Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Sunshine. είπε:

Παρασκευή του αγίου βαλεντινου ❣️

Αντέχεις να κρατηθείς; Καλά αποτελέσματα! 

Όχι, από την επόμενη μου είπε να μετράω. Την παρασκευή είναι να κάνω χοριακη, στην 9η μέρα δηλ. 

είναι πολύ οριακό να δείξει. Κράτα γερά!

• Ευχαριστώ 1

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

kriskris σήμερα έχω άλλο άγχος, απο το πρωί πονάει κάτω δεξιά η ωοθήκη μου όπως ακριβώς πονούσε τέλη αυγούστου.Έφυγα απο την δουλειά και ήρθα σπίτι να ξαπλώσω.Απο οτι καταλαβαίνω απο εδώ και πέρα θα ζω καθημερινά μεσ'το άγχος.Μόνο να είναι καλά το μωράκι μου θέλω τίποτα άλλο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα τσαπερδόνες μου..

Τα νέα της Μομέντας μας τελικά δεν είναι καλά.. δεν άντεξε ούτε το τρίτο εμβρυάκι.. Μομεντάκι μου λυπάμαι απίστευτα.. αλλά όπως σου έχω ξαναπεί το σπίτι μου είναι ανοιχτό και σας περιμένει όποτε αποφασίσετε να μας επισκεφθείτε..

Μπαμπιτσάκι η κοιλίτσα μεγαλώνει.. τι καλά... είναι θαύμα πραγματικό..

Καστεράκι είσαι πολύ τυχερή.. μην αγχώνεσαι όμως.. όλα θα πάνε τέλεια. Το μωρό ήρθε από το πουθενά για να μείνει και να σε κάνει μανούλα.. μην έχεις καμιά αμφιβολία περί τούτου..

Φιλεναδίτσα μου αν ήσουν στην Αθήνα κάθε σβκ θα μουν σπίτι σου.. τώρα που είσαι στη συμπρωτεύουσα πρέπει να οργανώσω ολόκληρο σχέδιο για να μπορέσω να σας επισκεφθώ...

Εγώ είμαι καλά.. κατασταλαγμένη και ήρεμη.. Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Καλα εκανες κ εφυγες απο την δουλεια.να κοιτας να εισαι ξεκουραστη.μη μασας παντως απο ψιλοπονακια,αν χτυπα ξυλο κ μακρια απο δω συνεναινε κατι κακο,δεν θα ειχες πονακια,αλλα θα ψοφουσες απο τον πονο.ετσι μου ελεγαν κ εμενα τοτε κ καπως ηρεμουσα.αλλα γνωμη μου ειναι ακομα κ για ασημαντο λογο,ακομα κ γιατι ετσι σου την εδωσε ρε παιδι μου,αν θες πηγαινε στον γιατροο σου η σε καποιο νοσοκομειο νωριτερα.εγω το εκανα τρεις την ωρα!εκανα τον υπερηχουλι μου κ ηρεμουσα.αμ πως για;;;θα κατσουμε να σκασουμε;χαλαλι κ τα λεφτα,ξερεις πως ηρεμεις κατευθειαν;δεν μιλαμε για ψυχωτικες καταστασεις,αλλα μια στο τοσο εγω τουλαχιστον το εκανα!

τι εγινε κοκονες μου;εμφανιστηκα εγω για να εξαφανιστειτε εσεις;;;

συμπεθερακι;;;

fUCCp2.png

svjYp2.png

Αληθεια δομνινακι;δεν τα καταφερε το μομεντακι;;τι να πω ρε γμτ..δεν ξερω πια τι να πω..ειμαι σιγουρη οτι αν ερθει αθηνα το μομεντινι θα βρει την ακρη της,οπωσδηποτε..επισης διαφωνω με τον γιατρο που δεν εβαλε τα τρια εμβρυακια την τριτη μερα.λογω του αριθμου επρεπε να αφησουν τα πειραματα κ να τα βαλουν στην κοιλιτσα κ ο θεος βοηθος.κι εμενα τρια εβαλαν κ τα αλλα τρια δεν αντεξαν περαν της τριτης μερα.το λεω κ το ξαναλεω γιατι αυτες οι βλαστοκυστες νομιζω οτι εχουν υπερεκτιμηθει..κ ισως μιλαω εκ του ασφαλους θα μου πειτε,αλλα θελω το καλυτερο κ για σας κ επειδη εχω περασει απο την διαδικασια,σας καταλαβαινω..

