέ τα μωρά σας μεγαλώσανε! Γίνανε κοτζάμ ανθρωπάκια.. τι καλά! όλα πάνε τέλεια, σύμφωνα με το πρόγραμμα και πολύ σύντομα θα τα κρατάτε στην αγκαλιά σας.. Τι ευτυχία!

Κριςκρις φιλεναδίτσα μου εσένα έχω στο μυαλό μου συνέχεια... συνεχώς αναρωτιέμαι πως τα καταφέρνεις με τρία μωρά που έχουν ακριβώς την ίδια ηλικία και ακριβώς τις ίδιες ανάγκες... Είσαι ήρωας..

Όχι δεν ήρθε ακόμη η άτιμη... Στην πολυαγαπημένη μου περίοδο αναφέρομαι βέβαια.. Πήρα χθες και το τελευταίο χαπάκι και σήμερα πήρα το κέντρο για περαιτέρω οδηγίες μιας και δεν αδιαθέτησα.. Δεν ανησύχησαν καθόλου μιας και μου είπαν ότι αφού τελειώσω τα Cyclacur περιμένω περίοδο μέσα στις επόμενες δυο - τρεις μέρες.. και τους ρώτησα μέχρι να αδιαθετήσω πρέπει να κάνω κάτι άλλο; Και μου απάντησαν όχι.. Αν τυχόν αδιαθετήσω αύριο κάποια στιγμή θα πάρω το γιατρό τηλέφωνο να μου δώσει οδηγίες.. Αν πάλι αδιαθετήσω την Κυριακή τότε πάω κανονικά το πρωϊ της Δευτέρας για υπέρηχο και αιματάκι..

Για να βλέπω στοιχηματάκι για το πότε θα αδιαθετήσω!

Καλημέρα και πάλι!

L2qIp2.png

Πο πο! Μεγαλώσανε τα μπεμπίνια μας! Χαίρομαι πολύ καστεράκι μου με τα νέα σου! Βαβιτσιάκι μου πώς πέρασε ο καιρός βρε! Δεν μπορώ να το πιστέψω!!!:D

Συμπεθεράκι μου πόσο χαίρομαι που εμφανίζεσαι!!! Εστω και απο΄το κινητό!

Άλλη περίμενε να αδιαθετήσει κι άλλη αδιάθετησε! ΕΓΏ! Χαχαχαχαχα Είμαι για γέλια τελικά! Γιατί νομίζω αδιαθέτησα σαν ήμουνα αδιάθετη!:rolleyes: Δηλαδή σήμερα είμαι στην 16η μέρα...και είχα κάθε μέρα κόκκινες σταγόνες...4-5 και δεν σταμάταγε...Από ψες έχω πόνους περιόδου και πονάει και η μέση μου και μικρή ροή αίματος! Α καλά μιλάμε δεν νομίζω να υπάρχει άλλη σαν εμένα! Πού να τα πω αυτά στον εμβρυολόγο να κουφαθεί!:wink: Γελάω αλλά ανησυχώ...αλλά τι να κάνω; Κτύπα κι άλλο ακατανόμαστη! Θα τ 'αντέξω!!!:-P

Βαβιτσιάκι κάνε κανένα ξόρκι! Δεν σέ ακούει η ακατανόμαστη μου! Γίνει πιο αυστηρή!!!:rolleyes::P

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Πω πωπωπωωωω, μπαμπιτσιάκι και καστεράκι τα μωράκια σας μεγαλώνουν!!!!! Και μη μου ανησυχειτε, πολύ σύντομα θα δείτε και φατσούλες!

Βρε Μομεντάκι, μήπως να έταζες τιποτα στην περιοδο σου για να σε παρατήσει;;; Τι είναι αυτό το πράγμα καλέ; Πολύ επίμονη τη βρίσκω και θα αρχίσω κι εγώ τα ξόρκια!!

Δομνίνα, εγώ λέω αύριο το πρωί ότι θα έρθει.... Είναι διαταγή!

Κρισάκι μου, φιλάκια πολλά!

Ε λοιπόν κορίτσια, είπα να μην κάνω βλακείες και σήμερα πήγα μόνο για λίγο περπάτημα στο χαλαρό, έτσι για να λέω ότι κάτι έκανα.... Αφηστε που το στήθος μου έχει αρχίζει να πρήζεται πάρα πολύ και ουτως ή άλλως δε θα μπορουσα να τρέξω! (πάντα έτσι πρηζεται - σας ενημερώνω για να μην παίρνετε αέρα...χαχαχαχα!) Ο γιατρός επίσης μου είπε να περιμένω μέχρι τις 25 Νοεμβρίου καλύτερα γιατί μπορεί λόγω χαπιών να έχω μια μικρή ανωμαλία κ αν μέχρι τότε δεν έχω αδιαθετήσει, να κάνω την χοριακή. Οπότε έχουμε ακόμα μέρες μπροστά μας.

