Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Συνήθως αυτό συμβαίνει αφού υπάρχει εγκυμοσύνη δηλαδή θετική χοριακη λίγο δύσκολο να συμβαίνει για μέρες Κ να υπάρχει αρνητική χοριακη ... Πολύ πιθανό να είναι ανωμαλία του κύκλου σου . Κ απλά να σου δώσει κάτι για να έρθει κανονικά περίοδος . 

Κατάλαβα...Εντάξει σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση...τουλάχιστον να μην αγωνιώ άδικα...

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα κι απο μένα! Καλή εβδομάδα να έχουμε!

babitsaki σε καταλαβαίνω απόλυτα όσον αφορά την συμβίωση με μαμά και πεθερά ταυτόχρονα...μία τρέλα.....εμείς κάναμε την γενική την προπροηγούμενη εβδομάδα και γινόταν ένας χαμός.

λαρα με το καλό να ξεκινήσεις και να πάνε όλα κατ΄ευχήν αλήθεια πότε θα την κάνεις?

δομνίνα πώς περάσατε στο νέο σπιτάκι σας?

κρισάκι φιλιά στους άντρες.....ποιος σε πιάνει με τέσσερεις μέσα στο σπίτι, χι χιχ χι!

christm φιλιά και σε εσένα

Εγώ είμαι σχετικά καλά. μόνο που απο την Παρασκευή έχω κάτι πονάκια χαμηλά που έρχονται και φεύγουν, μάλλον είναι που αλλάζω μήνα γιατί και τέλη Σεπτεμβρίου είχα ακριβώς τα ίδια.

Φιλιά πολλά σε όλες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Good morning τσούπρες!

Επέστρεψα κι εγώ από την απόδρασή μου στο χωριό και το Δομνινοσπίτι!!! Πολύ μου αρέσει αυτή η λέξη!!! Κουράστηκα απίστευτα, τόσο πολύ που χθες το πρωί δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι γιατί είχα πιαστεί ολόκληρη... αλλά κορίτσια άξιζε τον κόπο.. Έγινε τέλειο.. έγινε ακόμη καλύτερο απ' ότι είχα φανταστεί..

Όχι, δεν αποφάσισα να γίνω μόνιμη κάτοικος Βόλου αν και πολύ θα το ήθελα.. Είναι το εξοχικό μας κορίτσια το οποίο είναι κουκλίστικο και δεν μου έκανε καρδιά να φύγω...Εννοείται ότι είναι πάντα ανοιχτό για όποιο κοριτσάκι το θελήσει, με μωρό ή χωρίς.. ούτως ή άλλως βρίσκεται ακριβώς στη μέση της Ελλάδας οπότε βολεύει όπου κι αν μένετε..

Βλέπω βαψίματα, γενικές, ψώνια και πολύ χαίρομαι γι' αυτό.. να προσέχετε όλες τις κοιλίτσες σας και εμείς οι μέλλουσες να σκεφτόμαστε θετικά και αισιόδοξα.. όλα θα γίνουν στην ώρα τους..

Προς ενημέρωση του κοινού, το πρώτο χαπάκι το παίρνω την Παρασκευή! Γιούπι!!!

L2qIp2.png

καλημερα, κοριτσάκια μου, για μένα δεν ήταν και πολυ καλη ειμαι αρρωστουλα ποναει ο λαιμος μου, τρεχει η μυτουλα μου, βηχω φτερνιζομαι... και η καημενη η μπεμπουλα σεισμος γίνετε καθε φορά που βηχω!!! οποτε ειμαι στο σπιτάκι μου στο κρεβατακι μου και πινω ζεστο γαλατακι να δουμε ποτε θα περασει χωρις φαρμακα αλλαζω και μήνα και ειμαι γενικα καπως!! καλε ειδατε στο τικερακι μου που σε λιγοτερο απο 100 μερες θα γεννησω!! απιστευτο μου φενεται μμμ θα μου λειπει η κοιλιτσα μετα...

δομνινακι ευχαριστως δέχομαι τη προταση σου μ΄αρεσει πολυ ο βόλος καπια στιγμη θα σε επισκεφτώ!!!

α ωστε κανατε τις δουλιτσες ολες εεε!! αντε καλο χειμώνα να εχουμε!!! με πολλα πολλα μπεμπακια!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημέρα και καλό μήνα κοριτσάκια μου..

Βαβιτσάκι μου περαστικά σου καλέ.. πως τα κατάφερες και την άρπαξες πάλι; τουλάχιστον δεν είναι κάτι βαρύ.. αφού είσαι ξάπλα στο κρεβατάκι σου είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά.. και μην τολμήσεις να πας στη δουλειά πριν αναρρώσεις τελείως..

