Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Συνήθως αυτό συμβαίνει αφού υπάρχει εγκυμοσύνη δηλαδή θετική χοριακη λίγο δύσκολο να συμβαίνει για μέρες Κ να υπάρχει αρνητική χοριακη ... Πολύ πιθανό να είναι ανωμαλία του κύκλου σου . Κ απλά να σου δώσει κάτι για να έρθει κανονικά περίοδος . 

Κατάλαβα...Εντάξει σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση...τουλάχιστον να μην αγωνιώ άδικα...

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Τοκ, τοκ!! Είναι κανείς εδώ;

Σήμερα σχόλασα νωρίς και ειπα να περάσω μια βόλτα απο το καφε μας...

Ευχαριστώ κοριτσάκια μου για τις ευχες σας και τη θετική σας σκέψη!

Δομνινάκι μου, ξέχασα να σου ευχηθώ για το σπίτι! Καλορίζικο λοιπόν και τυχερό να είναι!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λαρούκο οι ευχές μας και η θετική μας σκέψη είναι μαζί σου κάθε μέρα ανελλιπώς... Σ' ευχαριστώ και για τις ευχούλες...

Δε με λες, εσύ είσαι Αθήνα ή Σαλόνικα;

L2qIp2.png

Λαρούκο οι ευχές μας και η θετική μας σκέψη είναι μαζί σου κάθε μέρα ανελλιπώς... Σ' ευχαριστώ και για τις ευχούλες...

Δε με λες, εσύ είσαι Αθήνα ή Σαλόνικα;

Εγω ειμαι Χαλκίδα... Σχεδόν δίπλα σου δηλαδη!! Την Πέμπτη που ημουν Αθήνα για την σπερματεγχυση σκέφτηκα να σε πάρω τηλέφωνο μήπως βρισκόμασταν αλλά να σου πω την αλήθεια ντράπηκα λίγο.... Λέω, πού να τρέχει η κοπέλα τώρα....Βλακεία, το ξέρω....

JXFXp3.png

Λαρούκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο τι ωραία νέα είναι αυτά! Και διπλά μάλιστα!!!:D Το λοιπόν: οι κατάλληλες προϋποθέσεις υπάρχουν!!! Οι μαχητές είναι στη θέση τους! Πάμε λοιπόν! Βουρ για μπεμπέ!

Συμπεθεράκι εμφανίσου για μωρουδόσκονη στο λαρούκο μας! Επίσης μωρουδόσκονη πρέπει να ρίξουνε και οι υπόλοιπες μανούλες βαβιτσιάκι και καστεράκι!:D Και μετά φςςςςςςς...ρίξτε και στο δομνινάκι μας!!! Αντε έχετε δουλειά να κάνετε!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

καλημέρα!!! τι κανετε σήμερα η μπεμπα βαριέται και ανυσηχώ!! δεν την αισθάνομαι τι εχει πάθει?? λετε να μου θυμώνει για κάτι?? χιχιχι!!

μομεντακι οταν ερθει η σειρα σου θα σε λουσω με την μωρουδοσκονη!!

ετοιμάζουσες θεσσαλονικες μανούλες ενα πραμα θα σας μη πάτε στα λητώ!! εχω τόσα νευρα μαζίτους που θα τους κάνω δυσφήμιση οπου και οποτε μπορώ!!

σας ειπα χθες για τα καροτσακια... εμεις το σαββατο πήγαμε ξανα στα λητώ και βρηκαμε αυτο που θέλαμε αλλα του ελειπε το βασικο βρηκαμε δηλ. το πορτ-μπεμπε και το καρεκλακι αυτ/του στο χρωμα που θελαμε (απο αθηνα )αλλα δεν βρηκαμε το καροτσακι(σετ πάνε αυτα) και περιμεναμε χθεσ μία απαντηση μηπως μπορουν να το παραγγειλουν απο την perego απέυθειας με πέρνει λοιπον η κυρια απο τα λητω και μου λεει ολοχαρης το βρηκαμε, ελατε να δωσετε προκαταβολή για να το κλεισουμε,η αξία και των 3 τμχ 530 ευρώ. παμε λοπον και μεις δίνουμε 150 ευρώ, ψωνιζουμε και φορμάκια, παμε στο ταμειο και μας διαβάζει την παραγγελια η ταμείας και λεει 564 ευρώ!!! οχι λεμε το Σαββατο μας είπατε 530 ευρώ, φωναζει την κυρια που μας το πουλησα και λεει εκανα λαθος, δεν θυμαμαι καθολου, με εχει εκνευρισει τοσο πολυ, δεν ειναι τα 30 ευρώ, που κανονικα θα πρεπε γιατι θα περνα κατι στο παιδι μου μ΄αυτα τα λεφτα.. ειναι η συμπεριφορά τι θα πει εκανα λάθος και ολα ενταξει φαε τωρα αυτο που σου πασαρω εγω θα το ακυρωνα εκεινη την στιγμη αλλα ο βαβιτσιος (που καουραστηκε να ψαχνει για καροτσι) ειπε αντε προχωρηστε, με βαρια καρδια βεβαια.. μας λεγανε κατι χαζομαρες του τυπου.. ειναι ηδη πολυ χαμηλομενη η τιμή του.. ασε μας ρε κοπελιά, κανε ενα δωρο τουλάχιστον ετσι να μη χασεις τον πελάτη.. και ειχα να παρω τόσα πολλα!!! δεν προκειται να ξαναπατησω το ποδι μου.. και με βόλευε γιατι είναι κοντα και έχει τα παντα αλλά ως εδώ!!!

