Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Μπράβοοοοοοοοοοοο λάρα μου γλυκιά!!!!!:P:p:p Πολύ χάρηκα!!! Άντε να επανέλθει το σώμα στα κανονικά του και να αρχίσει να ετοιμάζεται για την εγκυμοσύνη! Lou εσύ πότε περιμένεις? kriskris καλώς την δέχτηκες και καλή επιτυχία από αύριο! Προσπάθησε να είσαι ήρεμη αυτό το διάστημα, η διαδικάσία να μην σε αγχώνει, είναι πολύ απλή. Εγώ πάντως δεν είχα αγχωθεί όταν έκανα, άσχετα που δεν προχώρησε η προσπάθεια και δεν φτάσαμε στην ωοληψία. Προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά!

8Ca9p3.png?4RvX25wl

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

belief εκανα το λαθος και δεν συγκρατησα την ημερομηνια που την εκανα...μεσα φλεβαρη ηταν!!!μου ειχαν πει και τα κοριτσια οτι τελη ιουνη με μεσα ιουλη...βεβαια τα πονακια μου τα εχω και εχω ψιλοφοβηθει μηπως με ποναει παλι η ενδομητριωση αλλα προσπαθω να μη το σκεφτομαι...ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΘΕΤΙΚΑ!!!ενταξει εχω και τις μαυρες μου αλλα οταν με πιανουν αλλαζω σκεψη και σκεφτομαι το αντιθετο!!!αν φοβαμαι οτι θα ποναωτο αλλαζω σκεφτομαι τον εαυτο μου χωρις πονους και χαλαρη στην παραλια!!!:D:D:D η θετικη ενεργεια ειναι παρεξηγημενη γιατι μας το λενε οι αλλοι οταν εχουμε προβληματα σαν να μας το επιβαλλουν,ετσι νομιζω...και γω ετσι σκεφτομουν...οταν ομως μου το εξηγησε η ειδικος και καταλαβα οτι οσο και να στο λενε οι αλλοι αν δεν το προσπαθησεις εσυ δεν θα αλλαξεις το τροπο σκεψης σου,πηρα τον ελεγχο και φτιαχνω εγω την ευτυχια και τη δυστυχια μου!!!!(οσον αφορα παντα τις σκεψεις,οχι πχ την ενδομητριωση)τα λεω περιεργα το ξερω αλλα τα εχω προσφατα απ την συνεδρια!!!!:D:D:D

Μπράβο βρε lou μου, τι ωραία που τα λες!!! Αν και είσαι μικρό κοριτσάκι και δεν θα έπρεπε να ταλαιπωρείσαι με τέτοια προβλήματα, παρ'όλα αυτά το αντιμετωπίζεις σαν μεγάλη! Συμφωνώ μαζί σου, ότι κι αν μας λένε οι άλλοι, αν δεν το πιστέψουμε οι ίδιες, δεν θα καταφέρουμε να αλλάξουμε κάτι.

8Ca9p3.png?4RvX25wl

Mα τι είναι αυτά που ακούω;;;; ΛΑΡΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!:D:D:DΕπιτέλους!!!! Επιτέλους! Επιτέλους!!!! Χάρηκα λες και εγώ αδιαθέτησα πάλι απ την αρχή!!!! :D:D:D Η πρώτη μου εμένα περίοδος ήταν κανονικότατη ως προς τη ροή αλλά πολύ πιο σύντομη..από τη 2η μέρα και μετά έμειναν μόνο σταγόνες...Και η επόμενη πάλι πιο ήρεμη ήταν...ίσως επειδή τώρα δεν υπάρχει η ενδομητρίωση...Δεν ξέρω! Αντε!!!!Και έκοψες και το τσιγάρο...ή τουλάχιστον έκανες μόνο ένα!!!! Μπράβο μπράβο μπράβο!!!!!:D:D:D Και τώρα αρχίζεις τις βιταμίνες ε και θα ξεπατωθείτε εσύ και ο λάρος κροφτος να κάνετε το μπεμπεεεεεεε!!!!!:D:D:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

