Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , anemoni9 είπε:

Ναι, είναι κουραστικό, ότι και να πεις έχεις δίκιο.

Δεν θέλω ν έχω δίκιο, θέλω μια φορά να με πουν το πρόβλημα είναι το τάδε.... 6 χρόνια βαρέθηκα ν ακούω όλα είναι καλά.... μόνο το σπέρμα έχει θέμα.... συγνώμη για το ξέσπασμα 

• Λυπημένη/-ος 1

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Ναμαι κι εγω,παντα τις μικρες ωρες,να κουτουλαω απο την νυστα..

ηθελα μονο να πω στο συμπεθερακι μου,οτι ο θυμος κ η απογοητευση ειναι αισθηματα που φυσιολογικα νιωθεις τωρα..ο γιατρος σου σιγουρα εχει ξαναδει ανθρωπους να αμφισβητουν το θεμα εξωσωματικη μπροστα του..αυτη ειναι η δουλεια του,να σε πεισει για το αντιθετο..τωρα αν δεν τα καταφερε,ας βρεις εναν αλλο κουκλακι μου,που μπορει να σε εμπνευσει παραπανω,να σε κανει να πιστεψψεις οτι αυτη την φορα θα πετυχετε!!

κατατμιση ειχε κανει κ ο κρισος,δεν ειναι ιδιαιτερα αξιοπιστη μετρηση,αν θες διαβασε σχετικα αρθα..εγω πιστευω οτι απλα μεχρι τωρα εισαστε ατυχουληδες,κ βασικα πιστευω οτι ανεξαρτητως κεντρου,η τυχη σας θα γυρισει!δεν εχει κατι τρομακτικο ουτε το σπερμα ουτε τα ωαριακια σου.απλα δεν ετυχε.ετσι ειναι,κ ετσι να λες.δεν ετυχε ακομη.

εσυ εισαι ενας χαρουμενος ανθρωπος,μη μου στεναχωριεσαι κοριτσακι μου...αυριο μεθαυριο θα τα θυμασαι οολα αυτα αμυδρα,αφου θα σου εχει παρει το μυαλο το μομεντακι σου!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οχι ρε κοριτσι δεν ζητας πολλα!! τιποτα δεν ζητας!! αλλα να, ειναι μερικά πραγματα που σκαλωνουν για καποιο λογο ισως για να μας κανουν πιο δυνατους,

το εχουμε πει πολλες φορες εδω μεσα η μία στην αλλη και θα στο πω αλλη μία τα δυσκολα ειναι για τους δυνατους ανθρωπους ετσι δεν ειναι?!!

εσυ οταν μινεις εγκυος θα πετας δεν θα καταλαβαινεις τιποτα!! χαχαχα!!!

μακαρι να μπορουσα να σου λυσω τα γιατί, μακάρι να μπορουσα σου απαντησω στα πως, αλλα δυστηχως μόνο ο καλος Θεουλης ξέρει, μη χανεις την πιστη σου η επιτυχια ειναι κοντά,

ξέκουρασε τον οργανισμό σου, καντε τις απαραιτητες εξετάσεις παρε τον μομεντο μια βολτα Σ.Κ και μετα βαλτε τα κατω και δειτε πως θα προχωρησετε!!

συμφωνώ να μη συνεχισεις στο ιδιο κεντρο κυριως για ψυχολογικους λόγους, μη χανεσαι ειμάστε κοντά σου θα το ξεπερασουμε, και αν θες να βγαλεις τα αποθημενα σου παρεμε τηλ να ουρλιαξεις, να κλαψεις.. να κλαψουμε παρεα δεν το χω σε τιποτα.. και μετα να ξεκαρδιστουμε στα γελια!!!!:-P:razz::-P:razz:

Αχ ρε βαβιτσιάκι μου....με κανες και γέλασα...Ειδικά όταν μου έγραψες για το να κλάψουμε παρέα και μετά να ξεκαρδιστούμε στα γέλια! Πολύ το καταφέρνω αυτό τον τελευταία καιρό!:P

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ! Έχεις με τεράάάάστια καρδούλα!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Ναμαι κι εγω,παντα τις μικρες ωρες,να κουτουλαω απο την νυστα..

