Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , anemoni9 είπε:

Ναι, είναι κουραστικό, ότι και να πεις έχεις δίκιο.

Δεν θέλω ν έχω δίκιο, θέλω μια φορά να με πουν το πρόβλημα είναι το τάδε.... 6 χρόνια βαρέθηκα ν ακούω όλα είναι καλά.... μόνο το σπέρμα έχει θέμα.... συγνώμη για το ξέσπασμα 

• Δύναμη! 1
      • Λυπημένη/-ος 1

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Καστεράκι μου καλή επιτυχίααααααααααααααα! Αύριο είναι ο υπερήχος δεν είναι;

Βαβιτσιάκι μου πόσο μου αρέσει που μπήκες στο ρυθμό "ψώνιων"!:D

Δομνινάκι μου σε σκέφτομαι καθημερινά...Μου φαίνεται πως ανυπομονώ πολύ να ξεκινήσεις!:D

Θέλω να σας πω τα νεάκια μου...Πήγαμε χθες στο γιατρό..στο νέο γιατρό για τον οποιο ακούγονται πολλά...Είναι από τους γνωστούς εδώ...Χμ...η αλήθεια είναι πως μας ηρέμησε λιγάκι γιατί είναι ο τέταρτος γιατρός που μας λέει πως δεν βλέπει κάτι ανησυχητικό...και πως όλα ήτάνε θέμα τύχης μέχρι τώρα και λάθος χειρισμών Γκρρρρρ....Χμ...Μισή προσπάθεια κάναμε στην ο υσία λέει...και του λέω εγώ μισή; 3 χρόνια από τη ζωή μας! Και μου λέει ξέρω πως κάθε άλλο παρά μισή το νιώσατε και το πληρώσατε!:rolleyes: Αλλά το ξέρουμε πολύ καλά πως όλα στραβά είχανε πάει τώρα στις προσπάθειες και πώς να τον αντικρούσω;

Με χάλασε το γεγονός ότι προσπέρασε όλες τις εξετάσεις που του πήραμε: καρυότυπος, νκ, θρομβοφιλία...του είπαμε πως θα έκανε και ο μομέντος σήμερα κατάτμιση και το προσπέρασε και αυτό λέγοντας πως δεν πιστεύει σε όλα αυτά:rolleyes: αλλά στην τύχη! Και πως η εξωσωματική αυτό είναι στην ουσία...τύχη! Του είπα για τη μέθοδο imsi χμ..δεν θυμάμαι πως την λένε...και μου πε πως κι αυτό τρέλα είναι...γιατί στην ουσία μια είναι η καλή η μέθοδος η μικρογονιμοποίηση! Σας κούφανα ε; Ο απόλυτος μηδενισμός! Και το πιο κορυφαίο απ όλα πως είναι εναντίον στην εμβρυομεταφορά μόνο 2 εμβρύων (λες και αυτό το καταφέρναμε τέσπα) αλλά σε όσα...προκύψουνε! Γιατί όχι και 5 και 6; Επιθετικά λέει πρέπει να το κάνουμε όλο αυτό!:rolleyes:

Το πιο κουφό όμως είναί πως άρεσε στον μομέντο όλο αυτό! Καλά μιλάμε έπαθα σοκ! Γιατί είναι τόσο θυμωμένος με το δικό μας γιατρό που πλέον ότι ακούει ενθουσιάζεται! Θα το συζητήσουμε όμως εκτενέστερα!

Α! Επίσης είδε μια σκιά στη μήτρα και μου πε πως ίσως να είναι ινομυωματάκι και ίσως θα ήτανε χρήσιμο να κάνω υστεροσκόπηση...χμ...η οποία στοιχίζει 1400 ευρώ! Η εξωσωματική σε αυτόν είναι 4200! Καλά δεν είναι όλα ακριβά αυτά;:confused:

Συγχισμένη είμαι είναι η αλήθεια!

Κατα τ'αλλα περιμένω να μιλήσω με τον εμβρυολόγο του Ακεσώ...το Μιχάλη Πελεκάνο, με τον οποιο είχα μιλήσει παλιά...ο οποίος έρχεται στην Κύπρο κάποιες μέρες και μετά επιστρέφει Αθήνα και περιμένω να τα πούμε...Είχαμε ξαναμιλήσει παλιά...και μου φάνηκε πολύ επαγγελματίας!