καλημερα στις ομορφες....τι κανετε?εγω χαλια,χρειαζομαι συμπαρασταση,κανονιστε...λοιπον χθες ηρθε η περιοδος,σημερα πρωτη μερα κανονικη ροη,αρα αυριο η πρωτη ενεση...εγω μεσα στο χαλι..δεν τρωω καλα,δεν κοιμαμαι καθολου καλα,δεν μιλαω με τον αντρα μου,δεν εχω ορεξη για τιποτα..οσο παει χειροτερευει..με εκανε εκπληξη χθες ο αντρουλης,μου εφερε μια ιταλικη ταινια,περι ερωτος,που ενα απο τα κομματια του ηταν κ ενα ζευγαρι στην διαδικασια εξωσωματικης..τελικα ολα πηγαν καλα γιαυτους,πολυ πετυχημενη ταινια κοριτσια,παιζει κ η μπελουτσι,πολυ γελιο κατα τα αλλα, αλλα...εμενα να με πιασει ενα παραπονο,ενα κλαμα..μου φανηκε πολυ ακυρο να βλεπω μια τοσο σχετικη με την ζωη μου ταινια..κ αντε στην ταινια πετυχε η εξωσωματικη..με την πραγματικοτητα τι γινεται?με αγχωσε αντι να με χαλαρωσει...πες μου κι εσυ ρε συμπεθερα..πως νιωθεις?γιατι δεν νιωθω καλα?πως να αλλαξει αυτο?παιδι θελω οσο τιποτα στον κοσμο..οχι ετσι ομως,αλλιως το ονειρευομουν....δομνινα εσυ πως ξεκινησες?με τι ψυχολογια?ρωταω τα κοριτσια που επιχειρουν με εξωσωματικη..για τις αλλες ελπιζω απλα να μην χρειαστει να φτασουν εκει,να τους ερθουν ολα πιο ευκολα....σας επρηξα το ξερω....:|

Συμπεθερούλα μου τι να πω καλή μου...Η κάθε κοπέλα που μπαίνει στη φάση της εξωσωματικής φαντάζομαι νιώθει και διαφορετικά...Εγώ είμαι μια πάνω μια κάτω....Πότε είμαι μες τον ενθουσιασμό για το ότι το βήμα αυτό μου δίνει περισσότερες πιθανότητες να πετύχω και πότε θυμώνω γιατί είναι "ψυχρό" να κάνω έτσι ένα μωράκι...όλα προγραμματισμένα...παντού φάρμακα...κλπ κλπ Εντούτοις επιλέγω να βλέπω το θετικό: ότι δηλαδή υπάρχει τρόπος....και αυτό μου αρκεί! Από την άλλη είμαι πέρα για πέρα συγχισμένη γιατί ποτέ δεν μου βγήκε αυθόρμητα ότι θέλω να κάνω μωρό...γιατί εδώ και 3 σχεδόν χρόνια επειδή τρέχαμε σε γιατρούς κλπ, μια το ένα και μια το άλλο, στην ουσία φτάσαμε προ τετελεσμένων και μπήκαμε στη διαδικασία για να μην το μετανιώνουμε μετά...Πρώτη φορά το ομολογώ αυτό...Για να μαι ειλικρινής νιώθω ενοχές που κινούμαι έτσι και δεν ξέρω αν μου αξίζει ή όχι ένα θετικό αποτέλεσμα...Αλλά το κάνω γιατί κάπου μέσα μου το θέλω...ο μομέντος δε το θέλει πάάάάάρα πολύ! Ουφ! Τα είπα και ξαλάφρωσα λιγάκι!

Κατα τ'αλλα συμπεθερούλα μου όπως και κάθε τι στη ζωή μου θέλω να το ζω!!!! και να μην το χαλώ λόγω ψυχολογίας! Και το προσπαθώ! Απλά να σου πω πως όσες κοπέλες ξέρω που έκαναν εξωσωματική ήδη λένε πως το πιο δύσκολο της διαδικασίας είναι οι 14 μέρες ανάμεσα στην εμβρυομεταφορά και τη χοριακή! Γι αυτό καλή μου χαλάρωσε και άφησε τον εαυτό σου να νιώσει όπως έρθουν τα πράματα...και στην πορεία βρε έχεις εμάς εδώ....΄Ασε που θα είμαι κι εγώ μαζί σου ακινητοποιημένη να περιμένουμε αποτελέσματα!!!!

Εντομεταξύ εσένα τι ακριβώς σε αγχώνει και σε στενοχωρεί; Κάτι πιο συγκεκριμένο θα είναι σίγουρα...βρες το αυτό και θα ηρεμήσεις λιγάκι....

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλα τα κοριτσάκια...

Διαισθάνομαι ότι αυτό το μήνα μόνο ευχάριστα θα ακούμε... Και την αρχή την έκανε η αγαπημένη μας Λάρα με την κάθοδο της "ακατανόμαστης"... Άντε να αδιαθετήσει και το μικρουλάκι και όλα θα πάνε καλά..