ηθελα μονο να πω στο συμπεθερακι μου,οτι ο θυμος κ η απογοητευση ειναι αισθηματα που φυσιολογικα νιωθεις τωρα..ο γιατρος σου σιγουρα εχει ξαναδει ανθρωπους να αμφισβητουν το θεμα εξωσωματικη μπροστα του..αυτη ειναι η δουλεια του,να σε πεισει για το αντιθετο..τωρα αν δεν τα καταφερε,ας βρεις εναν αλλο κουκλακι μου,που μπορει να σε εμπνευσει παραπανω,να σε κανει να πιστεψψεις οτι αυτη την φορα θα πετυχετε!!

κατατμιση ειχε κανει κ ο κρισος,δεν ειναι ιδιαιτερα αξιοπιστη μετρηση,αν θες διαβασε σχετικα αρθα..εγω πιστευω οτι απλα μεχρι τωρα εισαστε ατυχουληδες,κ βασικα πιστευω οτι ανεξαρτητως κεντρου,η τυχη σας θα γυρισει!δεν εχει κατι τρομακτικο ουτε το σπερμα ουτε τα ωαριακια σου.απλα δεν ετυχε.ετσι ειναι,κ ετσι να λες.δεν ετυχε ακομη.

εσυ εισαι ενας χαρουμενος ανθρωπος,μη μου στεναχωριεσαι κοριτσακι μου...αυριο μεθαυριο θα τα θυμασαι οολα αυτα αμυδρα,αφου θα σου εχει παρει το μυαλο το μομεντακι σου!!!

Συμπεθεράκι μου το πόσο μου αρέσει το τικεράκι σου δεν λέγεται!!!:D Σε είδα και σε μια φωτό στο φατσοβιβλίο και ομολογώ πως είσαι θεάάάάά!!!! :D

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ που σε κάθε στραβή μου είσαι εδώ και μου δίνεις κουράγιο! Μέσα μου, στο βάθος, πιστεύω κι εγώ πως απλά άτυχοι ήμασταν...ή τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω...Αλλά τα γεγονότα "επιμένουνε" για κάτι άλλο...Ξέρω για την κατάτμιση...και ο δικο΄ς μου γιατρός μέχρι πριν 2 μήνες δεν ήθελε να την κάνουμε γιατί λέει είναι πολύ σχετικά αυτά που δείχνει...αλλά τι άλλο να ψάξουμε πια;

Σου στέλνω 4 γλυκά φιλάκια! Ενα για τη μανούλα και από ένα για τα τριπλομπεμπάκια!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Εγω γλυκουλι μου την εκανα στον μαστροομηνα..αυτον αντε να τον ειδα μια φορα στην αρχη,κ μια μετα σστην εμβρυομεταφορα.αλλα το team του ειναι κορυφαιο,ειδικα οι γενετιστες,αν διαβασεις κ σχετικα φορουμ..θα ειναι γκαντεμια να πας αθηνα τωρα που εφυγα εγω,αλλα σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου,αν το αποφασισεις,να πας κ να περασεις καλα!!κ μπορεις να κανεις μια ερευνα αγορας κ στην αθηνα,ετσι;δες τους απο κονττα,κ οοποιος σου γεμισει καλυτερα το ματι!αν θυμασαι,εγω πηγα στο κεντρο της δομνινας,αλλα σε αλλον γιατρο κ τελικα με επεισε περισσοτερο ο μαστρο..το σκεφτεσαι δηλαδη πουλακι μου να μας επισκεφτεις;αληθεια,τι σκεφτεσαι;;θελω να πω πως νιωθεις;εισαι ετοιμη για νεα αρχη,με κεφι και χαρα;;;;;ετσι θελω να ακουσω οτι εισαι...

οσο για την φωτο που ειδες,μαλλον αναφερεσαι στις αθλιες που ανεβασε η αδερφη μου απο την βαπτιση..δεν ειναι καθολου καλες κ θα πω οτι εισαι πολυ ευγενικη συμπεθερα!!ο φωτογραφος εβγαλε ελαφρως καλυτερες...

κ θελω να με νιωθεις διπλα σου,γιατι θελω πολυ να ειμαι!!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κορίτσια!Τόση ώρα έγραφα και σβήστηκαν όλα, πάμε πάλι απο την αρχή.