αυτα τα ειπα και ξεθήμανα η μάνα...

lJiup3.png

M1otp3.png

Εγω ειμαι Χαλκίδα... Σχεδόν δίπλα σου δηλαδη!! Την Πέμπτη που ημουν Αθήνα για την σπερματεγχυση σκέφτηκα να σε πάρω τηλέφωνο μήπως βρισκόμασταν αλλά να σου πω την αλήθεια ντράπηκα λίγο.... Λέω, πού να τρέχει η κοπέλα τώρα....Βλακεία, το ξέρω....

Όντως.. μεγάλη βλακεία... μην το ξανασκεφτείς.. την επόμενη φορά που θα' ρθεις απαιτώ να πάρεις τηλέφωνο!!! Αλλιώς θα σε μαλώσω...:cool:

L2qIp2.png

Αχ βρε μάνα τι τραβάς... έχει ξεφύγει η κατάσταση γενικότερα.. αυτό έχω να πω εγώ..

Εγώ έκανα μια ιδιωτική ασφάλεια για νοσοκομειακή περίθαλψη σε μένα και τον άνδρα μου.. Δεν λέω ότι μας περισσεύουν αλλά με όλα όσα έχουν δει τα μάτια μου αυτά τα χρόνια και με όλα όσα ακούγονται για το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης είπα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο..

Έρχεται ο ασφαλιστής τον Ιούλιο.. κάνουμε την αίτηση και δίνω την κάρτα για να περνιούνται αυτομάτως τα ασφάλιστρα.. Με πάμπολλες καθυστερήσεις και επιπλέον εξετάσεις με ειδοποιεί ο ασφαλιστής ότι εγκρίθηκε τελικά το δικό μου το συμβόλαιο από αρχές Οκτωβρίου και μου λέει ότι θα έχει ισχύ με το που τραβήξουν την πρώτη δόση.. αξίας 307 Ευρώ.. όλα καλά μέχρι εδώ.. 26 Οκτωβρίου μου έρχεται ειδοποίηση από την Τράπεζα ότι τραβήξανε τα 307 Ευρώ.. Λέω εντάξει όλα καλά πάνε και ισχύει το συμβόλαιο.. 2 Νοέμβρη μου ξανάρχεται ειδοποίηση ότι τραβήξανε άλλα 307 Ευρώ.. λέω δεν μπορεί θα έγινε λάθος.. Φουντώνω και παίρνω τηλέφωνο τον ασφαλιστή.. Και τι μου λέει; Μου λέει ότι προφανώς τραβήξανε το β' τρίμηνο.. Ανάβω και κορώνω εγώ.. Ποιο δεύτερο τρίμηνο του λέω; Αφού αφενός την τελευταία φορά κάναμε αίτηση να πληρώνονται μηνιαίως τα ασφάλιστρα και αφετέρου το συμβόλαιο μου ξεκίνησε να ισχύει από τον Οκτώβρη.. Μου τα μάσαγε.. μου λέει ότι το συμβόλαιο ισχύει από την στιγμή που υπογράφεις την αίτηση.. και του απαντώ: Εγώ δεν δέχομαι αυτό που μου λέτε και απαιτώ το συμβόλαιό μου να ισχύσει από τη στιγμή που το έχω στα χέρια μου.. δηλαδή 26 Οκτωβρίου. Δεν ξέρω τι θα κάνεις αλλά απαιτώ να ακυρωθεί η β' δόση.. Γίναμε κώλος και τελικά σήμερα με πήραν από την ασφάλεια για να μου πουν ότι θα μου επιστρέψουν τα λεφτά και το συμβόλαιό μου θα ισχύει κανονικά από 26 Οκτωβρίου.. Δεν ξέρουν με ποιον πήγανε να τα βάλουνε..