JXFXp3.png

Α! Δε σας είπα! Ο λάρος μου έχει σπάσει τα νευρα γιατί εγω τον κυνηγάω (καθώς έχω "ορέξεις") και αυτός δε μου κάθεται! Όλο δικαιολογίες είναι. Τη μία τον πονάει το αυτί του (αντε οκ, είχε πάθει ωτιτιδα), την άλλη είναι πολύ κουρασμένος, μετά το παίζει κοιμισμένος..... Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται!!!! Από τη μια σκέφτομαι μήπως φοβάται ότι μπορεί να επηρρεάσει αρνητικά το όλο θέμα από την άλλη όμως, ο γιατρός είπε ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα! Αχ, τον περιμένω πώς κ πώς να γυρίσει από τη δουλειά να του πω δυο φωνήεντα.....

Ουφ, τα είπα και ξαλαφρωσα λίγο.

Φιλάκια!

JXFXp3.png

Καλημέρα και καλό σαββατοκύριακο σε όλες τις κοπέλες!

Χθες βράδυ κοιμήθηκα πολύ νωρίς.. από τις 10:30 μέχρι τις 7 σήμερα το πρωί οπότε θεωρώ ότι ο οργανισμός μου χρειαζόταν ξεκούραση... Και τι είδα στον ύπνο μου; ότι μου ήρθε η περίοδος!!! αλλά φυσικά ήταν απλά ένα όνειρο μιας και δεν έχει κάνει ακόμη την εμφάνισή της.. Οπότε Μομεντάκι μου το υποσυνείδητό μας προβάλλει πάντα στον ύπνο μας αυτό που διακαώς θέλουμε... που θα πάει.. θα έρθει το πολυπόθητο κάποια στιγμή και σε σας..

Λαρούκο μου πιστεύω ότι ο Λάρος απλά φοβάται μην κάνει κακό στο "έμβρυο" ή μήπως δημιουργήσει συσπάσεις και γι' αυτό το αποφεύγει.. Αν του έχει μπει κάτι τέτοιο στο μυαλό δύσκολα θα καταφέρεις να του αλλάξεις γνώμη..

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Μπαμπιτσουλινακι μου γιατι να στην πω καλο μου;ποτε ποτε ποτε!!!ακουστηκα καπως;δεν το καταλαβα αληθεια!θα ξαναδιαβασω το μηνυμα!η μπεμπυλα μας εγινε ολοκληρος κοριτσαρος!αν σκεφτεις οτι τα δικα μου γεννηθηκαν 2 κιλα,καταταβαινω περιπου ποση ειναι κ ειναι ολοκληρο μωρο σε πληροφορω,απλα λιγο κοκκαλιαρικο,απο δω κ περα βαζουν το πολυ τους βαρος!!

Δομνινουλι μου γιατι να παρεις σικλακουρ;νομιζω η κυρια περιοδος σου ηταν παντα συνεπης,η κανω λαθος;θυμαμαι που λεγαμε οτι εισαι ενα ρολογακι καλοκουρδισμενο!αρα;ποτε την περιμενεις κανονικα;ε τοτε θα ερθει!και παλι καλη αρχη,ειμαστε ολες διπλα σου!

Λαρακι ποσο χαιρομαι που οταν μπορω κ μπαινω διαβαζω νεα σου!χαιρομαι που αυτην την προσπαθεια θα την μοιραστεις μαζι μας!!οσο για τον λαρο,συμφωνω απολυτα με το δομνινακι,γιαυτο κανει τον κινεζο,φοβαται ο ερμος!!ε κ εσυ κανε λιγη υπομονη πια...ολα τωρα σου ηρθε να τα κανεις;σεξ,τρεξιμο...τι αλλο θα μας βγαλεις μεσα σαυτες τις 10 μερες;σε φοβηθηκε το ματι μου!!!!

Καστερακι κ χριστινακι πολλα φιλακια!

Συμπεθερακι μου γλυκο,η δικια σου περιοδος θυμαμαι παντα. Εκανε τερτιπια!αμ θα σταματησει να τα κανει για 9 μηνες οταν θα ερθει ο μπεμπε!!θα της τον κοψουμε τον βηχα!!παντως να τα πεις αυτα στον νεο εμβρυολογο,να εχει μια εικονα για το πως λειτουργει ο οργανισμος σου...

Φιλουδια σε ολες!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Οσο για τα μπεμπινια...αχ..αρχισαν να μπουσουλανε,οποτε αναγκαστηκα να τραβηξω το τραπεζακι στο σαλονι κ να φτιαξω ενα οχυρο κ να τα βαζω ολα εκει μεσα να παλευουν..γιατι αρχισαν να ορμανε το ενα στο αλλο κ εγω να τρεχω να τα χωρισω!!!αλλα εγινε το σπιτι ενα αχουρι κ αποτι προβλεπω θα γινει κ χειροτερο κ πολυ με χαλαει αυτο...εγω το ειχα πως κ πως το σπιτακι μου..τεσπα·αυτα να ειναι καλα κ χαλαλι!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

εγώ λέω την Κυριακή και μάλιστα πρωϊ, ετσι για διαφορά.. χιχιχιχι!!

