Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, nikoulini33 είπε:

Χμμμ τώρα μπαίνω σε σκέψεις. Οι ορμόνες μου και όλες οι εξετάσεις μου είναι καθαρές και ηλικία έχω 32, το σπερμα είναι αρκετά κακό. Η αντίρρηση του δεύτερου γιατρού στα 2 έμβρυα είναι ότι έχω ύψος 1,60.

Αυτό με το υψος δεν ισχύει!! Η γιαγιά μου ήταν 1.50 και κυοφορησε διζυγωτικα το 70!! Εγώ είμαι 1.65 αδύνατη κ έχω διδυμα!! Όλα μια χαρά πάνε.

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα κι από μένα..

Χαίρομαι που είστε όλες καλά και που τα μωράκια μεγαλώνουν κι αποκτούν τη δική τους προσωπικότητα!

Εγώ κανονικά σήμερα περιμένω να αδιαθετήσω αλλά δεν το βλέπω μιας και η θερμοκρασία από χθες έπεσε πολύ λίγο. 36.3 χθες 36.1 σήμερα... για να δούμε τι θα δούμε..

Φέταααααααααααααααααα!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Eδώ είμαι και εγώ!

Δεν σας ξέχασα απλά δεν μπαίνω πολύ συχνά γιατί τελευταία δεν αισθάνομαι και πολύ καλά, νοιώθω πολύ κουρασμένη και στο πρόσωπο είμαι αρκετά χλωμή. Σήμερα πήρα τις εξετάσεις της αιματολόγου στις οποίες υπήρχε και γενική αίματος η οποία τα έδειξα όλα κάτω, ο αιματοκρίτης μου έπεσε και τα ερυθρα επεσαν λόγω των αντιπικτικών ενέσεων.

Αύριο έχω υπέρηχο...θα δω τον μπεμπάκο μου επιτέλους.....τρελή αγωνία!

christm πολύ χαίρομαι που ο μπέμπης σου είναι καλά!Το μαγαζί που ανέφερες θα το έχω υποψιν μου.

babitsia δυστυχώς υπάρχουν και αγενείς υπάλληλοι....ο δικός μου δεν θα το έπερνε το καρότσι τελικά θα με έπερνε και θα φεύγαμε κακήν κακώς.

momentaki ο γιατρός σου έχει δίκιο για το ότι πρέπει να κάνεις διάλειμμα δεν γίνεται να φορτώνουμε τον οργανισμό μας συνέχεια......να δεις μετά που θα αποδώσει καλύτερα.

krisaki lara kai δομνίνα φιλιά πολλά!!!

ααααα και κάτι ακόμα στην δουλεία όλοι και όλα με εκνευρίζουν και ενώ ξέρουν γινονται και πιο απαιτητικοί.......ουφ δεν μπορώ άλλο

ναι πολύ καλά το έγραψα δούλους μας έχουν καταντήσει

Γεια σας και χαρά σας!!

Δομνινάκι, απαιτώ να σου έρθει περίοδος ΤΩΡΑ (κ μετά από 9 μήνες πάλι!) Αυτό με τη θερμοκρασία το κάνεις από μόνη σου ή σου έχει πει ο γιατρός να την παρακολουθείς;

Καστεράκι, ευχομαι να επανελθουν όλα στα φυσιολογικά τους επίπεδα και να νιώσεις καλύτερα πολύ πολύ γρήγορα. Α! Και όσον αφορά στη δουλειά (δουλεία μαλλον οπως σωστά έγραψες) μην τους δίνεις κ πολύ σημασία. Εσύ θα κάνεις μέχρι εκεί που μπορείς κ αστους να κουρεύονται (που είναι και της μοδώς τώρα το κούρεμα...)

Μπαμπιτσιω μου, μη μου συγχύζεσαι!!!! Τώρα θα μου πεις εύκολο είναι;;;; Δεν είναι, αλλά σκέψου οτι όταν δεν είσαι εσύ καλά, δεν είναι και το μπαμπιτσιάκι καλά!

Christm, ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου κ ευχομαι κι εγώ με το καλό να κρατήσεις το μπεμπάκι σου στην αγκαλιά σου!