μομεντακι μου παρτε το αποφαση κ ελατε ελλαδα..ποσο τελεια θα ειναι αν βρεθθειτε κ με το δομνινακι!!φανταζεσαι να ξεκινησετε μαζι την νεα προσπαθεια;;με τετοια παρεα ολα θα φαινονται κ θα ειναι καλυτερα!!!!σκεψου το λιγο!!!!!!

δομνινακι μου τι καλα θα ηταν να σε ειχα κοντα μου!!τι καλα θα ηταν να ερχοσουν σπιτι να παιζαμε με τα ζουζουνια!!κ μετα να εφερνες μαζι κ το δικο σου παιδακι,η κ παιδακια κ να καναμε μια ωραια συμμορια!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

δομνινακι μου τι καλα θα ηταν να σε ειχα κοντα μου!!τι καλα θα ηταν να ερχοσουν σπιτι να παιζαμε με τα ζουζουνια!!κ μετα να εφερνες μαζι κ το δικο σου παιδακι,η κ παιδακια κ να καναμε μια ωραια συμμορια!!

Στα έλεγα εγώ... Σου έλεγα κάτσε Αθήνα να είμαι κάθε μέρα εκεί.. τίποτε εσύ.. Ας όψεται η συμπρωτεύουσα.. Σου υπόσχομαι όμως ότι μέχρι το Πάσχα θα ανέβω ένα σβκ... Εντάξει;

Και στην τελική ποιος μας εμποδίζει να κάνω κόρη και να την έχουν στα ώπα ώπα οι ταλιμπάν σου;:-P

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλα εκανες κ εφυγες απο την δουλεια.να κοιτας να εισαι ξεκουραστη.μη μασας παντως απο ψιλοπονακια,αν χτυπα ξυλο κ μακρια απο δω συνεναινε κατι κακο,δεν θα ειχες πονακια,αλλα θα ψοφουσες απο τον πονο.ετσι μου ελεγαν κ εμενα τοτε κ καπως ηρεμουσα.αλλα γνωμη μου ειναι ακομα κ για ασημαντο λογο,ακομα κ γιατι ετσι σου την εδωσε ρε παιδι μου,αν θες πηγαινε στον γιατροο σου η σε καποιο νοσοκομειο νωριτερα.εγω το εκανα τρεις την ωρα!εκανα τον υπερηχουλι μου κ ηρεμουσα.αμ πως για;;;θα κατσουμε να σκασουμε;χαλαλι κ τα λεφτα,ξερεις πως ηρεμεις κατευθειαν;δεν μιλαμε για ψυχωτικες καταστασεις,αλλα μια στο τοσο εγω τουλαχιστον το εκανα!

τι εγινε κοκονες μου;εμφανιστηκα εγω για να εξαφανιστειτε εσεις;;;

συμπεθερακι;;;

Αχ kriskris μου είσαι πολύ καλή, δίκιο έχεις έτσι μου λένε και εμένα αν ήταν κάτι κακό (μαριά απο εδώ) ο πόνος θα ήταν ανυπόφορος.Εχθές πήρα το γιατρό μου του λέω τί έχω τίποτα μου λέει έγκυος είσαι!Προσεύχομαι να πάνε όλα καλά.

Δομνίνα καλλα κάνεις και επιμένεις να έρθει το momentaki στην Αθήνα.Πιστεύω σίγουρα θα είναι πολυ καλύτερα εκεί.Αν και ο αγώνας της ακόμη δεν τελείωσε, ελπίζουμε όλες μας το ένα εμβρυάκι να τα καταφέρει!

Καλημέρα κοριτσακια μου, χαθηκαμε..

μομεντακι μου οπου και να σαι σ΄αγαπαμε!!! παρε το χρόνο σου μικρή μου και όταν θελήσεις θα μάστε εδώ με μια μαγάλη ζεστή αγκαλιά!!!

κρισουλακι μου εμφανίζεσαι εσυ και χάνομαι εγώ εε!! αχ να μου φιλίσεις τα 3 ποπουδακια θα συνεχισω μετα ήρθε το boss

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημερούδια κόρες..