Τα παίρνω όταν σε αυτές τις οικονομικές συγκυρίες πάνε να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι και κάνουν πουστιές.. Σκέφτηκα να τα ακυρώσω και τα δυο αλλά η λογική επικράτησε του συναισθήματος..

L2qIp2.png

Aχ ρε κοριτσια,θελω να σας γραψω τοσα πολλα κ μου τραβαει το κινητο απο τα χερια ο στελιος!μαγκεψαν τα μωρα,ολο γυρες κανουν κ αγκαλιες ζητανε..

θα αρχισω απο το λαρακι μου!καλη επιτυχια καλο μου κ ολα να τελειωσουν ετσι απλα οπως αρχισαν!μακαρι να εχεις ενα θετικο αποτελεσμα,θθα το περιμενουμε στις 20 πως κ πως!!!

μπαμπιτσιομανουλα γιατι δεν πηγες πρεναταλ;κ αυτοι παραγγελνουν απο την περεγκο ο,τι εχουν ελλειψη.και εχουν και καλυτερες τιμες στα καροτσια,πολυ μεγαλη διαφορα με λητω..εχουν κ το δωροκουπονι των 10 τοις 100 στην αξια αυτων που παιρνεις..αλλα αυτο το εχουν κ τα λητω..συγκριτικα ομως εχουν καλυτερες τιμες,το ειχαμε ψαξει πολυ κι εμεις..στα λητω καταρχην δεν εχει προοσωπικο.κ οσο εχει ειναι εντελως αναγωγο,μες τα νευρα ειναι,λες να τις εχουν απληρωτες;τεσπα,μην αγχωνεσαι για τετοια εσυ,κ το μωρο μη περιμενεις να κινειται οπως πριν ενα μηνα!μεγαλωσε τωρα η μπεμπα,δεν εχει πολυ χωρο για κλωτσιες!!

δομνινουλι μου καλη αρχη ματια μου!!μακαρι ολα να πανε καλα!!μα κα ρι!!!!!!!!αλλα γιιατι χαπακια;κ ττι αγωγη θα παρεις;;;αντε θα περιμενουμε τα νεα απο τα ωαριακια σου!!!!

συμπεθερινι μου εσεις καταληξατε τι θα κανετε τελικα;;;θελω να μαθω τα νεα σου,πεσ μου τααααααααααα!!!!!!!!!!!

καστερακι μου κ χριστινακι,φιλακια στις κοιλιτσες σας!

καλε,η μικρολου που χαθηκε;;;

σας φιλω!!!!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

κρισακι μου στα πρεναταλ ρωτησαμε και μας ειπε οτι δεν δουλευουν το συγκεκριμενο μοντελο και ενα αλλο που ειδαμε ειχε μεγαλη διαφορα με τα λητω σχεδον 100 ευρώ πιο ακριβο το πρεναταλ..γι αυτο γυρίσαμε στους άχρηστους.. δεν ξερω τι γινετε!! σημασία εχει οτι χασανε εναν πελατη ειναι πολυ βλακες ο βαβιτσιος δεν το ξεχναει με τιποτα ολη μερα σκεφτεται τι θα τους πει οταν θα παμε να παραλάβουμε!! χαχαχαχα!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Βαβιτσιάκιθες να ρθω πάνω να αρχίσω τα "γερμανικά" στις πωλήτριες; Και "γαλλικά" άμα θες μπορώ να αρχίσω!:P Η αλήθεια είναι πως εγώ δεν πολυμιλάω σε τέτοιες περιπτώσεις...γιατί δεν σιωπά ο μομέντος ο οποίος φουντάρει αμέσως και αρχίζει το ακατέβατο!;) Ο Βαβίτσιος βλέπω προετοιμάζεται για το τι θα πει! χαχαχαχα Πολύ μου αρέσει!!!

Συμπεθεράκιιιιιιιιιιιι μου δεν σε αφήνουνε σε ησυχία ε; Ε πώς! Είναι και τρία ! Λογικό είναι! Δεν έχω νεάκια! Μου άρεσε ο καινούριος εμβρυολόγος που πήγα....ο οποίος μου συνέστησε να κάνουμε διάλειμμα απότ ις προσπάθειες για να ηρεμήσει ο οργανισμός μου...Και δίκιο είχε αφού ο οργανισμός μου συνεχίζει να κα΄νει τα δικά του και είμαι αδιάθετη εδώ και δυο βδομάδες σχεδόν:rolleyes: Που λες μάλλον θα προχωρήσουμε με αυτόν...αλλά για την ώρα μου είπε να μην ασχοληθώ με τίποτα επί του θέματος...να αφήσω την ακατανόμαστη να ξεδώσει..ούτε αντισυλληπτικά να τη ρυθμίσω ούτε τίποτα! Και το Δεκέμβριο θα πάω για αναλύσεις να δου΄με σε τι κατάσταση είναι οι ορμόνες μου...Είναι η πρώτη φορά που θα κάνω αναλύσεις ορμονολογικές χωρίς επίδραση φαρμάκων και είμαι πολύ περίεργη...Εσύ πώς είσαι καλή μου;