Και ναι κυρίες και κύριοι.. Έχουμε νικήτρια!!! Σήμερα 6.30 το πρωί μετά την πρωϊνή "γυμναστική" μετά του συζύγου κατέφτασε!

Αύριο το πρωί στο κέντρο για αιματάκι και υπέρηχο και αύριο βράδυ ξεκινάμε το κέντημα!

Καλή μου επιτυχία!:-)

L2qIp2.png

καλημερα και καλή εβδομάδα, χθες μπηκα για λίγο πήραξα λίγο την δομνίνα και βγήκα..

μομεντακι όλο το βραδυ την μαλωνα την ακατανομαστη σου μήπως σ΄αφησε σε ησυχία??? αν όχι να ξέρεις κατα την τετάρτη θα σταματήσει κατι τετοιο μου πε.... ααα καλά!! το χάνω σιγα σιγά μιλάω με τις περιόδους σας!!! χαχαχαχα!!!

πήγαμε που λέτε την παρασκευή και εξωφλήσαμε το καρότσι για να έρθει και με ξανασυγχήσανε πάνω που πήγε να με μαλακώσει γιατι μου παι οτι εχει σεμιναρια θυλασμου και με ενδιαφέρει, μου τα χαλασε πάλι το κωλό λητώ πλήρώσαμε 564 ευρώ και δεν μου τα πέρασε στη κάρτα με τους πόντους είναι λέει προσφορά και οι προσφορές δεν μπαινουν στη κάρτα, μ΄αυτη τη καρτα μόλις φτασεις τους 800 πόντους πέρνεις επιταγή 80 ευρώ για αγορες βέβαια αλλα ήταν η μόνη ελπίδα να πάρω πίσω κάτι και γώ απο αυτους.. τέλος πάντων τώρα ειναι σίγουρο οτι δεν θα ξαναπατήσω δεν εχω κανέναν λόγο..

μέτα πήγαμε και κλείσαμε και το δωματιάκι είναι απλό ασπρο με λίγο καφέ δεν μοιαζει και πολύ με βρεφικό αλλα αυτό θέλαμε γιατι μετά γίνετε παιδικό κρεβατι 80χ180cm με τα αναλογα αυτοκολλητακια θα το κάνω βρεφικό... βρήκα και χαλί.. οπότε τώρα θέλω κουρτίνα, φωτιστικό και μετα τα ρουχαλάκια της...

αυτή την εβδομάδα θα κάνω καμπύλη ζακχάρος μάλλον την πέμπτη που θα εχει και ο αντρούλης μου άδεια.

αυτά τα νέα μου,

lJiup3.png

M1otp3.png

λαράκι πολυ θετικό το βρήσκω οτι το στήθος σου πρήζετε... κατι μου λεει οτι θα εχουμε θετικά νεακια και ας λες εσυ οτι πάντα ετσι ειναι το στηθος σου... εμένα κατι διαφορετικό μου μυρίζει...

κρισάκι μου... καθε φορά που γραφεις σας κάνω εικόνα και γελάω μόνη μου!!! εχεις εναν μινι παιδικό σταθμό μέσα στο σπιτι.. ετσι πρεπει να προσαρμοστείς και συ.. ποιος κοιταει το σπιτι αν ειναι ανω κατω τώρα αφου όλα τα βλεματα ειναι στραμένα στα μωρά...

εγκυουλες μου τι κάνετε εσεις? ψωνίζετε ψωνίζετε?

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου..

Ήρθα κι εγώ.. είμαι πολύ ευχαριστημένη.. Πήγα στο γιατρό μου το πρωί, με εξέτασε, μου πήρε αιματάκι, τα βρήκε όλα τέλεια και έτσι ξεκινάω κανονικά σήμερα τις ενεσούλες μου.. Θα ξαναπάω πάλι την Παρασκευή για υπέρηχο και αίμα και αν όλα πάνε καλά υπολογίζω την ερχόμενη Πέμπτη την ωοληψία..

Μόνο που αυτή τη φορά βρε κορίτσια έχω υπερβολικό αίμα.. Ίσως είναι λόγω της υστεροσκόπησης που έκανα τον προηγούμενο μήνα αλλά λέμε ποτάμι.. Δεν προλαβαίνω να αλλάζω.. έχω γίνει και χάλια (μπλιαχ) αλλά ευτυχώς φοράω μαύρα σήμερα στη δουλειά και δεν φαίνεται τίποτε!

Κρισάκι όντως αυτή η εικόνα με τα τρία μέσα στο τραπέζι και εσένα απέξω μου θυμίζει τσίρκο και θηριοδαμαστή!!! Χαμός θα γίνεται σίγουρα αλλά ωραίος χαμός!

Μπαμπιτσάκι μας με το καλό κοριτσάκι μου τα ψώνια σας.. Μη μου συγχίζεσαι με τις βλακείες των αλλωνών... εσύ να κοιτάς την ψυχική σου ηρεμία και μόνο!

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...