Εννοείται ότι όποτε θες ειδοποία και έρχομαι.. Ο Βόλος από τη Θεσσαλονίκη είναι 1 1/2 ώρα δρόμος και το κλίμα στο χωριό είναι το ιδανικό για μωράκια.. μιλάμε κοιμούνται απίστευτες ώρες..

Κορίτσια 2 μέρες και σήμερα για να ξεκινήσω κι εγώ! Γιούπι!

L2qIp2.png

Εκεί που είναι καλύτερα το καστεράκι μας...αρρώστησε εσύ βαβιτσιάκι μου; Περαστικούλια σου! Ζεστά να πίνεις και σουπίτσες να τρως και σιγά σιγά θα περάσει! Υπομονή....

Λαρούκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο να εμφανίζεσαι! Οχι να μας εξαφανιστείς πάλι!!!

Δομνινάκι μου δυο μερούλες; Πο πο!!!Ουφ άντε με το καλό!

Πολλά φιλιά στο καστεράκι μας και τη συμπεθερούλα μου!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

babitsaki μου σε καταλαβαίνω αποόλυτα και εγώ δυσκολεύτηκα γιατί δεν μπορούμε να πάρουμε φαρμακάκια, αν κάνεις εισπνοές με ευκάλυπτο θα βοηθηθείς αρκετά, μείνε κρεββατωμένη και θα περάσει...περαστικά σου!

δομνίνα καλή αρχή και καλή επιτυχίααααααααα!

momentaki μου πολλά φιλιά και 'σένα

Πολλά φιλιάν στα υπόλοιπα κοριτσάκια μας!!!

γεια σας γεια σας!!!! τι κάνετε?? εγω τα ιδια στο κρεβατακι μου σκεπασμένη με το παπλωματακι μου!! ευτυχώς δεν εχω κανει πυρεττο γιατι ο γιατρος με απιλησε πως αν κανω 38,2 και δεν κατεβαινει θα με κλεισει στη κλινικη επίσης ειναι απιστευτα υπερβολικος και με εχει εκνευρισει λίγο απο την αλλη δεν ρισκαρω να μην ακουσω τις συμβουλες του δεν μ΄αφινει τιποτα ουτε τσαι ουτε με λιγο βιξ να τριφτώ ή να το μοιρισω, οπότε ουτε ευκαληπτο θα μ΄αφινε φαντάζομαι αφου και το βιξ στον ευκαληπτο βασιζεται τώρα γιατι μη με ρωτάς...

χριστινακι ποτε θα αρχισεις τα ψωνια για το ζουζουνι σου εννοω ρουχαλάκια, εγω λέω σιγα σιγα να αρχιζω, αν και θα ήταν καλυτερα να μπω σε ενα μαγαζί και να τα παρω όλα μαζί γιατι προχθές που πήγα αγορά για να πάρω δώρο στην ανηψία μου, ενα τετράγωνο γυρισα και λαχανιασα πονεσαν τα πόδια μου δεν ειμαι για πολλες βόλτες γι αυτο θελω και να κανω απο τώρα

δομνινακι αλλες δυο μερούλες!! με το καλό κοριτσάκι μου!!

σας ευχαριστω για τις ευχουλες για περαστικά

φιλία σε όλες!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Kαλημέρααααααααα!

babitsaki είσαι καλύτερρα?Τα υπόλοιπα κοριτσάκια τι κάνουν?

Σήμερα ξύπνησα με καλύτερη διάθεση σχετικά με τις προηγούμενες ημέρες τόσο που λέω να πάω στα μαγαζιά να αγοράσω δωράκια για δύο μωράκια φίλων. Θα πάρω μία 4ωρη γιατί πρέπει να κάνω τις εξετάσεις τις αιματολόγου για τις αντιπηκτικές ενέσεις οι οποίες δυστυχώς πρέπει να γίνουν συγκεκριμένη ώρα μετά την ένεση.

Καλημέρα πεπέλες!

Τι μου κάνετε; ελπίζω να είστε καλά και όσες ήσασταν άρρωστες να αναρρώσατε.. Εγώ είμαι καλά.. από χθες άρχισε να με πονάει η κοιλίτσα.. ελπίζω πως αυτό είναι σημάδι νωρίτερης έλευσης της περιόδου.. όπερ σημαίνει ότι θα ξεκινήσω νωρίτερα!

Αύριο παίρνω το πρώτο χαπάκι.. γιούπι!

L2qIp2.png

Γεια σας κοριτσούδια! Τι κάνετε;

Μπηκα να σας πω τα νεακια μου.... Την Τετάρτη πηγα στον γιατρό και είδε 4 ωάρια, 2 από τη μια ωοθήκη και 2 από την άλλη ώριμα-ωριμα, έτοιμα να ξεκινήσουν το ταξίδι τους. Έτσι, την Πέμπτη κάναμε την σπερματέγχυση και κάναμε ακόμη μια την Παρασκευή (για να περικυκλώσουμε λεει ακόμα κι εκείνα τα ωάρια που μπορεί να μην "εσκασαν" την Πέμπτη.) Οπότε τώρα, εν αναμονή της 20ης Νοεμβρίου όπου κ ελπίζω να μην αδιαθετήσω....!

