Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , kate82 είπε:

Δεν θέλω ν έχω δίκιο, θέλω μια φορά να με πουν το πρόβλημα είναι το τάδε.... 6 χρόνια βαρέθηκα ν ακούω όλα είναι καλά.... μόνο το σπέρμα έχει θέμα.... συγνώμη για το ξέσπασμα 

Άμα σε βοηθά, πες τα να ξεσκάσεις. Δεν νομίζω ότι θα παρεξηγήσει καμιά κοπέλα εδώ. 

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Μομεντάκι μου γλυκό,

Υπάρχουν οι εξής 4 μέθοδοι εξωσωματικής γονιμοποίησης:

1. Η απλή εξωσωματική γονιμοποίηση: Το ωάριο τοποθετείται σε τριβλίο και μαζί του μπαίνουν από εκατοντάδες χιλιάδες έως εκατομμύρια ελεγμένα σπερματοζωάρια.. Το πιο δυνατό και κατάλληλο σπερματοζωάριο εισχωρεί στο ωάριο και γίνεται η γονιμοποίηση. Η μέθοδος αυτή προτιμάται όταν το ζευγάρι ανήκει στην κατηγορία "ανεξήγητη υπογονιμότητα" ή όταν το πρόβλημα σύλληψης το έχει αποκλειστικά η γυναίκα (λόγω σαλπίγγων κλπ).

2. Η εξωσωματική γονιμοποίηση με μικρογονιμοποίηση: Το ωάριο τοποθετείται σε τριβλίο και ο εμβρυολόγος διαλέγει στην τύχη ένα από τα εκατοντάδες "φυσιολογικά" σπερματοζωάρια και το τοποθετεί με τη βοήθεια μιας βελόνας στο εσωτερικό του ωαρίου. Αυτή η μέθοδος προτιμάται όταν ο άνδρας έχει σοβαρό πρόβλημα γονιμότητας (χαμηλή κινητικότητα, κακή μορφολογία, μικρός αριθμός) ή όταν η γυναίκα είναι μεγάλη σε ηλικία και έχει λίγα ωάρια.

3. Η μικρογονιμοποίηση με τη μέθοδο imci. Σε αυτή τη μέθοδο ο εμβρυολόγος διαλέγει το κατάλληλο μορφολογικά σπερματοζωάριο με τη βοήθεια ενός μικροσκοπίου το οποίο μεγενθύνει το κάθε σπερματοζωάριο τουλάχιστον 100 φορές και έτσι διακρίνεται καλύτερα η μορφολογία του. Αυτή η μέθοδος επιλέγεται για ζευγάρια στα οποία ο άνδρας έχει σοβαρότατο πρόβλημα σπέρματος (πολύ μεγάλη κατάτμηση, μορφολογία χάλια).

4. Η μέθοδος picsis. Αυτή είναι ότι πιο καινούργιο υπάρχει στο θέμα μικρογονιμοποίηση. Σε ένα τριβλίο τοποθετείται ένα ειδικό υγρό το οποίο έχει την ιδιότητα να κρατάει κολλημένα πάνω του τα σπερματοζωάρια με τέλεια μορφολογία και καλό dna. Μετά ο εμβρυολόγος διαλέγει από αυτά, αυτά που θεωρεί περισσότερο κατάλληλα και τα τοποθετεί στο ωάριο. Η μέθοδος αυτή είναι η καταλληλότερη για τα ζευγάρια που αντιμετωπίζουν σοβαρότατο πρόβλημα σπέρματος (ιδιαίτερα αυξημένη κατάτμηση, ελάχιστες φυσιολογικές μορφές, κατακερματισμένο dna).

Ελπίζω να σε βοήθησα να τα ξεμπερδέψεις λιγουλάκι...

Σε ευχαριστώ προσωπικέ μου γιατρέ! :D

Το ερώτημα μου είναι: το (β) η μικρογονιμοποίηση είναι αρκετό για το 23% κατάτμιση;:rolleyes:

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κοριτσακια μου!! τι μου κανετε??

μομεντάκι μου στη περιπτωση σου μόνο αγκαλιες και προσευχες μπορώ να σου προσφέρω δεν μπρορώ μάτια μου να σε βόηθήσω δεν γνωριζω καθόλου τι παιζει με τις εξωσωματικες, μη σου πω οτι εχω και αγνωστε λεξεις.. αντιθέτος η δόκτωρ δομνίνα που το χει ψαξει πολύ το θέμα γνωριζει πολλα!!!!!!