Ήρθα κι εγώ.. Πήγα σήμερα στον γυναικολόγο μου.. Κάναμε τον υπέρηχο.. τα βρήκε όλα τέλεια και μάλιστα είδαμε κι ένα ωάριο 18 χιλιοστών τσουπωτό, τσουπωτό.. που σημαίνει ότι μεθαύριο το πιθανότερο θα γίνει ωορρηξία.. Βέβαια με το σπέρμα που έχουμε είτε γίνει είτε δεν γίνει το ίδιο και το αυτό είναι αλλά εμείς την προσπάθειά μας θα την κάνουμε.. έτσι για το γαμώτο..

Στενοχωρήθηκε πολύ ο γιατρός μου κορίτσια με την κατάσταση του σπέρματος.. Μου είπε ότι αν δεν είχαμε τόσο μεγάλο πρόβλημα θα έμενα αμέσως έγκυος.. Του είπα ότι αυτό το γνωρίζω αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο πάνω σε αυτό.. Μου είπε να μην τα παρατήσω και να κάνω όσες προσπάθειες εξωσωματικής μπορώ οικονομικά και ψυχολογικά διότι αφού μένω έγκυος το θέμα μας είναι να βρούμε το σωστό σπερματοζωάριο..τι είναι του λέω το σπερματοζωάριο; τζόκερ για να μας κάτσει; Και να σας κάτσει μου λέει; Δεν ξέρω του λέω.. ας πάω αύριο στον εξωσωματικό και θα δούμε τι θα αποφασίσουμε.. Εκείνη την ώρα όλως τυχαίως χτυπάει το τηλέφωνο και ήταν ο εξωσωματικός μου.. κάτι είπανε στο τηλέφωνο και συμφωνήσαμε αύριο το βράδυ να μιλήσουμε και οι τρεις και να δούμε τι θα κάνουμε..

Για βιοψία όρχεων δεν συμφωνεί πάντως ο γυναικολόγος από τη στιγμή που βρίσκουμε έστω και αυτό το ελάχιστο καλό σπέρμα με την φυσιολογική μέθοδο.. Κάτι μου είπε και για φυσικό κύκλο αλλά δεν συζητήθηκε περισσότερο..

Τέλος πάντων.. Εν αναμονή της αυριανής μέρας λοιπόν..

Επίσης του είπα ότι κάθε φορά κάνω 6 ωάρια και μου είπε ότι αυτό δεν τον απασχολεί καθόλου μιας και αυτά τα 6 είναι κάθε φορά ώριμα για γονιμοποίηση..

Φιλεναδίτσα 3 πωπουδάκια και 6 πατουσάκια στη σειρά.. τι χαρά είναι αυτή..

Babitsaki μου άντε να ακούσουμε τα ευχάριστα από σένα τώρα..

Μομεντάκι σε σκεφτόμαστε...

Καστεράκι τι κάνεις;

Σας φιλώ όλες και σας ευχαριστώ που με σκέφτεστε!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

οπως καταλαβατε παλευω να βαλω τικερακι,αλλα για να δουμε,θα προχωραει η παλι θα μεινει στην σημερινη μερα???

δομνινακι ο φυσικος κυκλος μου ακουγεται τελεια φαση,γιατι δεν θα επιβαρυνεις τον οργανισμο σου με αλλα φαρμακα,δεδομενου κ του οτι εχεις τελειο κυκλο κ πολυ καλα ωαρια.αρα γιατι οχι???θα βρειτε ενα σπερματοζωαριο καλο,κ οχι μονο ενα..εδω εχει τοσες χιλιαδες,ενα δεν θα βρειτε?απλα δεν εχει κατσει μεχρι τωρα..βιοψια κανουν αυτοι που παραγουν εντελως ακινητα σπερματοζωαρια..ε ο δομνινος μας δεν ανηκει σαυτην την κατηγορια..

φιλακια γλυκουλες μου..σημερα εδωσα βροντερο παρον!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

.... και που ειχα μεινει?? α ναι στο κρισακι και τα 3 πωπουδακια!!! τον εκανα κρισακι μου τον β επιπεδου, ειναι νυφη!!!! ολα καλά τα ειδε ο νεογνολογος εκει μια χαρα και νομίζω πως μου μοιαζει!!!! στον τρισδιαστατο που την ειδα μου θυμισε εμενα σε μια φωτογραφια απ τα βαφτήσια μου!!! μη με κοροϊδευεται ρε.... σήμερα θα πάμε στον γιατρό μας με όλες τις εξετασεις να τα βαλουμε κατω να δουμε που βρισκόμαστε.. ρουτινα αλλα μ΄αρεσει γιατι λογικα θα ξανακάνω υπερηχο!!

