Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, nikoulini33 είπε:

Χμμμ τώρα μπαίνω σε σκέψεις. Οι ορμόνες μου και όλες οι εξετάσεις μου είναι καθαρές και ηλικία έχω 32, το σπερμα είναι αρκετά κακό. Η αντίρρηση του δεύτερου γιατρού στα 2 έμβρυα είναι ότι έχω ύψος 1,60.

Αυτό με το υψος δεν ισχύει!! Η γιαγιά μου ήταν 1.50 και κυοφορησε διζυγωτικα το 70!! Επίσης έφτασε κανονικά στον 9ο και γέννησε!! Εγώ είμαι 1.65 αδύνατη κ έχω διδυμα, επίσης έχω πολύ καλή εγκυμοσύνη χωρις θεματα! Όλα μια χαρά πάνε και για εσένα ότι κι αν αποφασίσεις!

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

καλημέρα κοκονιτσες μου!!! σήμερα δεν ειμαι και πολυ καλά!! χθες πήγα για μια δουλεια στα Πανεπιστημια και είχε ορκωμοσίες και πολλα λουλουδια παντου λουλουδια ε! και πατησα ενα ανθος που ειχε πέσει και εκανα ενα σπαγκατ μούρλια σήμερα ειμαι τόσο πιασμένη που δεν μπορώ να περπατήσω το ροδακινάκι νομίζω το διασκεδασε κατι σας παιδικη χαρα ενα πραμα η μαμα της όμως..... τι να σας πω καταρχην τρόμαξα δεν ήξερα γιατι πέφτω.. μετα σηκώθηκα κι ολα καλα αλλα το απογευμα που εκνα μπανιο και μετα.. δεν μπορω να κουνηθώ!! πάντως μπραβο μου δεν ήξερα οτι μπορω να ανοιξω τοσο τα πόδια μου βεβαια οταν πηγα να το ξανακάνω σπίτι για να δειξω στον μπαμπιτσιο δεν μπορούσα με τιποτα!!! τωρα που το σκεφτομαι ήταν γελίο πέσιμο μάλλον πρέπει να περιορίσω τις εξόδους μου είμαι επικύνδηνη για το παιδί μου!!!!

κατα τα αλλα όλα καλα περιμένω να περασει αυτός ο μήνας να ερθει η 10 του επόμενου μήνα για να πάω για υπερηχο μπαίνω στο τρίτο τρίμηνο την άλλη βδομάδα κορίτσια, περνάει ο καιρός!!!!

το δωματιακι θα το βάψουμε το Σαββατο καλώς εχόντων λιλα με λαχανί!! αυτα κοριτσακια μου!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

babitsaki δε σε πιστεύω, πρόσεχε καλέ φαντάζομαι πόσο θα φοβήθηκες.Και εγώ στις 10 του άλλου μήνα έχω ραντεβού.Αντε εσύ κοντεύεις να βρεθείς με το θαυματάκι σου!!!

Καλημέρα κοριτσάκια..

Babitsaki το υποψιαζόμουν ότι κρύβεις μια Κομανέτσι μέσα σου αλλά εσύ βρε κορίτσι μου το παράκανες.. Ευτυχώς δεν έπεσες με την κοιλιά... φαντάζομαι τρομάρα που πήρες.. πρόσεχε κοριτσάκι μου πολύ διότι απ' ότι έχω ακούσει στο γ' τρίμηνο οι πτώσεις αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο λόγω του ότι αλλάζει το κέντρο βάρος του σώματος.. Αν είναι δυνατόν να έχεις πάντα κάποιον μαζί σου..

Ωραίος ο συνδυασμός λαχανί με λιλά.. Το λαχανί φοριέται πολύ τελευταία!

Καστεράκι χαίρομαι που ακούω ότι είσαι πολύ καλύτερα.. Αν η μανούλα είναι καλά το μπεμπάκι είναι τρισευτυχισμένο!