δομνινάκι με το καλό να ξεκινησεις τη νέα σου προσπάθεια!!! φανταζομαι οταν συζητάτε με τους γιατρους σου μίλατε σαν συνάδελφοι με ωρολογιες και τα σχετικά εεε!! ο δομνίνος γνωριζει και αυτος τοσα πολλα??? μου κανεις τρομερή εντύπωση καθε φορά σε συγχαιρω!!!

μανα με τους τρεις σου γιους!!! πιστεψεμε μια χαρα ειναι τα προσπεκτ δεν λέω καλες οι βόλτες αλλα εγω εχω καταμπερδευτει!! δεν εχω παρει τιποτα και δεν εχω κανει τιποτα μονο κοιταω και μπερδευομαι!! πήγα στο mathercare απο θέμα δωματιακι - καροτσακι δεν ειχε σχεδον τιποτα τουλάχιστον που να μας αρεσει!! στο πρεναταλ πάλι ειδαμε καροτσακια για δωματιακι τιποτα, στο λητω δεν ξερω αν θα ξαναπαω γιατί εχω ακόμα τη στριγκλη φωνή της πωλήτριας στα αυτια μου μιλάμε εφυγα με πονοκεφαλο παρ΄ολα αυτα ειχαμε περισσοτερες επιλογες σε καροτσακια!! πήγα και στα όνειρα κλασικα δεν ενθουσιαστικα με τα κρεβατακια, με τα καροτσακια χμμμ κατι ειχε

για ρουχαλακια και προικες δεν εχω δει πολλα οτι βλεπω πανω πανω να αποφασισουμε μια για τα χοντρα!! που μάλλον σε δωματιακι θα καταλήξουμε στο kidplanet που τα κρεβατακια του γινονται και για μεχρι 10-12 χρονων και για καροτσακι περιμενουμε στο ιδιο μαγαζι να φερει τα καινουργια της cam να τα δουμε και εκει!!

εσυ κρισακι μου τι καροτσι πήρες peg-perego? εισαι ευχαριστημενή?? βεβαια δεν ειχεις και πολλες επιλογες σε καροτσι 3διμων...

εγκυοαγορομανες μου σας απαντησα για τα ψωνια η μπουμπου θα βγει ψωνιο γιατι η μαμα της ειναι πολυ τιτιζα !!!!

κατα τα αλλα το παλευω και γω να μην αρρωστησω λίγο ο λαιμος μου λίγο συναχι λιγο το κεφαλι μου λιγο απόλα αλλα εδω βραχος στη δουλεια!!

καλε απεργειτε σήμερα??

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημέρα όμορφα κοριτσάκια...

Κρισάκι με τα αγοράκια σου, τί κάνεις; Πω-πω σε φαντάζομαι να τρέχεις και να μην φτάνεις, αλλά χαλάλι... Να προσέχεις πολύ τον εαυτό σου και τα μωράκια σου...

Καστεράκι και εγώ κορίτσι ήθελα αλλά όταν άκουσα ότι έχω αγόρι δεν κοιμήθηκα από την χαρά μου... Μιλάμε για μεγάλη ευτυχία... Να είναι γερά μωρά και ότι να΄ναι...

Μπαπμιτσάκι με την κορούλα σου... Μου άρεσε που έκανες έρευνα αγοράς και μας κατατόπισες... Δεν έχω πάει πουθενά ακόμη, μόνο που έχω κοιτάξει σε διάφορα site... Θα ξεκινήσω από τον άλλον μήνα, και τα πιο πολλά θα τα πάρω μόλις σταματήσω την δουλειά...

Μομεντάκι η αλήθεια είναι ότι ούτε και εγώ μπορώ να βοηθήσω για την κατάτμιση γιατί δεν είχαμε πρόβλημα με σπέρμα... Μακάρι σύντομα να βρείτε τις απαντήσεις που χρειάζεσται και να προχωρήσετε...

Δομνινάκι και σε σένα εύχομαι σύντομα να μείνεις έγκυος και να έχεις δίδυμα αγοράκια...

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Σε ευχαριστώ προσωπικέ μου γιατρέ! :D

Το ερώτημα μου είναι: το (β) η μικρογονιμοποίηση είναι αρκετό για το 23% κατάτμιση;:rolleyes:

Αν σκεφτείς ότι το 23% ανήκει στο μέτριο σπέρμα τότε όχι δεν είναι αρκετή.. προσωπικά θα επέλεγα τη μέθοδο imci...

