Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , kate82 είπε:

Δεν θέλω ν έχω δίκιο, θέλω μια φορά να με πουν το πρόβλημα είναι το τάδε.... 6 χρόνια βαρέθηκα ν ακούω όλα είναι καλά.... μόνο το σπέρμα έχει θέμα.... συγνώμη για το ξέσπασμα 

Άμα σε βοηθά, πες τα να ξεσκάσεις. Δεν νομίζω ότι θα παρεξηγήσει καμιά κοπέλα εδώ. 

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

καλημεεεεερα!!!! τι κανουν οι υποψυφιες και ηδη μανουλες!!! πολυ συμπεθεριο εχει πεσει βρε κορίτσια λοιπον μομεντακι κοριτσι να κανεις για να εχει μια φιλη να μιλαει η δική μου κόρη γιατι εχουμε που αντροκρατεια εδω μεσα!!! να ξερεις πως παντα θα ειμαι εδω για να σ΄ακουσω!!!

κρισομανα κι αν θές να πας μόνη σου κάπου και με τα τρια μωρά τι κάνεις?? δεν παίζει?? και στο αυτοκινητο πως τα βάζετε??? απορίες που χω πρωι πρωι εεε!!

δομνινακι μου φανταζομαι το δομνινο την ωρα που μιλάτε με τον γιατρό να σας κοιταει ολο απορια!!! σαν ελληνικη ταινια!!! χιχιχι!!

χριστινακι μου με το καλο να αρχισεις και συ τα ψωνια σου, παντως στα καταστατηματα με επιπλα μου ειπαν οτι μεχρι το τελος του 6ου Τα επιπλα θα πρεπει να τα κλεισω γιατι εχουν αναμονη 1 μήνα και με τις απεργειες και ολα αυτα μπορει να παει παραπανω κανεις δεν ξέρει, επίσης πρεπει να εχεις στο μυαλο σου την περιπτωση της προωρης γέννας, ας εινα ετοιμα και μετα αποφασισεις ποτε θέλεις να σου τα φερουν σπιτι!! οποτε και γω ετσι λεω να κανω, ασε που ηδη αρχισα να λαχανιαζω φαντάσου οταν θα σταματησω απο τη δουλεια που θα ειμαι 7,5 μηνών.

πηγα και για κουρτινες προχθες και τιποτα δεν μου αρεσε!! πολυ δυσκολευομαι!! στον γαμο δεν δυσκολευτικα τοσο χαχαχαχα!!

καστερακι μου περαστικουλια ξέρω πωσ ειναι να εισαι αρρωστος και να μη μπορεις να πάρεις ενα αποσυμφοριτικο βρε παιδι μου για να κοιμηθεις τουλαχιστον καλα!! να προσεχεις!!

φιλάκι σε οοοολες!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια καλημέρα και απο΄μένα!!!

christm πότε ένοιωσες τον μπέμπη σου?Γιατί κάπου άκουσα ότι τα αγοράκια κάνουν αισθητή την παρουσία τους νωρίτερα απο τα κοριτσάκια και άρχισα να ανυπομονώ!

Δομνίνα μου ευχαριστώ πολύ, να φανταστεις το σκ την άρπαξα που ήμουν κλεισμένη στο σπίτι που να έβγαινα κιόλας.....

babitsaki τί ωραία που είναι αυτά τα ψώνια, δεν ξέρεισ πόσο ανυπομονώ να έρθει και εμένα η σειρά μου αν και πιστεύω ότι και εγώ θα δυσκολευτώ πολύ γιατί γενικά είμαι πολύ αναποφάσιστη, πόσο μάλλον τώρα για τον μπέμπη!

krikris αλήθεια κυκλοφορεις καθόλου μόνη σου και με τα τρία μωρά, πώς τα καταφέρνεις?

momentaki η αλήθεια είναι ότι είμαι τελείως άσχετη με όλα αυτά αλλά πιστευω ότι σύντομα θα τα καταφέρεις!

Καλημέρα τσούπρες!