Εγώ είμαι καλά και μετράω αντίστροφα τις μέρες κι εγώ για να ξεκινήσω την τελευταία και τυχερή προσπάθειά μου!

L2qIp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια..

Babitsaki το υποψιαζόμουν ότι κρύβεις μια Κομανέτσι μέσα σου αλλά εσύ βρε κορίτσι μου το παράκανες.. Ευτυχώς δεν έπεσες με την κοιλιά... φαντάζομαι τρομάρα που πήρες.. πρόσεχε κοριτσάκι μου πολύ διότι απ' ότι έχω ακούσει στο γ' τρίμηνο οι πτώσεις αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο λόγω του ότι αλλάζει το κέντρο βάρος του σώματος.. Αν είναι δυνατόν να έχεις πάντα κάποιον μαζί σου..

Ωραίος ο συνδυασμός λαχανί με λιλά.. Το λαχανί φοριέται πολύ τελευταία!

Καστεράκι χαίρομαι που ακούω ότι είσαι πολύ καλύτερα.. Αν η μανούλα είναι καλά το μπεμπάκι είναι τρισευτυχισμένο!

Εγώ είμαι καλά και μετράω αντίστροφα τις μέρες κι εγώ για να ξεκινήσω την τελευταία και τυχερή προσπάθειά μου!

α χαχαχαχα με εκανεσ και γελασα μεσημεριατικο!! κομανετσι!!! δεν πιστευω η κομανετσι να κουτσενει την αλλη μερα αχαχαχα!!! αστα δομνινακι μου τρόμαξα αλλα οχι πολυ, νομίζω οτι η μπεμπα κοιμόταν εκεινη την ωρα και δεν πήρε χαμπάρι τίποτα!!!

αντε βρε δομνινακι να ερθει και μέρα της προσπαθεια σου της επιτυχημένης προσπάθεια σου να γεμισει και σεν το σπιτι σου χαρα!! στο ευχομαι απο την ψυχή μου ρε κορίτσι!!

lJiup3.png

M1otp3.png

καλημέρα κοκονιτσες μου!!! σήμερα δεν ειμαι και πολυ καλά!! χθες πήγα για μια δουλεια στα Πανεπιστημια και είχε ορκωμοσίες και πολλα λουλουδια παντου λουλουδια ε! και πατησα ενα ανθος που ειχε πέσει και εκανα ενα σπαγκατ μούρλια σήμερα ειμαι τόσο πιασμένη που δεν μπορώ να περπατήσω το ροδακινάκι νομίζω το διασκεδασε κατι σας παιδικη χαρα ενα πραμα η μαμα της όμως..... τι να σας πω καταρχην τρόμαξα δεν ήξερα γιατι πέφτω.. μετα σηκώθηκα κι ολα καλα αλλα το απογευμα που εκνα μπανιο και μετα.. δεν μπορω να κουνηθώ!! πάντως μπραβο μου δεν ήξερα οτι μπορω να ανοιξω τοσο τα πόδια μου βεβαια οταν πηγα να το ξανακάνω σπίτι για να δειξω στον μπαμπιτσιο δεν μπορούσα με τιποτα!!! τωρα που το σκεφτομαι ήταν γελίο πέσιμο μάλλον πρέπει να περιορίσω τις εξόδους μου είμαι επικύνδηνη για το παιδί μου!!!!

κατα τα αλλα όλα καλα περιμένω να περασει αυτός ο μήνας να ερθει η 10 του επόμενου μήνα για να πάω για υπερηχο μπαίνω στο τρίτο τρίμηνο την άλλη βδομάδα κορίτσια, περνάει ο καιρός!!!!

το δωματιακι θα το βάψουμε το Σαββατο καλώς εχόντων λιλα με λαχανί!! αυτα κοριτσακια μου!!