Το καλό είναι ότι δεν έχω συνηδειτοποιησει τι έκανα. Πιο πολύ μου φάνηκε σαν εξέταση για παπ, οπότε το έχω πάρει πολύ χαλαρά το θέμα. Προς το παρόν τουλάχιστον γιατί δεν ξέρω πώς θα μου γυρίσει όταν θα πλησιαζουν οι μέρες για να (μην) έρθει περίοδος...

Αυτά από εμένα!

Δομνίνα μου, καλή αρχή κοριτσάρα μου!

Μπαπιτσιω, παλι κρυωμένο είσαι μωρε;;; Περαστικούλια!

Καστεράκι, ψώνισες;;; Με την εξέταση τι έγινε;

Μομεντακι, με φωναξες; Εδώ είμαι!

Πολλα-πολλά φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Να έχετε όλες μία υπέροχη Κυριακή!

Δομνίνα μου αν υπολογίζω καλά λογικά εχθές ξεκίνησες, μακάρι να σου πάνε όλα καλά και σύνταμα να γίνεις μανούλα!

laraki 2 απανωτές?μπράβο λογικά οι πιθανότητες επιτυχίας θα είναι αυξημένες.Σου στέλνω όλη την θετική μου σκέψη και στις 20 Νοεμβρίου περιμένουμε να ακούσουμε τα ευχάριστα!!!Καλή επιτυχία!!!

'Οσο νγια την εξέταση δυστυχώς δεν την έκανα,η μικροβιολόγος (είναι η μοναδική που την κάνει στην πόλη μου) ήταν κλειστή λόγω μετακόμισης γκαντεμιά, θα πάω αύριο και ελπίζω μέχρι την Πέμπτη πρωί να μου τα έχει έτοιμα γιατί Πέμπτη μεσημέρι θα ανέβω Θεσ/νικη για τον γυναικολόγο και την αιματολόγο.

babitsaki είσαι καλύτερα?

momentaki πού χάθηκες?

kriskris πολλά φιλιά στα αγόρια σου!

christm πώς πάει η εγκυμοσύνη σου?

(τα γράφω σε δύο γιατί όταν αργώ με πετάει και πρέπει να τα ξαναγράφω)

Φιλιά σε όλες!!!

καλημέρα και καλή εβδομάδα!!! ειμαι πολυ καλυτερα σας ευχαριστώ όλες!!!

λαράκι μου καλό σου ευχομαι καλή επιτυχία, ετσι γλυκά και ανέμακτα στις 20/11 να γιορτάσουμε τα ευχαριστα νέα σου!! προσευχομαστε και εγω και η μπεμπα για αυτό!!

δομνινακι μου το πήρεσ το χαπάκι σου??? ειδα και το σπιτάκι σου φωτο στο φατσοβιβλίο.. κουκλίστικο!!!

εγκυούλες μου τρεξτε για καροτσάκι βγαινουν τα καινουργια της perego και ειναι 200 ευρώ ακριβότερα τα παλιά τα γυρίζουν πίσω, μεγάλη διαφορά για το τίποτα μόνο για το σχεδιο του υφάσματος, εμεις πάλι στη γύρα ήμασταν το Σαββατο και τώρα δεν μπορούμε να βρούμε το χρωμα που θέλουμε!!

μομεντάκι μου που είσαι?? εισαι καλά??

κρισακι εσυ... ολα καλά??

φιλακια σε όλες!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Κοριτσάκια καλημέρα και καλή βδομάδα να έχουμε!

Την Παρασκευή ξεκίνησα να χαπακώνομαι.. σήμερα θα πάρω το 4ο χαπάκι και ελπίζω η γλυκιά μου περίοδος (την καλοπιάνω βλέπετε) να έρθει στην ώρα της για να αρχίσω τη σταυροβελονιά..

Λαρούκο μου μου ακούγονται καταπληκτικά όλα αυτά και ναι, νομίζω ότι έχεις πολλές πιθανότητες να γίνεις διδυμομανούλα με την πρώτη! Εν ανομονή της 20ης Νοεμβρίου λοιπόν για να πανηγυρίσουμε όλες μαζί!

Βαβιτσάκι χαίρομαι που είσαι πολύ πολύ πολύ καλύτερα.. όπως ξαναείπα το σπίτι στο χωριό είναι ανοιχτό για όλα τα κοριτσάκια είτε με μωράκι είτε χωρίς.. άλλωστε ο καθαρός αέρας του χωριού μόνο καλό κάνει στα μωράκια .. και στις μανούλες!

Καστεράκι πως πάμε; προχωράμε;

Φιλάκια σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...