Τι μου κάνετε σήμερα; Εγώ καλά είμαι αν και έπρεπε πάλι να περάσω από το κέντρο της Αθήνας σήμερα για να έρθω στη δουλειά και ομολογώ πως δεν ήταν και η πιο ευχάριστη εμπειρία..

Αφήστε που στα καλά καθούμενα χθες το βράδυ εκεί που καθόμουνα άρχισε να γυρίζει το ταβάνι και την ψυλιάστηκα τη δουλειά.. Λέω στο Δομνίνο "φέρε το πιεσόμετρο"... 15 η μεγάλη με 11 η μικρή... με πήγε υποβασταζόμενη στο κρεβάτι... Άλλη μια φορά το είχα πάθει αυτό πριν κανένα μήνα αλλά τότε νόμιζα ότι ήταν μάτι.. Χθες το βράδυ πάντως δεν με είχε δει κανείς..

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

Καλημέρα και από μένα...

Δομνινάκι γιατί έτσι με την πίεση; Πρέπει να το κοιτάξεις... Είναι σοβαρό... Πρίν μείνω εγκυος είχα πίεση... Συνήθως 15 με 10... Τώρα χθές που την μέτρησα 11.5 με 7,00. Μάλλον ηρέμησα... Παίζει μεγάλο ρόλο η ψυχολογία... Πάντως ο άντρας μου παίρνει χαπι κάθε πρωί για την πίεση και είναι καλά, γιατί είχαμε πρόβλημα... Πρέπει να ελέγχεις την πίεση κάθε πρωί και βράδυ για καμιά εβδομάδα και μέτα κάνε μια επίσκεψη σε καρδιολόγο...

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Κοριτσια καλημέρα και απο΄μένα!!!

christm πότε ένοιωσες τον μπέμπη σου?Γιατί κάπου άκουσα ότι τα αγοράκια κάνουν αισθητή την παρουσία τους νωρίτερα απο τα κοριτσάκια και άρχισα να ανυπομονώ!

Καλημέρα Καστεράκι...

Τον μπέμπη τον ένοιωσα στην δέκατη όγδοη εβδομάδα, και συγκεγκριμένα ήμουν δεκαεπτα εβδομάδες και τρείς ημέρες... Ίσως να ήταν και νωρίτερα αλλά τότε σιγουρεύτηκα... Υπομονή λοιπόν για λίγο ακόμη και μέτα θα έχεις παρέα αισθητη σε ότι και αν κάνεις...

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

Διαφημίσεις

καλημεεεεερα!!!! τι κανουν οι υποψυφιες και ηδη μανουλες!!! πολυ συμπεθεριο εχει πεσει βρε κορίτσια λοιπον μομεντακι κοριτσι να κανεις για να εχει μια φιλη να μιλαει η δική μου κόρη γιατι εχουμε που αντροκρατεια εδω μεσα!!! να ξερεις πως παντα θα ειμαι εδω για να σ΄ακουσω!!!

κρισομανα κι αν θές να πας μόνη σου κάπου και με τα τρια μωρά τι κάνεις?? δεν παίζει?? και στο αυτοκινητο πως τα βάζετε??? απορίες που χω πρωι πρωι εεε!!

δομνινακι μου φανταζομαι το δομνινο την ωρα που μιλάτε με τον γιατρό να σας κοιταει ολο απορια!!! σαν ελληνικη ταινια!!! χιχιχι!!

χριστινακι μου με το καλο να αρχισεις και συ τα ψωνια σου, παντως στα καταστατηματα με επιπλα μου ειπαν οτι μεχρι το τελος του 6ου Τα επιπλα θα πρεπει να τα κλεισω γιατι εχουν αναμονη 1 μήνα και με τις απεργειες και ολα αυτα μπορει να παει παραπανω κανεις δεν ξέρει, επίσης πρεπει να εχεις στο μυαλο σου την περιπτωση της προωρης γέννας, ας εινα ετοιμα και μετα αποφασισεις ποτε θέλεις να σου τα φερουν σπιτι!! οποτε και γω ετσι λεω να κανω, ασε που ηδη αρχισα να λαχανιαζω φαντάσου οταν θα σταματησω απο τη δουλεια που θα ειμαι 7,5 μηνών.