Ξέρω πως θα μου πείτε για Αθήνα...και αυτό δεν το βγάζω απ το μυαλό μου η αλήθεια...αλλά παράλληλα σκέφτομαι μέσα μου πως άμα δεν υπάρχει πουθενά πρόβλημα ίσως να δώσω ακόμη μια ευκαιρία σε ένα νέο κέντρο εδώ...Μακάρι να ξέραμε ποια είναι η σωστή λύση...

Αυτά!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

momentaki για να σας το λέει και αυτός ο γιατρός σίγουρα δεν θα υπάρχει κάτι ανησυχητικό.Πάντως για το ινομύωμα και την υστεροσκόπηση πάρε και μία δεύτερη γνώμη......θα μου πεις τώρα πόσες ακόμη να πάρεις και θα έχεις και δίκιο.Και όσον αφορά την Αθήνα εγώ θα έλεγα να πάς.Τώρα η απόφαση είναι δική σου εσύ ξέρεις καλύτερα για τον εαυτό σου πιο είναι το σωστό και είμαι σίγουρη ότι θα το κάνεις και θα πάνε όλα καλά.

Τα δικά μου νέα : σήμερα έκανα τον υπέρηχο και όλα ήταν πολύ καλά δόξα τω Θεό.Το μώρο έγινε 7εκ και ήταν υπερκινητικό, επιανε συνέχεια με τα χεράκια του το πρόσωπό του.Α και είναι αγοράκι......τρελάθηκε ο μπαμπάς του.Εγω πάλι ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω οτι αυτό το πλασματάκι μεγαλώνει μέσα μου!!!

Αχ σύγχισα τις μέρες! Σήμερα είναι Πέμπτη!!! Νόμιζα ήτανε Τετάρτη!:P Πάει τα χασα!!!:P

Μπράβοοοοοοοοοοοοο καστεράκι μου!!! Τι όμορφα νέα! Εχουμε δύο μανούλες και ζωηρούλικα μωράκια στην κοιλίτσα και μ'άρέσει πολύ! Μα πάρα πολύύύύ!!!!:D Μια φίλη μου που μπαίνει στο μήνα της ακόμη να το πιστέψει πως έχει μωράκι μέσα της..οπότε έχεις δρόμο ακόμη να το συνειδητοποιήσεις!χααχαχαχα

Οσο για το γιατρό...δεν τίθεται θέμα να πάω στον τζοκερογιατρό...γιατί ακριβώς παράβλεψε όλες τις εξετάσεις που εγώ θεωρώ σημαντικές...και που δεν έχει "Φραγμούς" όσο αφορά την εμβρυομεταφορά...Δομνινάκι μου είμαι σίγουρη πως θα συμφωνήσεις μαζί μου ειδικά σε αυτό το σημείο!

Το δίλημμα μας είναι αν θα κάνουμε την επόμενη μας προσπάθεια εδώ στο Ακεσώ, που είναι παράρτημα του κέντρου στην Αθήνα, σε συνεργασία με τον εμβρυολόγο της Αθήνας που έρχεται Κύπρο..ή αν θα ανέβουμε απευθείας Αθήνα...Την τελική μας απόφαση θα την πάρουμε όταν βγούνε και τα αποτελέσματα της κατάτμισης απο βδομάδας..

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλήμερουδια!!!

momentaki έχεις δίκιο για τον γιατρό, τζόκερ παίζει και ότι κάτσει.Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα της κατάτμισης?

Εγώ καλά σχετικά σήμερα, έχω ένα μικρό πονόλαιμο και απο το κρεββάτι σηκώθηκα με το ζόρι.Ο καιρός είναι χάλια, εδώ βρέχει και ένα έχει και κρύο μπρρρρρρ.........Θέλω να πάω σπίτι μου....

καλημερα κοριτσακια και αγόραρε!!!! ε ρε ενας αντρας που θα μας προσέχει!!!! μπραβο καστερακι μου πολυ χαρηκα!! μήπως σου είπε και πόσο εβρομάδων είσαι?? εχουμε βεβαια και αλλους 3 αντρες αλλα εκεινοι μεγαλώσανε πια και δεν καθονται μαζί μας εχουν αλλα ενδιαφεροντα!! ετσι κρισάκι χιχιχιχ!!

χριστινάκι εσυ τι έχεις δεν θυμαμαι μας εχεις πεί???