Μομενταρα μου, τα χρειάζομαι τα συνθήματα...!! Καλέ, γιατί να μην πάω στη δουλειά; Πηγαίνω κανονικότατα. Απλά μετα την σπερματεγχυση μου είπε ο γιατρός να μείνω ξάπλα για ένα 2ωρο κ μετά να κάνω ότι θέλω! Καλά, όχι να κάνω κ ακροβατικά αλλά ό,τι θα έκανα σε μια συνηθισμένη μέρα. Μομεντάκι μου, μου ακουγεται πολύ καλό που θα ξεκουραστεί λίγο ο οργανισμός σου. Έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ και ίσως όλο αυτό που γίνεται τώρα με την περίοδο σου να ειναι αντίδραση του οργανισμου. Να δεις που αυτή την φορά θα ξεκινήσεις με άλλη διάθεση και θα έχεις και καλά αποτελέσματα! Το ευχομαι ολόψυχα!

Κρισάκι μου, πού να προλάβεις μάτια μου με 4 παιδιά (βάζω και τον κροίσο μέσα);;;;; Λίγο το έχεις εσύ; Να δώσεις πολλά πολλά πολλά φιλιά στα αντράκια!!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Και τα τώρα τα δικά μου νέα....

Καταρχήν, δε νιώθω απολύτως τίποτα εκτός από το στήθος που αρχίζει να πρήζεται και το οποίο είναι κ το λογικό... Κατά τα άλλα τζίφος! Δεν πτοουμαι όμως! Αν δεν είναι αυτός ο μήνας, θα είναι ο επόμενος ή ο μεθεπόμενος! (είναι που δε θα το σκεφτόμουν... χαχαχαχαχα!!!!!).

Επίσης, σήμερα αποφάσισα να ξεκινήσω τζοκινγκ. Τώρα θα μου πείτε βρήκα εποχή να ξεκινήσω τη γυμναστική! Μωρέ, δεν κανω τίποτα τρελά πράγματα... Πιο πολύ γρηγορο περπατημα παρά τρέξιμο. Εμ, που να τρέξω κιόλας που έχω να κάνω γυμναστική εδώ και 5 χρόνια;;; Και να ήθελα, δεν μπορώ!

Αυτά τα νεάκια μου λοιπόν!

Καλό βράδυ!

JXFXp3.png

Και τα τώρα τα δικά μου νέα....

Καταρχήν, δε νιώθω απολύτως τίποτα εκτός από το στήθος που αρχίζει να πρήζεται και το οποίο είναι κ το λογικό... Κατά τα άλλα τζίφος! Δεν πτοουμαι όμως! Αν δεν είναι αυτός ο μήνας, θα είναι ο επόμενος ή ο μεθεπόμενος! (είναι που δε θα το σκεφτόμουν... χαχαχαχαχα!!!!!).

Επίσης, σήμερα αποφάσισα να ξεκινήσω τζοκινγκ. Τώρα θα μου πείτε βρήκα εποχή να ξεκινήσω τη γυμναστική! Μωρέ, δεν κανω τίποτα τρελά πράγματα... Πιο πολύ γρηγορο περπατημα παρά τρέξιμο. Εμ, που να τρέξω κιόλας που έχω να κάνω γυμναστική εδώ και 5 χρόνια;;; Και να ήθελα, δεν μπορώ!

Αυτά τα νεάκια μου λοιπόν!

Καλό βράδυ!

Καλημέρα κοριτσάκια!

laraki μ΄αρέσει που σκέφτεσαι κατ'αυτόν τον τρόπο να μην σε παίρνει από κάτω., θα δεις που σύντομα θα ανταμειφθείς.όσο για συμπτώματα μην ψάχνεις και εγώ άλλα περίμενα και άλλα είχα.Καλή επιτυχία, περιμένουμε την 20η Νοεμβρίου.....

Εγώ τρελή αγωνία και άγχος για σήμερα....σε κάθε υπέρηχο έτσι θα είμαι ή κάποια στιγμή θα το ξεπεράσω λέτε?

Φιλιά σε όλες!

καλημέρα κοπελαρες μου, τι κάνετε??