πηγα και για κουρτινες προχθες και τιποτα δεν μου αρεσε!! πολυ δυσκολευομαι!! στον γαμο δεν δυσκολευτικα τοσο χαχαχαχα!!

καστερακι μου περαστικουλια ξέρω πωσ ειναι να εισαι αρρωστος και να μη μπορεις να πάρεις ενα αποσυμφοριτικο βρε παιδι μου για να κοιμηθεις τουλαχιστον καλα!! να προσεχεις!!

φιλάκι σε οοοολες!!!

Μπαμπιτσάκι μου, εσύ έχεις ψωνίσει; Σκέφτομαι τον άλλο μήνα να πάω να δώ για κούνια και αλλάξιέρα... Αύριο θα βάψω το παιδικό σε λαχανί χρώμα και σκέφτομαι και την προίκα, κουρτίνα και χαλί να είναι σε αυτό το χρώμα... Ελπίζω να βγεί καλό το χρώμα στον τοίχο...:rolleyes::rolleyes:

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ το φυστικί σαν χρώμα. Πέρισυ έβαψα το παιδικό και το κάναμε κίτρινο με φυστικί για να είναι ουδέτερο μιας και δεν είχαμε μπεμπέκι συγκεκριμένου φύλου στον ορίζοντα για να μας καθορίσει το χρώμα..

Πίεση ανέκαθεν είχα υψηλή.. είχα κάνει εξετάσεις και δεν είχαν δείξει τίποτε οπότε καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως εκ γεννετής είχα θέμα.. ποτέ δεν με είχε ξαναενοχλήσει τα τελευταία 10 χρόνια.. Όμως εδώ και ένα μήνα είναι η δεύτερη φορά που με ενοχλεί τόσο.. Αν επαναληφθεί θα το κοιτάξω σίγουρα!

L2qIp2.png

Τσαααα!!!!! Να και η ασωτη θυγατέρααα!!!!

Κοριτσια μου ομορφα, πόσο μου έχετε λείψει!

Καταρχήν, να καλοσωρίσω (με μεγάλη καθυστέρηση) το καστεράκι, και ταυτοχρονα να σου ευχηθώ μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!

Από πού να αρχίσω;;; Τόσα νέα, διάβαζα, διάβαζα, χαιρόμουν, στενοχωριόμουν, θύμωνα...

Μομεντάκι, Νομίζω κάνατε την καλύτερη κίνηση να δείτε και κάποιον άλλο γιατρό. Και ίσως αυτό να φαντάζει σαν "φτου κι απ'την αρχή" όμως δες το σαν ένα νέο ξεκίνημα με νέες προοπτικές και θετικά αποτελέσματα!

Δομνίνα μου, τι να πω για εσένα πια; Μόνο θαυμασμό μπορώ να εκφράσω για την υπομονή σου, το κουράγιο σου, την δυναμικότητά σου και πανω απ'όλα για την αγνή ψυχή σου και την αγάπη που έχεις μέσα σου. Κοριτσάκι μου, πραγματικά έχεις περάσει πολλά και είναι καιρός τώρα να σου χαμογελάσει η ζωή. Γουστάρω που δεν το βάζεις κάτω και το παλεύεις κάθε μέρα και είμαι σίγουρη πως κάποια στιγμή θα ανταμοιφθείς γι'αυτό!

Μπαμπιτσιομάναααα!!!! Τα σήκωσες τα μαγαζιά;; χαχαχαχα!!!! Έτσι πρέπει! Με το δωμάτιο τι θα κάνετε, το εχετε σκεφτεί;

ΚΡισάκι μου γλυκό, περήφανη αγορομάνα! Άραγε πόση ευτυχία νιώθεις κρατώντας 3 άντρακλες (χμ, 2 κάθε φορά, ενναλάξ) στην αγκαλιά σου; Να είναι γερά, υγιή και να είστε και εσείς καλά να τα καμαρώνετε!

Christm, όλα καλά κοριτσάκι εεε;;; Μπράβο κοπελάρα μου! Κι εσύ σε λίγο καιρό θα κρατήσεις το μπεμπάκι στην αγκαλιά σου κ θα λάμπεις!