μομεντακι μου, συμφωνω απόλυτα μαζίσου να μη πας στον τζοκερογιατρο!! ειναι δυνατον να μη δει καθόλου τις εξετάσεις?? τι τύχη δηλαδή?? ολα στη τυχη αν ειναι ετσι τι τους θελουμε τους γιατρους!!! είμαι σιγουρη πως θα την βρείτε την άκρη δεν μπορώ να πιστέψω οτι εν ετη 2011 στην Ελλάδα που την επισκέφτονται γυναικες απο εξω για να κάνουν εξωσωματικη στη χωρα μας δεν μπόρει να βρεθει μια λύση που οι εξετάσεις σου ειναι καλές!!! πισμώνω!!!!

οσο και το ινομειωμα πάνε στον γυναικολόγο σου για εξεταση που σε ξερει καλητερα!!! και απο μέσα και απο εξω!!!

επίσης γνωμη μου είναι αφου πάρεις τις γνωμες εκει να αναιβεις εστω και σε ενα κέντρο στην Αθήνα αν και δεν μου αρεσει να βλεπω το θεμα τοσο ψυχρα μομεντακι μου αλλα οσο πιο πολυ ανταγωνισμος υπάρχει καπου τόσο καλήτερη αντιμετόπιση για όλους τους τομείς το πιστευω!!!

δομνινακι μου την γλυκια μου καλημερα και σε σενα!!

φιλιά σε όλες!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια...

Τί κάνετε; Καστεράκι όλα καλά με το μωρό; Τελικά αγοράικι και εσύ; Με το καλό...

Από ποιό μέρος είσαι; Α όσο για το σπίτι και εγώ θέλω να πάω αλλά κάνω υπομονή...

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Μπαμπιτσάκι μου Καλημέρα... Καλέ αγοράκι περιμένω... Αντε η μπουμπού σου θα έχει πολλόυς γαμπρούς να διαλέξει... χιχιχιχι

Δομνινάκι μου, μια γλυκιά καλημέρα και σε σένα...

Μομεντάκι μου έγραψα και αλλού για σένα... Ο Θεός να σε φωτίσει να κάνεις το καλύτερο...

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

babitsaki είμαι στην 12η προς 13η παρ'όλα αυτά η κοιλιά μου ξαφνικά πετάχτηκε, πλέον φαίνεται δηλαδή, δεν μπορώ να το κρύψω.

christm όλα τέλεια με το μωρό και εχθές μέχρι να ακούσω την καρδούλα του και να δω ότι μεγάλωσε είχα πεθάνεια απο την αγωνία μου.Ναι και εγώ αγοράκι, και εσύ ε?Θα γίνει μεγάλη μάχη για τα μάτια της μπουμπούς...........

Αχ βρε αγορομάνες!!!! Στα όπα όπα θα σας έχουν οι γιοι σας λίγο αργότερα.. Θα λένε μαμά και θα στάζει το στόμα τους μέλι... τι καλά που όλα εξελίσσονται τέλεια.. να μου τους προσέχετε όσο μπορείτε περισσότερο.. το απαιτώ!

Αλλά και το μικρό ροδακινάκι μας θα είναι μια μπουμπού όλο νάζι.. Απλά Μπαμπιτσάκι ετοιμάσου για πολλές κόντρες στην εφηβεία.. είναι το τίμημα του να είσαι μαμά..

Μομεντάκι στα είπα και αλλού.. Είμαι κάθετα αντίθετη σε όλο αυτό.. Έλα Αθήνα και να δεις που θα βρεις λύση.. Στο υπογράφω!

Φεύγω σήμερα για το χωριό και επιστρέφω Κυριακή βράδυ..

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Γεια σας κορτσουδινια!χαθηκα παλι,εχω αρρωστα ολα τα μωρα,μπουκωμενα δηλαδη,οχι κατι σοβαρο,αλλα η γκρινια παει συννεφο..το τικερακι βλεπω δεν προχωραει παλι,κ οχι τιποτα αλλο αλλα γιναμε κ 8 μηνων,μη μας λεει 7...