Μmentaki μου δυστυχώς κάποιοι άνθρωποι δυσκολεύονται περισσότερο να πετύχουν το όνειρό τους ενώ δε άλλους έρχονται όλα πιο βολικά....τί να κάνουμε όλα μεσ'τη ζω'η είναι.Εσύ όμως θα τα καταφέρεις στο τέλος θα το δεις!Ο γιατρός να 'σαι σίγουρη έχει ακούσει πολύ χειρότερα από τα δικά σου και η γνώμη μου είναι για ψυχολογικούς και όχι μόνο λόγους να ανέβεις Αθήνα.Έχω ακούσει τα καλύτερα για τον Παράσχο, κοπέλες που πετυχαίνουν με την πρώτη (είναι αυτός στον οποίο πάνε όλες οι διάσημες αλλά οι τιμές του είναι όπως όλων) και ο Καπετανάκης είναι πολύ καλός.Πας βλέπεις και όποιος σου εμπνέει περισσότερη εμπιστοσύνη συνεχίζεις μ'αυτόν.

krikris τι κάνουν οι άντρεσ σου?Τι τυχερή που είσαι με τόσες φωνούλες μέσα στο σπίτι!!!

babitsia η δική σου η μπέμπα πώς είναι?

Εγώ καλά είμαι περιμένω με αγωνία την Πέμπτη που θα κάνω τον υπέρηχο.Απο την δουλειά δε σταμάτησα ακόμη νοιώθω πολύ καλά και δεν κάνω και τίποτα σπουδαίο.

Κοριτσάκια καλησπέρα και καλή βδομάδα..

Η δική μου βδομάδα ξεκίνησε με την υστεροσκόπηση.. Τελικά βρέθηκε ένα διάφραγμα ελαφριάς μορφής το οποίο κόπηκε... Τουλάχιστον βρέθηκε κάτι το οποίο να αιτιολογεί κατά κάποιον τρόπο τις παλίνδρομες τις οποίες είχα στο παρελθόν, αν και δεν μπορούμε να αποκλείσουμε και τους άλλους παράγοντες.. Τέλος πάντων..οι γιατροί μου (γυναικολόγος και εξωσωματικός) πολύ αισιόδοξοι και καθησυχαστικοί.. Θα πάρω αντιβίωση για 4 μέρες, θα αφήσω αυτόν τον κύκλο έτσι για να θρέψει καλά το ενδομήτριο και με την περίοδο του Νοεμβρίου ξεκινάμε και πάλι..

Μομεντάκι γλυκό μου.. καλά έκανες και έκλεισες ραντεβού κι αλλού. Ποτέ δεν ξέρεις.. ίσως το καινούργιο κέντρο σας δώσει μια άλλη κατεύθυνση.. Εμείς είμαστε μαζί σου ότι κι αν κάνεις..

Φιλεναδίτσα πόσο χαίρομαι που τα μωράκια σου μεγαλώνουν... σε σένα ταιριάζει γάντι η λέξη "τρισευτυχισμένη"..

Babitsaki τι κάνει το ροδακινάκι μας;

Καστεράκι άντε να κάνεις κι εσύ τον υπέρηχο και να ηρεμήσεις..

Και μην ξεχνάτε.. Σας αγαπώ!

L2qIp2.png

Αχ σας ευχαριστώ όλες που είστε ΄δίπλα μου...Γενικώς μ'αρέσει που είμαστε δίπλα η μια για την άλλη! Μέχρι και το συμπεθεράκι μου μπαίνει και μου δίνει΄και θάρρος με τόσα τρεχάματα...τριπλοτρεχάματα! Καλέ σοβαρομιλούσα για τη φωτογραφία!!! Και μου έκανε εντύπωση που αδυνάτισες! Ούτε πως έκανες τρία μωράκια!!! Φτου φτου φτου!!!

Όσο για το πώς νιώθω...τι να σου πω; Δεν μπορώ να ηρεμήσω αν δεν ξέρω πώς και πότε θα ξαναπροσπαθήσω...Απ ότι καταλαβαίνεις ΄θέλω να συνεχίσω να ελπίζω...και μόνο με μια νέα προσπάθεια θα γίνει αυτό!!!

Καστεράκι μου άντε να ρθει η Πέμπτη να πας για υπερήχο! Μαζί σου ανυπομονούμε!!!

Βαβιτσιάκι μου πού είσαι ο ε ο?

Δομνινάκι μου σου έγραψα και διπλα...Μπήκα όλο ανυπομονησία να δω νέα σου...Σε σκεφτόμουνα σ΄ημερα...και το ότι βρέθηκε ένα μικρό θεματάκι για κάποιο παράξενο λόγο με έκανε να χαρώ:rolleyes: γιατί έτσι λύθηκε κι αυτό! Τι ανωμαλία κι αυτή!!! Καταλαβαίνεις όμως τι εννοώ....