JXFXp3.png

Και τώρα περιληπτικά τα δικά μου νέα...

Έκανα λοιπόν την περίφημη σαλπιγγογραφία (α παπαπαπα!!!! αν ηξερα πώς ήταν θα ζητουσα νάρκωση!) και όλα καλά (απλά είναι πολυέλικτες, κάτι σαν την ανάβαση στο ραλι ακροπολις..χαχαχα!).

Πήγαμε σε άλλο γιατρό, έκανε ο λάρος κι άλλο σπερμοδιαγραμμα πριν 10 μέρες (όσο πάει και λιγοστεύουν τα σπερματοζωάρια) και καταλήξαμε στο να κάνουμε 2 σπερματεγχύσεις και αν δεν πετύχουν συνεχίζουμε με εξωσωματική. Βεβαια ο γιατρός μας εξήγησε ότι με τη σπερματεγχυση έχουμε μόνο 10% πιθανότητα αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Όπως λεει και η γνωστή διαφήμιση "κι αν σου κάτσει;" Έχω και το θέμα με το στήθος μου οπότε είπα μήπως είμαι τυχερή και αποφύγω τα φάρμακα της εξωσωματικής. Δεν περιμένω και πολλά, άλλωστε και ο γιατρός δεν ήταν υπέρ της σπερματέγχυσης και μου είπε ότι αφού το θέλω, τουλάχιστον να κάνουμε μόνο 2 και να μη χασουμε χρόνο με 4-5 που κανουν συνήθως. Να σας πω την αλήθεια, είμαι απόλυτα προσγειωμένη και ξέρω ότι η σπερματέγχυση είναι λόττο όμως θέλω να το προσπαθήσω.... Μάλλον μαζόχα είμαι τώρα που το σκέφτομαι.

Για να τελειώνω και να μη σας κουράζω, με αυτη την περίοδο θα κάνουμε την πρώτη μας προσπάθεια. Ηδη είμαι στην 3η μέρα περιόδου (η οποία παρεπιμπτοντως αποφάσισε αυτό τη μηνα να καθυστερήσει, έτσι για να μου σπάσει τα νευρα) οπότε μάλλον τέλος του μήνα με αρχες του άλλου το βλέπω.

Αυτά λοιπόν τα νέα της θείας λάρας! Σας φιλώ γλυκά και θα προσπαθήσω να μπαίνω πιο συχνά γιατί ειλικρινά, είστε πάντα μέσα στη σκέψη μου...

Σμουτσ!!!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα και καλη εβδομάδα!!!! μια ξεκούραστη βδομάδα για την πολη μας αφου δεν δουλευουμε και την τεταρτη!! γιουπι!!!

λαρακιιιιιιιιιι!!! κουκλιτσα μου γλυκια μας επισκευτηκες!!! δεν το πιστευω!! αντε με το καλο η προσπαθεια σου τελος του μηνα σου ευχομαι ασχέτος του ποσοστου επιτυχιας, να ειναι μια επιτυχημενη προσπαθεια και να μη χρειαστει να πατε σε εξωσωματικη και να εχουμε κι αλλο μωρακι μεχρι το τελος του χρονου!!

στο δωματιο εχουμε σκεφτει λιγο πολυ τι θα κανουμε, μη φανταστεις πολυ φανταχτερα πραγματα.. το θέμα ειναι πότε που ο μπαμπιιτσιος ειναι ολη μερα στη δουλεια και το σαββατο δεν μπορει να πάρει τα πόδια του, εγω θέλω τουλαχιστον να βαφτεί το δωματιο για να ερθει η μανουλα μου να κανει δουλειές, χειμωνιασε και γω ακομα δεν εχω στρωσει χαλια!! τεσπα όλα θα γινουν!!

οι υπόλοιπες κοκονες τι μου κάνετε??

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημέρα και καλή βδομάδα..