Εδώ Ολυμπιακή Επιτροπή! Δεχόμαστε συμμετοχές για τη σύσταση της ομάδας ρυθμικής γυμναστικής! Η πραγματοποίηση σπαγκάτ ντε φλόρες θα θεωρηθεί επιπρόσθετο προσόν!:P Αχχχχχχ!!! Ρε μανουλίτα μας...πρόσεχε!!! Η μικρή θα μας βγει ακροβάτρια αν συνεχίσεις έτσι! Ουφ...για να μαι ειλικρινής συγχίστηκα όταν το διάβασα αλλά μετά που έλεγες πως προσπάθησες να το δείξεις στο βαβίτσιο ξεράθηκα στα γέλια...!!! :D Φτάνει που είσαι καλά!!!

Μ'αρέσει το λαχανί και μοβ!!! Ταιριάζουνε πολύ και είναι και της μόδας!:D Θα περιμένουμε φώτος ε! Εννοείταιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

καλημερα!!! αχ μομεντακι μου είναι τέλειο!! μη φανταστεις εμάς δεν θα είναι τόσο έντονο οι τοιχοι θα ειναι σε παστελ αποχωσεις με εντονα καποια σημεια κολονες κ.λ. θα κρεμαστούν 6 καδράκια που θα ζωγραφίσει ο babitsios μπορείς να τα δεις στο artedition.gr και απο κει και πέρα εντονες θα είναι οι κουρτίνες δεν θέλω να το μπουκώσω γιατι δεν ειναι πολυ μεγάλο θέλω μόνο να του δώσω μερικα ερεθίσματα και να μπορώ ευκολα να κανω αλλαγές.

όσο για την πρόταση σου για τους ολυμπιακούς το σκέφτομαι σοβαρά ποτέ δεν ξέρεις χαχαχα!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα..

Πέμπτη σήμερα και αύριο αργία! Τι καλά! Αύριο πρωί πρωί θα αναχωρήσω για Βόλο για να κάνω τη μετακόμιση επιτέλους και να τακτοποιήσω το σπιτάκι μου στο μέτρο του δυνατού βεβαίως βεβαίως..

Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα είμαι μαζί σας πάλι από Δευτέρα.. Να περάσετε όλες τέλεια, να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε και τη Δευτέρα να μου πείτε υπέροχα νέα.. Το υπόσχεστε;

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Δομνίνα να περάσεις πολύ πολύ όμορφα.............καλές δουλειές στο νέο σας σπιτάκι!!!

Πράγματί είναι ωραία που αύριο είναι αργία....δεν είχα καμία όρεξη για δουλειά, τώρα τελευταία νοιώθω πολύ υποτονική, με το ζόρι σηκωνομαι απο τον καναπέ.....μακάρι να μου περάσει σύντομα γιατί δεν το αντέχω άλλο..

αχ καστερακι κανε λιγο υπομονη κατα τον 5ο μηνα θα πετας, ειναι φυσιολογικο τωρα μη ξεχνας οτι ήσουν και κρυωμενη!! κοιμήσου τωρα που μπορεις εγω αρχισα τα ξανυχτια η μπεμπα ειναι νυχτοπουλι 2 ή ωρα κάνει πάρτυ και γω κοιταζω το ταβανι και σκεφτομαι διαφορα... προσπαθω να κοιμαμαι οσο πιο αργα γινετε για να μην την καταλαβαινω εκεινη την ωρα γι αυτο σου λέω δεν πειραζει αν θελεισ να ξαπλώνεις τωρα, απλα καντο!!

δομνινακι θα μετακομισετε στον βολο ή θα ειναι κατι σαν εξωχικό? μ αρεσει πολυ η πολη του Βόλου θεωρω την παραλιακη σας καλυτερη απο την παραλιακη της θεσσαλονικης γιατι ειναι πεζοδρομοσ ολη ενω εμας τη χωριζει ενας αθλιος κεντρικοσ δρομος καθεσαι για καφε και βλεπεις αυτοκινητα που περνανε και αν εισαι τυχαιρος και την θαλασσα!!