Γεια σας μανούλες και μπεμπάκια μου!!!

Λίγο πεσμένη η κίνηση ή μου φαίνεται; Ωραία νεάκια όμως βλέπω με μπεμπάκια πουκάνουνε βηματάκια, με δοντάκια που βγαίνουνε...Τέλεια!

Εγώ σήμερα πήγα να πάρω το φάκελο μου από το γιατρό και ενώ έχει μια βδομάδα που τον ετοιμάζουνε εντούτοις μέσα είχαμε μόνο φωτοτυπίες από τις αναλύσεις στο μικροβιολογικό! Τι στο καλό! Τους τα είπα ένα χεράκι...και μου βγάλανε και φωτοτυπίες τα πρωτόκολλα...Είχα πάρει και την εμβρυολόγο την προηγούμενη βδομάδα να μου ετοιμάσει το ιστορικό όλων των προσπαθειών...χμ...καθόλου αναλυτικο΄δεν είναι νομίζω...γιατί όμως μου τα λέγανε στο τηλέφωνο έτσι είναι και γραμμένα...π.χ. ένα έμβρυο άριστο 8 κυττάρων...ούτε φωτογραφία ούτε τίποτα...ΑΥτό είναι αρκετό;:rolleyes: Επίσης μου έκανε εντύπωση πως ενώ μας λέγανε πως το σπέρμα είναι αρκετά καλό στην κινητικότητα είχε κάπου μηδέν!:rolleyes: Καλά ίσως να μην κατάλαβα καλά!

Το χειρότερο όμως είναι πως χάσανε το dvd της λαπαροσκόπησής μου...Τα νεύρα μουυυυυυυυυυυ!!! Και εκείνη την ώρα κατέβηκε ο γιατρός από τον πάνω όροφο τυχαία και μου λέει όλα εντάξει; Και του λέω εγώ το dvd πού είναι; Και τι μου απαντά; Εδώ έκανες τη λαπαροσκόπηση;:rolleyes: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Οχι ρε τα σύγχισα! Εκανα τόσες επεμβάσεις στη ζωή μου σε 1000 διαφορετικά κέντρα που τα σύγχισα!!! Αααααααα!!! Οσο περνάει ο καιρός μου το χαλάει όλο και περισσότερο! Καλά μιλάμε ο μομέντος έγινε ΤΟύρκος...και λέει θα πάει εκείνος στο κέντρο να τους "Βοηθήσει" να θυμηθούν! Α δεν πάμε καθόλου καλά!!!

Κατα τ'αλλα την Πέμπτη θα πάμε για την κατάτμιση του σπέρματος και την προηγούμενη, την Τετάρτη σε ένα άλλο γνωστό κέντρο για μια δεύτερη (τι δεύτερη...τρίτη, τέταρτη δεν θυμάμαι κι εγώ ποια) γνώμη!!!

Ουφ...αυτά! Τα είπα όλα να ξεθυμάνω!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

momentaki μου φαίνεται ότι ο γιατρός σου δεν είναι και ο πιο υπεύθυνος του κόσμου....ακου λεει το χάσανε και δεν θυμόταν που τι έκανες, πολύ καλά κάνεις που τα μαζεύεις και φεύγεις απο εκεί.....και ο μομέντος σου που θα τους τα ψάλλει ένα χεράκι...Δεν πάμε καθόλου καλά

Δομνινάκι και εγώ όταν έκαν λαπαροσκόπηση και βρέθηκαν διάφορα χαρηκα πρώτη φορά τόσο πολύ επιτέλους είχα κάτι να αντιμετωπίσω, τόσα χρόνια πήγαινα στα τυφλά.Έστω και αν δεν είναι αυτό % το πρόβλημα σου τουλάχιστον ξέρεις κάτι. Αν και θυμάμαι ότι πριν την επέμβαση συζητούσαμε με τον γιατρό μου για τα πιθανά προβλήματα που θα μπορούσε να μου βρεί μου είχε πει ότι το διάφραγμα εμποδίζει την σύλληψη, οπότε μπορεί και να ευθύνεται για τις παλλίνδρομές που είχες ε?

καλημέρα!!!! πω! πω! σαν να ειναι ανοιξη εδω μέσα νιωθω ασχετα που εξω ειναι χειμωνας!! μωρακια τρεχουν!! μπεμπακια παιζουν!! νεες προσπαθεις ξεκινάνε!! εξετασεις !! χαμός!!! και όλες ειμαστε καλα!!! καλα λέω!!! εεεεε!!! μπραβο τα κοριτσια μου!!