Βλέπω ότι είχαμε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη τις προηγούμενες μέρες.. Λαρούκο μου καλώς μας ήλθες και πάλι.. Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.. Η αλήθεια είναι ότι δεν τα παρατάω σχεδόν ποτέ.. σε ότι κι αν κάνω.. απλά μερικές φορές κάνω στάση και μετά ξανά προς τη δόξα τραβώ! Το έχω σκεφτεί το θέμα, το έχω δουλέψει, το έχω συζητήσει και με το σύζυγο.. Κάνουμε μια ακόμη προσπάθεια το Νοέμβρη και ελπίζουμε ειλικρινά να πάει καλά μέχρι τέλους.. μέχρι εκεί μπορώ να πω.. το μετά θα το σκεφτώ όταν έρθει η ώρα..

Καλά κάνεις και προχωράς με σπερματεγχύσεις.. Μπορεί οι πιθανότητες επιτυχίας να είναι λιγοστές αλλά δεν παύουν να υπάρχουν... και όπως πολύ σωστά το έθεσες.. Κι αν σου κάτσει; Αν σου κάτσει θα χοροπηδάμε όλες μαζί από χαρά, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.. Περιμένουμε νεότερα λοιπόν..

Μπαμπιτσοροδακινάκι... για βάλε λίγο στην πρίζα τον σύζυγο... είναι κάποια πράγματα που θέλοντας και μη πρέπει να γίνουν.. πως να το κάνουμε δηλαδή;

Εγώ κορίτσια είμαι πολύ χαρούμενη.. Οι εργασίες στο σπίτι στο χωριό σχεδόν τελείωσαν και μας λέει ο μάστορας που το έχει αναλάβει ότι έχει γίνει πολύ όμορφο.. Ανυπομονώ να πάω το τριήμερο να το δω.. Θα κουραστώ βέβαια γιατί ταυτόχρονα θα γίνεται και η μετακόμιση αλλά χαλάλι... Είναι το δικό μου σπίτι κορίτσια όπως ακριβώς το ήθελα από παιδί!

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Βρε βρεεεεε...εμφανίστηκες λαρούκο μου; Και με νεάκια βλέπω! Αντε με το καλό σου εύχομαι να φανείς τυχερή ...Τι κι αν τα ποσοστά είναι χαμηλά; Πάλι υπάρχουνε! Και για να υπάρχουνε σημαίνει πως κάποιες τα καταφέρανε ε;:D Ω ρε γλέντια που θα ρίξουμε όταν μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα!:D Για ό,τι χρειαστείς είμαστε εδω...και για τυχόν απορίες...Εχουμε πείρα βλέπεις!:P

Δομνινάκι μου μ'αρέσειιιιιιςςςςςς!!!

Βαβιτσιάκι μου σιγά σιγά όλα θα γίνουνε....ίσως τώρα που έχετε και αργίες βρείτε χρόνο να προχωρήσετε τις δουλίτσες σας ε;

Καστεράκι μου πού είσαι; Πώς είσαι;

Συμπεθεράκι μου πολλά πολλά φιλιά σου στέλνωωωωωω!!!

Καλό μας απόγευμα!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Αχ δομνινακι μου δεν νομιζω οτι χωράει κι αλλη πριζα στο προγραμμα το βαβιτσιου καθε βραδυ ερχεται στις 10 που θα παει θα ξεκουμπιστουν οι διευθυνταδες και τότε ποιος μας πιανει!!!

τι ωραια που θα εχετε το δικο σας παλατακι!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Να'μαι και εγώ....

lara μου σ'ευχαριστώ για το καλοσώρισμα.τόσο καιρό λαρα διαβάζω και λαρα δεν βλέπω...καλώσόρισες ξανά και εσύ λοιπόν!Στις εξωσωμάτικες τα ποσοστά επιτυχίας είναι πολύ μεγαλύτερα και όμως δεν πετυχαίνουν πάνατα.....οπότε μην το σκέφτεσαι!

babitsaki τί χρώμα σκέφτεστε για το δωμάτιο της μικρής μπουμπούς?

δομνίνα πολύ χαίρομαι για το νέο σου σπιτάκι......εύχομαι να ζήσετε σ'αυτό τις πιο όμορφες στιγμές σας!

momentaki καλά είμαι μπορώ να πω ότι τώρα έχω αναρρώσει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...