Kriskris φιλεναδίτσα μου... μου είναι τόσο γνώριμα όλα αυτά που περιγράφεις... Εγώ ξεκίνησα τη διαδικασία της εξωσωματικής μέσα στη χαρά αλλά εκείνη ακριβώς την περίοδο που έπρεπε να ξεκινήσω τις ενέσεις περνούσα μια από τις χειρότερες της έγγαμης ζωής μου... Ο άνδρας μου ήταν άνεργος δύο μήνες, η πρώην του μας δημιουργούσε πολλά προβλήματα σε σχέση με την επικοινωνία μας με το παιδί του, ο αδελφός μου χώρισε και τον άφησε η γυναίκα του με δύο μωρά στο σπίτι... και είχα και έναν απαίσιο βήχα ο οποίος μου κράτησε έναν ολόκληρο μήνα..

Φυσικά και είχα άγχος και αγωνία... όμως παρ' όλα αυτά εκείνη την ώρα έκλεινα τα αυτιά μου και έσβηνα τις σκέψεις μου και τα κατάφερα απ' ότι είδες.. ασχέτως τελικής έκβασης..

Μη φοβάσαι φιλενάδα.. θα τα καταφέρεις... όλα θα πάνε καλά και σίγουρα θα έχουμε θετικό αποτέλεσμα... Εμείς είμαστε εδώ και θα το περάσουμε μαζί σου.. Θα χαιρόμαστε μαζί σου και θα λυπόμαστε μαζί σου...

Όσον αφορά εμένα τώρα... εγώ περιμένω να αδιαθετήσω την άλλη Τετάρτη... τα αποτελέσματα των αιματολογικών βγήκαν (με πήραν τηλέφωνο σήμερα) και το απόγευμα θα πάω στο ιατρείο του να τα συζητήσουμε.. φυσικά ελπίζω όλα να είναι καλά και να μην ακούσω κάτι δυσάρεστο..

Όσον αφορά τη δεύτερη προσπάθεια ανυπομονώ να ξεκινήσω, αλήθεια σας το λέω.. είμαι σίγουρη ότι θα' χουμε επιτυχία... Ούτε καν δεν σκέφτομαι την αποτυχία... έφυγε.. θα πάει αλλού!

L2qIp2.png

σας διαβαζω κ κλαιω..μιλαω με τον αντρα μου κ κλαιω..κ δεν εχω το δικαιωμα να σας ριχνω που μου ειστε ολες μια χαρουλα...γιάυτο θα αλλαξω,θα προσπαθησω οσο μπορω...συμπεθερα μου καλη..ο,τι νιωθεις,νιωθω..ακριβως τα ιδια αισθανομαι..κι εμεις χρονια τωρα τρεχουμε σε γιατρους...να στο πω ωμα τι μου συμβαινει..ακομα κ ενα βημα πριν τις ενεσεις..ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΩ...ηθελα κι εγω να γινω μανουλα με τον φυσιολογικο τροπο,αυτον που μαλλον ποτε δεν θα νιωσω,αν κ ειναι θελημα θεου αυτο κ δεν μου πεφτει λογος..ολη η διαδικασια με τα φαρμακα..μου θυμιζει την επεμβαση..κι εγω στην επεμβαση περασα πολυ δυσκολα,τωρα παλι συγκινουμαι..τελοσπαντων,ειμαι κ με κοσμο εδω...ευτυχως που εχω κι εσας κ μιλαω..ποιος αλλος να με καταλαβει?προσπαθουν αλλα δεν μπορουν...δομνινακι την ιστορια σου την ξερω απεξω..την παρακολουθησα απο την αρχη..ξερω τι περασες,αλλα εσυ εισαι γερο σκαρι κοπελα μου..εγω μπαζω...μια αποτυχια θα με ισοπεδωσει..να τι φοβαμαι,την αποτυχια,λεξη που δεν θελω καν να σκεφτομαι..κοριτσακια μου αυριο θα κανω την ενεσουλα,κ μεθαυριο θα ειμαι καλα,θα προσπαθησω για εμενα, την οικογενεια μου κ εσας να σταθω στο υψος των περιστασεων..

fUCCp2.png

svjYp2.png

δομνινακι οι εξετασεις σου θα ειναι τελειες..ξεκινας κι εσυ κοπελα μου συντομα,κ δεν εχω καμια αμφιβολια οτι θα σαρωσεις!!!εγω με την συμπεθερουλα μου τωρα στον αγωνα κ φυσικα τα κοριτσακια μας που θα προχωρησουν φυσιολογικα,πρωτα ο θεος..αρχιζουμε να κινητοποιουμαστε..ελπιζω ολες να εχουμε μονο θετικα να μοιραστουμε...

fUCCp2.png

svjYp2.png

kriskris, τι διαβαζουν τα ματακια μου και μου εχουν πεταχτει εξω;;; Θες να τα παρω στην κεφαλα και να ερθω εκει;;; Τι παει να πει "δεν εχω το δικαιωμα να σας ριχνω";;; Γι αυτο δεν ειμαστε εδω; Για να σηκωνει η μια την αλλη; Και δηλαδη μονο στις χαρες ειμαστε; Αυτο να μην το ξανακουσω!! Ακους; Αντε μην ερθω και στις βρέξω!