Συμπεθερακι μου αγαπημενο..σε ωραιο γιατρο πηγατε,χυμα στο κυμα!και αυτο το να βαλει 5-6...παει καλα;τα ειδες τα τετραδυμα στον λιαγκα;τα τριδυμα τα δικα μου;δεν ειναι ουτε για τα μωρα ουτε για την μαμα ευκολη υποθεση μια πολυδυμη εγκυμοσυνη..διοτι αν σου κατσει;;;;;;εγω μετα απο οσα περασα,αν ξαναεκανα εξωσωματικη θα ζητουσα να μου βαλει δυο..τα μωρα μου δεν τα αλλαζω με τιποτα στον κοσμο,αλλα νομιζω δυο την φορα ειναι αρκετα,για μια επομενη φορα(που δεν θα επιχειρησω ξανα φυσικα..),οχι πεντε και εξι!για το ονομα του θεου,για ανθρωπινες ψυχουλες μιλαμε..εγω προτεινω να κανετε αυτο που σας λεει η διαισθηση σας..σιγουρα στην αθηνα θα παθετε πλακα με το ποση οργανωση εχουν στο θεμα εξωσωματικης..βασικα μιλαμε για καθαρες βιομηχανιες με πολυ μεγαλο ανταγωνισμο,κ αυτο οπως ειπε κ το μπαμπιτσιακι εχει κ τα θετικα του..η κατατμιση επιμενω,ας μην ειναι παραγοντας που θα σας επηρεασει,ουτε θετικα,ουτε αρνητικα..δεν νομιζω να βγαλετε ασφαλη συμπερασματα απο αυτην την εξεταση,κ κοστιζει κ ενα σωρο λεφτα..τεσπα,αφου εγινε,να μας πεις κ πως τα πηγαν τα μομεμντακια του μομεντου μας!περιμενουμε τια αποφασεις σου,αλλα μη βιαστεις να τις παρεις..χαλαρα...α!κ ειδα κι εγω κατι φωτο στο φατσοβιβλιο κ εισαι..εισαι..μια καρακουκλαρα!!!!καλε λεω αυτες με το μαξι το μπλε το φορεμα..τι σωματαρα διαθετεις;;;μα ουτε λιγη πατσοκοιλια;;;μπραβο αστερι μου!!!!φτου σκορδα!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Κ συνεχιζω με την μαστερ δομνινα..δομνιναρα ναμενουμε την νεα προσπαθεια σου ματια μου!ολα να πεν καλα κ ο θεος μαζι σας..σε βλεπω τεινεις προς τα αγορια..ειναι ξεκαθαρο πλεον..κανω λαθος;ξερω τι θα πεις,ας ερθει το μωρο με το καλο κι ας ειναι ο,τι θελει..

Στις εγκυουλες μου τι να πρωτοπω?χριστινακι κ καστερακι,καταρχην με ποιο δικαιωμα μου κλεβετε την μια εκ των νυφων μου???δεν ντεπεστε λιγουλακι?:D:D:D..ολα να πανε καλα,καλη συνεχεια στην εγκυμοσυνη κ καλη δυναμη,κ να τρωτε μπολικο κ χωρις ενοχες!τωρα εχετε οοολο το ελευθερο!τελικα μαλλον αυτο μου ελειψε πιο πολυ απο την περιοδο της εγκυμοσυνης..ο πεινασμενος..καρβελΙα ονειρευεται!

Κ φυσικα μπαμπιτσιοκοριτσακια μου,θα κλεισω με σας..ρωτησες ψυχουλα απο που ψωνισα ε;μονο mothercare και prenatal..ειδικα στο δευτερο,εχεις κ επιστροφη 10 τοις εκατο για τις επομενες αγορες,κ απο τα λητω ειναι πολυ πιο φθηνο..βεβαια τα λητω..αχ τα λητω..εχουν τα παντα κ ειναι τελεια!πηγαινε για βολτες στα λητω κ ψωνιζε απο αλλου!χαχαχαχαχα!!σε τι φαση εισαι?εννοω τι ψαχνεις τωρα?προικουλες,κρεβατακια,κλπ?τελεια φαση..εγω δεν διαλλεξα τιποτε για τα μωρα μου,επειδη με εκλεισαν στο βρωμονοσοκομειο..αλλα απο τα προσπεκτους διαλλεγα κ εδινα εντολες κ μου τα επαιρναν,μου τα εφερναν κ στο νοσοκομειο για μια επιδειξη,κ τα σχολιαζαμε με τις αλλες κοκονες τις εγκυουλες που ειχα εκει για συγκατοικους..οι αναμνησεις ξαναγυρισαν!αντε φιλακια κ να με ρωτησεις ο,τι θες πανω στο θεμα ψωνιων,οκ?

fUCCp2.png

svjYp2.png

Φιλεναδίτσα μου γλυκιά.. ναι, γιατί να το κρύψω άλλωστε; η προτίμησή μου προς τα αγοράκια είναι ολοφάνερη πλέον.. γι' αυτό είμαι σίγουρη ότι θα κάνω κορίτσι.. μη σου πω και δίδυμα κορίτσια.. Τέλος πάντων, ας αποφασίσει το μωράκι να έρθει και ας είναι ότι θέλει αυτό ... μόνο γερό να είναι και δε με νοιάζει..