Φιλούκια!:cool:

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

δομνινάκι με το καλό να ξεκινησεις τη νέα σου προσπάθεια!!! φανταζομαι οταν συζητάτε με τους γιατρους σου μίλατε σαν συνάδελφοι με ωρολογιες και τα σχετικά εεε!! ο δομνίνος γνωριζει και αυτος τοσα πολλα??? μου κανεις τρομερή εντύπωση καθε φορά σε συγχαιρω!!!

Η αλήθεια είναι ότι ο γιατρός μου με φωνάζει χαϊδευτικά "μισό - γυναικολόγο συνάδελφο".. Αυτό νομίζω τα λέει όλα.. Ο Δομνίνος δυστυχώς δεν κατέχει τίποτε από τα παραπάνω.. Δεν τον ενδιαφέρουν καθόλου.. Αποτέλεσμα θέλει να βλέπει και τίποτε άλλο...

Ροδακινάκι μου όχι εγώ προσωπικά δεν απεργώ.. Πολύ θα το ήθελα αλλά δεν παίζει με τίποτε αυτό το ενδεχόμενο.. Έτσι όπως είναι τα πράγματα στο θέμα της εργασίας κάνουμε ότι μπορούμε, τουλάχιστον για να διασφαλίσουμε ότι και την επαύριο θα έχουμε δουλειά.. Πάντως σήμερα που αναγκαστικά πέρασα από το κέντρο για να έρθω στη δουλειά αισθάνθηκα πως είναι να ζεις σε καθεστώς και κλίμα τρομοκρατίας.. Άλλο να στο λέω και άλλο να το βλέπεις..

L2qIp2.png

Εδώ έμαι και εγώ....

Χάθηκα γιατία πο την Παρασκευή είμαι λίγο αρρωστούλα και δεν είχα όρεξη για τίποτα, τώρα συνήλθα κάπως....αν μπορούσα να πάρω φάρμακα θα ήμουν καλύτερα πολύ πιο νωρίς.......

Περαστικούλια κοριτσάκι! πρόσεχε πολύ γιατί ο καιρός δεν αστειεύεται!

L2qIp2.png

Αν σκεφτείς ότι το 23% ανήκει στο μέτριο σπέρμα τότε όχι δεν είναι αρκετή.. προσωπικά θα επέλεγα τη μέθοδο imci...

Φιλούκια!:cool:

Σε ευχαριστώ γιατρέ μου για τη διευκρίνηση!!!:D Η αληθεια αυτό είναι που απασχολεί κατά πόσο θα μείνω εδώ ή αν θα πρέπει να ανηφορίσω Αθήνα μεριά!

Η κατάσταση όμως που επικρατεί εκεί δεν το καθιστά και ιδιαίτερα εύκολο ούτε καν να κλείσουμε αεροπορικο΄γιατί ακυρώνονται συνεχώς πτήσεις με τις απεργίες...και αυτό είναι το τελευταίο άγχος που θέλω να έχω αυτή τη στιγμή! Χμ...για να δούμε!!!

Κρίμα πάντως που είναι τόσο ζόρικα τα πράγματα εκεί...Εβλεπα πριν στις ειδήσεις πως από ειρηνική συγκέντρωση έγινε χαμός πάλι με επεισόδια! Μπράβο σας πάντως που σαν λαός βγαίνετε στους δρόμους και φωνάζετε! Μακάρι να σας "άκουγε" και κάποιος ομως...ουφ...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημέρα όμορφα κοριτσάκια...

Κρισάκι με τα αγοράκια σου, τί κάνεις; Πω-πω σε φαντάζομαι να τρέχεις και να μην φτάνεις, αλλά χαλάλι... Να προσέχεις πολύ τον εαυτό σου και τα μωράκια σου...

Καστεράκι και εγώ κορίτσι ήθελα αλλά όταν άκουσα ότι έχω αγόρι δεν κοιμήθηκα από την χαρά μου... Μιλάμε για μεγάλη ευτυχία... Να είναι γερά μωρά και ότι να΄ναι...

Μπαπμιτσάκι με την κορούλα σου... Μου άρεσε που έκανες έρευνα αγοράς και μας κατατόπισες... Δεν έχω πάει πουθενά ακόμη, μόνο που έχω κοιτάξει σε διάφορα site... Θα ξεκινήσω από τον άλλον μήνα, και τα πιο πολλά θα τα πάρω μόλις σταματήσω την δουλειά...

Μομεντάκι η αλήθεια είναι ότι ούτε και εγώ μπορώ να βοηθήσω για την κατάτμιση γιατί δεν είχαμε πρόβλημα με σπέρμα... Μακάρι σύντομα να βρείτε τις απαντήσεις που χρειάζεσται και να προχωρήσετε...