εσυ καστέρακι μου πως είσαι εχεις τιποτα αναγουλιτσες και τετοια??? περιμενουμε τα νεα σου!!!

δομνινακι μου!!! τι κανεις ψυχη μου! μακαρι να γινει κατι φυσιολογικά στο ευχομαι και απο τις 2 καρδιες που εχω μεσα μου!! να μη ταλαιπωρεις αλλο τον οργανισμο σου αλλα και την τσεπη σας!!!

μομεντακι σε φιλω γλυκα γλυκα!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Babitsaki μου άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας.. Αν σου μοιάσει η κόρη σου θα είναι μοντέλο από κούνια..

Δεν ξέρω.. τώρα μια σκέψη τριγυρνάει στο μυαλό μου.. Αύριο που θα πάω στον εξωσωματικό να του πω να πάρουμε αυτό το ωάριο που είναι κι έτοιμο και να κάνουμε έτσι μια προσπάθεια.. Εγώ θα του το πω και θα δούμε τι θα μου πει..

Σ' ευχαριστώ και σένα και την κόρη για την πίστη σας στο πρόσωπό μου.. είναι πολύτιμη η στήριξή σας!

L2qIp2.png

Να 'μαι και εγώ!

Δομνίνα καλή η σκέψη σου για το ωάριο, μην το αφήσεις να πάει χαμένο και αν τελίκα το κάνεις και σε φυσικό κύκλο ακόμη καλύτερα, δεν θα παραφορτώσεις τον οργανισμό σου με όλα αυτά τα φάρμακα.Καλή επιτυχία σε ότι αποφασίσεις!

babitsia τέλεια που πήγαν όλα καλά με την β'επιπέδου, σου έφυγε νομίζω ένα μεγάλο βάρος ε?.Τυχερούλα....για τον υπέρηχο λέω...και τι δεν θα έδινα να έκανα καθημερινά!

Όσο για μένα...Είμαι κάλά δεν έχω πλέον ούτε αναγούλες ούτε ζαλάδες μόνο κάτι πονάκια που και που στην κοιλιά.Σήμερα πήρα τα αποτελέσματα κάποιων αιματολογικών εξετάσεων που έκανα και όλα καλά.

Ανυπομονώ να περάσουν οι μέρες για τον επόμενο υπέρηχο στις 13/10.....

Καλημέρα κυρίες μου..

Να μαι κι εγώ με τα φρέσκα νέα.. Λοιπόν.. το συμπέρασμα είναι το εξής.. Μπαίνω τη Δευτέρα για διαγνωστική υστεροσκόπηση διότι ο γιατρός θεωρεί ότι του "ξέφυγα" τις προηγούμενες φορές... Στον υπέρηχο δεν φαίνεται τίποτε ανησυχητικό.. Το θέμα του ανοσοποιητικού το έχουμε καλύψει με την ενδοφλέβια θεραπεία που θα κάνω πριν την εμβρυομεταφορά, το θέμα του σπέρματος θεωρεί ότι λύνεται με την καινούργια μέθοδο ενώ θεωρεί ότι κάθε μήνας που περνάει είναι εις βάρος των ωαρίων μου.. Δεν μπορεί να αποκλείσει εντελώς την πιθανότητα να φταίνε τα ωάριά μου αλλά θέλει να κάνουμε μια τελευταία και ηρωϊκή προσπάθεια με τα δικά μου προτού στραφούμε στη λύση των δανεικών..

Επίσης.. με το που κάνουμε την υστεροσκόπηση στον επόμενο κύκλο ξεκινάω κατευθείαν.. Δεν θέλει να χάσουμε καθόλου χρόνο και θεωρεί ότι μετά την υστεροσκόπηση οι πιθανότητες είναι ιδιαίτερα αυξημένες.. Το πρωτόκολλο θα είναι πάλι το βραχύ και τα φάρμακα τα ίδια..

Κορίτσια με έπεισε.. το καλό επίσης είναι ότι στη υστεροσκόπηση θα είναι παρών και ο γυναικολόγος που με παρακολουθεί και έτσι θα έχω δυο γιατρούς πάνω από το κεφάλι μου να με προσέχουν!

Αισθάνομαι καλά και αισιόδοξα.. ίσως το μωράκι μου να ήθελε απλώς να είναι καλοκαιρινό..

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...