Ανυπομονώ να ξεκινήσω είναι η αλήθεια.. νομίζω ότι έχω μείνει λίγο πίσω.. και απορώ που θα βρω το κουράγιο μετά να ξενυχτάω αλλά είμαι σίγουρη ότι θα το βρω..

Λίγη τύχη χρειάζομαι αυτή τη φορά και είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε κατ' ευχήν..

Φιλεναδίτσα θέλω πολύ να καταφέρω να ανέβω στη συμπρωτεύσα.. και να περάσω να σας δω από κοντά.. φαντάζομαι εσένα να παίρνεις και τα 3 ταρζανάκια αγκαλίτσα και να μη χωράει η αγκαλιά σου να κλείσει.. Τη ευτυχία θεέ μου..

L2qIp2.png

Eυτυχία δεν λες τίποτα Δομνινάκι μου! Αχ βρε συμπεθεράκι μου πόσο δίκιο έχεις ...οι πολύδυμες κυήσεις δεν είναι παιχνιδάκι και όμως κάποιοι γιατροί το παρουσιάζουνε λες και είναι το απλούστερο πράγμα στον κόσμο! Τέσπα...μην τα θυμάμαι και συγχίζομαι! Αχ διάβαζα αυτό με τις αναμνήσεις και τι μου θύμισες! Πολύ συγκινήθηκα τώρα!!!

Οσο για το κοπλιμέντο σε ευχαριστώώώ...Αν και καθόλου δεν μου άρεσα εκείνη τη μέρα με το φόρεμα και τον κότσο!:rolleyes: Τέσπα! Πάει κι αυτό! Και μιλάς εσύ με την κορμάρα παρά την τριπλογέννα;

Βγήκανε τα αποτελέσματα της κατάτμισης...23% και τίποτα δεν κατάλαβα! Κατάλαβα ομως πως υπάρχουνε και χειρότερα οπότε είμαι ευχαριστημένη...

Δρ. Δομνινάκι πο΄τε είναι απαραίτητη η νέα μέθοδος γονιμοποίησης η imsi αντί της απλής γονιμοποίησης; Για χειρότερες κατατμίσεις; Εχω απορίες! ΤΙ να κάνουμε;

Εγκυούλεεεεεεεεςςςςςςςςς!!! Πώς είστε;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Eυτυχία δεν λες τίποτα Δομνινάκι μου! Αχ βρε συμπεθεράκι μου πόσο δίκιο έχεις ...οι πολύδυμες κυήσεις δεν είναι παιχνιδάκι και όμως κάποιοι γιατροί το παρουσιάζουνε λες και είναι το απλούστερο πράγμα στον κόσμο! Τέσπα...μην τα θυμάμαι και συγχίζομαι! Αχ διάβαζα αυτό με τις αναμνήσεις και τι μου θύμισες! Πολύ συγκινήθηκα τώρα!!!

Οσο για το κοπλιμέντο σε ευχαριστώώώ...Αν και καθόλου δεν μου άρεσα εκείνη τη μέρα με το φόρεμα και τον κότσο!:rolleyes: Τέσπα! Πάει κι αυτό! Και μιλάς εσύ με την κορμάρα παρά την τριπλογέννα;

Βγήκανε τα αποτελέσματα της κατάτμισης...23% και τίποτα δεν κατάλαβα! Κατάλαβα ομως πως υπάρχουνε και χειρότερα οπότε είμαι ευχαριστημένη...