θα ξεκινήσω με τις εγκυουουλες!! καστερακι καταρχήν εγώ λεω να σταματήσεις την δουλειά στο ελεγα απο την αρχη που σου το παι και ο γιατρος σου και δεν ακους!!! δεν σου φτανει που στη φαση που εισαι τωρα κουραζεσαι χωρις να κανεις τιποτα θα εχεις και τις απαιτήσεις της δουλειας??? σε μαλωσα τωρα να ξερεις!! ααα τι τέλεια και γω θα παω στον γιατρό σήμερα να δω την μπεμπουλα μου!!! περνάει ο καιρός, καστερακι θύμισε μου πόσο είσαι όλο ξεχναω χωρις τικεράκι...

chistimινακι βλέπω ο μπεμπάκος σου το τρωει το φαϊ της μαμας!!! εχω ακουσει και γω φια το kiddo αλλα δεν ήθελα να πάρω καρότσι kiddo γιατι εχει μια φίλη μου και εκει που εκανε βόλτα με το μωρό τής εφυγε η ρόδα, οχι οτι θα συμβαινει με όλα απλα ήμουν προκαταλημένη, αν πάρεις ρώτα αν εχουν after sales service να εισαι καλημένη απο τετοια.. αχχ!! μπροστα σ΄αυτα που εχω να παρω δεν πήρα τιποτα ακομα καστεράκι και οι μέρες περνανε, καμια φορά σκέφτομαι αν θέλει να βγει τώρα το μωρό τί θα κάνω?? μόνο 1 πιπιλα και εσώρουχα θα του εχω!!..

λαρούκο μου δεν κατάλαβα δεν περιμένουμε την 20/11?? για να μάθουμε τα αποτελέσματα της σπερματεγχ.. ??? γιατι να πας για τρεξιμο αφου δεν ξερουμε ακόμα..??? μήπως να περιμένεις..???

δομνινάρα με τρελλενει θετικά η ηρεμία σου φεεεεεεετααααα χαχαχαχα!!!!

μομεντους μομεντους εισαι εδώ??? ξεκουράζεσαι ψυχή μου?? μπράβο το κορίτσι!! ξεκουράσου να πάρεις δυνάμεις γιατι εχεις δουλεια: να δειρεις κόσμο, (οποιον με εκνευρίζει) και να μένεις εγκυος!!!! οποτε την χρειάζεσαι, να τρως καλά ακούς και πολλους χυμούς με τοσο αιμα τα χρειαζεσαι κι αυτα!!:lol::lol::lol:

κρισακι που σαι ρε μανα με τους τρεις σου γιους χα!χα! αυτο ειναι που λένε τρισευτυχισμένη!! ακόμα να τα δουμε!!! συνήθως κρατάνε κρυφες τις νύφες οχι τους γαμπρους...

εγώ όπωσ σας ειπα θα πάω σήμερα στον γιατρο, ευτυχώς γιατι εχω κατι πονακια χαμηλά κατω απο την κοιλια και γενικα διαφορα πονακια που δεν ξερω πια τι ειναι φυσιολογικο και τι όχι

lJiup3.png

M1otp3.png

Good morning girls!

Τι μου κάνετε; πολλά και ευχάριστα ακούω και χαίρομαι ιδιαιτέρως..

Λαρούκο μου το ότι άρχισε να πρήζεται το στήθος εγώ το έχω για καλό.. εμένα και τις 3 φορές είχε γίνει τούμπανο και πόναγε υπερβολικά και τις 3 φορές ήμουν έγκυος.. Άρα το θεωρώ τρίκαλο σημάδι..

Προσωπικά σου προτείνω να αφήσεις το γρήγορο περπάτημα, τουλάχιστον μέχρι τις 20 Νοεμβρίου.. ένα χαλαρό περπάτημα ΟΚ.. συμφωνώ απολύτως αλλά θα προτιμούσα να μην καταπονείς τον οργανισμό σου έτσι..

Όσον αφορά τη θερμοκρασία.. δεν μου το είπε ο γιατρός.. απλά τυχαία το παρατήρησα πριν δυο μήνες και από τότε τις μέρες που περιμένω περίοδο την παρακολουθώ και πέφτει πάντα μέσα.. για να δούμε..