Momentaki, μου φαινεται κι εσυ θες το ξυλακι σου! Μετα από οσα εχεις περασει αναριωτιεσαι αν αξιζεις ενα θετικό αποτελεσμα; Αχ, θα αρχισω να τραβαω τις κοτσιδες μου.... Φυσικα και το αξιζεις! Και με το παραπάνω, όπως και ολα τα κοριτσακια εδω που εχουν περάσει τόσα!

Λοιπόν, μη με συγχυζετε, είμαι κ σε κρισιμη ηλικια!

Δομνινακι, το τι εχεις περάσει κ εσυ..... γολγοθας κοριτσακι μου... Και παρ'ολα αυτα είσαι ακόμη πιο δυνατή και πιο ετοιμη από ποτέ να γίνεις μανουλα! Και είμαι σιγουρη οτι θα συμβει!!

Μια ερωτηση: Βιταμίνες Ε μπορώ να παω στο φαρμακειο και να τις ζητησω ετσι; Υπαρχει κάποιο συγκεκριμένο σκευασμα ή παω και ζηταω κατι που να εχει βιταμινη Ε;

Σας φιλώ γλυκά!

JXFXp3.png

λαρακι μου σημερα ειναι η μερα σου κ πρεπει να σε ακουμε..οποτε YES SIR!!!τωρα για τις βιταμινουλες..τις θες για σενα ή τον αντρουλη?νομιζω κ οι δυο καλο ειναι να παρετε..δεν ξερω καποια συγκεκριμενη..θα παρω κι εγω αμα μου πειτε καμια καλη..:cool:

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

ΑΠΟΤΥΧΙΑ; Τι είναι αυτό; Θα φύγει, θα πάει αλλού... είμαι σίγουρη γι' αυτό..

Kriskris μου, φιλενάδα μου... φυσικά και δικαιούσαι να μας ρίχνεις όπως φυσικά δικαιούσαι και να μας κάνεις να να πετάξουμε στα ουράνια από τη χαρά μας όταν θα μας δώσεις το θετικό αποτέλεσμα!

Κοριτσάκια μου, όλες έχουμε περάσει διάφορα, το δικό μας προσωπικό Γολγοθά και όλες βγήκαμε νικήτριες..

Ευτυχώς η επιστήμη έχει προχωρήσει πολύ... φυσικά και όλες θα θέλαμε να γίνουμε μανούλες με τον πατροπαράδοτο και εύκολο τρόπο... αλλά φαίνεται ότι κάποιος έχει άλλα σχέδια για μας...

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΤΩΣ!

L2qIp2.png

λαρακι μου σημερα ειναι η μερα σου κ πρεπει να σε ακουμε..οποτε YES SIR!!!τωρα για τις βιταμινουλες..τις θες για σενα ή τον αντρουλη?νομιζω κ οι δυο καλο ειναι να παρετε..δεν ξερω καποια συγκεκριμενη..θα παρω κι εγω αμα μου πειτε καμια καλη..:cool:

Ετσι μπραβο!!! ;)

Κι εγω λέω να παρω βιταμινη και στον αντρα μου να δωσω... Δομνινα, νομίζω εσυ ειχες προτεινει καποιες;

JXFXp3.png

Λάρα μου αυτές που είχα αναφέρει εγώ είναι για την ενδυνάμωση του σπέρματος.. Από γενικές βιταμίνες γνωρίζω τις TONOTIL.

ναι βρε κοριτσι εχεις δικιο... εσυ το ειχες πει, εγω το ειχα ξεχασει! Εχω δει σε μερικά περιοδικά που διαφημιζουν ενα pregnacare (καπως ετσι) που εχει φυλλικο οξυ, βιταμινη Ε κ κάτι άλλα που υποτιθεται κάνουν καλο στη γυναικα κατα τις προσπαθειες συλληψης. Το έχει ακουσει καμια αυτο; Να πω την αληθεια, ψιλοφοβαμαι να παρω κάτι χωρις να το πω στον γιατρό.. Από την άλλη, αν ειναι μονο βιταμινες δεν πειραζει, πειραζει;;; :-D

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...