Λαρούκοοοοοοοοοοοοοοο γερά γερά με τσαμπουκά!:D Τα συνθήματα σου λείπανε τώρα αλλά τέλοσπαντων...Πώς είσαι; Πήρες άδεια τώρα αυτές τις μέρες; η πας κανονικά δουλειά;

Καστεράκι μου πώς είσαι; Εχουμε κανένα νεότερο;

Δομνινάκι μου πολλά πολλά φιλάκια!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

καλημερα κοριτσάρες!!! τι μου κανετε??

μομεντακι μου δεν νομίζω να φταινε και τοσο οι πωλήτριες φταιει το σύστημα τους και γω στη δουλεια μου εχει τυχει να πω λάθος τιμή αλλα το μόνο που δεν κανουμε ειναι να την πληρωσει ο πελατης!! τελος παντων ας το ξεχάσω γιατι εχω πολλά πολλά ψώνια να κάνω ακόμα!!! τωρα ψαχνω χαλι και κουρτινες επειγοντος γιατι πως και που θα πλενω το χαλι αν αρχιζει να βρεχει και να χιονιζει??

κρισακι μου σημερα μου είπε κι αλλος οτι το λητω σε καπια πραγματα ειναι πιο ακριβό

πες μου πήρες κατι απο τα jambo?? εισαι ευχαριστημένη απο τη ποιοτητα? τωρα που τα χεις πλυνει και πολυ??

λαρακι και δομνινακι θελω να ξεκουραζεστε και να ειστε ήρεμες, λαρακι το καλο που σου θελω μη μαθω οτι πηγαινεις στη δουλεια αυτη την περιοδο!! αστους να κουρευονται!! και ολα θα γινουν οπωσ τα θελουμε

καστερακι και χριστινακι που ειστε?? τι κανετε??

αν ξεχασα καμια ζητω συγνωμη

σας φιλω οοοολες

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια....

Χάθηκα για λίγο, αλλά έπεσε πολύ δουλειά...

Τα νέα μου: Πήγαμε στο γιατρό την Παρασκευη να δούμε τον μπεμπούλη... Όλα καλά... έφτασε στα 900γρ:lol::lol: και ο γιατρός μου είπε ότι είναι στα ανώτατα φυσιολογικά όρια... Είδαμε πατωσούλες, χεράκια, ποδαράκια, φατσούλα και μας έβγαλε και γλώσσα...

Αυτή την Παρασκευή θα πάω για αίμα να κάνω γενικές εξετάσεις... Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ο πόνος στην μέση, και θα βάλω ζώνη εγκυμοσύνης μήπως και ανακουφιστώ λιγάκι...

Αυτά τα δικά μου νέα...

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Και συνεχίζω...

Λαρούκο με το καλό η χοριακή και ευχόμαστε να είναι τεράστια!!!!!

Κρισάκι με τα γλυκα αγοράκια σου... Πού να σε αφήσουν τα ζουζούνια σου... Να είναι γερά και να μου τα φιλήσεις...

Καστεράκι πώς τα πάς; Όλα καλά;

Μπαμπιτσάκι βλέπω ότι έχεις ψωνίσει αρκετά πραγματάκια... Εγώ τίποτα ακόμη...

Πήγαμε λοιπόν μια μέρα σε ένα κατάστημα με βρεφικά είδη να ρίξουμε μια ματιά για το τί υπάρχει στην αγορά... Έπαθα πλάκα με την εξυπηρέτηση, το χαμόγελο του υπαλλήλου, την ευγένεια, δεν έχω λόγια... Τα πράγματα που είδαμε μας άρεσαν πάρα πολύ, και οι τιμές πολύ καλές... Α!το τέλος μας έδωσαν και ένα μικρό δωράκι για το μωρό... Και δεν ψώνισα τίποτα απλά πήγα και είδα... Αν ενδιαφέρεται καμία είναι στον δρόμο προς Χαλκηδόνα μετά την Σιδενόρ, και λέγεται Kiddo το μαγαζί... Αυτά!!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...