Είμαι ήρεμη, ναι, το ομολογώ.. ποιος ο λόγος να αγχώνομαι; αφού θα ρθει σίγουρα..

Κριςκρις φιλεναδίτσα μου 4 άντρες μέσα στο σπίτι.... μακάρι να ήμουν στη θέση σου.. θα τρελλαινόμουν από χαρά!

Καστεράκι αλήθεια λογικά τώρα θα κλείνεις το α' τρίμηνο και θα πρέπει να κάνεις την αυχενική.. περιμένουμε νέα σου..

Βαβιτσάκι γιατί καλό μου το ροδακινάκι μας να βγει από τώρα.. έχει μέλλον ακόμη για να βγει τσουπωτό τσουπωτό..

Εγώ είμαι ακόμη εν αναμονή.. σήμερα η θερμοκρασία έπεσε στο 35.6 οπότε κοντοζυγώνει η πολυαγαπημένη μου!

L2qIp2.png

Χαχαχαχα πολύ γέλασα βαβιτσιάκι μου! Ναι ναι! Θα παίρνω δυνάμεις για να δέρνω κόσμο και θα είμαι η προσωπική σου σωματοφύλακας!!!:D Οχι χυμούς αλλά ...φελλό θα χρειαστώ για να κλείσω την "έξοδο" της ακατανόμαστης! Η κανένα καπάκι!:P

Λαρούκοοοοοοοοοοοοο βρε τώρα σου ήρθε η έμπνευση για γρήγορο περπάτημα; Καλέ! Είσαι στις μέρες της εμφύτευσης...ή γονιμοποίησης τελοσπάντων...δεν το καθυστεράς λιγάκι; Λέω εγώ τώρα! Φύλαξε όλη σου την ενέργεια για μετά τις 20! Η τελοσπάντων πήγαινε αλλά αργάάάάάάάάά!!!!

Περιμένουμε νέα με αγωνία από τις εγκυούλεεεεεςςς!!! Γιούπιιιιιιιιιιι!!!

Δομνινάκι μου φιλιάάάάά!!!

Καλό απόγευμα σε όλες!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Να'μαι και πάλι........

Ο μπέμπης μου είναι πολύ καλά δόξα τω Θεό, έχει μεγαλώσει απλά δεν μπορεσε να τον μετρήσει ο γιατρός λόγου της θέσης του......έφτασε τα 204 γραμμάρια..... πω πω μιά σταλίτσα....Έδωσα και αίμα για το τριπλό τεστ Α.Στην 16η εβδομάδα είμαι και ΠΗΤ 17/04.

Τώρα μου έμεινε λίγο άγχος για τα αποτελέσματα, μακάρι να είναι όλα καλά.

ΓεΙα σας ζουζουνες μου!προσπαθουσα να μπω απο χθες κ δεν μπορουσα..εδω δεν μπορω να κανω βασικα πραγματα ρε μπαμπιτσιακι,που να κανω κ πιο πολυπλοκα,δηλ να στειλω κ φωτο..δεν τους κρυβω τους γαμπρους κ ειδικα εσυ μπορεις να τους δεις κ live οποτε θες!κ αυτο το kidoo που λεει το χριστινακι ειναι εδω στα μερη μου!ουτε κ εγω πηγα αλλα αν ερθεις προς τα δω,παρε με να βρεθουμε επιτελους!!!οσο για τα τζαμπο,εχω παρει μερικα εσωρουχακια κ κατι φορμιτσες που μου εφεραν...ε κοιταξε,δεν ειναι κ σοβαρης ποιοτητας αλλα τα μωρακια θα δεις κ μονη σου,αλλαζουν τοσο συχνα οποτε για προχειρα μια χαρα ειναι..αντε περιμενουμε κ τα νεα της μπεμπας!!

Χροστινακι κ καστερακι μια χαρα μεγαλωνουν τα μπεμπακια σας,μπραβο κοριτσαρες μου!καστερακι παρε αδειουλα, κ ξεκουρασου, η δουλεια δεν τελειωνει!!