Δρ. Δομνινάκι πο΄τε είναι απαραίτητη η νέα μέθοδος γονιμοποίησης η imsi αντί της απλής γονιμοποίησης; Για χειρότερες κατατμίσεις; Εχω απορίες! ΤΙ να κάνουμε;

Εγκυούλεεεεεεεεςςςςςςςςς!!! Πώς είστε;

Μομεντάκι μου γλυκό,

Υπάρχουν οι εξής 4 μέθοδοι εξωσωματικής γονιμοποίησης:

1. Η απλή εξωσωματική γονιμοποίηση: Το ωάριο τοποθετείται σε τριβλίο και μαζί του μπαίνουν από εκατοντάδες χιλιάδες έως εκατομμύρια ελεγμένα σπερματοζωάρια.. Το πιο δυνατό και κατάλληλο σπερματοζωάριο εισχωρεί στο ωάριο και γίνεται η γονιμοποίηση. Η μέθοδος αυτή προτιμάται όταν το ζευγάρι ανήκει στην κατηγορία "ανεξήγητη υπογονιμότητα" ή όταν το πρόβλημα σύλληψης το έχει αποκλειστικά η γυναίκα (λόγω σαλπίγγων κλπ).

2. Η εξωσωματική γονιμοποίηση με μικρογονιμοποίηση: Το ωάριο τοποθετείται σε τριβλίο και ο εμβρυολόγος διαλέγει στην τύχη ένα από τα εκατοντάδες "φυσιολογικά" σπερματοζωάρια και το τοποθετεί με τη βοήθεια μιας βελόνας στο εσωτερικό του ωαρίου. Αυτή η μέθοδος προτιμάται όταν ο άνδρας έχει σοβαρό πρόβλημα γονιμότητας (χαμηλή κινητικότητα, κακή μορφολογία, μικρός αριθμός) ή όταν η γυναίκα είναι μεγάλη σε ηλικία και έχει λίγα ωάρια.

3. Η μικρογονιμοποίηση με τη μέθοδο imci. Σε αυτή τη μέθοδο ο εμβρυολόγος διαλέγει το κατάλληλο μορφολογικά σπερματοζωάριο με τη βοήθεια ενός μικροσκοπίου το οποίο μεγενθύνει το κάθε σπερματοζωάριο τουλάχιστον 100 φορές και έτσι διακρίνεται καλύτερα η μορφολογία του. Αυτή η μέθοδος επιλέγεται για ζευγάρια στα οποία ο άνδρας έχει σοβαρότατο πρόβλημα σπέρματος (πολύ μεγάλη κατάτμηση, μορφολογία χάλια).

4. Η μέθοδος picsis. Αυτή είναι ότι πιο καινούργιο υπάρχει στο θέμα μικρογονιμοποίηση. Σε ένα τριβλίο τοποθετείται ένα ειδικό υγρό το οποίο έχει την ιδιότητα να κρατάει κολλημένα πάνω του τα σπερματοζωάρια με τέλεια μορφολογία και καλό dna. Μετά ο εμβρυολόγος διαλέγει από αυτά, αυτά που θεωρεί περισσότερο κατάλληλα και τα τοποθετεί στο ωάριο. Η μέθοδος αυτή είναι η καταλληλότερη για τα ζευγάρια που αντιμετωπίζουν σοβαρότατο πρόβλημα σπέρματος (ιδιαίτερα αυξημένη κατάτμηση, ελάχιστες φυσιολογικές μορφές, κατακερματισμένο dna).

Ελπίζω να σε βοήθησα να τα ξεμπερδέψεις λιγουλάκι...

L2qIp2.png

Εδώ έμαι και εγώ....

Χάθηκα γιατία πο την Παρασκευή είμαι λίγο αρρωστούλα και δεν είχα όρεξη για τίποτα, τώρα συνήλθα κάπως....αν μπορούσα να πάρω φάρμακα θα ήμουν καλύτερα πολύ πιο νωρίς.......

krisaki τι ευτυχία......τρία ζουζουνάκια.....δεν θα ξέρεις ποιο να πρωτααγκαλιάσεις

momentaki είμαι τελείως άσχετη με τα νούμερα, η δομνίνα φαίνεται να τα γνωρίζει πολύ καλά και απο ότι λεει υπάρχουν και πολύ χειρότερα.

δομνίνα εγώ πρίν μείνω έγκυος έλεγα κορίτσι θέλω, το ήξερα όμως ότι θα κάνω αγόρι.Όταν έμεινα δεν με ένοιαζε τι θα είναι παρα μόνο να ένια ένα γερό μωρό, πραγματικά απο την αρχή το θεωρούσα γρουσουζιά να πώ τι θέλω.Απο ότι βλέπεις όμως αγοράκι θα κάνω (το αντίθετο απ'αυτο που ήθελα) και είμαι τρισευτηχισμένη, θα έχω έναν ακόμη άντρα να με προσέχει!!!

babitsaki διάλεξες πραγματάκια για την μπουμπού σου?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...