τα χρωματα τα πήραμε το σαββατο βάφουμε επιτελους!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Χαιρετώ τις όμορφες!

Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη και την αισιοδοξία σας! Ήμουν σίγουρη γι'αυτό αλλά όπως μου είπε και μια φίλη, το ευχαριστώ και το σ'αγαπω τα έχει ανάγκη να τα ακούσει κάποιος (ακόμα κι αν δεν τα ζητάει). Ετσι, θέλω να σας ευχαριστήσω που πάντα είστε εδώ για μένα (κι εγω η γαιδάρα μπαίνω 1 φορά το 3μηνο...)

Καταρχήν, να πω Μπαμπιτσιω μου ότι έπεσα κάτω από τα γέλια από την περιγραφή σου για τη νέα "φιγούρα" στη ρυθμική γυμναστική με τεχνικό βαθμό δυσκολίας 20!!! Μηπως να πας στο dancing on ice?? χαχαχαχαχα!!!! Πέρα από την πλάκα, να προσέχεις κοριτσάκι μου. Τωρα θα μου πεις, που να το φανταζόσουν ότι θα ερχόταν το παλιολούλουδο και θα εμπαινε κάτω από τα πόδια σου; Πρόσεχε πολύ καλό μου... Τα μάτια σου (όπως έλεγε κ η μαμά μου όταν ήμουν μικρή) όχι 14 αλλά 44....

Δομνινάκι, με το καλό η μετακόμιση! Να χαρείτε το σπιτάκι σας και να γεμίσει με παιδικές φωνούλες! Δηλαδή αν καταλαβα σωστα, θα είσαι κάτοικος Βόλου πλέον;;

Μομεντακι, η φωτο που ανέβασες είναι πολύ ωραία!!! Τέτοια χρώματα σκεφτομαι εγω να βαψω το σαλόνι μας! Όντως ο συνδυασμος μωβ-λαχανί είναι πολύ ωραίος!

Καστεράκι, κρίνοντας απο αυτά που λέει η μπαμπιτσια και από την εμπειρία μου ως θεια, κοιμήσου τώρα που μπορείς γιατί μετα αρχίζουν τα ξενύχτια (ωραια αυτα τα ξενύχτια, δε λέω, αλλά δεν παύουν να είναι ξενύχτια!)

Κρισομάνα, πολλά φιλάκια σε εσένα και τους αντρες σου!!!

JXFXp3.png

Γεια σας ομορφες κ εξαφανισμενες λογω των ημερων!!ετσι γιαα να σας παω κοντρα εμφανιστηκα εγω!!

λαρακι μου ευχομαι να πανε ολα καλα με τις σπερματ.και να τελειωσεις γρηγορα απο δαυτα,με ενα λαρακι στην κοιλιτσα!!η αληθεια ειναι οτι οοι γιατροι πηδουνν τις σπερματ κ σε πανε κατευθειαν για εξωσωματικη,κατι που θεωρω απαραδεκτο.ασε με χριστιανε μου να δοκιμασω λιγο με αυτον τον τροπο κ μετα παμε κ στα πιο βαθια κ βαρια..ολα να πανε καλα,κ ο,τι χρειαστεις εμεις εεδω ειμαστε,αλλες πιο πολυ κ αλλες πιο λιγο,βλεπε εμε..

fUCCp2.png

svjYp2.png

Εν τω μεταξυ παλι δεν κινειται το τικερακι κ θα φαει μια διαγραφη που θα ειναι ολη δικη του..

συνεχιζω με μπαμπιτσινι που κανει κ γυμναστικες επιδειξεις..μα προσεχε λιγο βρε τρελοκομειο!!θα περπατας καπως πιο αργα κ προσεκτικα,οχι σαν κοτα,αλλα σαν να κουβαλας κατι στα χερια,ετσι μου ειχαν πει κ εμενα κ οντως σκεψου το,πιανει!!