εγω αν εξαιρεσεις την δυσκιλιοτητα, τους πονουσ στη μεση, οτι καθε πρωι δεν ξερω τι να βαλω, και τις καουρες στις 11:30-12:00 πμ ειμαι παραπολυ καλα!!! η μπεμπα ειναι απίστευτα ζωηρη!! δεν ξερω ποτε κοιματε αυτο το παιδι!! το πρωι ξυπναει πριν απο μενα, την νιωθω ολη μερα να κλοτσαει και πολυ δυνατα!! αφου νομιζω πωσ αν βαλω το χερι μου στο πιπι μου θα πιασω ενα ποδι, ευχομαι οταν γεννηθει να ειναι πιο ησυχη!!! γενικα ψαχνουμε κρεβατακια καροτσακια κτλ και περιμενω ποτε θα ερθω στο αμην για να σηκωθω να φυγω απο την δουλεια!! αυτα τα νεακια μου τσουπριτσες μου

δομνινακι χαρηκα και γω που βρηκατε κατι ξερεις κατι παραπανω τωρα που θα σε φερει πιο κοντα στο ονειρο!!!

μομεντακι μου μαζεψετα και φυγε απο κει θα ανανεωθεις κιολας ειναι σαν αλλαζεις το σπιτι σου... πανε καπου που θα σε εμπνευσουν οι ανθρωποι σαν νεο πελατη θα σε προσεχουν και πιο πολυ!!!

κρισακι μου τι καλα που μας εγινες συχνος επισκεπτης!! απο που ψωνισες τα βρεφικα??

καστερακι μου αντε να περασουν οι μερες να δεις το μπεμπακι σου και μετα να περιμενεις πάλι τον απόμενο χαχαχα!! απο δω και περα μια ζωη θα περιμενουμε κατι.. ολα ειναι μελετημενα για να προετοιμαστουμε για τη ζωη των παιδιων μας μετα τη γεννηση τους!! σε πια βδομαδα εισαι εσυ??

χριστινακι μου εσυ τι νιωθεις σε κλοτσαει?? φυλλο ειδατε?? τον εκανες το μεγαλο υπερυχο??

λαρακι που εισαι? τι κανεις?? οπου κιαν εισαι να εισαι καλα σε σκεφτομαι συνεχια!!

φιλια σε ολες!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλα τ κοριτσάκια!!

babitsia εμείς είμαστε μία μπερδεμένη υπόθεση, επειδή δεν είχα τελευταία περίοδο πρόσφατα το υπολογίσαμε στο περίπου μου είχε πει ότι ήμουν 7η-8η εβδομάδα οπότε τώρα κάπου στην 11η.Αυτή τη φορά θα μας πει ακριβώς.

Φιλιά πολλά σε όλες!!!

Καλησπέρα σε όλα τ κοριτσάκια!!

babitsia εμείς είμαστε μία μπερδεμένη υπόθεση, επειδή δεν είχα τελευταία περίοδο πρόσφατα το υπολογίσαμε στο περίπου μου είχε πει ότι ήμουν 7η-8η εβδομάδα οπότε τώρα κάπου στην 11η.Αυτή τη φορά θα μας πει ακριβώς.

Φιλιά πολλά σε όλες!!!

καλημερα!!! σωστα καστερακι πω πω μπερδεμα το χα ξεχασει αλλα μη στεναχωριεσαι στον υπερυχο φαινεται πόσο ακριβώς εισαι το γραφει πεντακάθαρα εβδομάδες και μέρες!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Γειά σας και από μένα!!!Τι κάνουν τα κοριτσια μου?

Εγώ δεν έχω κανένα νέο, μόνο τρομερό άγχος, πολύ αγωνία και λίγο φόβο για τον αυριανό υπέρηχο.Προσεύχομαι να είναι καλά το μωρό.

Γειά σας και από μένα!!!Τι κάνουν τα κοριτσια μου?

Εγώ δεν έχω κανένα νέο, μόνο τρομερό άγχος, πολύ αγωνία και λίγο φόβο για τον αυριανό υπέρηχο.Προσεύχομαι να είναι καλά το μωρό.

Καλημερούδια καστεράκι..

Μια χαρά θα είναι το μωρό σου... είμαι 100% σίγουρη!:P

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...