Δομνινουλι μου τι χαπακια ειναι αυτα που παιρνρις;νομιζω σε ξαναρωτησα.αντε με το καλο να ξεκινησεις μωρακι!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Πωωπω βλεπω ποσα λαθη κανω στα μηνυματα επειδη γραφω απο το κινητο κ γελαω!

Λοιπον συνεχιζω πριν με πεταξει εξω!λαρακι κατσε στα αυγα σουυυυυυυυυ...κανε λλιγη υπομονη ρε κοριτσι κ αν θες τοσο να αθληθεις,απλα πανε μια απλη ρομαντικη βολτουλα με τον λαρο σου!αυτο με το στηθος πολυ θετικο παντως!

Μομεντινι μου καλα πραττεις κ ξεκουραζεσΑι..νομιζω θα σας κανει καλο κ εσενα κ του συμπεθερου!κ μετα...θα ερθει το μωρακι θα το δεις!κοιτα ποσο αλλαξε το τοπιο εδω μεσα;απο την τεχνητη εμμην. γεμισαμε σιγα σιγα μπεμπινια!ερχεται κ το δικο σου καλο μου!

fUCCp2.png

svjYp2.png

καλημέρα!!! τι κανετε?? εγώ καλά πήγα χθές στον γιατρό η μπεμπα ειναι 1140 γρ. εγινε ανθρωπος το ροδακινακι μου, ολα παρα πολυ καλα το παιδι μας ειναι "της μηχανής" λέει ο γιατρός οι μετρήσεις του είναι ακριβως ιδιες με αυτες του ημερολογιου και του τικερ φυσικά, καμία απόκληση. το μόνο αν θές αρνητικό ήταν που δεν είδαμε το φατσουλάκι της ήταν μπρούμητα μετο κεφάλι κάτω και ειδαμε πλατη κρανιο και ενα πόδι αυτά! αντε ξανά στο περίμενε εναν μήνα τώρα και θα ειναι η τελευταια φορά που θα περιμένω μήνα μετα καθε 15 μέρες και τσουπ να την η μπεμπα!! αστεία αστεία σε 7 περίπου εβδομαδες μπόρει και να γεννήσω, εγώ υπόλογιζα 10-11 αλλα χθες λέει ο γιατρος οτι περιμενουμε να περάσουν οι γιορτές και μετα ασ γεννησω και δεν σας κριβω με έπιασε ενας μικρός πανικός δεν εχω κανει καν βαλίτσα βρε μπας και το χω παρει πολυ χαλαρα το πραμα.. το βασικό μου βεβαια πρόβλημα είναι οτι ειμαστε λίγο στριμογμένοι οικονομικά και αυτό με κραταει απο το να ξεχυθώ στα μαγαζιά και να τα παρω όλα αλιως ενα απογευμα δουλεια είναι!! ετσι παραμένω φιδολή τα ξαχνω τα ξαναψαχνω και τελικα δεν κάνω τίποτα.

lJiup3.png

M1otp3.png

.... καστεράκι μου πόσο μικρό μου φαινεται το ζουζουνι σου... εχω να σου πω οτι η αγωνία δεν σταματαει πάντα θα περιμένεις να έρθει κάτι..

κρισάκι μου μήπως μου την είπες λίγο..??? οκ εχεις δίκιο είμαι πολυ γαϊδουρα αλλα μου είναι δυσκόλο αν είχα αυτοκίνητο δεν το συζητώ θα μουν καθε μέρα εκεί αλλα τώρα μου είναι λίγο δύσκολο, επρεπε να είχα ερθει τότε στο παπαγεωργίου, χαζομάρα!! στο kiddo λίγο δυσκολο να πάω γιατι το ψαξα και στο ιντερνετ και δεν καταλαβα αν εχει ρουχαλάκια και τετοια, χριστινάκι έχει??? γιατι εγω πλεον αυτά χρειάζομαι.. σήμερα μάλλον θα πάμε να κλείσουμε και το δωματιάκι οπότε με τα χοντρά τελείωσα!!

μομεντίνι γέλασα πολυ με την τάπα, υπομονή καρδιά μου τι να πώ της ακατανόμαστης ξου ξου φτάνει κατσικώθηκες στο κορίτσι μας... μ άκουσε???

δομνινακι, χριστινακι και λαρακι φιλάκια πολλά

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...