κι εγω το δωματιο λαχανι το εκανα κοριτσια,αλλα σε παλ αποχρωσεις,μιας κ εχει πολλα κρεβατακια μεσα κ ειναι ηδη γεματο!!βασικα 2 εχει,το αλλο το εχω στην κρεβατοκαμαρα.εχω ακριβως τετοιο χαλακι,οπως στην φωτο της συμπεθεριτσας!

συμπεθεριτσα μου εσεις αποφασισατε τι θα κανετε τελικα;

εσυ δομνινακι ποτε ξεκινας ακριβως;να εχω τον νου μου,μη χασω τις ευχαριστες εξελιξεις!!

στις αλλες δυοο εγκυουλες στελνω τα φιλια μου,στις κοιλιτσες σας!να μιλατε κ οι τρεις στα μωρακια σας κ να τα χαιδευετε,κατι που ειμαι σιγουρη οτι το κανετε ηδη!!ωραια περιοδος η εγκυμοσυνη,να την χαρειτε οσο πιο πολυ μπορειτε...

τα λεμε κουκλες!

fUCCp2.png

svjYp2.png

καλημερα και καλη εβδομάδα τσουπριτσες μου τι κάνετε?? ειμαι ενα πτωμα βαψαμε επιτέλους το δωματιάκι και κάναμε και γενική κουρτίνες χαλία πόρτες παράθυρα, σ΄αυτο το σημειο θέλω να ευχαριστήσω το πλυντήριο μου που 48 ώρες δεν σταμάτησε να πλενει και με εβγαλε ασπροπρόσωπη!!! επίσης να ευχαριστήσω και την μανουλα μου που εκανε όλα τα δύσκολα αλλα φτάνει να πάει σπιτάκι της σήμερα δεν την παλευω αλλο την συμβίωση μαζι με δουλειές!!! μίλαμε τα νευρα μου χτυπήσανε κόκκινο χθες ειδικά ήρθε και η πεθερά μου και δεν ξερω πως αντεξα μια κατάσταση δεν ξερω πωσ να σας την περιγράψω δεν υπειρχε συννενοηση ο ένας εβαφε ό αλλος ήθελε να κλεισει το πατζουρι να πλενει ναι αλλα χωρις φως πωσ να βάψεις... η πεθερα μου ετρεχε απο πίσω μου και με ρωτουσε εγω τι να κανω εγω τι να κανω?? τιποτα χριστιανη μου τελιωνουμε τώρα!! χαμος χαμος!! ασε που ολοι με μαλωνανε μη αυτο οχι εκεινο και με ειχανε για τα ψιλά και καλά φερε εκεινο φερε τ αλλο πλυνε το πινελο, τι να κανω εδω τι να κανω εκει?? απαπαπα τιποτα, να φυγουν όλοι και ο μπαμπιτσιος αν θελει να πάει στη μαμα του κανα δυο μέρες δεν πειραζει καθόλου θέλω την ησυχία μου!! να χαρω το σπιτακι μου!!! και την κοιλίτσα μου!!

το δωματιάκι εγινε υπέροχο στην αρχη τυφλώθηκα με το λαχανί αλλα μετά οκ! ήρθε και το λιλα και εγινε τέλειο!!

τωρα πρεπει να βρω χαλί και κουρτίνες!!

αυτα κοκονες μου!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημέρα και Καλή εβδομάδα...

Μπαμπιτσάκι έκανες δουλειές; Βάψατε κιόλας το δωμάτιο το παιδικό... Με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας... Αχ και εγώ τα έκανα την προηγούμενη εβδομάδα και σε καταλαβαίνω απόλυτα... Εμείς το βάψαμε λαχανί... Μονόχρωμο...

Κρισάκι με τους όμορφους γιούς... Να μου τους φιλήσεις...

Καστεράκι πώς τα πάς; Να προσέχεις πολύ...

Λαράκι σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να πετύχει η σπερματ. και σε λίγο καιρό να λέμε και για την δική σου εγκυμοσύνη...

Φιλιά σε όλες....

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...