Δομνινάκι και σε σένα εύχομαι σύντομα να μείνεις έγκυος και να έχεις δίδυμα αγοράκια...

Γεια σουυυυ νέα μανούλα! Καιρό είχαμε να σε δούμε από δω! Πολύ χαιρόμαστε όμως γιατί ετσι έχουμε συνολικά τρεις εγκυούλες στην παρέα μας...και μια τριπλομανούλα! Σε λιγάκι οι εγκυούλες θα γίνουνε τέσσερις και θα είναι ακόμη καλύτερα!:D (δομνινάκι συνεχίζω να είμαι χαρούμενη που θα αρχίσεις απ΄οτι βλέπεις!:P)

Πολύ μου αρέσει να βλέπω το τικεράκι σου να προχωράάάάά!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσακια μου!! τι μου κανετε??

μομεντάκι μου στη περιπτωση σου μόνο αγκαλιες και προσευχες μπορώ να σου προσφέρω δεν μπρορώ μάτια μου να σε βόηθήσω δεν γνωριζω καθόλου τι παιζει με τις εξωσωματικες, μη σου πω οτι εχω και αγνωστε λεξεις.. αντιθέτος η δόκτωρ δομνίνα που το χει ψαξει πολύ το θέμα γνωριζει πολλα!!!!!!

μανα με τους τρεις σου γιους!!! πιστεψεμε μια χαρα ειναι τα προσπεκτ δεν λέω καλες οι βόλτες αλλα εγω εχω καταμπερδευτει!! δεν εχω παρει τιποτα και δεν εχω κανει τιποτα μονο κοιταω και μπερδευομαι!! πήγα στο mathercare απο θέμα δωματιακι - καροτσακι δεν ειχε σχεδον τιποτα τουλάχιστον που να μας αρεσει!! στο πρεναταλ πάλι ειδαμε καροτσακια για δωματιακι τιποτα, στο λητω δεν ξερω αν θα ξαναπαω γιατί εχω ακόμα τη στριγκλη φωνή της πωλήτριας στα αυτια μου μιλάμε εφυγα με πονοκεφαλο παρ΄ολα αυτα ειχαμε περισσοτερες επιλογες σε καροτσακια!! πήγα και στα όνειρα κλασικα δεν ενθουσιαστικα με τα κρεβατακια, με τα καροτσακια χμμμ κατι ειχε

για ρουχαλακια και προικες δεν εχω δει πολλα οτι βλεπω πανω πανω να αποφασισουμε μια για τα χοντρα!! που μάλλον σε δωματιακι θα καταλήξουμε στο kidplanet που τα κρεβατακια του γινονται και για μεχρι 10-12 χρονων και για καροτσακι περιμενουμε στο ιδιο μαγαζι να φερει τα καινουργια της cam να τα δουμε και εκει!!

εσυ κρισακι μου τι καροτσι πήρες peg-perego? εισαι ευχαριστημενή?? βεβαια δεν ειχεις και πολλες επιλογες σε καροτσι 3διμων...

εγκυοαγορομανες μου σας απαντησα για τα ψωνια η μπουμπου θα βγει ψωνιο γιατι η μαμα της ειναι πολυ τιτιζα !!!!

κατα τα αλλα το παλευω και γω να μην αρρωστησω λίγο ο λαιμος μου λίγο συναχι λιγο το κεφαλι μου λιγο απόλα αλλα εδω βραχος στη δουλεια!!

καλε απεργειτε σήμερα??

Οι αγκαλιές και οι προσευχούλες βαβιτσιάκι μου είναι υπεράρκετεεεεες γιατί είναι και διπλές από σένα και τη φουσκωμένη κοιλίτσα σου!:D Τόσο καιρό είσαι πάντα εδώ και με ακούς...ε λίγο είναι αυτό; Σε ευχαριστώώώώώ!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Εδώ έμαι και εγώ....

Χάθηκα γιατία πο την Παρασκευή είμαι λίγο αρρωστούλα και δεν είχα όρεξη για τίποτα, τώρα συνήλθα κάπως....αν μπορούσα να πάρω φάρμακα θα ήμουν καλύτερα πολύ πιο νωρίς.......

krisaki τι ευτυχία......τρία ζουζουνάκια.....δεν θα ξέρεις ποιο να πρωτααγκαλιάσεις

momentaki είμαι τελείως άσχετη με τα νούμερα, η δομνίνα φαίνεται να τα γνωρίζει πολύ καλά και απο ότι λεει υπάρχουν και πολύ χειρότερα.

δομνίνα εγώ πρίν μείνω έγκυος έλεγα κορίτσι θέλω, το ήξερα όμως ότι θα κάνω αγόρι.Όταν έμεινα δεν με ένοιαζε τι θα είναι παρα μόνο να ένια ένα γερό μωρό, πραγματικά απο την αρχή το θεωρούσα γρουσουζιά να πώ τι θέλω.Απο ότι βλέπεις όμως αγοράκι θα κάνω (το αντίθετο απ'αυτο που ήθελα) και είμαι τρισευτηχισμένη, θα έχω έναν ακόμη άντρα να με προσέχει!!!

babitsaki διάλεξες πραγματάκια για την μπουμπού σου?

Περαστικούλια σου καστεράκι μου..Να προσέχεις γιατί ο΄καιρός είναι ζόρικος και πολλοί την παθαίνουνε με τις ιώσεις που κυκλοφοράνε!!!

Κι εγώ έχω αδυναμία στα κοριτσάκια...μεγάάάάλη...αλλά πια θέλω ένα μωράκι και ό,τι και να μου στείλει ο Θεούλης θα είμαι ευτυχισμένη...καλά να είναι και υγιές και τίποτα άλλο δεν θέλω...Χμ...και να τα καταφέρω να μείνω έγκυος εννοείται! χαχαχαχαχα Το προσπέρασα αυτό λες και είναι εύκολο να γίνει!:rolleyes::P

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Συμπεθεράκιιιιιιιιιι μου πολλά πολλά φιλιά σου στέλνωωωωωωωωωω!!! Πολλά για να τα μοιράσεις και στα τρία μας αγορομωράκια!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Μπαμπιτσιομανα μου,πηρα peg perego καροτσι διδυμων κ ενα ιδιο μονο..το τριπλο με τρομαζε,ηταν σαν σιδηροδρομος!παντως το peg perego uno,ειναι πολυ καλο,κ οχι πολυ ακριβο.πολυ πιο φθηνο στο πρεναταλ απο τα λητω..αγαπημενο,λατρεμενο καροτσι για μενα,ειναι το stokke αν το ψαξεις στο ιντερνετ,αλλα πολυ ακριβο ρε..πολυ ακριβο!κρεβατακια κι εγω απο ενα εργοστασιο στο λαγκαδα τα πηρα,οχι απο τα γνωστα μαγαζια,αλλα παντες κ προικουλες εγω ενθουσιαστηκα απο τα mothercare οπως κ ρουχακια!ειδικα για κοριτσακια...αααααααχχχχχχχχ μουρλια ειναι τα κοριτσιστικα,δεν θα ξερεις τι να πρωτοδιαλλεξεις!τα αγοριστικα ειναι καπως..μουντα..αν κι εγω βαζω στα μωρα τρελιαρικα χρωματα!

Αγορομανες μου γλυκιες,σας φιλω γλυκα!η αγκαλια μου δυστυχως δεν χωραει κ τα τρια,μονο με δυσκολια,αλλα τα δυο τα εχω!συνηθως βεβαια κραταω εγω ενα κ ο κρισος τα δυο!

Μομεντινι μου πενεμορφο,εγω εκανα μικρογονιμοποιηση παντως κ με καταμιση αποτι μου λεει ο κρισος η 13 η 15%..πρεπει να δουμε τα παλια μηνυματα για εξακριβωση!αλλα αν με τοσο χαμηλοτερο ποσοστο εγινε μικρογονιμοποιηση με επιτυχια,μαλλον κ η μικρογονιμοποιηση σας αρκει,αλλα αυτο φυσικα θα το αποφασισετε εσεις με τον γιατρο σας.αλλα το αποτελεσμα καταμισης του μομεντου δεν πρεπει να ειναι κακο αποτι καταλαβαινω..αρα κι εσεις λιγη τυχη χρειαζεστε οπως λεει το δομνινακι..κι ελπιζω να εχετε απλετη!

Δομνινουλι μου..αμα ερθεις εδω θα σε παρω σπιτι κ θα σε κλειδωσω να μη μου φυγεις κ θα τα λεμε,θα τα λεμε..θα αλλαζουμε κ καμια πανα στο ενδιαμεσο!οσο για τα διδυμα..κινεγω εχω ενα feeling οτι θα κανεις,αλλα δεν μπορω να ειμαι σιγουρη για το φυλλο τους...

Το μομεντινι το κοβω να κανει ενα παντως,κ μαλιστα κοριτσι..ετσι μου ηρθε,ετσι το ειπα τωρα!φιλουδιααααααα...

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...